عوارض شياف پروژسترون

دوره مقدماتی php

خواص دارویی و گیاهی

عوارض شیاف پروژسترون : شیاف یکی از روش های درمانی می باشد که گاهی برای بیماران تجویز می شود.شیاف پروژسترون هم مانند دیگر روش های درمانی ممکن است برای بیماران عوارضی داشته باشد که در ادامه به آنها اشاره شده است.

پیش از اینکه بخواهیم به عوارض این شیاف اشاره کنیم بهتر است موارد مصرف آن را بدانید:۱)افسردگی بعد از زایمان ۲)سندرم قبل از قاعدگی ۳)تقویت بارداری در بانوانی که در وضعیت درمان ناباروری می باشند.

هر داروی ممکن است برای افراد مختلف ،عوارض مختلفی نیز داشته باشد و تاثیرات آن نیز متفاوت می باشد. بر اثر مصرف شیاف های سیکلوژست  ،عوارضی مثل بی خوابی ، درد پستان، ناراحتی های شکمی یا درد  ، قرمزی پوست ، خستگی و یبوست را داشته باشد.

دقت داشته باشید منظور این نیست که این عوارض برای همه بیماران به وجود می آید.

عوارض دیگری نیز وجود دارد که می تواند بر اثر مصرف این شیاف ها برای بیمار به وجود بیاید مانند :

پیش از اینکه داروی مصرف کنید باید با پزشک مشورت های لازم را داشته باشید و هیچ گاه خودسرانه برای مصرف هیچ داروی اقدام نکنید.

دوره مقدماتی php

در صورت وجود موارد زیر برای بانوان باید حتما با احتیاط کامل مصرف گردد :

عوارض شیاف پروژسترون : در صورتی که شما از التهاب روده رنج می برید و یا مشکلاتی داشته اید که سبب کنترل حرکت های روده شما می شود می توانید شیاف های سیکلوژست را در واژن بگذارید مانند بی اختیاری در مدفوع.

نظر

وبسایت

(function( timeout ) {
setTimeout(
function() {
var notice = document.getElementById(cptch_time_limit_notice_56);
if ( notice )
notice.style.display = block;
},
timeout
);
})(120000); Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.  ×  4  =  8 .hide-if-no-js {
display: none !important;
}

(sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({
id : 490076,
domain : n.ads1-adnow.com
});

در بخش اخبار فناوری زوم تک شما می توانید بهترین اخبار دنیای تکنولوژی را دنبال کنید. با زوم تک بروز باشید.

 سلام من هفته 23 بارداریم و جنینم دختره آخرین با که لک دیدم هفته دهم بود و شیاف سیکلوژست یا پروژسترون استفاده کردم تا الان دو شب در میان یکی و در این مدت دیگه لک ندیدم اما شنیدم که این شیافها باعث اختلال درآلت تناسلی جنین دختر و دوجنسیتی میشه خیلی نگرانم ممنونم از راهنماییتون


پاسخ مشاور نی نی نما:

سلام با توجه به اینکه لکه بینی شما در ۳ ماهه اول بارداری بوده و در حال حاضر لکه بینی ندارید باید زیر نظر پزشک معالج مصرف شیاف را قطع نمایید.

طول سرویکس بالای ۳۰ میلی متر نرمال تلقی می شود و نیازی به تجویز پروژسترون ندارد.

شیاف سیکلوژست مضرات پروزسترون مصنوعی را ندارد و تاثیر منفی بر روی جنین شما نخواهد داشت. شیاف سیکلوژست حاوی ترکیبات فعال پروژسترون است که در واقع یک هورمون طبیعی زنانه است. دستگاه تناسلی خارجی جنین بین هفته های ۱۴ تا ۱۶ شکل نهایی خود را پیدا می کند و ظاهر دخترانه یا پسرانه آن در پایان هفته ۱۶ در سونوگرافی واضح خواهد بود.

بنابراین ادامه یا قطع مصرف پروژسترون تاثیری روی وضعیت جنین شما نخواهد داشت. پس اگر پزشکتان صلاح بداند، مصرف پروژسترون را ادامه دهید. زیرا می تواند به پیشگیری از زایمان زودرس کمک کند.

درمان با شياف پروژسترون با توجه به وضعیت مادر باردار، تناوب انقباضات رحمي را كاهش مي دهد و به اين وسيله موجب كاهش زايمان زودرس در خانم هاي با عوامل خطر زايمان زودرس مي شود.

پروژسترون برای حمایت از بارداری سریع در زنان دارای لقاح آزمایشگاهی (IVF) نیز استفاده می شود. در این مورد، استعمال شیاف ها در روز بازسازی تخمک شروع می شوند. پروژسترون بر روی رحم عمل می کند و در آماده سازی تخمک های بارور شده برای کاشت کمک می کند. اگر حاملگی تایید شود، اعمال پروژسترون به مدت 38 روز ادامه دارد. این عمل تا زمانی که جفت به طور کامل رشد کند، به حفظ بارداری کمک شایانی می نماید و پس از آن پروژسترون را برای تقویت حاملگی ادامه می دهند.

شیاف های سیکلوژست را می توان داخل واژن و یا رکتوم قرار داد. در هر دو مورد، شیاف ها ذوب می شوند و پروژسترون خروجی از طریق رگ های خونی فراوان موجود در این مناطق جذب می شود.


هورمون پروژسترون چیست؟
هورمون پروژسترون، هورمون بسیار معمولی در بدن زنان است که نقش بسیار مهمی را در دوران بارداری این افراد ایفا می کند. علاوه بر آن، وجود این هورمون برای کمک به تحریک نواحی حیاتی مختلف بدن زنان نیز بسیار مفید می باشد. تخمدان ها و غدد آدرنال زنان جوان این هورمون را تولید کرده و بدن فرد را قادر می سازد تا برای مادر شدن و دوران بارداری آماده شود. همچنین، وجود این هورمون چرخه قاعدگی ماهانه را در بدن زنان تنظیم نموده و به ارتقای میل جنسی این افراد کمک شایانی می کند.

نقش هورمون پروژسترون برای پیشگیری از بروز زایمان زودرس در بدن زنان باردار:
همانطور که می دانید وجود هورمون پروژسترون در بدن زنان، در اوایل دوران بارداری به رشد رحم کمک کرده و آن را در برابر بروز انقباضات شدید محافظت می کند. اگر زنی در طول روزهای اولیه از دوران بارداری خود دچار انقباضات تکراری در رحم شود، این حالت در اغلب موارد می تواند منجر به سقط جنین او گردد. در مراحل بعدی حاملگی نیز وجود هورمون پروژسترون در تولید شیر مادر بسیار موثر بوده و سلامت ریه های مادر و فرزند او را تضمین می کند. لازم است به عنوان یک خانم جوان و بی تجربه به خاطر داشته باشید که نحوه استفاده از درمان های هورمون پروژسترون را فقط پزشکان متخصص زنان و زایمان مشخص می کنند.

اعمال هورمون پروژسترون واژینالی به بدن زنان باردار:
وقتی مادری یک نوزاد را در رحم خود حمل می کند، وجود پروژسترون واژینالی خطر ابتلا به زایمان زودرس را در بدن او به شدت کاهش می دهد. پزشکان متخصص زنان و زایمان در این حالت از هورمون پروژسترون در دهانه رحم مادر باردار استفاده نموده و به فرد کمک می کنند تا زمان زایمان، نوزاد خود را سالم نگه دارد.
همچنین، اگر شما به عنوان یک زن باردار، سابقه سقط جنین یا انجام زایمان زودرس را داشته باشید، پزشک معالج ممکن است به شما مصرف پروزسترون را پیشنهاد کند. این روش به کم کردن خطر ابتلا به زایمان زودرس در زنان باردار کمک زیادی می کند. البته، هنگامی که زنی نوزادان دوقلو یا سه قلو را حامله باشد، برخی از پزشکان متخصص زنان و زایمان هرگز به فرد توصیه نمی کنند که تحت درمان پروژسترونی قرار گیرد. ولی، برخی دیگر از پزشکان متخصص زنان و زایمان توصیه می کنند که اگر چنین زنانی سابقه سقط جنین و یا زایمان زودرس را در پرونده پزشکی خود دارند، با تزریق هورمون پروژسترون، در صورت نیاز از انجام زایمان زودرس جلوگیری کنند.

جزئیات مهم درباره داروی پروژسترون:
داروهای پروژسترونی که هیدروکسی پروژسترون کاپروات 17 (17P) نامیده می شود، ممکن است به رفع خطر ابتلا به زایمان زودرس در زنان باردار کمک کنند. بنابراین، اگر زنی تولد زودرس نوزادی را در حاملگی های قبلی خود تجربه کرده باشد، پزشک به او پیشنهاد استفاده از داروهای پروژسترون را برای گذراندن دوران بارداری خواهد داد. نتایج مطالعات انجام شده در مورد چنین زنانی نشان می دهد که دوران بارداری آنها بدون استفاده از داروها یا روش ها خاص امکان پذیر نبوده و درد زایمان، هر لحظه ممکن است به طور ناگهانی شروع شود. اگر در چنین شرایطی، کیسه آب کودک به حال خود رها گردد، ناگهان پاره شده و با شروع درد زایمان، نوزاد نارس به دنیا خواهد آمد.
معمولا پزشکان متخصص زنان و زایمان از داروهای پروژسترونی برای جلوگیری از انجام زایمان زودرس در زنان حامله بین هفته های 16 تا 24 از دوران بارداری استفاده نموده و مصرف آن را یک بار در هفته تا پایان هفته 37 از دوران بارداری طول می دهند. محققان اعتقاد دارند که هورمون پروژسترون در رفع خطر ابتلا به زایمان زودرس بسیار موثر می باشد. در نهایت، لازم است بدانید که این دارو توسط خود پزشک در ناحیه باسن فرد با استفاده از یک سرنگ تزریق می گردد.

انواع هورمون های پروژسترونی:
به عنوان یک زن حامله یادتان باشد که یکی از راه های مصرف هورمون پروژسترون توسط زنان باردار، قرار دادن آن در داخل رحم از طریق واژن است. این نوع داروی مصرفی در سه فرم به شکل قرص، ژل و شیاف وجود دارد. لازم است بدانید که در هنگام مصرف، این دارو از طریق مهبل (واژن) داخل رحم گذاشته می شود که هیچ دردی ندارد. زنان حامله باید شیاف را برای دو یا سه بار در روز و به مدت ده هفته در داخل واژن خود قرار دهند و اجازه دهند تا دارو خود به خود با گذشت زمان و به حالت تدریجی، در داخل رحم حل شود. این روش کاملا بی خطر بوده و یک روش کارآمد برای جلوگیری از بروز زایمان زودرس در زنان باردار است.

عوارض جانبی مصرف هورمون پروژسترون توسط زنان باردار:

به عنوان یک خانم جوان و بی تجربه به خاطر داشته باشید که شیاف هورمون پروژسترون که نوعی هورمون زنانه است، سبب ایجاد تغییراتی در رحم زنان حامله شده و ممکن است برخی از عوارض جانبی را هم به دنبال داشته باشد. عوارض جانبی رایج مصرف هورمون پروژسترون در زنان حامله عبارتند از:


1. حالت استفراغ:

یکی از شایع ترین عوارض جانبی مصرف هورمون پروژسترون در زنان باردار، شیوع حالت استفراغ در آن ها است که می تواند حالت تهوع و درد معده را هم به دنبال داشته باشد. البته بیشتر این عوارض ممکن است به دلیل گرفتگی عضلات شکمی در بدن زنان باردار ایجاد شود! برخی از زنان باردار نیز با مصرف هورمون پروژسترون به مشکل یبوست شدید مبتلا می شوند.


2. خونریزی واژینالی:

برخی از زنان باردار ممکن است خونریزی واژینال را با مصرف قرص های سفید پروژسترون تجربه کنند. البته، بیشتر افراد هم در هنگام قرار دادن شیاف در واژن خود احساس سوزش یا تحریک در داخل رحم خود تجربه می کنند. درد سینه ها و بروز سردرد مداوم عارضه دیگری است که بر اثر مصرف هورمون پروژسترون در بدن زنان باردار ایجاد می شود.


3. خستگی بیش از حد زنان باردار:

مصرف شیاف های هورمون پروژسترون در طی دوران بارداری می تواند موجب خستگی، کم تحرکی و بی حوصلگی مادران شود.


4. بروز افسردگی شدید در زنان باردار:

مصرف بیش از حد از داروهای پروژسترونی در طی دوران بارداری ممکن است موجب بروز مشکلات روانی در مادر شده و بروز بیماری افسردگی را به دنبال داشته باشد.


5. تغییرات مغزی در زنان باردار:

بروز تغییرات شدید در مغز زنان باردار با مصرف داروهای پروژسترونی به ندرت دیده شده و می تواند عوارض جانبی شدیدی را در فرد ایجاد کند. اما برخی از علائم رایج بروز تغییرات مغزی در زنان باردار تغییر در نحوه صحبت کردن، استفراغ ناگهانی و ابتلا به مشکل سرگیجه، ضعف در دست یا پا و یا سکته مغزی است، که هر کدام از آن ها مشکل بسیار جدی و دشوار می باشند. زنان حامله باید دقت داشته باشند که در صورت ابتلا به هر یک از این شرایط، بلافاصله به پزشک متخصص زنان و زایمان مراجعه نموده و تحت درمان قرار گیرند.


6. ایجاد لخته های خونی در بدن زنان باردار:

لخته شدن خون در بدن زنان حامله بر اثر مصرف هورمون های پروژسترون از جمله عوارضی است که به ندرت اتفاق می افتد. این مشکل به عنوان یک اثر جانبی مصرف شیاف هورمون پروژسترون تلقی شده و از علائم رایج آن، لخته شدن خون می باشد، که ممکن است با سرفه خون، درد شدید قفسه سینه و مشکل تنفسی در بدن فرد همراه باشد.

راه های طبیعی برای جلوگیری از بروز زایمان زودرس در زنان باردار:
همه زنان حامله می توانند با پیروی از نکات بسیار ساده در دوران بارداری خود، از بروز زایمان زودرس پیشگیری کرده و این دوران را با سلامت کامل به پایان برسانند. این نکات عبارتند از:

1. فعال بودن زنان در دوران بارداری:
همه زنان حامله باید در طول دوران بارداری سعی کنند تا با انجام فعالیت های سبک ورزشی، قدرت عضلات خود را حفظ نموده و این دوران را با به دنیا آوردن نوزاد سالم و انجام زایمان طبیعی به پایان برسانند. اگربه عنوان یک زن حامله، تمرینات ورزشی را به طور منظم انجام می دهید، سعی کنید در هنگام انجام آن ها در معرض نور خورشید و در فضای آزاد قرار گیرید. همچنین، از انجام فعالیت های فیزیکی شدید مانند وزنه برداری یا شنا در طول سه ماهه آخر دوران بارداری خود به شدت اجتناب کنید. در نهایت، یادتان باشد که زنان باید تمرینات ورزشی را در دوران بارداری خود انجام دهند که فشار کمتری بر روی شکم آن ها وارد کند.

2. زنان حامله باید نکات بهداشتی را با دقت رعایت کنند:
در مراحل پیشرفته دوران حاملگی، ممکن است نیاز فرد به دفع ادرار افزایش یابد. بنابراین، به این زنان تاکید می شود تا دقت بیشتری بر سلامتی خود در حین دفع ادرار داشته باشند، زیرا رعایت نکردن نکات بهداشتی در چنین مواردی می تواند سبب بروز عفونت های دستگاه ادراری شود. مبتلا شدن زنان به عفونت های مضر دوران بارداری هم می تواند سبب پاره شدن ناگهانی کیسه آب شده و سقط جنین را با انجام زایمان زودرس به دنبال داشته باشد. بنابراین زنان برای جلوگیری از مبتلا شدن به انواع عفونت ها در دوران بارداری خود می توانید شورت های پنبه ای پوشیده، هر بار بعد از دفع ادرار مهبل خود را با دستمال خشک نموده و دست های خود را با صابون ضد باکتریایی بشویند.

3. مصرف انواع ویتامین های قبل از تولد نوزاد:
برخی از زنان حامله ممکن است مجبور شوند تا از کپسول های مولتی ویتامین برای تامین نیازهای بدن خود و حفظ شرایط بهداشتی فرزند داخل رحمشان استفاده کرده و بر خطر انجام زایمان زودرس غلبه کنند.

4. استفاده از رژیم غذایی متعادل در دوران بارداری:
همانطور که می دانید بدن زنان باردار برای رشد مطلوب جنین داخل رحم خود نیاز به یک منبع ثابت از مواد مغذی و سالم دارد. بنابراین، همه کارشناسان پزشکی به زنان حامله توصیه می کنند تا وعده های غذایی خود را در اندازه کوچک و در فواصل زمانی منظم مصرف کنند. این افراد باید تا پایان دوران بارداری خود به جای مصرف سه وعده غذایی بزرگ، 5 وعده غذایی را در طی روز، به صورت منظم مصرف کنند، زیرا مصرف وعده های غذایی کوچک در دوران حاملگی می تواند در رفع ویار صبحگاهی و خطر انجام زایمان زودرس کمک زیادی به زنان بکند.

5. زنان حامله باید در صورت نیاز، منظم و به موقع دفع ادرار کنند:
به عنوان یک زن باردار یادتان باشد هنگامی که احساس کردید نیاز به دفع ادرار دارید، دریغ نکنید! فورا به توالت رفته و رفع حاجت کنید، زیرا تامل کردن در این کار ممکن است منجر به بروز مشکل سيستيت در بدن شما شود. همچنین، اگر مثانه زن حامله بر اثر نگهداری بیش از حد ادرار در دوران بارداری ملتهب شود، می تواند انقباضات ناگهانی رحم را به دنبال داشته و منجر به انجام زایمان زودرس شود.


لطفاً درباره این مطلب نظر بدهید!

شیاف سیکلوژست حاوی ترکیبات فعال پروژسترون است که در واقع یک هورمون طبیعی زنانه است.

پروژسترون برای عملکرد عادی سیستم باروری ضروری است و سطح آن به طور طبیعی در سراسر چرخه قاعدگی نوسان می کند. پس از تخمک گذاری، چنانچه تخمک بارور نگردد، سطح پروژسترون درخون، قبل از شروع دوره قاعدگی کاهش می یابد.  برخی زنان به این امر واقف هستند که استفاده از پروژسترون 12 تا 14 روز قبل از شروع عادت ماهیانه می تواند علائم سندرم پیش از قاعدگی را کاهش دهند. هرچند نحوه عملکرد دقیق آن مشخص نیست زیرا از لحاظ علمی وقوع سندروم پیش از قاعدگی به سبب فقدان پروژسترون در جریان خون اثبات نشده است.

 پروژسترون به علاوه می تواند برای درمان افسردگی پس از زایمان نیز استفاده شود. جفت جنین پروژسترون را در طول بارداری تولید می کند و کاهش میزان پروژسترون پس از تولد ممکن است یکی از علل افسردگی پس از زایمان باشد.

پروژسترون برای حمایت از بارداری سریع در زنان دارای لقاح آزمایشگاهی (IVF) نیز استفاده می شود. در این مورد، استعمال شیاف ها در روز بازسازی تخمک شروع می شوند. پروژسترون بر روی رحم عمل می کند و در آماده سازی تخمک های بارور شده برای کاشت کمک می کند. اگر حاملگی تایید شود، اعمال پروژسترون به مدت 38 روز ادامه دارد. این عمل تا زمانی که جفت به طور کامل رشد کند، به حفظ بارداری کمک شایانی می نماید و پس از آن پروژسترون را برای تقویت حاملگی ادامه می دهند.

شیاف های سیکلوژست را می توان داخل واژن و یا رکتوم قرار داد. در هر دو مورد، شیاف ها ذوب می شوند و پروژسترون خروجی از طریق رگ های خونی فراوان موجود در این مناطق جذب می شود.

همواره از توصیه های پزشک معالجتان در مورد ساعات، تعداد و مدت زمان استفاده از شیاف ها، پیروی کنید.

چنانچه از شیاف به منظور بارداری استفاده می کنید، باید آن را درون واژن خود قرار دهید.

اگر از سیکلوژست برای سندروم پیش از قاعدگی یا افسردگی پس از زایمان استفاده می کنید، می توانید آن را در واژن یا مقعد خود قرار دهید (مانند شیاف). این امر بستگی به انتخاب شخصی شما و صدق کردن یکی از موارد زیر بر رویتان دارد:

در صورتی که از کاندوم های لاتکس یا دیافراگم برای جلوگیری از بارداری استفاده می کنید شیاف های سیکلوژست را باید در مقعد قرار داد به این دلیل که شیاف های سیکلوژست ممکن است به این نوع موانع پیشگیری از بارداری آسیب برسانند و اثربخشی آنها را کمتر کنند.

شیاف های سیکلوژست همچنین باید به صورت مقعدی استفاده شوند اگرعفونت واژنی مانند عفونت مجاری ادراری، سیستیت دارید و یا به تازگی زایمان کرده اید.

اگر از التهاب روده رنج می برید یا هر مشکلی دارید که حرکات روده شما را کنترل می کند مثل بی اختیاری مدفوع باید شیاف های سیکلوژست را در واژن قرار دهید.

شیاف های سیکلوژست نباید در طی دوران بارداری مورد استفاده قرار گیرد جز در موارد پشتیبانی لوتئال برای کمک به تولید مثل. اگر فکر می کنید ممکن است به هر دلیلی در حین استفاده از این دارو باردار باشید توصیه های پزشکی را از پزشک خود دریافت کنید. هر چند پروژسترون هورمونی طبیعی است که تولید می شود انتظار نمی رود هرگونه اثر آسیب رسانی داشته باشد

پروژسترون به طور طبیعی در طول بارداری تولید می شود. این دارو مانند پروژسترون طبیعی اثر یکسانی دارد و هیچ ضرری هنگام استفاده به عنوان پشتیبانی لوتئال در ماه اول بارداری نداردو

پروژسترون به شیر پستان وارد می شود. تولیدکنندگان اظهار دارند شیاف های سیکلوژست برای زنانی که شیر میدهند توصیه نمیشود. اگر به کودک خود شیر می دهید قبل از مصرف این دارو به توصیه های پزشک خود عمل کنید.

داروها و عوارض جانبی آنها بر روی افراد به طرق مختلفی تاثیر می گذارند. موارد زیر برخی از عوارضی است که از مصرف شیاف های سیکلوژست ناشی می شوند. تنها بیان عوارض جانبی بدین معنی نیست که همه افرادی که از این دارو استفاده می کنند این عوارض را تجربه می کنند.

متداول

سایر عوارض جانبی که ممکن است اتفاق بیفتد:

برای اطلاعات بیشتر در مورد عوارض شیاف های بالقوه سیکلوژست بروشوری که با دارویی که تهیه کردید را بخوانید یا با پزشک خود مشورت کنید.

اهمیت بسیار زیادی دارد که قبل از شروع درمان با استفاده از سیکلوژست پزشک خود را از داروهایی که استفاده می کنید شامل داروهای غیرتجویزی و گیاهی مطلع سازید. همینطور قبل از مصرف هر داروی جدید دیگری در طول استفاده از سیکلوژست با پزشک خود مشورت کنید تا مطمئن شوید ترکیب دو دارو برای شما بی خطر است.

توصیه می شود سایر داروهای واژنی نباید در ترکیب با سیکلوژست استفاده شود.

داروهای ذیل ممکن است ازکار افتادگی پروژسترون توسط کبد را افزایش دهد و به صورت بالقوه می تواند اثر این دارو را کاهش دهد.

داروهایی دیگری که حاوی پروژسترون هستند

مترجم:
متین ساعت ساز مغربی

نوشته شده در 28 شهر 1396

مرجع : www.netdoctor.co.uk

نظری در رابطه با سیکلوژست (پروژسترون) ثبت نشده است.

برای در این وب سایت شما بایستی قوانین وب سایت را در این رابطه مطالعه کنید.

کلیه حقوق مادی و معنوی برای سایت داروی محفوظ میباشد و استفاده از محتوا و امکانات آن وابسته به رعایت قوانین آن میباشد.

شیاف سیکلوژست مضرات پروزسترون مصنوعی را ندارد و تاثیر منفی بر روی جنین شما نخواهد داشت. … ادامه خبر

جستجوگر خبر فارسی، بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است (قانون تجارت الکترونیک). برای مشاهده متن خبری که جستجو کرده‌اید، ادامه خبر را زده، وارد سایت منتشر کننده شوید (بیشتر بدانید …)

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

می پسندم

0

سایر خبرها

عملکرد و پیچیدگی هایی در دستگاه گوارش بوجود آید و خود را بیشتر به صورت اسهال و تهوع نشان می دهند به طوریکه فرد باردار دچار خطراتی مانند سقط جنین و علائم زایمان زودرس خواهد شد.غذاهای خطرناک برای خانم های باردار عبارتند از گوشت خوک، گوشت قرمز، جوجه بیش از حد پخته شده، گوشت های فرآوری شده، غذاهای دریایی خام و سوشی و … غذاهایی که در دوران بارداری نباید بخورید! تخم مرغ برای خانم های …

. گام های مهمی شامل قدم زدن پس از نشستن طولانی می تواند تاثیر موثری داشته باشد. کم تحرکی اسپرم می تواند منجر به ناباروری مردان شود، اما قابل درمان است. برخی از گزینه ها عبارتند از: تلقیح داخل وریدی (IUI): همچنین به عنوان تلقیح مصنوعی شناخته شده است، روش IUI شامل اسپرم جمع آوری شده و شسته شده است. سپس سریع ترین اسپرم در حال حرکت با استفاده از یک لوله پلاستیکی خوب به رحم وارد می …

از این روش ها آمنیو سنتز است که در این روش با استفاده از یک سوزن بلند از داخل حفره رحم و مایع آمینوتیک که در آن قرار دارد مقداری مایع کشیده شده و سلول های این مایع مورد آزمایش قرار می گیرد، استفاده از این روش در هفته پانزدهم تا شانزدهم بارداری امکانپذیر است. وی در ادامه افزود: نمونه برداری از پرزهای جفتی از دیگر روش های تهاجمی است که در این روش امکان تشخیص جنسیت جنین و بیماری های آن …

شنا چه برای بارداران و چه برای افراد عادی، ورزشی ایده آل است؛ با این وجود بارداران باید نکاتی را در این خصوص رعایت کنند. شنا ورزش بسیار خوبی است؛ زیرا هر دو گروه ماهیچه های بزرگ بدن (دست و پا) را در بر می گیرد. هر چند کم، اما تاثیرات خوبی نیز بر سیستم قلبی و عروقی دارد. شنا به خانم های باردار کمک می کند که علی رغم افزایش وزن در دوران بارداری، احساس بی وزنی کنند. همچنین خطر صدمه رسانی این ورزش …

وزنشان در طول دوران بارداری باشند و اگر هم دچار اضافه وزن هستند، قبل از بارداری نسبت به کاهش آن اقدام کنند. بیماری دیابت نیز باید کنترل شود. مطالعات نشان داده افرادی که لبنیات و کلسیم کافی استفاده می کنند، کمتر دچار افزایش فشارخون بارداری می شوند. اگر خانم باردار به دلیل مشکلات گوارشی نمی تواند از لبنیات استفاده کند باید مکمل کلسیم مصرف کند. فشارخون بعد از بارداری؛ افزایش یا کاهش؟ …

زناشویی داشت. معمولا در یک بارداری عادی رابطه برای زن باردار سالم و همسرش ایرادی ندارد. ضمنا فعالیت جنسی مکرر نباید در یک بارداری سالم، مشکلی ایجاد کند. معمولا همسران می توانند فعالیت جنسی قبلی خود را ادامه دهند. البته اگر خانم در معرض زایمان زودرس باشد یا یکی از مشکلات بارداری مانند کوتاهی یا اتساع دهانه رحم، نشت مایع آمنیوتیک، جفت سرراهی یا خونریزی داشته باشد یا سابقه سقط ناشی از زایمان زودرس داشته …

…. مرحوم عبدالله احمدیه در کتاب راز درمان آورده است در صورتی که سیر بیش از اندازه مصرف شود می تواند عوارض گوارشی شامل سوءهاضمه، دل درد، اسهال و استفراغ ایجاد کند که آب انار در کاهش این عوارض کمک کننده است. در صورتی که فرد دچار مشکلات انعقادی باشد یا از داروهای ضدانعقاد استفاده کند، بهتر است از مداومت به مصرف سیر خودداری کند چرا که سیر می تواند باعث طولانی شدن زمان انعقاد …

بادام زمینی و سیب، پنیر و کراکر غلات. آووکادو و سالسا (چربی های سالم و کاروتنوئید): آووکادو یک میوه است. اما برای اهداف تغذیه ای منبع خوبی از چربی های مفید نیز خواهد بود. مطالعات انجام شده نشان می دهد که مصرف آووکادو باعث می شود به مدت 5 ساعت حس سیری داشته باشید. اگرچه آووکادو سرشار از چربی است اما کالری زیادی برای بدن تولید نمی کند. نصف آووکادو تنها به اندازه یک مشت پر از آجیل های مختلف …

بیشتر زنان می توانند آن را تحمل کنند. در این مواقع می توان با احتیاط استروژن تجویز کرد ولی در مواقعی که خانم تمایلی به مصرف استروژن ندارد یا به هر دلیلی نمی توان استروژن تجویز کرد، پروژسترون می تواند جایگزین خوبی باشد و تا حدودی علائم را کاهش دهد ولی پروژسترون هم موجب بروز عوارضی مانند چاقی، احتباس مایع و… می شود. پس قدم بعدی بعد از تجویز استروژن، پروژسترون است، ولی داروی دیگری وجود دارد که تاثیر …

سلول ها و دفع مواد زائد کمک میکند. همچنین مصرف آب باعث میشود شکم شما پر شود و کمتر به سراغ چیپس و هله هوله بروید. درضمن خطر کم آبی بدن را جدی بگیرید. زیرا می تواند منجر به زایمان زودرس شود . نکته خوشحال کننده این است که هرجور که به بدن آب برسانید قبول است (آب میوه، شیر، سوپ، چای و قهوه بدون کافئین) پس روی میزان کلی مایعاتی که میخورید حساب کنید. میوه های رنگارنگ و سبزیجات : هر میوه …

، سینه و رحم در زنان شود. این متخصص هشدار داد: کبد چرب اگر کنترل نشود و فرد بیماری را به درجه 3 آن برساند بی شک خطر نارسایی کبد و در نهایت مرگ را شاهد خواهد بود. کبد چرب یک عارضه قابل برگشت بوده و این موضوع وابسته به تغییر در سبک زندگی بیمار است. اما متاسفانه اگر این سبک زندگی نامناسب ادامه پیدا کنند بی شک با افزایش این بیماری در سطح کشور رو به رو خواهیم شد. دبیر انجمن آنکولوژی …

هر زن بارداری در این دوران به طور طبیعی حد خون بدن او تا 50 درصد افزایش می یابد و نیاز بدن وی به آهن بالا می رود و آهن به عنوان تولید کننده هموگلوبین نقش اساسی در خون سازی دارد. بدن این آهن اضافی را برای مصارف جفت و جنین نیاز دارد. ما در این مقاله از کم خونی در بارداری می گوییم. اکثریت زنان، بارداری را با کم خونی موجود از گذشته آغاز می کنند و این کم خونی در بارداری تا بعد از تولد نوزاد …

ملاسما در زنان شایع تر از مردان است، افزود: این عارضه در زنان باردار بسیار شایع بوده و به ماسک بارداری نیز معروف است. این متخصص پوست و مو با بیان اینکه مصرف قرص های جلوگیری از بارداری سبب ایجاد ملاسما شده که وقتی زنان وضع حمل می کنند یا مصرف قرص های جلوگیری از بارداری را متوقف کنند، ملاسما به خودی خود برطرف می شود، بیان کرد: این لکه های قهوه ای (ملاسما) در دوران بعد از زایمان به تدریج …

، رژیم های گیاه خواری در دوران بارداری از فواید و مزایای متعددی برخوردارند. گیاه خواران اغلب کلسترول و فشار خون پایین تری داشته و کمتر در معرض خطر فشار خون بالا و ابتلا به دیابت نوع 2 قرار دارند. رژیم های گیاه خواری معمولا غلات سبوس دار، حبوبات، دانه ها، میوه ها و سبزیجاتی را شامل می شوند که همگی بسیار مغذی هستند. با این حال، زنان باردار گیاه خواری که از دیابت بارداری رنج می برند، بیشتر در معرض خطر …

دانست و یادآور شد: بدن درد، سرفه و گلو درد از نشانه های ویژه آنفلوانزا است که این علائم در بیماری سرما خوردگی به ندرت دیده می شد. گروه های پر خطر را بشناسیم دکتر غلام نژاد با بیان اینکه زنان باردار، افراد دارای نقص ایمنی، مبتلایان به نارسایی های کلیوی و کبدی، افراد بالای 50 سال به ویژه 65 سال و کودکان بالای 6 ماه و زیر 5 سال از مهم ترین گروه های خطر ابتلا به این بیماری هستند …

تعاملات جنسی در این دوران (بارداری، شیردهی…) تجارب جدیدی برای زوج را پیش می آورد که شاید به نوع خود ویژه و خاص باشد. مشخصا هورمونهایی که در دوران بارداری، پست پارتوم و شیردهی در بدن زن افزایش می یابد بر پاسخ دهی جنسی بویژه میل و اشتهای چنسی تآثیر دارد؛ اما باید تآکید کنم که نزدیک شدن زوج به همدیگر و تقویت صمیمیت بین آنها اثر مهاری بر عملکرد هورمون های مذکور دارد. اثر معکوس هورمونها بر میل …

متوجه می شوند که می توانند با انجام کارهایی، کاهش اشتهایشان را کنترل کنند. با استفاده از روش های زیر می توانید دوباره اشتهایتان را افزایش دهید: سه ماهه اول بارداری چه چیزی در حال اتفاق افتادن است: کاهش اشتها اغلب با حالت تهوع و استفراغ مربوط به حاملگی همراه است و 70 تا 85 درصد از زنان باردار به آن دچارند (اگر سه بار در روز حالت تهوع دارید، تعجب آور نیست که این روزها …

خاصی مصرف کند که از نظر PH محیط بدن مادر را حالت اسیدی یا قلیایی کند امکان تعیین جنسیت نوزاد وجود دارد و این مساله به لحاظ علمی در دنیا ثابت نشده است. البته روش های علمی تعیین جنسیت وجود دارد که در حالت عادی انجام نمی شود مگر در مواردی که احتمال بیماری های خاص در جنس خاصی وجود داشته باشد که باید از آن جلوگیری شود که این روش ها بسیار پرهزینه و پرعوارض است. اسیدفولیک بخورید …

سرگرمی ندارد و مستقیم بر زندگی روزمره مردم به ویژه زنان ایرانی تأثیر می گذارد. داشتن این وسیله در خانه همچنین به عنوان یکی از نمادهای پیشرفت اجتماعی و اخلاقی و رفاه اقتصادی بوده، سطح کیفی زندگی و شاخص طبقه اجتماعی دارندگانش را نشان می داده است. این نگره را در پاره نوشتاری که از آل احمد آمد نیز به روشنی می توان بازیافت. داده های تاریخی نشان می دهد ماشین لباسشویی نیز همچون بسیاری از …

یکی از مشکلات شایع در دوران بارداری برای اغلب خانمها سوزش سر دل است. جنین در حال رشد و نمو آن قدر در بدن مادرش تغییر ایجاد میکند تا بتواند صحیح و سالم به دنیا بیاید، یکی ازمهمترین تحولاتی که بارداری برای مادر به وجود میآورد ناراحتیهای گوارشی است. یبوست، نفخ، حالت تهوع و سوزش سر دل . ما این بار سوزش سر دل را بررسی میکنیم زیرا آن هایی که باردار بوده اند یا شده اند از این حس …

موثر هستند اما به شرطی که به درستی و به طور مداوم مورد استفاده قرار گیرند. شما باید در زمان درست قرص خود را مصرف کنید و از سیگار کشیدن اجتناب کنید، چون می تواند فشار خون شما را افزایش داده و باعث به خطر افتادن سلامتی شما شود. -توجه کنید که چگونه بدن شما به هورمون ها پاسخ می دهد و درباره هر گونه نگرانی صحبت کنید. گاهی اوقات باید آزمایشی برای داشتن درمان درست انجام گیرد. -روی …

باعث بهبود رشد و عملکرد سیستم های بدن فرزندمان می شود، بلکه به رشد مهارت های کلامی و عاطفی او نیز کمک می کند. همچنین این بررسی ها نشان می دهد که نوزاد صدای مادر را بهتر از صدای پدر تشخیص می دهد، زیرا مادرها با صدای آرام و آهنگین با فرزندشان صحبت می کنند و آواز می خوانند، اما این به آن معنا نیست که لالایی خواندن تنها از سوی مادر انجام شود، بلکه پدرها نیز می توانند و بهتر است که از همان دوران جنینی …

هیروگلیف مصری از 2600 قبل از میلاد در کتاب عهد عتیق فلز طلا برای اولین بار به عنوان یک فلز درخشان با ارزش مورد اشاره قرار می گیرد. محققان با مطالعه روی افرادی که با طلا ارتباط دارند به این نتیجه رسیده اند که طلای موجود در بدن آن ها باعث ایجاد اختلالات هورمونی شده و هورمون های پرولاکتین و FSH بیشترین تأثیر منفی را از طلای موجود در بدن آن ها گرفته و بیشترین تجمع طلا در دستگاه تناسلی مردان مشاهده …

…. البته مصرف ماهی که امگا 3 فراوانی دارد برای شما در دوران بارداری نفع زیادی هم دارد، پس در انتخاب ماهی وسواس به خرج دهید اما آن را از برنامه غذایی تان حذف نکنید. ماهی های پیر و بزرگ ماهی های بزرگتر معمولا بیشتر هم عمر می کنند و به همین دلیل میزان بیشتری جیوه در بدن خود ذخیره می کنند، بنابراین توصیه می شود خانم های باردار سراغ آنها نروند. هویج بیش از حد ممنوع …

مایع نخاع متخصص مغز و اعصاب با گرفتن مایع مغزی نخاعی از درون نخاع (در پشت کمر) و بررسی آن می تواند بیماری ام اس را تشخیص دهد. این کار می تواند بر اساس تجویز پزشک و در مطب او با بیهوشی خفیف انجام گیرد (به صورت سرپایی). به افرادی که مایع مغزی نخاعی از آنها گرفته می شود توصیه می شود مقدار زیادی کافئین بنوشند تا بدن آنها مواد از دست رفته خود را بازسازی کند. حتما این کار باید تحت …

در دوران بارداری تغییرات در رگ ها و سیستم انعقادی ایجاد می شود که فرد را مستعد ایجاد لخته می کند، به خصوص که اگر سابقه فامیلی یا فردی وجود داشته باشد. میزان خون زنان باردار به خصوص در اواسط بارداری کاهش قابل ملاحظه ای پیدا می کند. این کاهش به خصوص وقتی فرد در وضعیت خوابیدن به پشت قرار می گیرید ممکن است مشکل آفرین شود. به علت افزایش نیاز به اکسیژن طی بارداری و تغییراتی که به …

نامه های آنها شوید. برای آرامش خاطر، با زنانی که در دوران بارداری خود مجبور به استراحت بوده اند، ارتباط داشته باشید. اگر دوست دارید، متفاوت با قبل و سایر افراد خانواده غذا میل کنید. مثلاً اگر دوست داشته اید برای صبحانه ماکارونی و برای ناهار، غلات بخورید. خودتان را مجبور نکنید غذاهایی بخورید که حالتان را بد می کنند. همیشه امکان جایگزینی غذاها وجود دارد. تا زمانی که غذاهای مقوی مصرف می کنید و به آنچه می خورید، توجه دارید، به خودتان و جنین کمک کرده اید. …

. انیستیتوی ملی سلامت به زنان باردار توصیه می کند در 3 ماهه اول بارداری به طور خاص مصرف الکل را کنار بگذارند چرا که خطر سقط جنین را به شدت افزایش می دهد. نوشیدن الکل تنها در 3 ماهه اول بارداری برای نوزاد خطرناک نیست؛ این مساله می تواند در سرتاسر 9 ماهه حاملگی روی نوزاد اثرگذار باشد. اگر در دوران بارداری، مصرف الکل زیادی داشته باشید، نوزاد شما می تواند دچار یک سری مشکلات با نام سندرم جنین …

یک کارشناس تغذیه کمبود ید در بدن را عامل مهمی در کم کاری تیروئید، گواتر، اختلال عملکرد ذهنی و افزایش استعداد به آسیب های ناشی از تشعشع هسته ای دانست که به دلیل اقدامات کشور مهار شده است. سمیه اسدی دراین باره گفت: کمبود ید در زنان باردار عوارض خطرناکی دارد و باعث سقط جنین ، مرده زایی، ناهنجاری های مادرزادی، اختلال حرکتی، روانی، ذهنی، کم کاری تیروئید، کری، لالی، عقب ماندگی روانی و ذهنی …

یکی از مسائلی که ذهن بیشتر بارداران را، بخصوص در ماه آخر بارداری نگران می کند، خطر پاره شدن کیسه آب جنینی و زایمان زودرس است، اما پارگی زودرس کیسه آب جنینی اتفاقی نیست که فقط در ماه آخر بارداری بیفتد. این اتفاق ممکن است حتی در ماه های اولیه حاملگی هم رخ دهد و به اشتباه با دفع ترشحات معمول این دوران اشتباه گرفته شود و مورد پیگیری قرار نگیرد که به گفته دکتر صفیه عشوری مقدم، متخصص زنان در این صورت و …

زمينه و هدف: زايمان زودرس يك علت اصلي مرگ و مير و ناتواني نوزادي در سرتاسر جهان است. مراقبت ويژه از اين افراد سبب افزايش هزينه هاي درماني مامايي و نوزادي مي گردد. هدف از اين مطالعه بررسي اثر شياف پروژسترون در جلوگيري از زايمان زودرس و عوارض آن در حاملگي هاي با عوامل خطر زايمان زودرس مي باشد.روش بررسي: اين مطالعه 150 خانم حامله تك قلو، بدون علايم و نشانه هاي زايمان زودرس كه در خطر بالا براي زايمان زودرس بودند را شامل شد. اين افراد به طور تصادفي به دو گروه تقسيم شدند. اين دو گروه از نظر سن حاملگي و عوامل خطر زايمان زودرس مشابه بودند. بين هفته 24-34 حاملگي به يك گروه، روزانه 100 ميلي گرم شياف واژينال پروژسترون داده شد و گروه ديگر به عنوان گروه كنترل تحت نظر قرار گرفتند. به افراد آموزش هاي لازم داده شد كه در صورت انقباضات منظم و ريتميك به بيمارستان مراجعه كنند و با استفاده از توكودينامومتر براي 60 دقيقه مونيتورينگ انقباضات رحمي به عمل آمد و در صورت واقعي بودن انقباضات، بيمار تحت درمان با داروهاي توكوليتيك رايج قرار گرفت و در بيماراني كه عليرغم درمان با توكوليتيك زايمان متوقف نشد، اطلاعات ثبت و جمع آوري شد. پس از جمع آوري داده ها و وارد كردن آن در نرم افزار آماري SPSS نتايج با استفاده از آزمونهاي مناسب آماري مانند كاي اسكوار، تي تست، تست فيشر و تست من – ويتني، تجزيه و تحليل شدند و نتايج در سطح اطمينان 95 درصد گزارش شد.يافته ها: ميانگين سن حاملگي در گروه دريافت كننده پروژسترون 38.62±2.08) هفته) و در گروه كنترل 35.88±3.5) هفته) بود (P<0.01). زايمان زودرس در كمتر از 37 هفته حاملگي در 31.9 درصد خانم هاي گروه كنترل و در 11.6 درصد گروه دريافت كننده پروژسترون ديده شد (P<0.01). زايمان زودرس در كمتر از 34 هفته در 22.2 درصد خانم هاي گروه كنترل و 2.9 درصد گروه دريافت كننده پروژسترون ديده شد (P<0.01). سندرم زجر تنفسي، وزن كم تولد، وزن زمان تولد، نياز به دستگاه مكانيكي، نياز به بستري در NICU، نياز به اكسيژن حمايتي و آپگار نوزاد هنگام تولد به طور معناداري بين دو گروه متفاوت بود (P<0.01).نتيجه گيري: درمان با شياف پروژسترون، تناوب انقباضات رحمي را كاهش مي دهد و به اين وسيله موجب كاهش زايمان زودرس در خانم هاي با عوامل خطر زايمان زودرس مي شود.

 

نسخه قابل چاپ

نشانی: تهران، بزرگراه اشرفی اصفهانی، نرسیده به پل بزرگراه شهید همت، خیابان شهید قموشی، خیابان بهار، نبش کوچه چهارم، پلاک 1

کدپستی: 1461965381

تلفن و دورنگار: 44265001 (9821+)

کارگاه های آموزشی

اخبار

JCR

پیوندهای مرتبط

نشان‌گذاری

عجب سازنده ی این علامت عرب دولاب است
[[رده:نمادهای
نوشتار]]

%PDF-1.7
3 0 obj
>>>]
/Group >
/Contents 4 0 R>>
endobj
4 0 obj
>
stream
xUOn0|W`l@FEVZU= [f˺:
kA27k0eX˒b @cXlF,,ƯN2+ﳃ! (#’9iitw6rf`x ʈ$!–|
6bh`PP
mr3P MUQ5JVp5@ !?f׾X
R[(6H:CQ=
endstream
endobj
9 0 obj
>>>]
/Group >
/Contents 10 0 R>>
endobj
10 0 obj
>
stream
xmO]o0|ﯸG – {MB

T-/6ڃDXpq~rUr7bw}_%>ƌG`J2ʈY
CZ[E9lj6ba`BP
c.}]*kjW+W1lwB?9)B
C~?6I

10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *