طریقه ی مصرف قرص گلوکوفاژ

دوره مقدماتی php
طریقه ی مصرف قرص گلوکوفاژ
طریقه ی مصرف قرص گلوکوفاژ

هورمون رشد (GH) یکی از هورمون های متعددی است که توسط غده هیپوفیز مغز ترشح می شود. همچنین این هورمون به عنوان هورمون رشد انسانی (HGH) یا سموتوتروپین نیز شناخته می شود. آیا می دانید کاهش یا افزایش این هورمون در بدن چه عوارضی را به دنبال خواهد داشت؟ چگونه میتوان تشخیص داد که این سطح این هورمون در بدن چقدر است؟ در این مقاله از بخش پزشکی دکتر سلام در مورد آزمایش هورمون رشد صحبت خواهیم کرد. هورمون رشد (GH) چیست؟ نقش هورمون رشد …

تست ادرار معمولاً برای تشخیص عفونت یا چک کردن میزان گلوکز، خون، یا ذرات دیگر در ادرار تجویز می شود. در دوران بارداری در درجه اول پزشک تست ادرار را برای نظارت بر میزان پروتئین و میزان لکوسیت ها در ادرار تجویز خواهد کرد. در پزشکی به این مشکل پروتئینوری گفته می شود، میزان بالای پروتئین در ادرار، اختلال در عملکرد کلیه را نشان می دهد. برای درک کردن این مسئله و وجود پروتئین در ادرار در دوران بارداری این مقاله از بخش زنان و …

در مورد اختلالات مفصل فکی گیجگاهی (TMJ) چقدر اطلاعات دارید؟ آیا می دانید که این اختلال در اثر چه عواملی به وجود می آید و چه ارگان هایی از بدن را درگیر می کند؟ علائم اختلالات مفصل فکی گیجگاهی (TMJ) را می شناسید؟ آیا میتوان این اختلال را با درمان های خانگی هم معالجه کرد یا فقط با جراحی درمان می شود؟ در این مقاله از بخش دندانپزشکی و  فیزیوتراپی و ارتوپدی دکتر سلام به بررسی اختلالات مفصل فکی گیجگاهی (TMJ) می پردازیم. در این …

درمان‌ های سرطان پوست به نوع سرطان، مرحله، اندازه و محل تومور و چیزهای دیگر بستگی دارد. برای سرطان سلول پایه ‌ای و سرطان سلول سنگفرشی اغلب تراشيدن (کورتاژ) بافت سرطانی و خشکاندن الکتريکی (الکترودسیکیشن) تنها چیزی است که مورد نیاز است. عمل جراحی موس یک گزینه جانبی برای کاهش اثر زخم است. درمان ملانوما نیز شامل جراحی است. بسته به مرحله سرطان، ممکن است درمان ‌های دیگر مانند ایمنی درمانی، درمان هدفمند، شیمی‌ درمانی و پرتودرمانی مورد نیاز باشد. در این مقاله از بخش …

در مورد قرص پریناتال چه می دانید؟ آیا تا به حال از این دارو استفاده کرده اید؟ آیا با عوارض و نحوه مصرف آن آشنایی دارید؟ قطعا اگر در دوران بارداری به سر می برید یا این دوران را گذرانده اید، با این قرص مولتی ویتامین آشنایی دارید. آیا غیر از دوران بارداری هم میتوان این دارو را مصرف کرد؟ در این مقاله از بخش داروهای دکتر سلام به بررسی قرص پریناتال خواهیم پرداخت و در مورد فواید این مولتی ویتامین برای جنین و مادر …طریقه ی مصرف قرص گلوکوفاژ

یافته‌ های جدید در مورد نقش ویتامین A در میانجی گری رابطه بین باکتری ‌های روده و سیستم ایمنی ممکن است برای ابداع درمان ‌های جدید بیماری های …

دوره مقدماتی php

هورمون رشد (GH) یکی از هورمون های متعددی است که توسط غده هیپوفیز مغز ترشح می شود. همچنین این هورمون به عنوان هورمون رشد انسانی (HGH) یا سموتوتروپین …

تست ادرار معمولاً برای تشخیص عفونت یا چک کردن میزان گلوکز، خون، یا ذرات دیگر در ادرار تجویز می شود. در دوران بارداری در درجه اول پزشک تست …

حمله قلبی چیست؟ حمله قلبی زمانی رخ می دهد که یکی از عروق معمولا بوسیله لخته خون بسته شود. علائم هشدار دهنده حمله قلبی شامل موارد زیر است: …

آسنترا (ASENTRA) چیست؟ در مورد این دارو چه اطلاعاتی دارید؟ آیا می دانید این دارو برای درمان بیماری های افسردگی مورد استفاده قرار می گیرد؟ سوال اکثر افراد …

در مورد کلستاز بارداری چقدر اطلاعات دارید؟ آیا تا به حال خارش پوست در بارداری را تجربه کرده اید؟ این کاملا طبیعی و شایع …

فواید ورزش در دوران بارداری چیست؟ سالم بودن در طول بارداری شامل خوردن صحیح، داشتن استراحت کافی و تحرک بدن شما می شود. ورزش …

سرکه سیب برای خشک کردن زگیل ها و کشتن ویروس ها مفید است. خواص ضد میکروبی قوی دارد که در از بین بردن زگیل های تناسلی موثر است. اسید استیک موجود در سرکه سیب می تواند برخی از ویروس ها و باکتری ها را از بین ببرد.

روغن بابونه رومی یک ضد التهاب معروف است که هم برای انسان و هم برای سگ در صورت داشتن مشکلات پوستی مشابه مانند سوزش، سوختگی، جراحات، زخم یا اگزما بسیار عالی می باشد. این یک روغن بسیار ملایم است که به آرام کردن استرس سگ نیز کمک می کند.

روغن اسطوخودوس یک درمان مهم  موضعی برای مشکلات پوستی سگ مانند آلرژی و سوختگی است. این روغن  یک انتخاب رایج در بین روغن های ضروری  برای زخم ها و خارش پوست سگ می باشد.

برای درمان افسردگی و بد اخلاقی، صبح یک عدد موز بخورید. این میوه سروتونین مغز را افزایش داده و خوش اخلاقی بیشتر را برایتان به ارمغان می آورد.

برای افزایش سوخت و ساز بدن، ناشتا آب بنوشید. نوشیدن آب لیمو ناشتا، باعث چربی سوزی می شود و میل کردن آب هویج ناشتا، کبد چرب را درمان می کند. همچنین خوردن آب سیب ناشتا، باعث درمان جوش و آکنه می شود.

جوشانده شنبیله می تواند خارش پوست سر را درمان کند. برای این منظور کمی شنبیله را در آب در حال جوش ریخته و پس از 15 دقیقه آن را صاف کنید و موهای خود را با این مایع بشویید. شما همچنین شاهد خوش حالتی موهای خود خواهید بود.

اثبات شده است که رژیم پالئو برای بهبود عدم تحمل گلوکز مفید است و به طور خاص، رژیم غذایی پالئو بیش از یک رژیم غذایی مدیترانه ای به منظور بهبود تحمل گلوکز در افراد مبتلا به بیماری های قلبی اثر بخش بوده است.

هر دو رژیم غذایی اتکینز و پالئو، افراد را به مصرف تمام غذاهای مغذی، از جمله گوشت تازه، ماهی، غذاهای دریایی، سبزیجات تازه، چربی های سالم و … تشویق می کنند.

گزینه سالمی که برای مبتلایان به سرطان پروستات مناسب می باشد، خوردن گوجه فرنگی پخته است. گوجه فرنگی سرشار از آنتی اکسیدانی قوی به نام لیکوپن می باشد که زمانی که گوجه فرنگی پخته می شود، بدن به راحتی می تواند آن را جذب کند.

آلوئه ورا به علت خواص ضد باکتری و ضد التهابی، برای درمان زخم ها به طور طبیعی مفید است. همچنین باعث آبرسانی به پوست شده و چربی بیش از حد پوست را از بین می برد. علاوه بر این، یک نرم کننده طبیعی است که مرمت پوست آسیب دیده کمک می کند.

چگونه میتوان باعث افزایش قد در نوجوانان شد؟ هر کسی، خواهان یک اندام متناسب با قدی ایده آل می باشد، به ویژه نوجوانان. اگرچه …

فواید ورزش در دوران بارداری چیست؟ سالم بودن در طول بارداری شامل خوردن صحیح، داشتن استراحت کافی و تحرک بدن شما می شود. ورزش …

کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است

گلوکوفاژ نام تجاری داروی متفورمین می باشد که برای بیماران دیابتی تجویز می شود. علاوه بر این برای کاهش وزن در افراد چاق نیز کاربرد دارد. در این مقاله با با اطلاعات دارویی قرص گلوکوفاژ و کاربرها و عوارضی که برای بدن دارد آشنا خواهید شد.

قرص متفورمین با نام تجاری گلوکوفاژ در داروخانه ها عرضه می شود و برای درمان دیابت تجویز می شود، اما تحقیقات زیادی نشان داده اند که قرص گلوکوفاژ باعث کاهش وزن می شود، زیرا مصرف این قرص باعث کاهش میل به غذا در افراد غیر دیابتی می شود. گلوکوفاژ یک داروی ضد دیابت از دسته بی گوانید ها است.

انسولین هورونی است که به طور طبیعی از پانکراس ترشح می شود. وظیفه انسولین در بدن کنترل میزان قند خون است. اگر بدن به مقدار کافی انسولین تولید نکند و یا اینکه انسولین تولید شده نتواند موثر واقع شود، به این حالت دیابت شیرین می گویند. برای پیشگیری از پیامدهای ناشی از گلوکز بالا میزان قند خون افراد مبتلا به دیابت باید کنترل شود. در برخی از افراد با تغییر رژیم غذایی روزانه میزان قند خون کنترل می شود، اما در سایر بیماران علاوه بر تغییر رژیم غذایی داروهایی نظیر گلوکوفاژ مورد نیاز است. گلوکوفاژ به بدن اجازه می دهد که از مقدار پایین انسولین که در دیابت نوع ۲ دیده می شود، به صورت بهینه استفاده کرد.

طریقه ی مصرف قرص گلوکوفاژ

گلوکوفاژ برای درمان دیابت غیر وابسته به انسولین مصرف می شود. قرص گلوکوفاژ به ویژه برای درمان بیماران مبتلا به دیابت غیر وابسته به انسولین که به رژیم غذایی پاسخ نداده اند تجویز می شود. علاوه بر این این دارو برای بیمارانی که اضافه وزن دارند تجویز می شود. گلوکوفاژ طبق نظر پزشک می تواند به تنهایی و یا با همراه سایر داروهای کاهش دهنده فشار خون و یا انسولین تجویز شود.

گلوکوفاژ از طریق کاهش گلوکونئوژنز و افزایش مصرف محیطی گلوکز اثر می کند. از آنجا که تنها در حضور انسولین آندوژن مؤثر می باشد تنها در افرادی مؤثر است که بخشی از سلول های پانکراس آنها سالم باشد. تصور می شود که گلوکوفاژ تعداد و یا قدرت اتصال انسولین به گیرنده های غشاء سلول، به ویژه گیرنده های محیطی را افزایش می دهد.

فراهمی زیستی دارو ۵۰ یا ۶۰ درصد است ولی غذا ، سرعت و میزان جذب دارو را کاهش می دهد. نیمه عمر دارو ۲/۶ ساعت است و بطور عمده به صورت تغییر نیافته از کلیه ها دفع می شود.

قرص گلوکوفاژ در مواردی مانند بیماری های کبدی و کلیوی، بیماری های قلبی، عفونت شدید، استعداد ابتلا به اسیدوز لاکتیک، سوختگی شدید، دهیدراتاسیون، جراحی، تروما، اغمای دیابتی و کتواسیدوز نباید مصرف شود.

دارو به میزان ۵۰۰ میلی گرم هر ۸ ساعت یا ۸۵۰ میلی گرم هر ۱۲ ساعت همراه یا بعد از غذا مصرف می شود. حداکثر مقدار مصرف g/day3-2 در مقادیر منقسم می باشد.

دیگوکسین، مرفین، سایمتیدین، آمیلوراید، بلوک کننده های کانال کلسیم، رانیتیدین، تریامترن، پروکائین آمید، کینین، تری متوپریم و وانکومایسین که توسط انتقال توبولار کلیوی دفع می شوند، ‌غلظت پلاسمایی گلوکوفاژ را افزایش داده و با کلیرانس کلیوی آن تداخل می کنند.

مصرف داروهای شیمیایی معمولا با عوارضی همراه است که این عوارض در برخی از افراد با شدت بیشتری دیده می‌شود. مصرف خود سرانه داروها می تواند باعث تشدید هر چه بیشتر عوارض شود. قرص گلوکوفاژ در ابتدای زمان مصرف ممکن است با مقداری معده درد و عوارض گوارشی همراه باشد. به همین دلیل بهتر است این دارو بعد از غذا مصرف شود. گلوکوفاژ بهترین اثر خود را بر بیمارانی می گذارد که سبزیجات زیاد مصرف می کنند،‌ ضمن اینکه از ورزش و خواب کافی غافل نیستند.

مصرف داروی گلوکوفاژ می تواند باعث سوء هاضمه، کمر درد و پهلو درد،‌ سرفه و گرفتگی صدا،‌ تب و لرز،‌ کاهش اشتها، اسهال تنفس سریع و غیر عمیق،‌ احساس ناخوشی عمومی، درد عضلانی، مشکلات دفع ادارد و سوزش ادرار شود.

همچنین خواب آلودگی، اضطراب، تاری دید احساس تنگی در قفسه سینه،‌ عرق سرد،‌ اغما، گیجی،‌ پوست سرد و رنگ پریده،‌ افسردگی، تنگی نفس، سرگیجه، بالا رفتن ضربان قلب و نبض،‌ احساس گرما،‌ سردرد،‌ احساس گرسنگی،‌ تعریق زیاد،‌ تهوع،‌ عصبی شدن،‌ دیدن کابوس شبانه و قرمزی پوست صورت، گردن و بالاتنه از دیگر عوارض این دارو هستند.

متفورمین می‌تواند عوارض دیگری چون تشنج،‌ کوتاهی تنفس،‌ لرزش بدن، اختلالات رفتاری، اختلال در صحبت کردن،‌ چرت زدن، خستگی و ضعف غیرمعمول‌، حالت خس‌خس سینه، اختلال در تمرکز حواس،‌ کم شدن قدرت بدنی و بی قراری را برای فرد ایجاد کند.

متفورمین به صورت قرص‌های ۵۰۰ میلی‌گرم و ۱۰۰۰ میلی‌گرم تولید و به بازار عرضه می‌شود. این قرص با نام‌های تجاری گلومتزا، ریومت، گلوکوفاژ،‌ گلوکوفاژایکس آر و ‌فورتامت به فروش می ‌رسد.

همان طور که در این مقاله ملاحظه کردید قرص گلوکوفاژ یا متفورمین برای درمان بیماری دیابت تجویز می شود و همچنین علاوه بر این به کاهش وزن در افراد چاق نیز کمک می کند. در صورت تمایل می توانید برای داشتن اطلاعات لازم در زمینه اطلاعات دارویی سایر دارو ها و همچنین کاربرد ها و عوارض آن ها به بخش اطلاعات دارویی مراجعه نمایید.

منبع : آرگا


پیشنهادات تفریحی برای سفر ماه عسل در آنتالیا



آشنایی با نوشهیر استانبول



چطور جراحی زیبایی موفقی داشته باشیم؟



با انواع مدل مبلمان 2019 آشنا شوید


چگونه سفری ارزان به استانبول ترکیه داشته باشیم؟



در سال 2019 چه رنگی مد می شود؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وبسایت



دکتر عطا حیدری فوق تخصص جراحی پلاستیک

طریقه ی مصرف قرص گلوکوفاژ



خاصیت، بررسی رایگان خواص و مضرات مواد غذایی!

نشان‌گذاری

عجب سازنده ی این علامت عرب دولاب است

درمان و عوارض داروها

موبایل

طریقه ی مصرف قرص گلوکوفاژ

جوش های زیر پوستی به دلایل بسیاری روی صورت ایجاد می شوند

جوش های زیر پوستی به دلایل بسیاری روی صورت ایجاد می شوند. در این مقاله ابتدا دلایل ایجاد جوش زیر پوستی و سپس روش های درمان آنها را عنوان می کنیم.

جوش های زیر پوستی به دلیل اختلال عملکرد غدد چربی پوست ایجاد می شوند. معمولا غدد چربی با مقداری سبوم مسدود می شوند و این باعث تورم سطح می شود و بعد با خاراندن آن تبدیل به یک توده قرمز رنگ دردناک روی پوست می شود. پس هرگز این کار را انجام ندهید.

_ یکی از دلایل لوازم آرایشی هستند. استفاده از کرم پودر، ضد آفتاب و مرطوب کننده های سنگین باعث ایجاد جوش های زیر پوستی می شود.

_ از ور رفتن با جوش های سر سفید و سر سیاه پرهیز کنید چون باعث ایجاد جوش های زیر پوستی می شوند.

_ در دوران قاعدگی تغییرات هورمونی در بدن باعث ایجاد جوش های زیر پوستی می شود.

_ بهترین راه درمان این جوش ها ور نرفتن با آن هاست. زیرا با این کار التهاب را دو برابر می کنید و باعث می شوید جای جوش در طولانی مدت روی پوست باقی بماند. به محض این که متوجه جوش ها شدید از آنتی بیوتیک های موضعی استفاده کنید. آنتی بیوتیک ها خاصیت ضد التهاب و ضد میکروب دارند و باعث می شوند جوش های زیر پوستی هر چه زودتر درمان شوند. در ضمن محصولاتی استفاده کنید که حاوی اسید سالیسیلیک باشد زیرا قرمزی پوست را می گیرد و سطح PH پوست را تنظیم می کند.

اکنون که دانستیم جوش های زیر پوستی چه هستند و چگونه ایجاد می شوند باید به فکر درمان ای خانگی برای آن ها باشیم.

یک عدد حوله پنبه ای گرم را در آب گرم قرار دهید. سپس آب آن را بچلانید و تا گرم است روی جوش قرار دهید. بعد از چند دقیقه چرک جوش بیرون می آید. این کار را چند مرتبه تکرار کنید تا چرک جوش کاملا بیرون بزند. این کار را تا ۳ مرتبه در روز و با فاصله ۲ ساعته می توانید انجام دهید.

هنگام استفاده از کمپرس گرم می توانید از چای کیسه ای سبز هم استفاده کنید. زیرا تانن موجود در چای سبز التهاب را کاهش می دهد.

هنگام استفاده از کمپرس گرم می توانید از روغن های مفیدی که خاصیت درمانی دارند هم استفاده کنید. مثل روغن بابونه یا روغن گل همیشه بهار.

چند عدد یخ را داخل حوله خشک قرار دهید و روی صورت بمالید تا التهاب پوست از بین ببرد. این کار را می توانید حداقل ۳ مرتبه در روز انجام دهید.

طریقه ی مصرف قرص گلوکوفاژ

لیمو یک داروی قابض طبیعی است که به راحتی منافذ را منقبض می کند و اسید سیتریک موجود در آن جوش ها را خشک می کند.

آب لیمو را بگیرید. پارچه تمیزی را آغشته به آبلیمو کنید و روی جوش ها بمالید. بعد از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه با حوله سرد مرطوب صورت را پاک کنید. این کار را می توانید ۳ مرتبه در روز انجام دهید.

سیب و عسل بهترین ترکیب برای درمان جوش های زیر پوستی است. عسل یک مرطوب کننده، آنتی باکتریال و ضدعفونی کننده  طبیعی است که باکتری های بیماری زای روی پوست را از بین می برد. علاوه بر این ها عسل پوست را نرم و تغذیه نیز می کند. از طرف دیگر سیب به دلیل دارا بودن مالیک اسید پوست را سفت و محکم می کند.

پوست را با عسل بمالید و بعد از ۱۰ دقیقه با آب بشوئید.

یا یک عدد پوره سیب را با یک قاشق غذاخوری عسل ترکیب کنید به پوست بمالید و بعد از ۱۰ دقیقه با آب گرم بشوئید. این کار را می توانید ۲ مرتبه در روز انجام دهید.

سرکه سیب به عنوان ضدعفونی کننده طبیعی پوست را تغذیه و سفت می کند. سرکه سیب سرشار از اسید سیب است بنابراین آن را با آب کمی رقیق کنید. (یک سوم سرکه سیب و دو سوم آب) سپس پنبه را آغشته به محلول کنید و به پوست بمالید. این کار را یک مرتبه در روز می توانید انجام دهید.

یکی از سریع ترین و ایمن ترین راه ها برای درمان جوش الکل است زیرا الکل ضد باکتری، ضد میکروب و ضد التهاب است.

پنبه را آغشته به الکل کنید و به پوست بمالید. بعد از ۱۰ دقیقه با آب سرد بشوئید، خشک کنید و مرطوب کننده بزنید.

خمیر دندان می تواند التهاب و درد جوش ها را از بین ببرد. البته بهتر است از خمیردندان نعنایی استفاده کنید زیرا نعناع ضد التهاب است و التهاب و درد را از بین می برد. روش استفاده به این شکل است که مقداری خمیردندان روی جوش بمالید و بگذارید تا صبح بماند. سپس با آب سرد بشوئید.

آلوئه ورا ضد باکتری و سرشار از آنتی اکسیدان است. آلوئه ورا می تواند سلول های زیر پوست ملتهب را بازسازی کند. ژل آلوئه ورا را به پوست بمالید و صبح روز بعد با آب بشوئید.

دارچین حاوی ماده ای ضد میکروب به نام سینامالدهید است که پوست را تسکین می دهد. یک قاشق چای خوری عسل را با مقدار کمی دارچین ترکیب کنید و روی جوش بزنید. بعد از این که مواد روی پوست خشک شد آن را با آب سرد بشوئید. این کار را می توانید ۳ مرتبه در روز تکرار کنید.

اگر جوش های شما با این روش ها درمان نمی شود حتما به یک متخصص پوست مراجعه کنید.

باز نشر مطالب بیتوته تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد .

آدرس ایمیلی که با آن ثبت‌نام کرده‌اید را وارد نمائید تا یک رمز عبور جدید برای شما ارسال شود.

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

جوش زیر پوستی، جوشی است که در زیر و عمق پوست به‌وجود می‌آید و معمولا از کمی فاصله دیده نمی‌شود. اما اگر فرد با انگشت خود روی سطح پوست بکشد، وجود آن را کاملا حس می‌کند. این جوش‌های زیر پوستی معمولا بر اثر کیست یا غده‌ای ریز به وجود می‌آیند. این نوع جوش از ترکیب سبوم (چربی) و آلودگی که وارد منافذ باز پوست شده، تشکیل می‌شود. نتیجه‌ی نهایی وجود غده‌ای دردناک زیر پوست است که مانند جوش‌های دیگر، سر آن بیرون از پوست نیست. این مشکل پوستی بسیار رایج است و افراد بسیاری را در سراسر دنیا به خود گرفتار می‌کند. در این مقاله علت وجود جوش زیر پوستی، روش‌های پیشگیری و ۶ روش درمان جوش زیر پوستی را بررسی می‌کنیم.

وقتی این جوش‌های زیر پوستی به شکلی خفیف و مانند جوش‌ سرسفید و یا جوش سرسیاه مشاهده شوند، «کومدون» نامیده می‌شوند. درواقع هنگامی‌که جوش زیر پوست، بسته باقی می‌ماند، جوش سرسفید است و وقتی سر باز می‌کند و به سطح پوست می‌رسد، جوش سرسیاه نامیده می‌شود.

جوش‌های زیر پوستی معمولا در آن بخش از پوست که حاوی غدد چربی بیشتری است، مانند صورت، گردن، شانه‌ها، کمر و قفسه‌ی سینه، پدیدار می‌شوند. غده‌های چربی پوست را غده‌های «سباسه» نیز می‌نامند. حفره‌های کوچک درون پوست، به نام منافذ پوست، به‌وسیله‌ی کانالی به نام فولیکول، به غده‌های سباسه متصل هستند. این غدد، نوعی چربی به نام «سبوم»، ازطریق بازشدن یک فولیکول ترشح می‌کند و بدین ترتیب پوست را مرطوب می‌کنند و نیز در مراقبت از پوست مؤثرند.

با بسته‌شدن منافذ پوست به‌وسیله‌ی سلول‌های مرده‌، سبوم نمی‌تواند به سطح پوست برسد و چون جایی برای رفتن پیدا نمی‌کند، در غده‌ی سباسه جمع و تبدیل به جوش می‌شود. در شرایط بدتر، ترکیب سلول‌های مرده و سبوم با باکتری‌هایی که به‌طور طبیعی روی پوست رشد می‌کنند، اجازه‌ی ورود به فولیکول بسته و تجمع در آن را می‌دهد. این باکتری، «پروپیونی باکتریوم» نام دارد. وقتی این وضعیت پیش می‌آید، باکتری شروع به تولید آنزیم و مواد شیمیایی می‌کند و سلول‌های سفید خون را به سمت خود جذب می‌کند. در نتیجه موجب قرمزی پوست، تورم، حرارت و درد که به‌طور کل به آن التهاب می‌گویند، می‌شود.

جوش‌ زیر پوستی را می‌توان به راحتی در خانه درمان کرد؛ البته زمانی‌که بسیار خفیف هستند، خودشان ناپدید می‌شوند. اما برخی از درمان‌های خانگی سرعت برطرف‌شدن آنها را بالا می‌برند. اما پیش از ارائه‌ی روش‌های درمان، باید گفت که هرگز نباید جوش‌های زیر پوستی را فشار دهید. این جوش‌ها معمولا نزدیک سطح پوست نیستند و نمی‌توانید آنها را مانند جوش‌های سرسفید فشار دهید و تخلیه کنید. ترکاندن این جوش‌ها، اثری دایمی از آنها به جای می‌‌‌گذارد که آنها را مشخص‌تر و حتی دردناک‌تر از قبل و گاهی عفونی می‌کند. همچنین فشردن جوش‌های زیر پوستی، خطر هل‌دادن محتویات آن که ترکیبی از چربی، سلول‌های مرده پوست و باکتری‌اند، به بخش عمیق‌تر پوست را دربردارد که در نتیجه، التهاب آن را افزایش می‌دهد. با درمان‌های خانگی و کمی صبر و حوصله می‌توانید از شر این جوش‌های زیر پوستی خلاص شوید.

کمپرس آب گرم می‌تواند در درمان جوش زیر پوستی مؤثر باشد. حرارت منافذ پوست را باز و جوش را به سطح پوست نزدیک‌تر می‌کند و باعث می‌شود سر آن معلوم شود. وقتی سر جوش باز شود؛ چربی، سلول‌های مرده‌ی پوست و باکتری‌ها از درون جوش خارج می‌شوند و جوش از بین می‌رود. درضمن حرارت ناشی از کمپرس گرم می‌تواند از درد آن بکاهد.

برای استفاده از کمپرس گرم، ابتدا لیف تمیز حمامی را برداشته و درون آب داغ، البته نه آنقدر داغ که نشود به آن دست زد، فرو کنید. سپس کمپرس را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی جوش زیر پوستی قرار دهید. این کار را سه تا چهار بار در روز انجام دهید، تا زمانی‌که جوش زیر پوستی به روی سطح پوست آمده و سر باز کند و چرک‌های درون آن بیرون بریزد. اکنون اطراف جوش را تمیز نگهدارید و از تماس با آن پرهیز کنید و تاوقتی‌که جوش خوب نشده است، از لوازم آرایشی استفاده نکنید.

چسب پاک‌کننده‌ی جوش، درواقع چسب کوچکی است که روی جوش زیر پوستی قرار می‌گیرد. این نوع چسب معمولا حاوی ماده‌ای درمانی، مانند «اسیدسالیسیلیک»، است که جوش‌ها را درمان می‌کند. این چسب‌ها چربی و روغن اضافی درون جوش را بیرون می‌کشند و از تورم می‌کاهند. بدین ترتیب می‌توانند از اندازه‌ی جوش و اثر آن تاحد چشمگیری بکاهند.

چسب‌های پاک‌کننده از داروخانه‌‌ها خریداری شده و آنقدر کوچک هستند که به‌ندرت باعث جلب توجه می‌شوند. از این چسب‌ها می‌توان شب‌ها یا کل روز استفاده کرد. همچنین مدت زمان استفاده از این چسب‌ها میان افراد فرق می‌کند، اما معمولا باید هر ۲۴ ساعت یکبار تعویض شوند.

روغن درخت چای، خواص ضدباکتریایی داشته و می‌تواند باکتری‌هایی را که در تولید جوش‌های زیر پوستی دخالت دارند، از بین ببرد. محققان در دو آزمایش بالینی متوجه شدند که ژل حاوی ۵ درصد روغن درخت چای، برای درمان جوش زیر پوستی خفیف تا متوسط ماده‌ی مؤثری محسوب می‌شود. در یک بررسی دیگر نیز مشخص شد، مالیدن روزانه، دوبار به مدت ۱۲ هفته روغن درخت چای به روی جوش‌های زیر پوستی صورت می‌تواند جوش‌های خفیف تا متوسط را به‌طور چشمگیری بهبود بخشد.

روغن درخت چای را می‌توان از عطاری‌ها و همچنین داروخانه‌ها تهیه کرد. برای استفاده از این روغن، ابتدا باید آن را رقیق کنید. برای انجام این کار، یک قسمت روغن درخت چای را با یک قسمت روغن حامل مخلوط کنید. از روغن‌های حامل معروف و محبوب می‌توان به روغن نارگیل، روغن جوجوبا و روغن زیتون اشاره کرد. پس از آماده‌سازی روغن، آن را به روی جوش‌ها بمالید و یک شب روی پوست بماند. سپس صبح روز بعد صورت‌تان را بشویید. استفاده‌ی موضعی روغن درخت چای ضرری ندارد، اما نباید به صورت خوراکی مصرف شود که در آن صورت به بدن صدمه می‌رساند.

بسیاری از افراد این روغن را استفاده می‌کنند و آن را مفید می‌دانند، اما آکادمی پوست آمریکا می‌گوید، هنوز برای توصیه‌ی درمان جوش با روغن درخت چای شواهد کمی وجود دارد.

عسل خام هم ماده‌ی طبیعی دیگری است که برای درمان جوش زیر پوستی بسیار مفید است. عسل دارای ویژگی‌های ضدمیکروبی طبیعی است و می‌تواند باکتری‌ها را از میان بردارد. برای استفاده از عسل، مطمئن باشید که نوع خام آن را به‌کار ببرید. عسل‌های موجود در فروشگاه‌ها مناسب این درمان نیست. مقداری عسل خام را روی جوش بمالید و یک شب به حال خود رها کنید و صبح روز بعد آن را بشویید. همچنین عسل خام را می‌توانید در کنار آب به عنوان یک پاک‌کننده استفاده کنید.

درمان‌های موضعی متعددی برای جوش وجود دارند. اگر یکی از این محصولات کمکی به فرد نکرد، او می‌تواند از محصول دیگری استفاده کند و یا آن را در کنار درمان فعلی خود به‌کار ببرد. هر محصول می‌تواند یکی از دلایل ایجاد جوش را از میان بردارد. به‌طور مثال، اگر از محصولی استفاده کردید که حاوی «بنزوئیل پروکساید» است، محصول دیگر باید حاوی ماده‌ی دیگری باشد که به درمان جوش می‌پردازد.

محصولات متفاوتی وجود دارد که هریک، یکی از دلایل ایجاد جوش را از میان برمی‌دارد:

محصولات فوق به شکل شوینده‌های ضدجوش، کرم، ژل، لایه‌بردارهای صورت، لوسیون و دستمال‌های مرطوب پاک‌کننده یافت می‌شوند. استفاده از درمان‌های فوق نیازی به تجویز پزشک ندارد.

از آنتی بیوتیک های موضعی که می‌توانند از التهاب بکاهند و جوش‌ها را درمان کنند و جلوی بازگشت آنها را بگیرند، می‌توان به «کلیندامایسین» و «اریترومایسین» اشاره کرد. این آنتی بیوتیک‌ها را می‌توان به شکل ژل، روزی دوبار به روی جوش‌ها مالید. اگر هم پوست فردی حساس بود، ابتدا روزی یکبار و پس از مشاهده‌ی واکنش پوست، آن را به روزی دوبار برساند. البته خود آنتی بیوتیک‌ها به تنهایی چندان مؤثر نیستند و بهتر است، به همراه یکی از درمان‌های موضعی که از آنها نام برده شد، استفاده شوند. بدین ترتیب با استفاده از آنتی بیوتیک‌ها، باکتری‌ها از بین می‌رود و التهاب‌ برطرف می‌شود و سپس پمادهای موضعی محتویات جوش را خشک می‌کنند.

یک بسته‌ی یخ برای کاهش قرمزی، التهاب و تورم موجود پس از تخلیه‌ی جوش، مفید است. هنگام استفاده از یخ برای کاهش تورم و قرمزی پوست صورت، باید اقدامات زیر را انجام دهید:

سروکله جوش‌های زیر پوستی معمولا به‌صورت غیرمنتظره پیدا می‌شود، اما با روش‌هایی می‌توان جلوی بروز آنها را گرفت:

فقط روزی دوبار یا زمانی که عرق کرده‌اید، صورت‌تان را بشویید. شستن مکرر صورت، پوست را حساس و مستعد تولید جوش زیر پوستی می‌کند.

پوستی که دایم جوش می‌زند، ممکن است چرب یا کثیف شود، اما نباید آن را با استفاده از لایه‌بردارها تمیز کرد. این کار وضعیت جوش‌ها را بدتر می‌کند.

نباید از محصولاتی که موجب تولید جوش می‌شوند، استفاده کرد. هنگام خرید محصول به برچسب آن دقت کنید و مراقب باشید روی آن ضدکومدون، ضدجوش یا عاری از چربی نوشته باشد.

ملحفه‌ی بالش‌ها و دیگر اقلامی را که با صورت در تماس است، مرتب بشویید. سلول‌های مرده‌ی پوست و باکتری‌ها معمولا به روی پارچه‌ی بالش‌ها جمع می‌شوند و می‌توانند درون منافذ پوست نفوذ کنند و آنها را ببندند.

اگر در خانه موفق به درمان جوش زیر پوستی خود نشدید، به متخصص پوست مراجعه کنید. همچنین آنها ممکن است به شما داروهای دیگری بدهند که در درمان جوش زیر پوستی مؤثر باشند. به‌طور مثال تزریق کورتیزون می‌تواند از تورم بکاهد و سرعت درمان جوش زیر پوستی را افزایش دهد. همچنین اگر پس از بهبود جوش، سروکله‌شان دوباره پیدا شد، حتما باید به پزشک مراجعه کنید. گاهی‌اوقات داروهای خوراکی در کنار دیگر داروها لازم است.

اگر بدون اینکه دست‌به‌کار درمان خاصی شوید، منتظر بمانید تا جوش‌ها خودبه‌خود ناپدید شوند، ناامیدکننده است. کمپرس‌های آب گرم و چسب‌های پاک‌کننده برای درمان جوش زیر پوستی مؤثرند. آنها می‌توانند جوش‌های زیر پوستی را به سطح آورده و شما به‌راحتی سبوم، سلول‌های مرده پوست و باکتری‌ها را از درون جوش‌ها تخلیه کنید. استفاده از یخ هم از التهاب و درد می‌کاهد. مشورت با متخصص پوست هم می‌تواند مشکل جوش‌ها را برطرف کند. بنابراین با مشاهده‌ی جوش‌های زیر پوستی، آنها را به حال خود رها نکنید و حتما یکی از روش‌های مناسب پوست‌تان را به‌کار برید تا پوستی سالم و صاف داشته باشید.

(function(a){function c(){try{return 0===a(‘.single-container .post’).attr(‘class’).toString().split(‘ ‘).reduce(function(f,g){return 0<=g.indexOf('category-')

به کمک یافته‌های علمی، پوست خود را بهتر بشناسید و آن را جوان و جذاب نگه دارید.

17900تومان

now = new Date();var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0];var script = document.createElement(‘script’);script.type = ‘text/javascript’;var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/js/chetor/article.v1.js’;script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours();head.appendChild(script);

now = new Date();var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0];var script = document.createElement(‘script’);script.type = ‘text/javascript’;var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/template/bnrs/yn_bnr.min.js’;script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours();head.appendChild(script);

var head = document.getElementsByTagName(“head”)[0]; var script = document.createElement(“script”); script.type = “text/javascript”; script.async=1; script.src = “https://s1.mediaad.org/serve/chetor.com/loader.js” ; head.appendChild(script);

مد و زیبایی

فواید پارافین تراپی و نحوه انجام آن در منزل

علل ورم صورت و ۶ راهکار موثر برای درمان آن

علت جوش چانه؛ راه‌های پیشگیری و درمان آن

خواص سیر برای مو و طرز تهیه ماسک موی سیر برای تقویت مو

آخرین مطالب

اسکراب بدن؛ ۱۰ اسکراب طبیعی برای زیبایی و سلامت پوست

آیا استفاده از لغات تخصصی ما را باهو‌ش‌تر نشان می‌دهد؟

انواع داستان سرایی تجاری؛ چطور داستانی قانع‌کننده و جذاب تعریف کنیم؟

کلاستروفوبیا چیست؛ دلایل،‌علائم و راه‌های درمان

ترین های جهان

بیشترین فالوور در اینستاگرام در سال ۲۰۱۸ به کدام سلبریتی‌ها اختصاص دارد؟

معروف ترین آشپزهای جهان که در حرفه‌ خود بهترین هستند

عجیب ترین قوانین دنیا که با شنیدن آن‌ها بهت‌زده خواهید شد

بانمک ترین حیوانات دنیا که می‌توانند واقعا خطرناک باشند

کوچکترین کشورهای جهان که احتمالا هرگز نام آن‌ها را نشنیده‌اید

خاص ترین سواحل دنیا که زیبایی آن‌ها شما را خیره می‌کند

آدرس ایمیلی که با آن ثبت‌نام کرده‌اید را وارد نمائید تا یک رمز عبور جدید برای شما ارسال شود.

بهتر زندگی کردن یاد گرفتنی است – مرجع مقالات آموزشی و فیلم آموزشی برای موفقیت و پیشرفت

معروف است که سروکله‌ی جوش‌‌ها وقتی پیدا می‌شود که قرار است به مهمانی بروید یا سر یک قرار مهم حاضر شوید. نظری درباره‌ی همزمانی این اتفاقات با هم نداریم، اما اگر می‌خواهید با روش‌های درمان جوش صورت آشنا شوید، با این مقاله همراه باشید و البته با کمی تحمل، یکی از غیرقابل مقاومت‌ترین کارها یعنی فشار دادن جوش‌ را فعلا به تعویق بیندازید.

اگر می‌خواهید بدانید چطور می‌توان از شر جوش‌ خلاص شد و خودتان یک پا متخصص شوید باید ابتدا درباره‌ی دلیل فیزیولوژیکی پدید آمدن آنها اطلاعاتی داشته باشید. برای اکثر مردم جوش‌ تنها نشانه‌ای از مشکلات پوستی است که در نتیجه‌ی اختلال بخش‌های تولید‌کننده‌ی چربی پوست به وجود آمده‌ است. به طور کلی این بخش‌ها به دلایلی بیش‌فعال می‌شوند و شروع به تولید مقدار زیادی چربی می‌کنند که در نتیجه‌ی آن این بخش‌ها در چربی غوطه‌ور می‌شوند.

ارگانیسم‌های زنده‌ی میکروسکوپی که به طور معمول روی پوست وجود دارند در این حجم زیادِ چربی به دام می‌افتند و باعث ایجاد آلودگی و تولید ترشحات بعدی می‌شوند. این اتفاقی است که نقطه‌ی برآمده‌ی روی پوست که آن را جوش می‌نامیم ایجاد می‌کند.

شما می‌توانید برای آگاهی یافتن از روش‌های متنوع مراقبت از پوست سری به مقالات دیگر چطور بزنید.

جوش یک زائده‌ی کوچک پوستی است. جوش‌ها، جراحت‌ها یا مشکلات پوستی کوچک ناشی از غدد چربی‌ای هستند که به وسیله‌ی میکروب‌ها آلوده و ملتهب شده و در مرحله‌ی بعد ترشحات سطح آنها را پر می‌کند.

وقتی غدد چربی پوست که در انتهای فولیکول مو قرار دارند بیش‌فعال شوند جوش یا آکنه ظاهر می‌شود. نقاطی از بدن که بیشتر در معرض جوش زدن هستند عبارت است از: صورت، بالای کمر، سینه و شانه‌. جوش علامت واضحی از التهاب پوستی است به خصوص زمانی که روی پوست ظاهر می‌شود. انواع مختلفی از جوش‌ها وجود دارند:

کمودون یا به صورت مفرد کمودو (comedo) زمانی ایجاد می‌شود که فولیکول مو بر اثر افزایش چربی و سلول‌های مرده‌ی پوست مسدود شود. دو نوع از کمودون وجود دارد: سرسیاه و سرسفید.

جوش سرسفید (Whiteheads): با نام کمودون‌ بسته نیز شناخته می‌شوند، زیرا چربی و سلول‌های مرده‌ی پوست از باز شدن مجرای بسته شده جلوگیری می‌کنند و التهاب در زیر پوست باقی می‌ماند. اگر سر این التهاب بیرون بیاید شبیه دانه‌ای کوچک با حبابی از چرک است.

جوش سرسیاه (Blackheads): به کمودون‌های باز معروفند. این جوش‌ها به راحتی به چشم می‌آیند. رنگ تیره‌ای دارند و روی سطح پوست ظاهر می‌شوند. برخی به اشتباه گمان می‌کنند که این جوش‌ها در اثر آلودگی به وجود آمده‌اند و با شدت سعی در پاک کردن آنها می‌کنند. این کار فایده‌ای ندارد و ممکن است پوست را آزار داده و مشکلات دیگری ایجاد کند. سیاهی سر این جوش‌ها ملانین‌ِ غدد چربی پوست است که وقتی در معرض هوا قرار گرفته‌اند اکسید شده‌ و به این رنگ درمی‌آیند. برای مطالعه در مورد درمان این نوع جوش می‌توانید به مقاله درمان جوش سرسیاه مراجعه کنید.

سفت‌دانه‌ها یا پاپول‌ها برآمدگی‌هایی سفت روی پوست هستند که در آنها مایع واضحی وجود ندارد. به رنگ‌های قهوه‌ای، بنفش، قرمز و اکثرا صورتی رنگ هستند. اگر آنها را لمس کنید ممکن است دردناک باشند. سعی نکنید آنها را فشار دهید چون ممکن است جای زخم‌شان باقی بماند.

این جوش‌ها بر خلاف پاپول‌ها دارای چرکی هستند که روی سطح پوست به وضوح دیده می‌شود. قاعده‌ی این جوش‌ها قرمز و سطح رویی آنها چرک‌آلود است. این چرک سفید یا زرد رنگ است که معمولا مخلوطی از باکتری، گلبول‌سفید و سلول‌های مرده‌ی پوستی است. دستکاری این جوش‌ها به باقی ماندن جای جوش تیره‌رنگ و جای زخم منتهی می‌شود.

از لحاظ ریخت‌شناسی شبیه به سفت‌دانه‌ها اما بزرگ‌تر از آنها هستند. این جوش‌ها دردناک هستند و در زیر پوست قرار دارند.

به راحتی روی پوست قابل تشخیص هستند. این زائده‌ها مانند پاسچول‌ها پر از چرک هستند، اما اندازه‌ی بزرگ‌تری دارند و دردناک بوده و معمولا جای‌شان روی پوست باقی می‌ماند.

بسیاری از مردم قبول دارند که استفاده از مواد شیمیایی خشن، شست‌وشوی طاقت‌فرسا و حتی لایه‌برداری‌ و لیزر کردن تحت‌ نظر پزشک واقعا پوست را حساس کرده و مشکل را تشدید می‌کند. بنابراین می‌توان برای جوش‌های دوره‌ای با دفعات ظهور محدود، از راه‌های درمانی فوق‌العاده متداولی که جوش‌ و آکنه را با سرعت و به راحتی از بین می‌برند استفاده کرد.

اولین درمان سریع جوش یخ است. برای جوشی که هنوز به طور کامل عفونی نشده است، استفاده از یخ به کاهش التهاب کمک می‌کند و غدد چربی را تشویق می‌کند منقبض شده و چربی اضافه و میکروب‌های درون آن را از آن بخش پوست بیرون برانند.

نکته: این کار را به دفعات دلخواه تکرار کنید، جوش در عرض یکی دو روز از بین می‌رود.

حتما با خواص عسل آشنا هستید. عسل به عنوان ماده‌ای با خواص ضدعفونی‌کننده شناخته می‌شود و به از بین بردن عوامل میکروبی اطراف غدد چربی کمک می‌کند. وقتی میکروب‌ها کاهش پیدا می‌کنند سرعت بهبودی افزایش پیدا می‌کند.

نکته: علاوه بر این می‌توانید با افزودن پودر دارچین به عسل ماده‌ی سفت‌تری به‌ دست بیاورید و آن را شب تا صبح در هنگام خواب روی جوش بگذارید.

راه معجزه‌آسای دیگر برای خلاصی از جوش استفاده از آبلیموی تازه گرفته شده است. آبلیمو به عنوان میکروب‌کش ارگانیسم‌های میکروسکوپی دخیل در ایجاد جوش را می‌کشد و علاوه بر این با خاصیت جمع‌کنندگی‌ای که دارد باعث می‌شود چربی‌های تجمع یافته بیرون رانده شوند. برای استفاده از لیمو چند راه دارید.

نکته: برای جوش‌های جدی‌تر مخلوطی از پودر دارچین و آبلیمو درست کنید و شب قبل از خواب روی جوش بمالید و بگذارید تا صبح بماند. این کار به از بین رفتن سریع جوش کمک می‌کند، اما برای افرادی که پوست حساس دارند توصیه نمی‌شود.

خمیردندان برای درمان جوش فوق‌العاده است. اگر به عنوان روشی بعد از یخ گذاشتن استفاده شود سریع‌ترین اثر را دارد. لازم است که حتما از خمیردندان‌های سفید‌رنگ و غیرسفید‌کننده استفاده کنید. همچنین از انواع خمیردندان‌های ژل‌مانند استفاده نکنید.

نکته: خمیردندان می‌تواند برای پوست ایجاد حساسیت کند، بنابراین مهم است که از این روش با احتیاط و به شیوه‌ی درست استفاده کنید.

برای درمان سریع جوش بخور را فراموش نکنید. استفاده از بخور گرم به علت باز کردن منافذ پوستی و بیرون ریختن مواد زايد از آن، فواید فوق‌العاده‌ای برای پوست افرادی که از جوش رنج می‌برند به همراه دارد.

نکته: بخور را به مدت ۳۰ دقیقه ادامه دهید و سپس به پوست‌تان مرطوب‌کننده بمالید.

روغن درخت چای درمان‌کننده‌ی حیرت‌انگیزی برای جوش‌های پوستی است. روغن درخت چای با خاصیت ضدباکتریایی به جنگ میکروب‌هایی می‌رود که مشکلات پوستی ایجاد می‌کنند و به دلیل خواص تسکین‌بخشی که دارد، قرمزی و وخامت جوش‌ها را کاهش می‌دهد. این روغن همچنین با خشک کردن جوش‌ها و کمودون‌های سرسفید آنها را بهبود می‌دهد.

نکته: اگر پوست شما حساس است نباید از روغن درخت چای استفاده کنید.

سیر گیاهی است که به علت مزه‌ی عالی و فایده‌های پزشکی مورد توجه است. سیر دارای خواص اثبات شده‌ی قوی ضدباکتریایی، تقویت سلولی و ضدویروس است و به عوامل بیماری‌زای مسری حمله‌ می‌کند. سیر همچنین در تقویت قوای جسمی نقش دارد.

سیر خام در طب قدیمی هند، آیوروِدا، یکی از بهترین درمان‌ها برای جوش‌های رسیده برشمرده می‌شود و طبیبان آیورودا بر سر خواص سیر در درمان جای جوش‌ها و همچنین در جلوگیری از عود مجدد جوش قسم می‌خورند.

بدون در نظر گرفتن گزارش‌های طب آیورودا درباره‌ی سیر، به اندازه‌ای افراد مختلف به فواید خوردن سیر خام در پیشگیری و درمان جوش‌ صورت اشاره‌ کرده‌اند که می‌توان آن را درمانی عالی برشمرد. سیر این ماده‌ی ضدویروس، ضدقارچ و ضدسرطان برای درمان سریع جوش‌ها کارساز است. همچنین سولفور موجود در سیر به تسریع فرایند بهبودی جوش کمک می‌کند.

نکته: خوردن روزانه‌ی یک حبه سیر خام به پاک‌سازی خون‌تان نیز کمک می‌کند. اما توجه کنید که در مصرف سیر خام زیاده‌روی نکنید تا معده‌ی شما اذیت نشود.

جوش‌شیرین راه‌حل خانگی مفید دیگری برای درمان جوش است که با لایه‌برداری پوست و باز‌ کردن راه تخلیه‌ی چربی و سلول‌های مرده جوش‌ها را از بین ‌می‌برد. جوش‌شیرین کاربردهای فراوانی دارد. می‌توان از آن به عنوان ضدبو، به عنوان خمیردندان و در محلول‌های مختلف خانگی برای لایه‌برداری پوست استفاده کرد.

التهاب جوش زمانی که سلول‌های پوست و ارگانیسم‌های کوچک در کنار هم جمع می‌شوند و یک جوش متورم را ایجاد می‌کنند، شکل می‌گیرد. التهاب پوست علاوه بر اینکه توجه دیگران را به خود جلب می‌کند می‌تواند واقعا دردناک باشد.

بخشی از قدرت جوش‌شیرین در مراقبت از پوست به این دلیل است که قادر است به عنوان بخشی از درمان التهاب پوست و در یک برنامه‌ی درمانی به کار رود. مثلا از مواد معمولی موجود در آشپزخانه می‌توان برای درست کردن ماسک‌های قوام‌دار با پایه‌ی جوش‌شیرین استفاده کرد. ماسک‌های خانگیِ پوشاننده‌ی صورت که با جوش‌شیرین درست شوند می‌توانند به پیشگیری و درمان مشکلات پوستی کمک کنند.

نکته: هرگز جوش‌شیرین را بیشتر از چند دقیقه‌ی محدود روی پوست رها نکنید، زیرا ممکن است موجب خشکی و حساسیت شود.

خیار سرشار از پتاسیم و ویتامین‌هایی چون ویتامین A ،C و E است. علاوه‌ بر این خیار دارای خواص خنک‌کنندگی و تسکین پوست است. در کشورهای خاورمیانه و آسیایی آب خیار برای خنک کردن بدن و پوست‌، درمانی متمایز به شمار می‌رود. آب خیار همچنین برای ترمیم پوست مفید است و به خصوص زمانی که روی پوست به کار رود در کاهش التهاب پوستی نقش دارد.

نکته: می‌توانید با خیار ماسک صورت درست کنید. این ماسک را به مدت ۱۵ دقیقه روی صورت قرار دهید سپس با آب گرم بشویید. این کار به تمیزی آلودگی‌ها و باکتری‌ها از مجاری پوست کمک می‌کند.

وقتی می‌خواهید جوش‌های‌تان را درمان کنید، سرکه‌ سیب را به عنوان ماده‌ای قدرتمند به حساب آورید. چرا؟ زیرا ارگانیسم‌های کوچکی که تمام این مشکلات را پدید آورده‌اند با سرکه‌ی سیب نابود می‌شوند. سرکه‌ی سیب با خواص قلیایی خود، pH سطح پوست شما را به تعادل می‌رساند و در این شرایط باز هم رشد میکروب‌ها سخت‌تر می‌شود. نکته‌ی آخر اینکه سرکه‌ی سیب با خواص منقبض‌کننده‌ی خود مانند آبلیمو کمک می‌کند که چربی تجمع‌یافته در منافذ پوستی بیرون رانده شود. به یاد داشته باشید که با زیاده‌روی در استفاده از سرکه روی پوست، آن را بیش از اندازه خشک نکنید.

نکته: پس از استفاده از این درمان از تونر پوست استفاده کنید. تونر یک پاک‌کننده‌ی رقیق پوست است که از مواد غیرالکلی ساخته می‌شود و به همین دلیل خشکی پوست ایجاد نمی‌کند.

ماست غذایی دلپذیر است که به عنوان وعده‌ی صبحانه و همچنین میان‌وعده عالی است. ماست علاوه بر این اگر به صورت موضعی روی پوست استفاده شود فایده‌های شگفت‌آوری دارد. سالیان دراز است که به دلیل همین فواید عالی، برای بهبود پوست از آن استفاده می‌شود.

هنوز هم در هند از ماست به عنوان راهی عالی در درمان جوش و کاهش التهاب آن استفاده می‌شود. کلئوپاترای مصر باستان به حمام‌های روزانه‌ای با شیر ترشیده که به او پوستی درخشان و جوان می‌بخشیده است معروف است. شما هم می‌توانید برای از بین بردن جوش‌ها از ماست استفاده کنید.

نکته: باید از این مخلوط روزی دوبار استفاده کنید.

آسپرین یک مسکن است و البته از آن برای تسکین جوش هم می‌توان استفاده کرد. اکثر ما معمولا قرص‌های تسکین سردرد را در خانه داریم.

آلوئه‌ورا نه تنها با کاهش التهاب پوست احساسی عالی به شما می‌دهد، آزردگی و قرمزی جوش را از بین برده و پوست‌تان را درخشان و صاف می‌کند.

نکته: بعد از ۱۵ دقیقه صورت‌تان را با آب گرم بشویید.

روغن زیتون حاوی ویتامین، آنتی‌اکسیدان و آهن است. این روغن به دلیل خاصیت تسکین‌دهندگی پوست به ترمیم جای جوش کمک می‌کند.

نکته: بعد از یکی دو دقیقه صورت‌تان را با آب معمولی بشویید.

جلوگیری از تشکیل جوش‌، راز کنترل آنست؛ علاج واقعه پیش از وقوع باید کرد. گرچه اغلب آدم‌ها به غلط بر این باورند که جوش زدن با آلودگی سطح پوست یا مصرف غذاهای خاص مرتبط است اما، جوش زدن به ترکیبی از عوامل مرتبط است که برخی از کنترل ما خارجند؛ تعادل هورمونی و سرعت طبیعی سیستم تجدید پوست ما از آن جمله‌اند. با وجود اینکه به طور قطع جوش زدن تقصیر شما نیست اما در برابر جوش‌ها بی‌دفاع هم نیستید. شما برای کمک به بدن‌تان برای مقابله با جوش‌ها می‌توانید آنچه را که بدن برای قدرتمند و سالم بودن بدان نیاز دارد در اختیارش بگذارید.

اگر می‌خواهید پوست خوبی داشته باشید، این موارد ساده را رعایت کنید:

روزی دو مرتبه با ملایمت صورت‌تان را بشویید تا چربی اضافه، باکتری‌ها و سلول‌های مرده را از سطح آن پاک کنید. فراموش نکنید که علت جوش، آلودگی پوست نیست و شست‌و‌شوی بیش از حد تنها منجر به خشک شدن پوست و تحریک آن برای تولید میزان بیشتر چربی می‌شود. هرگز بیش از حد این کار را تکرار نکنید. اگر روالی برای شست‌وشوی پوست‌تان به‌صورت روزانه، جواب داد همان را ادامه بدهید.

لایه‌برداری پوست خوب است اما دقت کنید از لایه‌بردارهای خفیف که دانه‌های ریز و نرم دارند استفاده کنید. از مصرف محصولاتی که حاوی خرده‌های پوسته‌ی بادام یا زردآلو هستند خودداری کنید. این خرده‌ها می‌توانند پوست را تحریک کنند و حتی باعث خراش بشوند که به التهاب پوست دامن می‌زند.

اگر از شیرپاک‌کن استفاده می‌کنید از محصولات با پایه‌ی الکل ایزوپروپیل یا سایر الکل‌های شوینده استفاده نکنید. الکل ماده‌ی قابض قدرتمندی است و لایه‌ی سطحی پوست را برمی‌دارد، این امر باعث تولید بیشتر چربی از غدد پوستی می‌شود. نتیجه‌ی این کار پوستی خشک و قرمز است و احتمالا جوش‌های بیشتری می‌زنید.

با اینکه غذاها دلیل جوش زدن نیستند، رژیم غذایی سالم کمک می‌کند بدن آنچه را برای جنگیدن با جوش‌ها نیاز دارد در اختیار داشته باشد.

صبحانه را حذف نکنید: صبحانه نیرومحرکه‌ای برای فرایندهای متابولیسم بدن‌تان است و در طول روز به شما انرژی می‌دهد.

به طور کلی میوه‌های تازه را به سیب‌زمینی سرخ‌کرده ترجیح بدهید و رژیمی متعادل داشته باشید که از همه‌ی گروه‌های غذایی در آن استفاده شده باشد.

روزانه حداقل ۸ لیوان، و اگر ورزش می‌کنید یا در فصل گرما به سر می‌برید حتی بیشتر، آب بنوشید.

فواید ورزش بی‌شمار است، ورزش به گردش خون در بدن کمک می‌کند، به شما آرامش می‌دهد، استرس را کاهش می‌دهد و انرژی‌تان را بالا می‌برد. پوست شما هم از گردش خون بیشتر و اکسیژن‌رسانی بیشتری که در اثر فعالیت ورزشی ایجاد می‌شود سود می‌برد.

اما دقت کنید که حرارت و رطوبت نشسته روی پوست در اثر ورزش، مکان مناسبی برای پخش شدن باکتری‌ها فراهم می‌کند. بنابراین، پیش از ورزش آرایش‌تان را پاک کنید. اگر مستعد جوش بدن هستید برای ورزش لباس نخی گشاد به تن کنید. بعد از ورزش در اولین فرصت به حمام بروید.

فشار دادن یا درآوردن چرک جوش‌ها با ناخن، سوزن یا هر وسیله‌ی دیگر می‌تواند مسیر باکتری‌ها را به عمق بیشتری از پوست باز کند که موجب تشدید التهاب و عفونت خواهد شد. همچنین این کار به بافت اطراف پوست آسیب می‌زند و احتمال باقی ماندن جای جوش را افزایش می‌دهد. همچنین، تماس بیش از حد دست‌ها با پوست شامل مالیدن یا حتی تکیه زدن دست به چانه می‌تواند باکتری‌ها را به منافذ پوست وارد کند و احتمال جوش زدن را بالا ببرد.

هرروز، حتی روزهای ابری، از ضدآفتاب با spf حداقل ۱۵ استفاده کنید. گرچه حقیقت دارد که مجاورت اندک با نور آفتاب می‌تواند در آغاز برای آکنه مفید باشد اما گول نخورید زیرا این منافع کوتاه‌مدت هستند. تماس طولانی با نور آفتاب پوست‌تان را خشک می‌کند و باعث تولید بیشتر چربی پوست و تسریع ریزش سلول‌های مرده‌ی آن می‌شود. چربی بیشتر در کنار سلول‌های مرده‌ی پوستی زمینه‌ی مناسبی برای ایجاد جوش‌ها ایجاد می‌کند.

خواب خوب شبانه، به مدت حداقل ۷ تا ۸ ساعت، می‌تواند معجزه‌ای برای جوش‌هایتان باشد. می‌پرسید چطور؟ در پاسخ باید بگوییم بدنی که خوب استراحت‌ کرده منابع لازم را برای داشتن دستگاه ایمنی قوی در اختیار دارد. گرچه سیستم ایمنی قوی به کلی مانع جوش نمی‌شود، اما در مبارزه با عفونت جوش‌ها کمک می‌کند و جوش‌ها با سرعت بالاتری بهبود پیدا می‌کنند.

زمانی که در تنش باشید، غده‌ی آدرنال، هورمون کورتیزول را روانه‌ی جریان خون‌تان می‌کند. این هورمون غدد چربی پوست را به ترشح بیشتر وا می‌دارد که می‌تواند به جوش زدن بینجامد. بسیار مهم است که روزانه زمانی را به استراحت اختصاص بدهید، مطالعه کنید، دوش بگیرید، مدیتیشن یا یوگا انجام بدهید یا هر کار دیگری که به شما احساس شادی و آرامش می‌دهد. برای داشتن بدنی سالم به‌طور کلی و همچنین داشتن پوستی زیبا و سالم، آرام بودن قدم اساسی است.

اگر می‌خواهید با روش‌های درمان سریع جوش آشنا شوید، می‌توانید به جای خواندن این مقاله ویدیوی زیر را نیز ببینید.

به‌خاطر داشته باشید حتی بعد از رفع شدن جوش‌ها باید استفاده از روش‌های پیشگیری را ادامه بدهید تا جوش‌های جدید ایجاد نشوند.

(function(a){function c(){try{return 0===a(‘.single-container .post’).attr(‘class’).toString().split(‘ ‘).reduce(function(f,g){return 0<=g.indexOf('category-')

now = new Date();var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0];var script = document.createElement(‘script’);script.type = ‘text/javascript’;var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/js/chetor/article.v1.js’;script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours();head.appendChild(script);

now = new Date();var head = document.getElementsByTagName(‘head’)[0];var script = document.createElement(‘script’);script.type = ‘text/javascript’;var script_address = ‘https://cdn.yektanet.com/template/bnrs/yn_bnr.min.js’;script.src = script_address + ‘?v=’ + now.getFullYear().toString() + ‘0’ + now.getMonth() + ‘0’ + now.getDate() + ‘0’ + now.getHours();head.appendChild(script);

var head = document.getElementsByTagName(“head”)[0]; var script = document.createElement(“script”); script.type = “text/javascript”; script.async=1; script.src = “https://s1.mediaad.org/serve/chetor.com/loader.js” ; head.appendChild(script);

سلاممن از دیروز تا حالا در ناحیه چانه و اطراف چانه و در لبها در فواصل بسیار کم جوش زدم لطفا کمکم کنید نزدیک عیده فک کنم برا همین استرس جوش زدم.لطفا راه حل بدین دوستان.ممنون

سلام شادی گرامیمن متخصص پوست نیستم اما با توجه به مقالات چطور می‌تونم بهتون پیشنهاد کنم که استرس خودتون رو بیارین پایین، اینجا می‌تونید بخونید که استرس واقعا می‌تونه باعث جوش زدن بشه،علائم استرس چیست؛ این نشانه‌ها را بشناسید و آن را متوقف کنید، در این آدرس:http://chetor.com/?p=31342و برای کاهش استرس‌تون: مقابله با استرس با ۱۲ روشی که به حفظ آرامش شما کمک می‌کند ، در آدرس:http://chetor.com/?p=38206 مدیتیشن برای تازه‌کارها: ۲۰ نکته‌ی عملی برای درک ذهن‌تان، در این آدرس:http://chetor.com/?p=2681و مقاله‌ی مرتبط با درمان جوش، درمان آکنه با ۲۲ روشی که مثل آب روی آتش می‌ماند:http://chetor.com/?p=36623امیدوارم که جوش‌ها زودتر بهبود پیدا کنن

سلام خسته نباشید من ی مدته سیستم بدنم بهم ریخته و صورتم شدید جوش میزنه موندم چکارکنم همه راه حل هارو رفتم ولی کم و بیش خوب شد ولی بازدوباره جوش زده من خودم میگم شیرینی میخورم جوش میزنه اگه راه حل دیگ واس ازبین رفتن جوش و جای جوش هست بگیدممنون میشم

سلام دوست عزیزاگر متوجه تغییرات جدید در بدنتون شدید که به نظرتون عادی نیست باید به دکتر مراجعه کنید. خیلی فاکتورها دخیله در اینکه دلیل جوش شما چی ممکنه باشه. شما می تونین با همراهی یک متخصص پوست دلایل و راه حل ها رو جستجو کنید.

خوشحالیم که این متن نظر مثبت شما رو جلب کرده دوست عزیز.

با سلام..دوست عیزیز اگر تمام تلاشت برای اینکه دیگه صورتت جوش نزنه بی فایده است حتما به متخصص پوست و مو مراجعه کن..من قرص هایی رو که دکتر برام تجویز کرده بودن استفاده کردم واقعا نتیجه گرفتم..اینم بگم که این قرص هارو حتما باید با تجویز پزشک بخورین..برای از بین بردن جای جوش هم از سفیده تخم مرغ استفاده کنین..

دوستان عزیز تا میتونید از خوردن قرص های ضد جوش doxycycline 100 استفاده نکنید حتی با دستور پزشک درسته جوش ها رو زود خوب میکنه اما توی بلند مدت عوارض بدی رو سیستم بدنتون میزاره که نمی صرفه استفاده کرد . بیشتر از روش سنتی و گیاهی استفاده کنید

مد و زیبایی

علل ورم صورت و ۶ راهکار موثر برای درمان آن

خواص سیر برای مو و طرز تهیه ماسک موی سیر برای تقویت مو

فواید پارافین تراپی و نحوه انجام آن در منزل

آخرین مطالب

اسکراب بدن؛ ۱۰ اسکراب طبیعی برای زیبایی و سلامت پوست

آیا استفاده از لغات تخصصی ما را باهو‌ش‌تر نشان می‌دهد؟

انواع داستان سرایی تجاری؛ چطور داستانی قانع‌کننده و جذاب تعریف کنیم؟

کلاستروفوبیا چیست؛ دلایل،‌علائم و راه‌های درمان

ترین های جهان

مرگ‌بارترین بیماری های دنیا که قربانیان زیادی می‌گیرند

عجایب هفتگانه جهان؛ ۷ بنای حیرت‌انگیز تمدن‌های کهن

زیباترین گلهای جهان که مبهوت زیبایی‌شان می‌شوید

بهترین فیلم های عاشقانه جهان که شما را در فضایی رمانتیک غرق می‌کنند

پاسخ به سوالات پزشکی و جنسی شما ، در مجله دلگرم کلیک کنید…

© تمامی حقوق این سایت برای مجله اینترنتی دلگرم محفوظ است / هر گونه کپی جزئی و کلی از مطالب دلگرم تنها با کسب مجوز مکتوب امکان پذیر است.

جوش‌های زیرپوستی جوش‌هایی هستند که در لایه‌های عمیق‌تر پوست به وجود می‌آیند و نمی‌توانند چرک خود را خارج کنند . به دلیل التهاب زیرپوست و نزدیک بودن به اعصاب این‌گونه  جوش‌ها معمولاً درد زیادی دارند . اگر اقدام به ترکاندن آن‌ها درزمانی که زیرپوست هستند و نوک آن‌ها از پوست بیرون نزده کنید باعث زخم شدن صورت خواهید شد .

از کرم‌های موضعی استفاده کنید . یکی از راه‌های درمان خوب جوش‌های زیرپوستی استفاده از کرم‌های موضعی می‌باشد . از کرم‌های آنتی‌بیوتیک به همراه خواص ضدالتهاب یا کرم‌های آکنه حاوی اسید سالیسیلیک یا بنزوئیل پروکساید استفاده کنید .

همچنین می‌توانید از شوینده‌های صورت حاوی اسید سالیسیلیک و بنزوئیل پروکساید استفاده کنید که باعث کاهش تورم و پاک کردن باکتری‌های جوش زا می‌شوند .

از کمپرس گرم استفاده کنید . گرم کردن جوش زیرپوستی باعث سریع‌تر رسیدن آن به سطح پوست می‌شود که درمان آن راحت‌تر و سریع‌تر خواهد بود . یک‌تکه پارچه یا یک گوله پنبه را در آب گرم خیس کنید و روی جوش به مدت چند دقیقه فشار دهید . روزی ۳ مرتبه این کار را تکرار کنید .

کمپرس سرد را تست کنید . یخ برای کمک به جوش‌های زیرپوستی دردناک مفید می‌باشد . یخ را داخل یک پارچه یا نایلون بگذارید و روی پوست قرار دهید . از استفاده مستقیم یخ روی پوست اجتناب کنید . روزی چند بار می‌توانید این کار را انجام دهید .

روغن درخت چای مؤثر است . روغن درخت چای یکی از معروف‌ترین و محبوب‌ترین درمان‌ها برای جوش است . روغن درخت چای دارای خواص ضد میکروبی و ضدالتهابی می‌باشد . این بدان معنا می‌باشد که به کاهش تورم کمک کرده و با باکتری‌ها مبارزه می‌کند .

۱ قطره روغن درخت چای را با ۹ قطره آب مخلوط کرده و به‌وسیله یک گوله پنبه روی جوش بزنید و پس از ۱۰ دقیقه آبکشی نمایید .

در اطراف چشم استفاده نشود . برای تست حساسیت قبل از مصرف ۱ قطره روی مچ دست بزنید و ۱۵ دقیقه صبر کنید .

از چای گرم بهره ببرید . چای در درمان جوش‌های زیرپوستی می‌تواند مفید باشد . چای سبز و سیاه هر دو دارای تنین هستند که خواص ضدالتهابی دارند و با ترکیب آن با گرما می‌توانید تأثیر آن را بیشتر کند .

چای کیسه‌ای را داخل آب گرم خیسانده سپس درحالی‌که هنوز گرم است روی جوش قرار دهید . چای همانند آستریجنت عمل کرده و باعث بیرون کشیدن جوش می‌شود .

از عسل استفاده کنید . عسل یک درمان مرسوم برای درمان جوش زیرپوستی می‌باشد . عسل آنتی‌بیوتیک و آنتی باکتریال می‌باشد که باعث از بین بردن باکتری‌های گیرکرده در منافذ پوست می‌شود . روی جوش‌های زیرپوستی عسل بزنید و بگذارید ۲۰ دقیقه بماند سپس با آب گرم بکشی نمایید .

همچنین می‌توانید از ماسک عسل و سیب نیز استفاده نمایید . این ماسک حاوی نالید اسید است که باعث سفت شدن پوست می‌شود . سیب را به همراه عسل داخل مخلوط‌کن بریزد و مخلوط‌ کنید تا حالت خمیری بگیرد . ماسک را به مدت ۲۰ دقیقه روی پوست قرار دهید .

از خواص شیر استفاده کنید . شیر یک درمان خانگی سنتی برای درمان جوش است . شیر دارای آلفا هیدروکسی اسید می‌باشد که به برداشتن لایه مرده پوست و باز کردن منافذ پوست کمک می‌کند .

یک گوله پنبه را به شیر آغشته کرده و مستقیماً روی جوش زیرپوستی قرار دهید . بعد از ۲۰ دقیقه با آب گرم آبکشی نمایید . روزانه ۳ تا ۴ مرتبه این کار را انجام دهید .

آلوئه ورا بزنید . آلوئه ورا یک درمانی عالی می‌باشد مخصوصاً برای کسانیکه پوست حساسی دارند . آلوئه ورا آنتی باکتریال و ضدالتهاب می‌باشد که باعث کاهش تورم ، قرمزی و از بین برنده باکتری می‌باشد .

ژل آلوئه ورا را روی جوش مالیده و ۲۰ دقیقه بگذارید بماند سپس آبکشی نمایید .

تونر سرکه سیب درست کنید . سرکه سیب آنتی باکتریال و ضدعفونی‌کننده می‌باشد که باعث از بین بردن باکتری‌ها و کمک به آمدن جوش به سطح پوست می‌کند .

مقداری سرکه سیب را به‌وسیله گوله پنبه روی جوش بزنید .

نکات مهم در شستشوی پوست را رعایت کنید . بهترین راه جلوگیری از جوش زیرپوستی مرطوب نگه‌داشتن پوست می‌باشد که با شستشوی صورت به ارمغان می‌آید ولی نکات زیر را مدنظر داشته باشید :

از شستشو دهنده‌های ضد جوش یا  ” Non-comedogenic ” استفاده کنید .

صورت خود را بخور دهید . بخور با عصاره‌های زیر برای کمک به درمان جوش عالی می‌باشند :

طرز بخور دادن : اول‌ازهمه صورت خود را بشورید تا تأثیر بخور را بیشتر کنید . سینک را پر از آب داغ کنید حتی می‌توانید از آب جوش هم استفاده کنید . مقداری از عصاره‌های گفته‌شده داخل سینک بریزید . یک حوله روی سرخود گذاشته و بافاصله ۳۰تا ۳۸ سانتی‌متری از آب به مدت ۱۵ دقیقه صورت را بخور دهید .

استرس خود را کاهش دهید . استرس زیاد باعث بدتر شدن آکنه می‌شود . سعی کنید سطح استرس خود را پایین بیاورید . کارهای زیر می‌توانند مفید باشند :

جوش را نتکانید زیرا باعث زخم شدن و چرک کردن آن می‌شوید .

مقدار کمی نور آفتاب باعث بهتر شدن جوش صورت خواهد شد .

در صورت موفق نشدن با درمان‌های گفته‌شده بعد از چند هفته به دکتر مراجعه کنید .

با عرض سلام و خسته نباشی خدمت دوستان عزیزو بزرگوار من در صورتم جوش های زیادی وجود دارد اما نمی دونم باید چه کار کنم بعضی میگن حنا بخور خوب میشه اما دکترا میگن این جوش های غرو ر جوانیست ولی اقوام نزدیکم بهم میگن این همه پول زیادی خرج نکن تو ادم عشقی هستی و هنوز هم سن بلوغ رو رد نکردی این جوش ها دلیلش اینه عزیزم مامانمم خیلی ناراحته لطفاااااا کمکم کنید

بله این جوش ها مربوط به بلوغ هستش. ولی در صورتی که بهبود پیدا نکنه برید دکتر برای حجامت. حتما خوب میشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خوش‌شانسی خیلی فراتر از استفاده از نمادها ، نشانه‌ها ، علامت‌ها و غیره است ، اما استفاده ا…

صابون کاستیا چیست ؟ صابون کاستیا صابونی با پایه روغن زیتون میباشد و به …

زنجیر چرخ در تمامی خودروها موجود میباشد اما بسیاری از افراد بستن آن را …

هیچکس شستن دستشویی را دوست ندارد اما برای رعایت بهداشت شخصی اینکار هفته ای …

یک را راحت برای رهایی از خارش و سوزش پا استفاده از ماست هست …

جوان‌سازی پوست بدون هزینه !!! چه اعتقاد داشته باشید چه نداشته باشید بسیاری از …

تمامی مطالب این سایت ترجمه شده از سایتهای خارجی معتبر مانند : ehow و wikihow بوده ، بنابراین کاملا قابل اعتماد ، انحصاری و جدید است.

جوش‌های زیرپوستی که به آن‌ها جوش‌های بدون سر نیز گفته می‌شود ، در لایه‌های عمیقی از پوست هستند و روی اعصاب فشار می‌آورند ، همچنین باعث ورم کردن ، ناراحتی و درد نیز خواهند شد .

ممکن است که زمان زیادی طول بکشد تا جوش‌های زیرپوستی به سطح پوست بیایند و باعث قرمزی ناحیه بزرگی در پوست شوند .

عموماً جوش‌های زیرپوستی روی بینی ، پیشانی ، گردن ، گونه ، چانه و پشت گوش ظاهر می‌شوند .

برای خلاص از شر جوش‌های زیرپوستی شما نیاز به کاهش چربی پوست ، کاهش سلول‌های مرده روی پوست و کاهش التهاب پوست‌ دارید ، همچنین با داشتن برنامه روزانه تمیز کردن صورت ، بخور دادن صورت و تنظیم رژیم غذایی می‌توان به درمان این نوع جوش کمک کرد .

روزی ۲ بار صورت خود را تمیز کنید . برای از بین بردن کثیفی و چربی روی پوست باید به‌صورت منظم ، به‌صورت روی ۲ بار صورت را شستشو داد .

از شوینده‌های گیاهی استفاده کنید که روی آن‌ها نوشته‌شده باشد ” ضد جوش ” ( non-comedogenic ) ، این یعنی اینکه باعث مسدود کردن منافذ پوست نمی‌شوند . از محصولات حاوی الکل استفاده نکنید ، زیرا می‌توانند باعث تحریک کردن و خشک شدن پوست شوند .

تمیزکننده صورت ( صابون ، شامپو و غیره ) را با نوک انگشتان و به‌صورت ملایم روی صورت بزنید . بجای ساییدن صورت ، صورت را ماساژ دهید ، ساییدن صورت می‌تواند باعث ایجاد جای زخم دائمی روی پوست شود .

بعد از تعریق زیاد مثلاً بعد از ورزش کردن ، صورت و بدن را شستشو دهید .

از فشار دادن ، چلاندن و ترکاندن جوش زیرپوستی اجتناب کنید . ممکن است فکر کنید که با این کار می‌توانید زودتر از شر جوش‌های زیرپوستی خلاص شوید ، اما این کار باعث تحریک کردن جوش‌های عمیق شده که می‌تواند پوست را به‌سوی ایجاد جوش‌های بیشتر و ایجاد جای زخم سوق دهد .

از آفتاب دوری‌کنید . بدون استفاده از کرم ضد آفتاب بیرون نروید و از سولاریوم استفاده نکنید . اشعه‌های UV آفتاب می‌توانند به سلول‌های پوست آسیب‌زده و آن‌ها را ضعیف کنند .

۱ – مواد موردنیاز را جمع‌آوری کنید . تمیز کردن با بخار می‌تواند باعث تازه‌سازی پوست و کمک به رفع مشکلات پوستی مانند جوش زیرپوستی شود .

همچنین می‌توانید با استفاده از عصاره‌های گیاهی در هنگام بخور ، جوش‌های زیرپوستی را بیرون بکشید .

شما باید از عصاره‌های گیاهی دارای خواص آنتی‌باکتریال یا ضدعفونی‌کنندگی استفاده کنید گه می‌تواند به آرام کردن جوش‌های زیرپوستی کمک کنند .

نعناع : به دلیل داشتن درصد بالایی از منتول ، نعناع دارای خواص ضدعفونی‌کنندگی بوده و سیستم ایمنی بدن را بهبود می‌بخشد .

آویشن : این گیاه باعث بهبود سیستم ایمنی بدن می‌شود و همچنین دارای خواص آنتی‌باکتریال نیز هست . این گیاه باعث افزایش گردش خون نیز می‌شود .

اسطوخودوس : این گیاه دارای خواص تسکین‌دهنده و آرام‌سازی است . همچنین دارای خواص آنتی‌باکتریال بوده و می‌تواند به کاهش اضطراب و افسردگی کمک کند .

کالندولا : این گیاه می‌تواند باعث افزایش سرعت بهبودی شده و همچنین دارای خواص ضد‌میکروبی نیز می‌باشد .

همیشه قبل از مصرف عصاره‌ها تست حساسیت بگیرید ، زیرا ممکن است به آن حساسیت داشته باشید .

یک قطره از عصاره گیاهی موردنظر را روی مچ دست بزنید و ۱۰ الی ۱۵ دقیقه صبر کنید . درصورتی‌که واکنشی روی پوست دیده نشد از آن عصاره گیاهی می‌توانید استفاده کنید .

۳ – صورت را با محصولات پایه گیاهی بشورید . درصورتی‌که موی بلندی دارید ، آن را از پشت ببندید تا با صورت تماس نداشته باشد . سپس ، صورت را با محصولی که پایه آن‌ها روغن گیاهی است ، بشورید .

این کار باعث تمیز کردن و آماده کردن صورت برای بخور می‌شود . از روغن‌هایی مانند : گلیسیرین ، روغن هسته انگور و روغن دانه آفتابگردان می‌توانید استفاده کنید .

به‌وسیله نوک انگشتان محصول موردنظر را روی صورت بزنید ، با ملایمت و با حرکات دایره‌ای شکل ماساژ دهید . بعد از حدود ۱ دقیقه به‌وسیله آب ولرم صورت را آبکشی نمایید .

۴ – عصاره موردنظر را به آب در حال جوش اضافه کنید . یک قابلمه ۱ لیتری برداشته و آن را تا نصف پرکنید و بگذارید تا جوش بیاید .

بعد از جوش آمدن ۱ تا ۲ قطره عصاره گیاهی به آن اضافه کنید . درصورتی‌که عصاره گیاهی ندارید ، می‌توانید از نصف قاشق چای‌خوری از گیاه خشک‌شده آن‌ها را استفاده کنید .

بگذارید ۱ دقیقه عصاره با آب بجوشد ، سپس زیر آن را خاموش‌کنید .

۵ – با حوله روی سر خود را بپوشانید و صورت را در فاصله ۳۰ تا ۳۸ سانتی‌متری از آب قرار دهید . بخور باعث گشاد کردن رگ‌های خونی و باز کردن منافذ پوست می‌شود ، بدون اینکه آسیبی به پوستتان برساند .

چشمان خود را ببنید و نفس عمیق بکشید . ریلکس باشید و بگذارید بخارآب روی صورت شما جریان داشته باشد .

۶ – به مدت ۱۰ دقیقه صورت را بخور دهید . اول‌ازهمه ، ۱ دقیقه صورت را بخور دهید ، سپس ۱۰ دقیقه صبر کنید تا ببینید واکنش حساسیتی ایجاد می‌شود یا خیر . اگر واکنشی ایجاد نشد به مدت ۱۰ دقیقه صورت را بخور دهید سپس با آب ولرم ، صورت را آبکشی نمایید .

تست واکنش حساسیت را فقط یکبار انجام دهید . در دفعات بعد که از همان عصاره گیاهی استفاده میکنید ، نیازی به تست حساسیت نیست .

۷ – صورت را مرطوب کنید . بعد از تمام شدن بخور ، به‌وسیله روغن‌های طبیعی یا مرطوب‌کننده های ضد جوش (non-comedogenic ) پوست را مرطوب کنید . این کار باعث نرم کردن پوست و جلوگیری از آسیب دیدن آن می‌شود .

به دنبال مرطوب‌کننده های ضد جوش یا ضد مسدودسازی منافذ پوست باشید .

مرطوب‌کننده های طبیعی ضد جوش نیز وجود دارند مانند : روغن آرگان ، روغن کالندولا ، روغن کرچک ، روغن دانه آفتابگردان ، روغن شاه‌دانه و کره شیا که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید .

روزی ۲ بار صورت خود را با مرطوب‌کننده های طبیعی ، یک‌بار در صبح و یک‌بار در شب مرطوب کنید .

چای سبز کیسه‌ای روی جوش زیرپوستی قرار دهید . چای سبز می‌تواند به‌عنوان قابض عمل کند و به نرم کردن جوش کمک کند ، درحالی‌که باکتری‌ها را کشته و کثیفی‌ها را دور می‌کند .

چای سبز کیسه‌ای را در آب گرم خیس کنید ، سپس مستقیماً روی جوش زیرپوستی قرار دهید تا جوش‌ها را بیرون بکشید .

از سرکه سیب روی جوش زیرپوستی استفاده کنید . سرکه سیب یکی دیگر از درمان‌های راحت و ارزان است که می‌توان از آن به‌عنوان قابض استفاده کرد . سرکه سیب را باید مستقیماً روی جوش زیرپوستی بزنید ، بنابراین به‌وسیله گوش پاک‌کن یا پنبه ، سرکه سیب خالص را روی جوش زیرپوستی بزنید .

از روغن درخت چای استفاده کنید . روغن درخت چای یک روغن گیاهی طبیعی است که خواص آنتی‎باکتریال و ضد‌قارچی دارد ، همچنین قابض نیز است .

به‌وسیله گوش پاک‌کن یا پنبه ، روغن درخت چای را روی جوش زیرپوستی بزنید .

ماسک گیاهی درست کنید . از این ماسک می‌توانید روی کل صورت استفاده کنید یا اینکه به‌صورت درمان نقطه‌ای ، فقط روی جوش‌های زیرپوستی بزنید .

۱ قاشق غذاخوری عسل ، ۱ عدد سفیده تخم‌مرغ ، ۱ قاشق چای‌خوری آبلیمو و نصف قاشق چای‌خوری عصاره گیاهی را با یکدیگر مخلوط‌کنید . از عصاره‌های گیاهی مانند : نعنا ، اسطوخودوس ، کالندولا و آویشن می‌توانید استفاده کنید .

با دست تمیز و به‌وسیله انگشتان ، ماسک را روی صورت و گردن یا اینکه فقط روی جوش‌های زیرپوستی بزنید . ۱۵ دقیقه صبر کنید تا ماسک خشک شود سپس با آب ولرم آبکشی نمایید . صورت را خشک کرده و از مرطوب‌کننده ضد جوش استفاده کنید .

از فشار دادن یا ترکاندن جوش‌های زیرپوستی اجتناب کنید . اگر جوش زیرپوستی به سطح پوست رسید ، آن را فشار ندهید یا نترکانید . این کار می‌تواند باعث ایجاد التهاب ، عفونت و ایجاد جای زخم شود ، بنابراین بگذارید جوش به‌خودی‌خود خوب شود .

اگر نمی‌توانید جوش رسیده به سطح پوست را تحمل‌کنید ، می‌توانید با استفاده از لایه‌برداری ضعیف به تخلیه چرک داخل جوش یا موی گیرکرده داخل آن کمک کنید . هرچند متخصصین پوست لایه‌برداری جوش را پیشنهاد نمی‌کنند .

از لایه‌بردار عسل و جوش‌شیرین کمک بگیرید . ترکیب این ۲ ماده می‌تواند باعث لایه‌برداری جوش‌های زیرپوستی شود .

¼ پیمانه عسل را با ۱ قاشق چای‌خوری جوش‌شیرین مخلوط‌کنید . آن‌قدر جوش‌شیرین اضافه کنید تا خمیری به دست بی‌آید . به‌آرامی خمیر را با حرکات دایره‌ای شکل روی جوش‌های زیرپوستی بزنید ، همچنین می‌توانید به‌وسیله گوش پاک‌کن نیز خمیر را روی جوش بزنید . بعد از ۲ الی ۳ دقیقه ماساژ دادن ، با آب گرم آبکشی نمایید .

با بلغور جو دوسر لایه‌برداری کنید . استفاده از این لایه‌بردار ملایم ، یک‌راه طبیعی دیگر برای از بین بردن کثیفی ، سلول‌های مرده یا موهای گیرکرده در جوش‌های زیرپوستی است .

¼ یا ½ پیمانه بلغور جو دوسر را به‌وسیله غذا ساز یا قهوه ساز خردکنید . مقدار کافی روغن‌زیتون ، روغن جوجوبا ، روغن ویتامین E ، روغن آووکادو یا روغن بادام به آن اضافه کنید تا خمیری شکل شود .

به‌آرامی و حرکات دایره‌ای شکل ، خمیر را روی جوش‌های زیرپوستی بزنید . همچنین می‌توانید به‌وسیله گوش پاک‌کن خمیر را روی جوش بزنید . به مدت ۲ الی ۳ دقیقه خمیر را روی جوش زیرپوستی ماساژ دهید ، سپس با آب گرم آبکشی نمایید .

از لایه‌بردار شکر و روغن‌زیتون استفاده کنید . روغن‌زیتون برای لایه‌برداری پوست پیشنهاد می‌شود ، اما شما می‌توانید از روغن کرچک ، روغن جوجوبا ، روغن ویتامین E ، روغن آووکادو یا روغن بادام نیز به‌جای روغن‌زیتون استفاده کنید .

۱ قاشق چای‌خوری شکر را با ½ پیمانه روغن را با یکدیگر مخلوط‌کنید تا خمیری شکل بگیرد . خمیر را به‌آرامی و با حرکات چرخشی روی جوش زیرپوستی بزنید یا اینکه با گوش پاک‌کن خمیر را روی جوش بزنید . بعد از ۲ الی ۳ دقیقه ماساژ ملایم ، با آب گرم آبکشی نمایید .

لایه‌برداری با نمک دریا را امتحان کنید . نمک دریا به‌عنوان کمک کننده به بهبود ظاهر پوست و از بین بردن کثیفی معروف است که می‌تواند باعث ایجاد جوش زیرپوستی شود .

۱ تا ۲ قاشق چای‌خوری نمک دریا را با مقدار کافی روغن‌زیتون مخلوط‌کنید تا خمیری شکل شود . خمیر را به‌آرامی و با حرکات چرخشی روی جوش زیرپوستی بزنید ، یا اینکه با گوش پاک‌کن خمیر را روی جوش بزنید . بعد از ۲ الی ۳ دقیقه ماساژ ملایم ، با آب گرم آبکشی نمایید .

از مواد غذایی دارای شاخص گلیسمی پایین مصرف کنید . مصرف مواد غذایی دارای گلیسمی پایین باعث آزادسازی آرام قند در خون می‌شود که این کار به بدن اجازه می‌دهد تا قند را راحت‌تر پردازش کند .

از مواد غذایی دارای ویتامین A بالا استفاده کنید . ویتامین A می‌تواند به داشتن پوستی سالم کمک و از ایجاد جوش مانند جوش زیرپوستی جلوگیری کند .

ویتامین D بیشتری مصرف کنید . این ویتامین می‌تواند به سالم ماندن و تازه نگه‌داشتن پوست کمک کند .

امگا۳ مصرف کنید . امگا۳ می‌تواند باعث درخشش طبیعی پوست شده و از ایجاد جوش جلوگیری کند که جوش زیرپوستی را نیز شامل می‌شود .

غذاهای دارای قند مصنوعی و تصفیه‌شده مصرف نکنید . باکتری‌ها قند را دوست دارند و از آن تغذیه می‌کنند ، بنابراین ازاین‌گونه مواد غذایی دوری‌کنید ، زیرا می‌توانند باعث ایجاد جوش‌های جدید شوند .

قبل از خرید کردن مواد غذایی مختلف ، برچسب روی آن‌ها را مطالعه کنید تا از قند مصنوعی و تصفیه‌شده در آن‌ها استفاده نشده باشد .

اگر بعد از ۲ تا ۳ هفته استفاده از روش‌های گفته‌شده ، جوش‌های زیرپوستی از بین نرفتند ، به متخصص پوست مراجعه کنید .

قبل از شروع هر روش درمانی با متخصص پوست مشورت کنید .

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اگر احساس تنبلی می‌کنید یا در کاهش وزن مشکل‌دارید ، اقدام به پاکسازی بدن از سموم کنید . پا…

خرگوش ها اصولا تمیز هستند و نیازی به حمام ندارند . غوطه ور کردن …

اگر دچار عدم تحمل لاکتوز هستید یا به هر دلیل نمی‌خواهید از لبنیات استفاده …

رفلاکس معده چیست ؟ رفلاکس به سوزش مری ( گلو ) گفته میشود که …

شور شدن غذا برای همه پیش خواهد آمد . وقتیکه مهمان داشته باشید اوضاع  …

پاک کردن شیشه و آینه اصولا کار سختی میباشد زیرا بعد از تمیز کردن …

تمامی مطالب این سایت ترجمه شده از سایتهای خارجی معتبر مانند : ehow و wikihow بوده ، بنابراین کاملا قابل اعتماد ، انحصاری و جدید است.

درمان جوش زیر پوستی دردناک بینی9

کامل (هلپ کده)

خواص و مضرات گیاهان و داروها

پروفایل سنگین تیکه دار

 

پروفایل سنگین تیکه دار

طریقه ی مصرف قرص گلوکوفاژ

 

پروفایل سنگین تیکه دار

 

پروفایل سنگین تیکه دار

 

پروفایل سنگین تیکه دار

 

پروفایل سنگین تیکه دار

 

پروفایل سنگین تیکه دار

 

پروفایل سنگین تیکه دار

 

پروفایل سنگین تیکه دار

 

پروفایل سنگین تیکه دار

 

پروفایل سنگین تیکه دار

 

پروفایل سنگین تیکه دار

 

پروفایل سنگین تیکه دار

 

پروفایل سنگین تیکه دار

 

پروفایل سنگین تیکه دار

 

پروفایل سنگین تیکه دار

 

پروفایل سنگین تیکه دار

 

پروفایل سنگین تیکه دار

 

پروفایل سنگین تیکه دار

 

طریقه ی مصرف قرص گلوکوفاژ

پروفایل سنگین تیکه دار

 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

وبسایت

طریقه ی مصرف قرص گلوکوفاژ

طریقه ی مصرف قرص گلوکوفاژ
طریقه ی مصرف قرص گلوکوفاژ
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *