علائم پریودی در دوران شیردهی

دوره مقدماتی php
علائم پریودی در دوران شیردهی
علائم پریودی در دوران شیردهی

زنان مبتلا به دیابت برای باردار شدن نیاز به مراقبت‌های خاص پزشکی دارند، زیرا علاوه بر سایر تغییراتی که بارداری در بدن زنان ایجاد می‌کند، می‌تواند…

استفاده از روش‌های کمک‌باروری، مرحلۀ بعدی درمان مشکلات باروری پس از انجام اقدامات اولیه برای درمان ناباروری است. روش‌های کمک‌باروری در ایران بسیار…

پره‌اکلامپسی یا مسمومیت حاملگی؛ ،Preeclampsia عارضه‌ای جدی است که اگر به موقع درمان نشود، می‌تواند خطرهای جدی برای مادر و جنین به دنبال داشته باشد….

از زمان شروع بارداری، بدن با ترشح هورمون‌ها، خود را برای یک زایمان طبیعی آماده می‌کند. این هورمون‌ها روی عضلاتی مانند عضلات لگن، کمر و شکم تأثیر می…

شیر مادر برای نوزاد ایده‌آل است و پیوند فوق‌العاده‌ای که از طریق شیردهی با کودک خود ایجاد می‌کنید بی‌مانند است. اما اگرچه تمام مادران می‌خواهند…علائم پریودی در دوران شیردهی

تغذیهٔ خوب برای رشد ذهنی و جسمی کودک شما بسیار مهم است و پس از تولد نوزاد، لازم است افزایش وزن و وزن‌گیری او به دقت توسط یک پزشک اطفال مورد اعتماد…

دوره مقدماتی php

خواب بچه‌ها و آماده کردن شرایط برای خواب کافی کودکان یکی از اولویت‌های مهم والدین است و هر کودکی نیز با دیگری متفاوت است؛ برخی از آنها به خواب…

حس استقلال کودک از چه سنی شروع می‌شود و در چه سنی شکل می‌گیرد؟ کودک شما وقتی به دنیا آمد، اصلاً نمی‌دانست که شما و او دو موجود جدا از هم هستید. اما…

آنفلوانزا،‌ نوعی عفونت دستگاه تنفسی است که توسط ویروس‌های این بیماری ایجاد می‌شود. انواع متفاوتی از ویروس آنفلوانزا وجود دارد که در هر سالی،‌ برخی…

چهار مرحله و قانون اصلی برای پیشگیری از خفگی در کودکان وجود دارد، ولی بهتر است قبل از شروع کمک‌های اولیه برای نجات و پیشگیری از خفگی کودک، به شکلی…

کودکتان پس از تولدش می‌تواند گهواره، تخت یا هر دو را در دو زمان مشخص یعنی برای چند ماه اول، یک گهواره و سپس یک تختخواب داشته باشد. در واقع این شما…

شیردهی به نوزاد نقش مهمی در شروع قاعدگی مادران پس از زایمان دارد. اما بدن و شرایط هر زنی با دیگری متفاوت است، بنابراین هیچ راه کاملاً مطمئنی برای پیش‌بینی زمان اولین قاعدگی بعد از زایمان وجود ندارد. اگر نمی‌دانید وضعیت شما به چه شکل است و می‌خواهید از این موضوع اطلاع دقیق‌تری داشته باشید، شاید بد نباشد اگر با پزشکتان در این مورد مشورت کنید تا مطمئن شوید که اوضاع چگونه پیش می‌رود. در این مطلب می‌توانید با محاسباتی تقریبی از زمان شروع اولین قاعدگی پس از زایمان برای مادران شیرده و غیرشیرده آشنا شوید.

شروع پریود در مادران شیرده و غیرشیرده کمی با یکدیگر متفاوت است. شروع اولین قاعدگی زنان بعد از زایمان به طور معمول می‌تواند به شکل زیر باشد:

زمان شروع پریود در مادران شیرده: یکی از اتفاقاتی که در دوران شیردهی می‌افتد، این است که قاعدگی‌تان را به تعویق می‌اندازد. اگر نوزادتان، شب و روز فقط با شیر شما تغذیه می‌شود، ممکن است شش ماه یا حتی بیشتر بعد از تاریخ زایمانتان طول بکشد تا پریود شما شروع شود و دوباره علائم قاعدگی خود را تجربه کنید. اگر در کنار شیر مادر، لازم است از شیر خشک به عنوان مکمل غذایی نوزاد استفاده کنید، احتمالاً قاعدگی شما زودتر از شش ماه شروع می‌شود.

اما لازم است بدانید که اثرات شیردهی در شروع قاعدگی زنان پس از زایمان بسیار متفاوت است. گاهی قاعدگی بعضی از زنانی که نوزادشان را فقط با شیردهی از سینۀ مادر تغذیه می‌کنند و شب و روز شیر می‌دهند، ممکن است یک ماه بعد از زایمان شروع شود و عده‌ای دیگر که در کنار شیر خود، شیر خشک هم به فرزندشان می‌دهند، ممکن است تا ماه‌ها بعد از زایمان پریود نشوند.

زمان شروع پریود در مادران غیرشیرده: اگر تغذیۀ نوزاد با شیر خشک است و به فرزندتان فقط شیر خشک می‌دهید، احتمالاً قاعدگی شما بین یک تا سه ماه بعد از زایمان شروع می‌شود. اگر تا سه ماه بعد از زایمان قاعدگی شروع نشد، لازم است این مسئله را با پزشکتان مطرح کنید.

با شروع اولین قاعدگی پس از زایمان، اگر میزان خونریزی‌تان بیشتر یا کمتر از قبل از دوران بارداری بود نیز نگران نشوید. همچنین شاید در ابتدا فواصل قاعدگی‌تان هم نامنظم باشد. اگر بعد از چند ماه قاعدگی‌تان منظم نشد یا بعد از دو یا سه دوره، خونریزی خیلی شدید داشتید یعنی به مدت چند ساعت متوالی، هر یک ساعت، یک بار نوار بهداشتی شما کاملاً خیس شد، این مسئله را با پزشکتان در میان بگذارید تا در صورت لزوم با نظر پزشکتان مشکلات هورمونی یا رحمی شما بررسی شود.

تمام مادران بعد از زایمان طبیعی یا جراحی سزارین، تا مدتی خونریزی واژینال خواهند داشت. این خونریزی راهی برای خارج شدن محتویات و بافت‌های اضافی درون…

روش‌های ضدبارداری ترکیبی مثل قرص‌هایی که حاوی دو هورمون استروژن و پروژسترون است، انتخاب خیلی مناسبی برای مادران شیرده، به ویژه در شش ماهۀ اول پس از…

شیردهی در تازه‌مادران منجر به تأخیر در بازگشت دورۀ قاعدگی می‌شود. شیردهی یک تکنیک طبیعی جلوگیری از بارداری بر اساس این حقیقت است که شیردهی و تولید…

تیم و هیئت علمی مادرشو تلاش می‌کند تا تمام مطالب کیفیت بالایی داشته باشد. اما حفظ این کیفیت بدون داشتن نظرات اصلاحی شما کاربر عزیز امکان‌پذیر نیست. بنابراین اگر ایرادی در مطلب بالا می‌بینید یا فکرمی‌کنید این مقاله مناسب نیست، نظرتان را از طریق فرم زیر با ما در میان بگذارید.

مطالب این سایت جایگزین تشخیص، تجویز و درمان نیست. برای اطلاعات بیشتر به شرایط استفاده مراجعه فرمایید.

© بازنشر و استفاده از مطالب مادرشو تنها برای مقاصد غیرتجاری و با ذکر منبع (و لینک مستقیم به مطلب در صورت استفاده آنلاین) بلامانع است. کليۀ حقوق اين سايت متعلق به شرکت دانش‌بنیان راهکارهای سلامتی پدیدار است.

بعد از زایمان کردن به درک تازه‌ای از بدن خود دست پیدا می‌کنید. بدنتان را بهتر می‌شناسید و البته بعد از ۹ ماه دور بودن از تجربه عادت ماهیانه باید منتظر بمانید و ببینید که دوباره این چرخه ماهیانه چطور به زندگی‌تان بازمی‌گردد. بازگشت اولین پریود بعد از زایمان تا حد زیادی وابسته به این است که به نوزادتان شیر می‌دهید یا خیر. در این مقاله از اولین پریود بعد از زایمان برایتان گفته‌ایم:

معمولا اولین پریود بعد از زایمان ۶ تا ۸ هفته بعد از به دنیا آمدن نوزاد به وقوع می‌پیوندد. این موضوع برای زمانی است که شما به نوزادتان شیر نمی‌دهید. در صورتی که به نوزاد شیر بدهید، وقوع اولین پریود بعد از زایمان متفاوت خواهد بود و نمی‌توان درباره آن نظر دقیقی داد. برای زنانی که به طور مرتب به نوزادشان شیر می‌دهند و کودکشان از چیز دیگری به جز شیر مادر تغذیه نمی‌کند، اولین پریود بعد از زایمان به احتمال زیاد به پایان دوره شیردهی موکول می‌شود.

اگر بعد از زایمان به سرعت پریود شوید نباید از تامپون استفاده کنید. به خاطر اینکه بدن هنوز در حال ترمیم زخم‌ها و دردهای ناشی از زایمان است و استفاده از تامپون می‌تواند بدن را تا حدی آزار دهد. ۶ هفته بعد از زایمان می‌توانید درباره استفاده یا عدم استفاده از تامپون با پزشک خود صحبت کنید.

علائم پریودی در دوران شیردهی

علت وجود تاخیر در اولین پریود بعد از زایمان برای زنانی که به نوزاد شیر می‌دهند، وجود هورمون‌هایی در بدن است. پرولاکتین که هورمونی برای تولید شیر در بدن مادر است مانع از تولید هورمون‌های مرتبط با باروری می‌شود. در نتیجه تخمک‌گذاری صورت نمی‌گیرد و تخمکی برای بارور شدن در بدن آزاد نخواهد شد. بدون شکل گرفتن چنین فرایندی هم پریود به وقوع نمی‌پیوندد.

با پریود شدن، تغییراتی در شیر مادر ایجاد می‌شود. در واقع، تغییرات هورمونی که باعث وقوع اولین پریود بعد از زایمان می‌شوند روی شیر هم اثراتی دارند. مثلا مقدار شیر تولیدی در پستان‌ها کاهش پیدا می‌کند و بسامد دفعاتی که نوزاد به شیر خوردن تمایل پیدا می‌کند هم تفاوت خواهد کرد. هورمون‌هایی که در بدن ترشح می‌شوند هم روی طعم شیر اثر می‌گذارند. البته در روند شیردهی به نوزاد خللی ایجاد نمی‌کنند.

بیشتر زنان در سراسر دنیا از شیر دادن به نوزاد به عنوان روشی طبیعی برای پیشگیری از بارداری‌های بعدی استفاده می‌کنند. با این روش در سال کمتر از ۱ تا ۱۰۰ زن ممکن است در دوران شیردهی باردار شوند. البته این روش طبیعی برای زنانی کارایی دارد که نوزادشان فقط از شیر خودشان تغذیه می‌کند. با این حال، امکان باردار شدن در دوران شیردهی هم‌چنان وجود دارد و تضمینی صد در صد برای پیشگیری به حساب نمی‌آید.

اگر در دوران شیردهی هستید و اولین پریود بعد از زایمان را تجربه کنید دیگر از این روش به عنوان راهی برای پیشگیری از بارداری نمی‌توانید استفاده کنید. ممکن است قبل از شروع اولین پریود بعد از زایمان، تخمک‌گذاری را هم شروع کنید. پس ممکن است قبل از اینکه پریود شوید هم امکان بارداری مجدد در بدنتان وجود داشته باشد. برای پیشگیری از بارداری می‌توانید در دوران شیردهی از روش‌های غیرهورمونی مانند: آیودی، کاندوم، دیافراگم و… بهره ببرید.

برخی از روش‌های پیشگیری از بارداری هورمونی هم در زمان شیردهی موثر هستند. برای آشنایی با این روش‌ها باید با پزشک صحبت کنید. مثلا قرص‌های حاوی پروژستین به تنهایی یا قرص‌هایی که دُز پروژستین و استروژن پایینی دارند هم با مشورت با پزشک می‌توانند در پیشگیری از بارداری‌های بعدی موثر باشند.

احتمال دارد که اولین پریود بعد از زایمان با پریودهای گذشته متفاوت باشد زیرا بدن دومرتبه بعد از مدت‌ها باید خودش را برای تنظیم چرخه‌ای جدید آماده کند. به همین خاطر شاید شاهد تغییرات زیر باشید:

احتمال دارد که اولین پریود بعد از زایمان شدیدتر از پریودهای گذشته‌تان باشد. دردهای انقباض شکمی بیشتر می‌شود و علت این است که پوشش دیواره رحم بیشتر نیاز به تخلیه دارد و این فرایند کنده شدن لخته‌های خون از دیواره رحم همراه با درد بیشتری است. به مرور زمان، اوضاع به شکل سابق بازخواهد گذاشت. اما در موارد بسیار نادری هم آدنومیوز رخ می‌دهد یعنی بافت اندومتری داخل رحم شروع به رشد و گسترش می‌کند. در برخی مواقع هم در بعضی از زنان، مشکلات تیروئیدی به وجود می‌آید و باعث می‌شود تا خون‌ریزی شدیدتر شود.

زنانی که قبل از زایمان به آندومتریوز مبتلا بوده‌اند بعد از زایمان با پریودهای سبک‌تری مواجه خواهند شد. دو علت دیگر هم برای وقوع پریودهای سبک‌تر بعد از زایمان وجود دارد: سندروم آشِرمَن و سندروم شیهان. با وقوع سندروم آشرمن در بدن، زخم‌هایی در رحم ایجاد می‌شود. سندروم شیهان هم نتیجه آسیب دیدن غذه هیپوفیز است که نتیجه خون‌ریزی شدید عنوان می‌شود.

عوامل متعددی می‌توانند باعث وقوع درد برای اولین پریود بعد از زایمان باشند:

بعد از زایمان به صورت طبیعی یا سرازین، پوشش و لخته‌های خونی داخل رحم نیاز به کنده شدن و تخلیه دارند. در هفته‌های نخست بعد از زایمان، جدا شدن بافت‌های چسبیده به دیواره رحم به صورت لخته‌های خونی خواهد بود. اما بعد از هفته‌های اول، مایعی موسوم به زَچِگی از رحم دفع می‌شود که می‌تواند رقیق‌تر و کرم مایل به سرخ کم‌رنگ باشد. این ترشحات تا حدود ۶ هفته بعد از زایمان هم می‌توانند ادامه پیدا کنند. یعنی زمانی که اگر شیردهی نداشته باشید، اولین پریود بعد از زایمان هم بازمی‌گردد. برای تشخیص زچگی از خون پریود به موارد زیر دقت کنید:

احتمال دارد که بعد از بارداری تا رسیدن به چرخه‌ای منظم از پریود کمی زمان نیاز داشته باشید. مثلا ممکن است نظمی مشخص در وقوع پریودتان وجود نداشته باشد یا میزان خون‌ریزی و مدت آن هم نامظم باشد. بیشتر زنان بعد از زایمان، پریودی عادی خواهند داشت. دوره پریود برای زنان از ۲۱ تا ۳۵ روز است و مدت آن هم ۲ تا ۷ روز به طول می‌انجامد.

اگر در اولین پریود بعد از زایمان شاهد علائم زیر هستید باید به پزشک مراجعه کنید:

برخی از این علائم می‌توانند نشانه عفونت باشند پس اگر چنین نشانه‌هایی را در کنار موارد مشکوک دیگر مشاهده کردید حتما به پزشک مراجعه کنید.

یادتان باشد که بدن برای بازگشت به شکلی عادی بعد از زایمان به کمی زمان نیاز دارد. هر گونه روند غیرعادی در پریود شدن را با پزشک در میان بگذارید و فراموش نکنید که شیردهی و پریود نشدن بعد از زایمان، تضمینی قطعی برای پیشگیری از بارداری نیست.

 

برای نوشتن دیدگاه وارد حساب کاربری خود شوید

همراه عزیز نی‌نی‌بان، اگر سوالی از متخصصان دارید در آدرس زیر مطرح کنید

http://bit.ly/31AMOqp

 

* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

خانما من 10 ماهه زایمان کردم و 4 ماهه که پریود میشم و توی این 4 ماه سر موعد میشدم ولی این. ماه سه روزه که عقب انداختم و تمام علائم پریودی رو دارم انکار همش میخوام بشم ولی خبری نیست

صبح بی بی چک زدم منفی بود

خیلی استرس دارم 

علائم پریودی در دوران شیردهی

شمام اینطوری شدید در شیردهی

اره زیاد

یعنی علائم داشتید ولی نمیشدین؟

اخه چرا پس ماههای قبل مرتب بوده

امروز انقدر که استرس داشتم حالت تهوع هم گرفتم

همش میگم نکنه باردارم

بخاطر بالا پایین شدن هورمونا هست تو شیردهی 

منم چند روز عقب مینداختم با همون درد ولی میشدم 

مامانا من همیشه از این فروشگاه پوشک میخرم و خیلی راضیم 

قیمتاش هم عالیه 

حتماسر بزنید پشیمون نمیشید

ممنون ازت 

انشالا که برای منم همینطوری باشه

تاوقتی هورمون پرولاکتین (هورمون شیردهی)  تو بدنت هست پریود ها هم نامنظم میشه…اصن در کل اونایی ک شیر هم نمیدن و پرولاکتین بالایی دارن پریود نمیشن و دیر باروری دارن

انشالله خیره عزیزم

منم یازده ماه بعد زایمان اینطوری شدم ده روز تاخیر داشتم قبلش منظم بود الانم منظمه

همون یبار که خیلی ترسیدم حتی تمام علایم حاملگی قبلی هم داشتم و مطمئن بودم  

اره منم دقیقا همه علائمم مثل حاملگیم هست واسه همین خیلی میترسم

خدا کنه پریود شم از این استرس و درد راحت شم

اگه بی بی گذاشتی و مطمئنی باردار نیستی 

پیاز بگیر تو دو تا لیوان اب بجوشون وقتی رسید به یه لیوان خاموش کن و اب پیاز رو بخور

پیاز زرد با پوستش فقط یه لایه پوست روییش که کثیفه دور بنداز

اره بی بی منفی بود دیگه نمیدونم والا

امروز صبحم زعفران و دارچین و هر چی تو خونه بود دم کردم خوردم،باشه اینم امتحان میکنم

،شما یادته چه قدر طول کشید که پریود بشی همون موقعی که عقب انداختینو منظورمه

علائم پریودی در دوران شیردهی

منم زعفران و دارچین و سیاهدانه و تخم جعفری وخیلی چیزارو امتحان کردم ولی اخرش با اب پیاز مشکلم حل شدپیاز رو خوردم فرداش پریود شدم

ده روز تاخیر داشتم

ممنون عزیزم،منم امتحان میکنم الان

الینا جون پریود شدی ؟

نه عزیزم هنوز نشدم اتفاقا میخوام امشب دوباره همون پیاز که گفتیو بخورم شاید اوندفعه پیازش کوچیک بوده، امروزم بی بی زدم بازم منفی بود

فردا هم میخوام برم دکتر شاید دوباره تیروعیدم عود کرده

راستی سایه جون شما تو اون ده روزی که عقب انداختی علائم رو داشتی همچنان؟

من امروز یه کم خفیف تر بود علائمم ولی بازم بود

بله داشتم

ورزش هم موثره 

من دو میکردم 

ممنون عزیزم

چون خودم مشکل شمارو پیدا کرده بودم شدیدا درکت میکنم😜 به یادت بودم گفتم ببینم پریودشدی 

الان بعد بیشتر از  یه سال  هنوزم مرتبه همون یبار این مدلی شدم که خیلی ترسیدم

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت می‌باشید

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و
آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین
مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت
صفحه
“شرایط استفاده از سایت”
را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت
بدان معناست که شما قبلاً صفحه “شرایط استفاده از سایت” را مطالعه کرده
و به مفاد آن واقفید. نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است


 

آدرس مطب: تهران، اشرفی اصفهانی، بالاتر از پونک، نبش کوچه نوزدهم، ساختمان بانک سامان، پلاک 24، طبقه 4، واحد 7

تغییر عادات پریود یا قاعدگی پس از زایمان بسیار رایج است. در حالی که شدت خونریزی برخی زنان بیشتر و درد ناشی از قاعدگی شدیدتر می شود، خونریزی پریود در دیگر زنان کمتر شده و درد به میزان قابل توجهی کاهش می یابد.
در ماه های پس از زایمان، ممکن است عادات ماهیانه یا همان پریود نامنظم باشد اما در طی زمان به حالت طبیعی باز می گردد. هیچ راهی برای پیش بینی این مورد وجود ندارد که چگونه زایمان بر پریود مادران تاثیر خواهد گذاشت اما به طور کلی زنانی که از سینه خود به نوزادشان شیر می دهند معمولا مدت طولانی تری پریود نخواهند شد.


علائم پریودی در دوران شیردهی

در این مقاله ما درباره اولین پریود بعد از زایمان، نامنظمی پریود بعد از زایمان، خونریزی شدید پریود بعد از زایمان و درد پریود بعد از زایمان صحبت خواهیم کرد. جهت دسترسی سریع به بخشهای مختلف مقاله می توانید از فهرست زیر استفاده کنید. کافی است روی سرفصل موردنظر کلیک کنید.

فهرستاولین پریود پس از زایمان چگونه است؟دلایل نامنظمی و عقب افتادن پریود بعد از زایمانشروع پریود بعد از زایماننامنظمی پریود بعد از زایمانروش های طبیعی برای منظم کردن پریود بعد از زایمانقطع شیردهی و پریودچه زمانی باید برای پریود پس از زایمان به پزشک مراجعه کرد؟نکات نهایی درباره اولین پریود بعد از زایمان 


 

بارداری و زایمان فشار زیادی را به بدن زنان وارد می آورد که موجب می شود که بهبودی کامل بدن مدتی زمان ببرد. هیچ حالت استانداردی برای پریود بعد از زایمان وجود ندارد اما معمولا چندین پریود اول متفاوت از زمان پیش از بارداری خواهند بود. 


 

دلایل متعددی وجود دارد که چرا پریود بعد از زایمان نامنظم می شود یا عقب می افتد که شامل موارد زیر هستند:
• رحم برای برگشتن به اندازه طبیعی خود زمان لازم دارد
• میزان هورمون ها تغییر کرده اند
• شیردهی بر میزان هورمون ها تاثیر می گذارد
گاهی خونریزی قاعدگی پس از زایمان شدیدتر از قبل از زایمان است. گاهی رنگ خون پریود نسبت به قبل متفاوت است و لخته های بیشتری نسبت به قبل وجود دارد و درد شدید قاعدگی محسوس است.
اغلب زنان در طی زمان به حالت پریود قبلی خود باز می گردند.


بیشتر بخوانید: آیا حمام کردن در زمان قاعدگی مضر است؟ 


 

زنانی که از سینه خود به نوزادشان شیر نمی دهند یا این کار را به طور مرتب انجام نمی دهند، پریودشان به سرعت باز خواهد گشت.
تحقیقات نشان داده است که اولین پریود بعد از زایمان معمولا بین 45 تا 94 روز پس از زایمان رخ می دهد و میانگین وقوع اولین پریود پس از زایمان معمولا 74 روز بعد است.
عامل اصلی تاثیر گذار بر شروع پریود بعد از زایمان، تخمک گذاری است. اندازه گیری روزمره دمای پایه بدن می تواند به تشخیص زمان تخمک گذاری کمک کند.

تشخیص زودهنگام علائم اختلالات قاعدگی اولین و مهم ترین قدم در درمان بیماریهای زنان است. این کار نیازمند یک جلسه معاینه دقیق و تخصصی دارد. شما می توانید ضمن مراجعه به خانم دکتر متین ذاکرین در طی یک جلسه، به طور کامل معاینه شوید. در این جلسه خانم دکتر تمامی سوالات شما را پاسخ می دهند و با استفاده از روش های تشخیصی متفاوت، بهترین روش درمانی را برای شما انتخاب می کنند. جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت وقت معاینه با شماره 02144463475 تماس حاصل فرمائید.


 

به خصوص در ماه های اولیه پس از زایمان، داشتن پریودهای نامنظم عادی است. زنانی که به نوزاد خود شیر می دهند بیشتر دچار نامنظمی پریود می شوند زیرا هورمون هایی که موجب شیردهی می شوند می توانند موجب تاخیر در تخمک گذاری و نامنظم شدن تخمک گذاری شوند.
حتی در زنانی که شیردهی نمی کنند، پریودها ممکن است نامنظم باشند زیرا بدن برای بهبودی پس از بارداری و زایمان به زمان نیاز دارد. در طی زمان، قاعدگی به روال معمول خود باز خواهد گشت. 


 

اگرچه نامنظمی پریود بعد از زایمان طبیعی است، با رعایت نکات زیر می توانید سریع تر از معمول به نظم طبیعی پریود خود بازگردید.• حواستان به رژیم غذایی تان باشد: سعی کنید رژیم غذایی سالمی بخورید و از غذاهای فست فود و فراوری شده مانند سوسیس و کالباس دوری کنید.• روی کافی مصرف کنید: کمبود روی می تواند تخمک گذاری را مختل کند. میزان کافی روی نقش مهمی در تخمک گذاری سالم دارد. همچنین میزان کافی روی می تواند مانع دردهای قاعدگی نیز شود. از پزشکتان بخواهید که مکمل حاوی روی برایتان تجویز کند.• منیزیم کافی مصرف کنید: منیزیم برای سلامت دستگاه تولید مثل زنان ضروری است. در طی بارداری پزشک منیزیم را برای پیشگیری از زایمان زودرس و جلوگیری از مسومیت حاملگی تجویز می کند اما منیزیم نقشی مهمی در چرخه قاعدگی نیز دارد. منیزیم می تواند علائم PMS یا سندرم پیش قاعدگی مانند کمر در یا درد زیر شکم را کاهش دهد.• از استرس خود بکاهید: سعی کنید تمرینات ریلکسیشن، یوگا و مدیتیشین را تمرین کنید تا استرس خود را تا حد ممکن کاهش دهید. استرس تاثیر زیادی بر نظم چرخه قاعدگی دارد.


مقاله مرتبط: آیا پریود نامنظم خطرناک است؟ 


 

هنگامی که پریود شما باز می گردد، ممکن است متوجه تغییراتی در میزان شیر یا واکنش نوزادتان به شیرتان شوید. تغییرات هورمونی که موجب پریود شما می شوند، ممکن است بر شیر شما تاثیر بگذارند.
برای مثال ممکن است متوجه کاهش شیر خود شوید یا کودک شما کمتر بخواهد که از شیر شما بخورد. تغییرات هورمونی می توانند بر ترکیبات شیر و مزه آن تاثیر بگذارند. این تغییرات معمولا بسیار اندک هستند و نباید بر توانایی شیردهی شما برکودکتان تاثیر بگذارند. در صورت مشاهده این موارد بهتر است به پزشک مراجعه کنید. 


 

اگر دچار هر یک از علائم زیر شدید، حتما باید به پزشک مراجعه کنید:
• خیس شدن بیش از یک نوار بهداشتی در یک ساعت
• خونریزی با درد شدید و ناگهانی
• تب ناگهانی
• خونریزی پیوسته برای بیش از هفت روز


• لخته های خونی بزرگتر از یک توپ تنیس
• ترشحات بد بوی واژن
• سردرد شدید
• دشواری در تنفس
• درد در هنگام تخلیه ادرار
• لکه بینی بین دو پریود
• قطع شدن پریود بعد از وقوع چندین پریود
در صورت مشاهده هر یک از این علائم حتما به پزشک مراجعه کنید زیرا این نشانه ها می توانند ناشی از عفونت باشند. 


 

بازگشت چرخه قاعدگی شما تنها یکی از بخش های بهبودی بدنتان و بازگشت آن به زمان قبل از بارداری است. در برخی از افراد، قاعدگی ممکن است به دلیل افزایش هورمون های مرتبط با شیردهی به تاخیر بیفتد.
شیردهی راهی برای پیشگیری از بارداری نیست و باید از روش های پیشگیری از بارداری مطمئنی مانند کاندوم یا داروهای ضد بارداری استفاده کنید.
اگر نشانه غیر عادی در اولین پریودتان دیدید بهتر است به پزشک مراجعه کنید. خونریزی زیاد یا نشانه های عفونت را باید جدی بگیرید.

چنانچه شما هم به بی نظمی پریود مبتلا هستید، می توانید به خانم دکتر متین ذاکرین جراح و متخصص زنان مراجعه کنید. مهمترین نکته در درمان بی نظمی پریود تشخیص علت آن است. خانم دکتر ذاکرین در جلسه اول شما را به دقت معاینه کرده و در صورت لزوم آزمایشاتی را برای شما تجویز می کنند و بر اساس اطلاعات بالینی به دست آمده بهترین گزینه درمانی را برای شما انتخاب می کنند. جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا دریافت وقت ویزیت با شماره تلفن 02144463475 تماس حاصل فرمایید.

اگر سوال یا ابهامی در مورد موضوعات مطرح شده در این مقاله دارید آن را در قسمت نظرات زیر همین مقاله با ما در میان بگذارید.

لطفا خطاهای ورودی زیر را تصحیح کنید :

سلام سزارین هستین.میتونه به خاطر چسبندکی عمل باشه

سلام. به متخصص مراجعه کنید با دارو پریود میشین.

بعد از زایمان اختلالات قاعدگی نسبتا طبیعیه. اگر خونریزیتون زیاده زیرنظر متخصص قرص آهن بگیرید.


سلام به خاطر سوزش ادرار به پزشک مراجعه کن.



یکشنبه ها
3 بعدازظهر تا 7:30 عصر


دوشنبه ها
11 صبح تا 4 عصر


سه شنبه ها
3 بعدازظهر تا 7:30 عصر

علائم پریودی در دوران شیردهی


پذیرش تنها و تنها با دریافت وقت قبلی



شماره های تماس با مطب


021-44463475


09909236065


پیجی مفید با بیش از 100 هزار فالوئر


لطفا خطاهای ورودی زیر را تصحیح کنید :

لطفا خطاهای ورودی زیر را تصحیح کنید :

آدرس مطب: اشرفی اصفهانی، بالاتر از پونک، نبش کوچه نوزدهم، ساختمان بانک سامان، پلاک 24، طبقه 4، واحد 7


شماره های تماس با مطب:


021-44463475


09909236065


دانشنامه فرزند: خیلی از خانم ها در دوران شیردهی با نامنظمی قاعدگی مواجه می شوند، گاهی نگران بارداری مجدد می شوند، اما تاخیر در قاعدگی همیشه دلیل بر بارداری نیست.

این مطلب به عنوان زیرمجموعه در
مطلب
دیگری تعریف شده است.
برای مطالعه بیشتر پیرامون این موضوع می‌توانید به
مقاله
تاخیر در قاعدگی
رجوع نمایید.

اگر با پستان به نوزاد شیر می دهید ممکن است تا مدتی قاعدگی اتفاق نیفتد چون پرولاکتین، هورمون مسئول تولید شیر، تخمک گذاری را سرکوب می کند و در نتیجه باعث اختلال در چرخه قاعدگی می شود. بیشتر مادران هنگام شیردهی برای چند ماه یا در کل مدت زمان شیردهی قاعده نمی شوند؛ اما وقفه در قاعدگی به این معنا نیست که نمی توانید باردار شوید. به خاطر داشته باشید تخمک گذاری قبل از قاعدگی اتفاق می افتد. ممکن است بارداری بعد از تخمک گذاری و حتی پیش از قاعده شدن رخ دهد؛ بنابراین اگر نمی خواهید پشت سر هم باردار شوید بهتر است از روش های جلوگیری از بارداری مناسب استفاده کنید. قاعدگی تقریبا 6 الی 8 هفته بعد از قطع شیردهی، به حالت طبیعی برمی گردد. اگر سه ماه پس از اتمام شیردهی، قاعدگی رخ نداد با پزشک تان صحبت کنید.

مطلبی که مطالعه نمودید، پیرامون موضوع
«شیردهی»
واقع در بخش
«نوزاد»
می‌باشد.

در ادامه مطالعه
تعدادی از مطالب
مشابه از لحاظ محتوا و موضوع را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

همچنین شما می توانید با عضویت در

کانال تلگرام دانشنامه فرزند

هر روز مطالب مفید و معتبر ما را دنبال نمایید.
علائم پریودی در دوران شیردهی

در ادامه، مطالعه این مطالب را به شما پیشنهاد می‌کنیم:

کپی‌رایت © دانشنامه فرزند. ۱۳۸۸-۱۳۹۷ کلیه حقوق مادی و معنوی
این دانشنامه طبق قوانین حق تکثیر محفوظ بوده و متعلق به
پدید آورندگان می‌باشد. دانشنامه فرزند کاملاً مستقل است و وابسته
به هیچ سازمان، نهاد و یا ارگان دولتی نمی‌باشد و توسط
گروه فرزند مدیریت می‌شود. این دانشنامه شامل کلیه اطلاعات مورد
نیاز برای بچه دار شدن بوده و تنها در راستای اهداف آموزشی
طراحی گردیده‌است. اگر شما هر گونه نگرانی در مورد سلامتی
خود و یا فرزندتان دارید، بهتر این است مستقیما با یک پزشک
حرفه‌ای و یا یک متخصص بهداشت و درمان مشورت کنید. لطفاً قبل
از استفاده از مطالب این سایت کلیه قوانین، مقررات و شرایط استفاده
از آن را مطالعه نمایید، استفاده شما از مطالب این
سایت نشان دهنده توافق شما با کلیه
قوانین و مقررات
می باشد.

استفاده از مطالب و محتوای دانشنامه فرزند در دیگر سایت‌ها و
رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر منبع و درج لینک مستقیم مجاز بوده و
استفاده از مطالب دانشنامه فرزند در رسانه‌های چاپی تنها با کسب
موافقت‌نامه کتبی مجاز می‌باشد.
کلیه مطالب و محتوای تولید شده در دانشنامه فرزند تحت مجوز
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 در دسترس است.

All contents copyright ©
Farzand Encyclopedia.
2010-2020 All rights reserved.

This Internet site provides information of a general nature and is designed
for educational purposes only. If you have any concerns about your own health
or the health of your child, you should always consult with a physician or other
healthcare professional. Please review the Terms of Use before using this site.
Your use of the site indicates your agreement to be bound by the
Terms of Use.
This work is licensed under the Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0
International License.

Click here

to view a copy of this license.

For contact us, send email to info[a]farzand.net

دانشنامه فرزند:
سوالی که در ادامه مطالعه می‌فرمایید توسط یکی از مخاطبان ارسال
شده است. شما نیز می‌توانید با ارسال سوالات خود به سامانه مشاوره
دکترهمراه با کارشناسان سامانه مشورت کنید.
کارشناسان سامانه مشاوره دکترهمراه در کمترین زمان، پاسخگوی سوالات
شما عزیزان هستند.
برای کسب اطلاعات بیشتر و ارسال سوال کافیت به صفحه
«ارسال سوال»
در سامانه مراجعه نمایید.

من ۳۳ ساله هستم. قدم ۱۵۶ سانتیمتر است و وزنم ۹۰ کیلوگرم. تاریخ زایمان من اول آبان سال ۹۵ بوده است. نوع زایمان من سزارین بوده. شیردهی دارم ولی شیرم کمه. معمولا برای جلوگیری از بارداری از روش طبیعی ولی قبل بارداری آی یو دی داشتم، الانم در فکر هستم. داروهای من، پردنیزولون، لووتیروکسین، پنتوپرازول، آهن، کلسیم، امگا و ای. بارداری دومم هست و سقط نداشتم. الان فقط مشکل پریود دارم. سر موعد درد دارم ولی پریود نمیشم. بچه دومم که دختره هفت ماهشه. بعد هفت ماه پس از زایمان هنوز پریود عادی و معمولی نداشتم، فقط یک بار پریود شدم که بسیار کم بود. دفعات بعد سر موعد فقط درد داشتم. علت و درمان را می خواستم بدونم.

عدم پریودی در دوران شیردهی طبیعی می باشد که حتی گاهی تا یک سال بعد از شیردهی پریودی صورت نمی گیرد. جای نگرانی نیست و نیاز به مصرف دارو ندارید. جهت بررسی علت درد نیز اگر علائمی از عفونت واژینال مانند، سوزش، خارش و ترشح ندارید می توانید سونوگرافی رحم و تخمدان را انجام دهید تا اگر کیست وجود دارد درمان انجام گیرد.

مطلبی که مطالعه نمودید، پیرامون موضوع
«شیردهی»
واقع در بخش
«نوزاد»
می‌باشد.

در ادامه مطالعه
تعدادی از مطالب
مشابه از لحاظ محتوا و موضوع را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

همچنین شما می توانید با عضویت در

کانال تلگرام دانشنامه فرزند

هر روز مطالب مفید و معتبر ما را دنبال نمایید.
علائم پریودی در دوران شیردهی

هشدار جدی:
پاسخ‌های ارسالی توسط کارشناسان، تنها جنبه اطلاع‌رسانی و آموزشی
داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی‌شوند و نباید آنها را جایگزین
مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. اگر شما هر گونه نگرانی
در مورد سلامتی خود و یا فرزندتان دارید، بهتر این است مستقیما با
یک پزشک حرفه‌ای و یا یک متخصص بهداشت و درمان مشورت کنید. در
عموم موارد، تشخیص صحیح پزشکی تنها توسط معاینه حضوری و دقیق و انجام
آزمایش‌های مورد نیاز امکان‌پذیر است.

در ادامه، مطالعه این مطالب را به شما پیشنهاد می‌کنیم:

کپی‌رایت © دانشنامه فرزند. ۱۳۸۸-۱۳۹۷ کلیه حقوق مادی و معنوی
این دانشنامه طبق قوانین حق تکثیر محفوظ بوده و متعلق به
پدید آورندگان می‌باشد. دانشنامه فرزند کاملاً مستقل است و وابسته
به هیچ سازمان، نهاد و یا ارگان دولتی نمی‌باشد و توسط
گروه فرزند مدیریت می‌شود. این دانشنامه شامل کلیه اطلاعات مورد
نیاز برای بچه دار شدن بوده و تنها در راستای اهداف آموزشی
طراحی گردیده‌است. اگر شما هر گونه نگرانی در مورد سلامتی
خود و یا فرزندتان دارید، بهتر این است مستقیما با یک پزشک
حرفه‌ای و یا یک متخصص بهداشت و درمان مشورت کنید. لطفاً قبل
از استفاده از مطالب این سایت کلیه قوانین، مقررات و شرایط استفاده
از آن را مطالعه نمایید، استفاده شما از مطالب این
سایت نشان دهنده توافق شما با کلیه
قوانین و مقررات
می باشد.

استفاده از مطالب و محتوای دانشنامه فرزند در دیگر سایت‌ها و
رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر منبع و درج لینک مستقیم مجاز بوده و
استفاده از مطالب دانشنامه فرزند در رسانه‌های چاپی تنها با کسب
موافقت‌نامه کتبی مجاز می‌باشد.
کلیه مطالب و محتوای تولید شده در دانشنامه فرزند تحت مجوز
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 در دسترس است.

All contents copyright ©
Farzand Encyclopedia.
2010-2020 All rights reserved.

This Internet site provides information of a general nature and is designed
for educational purposes only. If you have any concerns about your own health
or the health of your child, you should always consult with a physician or other
healthcare professional. Please review the Terms of Use before using this site.
Your use of the site indicates your agreement to be bound by the
Terms of Use.
This work is licensed under the Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0
International License.

Click here

to view a copy of this license.

For contact us, send email to info[a]farzand.net

هنگامی که مادران در دوران شیردهی خود باردار می‌شوند، تغییراتی در بدن نوزاد خود مشاهده می‌کنند. یکی از این نشانه‌ها این است که ممکن است نوزاد شما دیگر تمایلی به شیر خوردن نداشته باشد که این به دلیل تغییراتی است که در طعم و مزه شیر ایجاد می‌شود.

سرویس سبک زندگی فردا:  از علائم بارداری در دوران شیردهی؛ خستگی مفرط، زخم سینه مادر، استفراغ و تهوع می‌باشد، ولی همه این علائم به طور قطع نیست.به نقل از بیتوته در دوران شیردهی ممکن است علائم بارداری به صورت ناقص ظهور یابد. در این مقاله علائم بارداری و روش‌های شناسایی این علائم در دوران بارداری بیان شده است.

 

 

علائم پریودی در دوران شیردهی

یکی از سوالات اغلب خانم‌ها این است که آیا بعد از زایمان و در زمان شیردهی، امکان بارداری وجود دارد و یا آیا شیردهی پی در پی مانع از بارداری می‌شود؟ در صورتی که به نوزاد خود شیر می‌دهید و حدس می‌زنید که باردار شده‌اید باید از علائم بارداری در دوران شیردهی اطلاع داشته باشید.

شناسایی و علائم بارداری در دوران شیردهی

در صورتی که کودک شیرخوار دارید و به نوزاد خود شیر می‌دهید، هنگامی که باردار می‌شوید ممکن است همه‌ی نشانه‌هایی که یک خانم عادی دارد را، شما هم داشته باشید. ولی واضح‌ترین نشانه‌ی بارداری یک خانم پریود نشدن او است، اما در دوران شیردهی ممکن است که شما هنوز به سیکل قاعدگی خود برنگشته باشید؛ چراکه سیستم تولید مثل بعد از گذشت بارداری، نیاز به زمان برای بازگشت دوباره دارد. در صورتی که اولین تخمک گذاری در تخمدان‌ها ایجاد می‌شود، ممکن است هیچ نشانه‌ای از خون ریزی مشاهده نشود. پس در این زمان ممکن است شما باردار شوید. پس در مورد تغییرات سیکل قاعدگی اطلاعات بیشتری کسب کنید.

تاثیرات بارداری بر روی شیر مادر چیست؟

هنگامی که مادران در دوران شیردهی خود باردار می‌شوند، تغییراتی در بدن نوزاد خود مشاهده می‌کنند. یکی از این نشانه‌ها این است که ممکن است نوزاد شما دیگر تمایلی به شیر خوردن نداشته باشد که این به دلیل تغییراتی است که در طعم و مزه شیر ایجاد می‌شود. گاهی ضخامت نوک سینه نیز تغییر می‌کند. مزه‌ی شیر گاهی شور و گاهی شیرین است که به همین دلیل نوزاد از خوردن شیر منصرف می‌شود. اما این نکته را در نظر داشته باشید که نوزاد شما، در برخی موارد دیگر هم از خوردن شیر امتناع می‌کند. پس در صورتی که نوزاد شما شیر نخورد، با خود فکر نکنید که آیا من باردار هستم، زیرا این دلیل قاطعی برای تشخیص بارداری نمی‌باشد.

علائم بارداری در دوران شیردهی

از علائم بارداری در دوران شیردهی، زخم سینه می‌باشد. در صورتی که نوزاد خود را شیر نمی‌دهید هم این زخم ممکن است نمایان شود. در صورتی که نوزاد خود را از سینه‌ی خود تغذیه می‌کنید، شدت این زخم‌ها بسیار شدیدتر است. این زخم‌ها ادامه پیدا می‌کند و باعث ایجاد درد در نواحی سینه می‌شود. این درد این قدر زیاد است که حتی نوزاد خود را از شیر می‌گیرد. اما گاهی وقت‌ها مادران این درد را تحمل می‌کنند و با وجود زخم و درد فراوان، باز هم به نوزاد خود شیر می‌دهند.

یکی از علائم بارداری در دوران شیردهی، خستگی مفرط می‌باشد. خستگی یکی از علائم زمانی است که شما برای بار اول بارداری را تجربه می‌کنید. اما این خستگی در مادرانی که نوزاد خود را شیر می‌دهند مدت زمان بیشتری طول می‌کشد؛ چراکه بدن باید مواد مغذی را برای نوزاد و مادر تامین کند و نیاز‌های آن‌ها را بر طرف نماید.

یکی دیگر از علائم احتمال بارداری در دوران شیردهی، تهوع و استفراغ است. تهوع و استفراغ در سه ماه اول بارداری بسیار مشاهده می‌شود و در سه ماه بعدی برطرف خواهد شد. مزه‌ی برخی از غذا‌ها و نیز بو‌ها نظیر بوی عطر، باعث ایجاد تهوع و استفراغ در فرد باردار می‌شود.

در اکثر خانم‌ها، گزارش شدیدی نسبت به عدم تحمل ماهی، گزارش شده است. اگر پریود نمی‌شوید و صبح که از خواب بلند می‌شوید بی قرار و ناراحت هستید، به احتمال زیاد باردار شده‌اید. به منظور کاهش تهوع و استفراغ، بوی مرکبات بسیار کمک کننده است. هنگامی که تهوع و استفراغ داشته باشید، از دریافت مواد مغذی کافی برای بدن نیز، محروم می‌شوید. بهتر است که در این دوره غذا‌هایی که دارای پروتئین هستند را جایگزین غذا‌های کربوهیدراتی کنید.

در صورتی که در دوران شیردهی، باردار شدید، چه باید کنید؟

در صورتی که شما دارای علائم بارداری در دوران شیردهی بودید و متوجه باردار شدن خود شدید، ممکن است فکری با خود کنید که بهتر است سریعاً نوزاد خود را از شیر بگیرید. اما این یک تصور غلط است؛ زیرا هنگامی که به نوزاد شیر می‌دهید، شما بسیاری از عوارض‌های بارداری را تجربه نخواهید کرد. بهتر است که در این مورد با پزشک خود مشورت کنید و با او تصمیم بگیرید که چه اقداماتی باید انجام گیرد.

البته این نکته را در نظر بگیرید که مادرانی، که تا به حال سابقه تولد نوزاد نارس یا سقط جنین داشته‌اند، باید شیردهی به نوزاد خود را متوقف کنند، زیرا شیر دادن به نوزاد افزایش انقباضات رحم را در پی دارد.

آیا در دوران شیردهی می‌توان مانع از بارداری شد؟

جواب این سوال هم مثبت است و هم منفی. شیردهی نوزاد در جلوگیری از بازداری تا شش ماه اول بعد از تولد موثر خواهد بود، اما نمی‌توان این قضیه را صد درصد تضمین نمود. ارتباط مستقیمی بین شیردهی و نازایی در شش ماهه اول بعد از حاملگی وجود دارد.

شیردهی مادر به نوزاد چگونه می‌تواند از بارداری جلوگیری کند؟

شیردهی نوزاد در شش ماه اول تولد، برای جلوگیری از بارداری بسیار موثر است، اما این نکته را در نظر داشته باشید که شیردهی باید مناسب باشد. معنی این جمله این است که، نوزاد به غیر از شیر مادر هیچ یک از مواد غذایی را دریافت نکند. هنگامی که مادر، نوزاد خود را به صورت مرتب شیر می‌دهد، بدن مادر هورمون مورد نیاز برای آزاد سازی تخمک را ایجاد نمی‌کند و این از حاملگی مجدد مادر جلوگیر می‌کند.

دکتر سولماز محمدی جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی در شیراز – جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی در شیراز

پریودی با باروری، بارداری و حتی شیردهی ارتباط دارد. پریود نشدن اولین نشانه حاملگی است و در زمان حاملگی، ترشح هورمون‌ها در بدن باعث می‌شود که پریودی اتفاق نیفتد. اگر شما تصمیم بگیرید که به کودک خود شیردهید ممکن است پریودی شما هفته‌ها، ماه‌ها یا حتی بیشتر به تأخیر بیفتد. خوب! چه موقع باید انتظار داشت که پریودی به شرایط قبلی بازگردد و پریودی و قاعدگی چگونه بر نوزاد و شیردهی او تأثیر می‌گذارد؟ ممکن است شما در زمانی که منتظر تولد فرزند خود هستید سؤالات زیادی از این دست داشته باشید. در این مقاله اطلاعاتی که لازم است شما در مورد شیردهی و پریودی داشته باشید ارائه می‌شود.

 در صورت مشاهده علائم زیر در زمان پریودی در شیردهی به متخصص زنان و زایمان مراجعه کنید.

اگر در رحم یا اطراف آن درد یا حساسیتی را احساس کردید باید آن را به پزشک گزارش دهید.

خونریزی که بلافاصله پس از زایمان دیده می‌شود مشابه پریودی است اما واقعاً مربوط به قاعدگی نیست. به این خونریزی نفاس گفته می‌شود و ترکیبی از خون، مخاط و بافت‌های پوشش رحم است. نفاس ابتدا به رنگ قرمز روشن همراه با خونریزی شدید و حاوی لخته‌های خون است. پس از چند روز شدت آن کاهش یافته و به رنگ صورتی یا قرمز روشن‌تر تبدیل می‌شود. با گذشت چند روز، رنگ آن به تدریج قهوه‌ای و در نهایت زرد یا سفید می‌شود. نفاس و لکه‌های خونی ممکن است تا ۶ هفته ادامه یابد.علائم پریودی در دوران شیردهی

احتمالاً اولین پریودی پس از زایمان حدود شش هفته پس از وضع حمل اتفاق می‌افتد. اگر شما به نوزاد شیر ندهید پس از سه ماه دوباره پریودی شما آغاز می‌شود. به هر حال، افراد با هم تفاوت دارند بنابراین این زمان ممکن است برای هر خانمی متفاوت باشد. شیردهی باعث تأخیر بیشتر در پریودی می‌شود. به هر حال، حتی اگر شما به نوزاد هم شیر می‌دهید ممکن است بلافاصله پریود شوید. در موارد زیر پریودی زودتر اتفاق می‌افتد:

با بازگشت پریودی لازم نیست کودک خود از شیر بگیرید. شیر دادن به نوزاد در زمان پریودی کاملاً بی‌خطر است و هیچ خطری برای شما یا نوزاد شما نخواهد داشت. شیر شما در این حالت نیز برای کودک سالم و مغذی است. به هر حال، تغییرات هورمونی در زمان پریودی بر شیر شما تأثیر داشته و ممکن است چند روز الگوی شیردهی شما تغییر یابد.

زمانی که پریودی شما دوباره شروع می‌شود ممکن است تغییراتی در شیردهی ایجاد شود و حتی اگر برخی تغییرات وجود داشته باشد، نوزاد شما متوجه آن نمی‌شود و همانند قبل به شیر خوردن ادامه خواهد داد. به هر حال، ممکن است در زمانی پریودی دوباره پس از زایمان موارد زیر اتفاق بیفتد:


مزایا و مراحل عمل سزارین


درمان واریس پا در بارداری


مراحل انواع اوفورکتومی

تحقیقات نشان می‌دهد که ترکیب شیر مادر در دوران تخمک‌گذاری (میانه سیکل) تغییر می‌کند. میزان سدیم و کلرید موجود در شیر افزایش می‌یابد در حالی که لاکتوز (قند شیر) و پتاسیم آن کاهش می‌یابد؛ بنابراین، شیر مادر شورتر شده و شیرینی آن در این مدت کاهش می‌یابد. همچنین در دوران تخمک‌گذاری و درست قبل از شروع پریودی، میزان استروژن و پروژسترون بدن تغییر می‌یابد که بر سینه‌ها و شیر تأثیر می‌گذارد. زمانی که میزان استروژن و پروژسترون در بدن افزایش می‌یابد، سینه‌ها پر به نظر رسیده و حساس می‌شوند. افزایش میزان استروژن در میزان تولید شیر نیز اختلال ایجاد می‌کند. مطالعات نشان می‌دهند که پس از تخمک‌گذاری میزان کلسیم خون نیز کاهش می‌یابد. با کاهش سطح کلسیم در خون، نوک سینه‌ها دردناک شده و شیر نیز کمتر تولید می‌شود.

درد نوک سینه در زمان پریود شدن غیرعادی نیست؛ بنابراین، ممکن است از چند روز قبل از شروع پریودی شما در هنگام شیر دادن به نوزاد خود احساس درد داشته باشید. در اینجا به برخی اقدامات که به شما در مقابله با حساس شدن نوک سینه‌ها کمک می‌کنند اشاره می‌کنیم:

کاهش شیر مادر که به پریودی مربوط می‌شود معمولاً موقتی است. ممکن است از چند روز قبل از شروع پریودی شیر شما کاهش یابد. پس از پریودی و با متعادل شدن سطح هورمون‌های بدن، شیر شما دوباره افزایش می‌یابد. برای مقابله با کاهش شیر در دروان پریودی می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید:

پریود شدن دوباره شما هیچ تأثیری بر فرزند و میزان شیر شما ندارد. برخی نوزادان به شیر خوردن ادامه می‌دهند و هیچ مشکلی ندارند؛ به عبارت دیگر برخی نوزادان ممکن است طعم شیر را در این دوران دوست نداشته باشند یا ممکن است میزان شیر شما در دوران پریودی کاهش یابد. نوزاد ممکن است واکنش‌های زیر را نشان دهد:

این تغییرات در رفتار نوزاد فقط به مدت چند روز دیده می‌شود. سپس نوزاد باید به حالت قبل بازگشته و مانند گذشته به شیر خوردن خود ادامه دهد. اگر پس از گذشت چند روز این اتفاق نیفتاد باید به پزشک خود مراجعه کنید.

زمانی که پریود هستید و به کودک خود شیر می‌دهید ممکن است تمایل داشته باشید که راحت‌تر این موضوع را مدیریت کرده و زمان کمتری صرف آن کنید. در حالی که به طور معمول شما می‌توانید در دوره پریودی خود از نوارهای بهداشتی استفاده کنید باید به یاد داشته باشید که می‌توانید به جای آنها از پدهای بهداشتی نیز استفاده کنید.

شیردهی می‌تواند پریودی را ماه‌ها، سال‌ها یا حتی بیشتر به تأخیر بیندازد. این موضوع به بدن شما و تناوب و مدت زمانی که تمایل دارید به فرزندتان شیر بدهید بستگی دارد. در موارد زیر ممکن است تأخیر در پریودی شما افزایش یابد:

زمان‌هایی که شما کمتر به فرزند خود شیر می‌دهید مانند زمان‌هایی که او در هنگام شب خوابیده یا زمانی که می‌خواهید او را از شیر بگیرید، احتمالاً پریودی شما آغاز می‌شود. با این حال، برخی از زنان تا ماه‌ها پس از پایان شیردهی پریود نمی‌شوند. زمانی که در نهایت شما پریود شدید، شیردهی باعث توقف دوباره آن نمی‌شود.

مطلب قبلی

التهاب دهانه رحم

مطلب بعدی

بارداری با بیماری دو رحمی

مزایا و مراحل عمل سزارین

درمان واریس پا در بارداری

مراحل انواع اوفورکتومی

واریس واژن در بارداری

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

جراح و متخصص زنان و زایمان و نازایی در شیراز – دکتر سولماز محمدی – دارای بورد تخصصی، لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی، انجام دقیق ترین کنترل حاملگی های معمول و پرخطر، تشخیص به موقع سرطان بانوان، متخصص درمان نازایی، متخصص عمل های زیبایی ترمیمی زنان- متخصص زنان و زایمان و نازایی شیراز، (دكتر سولماز محمدی – متخصص لاپاراسكوپی تشخیصی و جراح و متخصص زنان و زايمان ، نازايي، درمان ناباروري)

اخبار سلامتی زنان


مراقبت مادران در دوران شیردهی

علائم پریودی در دوران شیردهی

تقویت تخمک گذاری در زنان با مواد غذایی،ورزش و ماساژ برای بارداری

بایدها ونبایدهای بارداری در سنین بالا(بارداری بعد از سن ۳۵ سالگی)


خطر دود سیگار در بارداری

مقالات


جراحی بازسازی لابیا مینور


لیفت مونس پوبیس

مزایا و عوارض زایمان طبیعی و سزارین بدون درد( اپیدورال)


تقویت باروری

کاربرد های تست(آزمایش)پاپ اسمیر؛مراحل وتفسیرجواب


اولین پریودی در دوران شیردهی

مرجع اطلاعات لاپاراسکوپی

لاپاراسکوپی غدد لنفاوی ( نمونه گیری دقیق بافت های سرطانی لنفاوی)

ترمیم انواع بدشکلی های رحم (دستگاه تناسلی زنان ) با لاپاراسکوپی

کوتریزاسیون تخمدانها با لاپاراسکوپی (درمان سندرم تخمدان پلي كيستيك)

لاپاراسکوپی درمانی(نحوه انجام فرایند،مزایا و کاربرد)

مرجع اطلاعات لاپاراسکوپی

لاپاراسکوپی غدد لنفاوی ( نمونه گیری دقیق بافت های سرطانی لنفاوی)

ترمیم انواع بدشکلی های رحم (دستگاه تناسلی زنان ) با لاپاراسکوپی

کوتریزاسیون تخمدانها با لاپاراسکوپی (درمان سندرم تخمدان پلي كيستيك)

لاپاراسکوپی درمانی(نحوه انجام فرایند،مزایا و کاربرد)

بارداری


مزایا و مراحل عمل سزارین


درمان واریس پا در بارداری


واریس واژن در بارداری


چگونگی کنترل استرس در بارداری

جراح و متخصص زنان و زایمان و نازایی در شیراز – دکتر سولماز محمدی – دارای بورد تخصصی، لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی، انجام دقیق ترین کنترل حاملگی های معمول و پرخطر، تشخیص به موقع سرطان بانوان، متخصص درمان نازایی، متخصص عمل های زیبایی زنان- متخصص زنان و زایمان و نازایی شیراز، (دكتر سولماز محمدی – متخصص لاپاراسكوپی تشخیصی و جراح و متخصص زنان و زايمان ، نازايي، درمان ناباروري)

Welcome, Login to your account.

Recover your password.

A password will be e-mailed to you.

علائم پریودی در دوران شیردهی
علائم پریودی در دوران شیردهی
0

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *