فوايد سير ترشي کهنه

دوره مقدماتی php

خواص دارویی و گیاهی :


خواص سیر ترشی ده ساله خواص سیر ترشی در بارداری خواص سیر ترشی برای فشار خون بالا خواص سیر ترشی برای بیماری قلبی سیر ترشی یکی از انواع ترشی هایی است که طرفداران زیادی دارد. سیرهای قهوه ای رنگ در سیر ترشی که بسیار نرم و خوش طعم بوده و عطر دلچسبی هم دارند. خواص سیر ترشی خانگی نسبت به نوع کارخانه ای آن بسیار بیشتر است و برای افراد مبتلا به بیماری های قلبی و فشار خون بالا مفید می باشد البته به شرطی که در خوردن آن اعتدال را رعابت نمود.

 

 

 


فواید و خواص سیر ترشی

 

دوره مقدماتی php


با اینکه سیر تازه خواص زیادی دارد اما خواص سیر ترشی به خواص سیر بسیار نزدیک می باشد. هر چه سیر ترشی عطر بیشتری داشته باشد خواص آن هم بیشتر می شود. طرز تهیه سیر ترشی خانگی نسبت به نوع کارخانه ای متفاوت بوده و در نتیجه فواید بیشتری هم دارد. نوع کارخانه ای با قرار گرفتن در طی فرآیند پخت، درست می شود بدین جهت خواص دارویی سیر ترشی تا حدود زیادی از بین می رود زیرا سیر به هنگام پختن بسیاری از مواد مغذی خود را از دست می دهد.

 


یکی از مواردی که معمولاً به ترشی‌ها اضافه می‌شود، سرکه می‌باشد. سرکه به ویژه سرکه سیب در کاهش قند خون تأثیر دارد و در اثر کند کردن هضم و جذب کربوهیدرات‌ها از افزایش قند خون بعد از صرف غذا جلوگیری می‌کند. از این رو مصرف ترشی در حد اعتدال در بیماران مبتلا به دیابت مفید است.

 


خواص سیر ترشی برای درمان بیماری قلبی

 


سیر ترشی صنعتی طعمی شور دارد و به واسطه جوشاندن در سرکه، سیرهای آن قهوه ای رنگ می شود اما خواص سیر ترشی خانگی که با گذر زمان رنگش تیره شده و طعم لذیذ و به یاد ماندنی پیدا کرده، بسیار بیشتر می باشد. با اینکه افزودن سرکه و نمک به انواع ترشی ها از خواص مواد داخل آن ها کاسته و در مدت زمان طولانی باعث ایجاد مواد سمی مثل نیترات (عامل بروز معده و کبد) در آن ها می شود ، اما این مورد برای سیر ترشی خانگی وجود ندارد.

 


ترکیبات گوگردی موجود در سیر وقتی در طی فرآیند هضم قرار می گیرند، گازی تولید می کنند. این گاز وارد خون شده و باعث ایجاد بوی بد در دهان و سیستم تنفسی شخص می شود. یکی از فواید سیر ترشی بودار این است که با وجود اینکه حاوی نرکیبات گوگردی می باشد، اما باعث ایجاد بوی تند سیر در شخص نمی شود. سیر خام را پس از پوست کندن برای دقیقه در معرض هوا قرار می دهند تا خواص درمانی آن فعال شود. در سیر ترشی نیز خواص درمانی سیر به دلیل فرآیندی که دارد تا تهیه  می شود، آزاد می گردند.

 

 

 


سیر ترشی چند ساله واقعا دارویی است؟

 


برخی خانواده ها بر این باورند که هرچه از زمان تهیه ترشی بگذرد کیفیت بهتری پیدا می کند و حتی معتقدند سیر ترشی چند ساله خاصیت درمانی دارد و التیام دهنده بیماری های قلبی است. اما حقیقت این است، اگرچه ترشی های جاافتاده، خوشمزه تر هستند، ولی باید دانست سرکه و نمک افزوده شده به ترشی با گذر زمان از خاصیت و میزان مواد مغذی ترکیبات ترشی می کاهد و آن را به محصولی بی ارزش تبدیل می کند. این را هم بدانید ماندگاری زیاد برخی از انواع ترشی موجب ایجاد فعل و انفعالات شیمیایی در آن شده و ماده ای مضر به نام نیترات تولید می شود که در طولانی مدت خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش می دهد.

 


خواص سیر ترشی برای فشار خون بالا

 


خواص سیر ترشی چند ساله بیشتر بوده و برای بیماران قلبی و مبتلا به فشار خون بالا مفید می باشد. اشخاصی که یبوست، فشار خون پایین، بواسیر، آلرژی و معده ضعیفی دارند و یا گرم مزاج هستند به جای مصرف سیر که برایشان مضر است، از سیر ترشی استفاده نمایند. سیر ترشی بودار که ترکیبات گوگردی آن از بین نرفته برای بدن مفید می باشد. ضد ویروس، ضد سرطان، دفع سموم از کبد و سرعت بخشیدن به روند هضم غذا از دیگر خواص سیر ترشی می باشند اما بایستی در مصرف آن زیاده روی نکرد.

 

 

 


خواص سیر ترشی در بارداری

 


سیرترشی یک فراورده ایرانی است که سیر، سرکه، گیاهی معطر مثل ترخون و نمک، جزء ثابتی از ترکیب آن محسوب می شوند. اگرچه نکته خاصی در منابع علمی راجع به فواید یا عوارض احتمالی مصرف سیرترشی در حاملگی یافت نمیشود، با این حال می توان درباره اجزاء تشکیل دهنده آن اظهارنظر کرد. سیر و سرکه، دو ماده ای هستند که مصرف متعادل آنها در دوران بارداری کاملاً بی خطر محسوب می شود.

 


در عوض ترخون یا دیگر سبزی های معطر (مثل نعناع، ریحان و پونه) به خصوص درصورت مصرف بیش از حد، می توانند قاعده آور و برای حاملگی مضر باشند.
لذا به نظر می رسد بهتر باشد زنان باردار یا قید خوردن این خوراکی خوشمزه را حداقل برای نه ماه بزنند، یا اینکه در صورت تمایل شدید به مقدار کم اکتفا کنند.

 


کدام سیر‌ترشی پرخاصیت‌تر است؟

 


هر چه ترکیبات آروماتیک (معطر) سیر بیشتر باشد، سیر تازه‌تر و خاصیت بیشتری دارد ضمن این‌که سیر‌ترشی‌های بودار خاصیتی نزدیک به سیر تازه دارند. انواعی از سیر‌ترشی‌ها که سیر آن پخته شده یا سیر سرخ کرده به جهت آن‌که طی فرآوری به مقدار زیادی مواد مغذی و معطر خود را از دست می‌دهند 40 تا 70 درصد از خاصیت آن کاسته می‌شود.

 


این‌که گفته می‌شود مصرف سیر‌ترشی چند ساله برای بیماران قلبی ـ عروقی مفیدتر است، هنوز از نظر علمی تحقیق جامع و کاملی در این خصوص صورت نگرفته است. ضمن این‌که باید دانست سرکه و نمک افزوده شده به سیر‌ترشی با گذر زمان از خاصیت و میزان مواد مغذی ترکیبات سیر می‌کاهد و حتی ماندگاری زیاد برخی از انواع ترشی‌ها باعث ایجاد ماده‌ای مضر به نام نیترات می‌شود که ریسک ابتلا به سرطان معده را افزایش می‌دهد.

 

 

 


سیر‌ترشی خانگی یا صنعتی؟

 


معمولا سیرترشی از ترکیب سیر، سرکه و نمک تهیه می‌شود و هرچه ماندگاری این محصول بیشتر شود نرم، شیرین و قهو‌ه‌ای‌تر می‌شود. برخی سیر‌ترشی‌هایی که به صورت صنعتی تهیه می‌شوند به واسطه جوشاندن سیر با سرکه، پخته و کمی نرم می‌شوند، ولی آن رنگ و بو و طعم سیرهای کهنه و چندین ساله را نداشته و طعمی شبیه به شور دارند، اما سیرترشی‌های خانگی چون اغلب با گذر زمان رسیده و قهوه‌ای می‌شوند به تبع لذیذتر هستند و طعمی به یاد ماندنی دارند. لازم است بدانید پس از آن‌که سیر در بدن هضم می‌شود گاز ناشی از ترکیبات گوگردی آن علاوه بر ایجاد بوی بد دهان با به خون و سیستم تنفسی باعث ایجاد بوی نامطبوع تنفس و حتی پوست بدن می‌شود.

 

 

 

در این مطلب با انواع خواص سیر ترشی که همچون سیر تازه خواص درمانی و دارویی دارد، آشنا می شوید. سیر ترشی برای بعضی از افرادی که نمی توانند از سیر تازه استفاده نمایند، مفید می باشد. در ادامه مطلب همراه ما باشید.

سیر ترشی یکی از انواع ترشی هایی است که طرفداران زیادی دارد. سیرهای قهوه ای رنگ در سیر ترشی که بسیار نرم و خوش طعم بوده و عطر دلچسبی هم دارند. خواص سیر ترشی خانگی نسبت به نوع کارخانه ای آن بسیار بیشتر است و برای افراد مبتلا به بیماری های قلبی و فشار خون بالا مفید می باشد البته به شرطی که در خوردن آن اعتدال را رعابت نمود.

به طور کلی سیر برای سلامتی بسیار مفید می باشد و حداقل خاصیت درمانی و دارویی برای آن برشمرده شده است زیرا حاوی موادی مثل ویتامین C، فولیک اسید و آهن، روی، کلسیم، پتاسیم، منیزیم و ویتامین های B1، B2 و B3 می باشد. ویتامین های گروه B باعث کارکرد بهتر روده شده و پتاسیم نیز در جذب بیشتر فسفر نقش اساسی دارد و این امر منجر به افزایش قدرت حافظه می شود.


 مهم ترین خواص سیر عبارتند از درمان بیماری هایی مثل نفخ، درد معده، یبوست، سینوزیت، عفونت بدن حتی مشکلات پوستی، گرفتگی سینه و گلو، عفونت های دستگاه تنفسی و سرماخوردگی، درد دندان، بیماری های قلبی، پرکاری تیروئید، تنظیم قند خون، تمیز کردن خون، انگل های معده و روده، خلط آور، ضد سرطان، ضد اسهال، ضد باکتری و قارچ، مشکلات و ناراحتی های کبدی، سل ریوی، واریس و ویروس زگیل موثر می باشد. علاوه براین ها خواص سیر برای لاغری و خواص سیر برای مو نیز بسیار می باشد.


پتاسیم موجود در سیر به تنظیم شدن فشار خون کمک می کند. افراد مبتلا به فشار خون بالا بایستی با مراجعه به پزشک در کنار داروهای کاهنده فشار، از سیر هم استفاده نمایند. ترکیبات گوگردی موجود در سیر قدرت سیستم ایمنی بدن را افزایش داده و این امر از ابتلا به بیماری های عفونی پیشگیری می کند.

سیر برای افرادی که فشار خون متعادل و یا پایینی دارند نیز مفید است البته به شرطی که در مصرف آن زیاده روی نشود. مصرف سیر از ابتلا به غلظت خون پیشگیری کرده و از کبد در برابر مواد سمی مثل نیترات که در بعضی از مواد غذایی وجود دارند هم محافظت می کند.

معمولا مصرف سیر اثرات جانبی ندارد مگر اینکه در خوردن آن زیاده روی شود. سیر بر مکانیسم داروها اثر منفی نمی گذارد اما افرادی که داروهای ضد انعقاد مصرف می کنند بایستی در خوردن سیر احتیاط کنند زیرا سیر خاصیت ضد انعقاد خون دارد. در ادامه به خواص سیر ترشی که ترشی بسیار پرطرفداری است، می پردازیم.

با اینکه سیر تازه خواص زیادی دارد اما خواص سیر ترشی به خواص سیر بسیار نزدیک می باشد. هر چه سیر ترشی عطر بیشتری داشته باشد خواص آن هم بیشتر می شود. طرز تهیه سیر ترشی خانگی نسبت به نوع کارخانه ای متفاوت بوده و در نتیجه فواید بیشتری هم دارد. نوع کارخانه ای با قرار گرفتن در طی فرآیند پخت، درست می شود بدین جهت خواص دارویی سیر ترشی تا حدود زیادی از بین می رود زیرا سیر به هنگام پختن بسیاری از مواد مغذی خود را از دست می دهد.

سیر ترشی صنعتی طعمی شور دارد و به واسطه جوشاندن در سرکه، سیرهای آن قهوه ای رنگ می شود اما خواص سیر ترشی خانگی که با گذر زمان رنگش تیره شده و طعم لذیذ و به یاد ماندنی پیدا کرده، بسیار بیشتر می باشد. با اینکه افزودن سرکه و نمک به انواع ترشی ها از خواص مواد داخل آن ها کاسته و در مدت زمان طولانی باعث ایجاد مواد سمی مثل نیترات (عامل بروز معده و کبد) در آن ها می شود ، اما این مورد برای سیر ترشی خانگی وجود ندارد.

ترکیبات گوگردی موجود در سیر وقتی در طی فرآیند هضم قرار می گیرند، گازی تولید می کنند. این گاز وارد خون شده و باعث ایجاد بوی بد در دهان و سیستم تنفسی شخص می شود. یکی از فواید سیر ترشی بودار این است که با وجود اینکه حاوی نرکیبات گوگردی می باشد، اما باعث ایجاد بوی تند سیر در شخص نمی شود. سیر خام را پس از پوست کندن برای دقیقه در معرض هوا قرار می دهند تا خواص درمانی آن فعال شود. در سیر ترشی نیز خواص درمانی سیر به دلیل فرآیندی که دارد تا تهیه  می شود، آزاد می گردند.

خواص سیر ترشی چند ساله بیشتر بوده و برای بیماران قلبی و مبتلا به فشار خون بالا مفید می باشد. اشخاصی که یبوست، فشار خون پایین، بواسیر، آلرژی و معده ضعیفی دارند و یا گرم مزاج هستند به جای مصرف سیر که برایشان مضر است، از سیر ترشی استفاده نمایند. سیر ترشی بودار که ترکیبات گوگردی آن از بین نرفته برای بدن مفید می باشد. ضد ویروس، ضد سرطان، دفع سموم از کبد و سرعت بخشیدن به روند هضم غذا از دیگر خواص سیر ترشی می باشند اما بایستی در مصرف آن زیاده روی نکرد.

منبع : آرگا

 


یک گروه بین المللی از پژوهشگران به سرپرستی دانشمندان دانشگاه آدلاید در استرالیا دریافته اند عصاره سیر می تواند به درمان فشار خون بالا کمک کند.

محققان در یک آزمایش هفته ای بر روی نفر دریافتند، افراد مبتلا به فشار خون بیشینه که از کپسول های عصاره سیر کهنه استفاده می کردند، فشار خونشان نسبت به گروه شاهد که دارو نما استفاده می کردند، بطور میانگین / میلی متر جیوه کاهش یافت.

این کاهش از نظر بالینی چشمگیر است، چرا که کاهش فشار خون سیستولیک تا میلیمتر جیوه، خطر بیماری قلبی و عروقی را تا درصد کاهش می دهد.

سیر اثر ضد افزایش فشار خون دارد؛ چرا که تولید مواد شیمیایی خاصی موسوم به اکسید نیتریک و سولفید هیدروژن را که به رگهای خونی کمک می کنند، ترغیب می کند.

پر فشاری خون عامل خطر مهمی برای بیماری قلبی و عروقی است. این تحقیق نشان می دهد که ظرفیت زیادی برای کشف کاربردهای سیر به عنوان یک گزینه درمانی موثر برای افراد مبتلا به فشار خون بالا وجود دارد.

 

طرز تهیه سوپ چغندر,طرز تهیه انواع سوپ جو,سوپ با برگ چغندر,سوپ برگ چغندر,طرز تهیه سوپ چغندر ق,سوپ مرغ و سيب زميني,طرز تهیه سوپ مرغ و سیب زمینی,سوپ چغندر و کلم,طرز تهیه انواع سوپ,طرز تهیه انواع سوپ جو ق,طرز تهیه انواع سوپ های خوشمزه,سوپ مرغ و سیب زمینی,طرز تهیه انواع سوپ ها,طرز تهیه انواع سوپ ایرانی,طرز تهیه سوپ برگ چغندر,سوپ مرغ با سیب زمینی,طرز تهیه انواع سوپ سبزیجات,طرز تهیه انواع سوپ خوشمزه,تهیه سوپ چغندر,سوپ جو با چغندر,سوپ …

خواص انواع میوه های زمستانی,خواص مواد غذایی در بارداری,خواص انواع میوه ها و سبزیجات,برای از بین بردن خشکی پوست,پوست و مو زیبایی,,خواص مواد غذایی مختلف,خوراکی هایی برای زیبایی پوست,ماسک برای از بین بردن خشکی پوست صورت,برای از بین بردن خشکی پوست چه باید کرد,خوراکی زیبایی پوست,خواص مواد غذایی در دوران بارداری,زیبایی پوست در طب سنتی,بهترین خوراکی برای زیبایی پوست,زیبایی پوست صورت مردان,خواص انواع میوه ها برای پوست,زیبایی پوست با طب سنتی,…

تزیین شربت های تابستانی,شربت های تابستانی,طرز تهیه شربت های تابستانی,شربت های خنک تابستانی,انواع شربت های تابستانی,طرز درست كردن انواع شربت,شربت های تابستانی گیاهی,شربت های تابستانی خانگی,,روش درست كردن انواع شربت,دستور شربت های تابستانی,شربت های تابستانی خوشمزه

.

طرز تهیه:
کدوها را به صورت حلقه های نازک مثل چیپس می کنیم. بعد در آب یخ فرو برده و بعد در آرد سفید زده و در صافی می گذاریم. در مرحله آخر قبل از سرخ کردن یک بار…

طرز تهیه شامی ساده

طرز تهیه شامی ساده

مواد لازم برای نفر
گوشت پخته: گرملپه پخته: گرمپیاز متوسط: یک عددسیب‌زمینی متوسط پخته: یک عددتخم‌مرغ: یک تا عددادویه‌، نمک و فلفلجوش‌شیرین: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
روش تهیه:
– گوشت پخته، لپه پخته، پیاز و سیب‌زمینی پخته را د…

طرز تهیه یک صبحانه متفاوت ( …

ترجیحا بهتر است برای افطار…

در اینجا دستور درست کردن یک شیرینی بستنی دار را برایتا…

طرز تهیه پیتزا پیراشکی با خمیر آماده,پیتزا پیراشکی با گوشت,طرز تهیه پیتزا پیراشکی,پیتزا پیراشکی در فر,پیتزا پیراشکی تنوری,پیتزا پیراشکی گرد,طرز تهیه پیتزا پیراشکی گوشت,مواد لازم برای تهیه پیتزا پیراشکی,پیتزا پیراشکی همدان,پیتزا پیراشکی با خمیر یوفکا,طرز تهیه پیتزا پیراشکی در خانه,پیتزا پیراشکی بدون فر,طرز تهیه پیتزا پیراشکی در منزل,طرز تهیه پیتزا پیراشکی با گوشت,,پیتزا پیراشکی نیک شام,طرز تهیه پیتزا پیراشکی خانگی,پیتزا پیراشکی مرغ,…

تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه و رژیم درمان…

می توانید این کباب ماهی را با پلو سرو کنید.

شیر ماهی= گرم
سرکه= چهار قاشق غذاخوری
روغن =نصف پیمانه
زنجبیل تازه رنده شده= دو سانتی متر
نم…

تهیه شیره انگور در خانه,روش درست كردن شیره انگور,روش تهیه شیره انگور,طرز تهیه شیره انگور در خانه,سایت آشپزی نوش جان,سایت آشپزی خانم گل آور,آموزش آشپزی تبیان,آموزش ,آموزش آشپزی تصویری,سایت آشپزی ایران بانو,روش تهيه شيره انگور,آموزش آشپزی با زودپز,آموزش آشپزی با مرغ,سایت آشپزی بهونه,سایت ,آموزش آشپزی بین المللی,تهیه شیره انگور خانگی,تهیه شیره انگور به روش صنعتی,سایت آشپزی سوران,روش درست كردن شيره انگور,آموزش آشپز…

پیتزا غذایی است که دیگر همه آن را دوست دارند. غذایی کامل و بسیار خوشمزه ! و البته خیلی ها مثل خود م…

مطالب بسیار زیادی تا به حال در مورد فواید چای خوانده‌ایم، اما آیا نحوه درست کردن یک چای خوب برای خود و خانواده‌مان را هم بلد هستیم؟ در درست کردن چای باید به برخی نکات ریز، …

این شیرینی های کنجدی ها رو به حدی دوست دارم که امکان نداره بیشتر از نیم ساعت جلو من دوام بیاره!!! شاید باورتون نشه ولی من بلافاصله ب…

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لونگان چیست x بخوانید...