طرز پخت چغندر قند سفید در خانه

دوره مقدماتی php
طرز پخت چغندر قند سفید در خانه
طرز پخت چغندر قند سفید در خانه

مواد لازم:

چغندر قندی یا قرمز……………………………2 کیلو

دوشاب………………………………………..2 فنجان

 

این چغندر قند هست که رنگش سفید هست و شیرینه البته نوع قرمز رنگ اونهم وجود داره درست به این شکل که فقط رنگش قرمز معمولی هست و طعمش یک کم شور هست

طرز پخت چغندر قند سفید در خانه

دوره مقدماتی php

اینهم همون چغندر قرمزی هست که شکلش عین چغندر قندی و رنگش قرمز معمولی هست و طعمش کمی هم شور هست و به چغندر گاوی معروف است که بیشتر برای خوراک دام ازش استفاده می کنندکه من عکسش رو از ویکی پدیا پیدا کردم 

اینهم چغندر قرمز دایره ای شکل هست که شیرین هست و وقتی می جوشه رنگش از بین میره و میشه عین چغندر قرمز و اون لبو قرمز که ترشی ازش تهیه می کنند رنگ و شکلش عین این هست و فقط بعد از پخت هم رنگش ثابت و قرمز هست و ازش برانی و ترشی درست می کنند و رنگ یک رنگ طبیعی خوراکی هست

اینهم چغندر قرمز که از جام نیوز برداشتم ازش لبو ترشی و برانی و رنگ خوراکی و سالاد و … تهیه می کنند

من روش پخت هر دوتا رو گذاشتم

چغنر سفید یا قندی

ابتدا با برس آشپزخانه چغندر را خوب می شوییم و پوستش را می کنیم و رگ و ریشه اش را می گیریم

سپس به دلخواه تکه تکه می کنیم من مکعبی بزرگ خوردش کردم

سپس با درون قابلمه ریخته و رویش آب می ریزیم و می گذاریم تا بپزد البته از قابلمه بزرگ استفاده می کنیم یا هنگام پخت درب قابلمه را کمی باز می گذاریم تا سر نرود که حدود 5 الی 6 ساعت طول می کشد تا پخته شود

 سپس دوشاب را اضافه می کنیم

 و می گذاریم تا دوشاب بجوشد و به خورد لبو برود

 

که این شکلی شود

 اینهم مال چغندر بالاست

ابتدا چغندر را شسته و رگ وریشه اش را گرفته و پوستش را می گیریم

بعد درون قابلمه ریخته و درسته یا خورد شده و رویش آب می ریزیم تا بپزد که حدود 3 الی 4 ساعت طول می کشد اینن نسبت به بالایی زودپز هستش

بعد دوشاب را اضافه می کنیم و منتظر می مانیم تا دوشاب به خورد لبو برود 

که بعد از پخت اینجوری میشه

 بعد از برش دادن لبو

طرز پخت چغندر قند سفید در خانه

 

  نکات مهم:

سلام عزیزم .من تازه با وب تون اشنا شدم.واقعا عالیه.منم با چغندر قند درست کردم اما از شکر استفاده میکردم.میشه یه توضیح کوچیک درمورد دوشاب بدی؟اصلا چیه؟خودتون درست کردید یا باید اماده بخریم؟ممنون میشم پاسخ بدی.

سلام مجدد خدمت شما دوست عزیز.ممنون از اینکه جوابمو دادید.فقط دوسه تا سوال داشتم.دوشاب های دیگه مثل گلابی و …. که گفتید روشش با این روش دوشاب انگور فرق داره؟اگه فرق میکنن میشه هرموقع خواستید تهیه اش کنید.اموزشش رو توی وبلاگتون قرار بدید؟و سوال اخراینکه خاک دوشاب توی همه عطاری ها موجوده؟واقعا ممنون و سپاسگزار از شما دوست عزیزم

سلام مجدد خدمت شما دوست عزیز.ممنون از اینکه جوابمو دادید.فقط دوسه تا سوال داشتم.دوشاب های دیگه مثل گلابی و …. که گفتید روشش با این روش دوشاب انگور فرق داره؟اگه فرق میکنن میشه هرموقع خواستید تهیه اش کنید.اموزشش رو توی وبلاگتون قرار بدید؟و سوال اخراینکه خاک دوشاب توی همه عطاری ها موجوده؟واقعا ممنون و سپاسگزار از شما دوست عزیزم

سلام مجدد خدمت شما دوست عزیز.ممنون از اینکه جوابمو دادید.فقط دوسه تا سوال داشتم.دوشاب های دیگه مثل گلابی و …. که گفتید روشش با این روش دوشاب انگور فرق داره؟اگه فرق میکنن میشه هرموقع خواستید تهیه اش کنید.اموزشش رو توی وبلاگتون قرار بدید؟و سوال اخراینکه خاک دوشاب توی همه عطاری ها موجوده؟واقعا ممنون و سپاسگزار از شما دوست عزیزم

با سلام خدمت شما مدير محترم
از شما تقاضا داريم لينک ما را در وبلاگ خود قرار داده تا ما نيز لينک وبلاگ شما را در سايت خود قرار دهيم
با تشکر
www.isouda.ir
مرجع آشپزي با آيسودا
isoudaco@gmail.com

[شوخی]salam byayn hamdigaro link konim lotfan[چشمک][تایید]

عزیزم سلام خداقوت
ما برای اینکه چغندر رنگ قرمزش را حفظ کنه نزدیک پختن آن کمی سرکه انگور به آن اضافه می کنیم رنگ بسیار خوشرنگی پیدا می کنه و خیلی هم خوشمزه می شه اگر بخواهیم شکر هم اضافه می کنیم تا کمی شیرین شود و گرنه با همان سرکه خیلی مزه خوبی پیدا می کند .
با تشکر

سلاملار او قیرمزی چغندر یا پانجاری ایراندا هانسی شهردن آلماق اولار.ساغ اولون استفاده ایله دیک.آخی من ملکاندا آختاردیم تاپامادیم.از کجا می تونم چغندر قرمز تهیه کنم .در کدوم شهر تولید میشه.استفاده کردیم.ممنون

سلاملار او قیرمزی چغندر یا پانجاری ایراندا هانسی شهردن آلماق اولار.ساغ اولون استفاده ایله دیک.آخی من ملکاندا آختاردیم تاپامادیم.از کجا می تونم چغندر قرمز تهیه کنم .در کدوم شهر تولید میشه.استفاده کردیم.ممنون

منظورم اونیه که از جام نیوز برداشته بودید.مرسی

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

حامد 49 دقیقه پیش انواع سوپ 5 بازدید یکی از خوشمزه ترین غذاهایی را که میتوانی با گردن تهیه کنید سوپ است. در ادامه مطلب زیر طرز…

سالاد اسپانیایی، نوعی سالاد مخلوط سبزیجات و مواد پروتئینی است که در انواع مختلفی تهیه شده و با سس مخصوص سالاد اسپانیایی سرو می شود….

بادمجان پلو در ایران به دو روش قزوینی و شیرازی طبخ می‌شود و هر دو بسیار معروف می‌باشند. اگر شما نیز از طرفدار‌های بادمجان و غذا‌هایی که با بادمجان…

طرز پخت چغندر قند سفید در خانه

آموزش روش سالاد اسفناج با نارنگی
سالاد اسفناج با نارنگی را به جز نارنگی می توانید با دیگر میوه ها هم درست کنید. این سالاد را می توانید…

مجله قرمز: برای شروع روزتان نیاز به یک فنجان قهوه جو دارید؟ این دستور تهیه قهوه جو که به گونه‌ای، نوعی اوتمیل است که از بلغور جو دوسر تهیه می‌شود،…

بعضی از دوستان چغندر قند را با لبو اشتباه می گیرند ولی همانطور که در عکس

می بینید چغندر رنگ قهوه ای روشن مایل به خاکی دارد ولی لبو قرمز هستش ولی

طرز پخت چغندر قند سفید در خانه

در کل لبو جزء خانواده چغندر محسوب می شود .در ایران چون مردم از قند و شکر

چغندر قند استفاده می کنند کشت این محصول رایج است .ولی در بقیه کشورها

این محصول یا وجود ندارد یا به ندرت چون اصلا مصرف قند ندارند اگر هم شکر با چای

یا کافی مصرف می کنند شکر حاصل از نیشکر هست که به شکر قهوه ای معروف

می باشد .در استان کرمانشاه و چندین شهر دیگر ایران هم کارخانه تولید قند و شکر

وجود دارد.و این محصول هم به مقدار زیاد در دسترس مردم می باشد و اوائل پاییز

تا اواخر زمستان که فصل بردن این محصول به کارخانه قند می باشد برای خوراک هم

در اختیار مردم می باشد. یکی از خوشمزه ترین نوع پخت این محصول به صورت پخت

در تنور نانوایی سنگکی هاست به این ترتیب که مردم آن را خریده و خوب می شویند

و معمولا غروب به دم نانوایی سنگکی محل می برند و از نانوا درخواست می کنند که

برای فردای آن روز آن را در تنور پخته و مقداری هم از این خوراکی خوشمزه به نانوا

به صورت تعارف و دستمزد می دهند که بسیار بسیار با مزه و متنوع است .نوع دیگر

پخت به صورت آبپز می باشد که بعد از شستشو با مقدار مناسبی آب پخته و وقتی

کاملا پخته شد کمی شیره خرما روی آن می ریزند که هم خوشرنگ و هم خوشمزه

می شود پخت این محصول از شلغم خیلی زیادتر است و سر سخت تر می باشد

بعد از پخت می توانید تا چندین ماه در فریزر هم نگهداری کنید. در هند و پاکستان

نوعی سیب زمینی محلی وجود دارد که به زبان محلی به آن شکر قندی می گویند

که سیب زمینی را با چغندر پیوند زده اند و بی نهایت مزه چغندر می دهد ایرانیان

بسیار از این محصول استفاده می کنند (به یاد وطن عزیزمان)

 

                                                                  نوش جان

طرز پخت چغندر قند سفید در خانه
طرز پخت چغندر قند سفید در خانه
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *