فوايد خوردن هندوانه در دوران بارداري

دوره مقدماتی php

خواص دارویی و گیاهی :

ارزش غذایی هندوانههندوانه منبع غنی ویتامینA( به شکل بتاکاروتن ) و ویتامینC می باشد.هندوانه از درصد آب و درصد قند طبیعی تشکیل شده است و فاقد چربی است ولی سرشار از ویتامین‌های A، B، C، پروتئین، منیزیم، آهن، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم و لیکوپن می‌باشد.یک لیوان هندوانه درصد نیاز روزانه به ویتامینC و در صد نیاز روزانه به ویتامینA را تامین می کند.هندوانه از لحاظ ویتامین های گروه B نیز که برای تولید انرژی لازم هستند، غنی است و منبع خوبی از ویتامین هایB1،B6،B5 (اسید پانتوتنیک)، بیوتین (یک نوع ویتامینB) و نیز منیزیوم، پتاسیم و فیبر غذایی است. پس می توان گفت که دارای ارزش غذایی بالایی است.فواید بی نظیر هندوانه برای پوست و طرز تهیه انواع ماسک هندوانه را در اینجا بخوانید

مصرف هندوانه در بارداری و شیردهی

خوردن هندوانه باعث کاهش عرق و سوزش سر معده در خانم های باردار می شود.

شکر و آب موجود ( درصد) در هندانه، حالت تهوع خانم ها را تا حد زیادی کاهش می دهد و از کم شدن آب بدن آنها جلوگیری می کند.

مواد معدنی موجود در این میوه به جلوگیری از گرفتگی و انقباض عضلات شکم در ماه سوم بارداری کمک می کند.

خبر خوب دیگر برای خانم های باردار این است که هندوانه حاوی مقدار زیادی از ماده لایکوبین است و این ماده مانع از ورم شدید بدن در طول بارداری می شود.

دوره مقدماتی php

هندوانه سرشار از ویتامین های A-C- B6 به علاوه پتاسیم و منیزیم است و خوردن آن برای قدرت بینایی نوزاد، مغز، سیستم عصبی و ایمنی بدن نوزاد بسیار مفید است و همچنین پتاسیم موجود در آن میزان آب را در خون و بافتهای بدن خانم باردار به حالت موازنه در می آورد.

خانم های باردار می توانند فنجان هندوانه بدون تخم و به شکل مکعب برش داده شده را در داخل مخلوط کن آنقدر بهم بزنند تا تبدیل به یک مایع نسبتاً غلیظ و یک دست شود سپس آن را از داخل الک عبور داده ( آنها را با فشار قاشق از الک عبور ندهید در این صورت بیش از اندازه فیبری می شوند) سپس در صورت تمایل می توانید یک و یا دو قاشق چایخوری از مرکبات دیگری مثل لیمو ترش، لیمو شیرین یا پرتقال را به آن اضافه کنید و آن را برای مدتی در فریزر قرار داده و زمانی که بسیار خنک شد میل کنید.هندوانه شیر مادران را زیاد می‌کند قبل از غذا میل کنید.

بهترین زمان خوردن هندوانه قبل از غذا است.مصرف هندوانه بلافاصله بعد از خوردن غذا باعث اختلال هضم می‌شود و در حالت ناشتا مخصوصاً در هوای گرم یا در هنگام تشنگی، مضر است.

فواید تخم هندوانهتخم هندوانه خارج کننده سنگ (کلیه ، مثانه و ) است.مغز تخم هندوانه به هضم غذا کمک می‌کند بهتر است برای اینکه نفخ نکنیم بعد از خوردن هندوانه چند دانه از تخم‌های آن هم با پوست جویده میل شود.تخم هندوانه برای معالجه کمبودهای فکری و تقویت ذهنی در کودکان و نوجوانان مؤثر است.

موارد احتیاط در مصرف هندوانههیچ گاه هندوانه را ناشتا نخورید.مصرف هندوانه بلافاصله بعد از خوردن غذا باعث اختلال هضم می‌شود.اگر اشخاص سرد مزاج هندوانه بخورند امکان تضعیف قوه باء و درد مفاصل دارند.خوردن هندوانه برای اشخاص سرد مزاج، تولید درد مفاصل می کند و در این موارد خنثی کننده ی زیان هندوانه،‌عسل و قند و امثال آن است.

مضرات هندوانهزیاده روی در خوردن هندوانه برای طحال زیان آور است.مصرف هندوانه در افرادی که آلرژی یا حساسیت فصلی یا غذایی دارند ممنوع است.


هندوانه (به انگلیسی : watermelon) یکی از میوه های پر طرفدار تابستانی بین ایرانیان است که دارای فواید فراوانی برای بدن نیز می باشد. در ادامه با برخی از خواص هندوانه در دوران بارداری آشنا خواهیم شد.

معمولا، زنان باردار در طی کل دوران حاملگی خود از مسائل گوارشی مانند سوزش سر دل و اسیدیته شدن معده رنج می برند. مصرف هندوانه می تواند این مشکلات زنان باردار را با بهبود عملکرد لوله های عبور غذا و معده از بین ببرد. به همین دلیل، این ماده غذایی بلافاصله بعد از مصرف، سوزش معده زنان باردار را کاهش خواهد داد.

در طول بارداری دست ها و پاها ورم می کنند. آب زیاد موجود در هندوانه باعث کاهش انسداد رگ ها و ماهیچه ها می شود و ورم را برطرف می کند.

نوشیدن یک لیوان آب هندوانه تازه در طی دوران بارداری ( ترجیحا به هنگام صبح) یک ایده فوق العاده برای از بین بردن ویار صبحگاهی در بدن زنان است. همچنین، مصرف هندوانه می تواند برای هر مادر بارداری آرامش بخش بوده و طراوت و شادابی را برای او و فرزند داخل رحمش به ارمغان آورد. علاوه بر این موارد، این میوه دارای خواص انرژی زایی بوده و ارزش تغذیه ای بالایی هم برای زنان باردار دارد.

نوشیدن یک لیوان آب هندوانه در صبحگاه ایده ای فوق العاده در بارداری است. هندوانه باعث آرام شدن شما در طول روز می شود. بعلاوه خواص هندوانه و مواد مغذی موجود در آن از حالت تهوع بارداری جلوگیری می کند.

کم آبی بدن باعث انقباضات زودرس و زایمان زودرس می شود. خانم های باردار باید برای جلوگیری از کم آبی به مقدار زیاد مایعات بخورند. هندوانه حاوی نود درصد آب است و خوردن آن بهترین راه برای جلوگیری از کم آبی است.

بدن خانم باردار در حال تغییر است. افزایش وزن و نوسانات هورمونی باعث درد عضلات و استخوان ها می شود. خوردن هندوانه باعث می شود بدن با تغییرات کنار بیاید و از گرفتگی عضلات جلوگیری می کند.

تجمع رنگدانه ها در زیر پوست بدن یک مشکل شایع در دوران بارداری به شمار می رود، که اکثر زنان حامله از آن رنج می برند. بروز این مشکل، شادی دوران بارداری را را از مادر حامله دور می کند. اما، مصرف میوه هندوانه نقش کلیدی در پیشگیری از تجمع رنگدانه ها در زیر پوست بدن زنان در دوران بارداری ایفا می کند.
در واقع، می توان ادعا کرد که مصرف هندوانه در طی دوران بارداری می تواند روند هضم غذا را آسان کرده و حرکات روده را در مادران باردار افزایش دهد، که این حالت هم به نوبه خود بر بافت پوست بدن زنان باردار تاثیر گذاشته و آن را درخشان و زیبا خواهد کرد.

هندوانه خاصیت سم زدایی دارد. همچنین به خروج سموم مضر از بدن کمک می کند. هندوانه عملکرد کلیه را تحریک می کند، کبد را تمیز می کند و باعث کاهش اسید اوریک خون می شود.

هندوانه غنی از مواد معدنی مانند پتاسیم، منیزیم، ویتامین آ، ب یک و ب شش است. این مواد مغذی باعث افزایش انرژی می شوند. همچنین برای افزایش ایمنی بدن، بینایی و سیستم عصبی مفید است.

هندوانه غنی از لیکوپن است و از پره اکلامپسی در بارداری جلوگیری می کند. این بیماری بر روی مادر و جنین تاثیر جدی می گذارد. خوردن این میوه به هر شکلی باعث کاهش احتمال عقب افتادگی جنین می شود.

با این که میوه هندوانه دارای خواص درمانی بسیاری است، اما مصرف بیش از حد آن می تواند باعث بروز اثرات جانبی در بدن زنان باردار شود. پس، به عنوان یک مادر باردار به خاطر داشته باشید که در مصرف این میوه هم مانند میوه های دیگر نباید از حد اعتدال خارج شد. در غیر این صورت، عوارض جانبی که مصرف نامتعادل میوه هندوانه در زنان باردار ایجاد خواهد کرد، به شرح زیر خواهند بود:

خوردن بیش از حد میوه هندوانه در دوران بارداری می تواند قند خون شما را افزایش داده و در نتیجه باعث مبتلا شدن شما به بیماری دیابت بارداری شود.

ار آن جایی که مصرف میوه هندوانه تمام ارگان های داخلی بدن را از شر سموم پاک می کند، بنابراین در دوران بارداری هم این فرایند ممکن است برخی از مواد مغذی ضروری بدن زنان باردار و جنین داخل رحم این افراد را همراه با سموم دفع کرده و اختلالاتی در عملکرد برخی ارگان ها ایجاد کند. پس، زنان باید برای جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی، از خوردن بیش از حد هندوانه در دوران بارداری خود جدا خودداری کنند.

زنان باید در دوران بارداری خود از خوردن بیش از حد هندوانه برای مدت طولانی اجتناب کنند، چون افراط در مصرف این میوه می تواند باعث بروز حالت تهوع، استفراغ و مسائل و مشکلات گوارشی در بدن زنان باردار شود. در واقع، این افراد باید سعی کنند تا همیشه، برش تازه و کوچکی از میوه هندوانه و یا آب تازه آن را برای مصرف روزانه خود انتخاب نمایند.
در نهایت، یادتان باشد همان طور که برای مصرف هر ماده غذایی در دوران بارداری باید با پزشک معالج خود مشورت نمود، مهم است که قبل از خوردن هندوانه هم با دکتر خود مشورت نموده و جوانب کار را در مراحل اولیه این دوران حساس بررسی کنید.

پیشنهاد می کنیم برای آشنایی کامل با خواص تخم هندوانه برای سلامتی بدن مقاله زیر را مشاهده فرمایید.

خواص و فواید تخم هندوانه برای بدن

منابع : سایت اوما و مامانم



دسته‌بندی نشده
14 بازدید

هندوانه دارای ارزش تغذیه ای زیادی است و حقیقتا میوه ای بسیار سالم است و در آشپزی نیز مصرف دارد. در بشقاب سالاد هندوانه حس شادابی رنگ به مواد موجود می دهد. برای طعم شیرین در اسموتی و در تهیه سس باربیکیو نیز می توان از آن استفاده کرد.

اگر شما باردار هستید باید بدانید که فواید هندوانه از خوشمزه بودن و طعم آن بیشتر است. هندوانه باعث آرام شدن سوزش معده شده و ورم را کاهش میدهد. حاوی مقدار بالایی آب می باشد (٩٢ درصد) و در کاهش حالت تهوع و جبران کم آبی بدن بسیار موثر است. مواد معدنی موجود در آن گرفتگی عضلات پا را در سه ماهه سوم کاهش می دهد. هندوانه در مقایسه با گوجه فرنگی حاوی لیکوپن بیشتری است و آنتی اکسیدان موجود در ان ضد سرطان است و باعث افزایش قدرت سیستم ایمنی همچنین اس پی اف پوست را بالا می برد.

یک خبر خوب برای خانم های باردار: تحقیقات و مطالب موجود در ژورنال بین المللی زنان و زایمان بیانگر این است که ترکیبات لیکوپن بروز پری اکلامپسی (فشار خون دوره بارداری) را 50% کاهش می دهد. هندوانه سرشار از ویتامین های C و A و B6و  پتاسیم و منیزیم است.


مصرف هندوانه در دوران بارداري نقش مهمي در سلامت مادر و جنين ايفا مي‌كند. اين ماده غذايي منبع مناسبي از ويتامين‌هايي نظير ث، آ،1B، پتاسيم و منيزيم به شمار مي‌رود و هر فنجان آن كمتر از 50 كالري دارد.

تحقيقات نشان مي‌دهد، زناني كه هندوانه مصرف مي‌كنند، ضربان قلب منظم‌تري دارند و سوزش قلب يا آماس دست و پا ناشي از بارداري بطور قابل ملاحظه‌اي در آنان كاهش پيدا مي‌كند.
2 درصد از اين ماده غذايي را آب تشكيل مي‌دهد و مصرف آن در دوران بارداري از ايجاد حالت تهوع هنگام صبح و كم آبي بدن جلوگيري مي‌كند.
مواد معدني موجود در هندوانه انقباضات عضلاني سه ماهه آخر بارداري را كاهش مي‌دهد.
ليكوپن موجود در اين ميوه سيستم ايمني بدن جنين و مادر را تقويت كرده و از ابتلاي مادر به بيماري‌هاي عفوني و ويروسي مي‌كاهد.
مطابق با پژوهش‌هاي انجام شده مصرف هندوانه در طول دوره بارداري، 50 درصد خطر ابتلا به فشار خون را كم مي‌كند.
تحريك يا پانكراس براي آزاد كردن انسولين خون از ديگر خواص مصرف هندوانه است

فواید هندوانه برای جنین : رشد و تکامل قدرت بینایی و مغز و سیستم عصبی و ایمنی. برای مادر:پتاسیم باعث ایجاد تعادل در مقدار آب موجود در خون و بافت های بدن در دوران بارداری می شود. شما همه این فواید را با کالری کمتر از 50 در هر پیمانه هندوانه دریافت می کنید.

با توجه به این همه فایده و طعم و مزه خوب، هندوانه را در فصل تابستان فراموش نکنید.


 گرد آوری مطالب : iranbanou.com

برچسب ها هندوانه ابو جهل خوردن هندوانه در بارداری فواید هندوانه در بارداری اثر هندوانه بر جنین اثر هندوانه در بارداری تاثیر هندوانه در بارداری خوردن تخمه هندوانه در بارداری هنداونه

بیوگرافی

علائم بارداری

علائم بارداری پسر

تزئین سالاد

عکس پروفایل اردیبهشت ماهی

عکس پروفایل

عکس پروفایل برای نیمه شعبان

عکس خاص و زیبا

تزیین سالاد الویه

عکس پروفایل تولد همسر

ماه رمضان

پروفایل عاشقانه

لباس شب

علایم ایدز در روزهای اول

عکس پروفایل ولادت حضرت ابوالفضل

کارت پستال ولادت امام سجاد

عکس پروفایل ولادت امام حسین

جدیدترین تزیین سفره افطار ماه رمضان

اس ام اس پیشواز ماه رمضان

پروفایل ماه رمضان

عکس پروفایل ماه رمضان




خانه

موبایل

گلابیخوردن گلابی توسط پدر سبب زیبایی فرزند میشود. به زنان باردار گلابی بدهید که فرزندان نیکو و زیبا و اخلاقشان را خوب میکند . گلابی مایه قوت قلب ،پاکی معده ، صفای دل ، دلیری و زیبایی بچه میشود.

گلابی دارای ویتامین ب1 ، ب2 ، ب6 ، ث ، منیزیوم و فسفر است.

کاسنیبرای افزایش فرزند مفید است . آب کمر را افزایش داده و فرزند را نیکو و ذکور(پسر)بودن را زیاد میکند

خربزهاگر زن باردار بخورد فرزند خوشرو و خوش خلق میشود.

کندورباعث زیادی عقل بچه ، باهوش ، پاکدل ، دانا و شجاع شدن پسر و خوشخو و نیکو شدن دختر میشود

شلغمبه علت خواص زیاد به زنان باردار و شیرده توصیه میشود و خوردن شربت آن در بارداری باعث رشد کودک ، آسانی دندان درآوردن ، استحکام استخوان ، زود به راه افتادن ، زود حرف زدن و مقاومت در برابر بیماریها میشود

شربت شلغموسط یک شلغم را گود کرده و از شکر پر کنید و بگذارید آب بیاندازد این مرهم سینه است

شنبلیلهاگر میخواهید فرزندتان خرمن گیسو باشد در بارداری شنبلیله بخصوص خام مصرف شود

روغن زیتونبرای اینکه نوزاد پوست خوب و روشن داشته باشداز روغن زیتون ، روغن ماهی ، کره و روغنهای نباتی ، خیار ، کاهو ، هویج ، شیرخشت ، ترانجبین ، گرانگبین، زرشک، بیدخشت،شکرتیغار و عناب و نعناع مخصوصا دم کرده آن استفاده کنید

ویتامین ثخوردن میوه ها و سبزی هایی که ویتامین ث دارند رنگ نوزاد را زیبا میکنند

ویتامین داگر فرزندی با موی مشکی و پوست نرم میخواهید باید از حرارت آفتاب و اغذیه ای که ویتامین د ، گوگرد و منگنز دارند استفاده کنید مثل پیاز ، سفیده تخم مرغ ، کلم ، خیار و ترب وقتی آفتاب به بدن برسد ولی عوامل ویتامین د نباشد موی نوزاد سرخ میشود اگر ویتامین د به جنین نرسد بور خواهد شد . مثلا استحمام زیاد مادر ، عدم استفاده از نور خورشید ، نطفه مرد الکلی یا پیر موثر است.

ویتامین آسبب مو خرمایی شدن فرزند میشود

آب دریااگر خانمها روزی یک قاشق مربا خوری آب دریابنوشند یا میوه درایی بخورند موی فرزندشان طلایی میشود

بابونهخوردن بابونه و گل آن و دم کرده بومادران خصوصا گل آن در بور شدن موی نوزاد موثر است

تخم مرغ دو زردهاگر مادر از تخم مرغ دوزرده استفاده کند چشم نوزاد را آبی میکند

نکته مهممادر اگر در دوران بارداری دچار ترس شدید شود پوست جنین دچار لکهای تیره میشود . در موارد ترس مادر سریع باید از سربتهای میوه بخصوص آب هندوانه شیرین یا خربزه یا میوه شیرین دیگر استفاده کند و از ترشیجات بپرهیزد

پرخوری و خوردن غذای یکنواخت و غذاهای مانده و فاسد مخصوصا گوشتی رنگ نوزاد را تیره میکند

استنشاق دود زغال و دخانیات و تنفس در جای پرجمعیت رنگ نوزاد را تیره میکندمنبع:lalay.ir


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

هیچ ی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

سایت آشپزی آیکابان ، یک آشپزی ساده و لذت بخش با ساده ترین و در دسترس ترین مواد غذایی موجود را به شما آموزش می دهد . عشق و علاقه مهمترین اصل در آشپزی است . با عشق آشپزی کنید و از تهیه انواع غذاها ، دسرها ، نوشیدنی ها ، کیک و شیرینی و . . . با طعمی نو لذت ببرید .

تمامی حقوق این محفوظ و متعلق به آشپزی iKaBaN.ir می باشد

لطفا با تیم پشتیبانی ما از طریق شماره تلفن 77816720 و یا با آدرس contact@mosbatesabz.com تماس حاصل فرمایید.

اولین نفری که مطلع می شود باشید

برای خرید این محصول از طریق راه های زیر با ما تماس بگیرید:

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *