كاپ كيك شف طيبه

دوره مقدماتی php
كاپ كيك شف طيبه
كاپ كيك شف طيبه

آشپزی به زبان ساده برای تازه کارها


كاپ كيك شف طيبه

دوره مقدماتی php

سلاممن از این کیکهای فوق الذکر خوردمواقعا خوشمزه بودهر چی بگم نمیشه عین خوشمزگی رو منتقل کردولی اگه توصیه آخر شف رو جدی بگیرید و کیک پز خوبی باشید ممکنه به یه جاهایی برسید!!! پس امتحان کنید

nooshe jan 😀

roberooye Parker

mishe fondanto amoozesh bedin ba ye gole khoshkele sade az fondant ? man har ja too sitetoon migardam dastoore fondanto nemibinam. mishe jaye fondant chizi dorost konim ke khoshmaze ham bashe ?

این لینک شوگر فلاورز یا همون فوندانتhttp://cheftayebeh.blogspot.com/2010/01/blog-post_15.htmlاین هم لینک مارشملو فوندانت که هم ساده تره هم همون کیفیت رو دارهhttp://cheftayebeh.blogspot.com/2010/01/blog-post_19.htmlخمیر مارزیپان خوشمزه میشه که از چرخ کردن بادام و شکر و بعضا سفیده تخم مرغ درست میشه که من قبل از راه انداختن این سایت یک کیلو درست کردم و طول میکشه تا تموم شه و دوباره درست کنم که بخوام مرحله به مرحله آموزش بدم ولی دستورش توی اینترنت پره اگه عجله داریداما باید توضیح بدم که رنگش کمی کرم رنگه و هرگز به سفیدی و زیبایی فوندانت نخواهد شد و برای رنگهای تیره خوبه و تفاوت رو احساس نخواهید کرد ولی باز هم به خوبی فوندانت فرم نمیگیره و چسبندگیش کمتره و برای کاور کیک مناسب نیست و ترک میخوره و نمیشه کیکهای بزگ رو راحت به خوبی و بی نقص پوشش داد. فقط برای عروسک یا گلهای کوچیک خوبه اما اگه طعم بادام رو دوست دارید مارزیپان طعمش تقریبا مثل لوز بادامه من اون حاجی فیروزم رو از ترکیب مارزیپان و فوندانت درست کردم که زیاد شیرین نباشه اون رنگ مشکیه مارزیپانه و قرمزه فوندانته اگه دقت کنید تفاوت کیفیت رو توی عکس شاید ببینید. فوندانت زیباترهموفق باشید

خب این هم از یکی دیگه از مقش های منآی این کاپ کیکه نرم و لطیفه، آی نرمه. حتما تستش کنید.http://www.bilder-space.de/bilder/8825ad-1278968517.jpg

به بهمرسی مروارید جون. خیلی خوب شده.تبریک من را پذیرا باش

اوووووووووووووو… عجب رنگی عجب ظاهری ( و حتما باطنی) عجب مجسمه اییییییییییبله موافقم که خیلی طعمش خوب میشه

ممنون شف جانکاپ کیک فوق العاده پوک و خوشمزه ای بود.می بینید چه منظم هم هستند! پشت سر هم صاف وایسادن!http://picasion.com/pic28/ccbe0a85e6f5ea020c8be1db93c88d4c.gif

بله رسپی خیلی خوبیهو البته پزنده اش حرفه ای بودهچه تزئین گرووووووونی:p

وای سر این تزئین مهمونا دستم انداخته بودند!می گفتن اینا می خوان برن عروسی یا از عروسی اومدن!!!!!!!!!!!دست شف درد نکنه خیلی ممنون.تازه دختر خواهرم رفته خونشون اس ام اس داده …………… و وصف خوشمزگی کرده!

شف جون من این کاپ کیک رو درست کردم و همه دستورات رو موبه مو اجرا کردم ولی ……………………….نمیدونم چرا اینجوری شد عالی شد عالی وای دستت درد نکنه تا حالا کیک به این پفکی نخورده بودم خیلی خوشمزه بود یه عالمه برات بوس میفرستم براتتتتت

من مدتهاست که وبلاگ شما رو دنبال میکنم و امروز طبق فرمایش شما کامنت میذارممرسی برای همه خوبیهات

@مریم :احسنت بر شما مریم جون@ghazale:محبت دارید

طیبه جانیک سوال مهم که توضیحشو نتونستم جایی از وبلاگ پیدا کنماینکه مقدار قاشق مربا خوری منظور چقدره/چون من از پیمانه های استاندارد دارم اما فقط چایخوری و غذاخوری دارهمن کاپ کیک ماست رو درست کردم اما خیلییی پف کرد و تهش هم طعم تلخی داشتفکر کنم مقدار مربا خوری را درست نفهمیدم

بله بیکینگ پودر زیادی باعث تلخی کیک میشهسایزش برابر با همون ق چ هستش. من عذر میخواماصلاحش کردم

سلام،يه سوال كلي . دستورهاي كاپ كيك حتما بايد توي قالب كاپ كيك پخته بشه؟همين دستور اگه توي قالب بزرگ پخته شه مشكلي پيدا ميكنه؟

بله فقط زمان پختش زیاد میشهبعد از نیم ساعت باید با تستر یا کارد چکش کنیم که مغز پخت شده باشه

من امروز این کاپ کیکو درست کردمطعم و عطرش فوق العاده رویایی بودخیلی خوشمزه و پفکی شده بود، تو دهن آب میشهممنون عزیزمفقط من یه ایراد کلی تو تهیه کاپ کیکا دارم و اونم اینه که به محض خاموش کردن شعله [حتی بدون اینکه در فر رو باز کنم یا سینی کاپ کیکو بیرون بیاردم] پف کاپ کیکا میخوابه و وسطش تحلیل میره.نمی دونم ایراد کار چیه!

راستی یادم رفت. دو تا عکس از کاپ کیکام دارم . ممنون میشم اگه ببینی و بگین ایراد کارم کجاست.http://www.ecapic.ir/image3/ECA-110129194607.jpghttp://www.ecapic.ir/image3/ECA-110129194822.jpg

لزومي نداره كه همه كاپ كيكها گنبدي شن (بستگي به رسپيش داره. و اينگه اول تخم مرغ و شكر رو بزنيم يا اول كره و شكر!). ولي اينكه پفش ميخوابه هيچ دليلي نداره جز فر. كاريش هم نميشه كردالبته يه كاري كه ميشه انجام داد اينه كه حرارت اوليه فر زياد نباشهپس با درجه كمتري بايد كار كنيم . البته هميشه هم جواب نميده. چون بستگي داره به ميزان عايق بودن ديواره فربه نظر من كه كاپ كيكها خوب شدن

پریس جون از کیفیت عکسه یا اینکه کلا روش طلایی نشده بود. البته اگه مغزپخت شدن یعنی اینکه کامل پخته بودن

من الان در حالی دارم این کامنت رو می ذارم که کاپ کیک هام تو فر دارن می پزن :دیراستش دیدم گفتی که قالب 6 تایی رو 2500 خریدی! و شاخام همینجوری زد بالا! راستش من مارک پرستیژ رو فکر کنم 11 تومن خریدم!! می شه بگی اینو از کجا گرفتی؟؟ خیلی هیجان زده شدم!!پ.ن: عکس کیک هام رو در کامنت بعدی می ذارم 🙂

نه من خودمم پرستیژم رو گرون خریدم. اینا کاورشون تفلن نیست و زود لک میگیرهولی اون فروشگاهه هم سریع گرونش کردو اصلا تو شهر ما نیستشهرمون وحشتناک توش همه چی گرونه

منتظر عکسهای زیباتون هستم

سینی کاپ کیک 12 تائی مارک پرستیژ تو تهران 22-20 هزارتومنه و محصولاتش شرکتیه و الان تو اکثر لوازم خونگی فروشیهای خوب هستچند وقت پیش من قالب تارت پرستیژ رو خریدم 17 هزارتومن .محصولاتش گرونه ولی با کیفیته.ماکه نمی خوایم هر روز قالب بخریم پس یه بار بخریم و یه چیز خوب باشه بنظرم بصرفه تره

دوباره سلام :)دختر این کیک واقعا خوشمزه بود. بافت نرم و پفکیش و شیرینی به اندازش و سبکیش همه چیش عالی بود.http://bearhome.persiangig.com/weblog/yoghurt-cupcake.jpghttp://bearhome.persiangig.com/weblog/yoghurt-cupcake2.jpg:)@ سیمین: پرستیژ واقعا محصولات خوبی داره اما گرونن واقعا :)) ادم دردش میاد خوووووبولی از طرفی هم راست می گی. مگه آدم چندبار قالب می خره. من که واقعا راضی ام ازش.

من موندم پرستیژو اینقدر گرون میفروشن گرونا رو چند میفروشن!!!!!!!!!!!!!!!قیمت محصولات پرستیژ اینجا مناسبه رو به پایینه!

كاپ كيك شف طيبه

وااااااااااااااواینو بهش میگن فودوگرافیماشالاواقعا چشمنوازهجسارتا از چه لنزی استفاده میکنید؟

قربونت برم مهربون. شما خودت انقدر هنرمندی آدم رو با تعریفات شرمنده می کنی. لنزم 18-200 اف اس ه.لنز زیاد خوبی نیست. یه 70-200 دارم اگه با اون بندازم کیفیت عکسم چند برابر می شه. ولی چون سنگینه تنبلیم میاد درش بیارم :))

ما متاسفانه فود فتاگرفر ایرونی خوب نداریمیعنی عکاس خوب خیلی داریمولی ندیدم توی اینترنت کارهای خوبی از عکاسی از غذا گذاشته باشنولی شما که اینقدر کارهاتون عالیه و وارد فودوگرافی هم شدید باعث خوشحالیهآهان پس شما دستی زومش میکنیدمن لنز پنجاه میل گرفتم که میگن مخصوص فودوگرافیهولی هنوز باهاش خوب راه نیافتادم و معمولا یک نقطه از آبجکت رو فوکس میکنه. در صورتی که من نقاط فوکس رو روی کل آبجکت تنظیم کردماما واسه کسی که تازه دوربین دست گرفته و هیچ مطالعه ای هم نداشته همینم خیلی خوبه:Dمنتظر دیدن کارهای زیباتون هستم. به آدم انرژی میده

سلاماینم کاپ کیک من خیلی خوشمزه بود ممنونم از رسیپیزهرا

عكسهاشم با مزه شدهنوش جان

 tayebe jan che tafavoti beyne in 2 halat ijad mishe ,inke aval kare va egg ra ham bezanim ya kare va shekar?

معمولا وقتي كره داريم اول كره و شكر رو هم ميزنيممگه اينكه كره مذاب باشهوقتي تخم مرغ و شكر اول زده ميشه معمولا روش گنبدي شكلهتفاوتي در طعم نداره

salam tayebe jan .kheyli kheyli mamnoon az in hame zahmati ke mikeshi va dastoorat ro moo be moo vasamoon minevisi.man ta hala har chi az inja dorost kardam aaaliii shode va be hameye dokhtaraye famil inja ro moarefi kardam.tayebe jan man dishab cup cake mast ro dorost kardam tamo boosh ali bood vali karash kheyli ziyad bood yani hameye dastemoon charb shode bood man 250 gr kare rikhtam nemidoonam eshteba kardam ya kojaye karam eshtebah boode ?!

 دوست عزیز، ازتون خواهش می کنم به فارسی تایپ کنید.

ميتونه از آردتون باشهميدونيد كه استاندارد نيستنكمي آردش رو زياد كنيدميتونيد كره رو نصف كنيديك ليوان روغن در آخر بهش اضافه كنيدولي مطمئنم كه ايراد از ميزان كره نيست

سلام طیبه جان ببخشیدچندتا سوال داشتم،وقتی کره(روغن)رو با شکر مخلوط میکنیم یعنی باید اونقدر بزنیم که شکر حل بشه؟تخم مرغ هارو فقط در حد مخلوط شدن میزنیم یا…؟مرحله آخر که ماست و آرد رو اضافه میکنیم با همزن باید بزنیم؟(برای اینکه گفتید خوب مخلوط بشه) ببخشید اگه بخوام این کیکوتوی یه قابلمه 23 سانتی درست کنم که ارتفاع هم داشته باشه همین مقدار خوبه یا باید اضافه بشه؟راستی گفتید برای اینکه کیک ارتفاع داشته باشه علاوه بر ته قالب دیوارشو هم کاغذ روغنی بذارم درسته؟ممنون از راهنماییتون ومعذرت میخوام از اینکه مزاحمتون میشم.موفق باشید.

دوست عزیز،وقتی شکر و کره رو هم می زنیم، شکر کامل کامل کامل حل نمی شه. لطفا به کلمه کامل دقت کنید که من روش خیلی تاکیید کردم. کره هست که بعد از هم زدن پف می کنه، ولی شکر “کامل” توش حل نمی شه. این اتفاق با اضافه کردن تخم مرغ می افته.برای مرحله آخر بله با همزن.من فکر می کنم این اندازه، یعنی یک چیزی حدود 200 گرم آرد برای یک قالب 23 سانتی خوب و کافی هست.لطفا دوباره نظر شف رو در مورد ارتفاع کیک و کاغذ روغنی که براتون گذاشتن رو بخونید.

ارتفاعش در حد سه چهار انگشتهاگر بيشتر ميخوايد دوبرابرش كنيدنه آرد رو كه اضافه كرديد زياد نزنيد

ممنون از راهنمایی شف عزیز و مروارید خانوم.

میشه به جای کره از روغن استفاده کرد؟

ببینید با عوض کردن هر کدوم از جزئیات یک رسپی، بافت اون کیک یا کاپ کیک و یا هر چیز دیگه ای عوض می شه. اگر شما حاضر به انجام این ریسک هستید، بله می شه کره رو با روغن جایگزین کرد.

سلام شف عزیز اامیدوارم خوب و خوش باشید کاپ کیک ماستی عالی عالی بود دستتون درد نکنه عزیزم با چاکلت کریم چیز فراستینگش کردم اما با ماسوره ها آشنائی نداشتم زیاد جالب نشد فداتون اگه لطف بفرمائی ماسوره مناسب برای کاپ کیک رو هم بگید ممنون میشم براتون عکساش رو میفرستم ولی ببخشید که کیفیتش زیاد جالب نیست با موبایل گرفتم  چاکلت کریم هم رنگش کمی غلیظ بود به خاطر پودر کاکائو است اینجا مارک ترکش رو میفروشند کیفیتش خوبه برای همین رنگش کمی تیره شد ولی طعمش حرف نداشت دست گلتون از بابت رسپیهای عالیتون درد نکنه مییییییییییییییییییییببوسمتون 

اتفاقا من خودم كاكائوي تيره رو خيلي دوست دارماحسنتعزيزم با همه ماسوره ها ميشه كاپ كيك رو تزئين كرديه سر به سايت ويلتون بزنيد كاملا توضيح دادهبازم سوالي بود من در خدمتم

 سلام طیبه خانمخسته نباشید. خیلی ممنون بابت دستورهای خوبتون. راستش من این کیک رو تو قالب با قطر 25 سانت درست کردم. بعد از حدود 40 دقیقه که درش آوردم هنوز احساس می کردم وسطش خیسه و نپخته. خلاصه اینکه بعد از یک ساعت و نیم دیگه از ترس این که روش نسوزه از فر درش آوردم. وسطش به نظرم هنوز خمیره ولی کراست روش کاملا برشته شده.طعمش خیلی خوشمزه ست ولی نمی دونم حالت وسطش طبیعی هست یا نه؟ اینو هم بگم که من کامنت ها را کامل نخونده بودم و بعد از اضافه کردن آرد به نظرم مخلوط رو زیادی هم زدم. به نظرتون ممکنه اشکال کار از اون باشه یا چی؟

سوال در بخش دیگه: این کیک ماست وقتی تو قالب 21 سانتی پخته شه با چه دمایی چقد باید تو فر باشه؟

 دوست عزیز،هر وقت شما خواستید دستور یک کاپ کیک رو در قالب معمولی کیک درست کنید، دمای رسپی همون می مونه، تنها چیزی که تغییر می کنه، زمانش هست. چون اندازه کاپ کی کوچکه، پس زودتر پخته می شه. ولی قالب بزرگ کیک به زمان بیشتری احتیاج داره.شما از دقیقه سی ام یا سی و پنجم به بعد باید چک کنید. یعنی از همون بیرون فر قیافه کیک رو ببینید و اگر احساس کردید که پخته و رویه اش سفت شده، امتحان کنید اگر تسترتون تمیز بیرون اومد، کیکتون آماده است.

 دوست عزیز،هر وقت شما خواستید دستور یک کاپ کیک رو در قالب معمولی کیک درست کنید، دمای رسپی همون می مونه، تنها چیزی که تغییر می کنه، زمانش هست. چون اندازه کاپ کی کوچکه، پس زودتر پخته می شه. ولی قالب بزرگ کیک به زمان بیشتری احتیاج داره.شما از دقیقه سی ام یا سی و پنجم به بعد باید چک کنید. یعنی از همون بیرون فر قیافه کیک رو ببینید و اگر احساس کردید که پخته و رویه اش سفت شده، امتحان کنید اگر تسترتون تمیز بیرون اومد، کیکتون آماده است.

 یک ساعت و نیم برای این کیک زیاده و وقتی حتی بعد از این زمان هم وسط کیک نپخته، معنی اش اینه که درجه حرارت فرتون استاندارد نیست.به نظر می رسه درجه فرتون کمه و باید با روش سعی و خطا قلق فرتون رو به دست بیارید.می تونید دفعه بعد 20 درجه خرارت فرتون رو زیاد کنید ولی از کنار فر تکون نخورید.

با 18 تا سفیده تخم مرغ من چی میتونم درست کنم طیبه جان؟ رو میدونم اما توی رسیپیش نوشته بود که در آوردن صحیح این کیک کمی سخته Angel Cake

 دوست عزیز،سفیده تخم مرغ به راحتی فریز می شه. می تونید توی کیسه های مختلف دو تا دو تا بسته بندی کنید و فریز کنید.

از اونجایی که ممکنه سفیده هاتون یه جا باشن   ممکنه کمک کنهکه هر دو سفیده تقریبا 1/2 پیمانه استو هر سه سفیده تقریبا 90 گرمهاینجوری راحت میتونین جدا جدا فریزشون کنینمن معمولا سفیده هامو دونه دونه فریز میکنم و خیلی وقتا واسه درست کردن شامی و کتلت ازشون استفاده میکنم

آرد كه توي كيكها رفت ديگه بعد از 30 ثانيه بايد دست بكشيدتقريبا واسه همه كيكها صدق ميكنه

تمام تلاشم رو ميكنم تا پايان سال يه كتگري براي سفيده بذارم

طیبه جون من این کیک درست کردم  اما نمیدونم چرا یه دفعه جو گیر شدم و روغن مایع ریختم اونم 250 گرم الان کیک خوب و لطیف و خوشمزه ای دارم اما واقعا این مقدار کره یا روغن زیاد نیست ؟؟؟؟؟ میخوام بدونم به جای این مقدار کره جایگزین چقدر باید روغن ریخت من با کره مشگل ندارم عاشقشم اما بعضی وقت هت خسیسیم میاد کره نازنینمو اونم 250 گرم استفاده کنم

طیبه جون با اطمینان می تونم بگم یکی از خوشمزه ترین کیکایی بود که  تا حالا امتحان کردم. جالبه مخلوط این مواد واقعا مثل کرمه و حتی خام هم خوشمزه ست. این تزیین ناشیانه هم پایپینگه که بی دقت و برای بار اول انجام دادم. حتما دوباره امتحان می کنم. پیشنهاد می کنم حتما این کیک رو امتحان کنید. حرف نداره.مخصوصا بافت نرم و مرطوبش. طیبه جون خیلی دوست دارم.

بله كره هم خيلي گرون شدهميدونيد …فقط بعضي كيكها هستند كه ميزان چربيشون اينقدر بالاستنتيجه اش هم يك كيك بسيار بسيار لطيفه. كه از خواص كره استمن معتقدم اين مدل كيك رو بايد سالي يك بار يا دو سالي يكبار خورد. براي مواقع ديگه از كيكهاي معمولي تر استفاده كردقبلا هم گفتم (توي پست كيك با پنجره هاي رنگي) من اين كيك رو براي مناسبتهاي خيلي ويژه درست ميكنم نه هميشهولي اينم بگم خودتون هم فرموديد طعم و بافتش عاليه

واي چقدر عكهاي مراحل خوبي گرفتيدكيفيت كار رو نحو احسن نشون داديدواقعا كيفيتش خوبهمثل هميشه عالي

یه دنیا از آموزش هات ممنونم. واقعا خیلی ارزشمنده که احساس لذت خلق کردن رو به دیگران هم  منتقل می کنی استاد بی نظیر من

سلام شف عزیزممن همیشه سایتتون رو دنبال میکنم و مطالب بسییییییار مفیدی آموختم و کللللللللی دعاتون کردم ببخشید من این کاب کیک رو یکبار درست کردم و بسییییییییار عالی شد اما دفعات بعد با همون مواد و همون شیوه که درست کردم کیکم عالی بف میکرد اما بعد از دقایقی بفش میخوابید و وسط کاب کیکم سوراخی ایجاد میشد… دلیلش چی میتونه باشهراستی فرم هم بوش هست

 دوست عزیز،مربوط به دمای فر هست و این که مرحله پختتون به انتها نرسیده. دفعه بعد دمای فر رو حدود 10 تا 20 درجه پایین بیارید و کمی هم زمان بیشتری به کاپ کیک ها بدید، باید این مقدار زمان رو خودتون باید با تجربه به دست بیارید.

وقتی تخم مرغ را با ابجوش میزنیم خیلی بیشتر پف میکند میشود اینجا هم مثلا با 2 قاشق شیر داغ تخم مرغها را بزنیم؟؟

با همين شيوه هم عالي پف ميكنهبله ميتونيد با مسئوليت خودتون رسپي رو تغيير بديد

.. وای طیبه جان…کاپ کیکش عالی شد.ممنون بابت رسپی. خانواده هم کلی استقبال کردند.

سوال در بخش دیگه:  من اين كيك رو با رسپي كاپ كيك ماست درست كردم و طعمش فوق العاده شده بود، يعني دوتاش  كردم و دومي رو نصف ليوان پودر كاكائو زدم كه قهوه اي شد، بخاطر عدم وجود تجربه نميدونم كه بافت اين كيك بايد چه جوري مي بود اما كيك من خيلي منسج بود و پف كمي كرد. يعني وقتي از فر درآوردم ديگه خوابيد اما طعمش خيلي خوب بودميخواستم بپرسم آيا اين طبيعي يه كه كيك كمي سنگين بود و بافت منسجمي داشت؟ يا بايد بخاطر دما و عدم استاندارد بودن فر باشه؟

 دوست عزیز،کیک هایی که توشون ماست دارن، بافتشون کمی منسجم تر هست. در پست کیک پنجره های رنگی در یکی از عکس ها کمی از بافت کیکی که شف درست کردن مشخصه.باز سوالی بود در خدمتم.

احسنت بر شماو نوش جان

سلام، مملنون از سایت عالیتونیه سوال.. میشه بگین چه جوری شکلات یا کاکائو به این کیک اضافه کنم که خوب در بیاد؟برای تولد شوی گرامی میخوام! 😛

 دوست عزیز،به همون مقداری که می خواهید کاکائو اضافه کنید، از آرد رسپی کم کنید و کاکائو رو به آرد باقی مانده اضافه کنید و خوب ویسک کنید و طبق رسپی در آخر کار مخلوط ارد و کاکائو رو به مایه تخم مرغ و … اضافه کنید.

سلام شرمنده من دو تا اشکال برام پیش امده یکی اینکه بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ با همزن باید هم بزنم ؟و دوم اینکه متوجه منظور این جمله نمیشم: بیکینگ پودر رو با آرد مخلوط کرده ؛ ماست و سپس رو به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

تخم مرغ ها باید دونه دونه اضافه بشن و بعد از اضافه کردن هر دونه تخم مرغ باید با همزن هم زده بشه.بکینگ پودر و آرد رو مخلوط کرده،ماست رو به مایه تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید، می تونید در آخر آرد و بکینگ پودر رو اضافه کنید.شف معمولا منبع رسپی اشون رو در آخر پست ها می ذارن. برای سریعتر به جواب رسیدن چنین سوال هایی، می تونید به لینک منبع مراجعه کنید.مثلا در همین لینک منبعی که شف گذاشتن، نوشته شده تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و مطمئن بشید که هر کدومشون خوب مخلوط می شن.بعد نوبتی آرد و ماست رو به این مایه اضافه می کنیم.

شف طیبه جون و مروارید عزیزخیلی سپاسپگزارم ازتون که وقت میذارید و تجربیات ارزشمند تر از طلاتون رو در اختیار ما قرار میدید…..من دارم سعی میکنم برای فردا که تولدم هست یه کیک خوب در بیارم.تصمیمم بر درست کردن کیک ماست با کرم پنیر خامه ای شکلاتی هست…اول اینو بگم که فر من استاندارد نیست متاسفانه ولی باید 30 الی 40 درجه زیر درجه گفته شده بذارم تا خوب دربیاد.حالا این عکسی که گذاشتم تو قالب 23 سانتی با دو سوم مواد بالا درست شده.در قالب کمربندی.که من برای خنک کردن دور قالب به جای حوله پیچی اون رو در یخچال قرار دادم.حالا نمیدونم این کارم اشتباه بوده یا نه…دور قالب رو هم چرب کردم و باز هم متاسفانه گنبدی شد همونطور که تو عکس دیده میشه.و دوم اینکه پف هم نکرد.راجع به بکینگ پودر یه سوال دارم.وقتی میگید دو ق چ یعنی 10 گرم.درسته؟منتها من طبق دستور رو خود بکینگ پودرم اضافه کردم یعنی 6 گرم.ممکنه مشکل از این باشه؟کلا راهنماییم  کنید ممنون میشم.میبوسمتون

 دستتون درد نکنه. کاش از بافتش هم یه عکس گذاشته بودید.عزیزم شف بارها توی پست هاشون توضیح دادن که کیک هایی که با ماست درست می شن، بافتشون منسجم تر از معمول هست. یعنی شما فکر نکنید این کیک خیلی پف می کنه. بعد برای دو سوم مواد، اون قالب کمی بزرگ بوده که خب در مسطح شدن کیک باز هم تاثیر داشته.گنبدی شدن کیک هم موردی نداره. یا می تونید که اون سطح گنبدی اش رو قبل از تزئین کیک ببرد و اون تکه بریده شده رو خرد کنید و روی فیلینگ کیکتون بریزید.گنبدی شدن کیک عوامل مختلفی داره که یکی از مهمترینش حرارت بالای فر هست که اون قسمت هایی که با فلز در تماسه، یعنی دیواره قالب، زودتر می پزه و وسط کیک فرصت بیشتری برای پف کردن داره و مثل یک قله هی بالا و بالاتر می ره.من منظورتون رو از حوله و خنک شدن نفهمیدم. شما کافیه کیکتون رو بذارید توی همون قالب خنک بشه. شف توی مبحث کیک هاشون توی چند تا پست نشون دادن که چطور قالب کیک رو روی چند تا فنجون برمی گردونن و می ذارن کیک خنک شه. در مورد بکینگ پودر اینقدر وسواس به خرج ندید و به نظر من گرمی کار نکنید. یا با قاشق های اندازه گیری و یا با قاشق چای خوری اتون اندازه بگیرید. من خودم هم با قاشق چای خوری اندازه می گیرم، با وجود داشتن دو ست اندازه گیری که کادو هستن!!تولدتون هم پیشاپیش مبارک.

با توجه به عكس مشخصه كه بايد كمي كيك رو زودتر از فر خارج كنيدنگران گنبدش نباشيدبله زياد مرتفع نميشهبايد پف كنه. نشون ميده بيكينگ پودرتون كم بودهبه نظر من بيكينگ پودر خيلي مهمه به همين دليل من از مارك تياري با وجود گرونيش استفاده ميكنماندازه رو به گرم نگيريد با قاشق كار كنيدكيكتون ظاهرش خوبه انشالا كه مزه اش هم خوب بوده باشه

سلاممن الان به یه مشکلی برخوردم! صبح ز.د باید شروع کنم درست کردن این کیک!مواد کیک رو هم باید حداقل 1/5 برابر کنم!باید همه ی مواد 1/5 برابر بشه؟؟اگه کره کم اومد  میشه از روغن به هون میزان کره استفاده کرد؟خوب میشه؟فردا شب مراسم سالگرد عقدمونه… استرس گرفتم

اینجا کسی نمیتونه پاسخ گوی سوال من باشه؟از چند روز پیش منتظر جوابم، ، فکر کنم سرتون شلوغه 🙁

بله بلهو بلهمبارك باشه ايشالا

دست شما درد نکنه.من کيکو درست کردم. خيلی بافتش پفکی و ابری بود و طعم خوشمزه ای ام داشت. اما يخورده چربيش زياد بود .شايد دفعه بعدی با کره کمتر امتحانش کنم.راستی من چند تاشو توی قالب کاپ کيک سیلیکونی ريختم چسبيد بازم ممنون از زحمتاتون 🙂

سلام شف طیبه عزیزمن تازه با سایت شما آشنا شدموباید بگم خیلی فوق العاده ستجربه شما در آشپزی تحسین برانگیزهامیدوارم بتونم شاگرد خوبی واستون باشم :)این کیک رو به عنوان اولین تجربه از سایتتون درست کردمببخشید که تزیینش هول هولکی شد

سلام به دوستان و سال نو همگی مبارکمن این کاپ کیک رو درست کردم و عالی بود. شوهرم که عاشقش شد. واقعا طعم بینظیری داره. ممنون یه عالمه. شاد باشی و تندرست دوست عزیزممریم

کاش زودتر از تنفس عمیق برگردی و جواب سوالهای ما رو بدی!ببین! من خیلی از کیکهای توی این سایت رو درست کردم. با فرم هیچ وقت مشکلی نداشتم و همیشه کیکم شبیه همون چیزی شده که تو عکسهای تو بوده. (فرم تکنوی ایتالیاست) فقط برای دو تا کیک بود که خیلی نتیجه عجیبی داد. یکی همین کیک ماست، یکی هم کیک شکلاتی بدون شکلات! در هر دوی این حالت ها، دور کیک خیلی ترد و خوب بود، اما وسطش خمیر بود و حتی فرورفته شده بود. یعنی اصلا پف نکرده بود. قالبم خیلی هم بزرگ نیست (فکر کنم 18 سانته!) و دمای فر هم جوریه که کاملا منطبق بر همینی که تو گفتی میذارم و بقیه کیکها خوب از آب درمیان. پس مشکل چی میتونه باشه؟!سوال دیگه این که: من هم همون طور که خودت انجام میدی، برای این که نخوام کیک رو عرضی برش بزنم، دو تا قالب یه اندازه گرفتم و دو تا کیک نازک درست میکنم که روی هم بذارم. اما از اونجا که بافت روی کیکها معمولا ترد و سفت میشه، وقتی بین دو لایه خامه می ریزم و لایه ها رو روی هم میذارم، به هم چفت نمیشن. یعنی مثل کیکهای قنادی ها خامه و کیک یه بافت به هم چسبیده نمیشن و کیک روی خامه سر میخوره و وقتی برش میزنم، به راحتی از هم جدا میشن! چرا آخه!؟ آیا لازمه چسبی چیزی این وسط اضافه بشه؟ یا مثلا باید یه روز تو یخچال بمونه که به خورد هم برن؟ (آخه ما در جا کیک رو میخوریم! به یخچال نمی رسه!!) یا چی؟



آشپزی به زبان ساده برای تازه کارها


salam tayebe joon khahare golam man aval shodam merci ke be dade ma motadine shokolat miresi man dirooz sekte kardam didam fil-ter shode omidvaram ke azad beshe dast az sare in site ma bardaran taze ghablana shekayatname ham neveshtam dadamdostet darammamnoon

سلام طیبه جان! خوبی عزیزم؟ تبریک میگم ! سایت از فیلتر در اومد. یه سوال داشتم آیا بافت این کیک اجازه میده که ما بجای قالبهای کاپ کیک از یه قالب بزرگ بصورت یک کیک کامل استفاده کنیم؟؟

كاپ كيك شف طيبه

وای وای…. خدا جونم!!!! این قلبهای رنگی ترافل هستن؟ بزنیم تو خط این یکی! نمیدونم کدوم رو درست کنم؟ 4 روز خمیر نوتلا رولزم تو یخچاله!!! طیبه جون واقعا ازت ممنونم. مرسی

سلام .. من تا حالا کامنت نذاشتم ولی بلاگتون رو تعقیب می کنم.. واقعا خیلی هنرمندین تبریک میگم..یه سئوال داشتم.. برای ولنتاین من این کاپ کیک رو درست کنم بهتره یا نوتلا لاوا کوکیز (که به کرم شکلاتی ترافل قرمز و صورتی بزنم روش) بهتره؟ یا خوشمزه تره؟ ( در ضمن کیک خیلی ترد دوس نداریم کیک نرم رو ترجیح میدم

سلامخیلی عجیبه من هنوز مجبورم با فیلترشکن وارد بشم یعنی دارم شاخ در میارم از تعجب!!!!! یه سوالی هم داشتم که اگر دوستان دیگه هم در جریان بودن بهم بگن ممنون میشمدر تهران کجا محصولات ویلتون مخصوصا رنگها فروخته میشه بازار که نداشتن ؟ سوال دیگه ام هم اینه که آیا تو عسلویه جایی هست که لوازم قنادی داشته باشن؟ چون من مارشمالو به اون شکلی که شما دارین تهران پیدا نکردم گفتم همسرجان از عسلو آورد ولی خوب اونجا شکلات فروشی بود هفته دیگه خودم میرم عسلو برم بخرم تهران که بعضی چیزا پیدا نمیشهممنون از راهنماییتون

راستی طیبه خانوم من یه صفحه در بلاگ اسپات باز کردم که عکس کارهامو بذارم و دستورش را را هم لینک کردم با ذکر منبع که وبلاگ شما باشه! ایرادی نداره که؟! (اگر از نظر شما ایراد داره بهم بگین که ببندمش) اگر بهم افتخار بدین خوشحال میشم ببینینالبته نمیدونم عکسها باز میشن یا نه من کار کردن با محیط اینجارو بلد نیستم هنوز ببخشید من اینقدر وقتتون را میگیرم با تشکر

@ Zibaدوست عزیز،زیر عکس 17 شف توضیح دادن که:و يا تا زماني كه تستر تميز بيرون بياد. از 20 دقيقه چكش كنيد و بيشتر از 25 دقيقه هم نذاريد بپزه. اصلا واسه كاپ كيك همون 20 دقيقه كافيه. واسه كيك زمانش متناسب با سايز قالب افزوده ميشهیعنی شما می تونید کیک رو در قالب کیک معمولی هم درست کنید، ولی نسبت به اندازه قالب کیکتون زمان پخت فرق می کنه.اگر شما می خواهید در قالب کیک معمولی درست کنید، بهتون پیشنهاد می کنم از دقیقه 30 یا 35 چک کنید ببینید تسترتون تمیز در می یاد یا نه؟@ Mahtaدوست عزیز،لاوا کوکیز، کوکیزه و این کاپ کیک، کیکه. سوءتفاهم نشه، می خوام بگم که مزه این دو تا رو نمی تونید اصلا با هم مقایسه کنید.با این حال لاوا کوکیز بافت نرم و مرطوبی داره. @ Shagerdashpaziدوست عزیز،تا جایی که من می دونم رنگ ویلتون رو در لوازم قنادی فروشی های معتبر مثل مدبر و یا دیدنیها می تونید پیدا کنید.

مقش شب:موسکا:http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pb-bnnKhekjdZW1xReU8v7SyZzj25IHDG9VkxMJn2Y4Usy_Kr9VxQUTZTEn1AdNFHpdpsurUUkFChylxr3kKsoEek7tT3Eczi/%D9%85%D9%88%D8%B3%DA%A9%D8%A7.JPG?psid=1لینک دستور:http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/08/blog-post_27.html

ای بابا ! من نمی فهمم چرا دوباره سایت فیلتر شد!! دوباره با فیلتر شکن اومدم چرا اینجوری میشه ؟؟

سلام طیبه خوبمواااااااااااااااااااااااااای باور کن کلی از خودم خندیدم،عکسها رو که میدیدم دهنم باز مونده بود و آب از دهنم راه افتاده بود شانس آوردم آقای شوهر تشریف نداشتن وگرنه یواشکی ازم عکس میگرفت و تا مدتی ازم میخندید همش ادای منو در میاره میگه وقتی میری تو کارگاه اگه هر اتفاقی بیفته واقعا نمیفهمی بعدم میگه عکسالعمل هاتم اینوریه و اونطوریهالبته بین خودمون باشه ها ولی راست میگه ولی از وقتی با آموزشهاتون براش آش َپزی میکنم بهم میگه حق داری به خداپس نکته ایمنی:از ورود به این وبلاگ جلوی چشم دیگران بپرهیزیدخیلی دوستت دارمپاینده باشین

طیبه عزیز، صدای من رو از آلمان دارین.این دستور شما امروز من رو وادار کرد که با وجود رژیم weight watchers که الان ۲ هفته هست دارم میگیرمش،پاشم و فوری این کاپ کیک ها رو درست کنم که بسیار هم عالی شدن.( البته من فقط فلان نصفی از یکیش رو خوردم،بقیش باشه برای فردا!!) من به جای شکلات تیره از شکلات سفید استفاده کردم،چون فقط همین رو توی خونه داشتم و از نتیجه هم بسیار راضی هستم و شدیدا هم توصیه میکنم که دوستان این مدل رو هم امتحان کنن. خواستم حسابی ازتون تشکر کنم.اگر این طرف آب کاری از دست من برمیاد،در خدمتم .

salamman hamishe webloge shoma ro donbal mikonam , va be shoma ahsant migam, MashaAllah vaghean rasti raje be filter shodan mesle inke kolan blogspot filter shode Hala enshaAllah ke bekhair migzare!!! ma ke yad gereftim gar sabr koni ze ghore halva sazi hala khoda kone ke niaz be sabre ayoob nabashe

@ زيبا:بله فقط زمان پختش زياد ميشه كه مرتب با تستر چك ميكنيم وسطش پخته باشه@ Mahta:پس به اين ترتيب كوكي بهتره چون اين كيك بافت خاصي داره@ Shagerdashpaziخواهش ميكنم صاحب اخياريد@ بهاره:اينا همش عشق به آشپزيه بهاره جون@ ندا:عزيزم براي وزن كم كردن لزومي نداره آدم خودش رو محدود كنه. كافيه به ازاي هر كاپ كيك به اندازه كافي ورزش كنيد كه لذت اون هم از بين نرهايشالا هميشه خوش اندام و موفق باشيد@ wannabecook:ايشالا درست ميشه

@chef tayebehخیلی خیلی ممنون از لطفتون @morvaridخیلی خیلی ممنون از راهنماییتون من همون روز رفتم دیدنیها و هرچی لازم داشتم خریدم تقریبا همه وسایل و قالبهای جالب و به درد بخوره ویلتون را داشت( دیگه خدا به جیب من رحم کنه مغازش دم دستمه فکر کنم هفته ای یه بار اون تو باشم)

سلام طیبه جونمن این کاپ کیک ها رو درست کردم طعمش و بافتش عالی بود و تصمیم دارم باهاش کیک تولدم رو درست کنم خیلی ممنون به خاطر این رسپی فوق العاده .فقط یه سوال روی کیک های شما قلنبه شده مال من بعد از سرد شدن تخت شد به نظرت اشکال از کجاست ؟

@ fatemehدوست عزیز،علتهای زیادی می تونه داشته باشه. /درست نزدن تخم مرغ/ حرارت زیاد فر و استاندارد نبودنش/ قالب مافینتون، من با یکی از قالبهام این مشکل رو دارماین مشکل بارها اینجا بحث شده، یکی از راهکارهایی که شف توصیه می کنن، در نیاوردن سریع کاپ کیک از فر هست. یعنی به کیک شوک وارد نشه. می تونید دفعه بعد کاپ کیک رو مدتی در فر خاموش بذارید بمونه البته با در نیمه باز.یه جستجویی هم در قسمت جستجوی وبلاگ انجام بدید شاید براتون مفید باشه.

ممنونم مروارید جان

یعنی‌ این کیک مخصوص من بود نه که فکر کنی‌ من مثل شما می‌تونم شکلات تلخ بخورم ها! نه . من شکلات ۳۵% استفاده کردم و همون پودر کاکائو که تو سایر پستا استفاده کرده بودی. ولی‌ در نهایت یه کیک بسیار عالی‌ داشتم که یه ته مزه تلخی‌ داشت ولی‌ تلخ نبود یه شیرینی‌ کاملا اندازه داشت. مرسی‌من دوبار خامه اسپری کردم و ترافلای اهداییمو ریختم روش هر بار هم تا خواستم عکس دومو بندازم مثل آدم برفی که آفتاب در میاد آب می‌شه خامه رو کیکم تحلیل رفته بود. منم ترجیح دادم دیگه قلبای عزیزمو حروم نکنم(چشمک)ممنون بابت کیک و همه چی‌http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/birthday/valentine%20cup%20cake.JPG

@ فاطمه:مرواريد جون توضيحات كاملي دادن. و البته زياد هم مهم نيست كه روي كيك اون مدلي شه. ولي فر حرف اول رو ميزنه@ پريس:خيلي كار خوبي كردي كه شكلات تلخ استفاده نكردي پريس جون چون من زيادي معتادم و فقط شكلات با دز بالا بهم ميسازه:pكيك ها خيلي خوب شدن و در مورد خامه هم… من هميشه خيلي خوب تكونش ميدم ولي راست ميگي با دماي شهر من و تو نميسازه. منم فقط عكسهاي اوليم خوب بودنبعد ديگه وا ميرهوقتي مهمون دارم هم همون لحظه روش اسپري ميكنم و مثل وقتي كه بستني جلوشون ميذارم مرتب توضيح ميدم كه زودي بخورنش تا وا نرفته:D

man tazh ba karae u ashna shodam….kheili alian..merci :X

سلام عزیز دلم. یه مدت نسبتا طولانی به علت مشکلات عدیده اینجا نبودم!! گاهی از ریدر می خوندمتخیلی دوست دارم. خیلی دلتنگتم و فقط اومدم بگم که کیک شکلاتیم توی فره!!ایشالا بتونیم به میادین آشپزی برگردیم:D

دوست جونم خیلی عالی شد! البته من ازونجایی که کاغذای کاپ کیکم مفقود بودند ریختم توی قالب! اما خیلی خوب شد. خیلی ترد و جیگر شد.البته چون ریخت درستی نداشت عکس نگرفتمالان خیلی خوشحالم. میدونستی دوست دارم؟:D :*

احسنت بر شماآره عزیزم این از اون کیکهای خوشمزه روزگارهشما هم استادید که خوب درش آوردید

سلام مرسی از بلاگ عالیتونیه سوال؟ منظورتون از لیوان همون پیمانه ست یانه؟ اخه هر لیوانی یه گنجایشی داره و تو شیرینی پزی (البته خودتون استادین) اندازه دقیق خیلی مهمه.اگه ممکنه اندازه هارو به گرم هم بذارید.باز هم از لطفتون ممنونم :-*

بله من کاپ رو لیوان ترجمه میکنماندازه ها رو هم سمت راست وبلاگ میتونید توی همه صفحات ببینید و به راحتی تبدیل کنید

مرسی از راهنماییتون خیلی دوست داشتم این کیک رو درست کنم ولی می ترسیدم.من عاشق بلاگتون هستم چون واقعا هنرمند هستید

طیبه جون دیشب من این کاپ کیکهای عالی رو درست کردم البته قسمت عالیش بر میگرده به دستور فوق العاده شما. مواد خام کیک عین موس شده بود بطوریکه دختر سوسول من همش میگفت مامان همش و تو قالبها نریز بذار من ازش با قاشق بخورم و هر چی گفتم بابا این مواد هنوز نپخته به خرجش نرفت و چند تا قاشق از مایه مواد کیک کش رفتهمسرم هم خیلی خوشش اومد در کل این کیک خیلی عالیه.ممنون عزیزم

آها یه سوال طیبه جون وقتی کاپ کیکهام خنک شدن گذاشتمشون تو ظرف در بسته و گذاشتم روی میز فردا صبح که در ظرف و باز کردم اکثر لاینرها از کیکها جدا شده بود علت این موضوع چی میتونه باشه؟

آخی! نازی! دختر کوچولومون از الان استعداد شف شدن دارهبله این کیک عالی میشه منم عاشقشمکره. کره اش میتونه باعث این موضع شهولی البته واسه من پیش نیومدهاز لاینر خارجی استفاده کردید یا ایرانی؟

ممنون عزیزمطیبه جان فکر کنم لاینرهام ایرانی باشه چون هیچ نام و نشون خارجی رو بستش نیست.از این لاینرهای گل گلیه. یعنی کره باید چجوری باشه تا این اتفاق نیفته؟

نه عزیزم کره اش نباید جور خاصی باشه. گفتم “شاید” از لاینرها بوده. شاید

طیبه جان یک قنادی تو تهران هست بنام کوکی باکس . من خودم تو خوردن شیرینی و کیک خیلی حساس هستم و اصلا شیرینی های بیرون رو نمی تونم بخورم ولی کار این قنادی واقعا حرف نداره مخصوصا کاپ کیک های شکلاتیش من خیلی سعی کردم که بتونم سر از سرکارشون در بیارم ولی نشد. دفعه بعد که از انجا خرید کردم عکسشو برات بذارم؟ شاید شما بتونی یک هینت کوچک بمن بدی که رمز کار کجاست ؟ البته من همین امروز سعی می کنم این کاپ کیک عالی شما رو امتحان کنم که می دونم حتما خوشمزه ست

طیبه جان من این کاپ کیک رو درست کردم رسپیش حرف نداشت ولی فکر کنم بیکین پودرم خوب نبود و یا شاید کم بود بهر حال خیلی خوب پف نکرد میشه یک بیکین پودر خوب معرفی کنی این هم لینک عکسش https://lh6.googleusercontent.com/-dynz9THdtVY/TyWZe9_t0eI/AAAAAAAAAC0/-Pd0xYGryz0/w524-h295-k/08112000600.JPGواقعا هنرمندی خانم

طیبه جان از بکینگ پودر مارک تیاری استفاده میکنن

مرسی پریس جان

چيزي كه من از عكس ميبينم … كراست روي كيك همونيه كه بايد باشه. يعني پوك. بله خب بيكينگ پودر همينطور كه فرموديد خيلي عامل مهميه. اينجا مارك تياري زياده. من ماركهاي ديگه رو نميپسندم ولي دليل براين نيست كه خوب نباشنالبته رسپي واسه كيك شكلاتي خيلي زياده . اميدوارم از روي عكس بشه چيزي گفتانشالا به نتيجه مطلوب برسيد

مقش شب:https://public.blu.livefilestore.com/y1p9obfr7nd4f4A59r55gIPX-pijKiP_3phdRVXbyXc4zoxuJQt3Yhpy5ME1ohoSQRMimJAxm0nGvq-ryn8p1KSVQ/DSC_7642.JPG?psid=1همه چیز طبق دستور. ساده و راحت.من باید به زودی قالب کاپ کیک هام رو عوض کنم.دست شف درد نکنه.

كاپ كيك شف طيبه

مروارید جون فضولیم گل کردچرا باید قالبو عوض کنین؟ظاهر کاپ کیکا که خیلی ولع انگیزهمن دو بار درست کردم اینقدر خوشکل نشدن!

چه جالب من دیشب تصمیم گرفتم یه عکس داشته باشم الان میبینم شما هم عکس دارینخوشبختم:D

@ parisپریس جون،من دو تا قالب برای مافین دارم. یکی اشون اینجوری در می یاد که توی عکس می بینید. یعنی گنبدی می شه. یعنی هر کاری که من بکنم باز کاپ کیک ها گنبدی می شن. اون یکی قالبم ولی صاف در می یاد!! ولی شکلش یه جوریه که به دلم نمی شینه!!باید با یک سری قالب دیگه امتحان کنم.البته فکر کنم قالب مافین سیلیکونی هم داشته باشم. البته فکر کنم. از اونجایی که من قالب های سیلیکونی ام رو دوست ندارم، سال تا سال هم سراغشون نمی رم.

دیگه گفتم کمی هم مدرن بشم، عکس بذارم.کفشدوزک های شما خیلی هوس برانگیزن ها!!می خورمشون ها!!

به به چه زيبايه مدت بود كارهاتون رو نديده بودم دلم تنگ شده بودخيلي عالي شدن دارن منو صدا ميزنن:Dخوب شد پريس جون در مورد قالب پرسيدن منم جوابم رو گرفتمبله منم پيش اومده كه يه قالبي داشتم كه جنسش طوري بوده كه هيچوقت اوني كه ميخوام در نمياد

سلام اگر کسی دستور وافل هم شور هم شیرین را داشته باشه ممنون می شوم که اینجا بگذاره. خیلی لطف می کنید

سلام بافتش خیلی جالب بود و تلخیش بامزهزهرا

بافتش دقيقا هميني شده كه بايد باشهاحسنت

سلام طیبه جانمن به مشکل برخوردمکره را با شکر و وانیل مخلوط کردم بعد تخم مرغ ها یکی یکی ولی حالت شل پیدا کرد مثل موس نشده بوددر نتیجه پروژه کنسل شد .میشه کمکم کنید .

عزيزم كره تون خيلي سرد بودهسعي كنيد زودتر بيرون بذاريددرسته كه من گفتم سرد باشه اما بايد نرم باشه در حدي كه به خوبي با شكر مخلوط شه و كرم مانند شهبه دليل سردي باعث شده تخم مرغ توش ببرهنگران نباشيد اينا همه اش تجربه است. پس ديگه دستتون اومده چطور بايد باشه و دفعه بعد موفق ميشيدتجربه خيلي مهمه

سلام.خسته نباشید.یه سوال،من شکلاتم شیرینه ، بعد می‌خوام دیگه شکر اضافه نکنم،اونوقت چیکار باید انجام بدم؟بجای اون حجم از شکر آیا لازمه ماده‌ دیگری اضافه کنم تا نسبت حجم مواد جامد به مایع حفظ بشه؟یه سوال دیگه اینکه مثلا اگه تو دستور هست ۲ ق چ بیکینگ پودر اگر بخوام مواد رو ۱/۲کنم اونوقت بیکینگ پودر هم نصف می‌شه؟ اگه مواد رو ۱/۳ کنم بیکینگ پودر ۱/۳ می‌شه؟

نه لزومااگر نصف شد ميتونيد همون ميزان بيكينك پودر بريزيد يا يكي و نصفياگه يك سوم شد يك ق بريزيدشكر فقط شيرين كننده نيست نقش زيادي در فرايند پخت ايفا ميكنهاگر هم ميخوايد رسپي رو دستكاري كنيد ايرادي نداره ولي نتيجه اون نخواهد بودتوصيه من استفاده از شكلات با درصد خيلي بالاستولي اميدوارم با تغييرات هم موفق باشيد

اینم از کاپ کیک های ما 

به به چه كاپ كيكهاي خوشگلياحسنت

salam chef aziz, man tazeh ba weblog shoma ashna shodam ke che heif ke enghadr dir. asl matlab ine va vaghtetoon ro ziad nemigiram. in mavad ro age man bekham too ghaleb bepazam bara che size monaseb. va kolan soalam ine ke be tor omoom che joori size ghaleb monaseb ro bar asas mavad avalie peida konam? bara tamam dastoor ha manzooram! va inke in dastoor bara cake kitkat monaseb?

بستگي داره چه ارتفاعي از كيكتون بخوايدهر چي قطر بالا ميره ارتفاع كم ميشهمثلا توي قالب 18 سانتي ارتفاعش بيشتر ميشه توي قالب بيست ساني كمترولي چون فقط يك ليوان آرد داره براي قالبهاي بزرگتر بهتره دو برابر رسپي رو درست كنيدبله براي اون تركيب طعمي بسيار مناسبه

ممنون از این همه چیزای خوب عاشق سلیقتم چون با من هم خونی داره:) این دستور و درست کردم فوق العاده شد باز هم ممنون

انشالا كه هميشه مفيد واقع شه

 ممنون منم این کیک درستیدم خیلی خوشمزه بود. یه دفعه هم واسه تولد شوهرم این کیک وباتزئین کیت کت که یاد دادی درست کردم خیلی خوب شد. خیلی شف جون دوست دارم همیشه تعریفت و به دوستام میکنم که اینقدر  هنرمند وباسلیقه ای واین  رسپی های خوشمزه روباتمام جزوئیاتش برامون میذاری

خيلي خوشحال شدمشما به من لطف داريد

🙂

منم درستیدم.اینقدر دوسش دارم که نگو ………..خیلی خوشمزست.مرسی شف جون ناز و خوشگلم همین الان دارم میمیرم برم درستش کنم:)))))))))

عجب كيكييعني من ميميرم واسه بافت اين كيكحرف نداره

مرسی شف جونم که اینقدر خوب به همه ی کامنتام جواب میدی:)))))

سلام سرآشپز عزیزم. من هم  امروز این کیک رو پختم  طعمش خیلی خوب بود ممنون. ولی  شکل کیکم خوب نشده کیکی که ارینا پخته خیلی صاف و خوش فرم از کار دراومده ولی کیک من صاف نیست. می شه راهنمایی کنی که چیکار کنم که سطح کیکم  صاف باشه.  مرسی  🙂

 دوست عزیز،از همه مهمتر بافت کیکتونه که خیلی خوب شده. دستتون درد نکنه.در مورد صاف در نیومدن کیک هم می تونه مربوط به دمای فر باشه. در این مورد خیلی در سایت صحبت شده. ازتون خواهش میکنم یه سرچ کوچولو انجام بدید و مطالب رو معاینه کنید.کلی می تونیم بگیم که می تونید دفعه بعد حرارت فرتون رو کمی کم کنید و یا یه حوله خیس دور قالبتون ببندید که در همون مطالبی که بهتون گفتم، در موردش صحبت شده.

 دوست عزیز،مهم بافتشه که خیلی خوب شده. دستتون درد نکنه.در مورد صاف نبودن روی کیک: در سایت تا به حال در موردش خیلی صحبت شده و به همین خاطر ازتون خواهش می کنم یه سرچ کوچک در سایت انجام بدید و مطالب رو بخونید و اگر سوالی بود حتما بپرسید.کلی اگه بخواهیم در موردش صحبت کنیم، حرارت نامناسب فر می تونه یکی از این عوامل باشه. می تونید دفعه بعد حرارت فرتون رو کمی کمتر کنید و یا یک حوله خیس دور قالبتون ببندید. که در موردش همونطور که گفتم خیلی صحبت شده.

مرسی مروارید عزیزم . الان  اینکار رو می کنم . 🙂

سلام شف نازنینم    میشه به دادم برسی؟همن 2 روز قبل این کیکودرست کردم هم ظاهر هم طعمش محشررررر بودوقتی برای همکارام بردم شرط بستن که خودم درست نکردم!اما امروز که دوباره درست کردم مزه اش خوب بود اما سطحش بصورت گنبدی پف کرده بود یعنی دورش صاف بود ووسطش بالا اومده  میشه ایراد کارمو بگی لطفا؟؟ حیاتیه بخدا  !!ی

دگمه سرچ هم میزنم فقط چند تا رسپی نشون میدهشرمنده

معمولا كيكهايي كه ابتدا كره و شكر هم زده ميشه سطحشون گنبديهمنتها شرايط ديگه هم تاثير داره بايد يه روزي كامل توضيح بدمولي من خوشگلي اين كيك رو به همين ميدونمو البته طعم مهمترينه

دو تا سرچ هستيكيش با عكس نشون ميده يكيش فقط متنهر دو رو امتحان كنيد و كلمات مختلفي رو سرچ كنيد كه نتيجه متفاوت خواهد بود

این کیک رو حدود یک ماه پیش درست کردم اما یادم رفت عکسشو بذارم. عالی بود. کلی لذت بردیم

شف جان…پودر كاكائو ، اگه پودر هات چاكلت و شيركاكائو نباشه ، مگه خودش تلخ نيست؟پودرها هم دارك و غير دارك دارن؟

 پودرهای کاکائو بسته به نوعشون و طرز تفت دادن لوبیای کاکائو هنگام تهیه اشون میزان تلخی اشون متغیره.

 ممنون مرواريد گل كه وقت مي زاري و تندي جواب ما رو مي دي 🙂

سلام وقتتون بخیر.ممنون از رسپی های عالیتونمن این کیکو درست کردم تو یه قالب 18سانتی خیلی هم خوب دراومداما سوالم اینجاست که چرا کلا بیشتر وقت ها کیکام تو فر خیلی پف کردن اما وقتی پخت تموم میشه درمیارم پفش یکم می خوابه؟البته خمیر نمیشه ها اما از قشنگیش یکم کم میشه.یه سواله دیگه اینکه آیا قالب می تونه باعث بشه که کیکمون بسوزه ؟ یعنی درجه فر واسه قالب های مختلف فرق میکنه؟یه سوال دیگه هم دارم (ببخشیداااا زیاد سوال می پرسم)چرا وقتی من شکلاتو ذوب می کنم خیلی رقیق نمیشه؟ جوری که بخواد چر کنه مثلاخیلی خییییییلییی ممنوووون شف عزیزززززززم

فر رو باید قبلش مرطوب کنیم بیا تاثیری نداره؟

برای نرمتر شدن بافت کیک؟اگر جواب سوالم مثبته، نه احنیاجی نیست.

مثل هميشه عالي

دليلش دماي نا مناسب فرهبا كمي پايينتر آوردن دما به نتيجه بهتري ميرسيدولي نه اينكه كاملا مشكلتون حل شه چون ايراد از ايزوله نبودن فرهبله بلهجنس قالب كيكها خيلي مهمهمعمولا قالب ها رو بايد بارها امتحان كنيم تا قلقش دستتون بياددليلش درصدشهمثلا شكلاتهاي با درصد بسيار بالا در حد آب روان ميشنولي شكلاتهاي  شيرينتر اينطور نيستن

 بینهااااااااااایت ازتون ممنونم که به سوالات پاسخ می دیدباور کنید همیشه آرزو داشتم یه کسی رو پیدا کنم که سوالاتمو ازش بپرسمخیلی دوستون دااااارم

سلام طیبه خانم گل.مرسی از دستورات خوبتون.این دستورتونم حرف نداشتوفقط یه سوال بعد اینکه از تو فر در اوردم و خواستم بذارم تو ظرف دیدم همشون چه اونایی که تو کپسول کیک یزدی بودن و چه اونایی که تو کپسول کاغذی از اون مقوایی ها بودن همشون کپسولشون شل شده بود و باز شده  بود یعنی واسشون گشاد شده بود.نمی دونم منظورمو درست گفتم یا نه.چون می خوام برای کسی    درست کنم دوباره  لطفا کمکم کنید 

من امروز دوباره این رسپی رو درست کردم به همین صورت کاپ کیک.روش هم با گاناش تزئین کردم چندتاشم خامه عاااااااااالی بود طیبه جون.واقعا مرسی استااااااااد  البته ببخشیدا خوب عکس نگرفتم

ميتونه از شك دماي ناگهاني يا رطوبت محيط باشهيعني يك دفعه از فر گذاشتيدش جاي سرد يا كنار سينك

به به چه كاپ كيكهايينوش جانتون

طیبه جون، من این کیک رو امروز درست کردم، خیلی عالی و خوشمزه شده ولی اونطوری که شما از بافتش تعریف کردین نشد. البته در کل واسه من عالی بود. فقط یه سوال دارم، وقتی تخم مرغ رو اضافه کردم به شکر و وانیل و کره، یه جورایی مثل شیر بریده شد مخلوطم. تا زمانی هم که آرد رو اضافه کردم بافتش همونجوری بود. بریده بریده… ولی بعد از هم زدن آرد بافتش مثل موس شد. چرا این اتفاق افتاد؟ کجای کارم ممکن بود اشتباه بوده باشه؟ ممنونم… 

طیبه جون، من این کیک رو امروز درست کردم، خیلی عالی و خوشمزه شده ولی اونطوری که شما از بافتش تعریف کردین نشد. البته در کل واسه من عالی بود. فقط یه سوال دارم، وقتی تخم مرغ رو اضافه کردم به شکر و وانیل و کره، یه جورایی مثل شیر بریده شد مخلوطم. تا زمانی هم که آرد رو اضافه کردم بافتش همونجوری بود. بریده بریده… ولی بعد از هم زدن آرد بافتش مثل موس شد. چرا این اتفاق افتاد؟ کجای کارم ممکن بود اشتباه بوده باشه؟ ممنونم… 

ببخشید طیبه جون، همین الان که داشتم کامنت هارو می خوندم فهمیدم مشکل کارم کجا بوده. ممنونم از لطف و زحمتت. شاد و سلامت باشی

سلام طیبه جان من هم مشکل آتیه برام پیش اومدولی توکامنتا جوابمو پیدانکردم مشکل کجای کار بود که موادم حالت بریده در اومد.من از کاپای فلزی استفاده کردم وتوش کاغذ گذاشتم اونوقت همون کاپارو گذاشتم توسینی رولت وپنجره وسط فر گذاشتم آخه میترسیدم بزارم روسینی خود فر کیکم نپزه.شماخودتون این مرحله چکار میکنید.ولی بافتش وطعمش خوب شد 

ببخشیدطیبه جان میشه درست کردن نون ،نون خامه ایی روهم آموزش بدیدفکرکنم بین همه ایرانیا این شیرینی محبوب باشه ولی هر بار نونشو درست میکنم خوب از آب درنمیاد

احينت و نوش جان همه

دليلش تفاوت بين دماي موادهنرماله به خاطر پروتئين موجود در تخم مرغ اين اتفاق ميافته كه همينطور كه فرموديد حل ميشهاگر همه همدما باشند پيش نميادزياد مهم نيست

من معمولا توي يه سيني نازك قرارشون ميدم ولي زمان پخت فرق خواهد كرد كه بايد با تجربه به دستش بياريدو نتيجه مهمه كه فرموديد خوب بوده

بله پغفيتغول هستش بسيار كاربرديهمن از بچگي توش تجربه فراواني دارمانشالا تو برنامه هستحتماصبور باشيد

سلام میشه از شکلات شیری استفاده کرد؟

 اگر منظورتون از شکلات شیری، شکلاتی با در صد پایین تر کاکائو به نسبت کاکائوی شکلات تلخ هست، بله می شه.

مرسی مروارید جانبله فک کنم همونهاین همون شکلاتیه که من خریدم اصلا تلخ نیستحتی شیرینم هست

 بله عزیزم می شه. درصد کاکائوی شکلات سلیقه ای هست. افرادی مثل شف شکلات تلخ دوست دارن، بعضی ها نه. شما می تونید از هر شکلات با درصد کاکائویی که خودتون دوست دارید استفاده کنید.

خیلی ممنون از راهنماییت مروارید جانبله من این نوع کاکایو رو بیشتر دوس دارم چون شیرینتره

سلام از

سلام از چه سایز قالبی استفاده کنم برای این حجم؟ با سپاس

سلام شف عزیزمن این کاپ کیک رو دو بار درست کردم و عالی شد. اما یه مشکل بزرگ تو پخت کیکش و در کل پخت هر نوع کیکی دارم که به خاطر اون از کیک پختن واهمه پیدا کردم و اونم گنبدی شدن شدید کیکم هست. مثلن در مورد این کیک به حدی گنبدی شده بود که از وسطش انگار چاک خورده بود و مواد بیرون ریخته دیده میشد …البته من فر ندارم و تو ماکروفر کیک و شیرینی هامو میپزم … خواهش میکنم راهنمایی کنین… در ضمن من این مورد که همه مواد رو نباید وسط قالبم بریزم هم رعایت میکنم ….. ….



آشپزی به زبان ساده برای تازه کارها


كاپ كيك شف طيبه



آشپزی به زبان ساده برای تازه کارها


كاپ كيك شف طيبه

كاپ كيك شف طيبه



از نظر روانشناسان آشپزي علاوه بر اينكه سلامت جسم و بدن رو تضمين ميكنه (به جاي فست فود و غذاهاي بيرون از خانه) از نظر رواني نيز نقش بسيار عمده اي در كاهش افسردگي خواهد داشت.

حس پختن غذا براي كساني كه دوستشان داريم و در كنار آنها زندگي ميكنيم، ميتواند سلامت روحي و رواني فرد را تامين كند … 

 

كپي برداري از مطالب و تصاوير وبلاگ فقط  با درج  نام و آدرس وبلاگ بلامانع است

 

كاپ كيك شف طيبه

سری اول تصاویر هنرمندیهای دوستان عزیز 

سری دوم تصاویر هنرمندیهای دوستان عزیز

سری سوم تصاویر هنرمندیهای دوستان عزیز

 

آدرس اینستاگرام من

rsah.58@

كاپ كيك شف طيبه

آرایش

مدل مو

مدل لباس

سایت شیرینی پزی ، ، پخت انواع شیرینی با آکا ، آکاایران

كاپ كيك شف طيبه

آرایش

مدل مو

مدل لباس

سایت شیرینی پزی ، ، پخت انواع شیرینی با آکا ، آکاایران

معمولا در رسپی هایی که در جاهای مختلف می خونیم، همه جزئیات گفته نمی شه. هدف من از شروع این وبسایت نوشتن تمامی نکات رسپی ها و حتی تا جای امکان تاریخچه بوجود اومدنشون بوده.
تمامی رسپی ها از منابع معتبر برداشته شده و بارها تست شده اند.
کلمه “Spoon-feed” در اسم سایت به معنی توضیح دادن بسیار کافی تا جایی که مخاطب نیازی به فکر کردن نداشته باشد است.

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

كاپ كيك شف طيبه

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

http://ashpazbashy.com/s/5t

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

كاپ كيك شف طيبه
كاپ كيك شف طيبه
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *