فرق گیلاس و آلبالو

دوره مقدماتی php
فرق گیلاس و آلبالو
فرق گیلاس و آلبالو

دو نوع گیلاس وجود دارد: گیلاس شیرین و ترش (آلبالو).

گیلاس شیرین : در اواخر ماه ژوئن گیلاس شیرین بهترین زمان استفاده آن از زمانی است که در اواسط فصل گرفته شده است و ما از آنها به عنوان نوشیدنی استفاده میکنیم.آن را به طور مستقیم یا به یک سالاد و یا همراه یک غذای حاوی پنیر سفید خامه ای می خوریم.گونه های پرطرفدار، گیلاس های بیینگ است که دارای پوستی قرمز تیره تا قرمز بنفش رنگ هستند که تا زمان رسیدن،رنگ آن بیشتر به سیاه شدن می رسد و گوشت آن نیز قرمز تیره یا بنفش می شود. با توجه به مرکز باغ گلخانه ای گوشت گیلاس ها شیرین و آبدار هستند.

پوست گیلاس Ranier (گیلاس زرد) بیشتر زرد رنگ هستند با گوشت قرمز و زرد روشن درخشان. این گونه ها ممکن است از گیلاس های بینگ یک ذره کمتر شیرین باشند، اما هر دو از یک درخت گیلاس مشابه، پریموس آویوم می آیند.بیینگ، مسلما معروف ترین گیلاس از این انبار است که برای اولین بار در اواخر دهه 1800 در مزارع لویی در اورگان تولید شد. نام بیینگ از یکی از کارگران چینی مزرعه آمده است.

طبق آزمایشات گیاهان شیرین گیلاس بیگ باعث افزایش فعالیت ضد التهابی بیشتر نسبت به گیلاس هندی شده اند. بنابراین این امر باعث می شود که ما فکر می کنیم که ممکن است آنتی بادی های آنتوسیانین وجود داشته باشد و در گیلاس قرمز شیرین بسیار بیشتر از هویج وجود دارد و تقریبا هیچ یک از گیاهان زردرنگ وجود ندارد.فرق گیلاس و آلبالو

گیلاس ترش (آلبالو) : این گیلاس با نام مستعار “گیلاس پای” مرغوب و آبدار است.انواع پرطرفدار، گیلاس ترش Montmorency، قرمز روشن هستند، اما شما معمولا آنها را خشک، یخ زده و یا کنسرو شده میبینید، مگر اینکه شما در نزدیکی یکی از مزارع کوچک خانواده در شمال امریکا که در آن رشد می کنند،باشید.همانطور که از نامش پیداست، Montmorency ترشح گیلاس دارای طعم ترش شیرین است.طبق گفته موسسه، این نوع گیلاس بیشتر برای سلامتی بالقوه مورد مطالعه قرار گرفته است. تحقیقات نشان می دهد گیلاس ترش مونت مورنس التهاب را کاهش می دهد، سرعت بخشیدن در ورزش و به تنظیم خواب کمک میکند.

دوره مقدماتی php

این طعم ترش نشان دهنده میزان بالایی از آنتوسیانین ها است که به دو مزیت اول کمک می کند.نام Montmorency از یک دره شمالی پاریس، فرانسه، جایی که گیلاس های ترش برای اولین بار در قرن 18 تولید می شود، می آید. Early Richmond و Star Star دو نوع گیلاس ترش است.

گیلاس Maraschino : این گیلاس مصنوعی به رنگ صورتی روشن، قرمز، هستند و در یک شیشه نگهداری می شوند. آنها دچار ضعف شده اند و علت خوبی دارند چون از گیلاس های شیرین ساخته شده اند، Maraschino در اصل یک گیلاس کوچک سیاه و سفید به نام Marasca است.گیلاس در ایالات متحده به عنوان یک نوشیدنی محبوب به شمار می رود.

Maraschinos هر نوع گیلاس بیش از حد کوچک و یا کمبودی برای فروش است، استفاده در محلول نمک برای حذف رنگ طبیعی و عطر و طعم آن، pitted، استفاده در شیرینی کننده 30 روز، و رنگ آمیزی مواد غذایی مصنوعی می باشد. آنها اغلب در دسرها، کوکتل ها و کوکتل غیر الکلی بچه ها، معابد شیرلی استفاده می شود.

مراحل کاشت و برداشت نهال آلبالو

نحوه کاشت دانه گیلاس 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

وب‌سایت

◈ مجموعه تولیدی و نهالستان سعید قاسمی
◈دفتر: اورمیه میاندواب خ ۱۷شهریور نرسیده به تقاطع شهدا
◈نهالستان : میاندواب کوی تقی اباد نرسیده به سوگلی تپه روبروی پمپاژ اب شماره ۳

☀ نهال به☀ نهال زردآلو☀ نهال سیب☀ نهال بادام☀ نهال گردو☀ نهال انگور☀ نهال شلیل☀ نهال گلابی☀ نهال هلو☀ نهال آلو☀ نهال گیلاس☀ نهال آلبالو

* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

آخه فرقشون چیه؟خیلی شبیه ب هم هستن ک

نه اصلاا شبیه نیستن 

البالو کوچیک تره و ترشه

فرق گیلاس و آلبالو

محتواشون متفاوته 

من گیلاس دوست ندارم اصلا 

ولی آلبالو کیلویی میخورم

نحوه استفاده از تخفیف مواد غذایی بازار به‌روزرسان در ایام قرنطینه، ارسال رایگان در تهران و با یخچال درب منزل

آلبالو کوچک وترش…گیلاس بزرگ وملس

آلبالو ترش و کوچیکتره..گیلاس درشت و شیرین..

آلبالو ترشه و کوچولو تر

کاملا مشخصه البالو کوچولو و گرده ولی گیلاس بزرگ و تپلیه  یه کم حالت داره

آلبالو كوچيك و ترشه 

گيلاس بزرگه

مث اینکه بگی نارنگی و پرتغال چ فرقی باهم دارن

البالوترشه گیلاس شیرینه

مگه میشه ندونی 🤣🤣

نارنگی میوه اس 

پرتغال کشور

کی اینها رو اشتباه می کنه 😎

افرین . دقییقا همینه 😉☝️

آلبالو همچین ریز عمل میکنه قشنگ زیرپوستی 

دیدی معلم های عینکی ۱۰ سال پیش و از رو عینک مشکوک نگاه میکردن ،هموجوری دقیقا 

ولی گیلاس عشقه  صاف و صادق و دلبر 😋

گیلاس شیرین خواستنی😂

گیلاس درشت تره وشیرینه

فرق گیلاس و آلبالو

البالو ریزه وترشه

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت می‌باشید

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و
آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین
مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت
صفحه
“شرایط استفاده از سایت”
را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت
بدان معناست که شما قبلاً صفحه “شرایط استفاده از سایت” را مطالعه کرده
و به مفاد آن واقفید. نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است



 

خواص آلبالو و گیلاس

 

آشنایی با خواص آلبالو :

فرق گیلاس و آلبالو

میوه آلبالو یک میوه ای است که برای بیماران قلبی و روماتیسمی فوق العاده مفید بوده و می تواند زیبایی را به خانم به ارمغان بیاورد.

 

خواص آلبالو و گیلاس مانند هم است و مصرف آن اعصاب را آرامش می دهد، ولی در هر حال نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.

 

آلبالو برای افراد دارای چربی شکمی مفید است که می توانید آن را به صورت میوه تازه، خشک یا مربا و یا آلبالو پلو مصرف کنید.

 

املاح موجود در آلبالو، شامل: آهن، کلسیم، فسفر، کلر، گوگرد، منیزیم، سدیم، پتاسیم، مس، روی، منگنز و کوبالت است.

 

آلبالو، اشتها آور بسیار خوبی است.

 

آلبالو خواص ضد باکتری دارد که با سم زدایی پوست صورت به درمان آکنه و جوش صورت کمک می کند.

 

آلبالو ادرار آور است.

مصرف آلبالو اعصاب را آرامش می بخشد ولی در هر حال نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.

 

این میوه، نیروبخش بوده است و اثر ضدعفونی‌کننده بر روده ها دارد و در ضمن ورم معده را نیز کم می کند.

 

 

مصرف آلبالو در شيردهی

آلبالو از جمله ميوه های تابستانی است كه نفاخ بوده و در مواردی که تولید نفخ می کنند وارد شیر می شوند و باعث دل درد و نفخ شیرخوار خواهند شد. برای رفع این مشکل می توان پس از مصرف میوه عرق نعناع خورد. البته عرق نعناع باید زمانی خورده شود که ترکیباتی که تولید نفخ می کنند، هنوز وارد شیر نشده باشند.

 

خاصیت آلبالو

 

منع مصرف آلبالو

کسانی که دارای ورم روده هستند از خوردن آلبالو ترش اجتناب کنند، چرا که آلبالوی ترش سلولز دارد و دیر هضم می شود.فرق گیلاس و آلبالو

 

کسانی که معده یا روده آن ها ضغیف بوده می توانند آلبالوی پخته را به صورت کمپوت یا مربا مصرف کنند. چون به راحتی هضم می شود. یا می توانند به صورت ناشتا این میوه خوشمزه را مصرف کنند.

 

کسانی که دیابت دارند می توانند این میوه را در حد اعتدال بخورند.

 

میوه آلبالو برای افراد چاق نباید به عنوان دسر یا غذای اضافی مصرف شود. این افراد می توانند این میوه را به عنوان یک غذای اصلی مصرف کنند. آلبالو دارای کالری کمی است.

 

بیماران کلیوی با احتیاط آلبالو بخورند.

 

آلبالو گیلاسی

  • داستان فیلم ژن خوک چیست
  •  

    خواص دارویی گیلاس:

    • گیلاس سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی بوده، از این رو روند پیری را به تاخیر می اندازد.

    • احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می دهد.

     

    • فلاوونووئیدهای موجود در گیلاس، ‌از ایجاد هر گونه آسیب‌ توسط رادیکال های آزاد پیشگیری می کنند.

     

    • درمان مناسبی برای آرتریت، رماتیسم، واریس و دردهای مفصلی است.

    • از گیلاس می‌توان به عنوان ماسک زیبایی استفاده کرد و چین و چروک های پوست را کاهش داد.

     

    فرق گیلاس و آلبالو

    • برای کلیه ها مفید است و به دفع سموم از بدن کمک می کند.

    • سوخت ساز بدن را افزایش داده و به هضم غذا کمک می‌کند.

     

    • سیستم اعصاب را تسکین داده و با تولید هورمون شادی در بدن، احساس بهتری را در ما ایجاد می‌کند.

     

    • دارای چربی کم و فیبر زیاد است و برای تصفیه خون در سیستم گوارشی بسیار مفید است.

     

    • برای کارکرد منظم قلب، روده و معده نیز بسیار مفید است.

    • قوای فکری را تقویت می‌کند.

     

    • افرادی که زیاد گوشت استفاده می کنند و خون آنها اسیدی است می توانند از گیلاس استفاده کنند به دلیل اینکه خون را قلیایی می کند.

     

    • برای کاهش وزن مفید است.

    • دارای مقدار فراوانی ویتامین ‌C است.

    • چربی اشباع شده در گیلاس بسیار کم است و کلسترول ندارد.

     

    • یکی از فواید بسیار مهم این میوه اثر بخشی آن در درمان سردرد است به علت وجود آنتی سیانین و بیوفلاونوئید ها که در درمان سردرد بسیار مفید است.

     

    کاهش دهنده ی کلسترول از خواص گیلاس می باشد

     

    خواص دارویی گیلاس

    میوه گیلاس علاوه بر ویتامین ها و املاح مهم، دارای آنتوسیانین هایی است که اثر آنتی اکسیدانی دارند. مصرف خوراکی گیلاس ادرار آور و له شده آن به عنوان ماسک زیبایی برای صورت مناسب می باشد.

     

    دم گیلاس که طعمی قابض و تلخ دارد، به شدت ادرار آور بوده و از قدیم در فرمولاسیون های مربوط به ناراحتی های کلیه و مجاری ادرار، مانند ورم کلیه، س نگ کلیه، ادم و دفع رسوبات ادراری استفاده می شده است.

     

    اشخاصی که رماتیسم دارند اگر آلبالو بخورند از بروز نقرس در آنها جلوگیری خواهد شد.

    دم البالو اثراتی شبیه دم گیلاس دارد و میوه آن علاوه بر خواص مشابه گیلاس، برای بیماران مبتلا به ناراحتی های کبدی و ورم دستگاه هاضمه توصیه می شود.

     

    از ساقه های نازک و یا پوست ساقه گیلاس فرآورده هایی به عنوان قابض، ضد سرفه و یا ادرارآور تهیه می گردد. مهم ترین اثرات گزارش شده:

     

    ضد درد، ضد التهاب، ضد اکسیدان، ضد تب، قابض، ادرارآور، مسکن، ضد سرفه، مقوی، کاهش دهنده پرفشاری خون و کاهش دهنده کلسترول.

     

    کسانی که بیماری قلبی دارند چون آلبالو ادرارآور است پتاسیم آن از باقیمانده نمک در عروق جلوگیری می کند و به صورت ادرار آن را خارج می کند و در نتیجه به قلب کمک می کند.

     

    منع مصرف گیلاس

    اگر چه خوردن این میوه برای ما لذت بخش است اما باید بدانیم که پزشکان استفاده از این میوه را به کودکان زیر 3 سال توصیه نمی کنند. زیرا برروی سیستم گوارشی ایشان تاثیرات سوء گذاشته و عواقب بدی به دنبال دارد. استفاده کودکان از گیلاس موجب بروز اسهال در آنها می شود.

     

    خوردن بیش از حد گیلاس سبب گاز روده، گرفتگی شکمی، دل پیچه، نفخ معده می شود.

     

    تفاوت آلبالو و گیلاس

     

    فرق گیلاس و آلبالو:

    با فرق آلبالو و گیلاس آشنا شوید :

    دو نوع گیلاس وجود دارد: گیلاس شیرین و ترش (آلبالو).

     

    گیلاس شیرین : در اواخر ماه ژوئن گیلاس شیرین بهترین زمان استفاده آن از زمانی است که در اواسط فصل گرفته شده است و ما از آنها به عنوان نوشیدنی استفاده می کنیم. آن را به طور مستقیم یا به یک سالاد و یا همراه یک غذای حاوی پنیر سفید خامه ای می خوریم.

     

    گونه های پرطرفدار، گیلاس های بیینگ است که دارای پوستی قرمز تیره تا قرمز بنفش رنگ هستند که تا زمان رسیدن،رنگ آن بیشتر به سیاه شدن می رسد و گوشت آن نیز قرمز تیره یا بنفش می شود. با توجه به مرکز باغ گلخانه ای گوشت گیلاس ها شیرین و آبدار هستند.

     

    پوست گیلاس Ranier (گیلاس زرد) بیشتر زرد رنگ هستند با گوشت قرمز و زرد روشن درخشان. این گونه ها ممکن است از گیلاس های بینگ یک ذره کمتر شیرین باشند، اما هر دو از یک درخت گیلاس مشابه، پریموس آویوم می آیند.بیینگ، مسلما معروف ترین گیلاس از این انبار است که برای اولین بار در اواخر دهه 1800 در مزارع لویی در اورگان تولید شد. نام بیینگ از یکی از کارگران چینی مزرعه آمده است.

     

    طبق آزمایشات گیاهان شیرین گیلاس بیگ باعث افزایش فعالیت ضد التهابی بیشتر نسبت به گیلاس هندی شده اند. بنابراین این امر باعث می شود که ما فکر می کنیم که ممکن است آنتی بادی های آنتوسیانین وجود داشته باشد و در گیلاس قرمز شیرین بسیار بیشتر از هویج وجود دارد و تقریبا هیچ یک از گیاهان زردرنگ وجود ندارد.

     

    گیلاس ترش (آلبالو) : این گیلاس با نام مستعار “گیلاس پای” مرغوب و آبدار است.انواع پرطرفدار، گیلاس ترش Montmorency، قرمز روشن هستند، اما شما معمولا آنها را خشک، یخ زده و یا کنسرو شده می بینید، مگر اینکه شما در نزدیکی یکی از مزارع کوچک خانواده در شمال امریکا که در آن رشد می کنند،باشید.همانطور که از نامش پیداست، Montmorency ترشح گیلاس دارای طعم ترش شیرین است.طبق گفته موسسه، این نوع گیلاس بیشتر برای سلامتی بالقوه مورد مطالعه قرار گرفته است. تحقیقات نشان می دهد گیلاس ترش مونت مورنس التهاب را کاهش می دهد، سرعت بخشیدن در ورزش و به تنظیم خواب کمک می کند.

     

    این طعم ترش نشان دهنده میزان بالایی از آنتوسیانین ها است که به دو مزیت اول کمک می کند.نام Montmorency از یک دره شمالی پاریس، فرانسه، جایی که گیلاس های ترش برای اولین بار در قرن 18 تولید می شود، می آید. Early Richmond و Star Star دو نوع گیلاس ترش است.

     

    گیلاس Maraschino : این گیلاس مصنوعی به رنگ صورتی روشن، قرمز، هستند و در یک شیشه نگهداری می شوند. آنها دچار ضعف شده اند و علت خوبی دارند چون از گیلاس های شیرین ساخته شده اند، Maraschino در اصل یک گیلاس کوچک سیاه و سفید به نام Marasca است. گیلاس در ایالات متحده به عنوان یک نوشیدنی محبوب به شمار می رود.

     

    Maraschinos هر نوع گیلاس بیش از حد کوچک و یا کمبودی برای فروش است، استفاده در محلول نمک برای حذف رنگ طبیعی و عطر و طعم آن، pitted، استفاده در شیرینی کننده 30 روز، و رنگ آمیزی مواد غذایی مصنوعی می باشد. آنها اغلب در دسرها، کوکتل ها و کوکتل غیر الکلی بچه ها، معابد شیرلی استفاده می شود.

     

    گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

     

     

    خوراکی های پرخاصیت

    چگونه زندگی شاد و آرامی داشته باشم؟

    قاعدگی دردناک زنان و دختران

    هر کسب وکاری داری اینجا رایگان تبلیغ کن

    درخشانتر از همیشه ظاهر شو

    وسایل حرارتی موهاتو داغون کرده؟

    واسه همه چی جا هست!

    ماشین لباسشویی با آبکشی شرعی

    آخرین فرصت استفاده از جشنواره پوشاک کودک

    بایدها و نبایدهای بهداشت و سلامت بانوان

    خرید اینترنتی تلویزیون،یخچال و… از بانه

    چقدرخودرادوراززیبایی ایده آل صورتت مبینی؟

    کجا رایگان تبلیغ کنم؟

    ماندگاری حالت مو برای زمان طولانی

    میخوای از همیشه زیباتر باشی؟

    Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

    فا مگ

     

    نام فارسی: گیلاس نام علمی: Prunus avium نام عمومی: Cherry

     

    گیلاس درختی است که ارتفاع آن تا ۱۰ متر و گاه بیشتر می رسد. برگها بیضی شکل، نوک تیز و دندانه دار به طول تا ۱۴ و عرض ۷ سانتی متر هستند. رنگ سبز براق این برگها در پاییز، قبل از ریزش، به رنگ های نارنجی، صورتی و قرمز در می آید که بسیار زیباستفرق گیلاس و آلبالو

    . گلها که در ابتدای بهار می رویند، به صورت دسته های دو تا شش تایی و به قطر تا ۳ تا ۵ سانتی متر و سفید رنگ می باشند. پوست ساقه های جوان سبز است و سپس قهوه ای و سرخ رنگ می شود. میوه گیاه، گرد به قطر ۱ تا ۲ سانتی متر به رنگ قرمز تیره تا سیاه و مزه شیرین و گاهی قابض می باشد. امروزه بیش از صد واریته از این گونه که به گیلاس شیرین مشهور است، در جهان وجود دارد.

    درخت گیلاس در نقاط مختلف ایران و بیشتر در مناطق شمالی، از جمله گیلان، مازندران، تهران و اطراف پراکنده است.

    درخت آلبالو

    در بعضی منابع درخت آلبالو را با عنوان گیلاس ترش اورده اند؛ ولی در بعضی منابع آن را مشابه گیلاس شیرین  می دانند. بعضی دیگر هم البالو را میوه ای دورگه از گیلاس شیرین و گونه ای دیگر از گیلاس ذکر کرده و منشأ آن را شمال ایران دانسته اند. میوه این دو گونه از نظر ترکیبات و خواص شباهت زیادی به هم دارند.

    به هر حال، آنچه در ایران می روید، دو نوع درخت با ظاهر تقریبا یکسان است که در ارتفاع با هم اختلاف دارند. میوه آلبالو کوچک تر از گیلاس و بیشتر به رنگ قرمز روشن یا تیره با طعم ترش می باشد و محل رویش آن در ایران، لرستان، کردستان، اراک، کرمان، کرج و شیراز است.

    البالو نیز مانند گیلاس واریته های گوناگونی دارد که بعضی به اندازه گیلاس درشت و بعضی هم شیرین هستند.

     

    گیلاس شیرین که با نام علمي Prunus avium در اکثر منابع شناخته می شود، بومی نواحی بین دریای سیاه تا دریای خزر در آسیای صغیر است. به نظر می رسد پرندگان دانه آن را به اروپا منتقل کرده اند و گیاه در آنجا تکثیر شده است. احتمالا درخت گیلاس را یونانیها و رومیها در آن مناطق کشت کرده اند. در سال ۱۶۲۹ میلادی، انگلیسیها گیلاس شیرین را به آمریکا منتقل کرده و سپس اسپانیایی ها آن را در کالیفرنیا پرورش دادند.

    امروزه گیلاس در بیشتر نقاط جهان، از جمله اروپا، شمال غربی آفریقا، غرب آسيا، تونس، مراکش، نروژ، سوئد، لهستان، اوکراین و شمال ایران کشت می شود.

    و اما درخت گیلاس ترش که به آن آلبالو گفته میشود و در اکثر منابع به نام علمی Prunus cerasus نامیده شده، به احتمال قوی هیپریدی (دورگه) از دو گونه Prunus avium و Prunus fruticosa است که بومی نواحی شمال ایران و ترکمنستان می باشد. این نواحی مرکز اصلی و بومی درخت گیلاس ترش (آلبالو) هستند. به نظر می رسد گیلاس ترش هم نظیر گیلاس شیرین به اروپا و آمریکا منتقل شده است.

    گیلاس یکی از مواد خوراکی بشر در چند هزار سال گذشته بوده که هسته های آن، مربوط به دوران برتر، در اروپا کشف شده است. ۸۰۰ سال قبل از میلاد مسیح درخت گیلاس در ترکیه کشت می شده و کمی بعد از آن در یونان هم کشت شد. در حال حاضر واریته های زیادی از گیلاس در نقاط مختلف جهان پرورش داده و بهره برداری می گردد.

    طبق گزارش سازمان غذا و کشاورزی سازمان جهانی بهداشت، در سال ۲۰۰۴ میزان تولید میوه گیلاس ۶۵ کشور عمده تولید کننده، 1/522/896 تن بوده که بزرگترین آنها ایران و ترکیه هستند. ۷۰

    درصد گیلاس دنیا را ده کشور به شرح زیر تولید می کنند:

    همچنین، میزان تولید آلبالو در سال ۲۰۰۴ توسط ۲۷ کشور عمده تولید کننده دنيا، 1/035/650 تن است که روسیه بزرگترین تولید کننده آن است

    ده کشور که ۹۰ درصد تولید آلبالو را دارند، عبارتند از:

    این آمار توسط سازمان غذا و کشاورزی سازمان جهانی بهداشت در سال ۲۰۰۴ ارائه شده که اهمیت مصرف گیلاس به اشکال مختلف را در جهان نشان میدهد و سهم کشور ایران در این میان چشمگیر است.

    ترکیبات مهم گیلاس و آلبالو بسیار شبیه بوده و در بعضی موارد یکسان می باشد. یکی از تفاوت های این دو میوه میزان قند و اسیدهای گیاهی آنهاست. ویتامین ها و املاح آنها تقریبا یکسان است.

     

    میوه گیلاس علاوه بر ویتامین ها و املاح مهم، دارای آنتوسیانین هایی است که اثر آنتی اکسیدانی دارند. مصرف خوراکی گیلاس ادرار آور و له شده آن به عنوان ماسک زیبایی برای صورت مناسب می باشد.

    دم گیلاس که طعمی قابض و تلخ دارد، به شدت ادرار آور بوده و از قدیم در فرمولاسیون های مربوط به ناراحتی های کلیه و مجاری ادرار، مانند ورم کلیه، س نگ کلیه، ادم و دفع رسوبات ادراری استفاده می شده است.

    دم البالو اثراتی شبیه دم گیلاس دارد و میوه آن علاوه بر خواص مشابه گیلاس، برای بیماران مبتلا به ناراحتی های کبدی و ورم دستگاه هاضمه توصیه می شود.

    از ساقه های نازک و یا پوست ساقه گیلاس فرآورده هایی به عنوان قابض، ضد سرفه و یا ادرارآور تهیه می گردد. مهم ترین اثرات گزارش شده:

    ضد درد، ضد التهاب، ضد اکسیدان، ضد تب، قابض، ادرارآور، مسکن، ضد سرفه، مقوی، کاهش دهنده پرفشاری خون و کاهش دهنده کلسترول.

     

    فرق گیلاس و آلبالو

     

    Prev Post

    چرا باید گوجه فرنگی بخوری ؟ هر انچه باید بدانیم

    Next Post

    چرا باید لوبیا بخوریم ؟ خواص لوبیا چیست؟

    تعویض مفصل

    قطع عضو

    شکستگی و انوع شکستگی و مراقبت های بعد از شکستگی

    گچ گرفتن پا هر آنچه باید بدانیم

  • طرز تهيه غذاهاي مجلسي ايراني
  • Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

    ما دو برادریم یكى بنام آلبالو و یكى بنام گیلاس .

    براى چاقها نعمت بزرگى هستم .

    در هسته و دمم خواص بسیارى هست.

    ماسك برادرم گیلاس براى زیبایان بسیار مفید استفرق گیلاس و آلبالو

    ما دو برادر هستیم یكى به نام آلبالو و دیگرى گیلاس و از تركیبمان آلبالو گیلاس به عمل آمده است . به من آلوبالو و آلو بو على هم گفته اند. رنگ من سرخ است ولى برادرانم گیلاس به رنگهاى صورتى سرخ – زرد و سیاه ظاهر شده اند. طعم من ترش و برادرانم شیرین و گاهى میخوش مى باشند.

    برادرم گیلاس سینه را نرم مى كند. معده را ضد عفونى مى نماید. و تخمیر معده را از بین مى برد و از این رو یبوست را معالجه مى كند و اسهال مخصوصا اسهال خونى را شفا مى بخشد، و بسیار سهل الهضم است . براى مبتلایان به مرض چاقى یك غذاى ایده آل است و مبتلایان و كسانى كه مى خواهند لاغر شوند مى توانند گیلاس را قبل از غذا میل نمایند. زیرا خوردن گیلاس قبل از غذا شخص را سیر مى كند.

    من خودم صفرابر خوبى هستم ، قى و اسهال صفراوى را درمان مى كنم . عطش و التهاب را كم مى كنم و دوست معده و كبد هستم – میوه ى خشك شده من كمى قابض است .چنانچه مغز هسته مرا گرفته با یك دهم وزنش ، رازیانه جوشانده ، و میل نمایید، سنگهاى كلیه و مثانه را از بین میبرد.

    صفحه اصلی » تفاوت آلبالو و گیلاس

    آلبالو : خواص, مضرات و طبع آلبالو / خواص چای آلبالو / خواص آلبالو برای کبد
    آلبالو, خواص آلبالو, مضرات آلبالو, طبع آلبالو, خواص آلبالو خشک, خواص آلبالو در دوران بارداری, خواص چای آلبالو, خواص آلبالو یخ زده, خواص چوب آلبالو, تفاوت آلبالو و گیلاس, خواص …

    فال pmc هفتگی جدید 🔥 فال pmc روزانه 🔥 انواع فال و طالع بینی وبسایت ویکی ویو

    پیشکسوت دوومیدانی: کسی مدافع حق زنان نیست/ به جای پذیرش باید بجنگیم

    مراسم معارفه مدیران جدید باشگاه تراکتور امروز برگزار می‌شودفرق گیلاس و آلبالو

    سه تصادف شدید اما بدون مصدوم در پایتخت

    وام اجاره داده شد، اما چه دیر!

    نگرانی میراث یزد از آینده روستاهایی که شهر می‌شوند

    بیمه کرونای هنرمندان در گرو تامین منابع مالی است

    اعلام نتایج ارزیابی آموزش مجازی دانشگاه ها تا چند ماه آینده

    جایی که تا دیروز پای کرونا به آن نرسیده بود

    بهترین بازارهای خیابانی جهان

    عید غدیر ۹۹ و ۱۴۰۰ / تبریک عید غدیر / تاریخ عید غدیر خم

    تب: انواع، دلایل و درمان تب در طب سنتی / درجه تب در کودکان و بزرگسالان

    سوغات مسکو / سوغاتی های مهم شهر مسکو چیست / جهانگردی

    رازیانه: خواص، مضرات، دمنوش، پودر، عرق، طریقه و زمان مصرف رازیانه / قاعدگی

    شرف الشمس / روز شرف الشمس / شرف الشمس چیست

    قانون موفقیت سی و یکم / قدرت کلام / روز شمار موفقیت

    طناز طباطبایی 🎬 بیوگرافی طناز طباطبایی / عکس های طناز طباطبایی

    رنگ مو سال ۹۹ و ۲۰۲۰ / جدیدترین رنگ موی سال ۱۳۹۹

    اشتها: شربت و داروی کاهش اشتها / برای افزایش اشتها چه بخوریم

    ساتن دوزی / ساتن دوزی در گلدوزی / توپر دوزی گلدوزی / satin stitch

    حلیم 🥘 طرز تهیه حلیم بیرونی / طرز تهیه حلیم کشدار و خوشمزه

    اقامت در بهترین هتل های شهر بادگیرها یزد

    تعبیر خواب بت 🌒تعبیر خواب شکستن بت/تعبیر خواب بت به روایت از ابن سیرین

    گیلاس : خواص, مضرات, طبع گیلاس / خواص گیلاس در طب سنتی

    تعبیر خواب باغ وحش 🌒تعبیر خواب باغ وحش بدون حیوان/تعبیر خواب رها شدن حیوانات از باغ وحش

    تعبیر خواب بانگ 🌒تعبیر خواب صدای ترسناک/تعبیر خواب بانگ به روایت از امام جعفر صادق

    مسعود جهانی 🎬 بیوگرافی مسعود جهانی به همراه عکس هایش

    سوهان قم 🥘 طرز تهیه سوهان قم در خانه؛ علت سفت شدن سوهان چیست؟فرق گیلاس و آلبالو

    عکس جواهر دوزی / جواهر دوزی / آشنایی با هنر جواهر دوزی

    لنزهای ثابت در عکاسی/ عکس های حرفه ای بگیرید!

    باغبانان آغاز شده و نه تنها اغلب نمی توانند تمایز آلو و آلبالو را تمیز دهند ، زیرا هر دو گونه های زیادی دارند و کمی شبیه به یکدیگر هستند. آلو گونه ای از گیاهان است که شامل بیش از 100 گونه است و بطور مستقیم آلو گیلاس خود نمایانگر یکی از آنها است. بنابراین ، آلو گیلاس یکی از انواع آلوها است و در این مفهوم گنجانده شده است.

    بیشتر اوقات ، آلو به گونه خاصی ، یعنی آلو خانگی اشاره دارد ، که بیشتر آنها با عبور از سیاه دانه و آلو گیلاس حاصل می شود.

    برای درک تفاوت آلو گیلاس و آلو ، لازم است به چنین عواملی توجه شود:

    آلو گیلاس از آلو مقاوم تر است ، ریشه آن راحت تر می شود ، روی خاک تقاضا نمی شود و مریض کمتری دارد.فرق گیلاس و آلبالو

    آلو خانگی عمدتا مانند درختی رشد می کند که ارتفاع آن می تواند به 8 متر برسد ، اگرچه قد بلند و در حدود 4 متر ، درختچه های چند ساقه نیز در منطقه شمالی یافت می شوند. درخت آلو گیلاس گاهی تا 12 متر ارتفاع دارد ، در حالی که تاج پراکنده است.

    صفحه برگردان آلو بزرگتر و متراکم تر است ، با چروک های ریز ، کمی دراز و پوشیده از یک کرک سبک در قسمت زیرین. برگ های آلو گیلاس به طور متوسط ​​دارای 4 سانتی متر طول و شکل یک بیضی گسترده و بدون بلوغ ، دارای یک براق جزئی و شبیه به غان است.

    آلو و آلبالو هر دو بسته به نوع خاص ، می توانند اندازه های مختلف میوه داشته باشند. در اصل ، میوه های آلو از آلو گیلاس بزرگتر است ، در خانه آنها به 70 گرم می رسند ، گرچه انواع مختلفی از میوه های کوچک وجود دارد.

    رنگ زرد میوه برای هر دو گونه اول و دوم مشخصه دارد ، اما فقط آلو می تواند سایه های مختلف آبی با پوست مات داشته باشد. آلو گیلاس معمولاً به رنگ زرد مایل به سبز یا مایل به قرمز است که با پوست روشن پوشانده شده است.

    برای طعم دادن به آن ، آلو شیرین و آبدارتر و دارای خمیر غلیظ است ، در حالی که آلو گیلاس با ترش بودن و ساختاری خمیر کمی آبکی مشخص می شود.

    آلو گیلاس از سال آینده شروع به بارور می کند ، در حالی که میوه ها اواخر تابستان رسیده می شوند. آلو باید یک یا دو سال دیگر صبر کند ، اما برخی از محصولات زراعی را می توان در ژوئن برداشت کرد.

    آلو زمستانهای یخبندان را بدتر تحمل می کند و اغلب مستعد ابتلا به بیماری های مختلف است که این امر بر محصول تأثیر منفی می گذارد. آلو گیلاس از این نظر پایدارتر است.

    گیلاس و آلبالو هر دو بومى نواحى بین دریاى خزر و دریاى سیاه مى‌باشند و به احتمال زیاد بذر آنها در زمان‌هاى بسیار قدیم، توسط پرندگان به نقاط مختلف آسیا و اروپا برده شده است.

    آلبالو با نام علمى Prunus cerasus و گیلاس با نام علمى Prunus avium هر دو از خانواده Rosacea مى‌باشند. در این گیاه گل کامل است و قسمت خوراکى میوه جدار رشد کرده تخمدان مى‌باشد.

    این دو گیاه در مناطقى که به خاطر سرما براى زردآلو و هلو نامناسب هستند به‌خوبى رشد مى‌کنند و در مناطقى که داراى تابستان‌هاى خنک و خشک هستند بهتر رشد مى‌کنند. از نظر مقاومت در برابر سرما، گیلاس بین هلو و گلابى قرار دارد، در حالیکه آلبالو مشابه سیب است. احتیاج سرمائى آلبالو ۶۰۰ تا ۱۶۰۰ ساعت است،در حالى که گیلاس با ۵۰۰ تا ۱۵۰۰ ساعت دماى کمتر از هفت درجه سانتى‌گراد از استراحت بیرون مى‌آید.
    درخت گیلاسریشه‌هاى گیلاس و آلبالو، همانند سایر میوه‌هاى هسته‌دار، نسبتاً سطحى بوده به ۵/۱-۱ مترخاک نیاز دارند. براى گیلاس خاک‌هاى لمونى شنى و براى آلبالو خاک‌هاى لمونى رسى ارجح است. ریشه آلبالو در برابر خاک‌هاى مرطوب مقاومت بیشترى نشان مى‌دهد، عدم زهکشى به گیلاس آسیب وارد مى‌آورد.

    اکثر ارقام گیلاس خودسترون هستند و نیاز به درخت گرده‌زا دارند، در حالى که ارقام آلبالو معمولاً خودبارور مى‌باشند. گرده‌افشانى توسط حشرات انجام مى‌شود و هر دو گیاه براى تولید میوه کافى نیاز به کندوگذارى دارند. شکوفه‌ها، در هر دوى آنها به‌صورت جانبى روى سیخک‌هاى کوتاه شکل (نحوه تشکیل میوه گیلاس روى سیخک‌ها) ودر آلبالو روى شاخه‌هاى یک‌ساله نیز ایجاد مى‌شوند تا یک محصول اقتصادى تولید گردد و بدین لحاظ در این گیاهان تنک‌کردن ضرورتى ندارد. گل‌هاى آلبالو و گیلاس معمولاً بعد از سایر میوه‌هاى هسته‌دار باز مى‌شوند و این امر به‌خصوص در آلبالو باعث مى‌شود که گیاه از خطر سرماى دیررس بهاره در امان بماند.فرق گیلاس و آلبالو

    پیرایش (هرس) و تربیت کردن درختان گیلاس و آلبالو در ایران مرسوم نیست و در سایر نقاط دنیا نیز کوشش مى‌شود میزان پیرایش در سطح حداقل نگه‌داشته شود، زیرا پیرایش شدید به‌ویژه در سال‌هاى اولیه باعث دیر به‌بار نشستن گیاه و کم شدن گیاه و کم شدن مقدار محصول مى‌گردد. تربیت کردن این دو میوه به شکل شلجمى باعث مى‌شود که شاخه‌ها محکم‌تر گردند و برداشت (مکانیکی) آسان‌تر شود.

    ازدیاد آلبالو و گیلاس، معمولاً از راه پیوند و گاهى به‌ روش قلمه‌گیرى و خوابانیدن انجام مى‌شود.
    در ایران، از آلبالو تلخ نیز به خاطر مقاومت آن در برابر شرایط نامساعد خاک به‌عنوان پایه استفاده مى‌کنند. اندازه درختان پیوندی، بر حسب قدرت و رقم پایه، از خیلى بزرگ تا پاکوتاه تغییر مى‌کند.

    فاصله کشت در درختان قوى گیلاس ۹-۷ متر و در آلبالو ۵/۷ -۶ متر مى‌‌باشد. تحت بهترین شرایط از یک هکتار باغ گیلاس و یا آلبالو، مى‌توان انتظار ۲۵-۲۰ تن محصول سالانه را داشت که البته به دلیل مساعد نبودن یک یا چند عامل محیطى و یا زراعى مقدار میوه تولید شده معمولاً بسیار کمتر از این حد مى‌باشد.

    در ایران، حدود ۵۰ رقم گیلاس شناخته شده است که از مهم‌ترین ارقام مى‌توان:
    گیلاس‌هاى سیاه مشهد، گیلاس تک دانه ، گیلاس قرمز و زرد ارومیه  و آلبالوی مجاری را نام برد.

    قیمت نهال کلیه ارقام تجاری آلبالو و گیلاس در هایپرتره بار از ۷۰۰۰ الی ۱۰۰۰۰ تومان است.

    برای ثبت سفارش لطفا لیست ارقام مورد درخواست خود را توسط واتساپ و یا تلگرام به کارشناسان فروش هایپرتره بار ارسال نموده و پیش فاکتور آنلاین دریافت نمایید.

    با تشکر از حسن انتخاب و اعتماد شما

    © ۱۳۹۷ — تمامی حقوق متعلق به وبسایت هایپر تره‌بار است.

    فرق گیلاس و آلبالو
    فرق گیلاس و آلبالو
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *