طرز پخت ماهیچه پلو مجلسی

دوره مقدماتی php
طرز پخت ماهیچه پلو مجلسی
طرز پخت ماهیچه پلو مجلسی

باقالی پلو با ماهیچه

باقالی پلو با ماهیچه یکی از انواع غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در میان ایرانیان از جایگاه ویژه ای برخوردار است. این غذای خوشمزه مانند غذاهایی مثل چلو گوشت ، کباب کوبیده و … از غذاهای مجلسی ایرانی محسوب می شود که برای مهمانی های خاص از آنها استفاده می شود.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر باقالی پلو با ماهیچه تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری باقالی پلو با ماهیچه تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

طرز پخت ماهیچه پلو مجلسی

دوره مقدماتی php

دستور پخت

ابتدا باقالی ها را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و از وسط نصف می کنیم و کنار می گذاریم.سپس در قابلمه ای آب می ریزیم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم و روی حرارت حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب بجوش بیاید

و برنج را که بستگی به مدل آن دارد و مهارت شما یا از قبل خیس کرده اید و یا چون تجربه ندارید همان لحظه می شوییم و آب آن را بیرون می ریزیم و داخل آب در حال جوش می ریزیم.زمانی که برنج را به آب در حال جوش اضافه می کنیم آب از جوش می افتد

صبر می کنیم تا مجددا آب بجوش بیاید و باقالی ها را به آن می افزاییم و زمانی که برنج را تست کردیم و مغز پخت شده بود،برنج و باقالی را با هم آبکش می کنیم. سپس برای ته دیگ سیب زمینی را پوست می گیریم و حلقه حلقه برش می دهیم

و کف قابلمه روغن می ریزیم و سیب زمینی ها را روی روغن می چینیم و بعد ۱ قاشق غذا خوری زعفران دم کرده روی سیب زمینی ها می ریزیم و کمی از برنج را با کفگیر روی سیب زمینی ها می ریزیم و کمی شوید خشک روی برنج می پاشیم

و ۱ قاشق چایخوری هل و به اندازه نوک قاشق چایخوری دارچین و پودر گل محمدی و ۱ قاشق غذاخوری زعفران روی برنج می ریزیم و مجددا لایه بعدی نیز به شکل قبل برنج و باقالی می ریزیم و هل و دارچین و پودر گل محمدی و زعفران به همان مقداری که در لایه قبل ریختیم

در لایه بعدی نیز می ریزیم و کره را نازک ورقه ورقه می کنیم و روی برنج می چینیم تا بخورد برنج برود و به مرور برنج هم طعم دار شود و هم چرب شود و بعد نصف استکان آب دور قابلمه می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را متوسط می کنیم تا بخار بکند

و بعد حرارت را کم می کنیم و ۱۵ دقیقه بعد زیر شعله را خاموش می کنیم چون پلو کاملا پخته شده است. سپس برای پخت ماهیچه ابتدا پیازها را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و در تابه ای کمی روغن می ریزیم

و ماهیچه را همراه با پیاز داخل تابه می ریزیم و ۱ قاشق مربا خوری زردچوبه و فلفل سیاه که بوی گوشت را کاملا می گیرد به آن اضافه می کنیم و به مدت ۱۵ دقیقه بالای سر آن می مانیم و تفت می دهیم و خوب زیر رو می کنیم تا ته نگیرد

و پیاز نرم و سبک شود و رنگ گوشت ماهیچه ها تغییر کند و کمی سرخ شود. پس از اینکه ماهیچه ها کمی سرخ شدند تا روی آنها آب جوش می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا به مدت ۳ الی ۴ ساعت خوب پخته شود

و آب آن غلیظ شده باشد و در آخر کمی نمک به آن اضافه می کنیم. باقالی پلو را در قابلمه خوب زیر و رو می کنیم و در دیس می کشیم و ماهیچه را نیز در کاسه ای می گذاریم و با کمی زرشک آن را تزئین می کنیم. نوش جان

همچنین ببینید

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز پخت ماهیچه پلو مجلسی

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

ماهیچه مجلسی لذیذ با تمامی نکات ریزآن – Delicious Lamb Shank به سبک رستوران پسران کریم مشهد

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز پخت ماهیچه پلو مجلسی

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…


در دسته بندی آموزش آشپزی

سایت تفریحی نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار در کشورمان را آماده کرده ایم . برای مشاهده این آموزش آشپزی ، این پست را دنبال کنید.

برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه ابتدا چربی های ماهیچه را از آن جدا کنید کاملا تمیز شود.ماهیچه ها را به همراه پیاز سرخ شده و نمک و فلفل و روغن در حرارت خیلی کم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزید. شویدها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید. برنج را مطابق دستور غذای پلو بپزید. دو دقیقه قبل از اینکه برنج را آبکش کنید باقالی ها را به آن اضافه کنید.  برنج و باقالی را به آرامی آبکش کنید.

طرز پخت ماهیچه پلو مجلسی

¼ پیمانه آب و روغن را در قابلمه بریزید و حرارت دهید. در همین حین برنج و باقالی و شوید را در داخل قابلمه بریزید . پس از چند دقیقه روی در قابلمه را با دمکنی و یا دو لایه دستمال حوله ای بپوشانید. زعفران را با یک قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط کنید. با ۶ قاشق برنج در ظرف جداگانه مخلوط کنید. برنج را در ظرف بریزید و برنج آغشته به زعفران را به روی آن اضافه کنید.

برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه پسران کریم ابتدا ماهیچه ها را بخوبی تمیز کنید و بشویید. ابتدا حدود ۳۰۰ گرم پیاز را به صورت خلالی و درشت خرد می کنیم و داخل تابه می ریزیم و تفت میدهیم تا کمی سبک شود سپس ماهیچه را اضافه کرده و آن را نیز تفت میدهیم تا تغییر رنگ بدهد . در اینجا زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه می کنیم. استفاده از کره در ترکیب با روغن به خوشمزه تر شدن این غذا کمک میکند حتی میتوانید فقط از کره استفاده کنیند.

مورد مهم اینکه ما اصلا تو این غذا اب اضافه نمیکنیم و نیاز به قابلمه نداریم. کمی ماهیچه رو تفت می دهیم . حدود ۳۰۰ گرم پیاز خلالی شده ریز و یا نگینی شده رو اضافه میکنیم طوری که روی ماهیچه ها رو بپوشونه . دارچین ،فلفل سیاه،زردچوبه و زعفرون دم کرده غلیظ هم اضافه میکنیم حالا درب ظرف رو کامل می بندیم . بدون اینکه قطره ای آب اضافه کنیم . نکته مهم اینه که شعله باید بسییییار پایین باشه .

دیگه بهش دست نزنید . فقط هر از گاهی ، از دسته های ظرف گرفته و قابلمه رو تکون بدین مواد داخلش یه تکون بخورن ! در واقع باید حواستون باشه پیاز ها روی ماهیچه رو کامل بپوشونن اگر پیاز ها زیر ماهیچه برن میسوزن و آب نمیندازن و اون ماهیچه ی نرم و خوشمزه هم نخواهیم داشت!

به ۵-۷ ساعت زمان نیاز داره تا اونی بشه که ما می خواییم البته معمولا سر چهار ساعت پخته منتها بعد از ۵-۷ ساعت میشه باقلوا. به تدریج آب پیاز به خورد بافت ماهیچه میره و ماهیچه نرم و لذیذ و خوشمزه میشه. بعد از حدود یک و نیم ساعت ، یه سرکی بزنید ! می بینید که آب انداخته و داره تو آب خودش می پزه . و باز هم درب ظرف رو ببندین . این بار هر نیم ساعت فقط سر بزنید و مواد رو کمی جابجا کنید تا همه جای ماهیچه یکنواخت بپزه .

ماهیچه به این سبک بی آب هست و معمولا از همون سس پیاز داخل تابه در کنار ماهیچه سرو میکنن. در صورتی که پیازهاتون کاراملی و سرخ شده نیستن میتونین بعد از خارج کردن ماهیچه ها از ظرف کمی پیاز ها رو تفت بدین. نمک غذا رو در آخر اضافه کنین.

نکات : فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

خرید بلیط هواپیما | خرید بک لینک | آهنگ های شاد جدید | چت روم

طرز پخت ماهیچه پلو مجلسی
طرز پخت ماهیچه پلو مجلسی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *