فیلم طرز تهیه هات داگ تنوری

دوره مقدماتی php
فیلم طرز تهیه هات داگ تنوری
فیلم طرز تهیه هات داگ تنوری

هات داگ

هات داگ یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین ساندویچ ها در کل جهان می باشد که اصالت آن مانند ساندویچ پرطرفدار همبرگر متعلق به کشور آلمان می باشد. این غذای خوشمزه در دسته بندی غذاهای فست فودی قرار می گیرد و به همین دلیل برای زمان هایی که وقت کافی برای آشپزی ندارید مناسب است.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر هات داگ تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری هات داگ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی آلمانی هات داگ با سایت پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

فیلم طرز تهیه هات داگ تنوری

دستور پخت

دوره مقدماتی php

ابتدا قارچ ها را با یک دستمال نمدار به خوبی تمیز می کنیم و سریع آبکش می کنیم و روی تخته ورقه ورقه برش می دهیم و در تابه کمی روغن می ریزیم و کمی که داغ شد قارچ ها را در روغن می ریزیم و تفت می دهیم.حرارت را زیاد می کنیم

تا آب آن ها سریع تبخیر شده و سرخ شوند و بعد تابه را کنار می گذاریم. سپس سوسیس ها را روی تخته قرار می دهیم و ابتدا و انتهای سوسیس را به اندازه ۲ سانت از وسط برش می زنیم و بعد به صورت مارپیچ با چاقو روی آن برش سطحی می زنیم

و در تابه ای  روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و بعد حرارت را ملایم می کنیم و ابتدا ۲ تا سوسیس را در تابه قرار می دهیم و تابه را از دسته می گیریم و کمی تکان می دهیم تا سوسیس ها کاملا در روغن قل بخورند

و بعد ۲ تا سوسیس دیگر را اضافه می کنیم و مجددا دسته تابه را می گیریم و تابه را تکان می دهیم تا سوسیس ها در روغن غلطت بخورد و زمانی که رنگ سوسیس ها تغییر کرد حرارت را کم می کنیم تا سوسیس ها مغز پخت شوند.

بالای نان ها برش می زنیم و داخل آنها  را خالی می کنیم و (کف نان ها را سس فرانسوی می زنیم ) گوجه فرنگی ها را می شوییم و حلقه حلقه برش می دهیم و در نان قرار می دهیم و خیارشور و کاهوها را نیز خرد می کنیم

و در نان می گذاریم و قارچ های سرخ شده را نیز می افزاییم و هاگ داگ ها که سرخ شدن داخل نان قرار می دهیم و یک ورقه پنیر روی آن می گذاریم تا داغی سوسیس آن را آب کند و با سس فرانسوی و یا هر نوع سس دلخواهتان نوش جان کنید.

نکات پخت هات داگ

برای تهیه ساندویچ هات داگ به طور متداول از نان ساندویچی معمولی ( نان باگت یا تنوری ) استفاده می شود ، البته در صورتی که نان ساندویچی معمولی در دسترس نداشته باشید می توانید از نان ساندویچی گرد مخصوص همبرگر یا حتی نان لواشی هم استفاده کنید.

همچنین ببینید

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

فیلم طرز تهیه هات داگ تنوری

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

www.manototv.comدر آخرین قسمت آشپزی با شایان، او نحوه درست کردن هات داگ پفکی را آموزش میدهHotbirdTransponder: 131Frequency: 11137Polarisation: HorizontalSymbole Rate: 27500—————–YahsatTransponder: 19Frequency: 12072Polarisation: VerticalSymbol Rate: 27500—————–Eutelsat HDTransponder: C5Frequency: 11304Polarisation: HorizontalSymbole Rate: 29700—————–EutelsatTransponder: A1Frequency: 10721Symbol Rate: 22000Polarisation: Horizontal

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

در آپارات وارد شوید تا ویدیوهای و کانال‌های بهتری بر اساس سلیقه شما پیشنهاد شود
وارد شوید

آهنگ احساسی و غمگین


“آینده در دستان شماست

فیلم طرز تهیه هات داگ تنوری

زیبایی هایی که هنوز ندیده اید

میکس فوق العاده زیبا از آهنگ دل را ببین با صدای علیرضا افتخاری و سفر های مقام معظم رهبری به شهر های مخطلف کشور (زاهدان-زنجان-بم) که چیز پر مغز و قشنگی از آب در آمده حتماً ببینید…

موسسه تدوین آثار و نشر اخلاقیات شهدای شهرستان زرند

مداحی مهدی اکبری کاش بودی کرببلا برادر بی حرمم حسن جان

در آپارات وارد شوید تا ویدیوهای و کانال‌های بهتری بر اساس سلیقه شما پیشنهاد شود
وارد شوید

آهنگ احساسی و غمگین


“آینده در دستان شماست

فیلم طرز تهیه هات داگ تنوری

زیبایی هایی که هنوز ندیده اید

میکس فوق العاده زیبا از آهنگ دل را ببین با صدای علیرضا افتخاری و سفر های مقام معظم رهبری به شهر های مخطلف کشور (زاهدان-زنجان-بم) که چیز پر مغز و قشنگی از آب در آمده حتماً ببینید…

موسسه تدوین آثار و نشر اخلاقیات شهدای شهرستان زرند

مداحی مهدی اکبری کاش بودی کرببلا برادر بی حرمم حسن جان

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

برای ارسال نظر لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

اشتراک گذاری

دانلود

گزارش

دیدگاه

نمی پسندم

فیلم طرز تهیه هات داگ تنوری

می پسندم

آموزشي بسيار کاربردي و جالب براي خانم هاي کدبانوي ايراني که علاقه زيادي به آشپزي دارند

تا کنون برای این ویدئو دیدگاهی نوشته نشده است.

اشتراک گذاری ویدئو

در دیدستان شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید

با دریافت اپلیکیشن اندرویدی دیدستان، در هر زمان، هر مکان و با هر سرعت اینترنت، از تماشای آنلاین ویدئو بر روی گوشی یا تبلت خود لذت ببرید.

هات داگ تنوری , می خواهیم روش تهیه یک غذای حاضری و فست فودی یعنی هات داگ را آموزش دهیم. همانطور که می دانید غذاهای فست فودی خواهان زیادی دارد. بنابراین ما تصمیم گرفته ایم که در این قسمت از آموزش آشپزی طرز تهیه هات داگ را آموزش دهیم.


 


 


 

فیلم طرز تهیه هات داگ تنوری

هات داگ “Hot Dog” ساندویچی گرمی متشکل از سوسیس و نان فانتزی و مواد پر کننده همچون کاهو ، قارچ و… است که در منوی اصلی اکثر فست فودها موجود است. به دلیل محبوبیت این ساندویچ قصد داریم آموزش تهیه آن را برای شما عزیزان قرار دهیم تا بتوانید آن را در منزل تهیه نمایید.


 


 

برای تهیه هات داگ خانگی ابتدا مواد زیر را تهیه کنید:


 


 


 


 

1) اول از همه، با استفاده از یک چاقو برشی بر روی همه‌ سوسیس ها ایجاد کنید. چرا که می خواهیم در زمان پختن، به خوبی مغزپخت شود. چنانچه تمایل دارید غیر از افزودنی های سوسیس ادویه اضافه تری داشته باشید می توانید سطح سوسیس ها را آویشن ، فلفل و یا هر ادویه دیگری که دوست دارید بپاشید. حالا یک تابه روی شعله بگذارید. سپس هات داگ ها را درون تابه بریزید. دقت کنید که تابه از قبل بوسیله‌ روغن داغ شده باشد.


 


 

2) منتظر بمانید تا هات داگ ها سرخ بشوند. حرارت نیز می بایست متوسط باشد. تا هات داگ‌ها آماده می شوند، به سراغ برش زدن نان ساندویچ بروید. همه را به خوبی و آنطور که دوست دارید برش دهید.


 


 

3) حال قارچ ها را حلقه حلقه کنید و در همان تابه ای که هات داگ ها سرخ می شوند، بریزید. در گوشه ای از تابه کمی جا باز کنید و بگذارید قارچ ها هم سرخ شوند. می توانید بجای قارچ سرخ شده از سس قارچ استفاده نمایید. بدین صورت که کمی کره و ادویه را همراه قارچ در تابه تفت می دهید و در کاسه ای جداگانه آرد و شیر را مخلوط می کنید و سپس به ترکیب اضافه می کنید. وقتی به غلظت مناسب رسید کار تمام است.


 


 

4) دوباره به سراغ نان ساندویچ بروید. داخل هر کدام از نان ها گوجه فرنگی ، کاهو و خیارشور ریز شده را بریزید.


 


 

5) زمانی که قارچ ها سرخ شدند و یا سس قارچ آماده شد، به اندازه کافی در هر یک از نان ها اضافه می کنیم. در آخر نیز باید هات داگ‌های سرخ شده را به نان ساندویچ ها بیفزائید. پنیرهای ورقه ورقه شده را نیز روی هر ساندویچ قرار دهید. بهتر است پنیر را از وسط به دو نیم تقسیم کنید تا همه فضای نان را پوشش دهد.


 


 

6) نهایتاً با اضافه کردن سس فرانسوی و یا هر سس دیگری که علاقه داشتید، هات داگ خوشمزه را سرو کنید.


 


 

دیدگاه

فیلم طرز تهیه هات داگ تنوری

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

کلیه حقوق مادی و معنوی برای روزگار محفوظ است. هرگونه کپی از مطالب یا قسمتی از یک مطلب بدون ذكر منبع و لینک فعال به همان مطلب در روزگار پیگرد قانونی دارد

فیلم طرز تهیه هات داگ تنوری
فیلم طرز تهیه هات داگ تنوری
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *