آیا می دانید فلفل تند و دیابت دارای رابطه ی مستقیمی هستند؟
All Rights Reserved – © 2019 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر نام و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.
مرکز تحقیقاتی- درمانی دیابت به عنوان اولین مرکز تحقیقاتی- درمانی دانشگاه با بیش از 17 سال سابقه در حوزه های درمان، پیشگیری ، پژوهش مشغول ارائه خدمت به بیماران دیابتی می باشد.
یزد-میدان با هنر به طرف میدان آزادی، بلوار شهید صدوقی، انتهای کوچه تالار هنر
سلامت نیوز: فلفل سبز به عنوان جزء اصلی رژیم غذایی آمریکایی و هندی شناخته شده است؛ ماده مغذی سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند کپسایسین، ویتامین آ، ویتامین ث، ویتامین ب، ویتامینEو مواد معدنی مانند آهن، منیزیم، پتاسیم.به گزارش سلامت نیوز به نقل از آوای سلامت، مصرف فلفل سبز بدن را در برابر آسیب های رادیکال های آزاد محافظت می کند و باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان می شود ضمن این که سرعت روند پیری را نیز کم می کند. کپسایسین همچنین موجب کاهش سطح کلسترول می شود.در اینجا 10 فایده شگفت انگیز مصرف فلفل سبز بیشتر معرفی شده است:محافظت در برابر سرطان: طبق مطالعات انجام شده، ماده موجود در فلفل سبز به نام کپسایسین، به مبارزه با سرطان پروستات کمک می کند. فلفل سبز غنی از آنتی اکسیدان هایی برای حفظ ایمنی بدن در برابر سرطان استکاهش سطح قند خون: یک فرد دیابتی به راحتی می تواند فلفل سبز را به رژیم غذایی اش اضافه کند چون فلفل سبز سطح قند خون را تنظیم می کند.سلامت دستگاه گوارش: فلفل سبز سرشار از فیبر غذایی است که به پاکسازی روده ها کمک کرده و در واقع نقش پیشگیری کننده از ابتلا به یبوست دارد.ضد التهاب: فلفل سبز دارای خواص ضد التهابی است که به تسکین درد و تورم در مبتلایان به بیماری هایی مانند استئوآرتریت، آرتریت روماتوئید و … کمک می کند.افزایش ایمنی بدن: فلفل سبز یک منبع غنی از ویتامین آ است که به محافظت در برابر عوامل بیماری زایی که به سیستم ایمنی بدن حمله می کنند، کمک می نماید و آنهم با افزایش غشاهای مخاطی سالم در مسیر بینی و ریه ها. این روند منجر به اینجاد ایمنی در برابر عفونت می شود.ویتامین سی: فلفل سبز سرشار از ویتامین ث بوده و حتی میزان این ویتامین در آن از مرکباتی مانند پرتقال خیلی بیشتر است. مصرف ویتامین ث با افزایش ایمنی بدن و محافظت در برابر رادیکال های آزاد ارتباط دارد. بد نیست بدانید یک فلفل دلمهای متوسط، بیش از 3برابر نیاز روزانه بدن ویتامین ث دارد.سلامت قلب: فلفل سبز حاوی مواد معدنی مغذی مانند پتاسیم، منگنز، آهن و منیزیم است. این مواد معدنی نقش مهمی در کنترل ضربان قلب و فشار خون و در نتیجه سلامت قلب دارند.ضد درد: می توان از فلفل سبز به عنوان یک مسکن استفاده کرد چون مصرف آن اندروفین را تحریک کرده و باعث کاهش درد می شود. این خاصیت فلفل سبز بخصوص برای دیابتی ها، مبتلایان به تبخال، اسپاسم های عضلانی و روماتیسم مهم است.کاهش بروز زخم معده: کپساسین موجود در فلفل، باعث کاهش بروز زخم معده می شود. کپساسین موجب افزایش جریان خون در قسمت مخاطی معده و تولید موکوس به وسیله دیواره معده می شود، بنابراین بافت معده در برابر ترشح اسید معده مصون باقی می ماند.پیشگیری از گرفتگی رگ ها: کپساسین سبب کاهش میزان کلسترول خون می شود، این موضوع موجب کاهش احتمال گرفتگی رگ ها می شود، این گیاه همچنین از انعقاد خون در رگ های خونی جلوگیری می کند، این دو خاصیت موجب می شود که مصرف فلفل به پیشگیری از بیماری های قلبی و آرترواسکلروز (سخت شدن رگ ها) کمک کند.
منبع:blogs.naturalnews.com
بیماری دیابت ناشی از وجود قند بیش از اندازه در جریان خون است. افراد مبتلا به دیابت نوع 1 از نقص خودایمنی رنج میبرند و بدنشان انسولین کافی نمیسازد تا قند آزاد شده از غذا در جریان خون را بیاثر کنند. بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 ممکن است انسولین کافی تولید نکنند و یا مقاومت به انسولین داشته باشند، به این معنی که بدنشان انسولین تولید میکند اما نمیتواند بهطور موثر از آن استفاده کند. ثابت شده است که برخی ادویهجات میتوانند در درمان و یا کنترل قندخون در افراد دیابتی مفید واقع شوند که در ذیل به برخی از آنها اشاره شده است.
فلفل سبز تند و دیابت
فلفلکاپسایسین موجود در فلفل به بهبود عملکرد عروق خونی کمک میکند و میتواند سطح فشارخون را طبیعی کند. این ماده به حفظ جریان خون در سراسر بدن، بهویژه دستها و پاها که ممکن است بهخاطر قندخون بالا دچار مشکل شده باشند، کمک میکند. کاپسایسین یک مسکن موضعی نیز میباشد و کرمهای حاوی کاپسایسین درد ناشی از نوروپاتی دیابتی (علائم عصبی و گزگز) را تسکین میدهد. این ترکیب دارای خواص ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی است. فلفل قرمز باعث افزایش سوختوساز میشود و سوزاندن انرژی را 2 ساعت پس از وعده غذایی سرعت میدهد. این ادویه دارای خواص ضد سرطان نیز هست و برای درمان آن مفید است. در مطالعهای نشان داده شد، افراد دیابتی که غذای حاوی فلفل میل میکنند پس از وعده غذایی به انسولین کمتری برای کاهش قندخون خود نیاز دارند.
دارچیندارچین منجر به افزایش سوختوساز قند در درون سلول شده و به کاهش سطوح قندخون کمک میکند. بهعلاوه، دارچین برای کاهش سطوح کلسترول بالا که اصولاً مشکل دیگر همراه با دیابت است، عالی میباشد. مصرف روزانه دارچین به تنظیم قندخون و همچنین قند پلاسما کمک میکند و برای کسانی نظیر دیابتیها که بایستی شاخص گلایسمی خود را کنترل کنند مسرتبخش میباشد.
دارچین دارای اثرات ضدمیکروبی و آنتیاکسیدانی نیز هست و با مقاومت انسولینی مقابله میکند. مصرف نصف قاشق چایخوری دارچین در روز باعث کاهش قندخون و بهبود کلسترول در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 میشود. دارچین ادویهای مفید در درمان پرنوشی و پرادراری ناشی از افزایش قندخون در دیابت هم محسوب میشود. همچنین این ادویه باعث کاهش مقاومت به انسولین میشود و بنابراین به کنترل وزن و کاهش خطر بیماریهای قلبی کمک میکند. دارچین علاوه بر کاهش قندخون باعث بهبود سطوح خونی تریگلیسرید، LDL- کلسترول و فشارخون نیز میگردد.
زردچوبهاین ادویه حاوی کورکومین، یک ترکیب فعال با ویژگیهای ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی است و جریان خون را بهبود میبخشد.زردچوبه باعث بهبود عملکرد انسولین میشود و همچنین در سوختوساز کربوهیدرات، پروتئین و چربی دخیل است. کورکومین موجود در زردچوبه باعث کاهش رسوب پلاکهای چربی در دیواره داخلی عروق میشود و از گرفتگی آن جلوگیری کرده و به جریان خون کمک میکند. کورکومین دارای خواص مفید برای عملکرد کبد نیز میباشد و از پیشرفت دیابت جلوگیری میکند. مطالعات نشان دادهاند، افراد دیابتی که از مکمل کورکومینوئید استفاده میکنند قندخون پایینتر و مقاومت به انسولین کمتری دارند. کورکومینوئید یک ترکیب فعال در زردچوبه است که از طریق کاهش اسیدهای چرب سرم و بهعبارتی چربی خون با افزایش اکسیداسیون و مصرف آنها، اثرات ضد دیابتی دارد.
زنجفیلاین ادویه به خاطر تأثیر بر هضم و جذب، اثرات ضدالتهابی و ضدتهوعی معروف میباشد. زنجبیل باعث بهبود حساسیت به انسولین، کاهش اکسیداسیون و بهبود کلسترول نیز میگردد. زنجفیل در کنترل طولانیمدت قندخون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 موثر است. جینجرول، یکی از فعالترین ترکیبات موجود در زنجفیل، میتواند برداشت گلوکز را توسط سلولهای عضلانی بدون نیاز به انسولین افزایش دهد و بنابراین در تنظیم و کنترل قندخون موثر است.مطالعات نشان میدهند درمان با عصارههای زنجفیل منجر به کاهش 35 درصدی در قندخون و 10 درصد افزایش در سطح انسولین پلاسما میشود. زنجفیل شروع و پیشرفت آبمروارید در بیماران دیابتی را نیز به تعویق میاندازد. این ادویه شاخص گلایسمی پایینی دارد به این معنی که در دستگاه گوارش به آهستگی شکسته میشود و باعث افزایش ناگهانی قندخون پس از مصرف نمیگردد. در واقع زنجفیل یک داروی مسکن اما بدون عوارض گوارشی است.
دانه گشنیزدانه گشنیز حاوی 2 روغن فرار- لینالول و ژرانیل استات- است که آنتیاکسیدانهای قوی در سطح سلول هستند. مطالعات نشان دادهاند که عصاره این ادویه قادر به کاهش قند پلاسما، بهبود حساسیت به انسولین و تنظیم سطوح چربی و افزایش فعالیت سلولهای ترشحکننده انسولین (سلولهای بتای لوزالمعده) میگردد.
همچنین دانه گشنیز باعث کاهش علائم سندروم روده تحریکپذیر، کاهش نفخ، درد و یبوست نیز میگردد.
زیره سیاهقرنهاست که دانه زیره سیاه برای درمان بسیاری از بیماریها استفاده میشده است. امروزه نیز قدرت درمانی زیره از لحاظ علمی اثبات گشته است. اثرات مفیدی همچون جلوگیری از ایجاد آبمروارید و کاهش عوارض کلیوی و کبدی که در افراد دیابتی معمول میباشد نیز از دیگر ویژگیهای این ادویه محسوب میشود.زیره سیاه باعث افزایش حساسیت به انسولین و افزایش برداشت گلوکز از طریق سلول و متعاقباً کاهش قندخون میشود. همچنین دانه زیره از تشکیل محصولات نهایی گلیکاسیون که در دیابت معمول است- و اغلب منجر به عوارض دیابت میگردد- جلوگیری میکند. زیره سیاه ترشح انسولین از لوزالمعده را افزایش داده و نیز باعث افزایش حساسیت به انسولین در عضلات اسکلتی، سلولهای کبدی و افزایش برداشت قند توسط بافت عضلانی میشود. زیره سیاه حاوی بیش از صد ماده فعال و مفید در یک دانه کوچک است و حاوی ویتامینهای گروه B و مواد معدنی نظیر کلسیم، روی، مس و آهن است.
جینسینگصدها سال است که اثر درمانی جینسینگ در دیابت ثابت شده است. مصرف جنسینگ 40 دقیقه قبل از وعده غذایی باعث کاهش قندخون میشود. بعلاوه، این ادویه باعث افزایش انرژی نیز میشود که برای همه افراد دیابتی و غیر دیابتی مفید است. جنسینگ حاوی فیتوکمیکالها و ترکیبات فعال متعدد، ازجمله چندین ماده منحصربهفرد به نام جینسنوزید است. جینسنوزید موجود در جنسینگ به 2 روش به کاهش قندخون کمک میکند: اول محافظت از سلولهای بتا در لوزالمعده که باعث تولید و آزادسازی انسولین میشوند و دوم مقاومت به انسولین را کاهش میدهد. گفته شده که ریشه جنسینگ مستقیماً بر لوزالمعده موثر است و تولید انسولین را افزایش میدهد. مطالعات متعددی نشان داد که جنسینگ پاسخ گلایسمی را کاهش و سطوح انسولین را پس از صرف وعده غذایی افزایش میدهد و در برداشت گلوکز توسط غشای سلولی با واسطه انسولین کمک میکند لذا انرژی سلول را تأمین و قندخون را کاهش میدهد.
دانه شنبلیلهدانه شنبلیله سرشار از فیبر محلول است که به کاهش قندخون با آهسته کردن روند هضم و جذب کربوهیدراتها کمک میکند. این ویژگی ادویه در درمان افراد مبتلا به دیابت موثر میباشد. مطالعات متعددی بر روی خواص ضد دیابتی دانه شنبلیله صورت گرفته است.
این تحقیقات نشان دادند که دانه شنبلیله میتواند بیشتر علائم متابولیک مربوط به دیابت نوع 1 و دیابت نوع 2 را با کاهش سطوح قندخون و بهبود تحمل گلوکز تخفیف دهد. این ادویه حاوی ترکیبات طبیعی بسیار زیادی است.
فلفل سبز تند و دیابت
میخکمیخک غنی از آنتیاکسیدان آنتوسیانین و کوئرستین بعلاوه یک ترکیب فعال به نام اوژنول است و همچنین منبع عالی از منیزیم و منبع خوب از اسید چرب امگا-3، ویتامینهای C، K، فیبر و کلسیم و منیزیم است. همچنین این ادویه یک ضدعفونیکننده طبیعی، ضدالتهاب و مسکن نیز محسوب میگردد.محققان نشان دادهاند که مصرف 1 تا 3 گرم میخک در روز برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 برای کنترل بهتر سطوح قند، کلسترول بد و کلسترول کل و نیز کاهش تریگلیسیرید خون مفید است.
در نهایت لازم به ذکر است که اگرچه اثرات درمانی مفید این ادویهها در درمان و یا کنترل دیابت و عوارض آن اثبات شده است ولیکن مصرف متعادل آنها توصیه شده و گنجاندن آنها در برنامه غذایی روزانه بهتر است زیر نظر پزشک صورت پذیرد.
منبع: زندگی آنلاین
مطالب مرتبط:
7 ادویهی شگفت انگیز
8 گام موثر برای پیشگیری از دیابت
روش های طبیعی کنترل قند خون
ادویه ، چاشنی سلامتی
7 ادویهی لاغر کننده
به گزارش گروه رسانههای خبرگزاری تسنیم، نتایج نشان داد که این ترکیبات فعال علاوه بر قابلیت کاهش قند خون و سطح انسولین، کاهش رسوب چربی ها در دیواره های سرخرگی و جلوگیری از تشکیل لخته های خونی را نیز دارند.
این محققان هندی معتقدند که در آینده فلفل تند به عنوان یک داروی قلبی، جایگزین آسپرین خواهد شد و یا همراه با آسپرین و به صورت ترکیبی به کار می رود. این محققان فعالیت بیولوژیکی دو ماده فعال در فلفل به نامهای “کپسایسین” و “دی هیدروکپسایسین” را مورد بررسی قرار دادند.
نتایج نشان داد که این ترکیبات فعال علاوه بر قابلیت کاهش قند خون و سطح انسولین، کاهش رسوب چربی ها در دیواره های سرخرگی و جلوگیری از تشکیل لخته های خونی را نیز دارند. دیابت نوع دو و بیماری های قلبی عروقی از شایع ترین بیماری های عصر حاضر بوده و تا حد زیادی به شیوه زندگی از جمله تغذیه و فعالیت بدنی وابسته هستند.
منبع: عصر ایران
انتهای پیام/
فلفل سبز تند و دیابت
خبرگزاری تسنیم: انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانههای داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای بازنشر میشود.
در بیماری قندی سرعت و توانایی بدن در استفاده و سوخت و ساز کامل گلوکز کاهش مییابد از اینرو میزان قند خون افزایش یافته که بهآن هایپرگلیسمی میگویند. وقتی این افزایش قند در دراز مدت در بدن وجود داشته باشد عوارض میکروواسکولار دیابت یا تخریب رگهای بسیار ریز در بدن ایجاد میشوند که میتوانند اعضای مختلف بدن همچون کلیه، چشم و اعصاب را درگیر کنند. همچنین دیابت با افزایش ریسک بیماریهای قلبی عروقی ارتباط مستقیمی دارد. لذا غربالگری و تشخیص زودرس این بیماری در افراد با ریسک بالا میتواند در پیشگیری از این عوارض موثر باشد. تشخیص و همچنین غربالگری دیابت با انجام آزمایش قند خون میسر است.
نتایج نشان داد كه این ترکیبات فعال علاوه بر قابلیت کاهش قند خون و سطح انسولین، كاهش رسوب چربی ها در دیواره های سرخرگی و جلوگیری از تشكیل لخته های خونی را نیز دارند.
تحقیقات انجام یافته در هند نشان می دهند كه فلفل تند در جلوگیری از بیماریهایی مثل دیابت و بیماریهای قلبی عروقی كه اساسی ترین علتهای مرگ و میر در كشورهای در حال توسعه محسوب می شوند، مفید و موثر است. فلفل سبز تند و دیابت
این محققان هندی معتقدند که در آینده فلفل تند به عنوان یک داروی قلبی، جایگزین آسپرین خواهد شد و یا همراه با آسپرین و به صورت ترکیبی به کار می رود. این محققان فعالیت بیولوژیكی دو ماده فعال در فلفل به نامهای “كپسایسین” و “دی هیدروكپسایسین” را مورد بررسی قرار دادند.
نتایج نشان داد كه این ترکیبات فعال علاوه بر قابلیت کاهش قند خون و سطح انسولین، كاهش رسوب چربی ها در دیواره های سرخرگی و جلوگیری از تشكیل لخته های خونی را نیز دارند. دیابت نوع دو و بیماری های قلبی عروقی از شایع ترین بیماری های عصر حاضر بوده و تا حد زیادی به شیوه زندگی از جمله تغذیه و فعالیت بدنی وابسته هستند.
درمان ، دیابت ، فلفل ، فلفل تند ، مقابله با دیابت ، بیماری قندی ، قند خون ، سوخت و ساز ، گلوکز ، انسولین
آیا شما هم طعم تند دوست دارید؟ آیا اصلا فکرش را میکردید فلفل سبز تند به آن کوچکی حاوی مواد مغذی، ویتامینها، و مواد معدنی باشد که برای بدنمان بسیار مهم و ضروری هستند؟ در ادامه این نوشتار با ما همراه باشید تا ۲۷ فایده باورنکردنی فلفل سبز تند برای سلامتی و درمان را بدانید.
واقعا خوراکی با کیفیتی است، اینطور نیست؟ ویتامین درون فلفل سبز برای جلوگیری از ازدیاد رادیکالهای آزادی که موجب به وجود آمدن بسیاری از امراض و بیماریها میشوند مفید است. ویتامین A موجود در آن حاوی بتاکاروتن، لوتئین، زآگزانتین، کریپتوآنتین است. به غیر از ویتامین، فلفل سبز تند حاوی مواد معدنی مانند فسفر و کاپاسین نیز هست که خاصیت ضد باکتریایی، ضد درد، ضد سرطانی و ضد دیابتی دارد. به علاوه، فلفل سبز تند حاوی پروتئین نیز هست که به بازسازی سلولهای آسیب دیدهی بدن کمک میکند.
خوردن فلفل سبز تند چه فایدههایی برای سلامتی دارد؟ این مقاله به بحث دربارهی فایدههایی که با مصرف فلفل سبز تند نصیبمان میشود میپردازد. مطمئن باشید اگر تا انتهای این نوشتار با ما همراه باشید هرگز پشیمان نخواهید شد.
فلفل سبز تند محتوای ویتامین C فراوانی دارد که آنتی اکسیدان بسیار قدرتمندی در بدن است. فلفل سبز تند میتواند تولید کلاژن و پروتئین را در بدن تحریک کند. کلاژن برای رگهای خونی، بافتها، پوست و استخوان مفید است.فلفل سبز تند و دیابت
طبق مطالعات انجام شده، ویتامین A فلاونوئیدهایی مانند لوتئین، بتاکاروتن، آلفاکاروتن، زآگزانتین، و کریپتوتانتین ایمنی بدن را افزایش میدهند و به بدن کمک میکنند خودش را از رادیکالهای آزادی که دلیل اصلی سرطان هستند پاکسازی کند.
مطلب مرتبط: ۱۲ فایده فلفل برای سلامتی که شگفت انگیز هستند
محتوای موجود در فلفل سبز تند میتواند مجاری تنفسی را باز کند در نتیجه میتوانیم راحتتر نفس بکشیم، به خصوص وقتی آنفولانزا گرفته باشیم. به علاوه، محتوای فلفل سبز تند میتواند ریهها را از بیماریهای ریوی مثل ذاتالریه و آسم نیز در امان بدارد.
یکی از فایدههای حیرت انگیز فلفل سبز تند برای سلامتی آن است که میتواند روحیه و خلق و خو را بهتر کند. همین امر باعث ترشح هورمون آندروفین از مغز میشود که میتواند آدم را شاد کند. از طرف دیگر، اگر فلفل سبز تند بخورید، اشتهایتان نیز افزایش پیدا خواهد کرد. خوردن فلفل تند، روحیه را تقویتکرده و درد را کاهشمیدهد.
فلفل سبز تند، سوای آنکه روحیه را بهتر میکند، میتواند به عنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی نیز نقش داشته باشد که به تسریع فرایند خونرسانی به ناحیهی دچار زخم یا عفونی شده کمک میکند تا آن زخم سریعتر خوب شود. پس، اگر بدنتان زخمی شد، فراموش نکنید که خیلی سریع فلفل سبز تند بخورید. خودتان نتیجهاش را خواهید دید!
مطلب مرتبط: ۲۱ فایده فلفل سیاه برای سلامتی، پوست و مو
به خاطر ویتامین C و ویتامین E موجود، فلفل سبز تند میتواند جریان خون را افزایش دهد و از جوش زدن جلوگیری یا آن را درمان میکند. و میتواند به عنوان یک عامل ضد پیری نیز عمل کند، بنابراین، صورتتان جوانتر به نظر خواهد رسید! خب خانمها، دوست ندارید آن را امتحان کنید؟
فلفل سبز تند چون سرشار از ویتامین E است میتواند برای پوست نیز مفید باشد، و عملکرد مهم تولید چربی طبیعی پوست را تقویت کند. بنابراین خوردن فلفل تند سبز میتواند باعث بهتر شدن شرایط پوست بشود.
اصلا از این نترسید که به خاطر خوردن فلفل چاق شوید. چون فلفل سبز تند هیچ کالری ندارد. بنابراین، اگر فلفل سبز تند بخورید میتوانید از مزهی آن لذت ببرید، و بدون آن که نگران اضافه شدن وزنتان باشید از فایدههای فراوانی که برای سلامتی دارد بهرهمند شوید. در واقع این فلفل سوختوساز فرد را سه ساعت بعد از خوردن آن تا ۵۰% سرعت میبخشد.
ادعای قطعی: با کالری صفر، به رژیمگیرندگان نیز کمکمیکند که سریعتر به اهدافشان برسند.
همان طور که پیشتر در مورد آن بحث کردیم، فلفل سبز تند میتواند به مغز ما کمک کند هورمون آندروفین ترشح کند، که نه تنها میتواند ما را شادتر کند، بلکه اثر ضد درد و مسکن نیز دارد، به خصوص برای کسانی که از اسپاسمهای عضلانی، تبخال، روماتیسم، یا دیابت رنج میبرند. اگر به اندازهی معقول از آن مصرف کنید، کم کم درد شما را برطرف خواهد کرد.
فلفل سبز تند ویتامینهای بسیار زیادی دارد. ویتامین A، ویتامین K، ویتامین C، ویتامین B1، ویتامین B2، از آن جمله هستند. همچنین حاوی کپسایسین، پروتئين، کلسیم، فسفر، آهن نیز هست که به عنوان آنتی اکسیدانی عمل میکند که جلوی رادیکالهای آزاد بدن را میگیرد. همچنین سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند، و از خطر ابتلاء به بیماریهایی مانند سرطان و دیابت پیشگیری میکند. فلفل سبز تند همچنین مانع از مشکلات پروستات میشود.
ماموریت دیگر محتوای بالای ویتامین C و ویتامین E موجود در فلفل سبز تند آن است که باعث تحریک ترشح چربی طبیعی میشود که پوست ما را سالم نگه میدارد. ویتامین C و ویتامین E همچنین میتوانند از ابتلای پوست به اسکوربوت پیشگیری کنند، صورتمان را جوان نگه دارند، از چروکهای زودهنگام جلوگیری کنند و مشکل جوش و آکنه را بر طرف کنند.
آیا میدانستید بدن ما نمیتواند خودش کلاژن تولید کند؟ ما باید کلاژن را از منابع دیگری دریافت کنیم. ما به کلاژن نیاز داریم چون کلاژن میتواند به از رگهای خونی، ارگانهای بدن، پوست و استخوانهای ما محافظت کند.
فلفل سبز تند، یکی از مواد اصلی آشپزخانهها، میتواند سطح قند خون را تنظیم کند. ویتامین A، ویتامین K، و ویتامین C، در کاهش سطح قند خون و جلوگیری از ابتلا به دیابت نقش دارند. اگر به دیابت مبتلا هستید، فلفل سبز تند ممکن است پاسخی برای رژیم غذایی سالمتان باشد.
شاید بعضی از شما اولین بار باشد که در مورد این موضوع میشنوید. فلفل سبز تند عملکردی دارد به نام ترمیم دستگاه گوارشی. این به خاطر فیبرهایی است که فلفل سبز دارد و از ابتلاءء به سرطان رودهی بزرگ پیشگیری میکند. به خاطر همین فلفل میتواند به شما کمک کند رودهی خود را از سمومی که از طریق غذا یا آلودگی وارد بدنتان میشوند پاکسازی کنید.
این فلفل سرشار از مواد معدنی است، من جمله پتاسیم، منگنز، آهن، و منیزیم که همه برای کمک به کنترل ضربان قلب و تنظیم فشار خون مولفههای مهمی هستند.
فلفل سبز به خاطر داشتن محتوای بالای کلسیم و ویتامین K، به کاهش خطر ابتلاء به پوکی استخوان و خونریزی هنگام جراحت کمک میکند. فلفل سبز همچنین حاوی ویتامین A است که استخوانها، دندانها، مخاط، و غشاء بدن را سالم نگه میدارد.
عملکرد دیگر کپسایسین آن است که بدنمان را با کاهش سطح کلسترول خون و پاکسازی رگهای خونی از سموم سالم نگه میدارد. همچنین کمک میکند کالریهای اضافه را بسوزانیم.
فلفل سبز تند به عنوان یک تحریک کنندهی رشد موی طبیعی نقش دارد و از فولیکولها در برابر اثرات مضر دی هیدروتستسترون محافظت میکند. فلفل حاوی سیلیکونی طبیعی است که جریان خون را به سمت پوست سر و فولیکولهای مو افزایش میدهد.
کپسایسین موجود در فلفل سبز تند عاملی طبیعی برای تسکین درد است. فلفل سبز تند همچنین خاصیت ضد التهابی دارد که میتواند به تسکین ورم برونشیت و درد مفاصل کمک کند.
باز هم، این کپسایسین است که فایدههای بسیار زیادی برای بدنمان دارد. محتوای کپسایسین موجود در فلفل سبز تند خاصیت ضد باکتریایی دارد که میتواند باکتری را در سیستم گوارشی ما از بین ببرد. به علاوه، فلفل سبز تند همچنین میتواند به طرز موثری باکتریهایی مانند استافیلوکوک و اسهال را کاهش دهد و از بین ببرد.فلفل سبز تند و دیابت
چون فلفل سبز تند فیبر بسیار زیادی دارد، به دستگاه گوارش ما کمک میکند غذا را سریعتر هضم کند.
شما میتوانید از فلفل سبز تند به عنوان یک عامل کاهش وزن استفاده و آن را به رژيم غذایی روزانهی خود اضافه کنید.
فلفل سبز تند مواد مغذی گیاهی دارد که میتوانند به کمرنگ کردن و از بین بردن لکهها، راش، و حتی جوشهای صورت کمک کنند.
گرمای ایجادشده توسط فلفل تند، مانند یک مسکن موثر، یک کمک گوارشی و ضدزخم معده عملمیکند. اگرچه، مردم مبتلا به زخم معده ممکن است با “غذاهای تند” اذیتشوند.
فلفل سبز تند منبع طبیعی آهن و منبعی سرشار برای افراد مبتلا به کمبود آهن است.
کپسایسین موجود در فلفل تند اثر تحریک کنندهای بر غشای مخاطی بینی و سینوسها دارد. کپسایسین جریان خون را در غشا تحریککرده و باعث رقیقترشدن ترشح مخاطی میشود. این عمل فلفل را در مبارزه با سرماخوردگی معمولی یا عفونتهای سینوسی مفیدمیکند.
فلفل سبز تند، بهخاطر سرشاربودن از ویتامین C و بتاکاروتن برای سلامتی چشمها، پوست و سیستم ایمنی عالی هستند. فلفل سبز تند خواص ضدباکتری متعددی دارد و میتواند به درمان عفونتهای پوستی کمککند.
فلفل تند همچنین تاثیرات مفیدی بر سیستم قلبیعروقی دارد. بهویژه اینکه احتمال پیشرفت تصلب شریانها را با کاهش سطح کلسترول و تریگلیسیرید و تجمع پلاکتها و همچنین افزایش فعالیت فیبرینولیتیک کاهشمیدهد.فعالیت فیبرینولیتیک به توانایی جلوگیری ازایجاد لخته خون که میتواند باعث حمله قلبی یا سکته شود اشارهمیکند.
جالب است که کپسایسین کافی موجود در فلفل سبز تند، با اینکه طعم تندی دارد اما ثابتشدهاست که با تحریک مرکز خنککننده هیپوتالاموس در مغز، دمای بدن را پایین میآورد. این توضیحی برای این سوال است که چرا حتی در مناطق خیلی گرم مانند هند، فلفل سبز تند مورداستفاده قرارمیگیرد.
اینها خواص فلفل سبز تند برای سلامتی هستند. حیرت انگیز است، نه؟ با اندازهای به این کوچکی این همه خاصیت و فایده برای بدن ما به همراه دارد. بیایید در ادامه به ارزش غذایی فلفل سبز تند نگاهی بیندازیم.
یکی از غذاهایی که میتوان با آن فلفل سبز تند مصرف کرد «چیکن فلفل سبز» است. آیا تا به حال چنین غذایی خوردهاید؟ بسیار خوشمزه است. این غذا بومی شهر مانادو اندونزی است. در ادامه مواد لازم و طرز تهیهی این غذا را مشاهده میکنید.
مواد لازم:
– گوشت مرغ ۱ عدد
– آب لیمو به میزان لازم
– نمک به میزان لازم
– روغن پخت و پز به میزان لازم
– ۶ حبه سیر
– ۱۲ تکه پیاز قرمز
فلفل سبز تند و دیابت
– ۱۰ عدد فلفل سبز بزرگ
– ۱۰ عدد کاری فلفل سبز
– ۱۰ عدد فلفل سبز تند
– ۲ سانتیمتر زنجبیل
– ۲ سانتیمتر زردچوبه
– ۶ عدد گردوی پیکن
– شکر به میزان لازم
– ۵ تکه برگ مرکبات
– ۴ دسته علف لیمو
– ۵ قطعه برگ ریحان
– آب به میزان کافی
۱. گوشت مرغ را به ۱۲ تیکه تقسیم کنید و روی آن نمک و آب لیمو / پرتقال بپاشید
۲. مواد لازم را به همراه برگهای لیمو که به قطعات نرمی بریده شده اند و علف لیمو سرخ کنید تا خوشبو و پخته شود.
۳. حالا گوشت مرغ و آب را داخل آن بریزید و بگذارید روی حرارتی ملایم تا حد ترد شدن پخته شود. بعد نمک و شکر را بسته به ذائقهی خود اضافه کنید.
۴. فلفل، زنجبیل، زردچوبه، و گردویی را که از قبل خرد کرده بودید به آن اضافه کنید. روی آن ریحان بریزید و بعد از آب پز شدن مرغ آن را خوب هم بزنید.
۵. حالا میتوانید چیکن فلفل سبز تند را نوش جان کنید.
فلفل سبز تند برای سلامتی بسیار مفید است. اما بیش از اندازه مصرف کردن آن هرگز توصیه نمیشود. اگر بیش از حد فلفل سبز تند مصرف کنید، میتواند باعث التهاب و در بعضی از موارد حتی باعث ابتلا به سرطان معده شود.
بسیار خب. اینها خواص فلفل سبز تند برای سلامتی هستند که با شما در میان گذاشتیم. امیدواریم این مقاله بتواند به شما کمک کند به اطلاعات کافی و وافی در رابطه با این خوراکی مفید دست پیدا کنید.
منبع: ndtv و drhealthbenefits
برچسب ها ndtvخواص خوراکیها و آشامیدنیهاخواص فلفل سبز تندسلامتیفلفل سبز تندفواید فلفل سبز تندمژگان گوران
سلام . ممنون از اطلاعات مفیدتون . لطفاً اگر مصرف فلفل سبز تند ضرری هم داره اطلاع رسانی کنید . با سپاس
سلام…ممنون از مقاله ..ولی ای کاش میزان مصرف اون رو هم میگفتید..اینکه چقدر باید مصرف بشه واگه زیاد مصرف بشه چه مضراتی داره
سلام
مقاله شما درباره خواص فلفل سبز تند خوب و کافی بود
اون بالا نوشتید فلفل منبع آهن هستش بعدش تو جدول ارزش غدایی میزان آهن رو صفر گذاشتید
سلام و درود فراوان
بسیار ممنون از اظهار نظر جناب عالی . چون این مطلب ترجمه است ممکن است خطایی رخ داده باشد. با تذکر شما اصلاح شد.
شاد و تندرست باشید
بسیار اطلاعات مفیدی برای سلامتی است.
خیلی متشکرم
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
وب سایت
اکسیرطب – مرجع آموزشی طب سنتی و گیاهی | درمان بیماری های زنان | تحلیل و برسی دارو های گیاهی
با خواص فلفل سبز، ریه هایی سالم داشته باشید و روحیه ای شاد را برای خود فراهم کنید، همچنین دیابت و قند خون را هم درمان کنید … .
فلفل سبز تند دارای ویتامین C بسیار زیادی است که باعث ایجاد آنتی اکسیدان خیلی قوی ای در بدن می شود. همچنین فلفل سبز تند قادر است تولید کلاژن و پروتئین در بدن را تحریک بکند و کلاژن برای رگ های خونی، پوست و استخوان و بافتها خیلی فایده دارد. بر اساس مطالعه های صورت گرفته، ویتامین A فلاونوئید هایی مثل لوتئین، آلفاکاروتن، بتاکاروتن، کریپتوتانتین، زآگزانتین و دستگاه ایمنی بدن را تقویت می کند و بدن را در مقابل رادیکال های آزاد پاکسازی می کند که باید دانست این رادیکال ها دلیل اصلی سرطان هستند.
ترکیبات فلفل سبز تند مجاری تنفسی را باز می کند و تنفس را آسان تر می کند و مخصوصا هنگامی که به آنفولانزا مبتلا شده باشید. همچنین شما با خواص فلفل سبز تند می توانید ریه ها خود را از بیماری های ذات الریه، آسم و برونشیت در امان نگه دارید و اگر به این بیماری ها مبتلا شده اید مطئن باشید که مصرف آن در روند درمانی شما تاثیر بسیار مطلوبی دارد.فلفل سبز تند و دیابت
فلفل سبز تند از بتاکاروتن و ویتامین C بسیاری برخوردار است که برای قدرت بخشی به سیستم ایمنی بدن، سلامتی چشم ها و افزایش کیفیت پوست مفید است. فلفل سبز تند خواص ضد باکتری زیادی دارد و قادر است عفونت های پوستی را درمان کند.
از خواص عجیب فلفل سبز تند ایجاد شادی و نشاط در روحیه است زیرا می تواند موجب ترشح هورمون آندروفین از مغز شود که به شادی ما کمک خوبی می کند. همچنین خوردن فلفل سبز تند می تواند اشتها شما را بالا ببرد.
کپساسینی که در فلفل سبز وجود دارد می تواند سطح کلسترول خون را کاهش بدهد که این امر باعث کاهش احتمال گرفتگی رگ ها می شود. بعلاوه شما با فلفل سبز می توانید از انعقاد خون در رگ های خونی پیشگیری کنید که در نتیجه این 2 خاصیت باعث پیشگیری از بیماری های قلبی و آرترواسکلروز (سخت شدن رگ ها) می شود.
فلفل تند از مقادیر زیادی کپسایسین، آنتی اکسیدان ، ویتامین ث و کاروتنوئید ها برخوردار است که برای تنظیم میزان انسولین در بدن کمک خوبی می کند و برای جلوگیری از افزایش قند خون و همچنین درمان دیابت نوع 2 مفید و موثر است.
فلفل تند در دوران بارداری عامل خوبی برای تقویت سیستم ایمنی بدن خانم های باردار است و می تواند خانم ها را از ابتلا به سرماخوردگی و سرفه در امان نگه دارد.فلفل تند سرعت هضم غذا را افزایش می دهد و برای جلوگیری و درمان یبوست، معده درد و بواسیر در دوران بارداری مفید و موثر است.در فلفل قرمز مقادیر زیادی از فولات و ویتامین های گروه B وجود دارد که باعث جلوگیری از ناهنجاری های لوله عصبی در جنین می شود. فلفل تند دارای پتاسیم زیادی است که از ابتلا به فشار خون بالا و پره اکلامپسی در خانم های باردار جلوگیری می کند.
تسکین درد روماتیسم و آرتروز:
فلفل تند به علت کپسایسینی که دارد یک ضد التهاب است و در کاهش درد ناشی از آرتروز و روماتیسم و همچنین کاهش التهاب لگن مفید واقع می شود. در ضمن مصرف موضعی فلفل تند می تواند برای درمان درد های پوکی استخوان مفید باشد.
تسکین درد دوران قاعدگی:
کاپسایسین موجود در فلفل باعث تحریک پایانه های اعصاب و کاهش ماده شیمیایی انتقال دهنده سیگنال های درد می شود که یک نوع مسکن موثر برای کاهش درد های دوره قاعدگی محسوب می شود.
مطالعه کنید 👈👈 درمان درد قاعدگی با ۱۴ مورد از بهترین گیاهان دارویی
هم فلفل شیرین و هم فلفل تند خواص زیادی دارند و این خواص هم مشابه یکدیگر هستند: گونه های مختلف فلفل ها، دارای آنتی اکسیدان های زیاد و متفاوتی هستند که خواص ضد بیماری های قلبی عروقی و ضد سرطانی و ضد یبماری های مزمن دارند و همچنین از خواص ضد التهابی بالایی هم برخوردار هستند. حالا نکته در اینجاست که اگر می خواهید خواص فلفل سبز را بیشتر استفاده کنید باید از فلفل های تند استفاده کنید چون خواص آن از فلفل های شیرین شدید تر و قوی تر است. البته باید توجه داشت که برخی افراد نسبت به فلفل تند حساسیت دارند که به هیچ وجه نباید آنرا مصرف کنند و برای آنان مضر است.
با فلفل تند بیشتر آشنا شوید …
فلفل های تند از ویتامین ث بسیار زیادی برخوردار هستند و حتی می توان آنها را غنی ترین منبع ویتامین ث دانست ولی چون ما ایرانی ها معمولا در غذاهایمان فلفل کمی استفاده می کنیم لذا فلفل ها منبع قوی ای برای ویتامین ث محسوب نمی شوند. فلفل تند برای پتانسیل انرژی زایی غذا ها را افزایش زیادی می دهد همچنین باعث گرمازایی در بدن می شود که در آخر به کالری سوزی و کاهش وزن منجر می شود.
دوران سردرد
کسانی که سردرد دارند سعی کنند فلفل مصرف نکنند و همچنین فلفل می تواند در برخی از دختران ایجاد سردرد کند.فلفل سبز تند و دیابت
آسیب به لایه های مخاطی روده و معده (در صورت افراط)
ایجاد تومور های سرطانی (در صورت افراط)
سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید … .
تیم تحقیقاتی اکسیرطب با تلاش برای جمع آوری مطالب موثق از کتب معروف طب سنتی و ترجمه منابع خارجی، مقالات ارزشمندی را در اختیار شما عزیزان قرار میدهد.
7 خواص حیرت آور نعناع؛ از درمان مشکلات معدوی تا درمان سیاتیک
خواص عناب برای معده و کبدی سالم + طریقه مصرف
15 خواص پونه برای سلامتی و درمان سرماخوردگی
13 مورد از بهترین خواص رازیانه و درمان بیماری های زنانه و مردانه
من خیلی فلفل سبز میخورم واقعا بدنم سالم تره
اطلاعات من را ذخیره کن تا در آینده نیازی به ورود اطلاعات نداشته باشم
محبوب ترین مقالات
خواص زنیان تمام نشدنی است (ضدعفونی کننده قوی بدن و درمان 20…
20 روش پسردار شدن بصورت طبیعی ، چی بخوریم برای پسردار شدن؟ فلفل سبز تند و دیابت
خواص زنجبیل، ضد سرطانی قدرتمند و اکسیری برای پوست و موی شما
22 روش دختر دار شدن با راهکار های طبیعی
خواص گل ختمی و خواص درمانی آن بویژه برای تقویت مو
7 خواص حیرت آور نعناع؛ از درمان مشکلات معدوی تا درمان سیاتیک
خواص عناب برای معده و کبدی سالم + طریقه مصرف
15 خواص پونه برای سلامتی و درمان سرماخوردگی
13 مورد از بهترین خواص رازیانه و درمان بیماری های زنانه و…
سلام! به اکانت کاربری خود وارد شوید
بازیابی پسورد
پسورد شما به ایمیل شما ارسال خواهد شد
0