طرز پخت غذای ساده و سریع

دوره مقدماتی php
طرز پخت غذای ساده و سریع
طرز پخت غذای ساده و سریع

طرز پخت غذای ساده و سریع

دوره مقدماتی php

آرایش

مدل مو

مدل لباس

آموزش آشپزی ، ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی

در آشپزی ۷ بهمن ۱۳۹۵ ۰ 29,579 بازدید

امروز خدمتتون هستم با یه شام ساده که خیلی سریع آماده میشه.

چند نوع آموزش رو براتون میگذارم هر کدوم راحت ترید انجام بدید. زیاد فرقی با هم ندارن.

مواد لازم برای دو نفر :

طرز پخت غذای ساده و سریع

نصف سینه مرغ آرد : ۲ لیوان متوسط تخم مرغ یک عدد کورن فلکس ریز شده یا آرد سوخاری برد کرامب  یک لیوان نمک و فلفل: به میزان لازم

طعم دهنده برای از بین بردن بوی مرغ فلفل دلمه سیر آبلیمو به دلخواه

آرد ۲-۳ قاشق غذاخوری

روش اول پخت:

در ابتدای کار سینه مرغ رو به فیله های دو سانتی متری برش میزنیم.

۱. فیله ها را توی مقداری آب و سیر میپزیم.

۲. فیله ها را آبکش میکنیم.

۳. تخم مرغ و آرد و مقداری نمک و فلفل را مخلوط میکنیم. مقدار آرد به حدی باشه که خمیر مورد نظر غلطتی شبیه به ماست خامه ایی داشته باشه.

۴. فیله ها را توی مایع بالا میغلتانیم.

۵. فیله ها را از توی مایع بالا بیرون آورده و توی پانکو میغلتانیم.

۶. درون ماهیتابه روغن میریزیم و میگذاریم داغ بشه و فیله ها را به آرامی توی روغن میگذاریم با شعله کم تا پخته بشن.

روش دوم:

۱. فیله های مرغ را توی آبلیمو سیر له شده و یا فلفل دلمه له شده و مقداری نمک به مدت ۱۲ ساعت میخوابونیم.

۲. تخم مرغ را با مقداری فلفل سیاه هم میزنیم.

۳. فیله ها را بعد از استراحت دوازده ساعته بیرون می آوریم و توی تخم مرغ می زنیم.

۴. فیله ها را از توی تخم مرغ بیرون آورده و توی پانکو میغلتانیم.

۵. درون ماهیتابه روغن میریزیم و میگذاریم داغ بشه و فیله ها را به آرامی توی روغن میگذاریم با شعله کم تا پخته بشن.

روش سوم:

۱. فیله های مرغ را توی آبلیمو سیر له شده و یا فلفل دلمه له شده و مقداری نمک به مدت ۱۲ ساعت میخوابونیم.

۲. تخم مرغ را با مقداری فلفل سیاه هم میزنیم.

۳. فیله ها را بعد از استراحت دوازده ساعته بیرون می آوریم و توی آرد میغلتانیم.

۴. فیله های آغشته به آرد را توی تخم مرغ زده شده میزنیم.

۵. فیله ها را از توی تخم مرغ بیرون می آوریم و توی پانکو مغلتانیم.

۶. درون ماهیتابه روغن میریزیم و میگذاریم داغ بشه و فیله ها را به آرامی توی روغن میگذاریم با شعله کم تا پخته بشن.

این سه روش پخت این فیه های خوشمزه بود به جای برد کرامب همونطور که توی مواد لازم گفته شد میشه از کورن فلکس استفاده کرد که برای اینکار اول کورن فلکس ها رو باید کمی خورد کرد.

من خودم از روش دوم استفاده میکنم بسیار خوشمزه س و همونجور که میبینید فیله مرغ کاملا مغز پخت شده و نیازی به آبپز کردنش نبود. ولی خب هر کس بنا یه سیلقه ش میتونه اینو درست کنه.

********************************

غذای ساده چیزی که همه دنبال یاد گرفتنش هستند، برخی اوقات پیش می آید که حوصله ندارید و یا وقت ندارید، نیاز دارید تا غذای ساده ای را درست کنید که در عین حال که سریع و ساده درست می شود، خوشمزه نیز باشد. 

از ابتدا تا انتها : ۲۰ دقیقه

مواد لازم مرغ سرخ کرده با گوجه فرنگی برا ی ۴ نفر:

 

 

طرز تهیه مرغ سرخ کرده با گوجه فرنگی :

طرز پخت غذای ساده و سریع

*. گوجه فرنگی ها را با چاقو شکاف دهید روی آن شکر قهوه ای پاشیده و در ماکرویو قرار دهید.

*. حدود ۳ دقیقه و یا تا موقعی که پوست آن از هم پاشیده شده.

*. گوجه فرنگی ها نرم شوند. آنها را هم بزنید و جدا آن را کنار بگذارید.

*. در یک ماهی تابه ۵/۲ فنجان آب همراه با ۱ قاشق چای خوری نمک ریخته تا به جوش آید.

*. سپس پولنتا را در آن قرار داده حرارت را کم کنید و گاهی اوقات آن را هم بزندید و برای ۵ دقیقه آن را بپزید.

*. در ظرف کم عمقی آرد را با ۲/۱ قاشق چای خوری نمک و فلفل مخلوط کرده و به آن آبدوغ را اضافه کنید.

*. سپس مرغ ها را درون آن بغلتانید و سپس ۳ قاشق سوپخوری روغن در یک ماهی تابه ریخته.

*. با حرارت ملایم، آن ها را در ۴ دقیقه و یا تا وقتی که صورتی شود سرخ کنید.

*. اسفناج ها را بپزید و در بشقاب سروتان به همراه بقیه مواد تهیه شده قرار دهید.

نکته : پولنتا (غذای خوراکی به سبک ایتالیایی تشکیل شده از آرد ذرت و یا آرد نرم در آب جوش)

**********************************

طریقه ی درست کردن غذای سه سوته خوراک مرغ و سیب زمینی

مواد لازم غذای سه سوته :

 

 

طرز تهیه غذای سه سوته :

*. کره رو داخل ماهیتابه با حرارت کم باز کنین پیاز رو اضافه کنین کمی که پیاز نرم شد سیر را اضافه کنین هم بزنین فیله های مرغ را خلال خلال کنین به مخلوط پیاز وسیر اضافه کنین تفت بدین فلفل دلمه ای های خلال شده را بریزین.

*. نمک و فلفل و اویشن رو اضافه کنین سر ماهیتابه یا قابلمه را بزارین و حرارت رو کم کنین سس کچاپ رو با زعفرون مخلوط کنین و اماده کنار بزارین قارچها رو خرد کنین و به مرغ ها اضافه کنین.

*. حرارت رو بیشتر کنین تا اب مرغ ها و قارچ ها خشک بشه در اخر سس رو اضافه کنین و مخلوط کنین و غذا اماده خوردن واسه کنارشم میتونین سیب زمینی سرخ کنین و یه غذای فوری خوشمزه نوش جان کنین.

 

خواص قارچ :

*. قارچ ها به دلیل داشتن بتاگلوکان و اسید لینولئیک منبع غذایی خوبی برای پیشگیری از بروز سرطان سینه و پروستات هستند. علاوه بر این اسید لینولئیک از ایجاد اثرات نامطلوب استروژن پیشگیری می کند. هورمون استروژن یکی از دلایل بروز سرطان سینه در زنان بعد از یائسگی است.

*. یکی از بهترین راه های تامین ویتامین D قرار گرفتن در معرض نور خورشید است اما درصورتی که روزانه بیشتر ساعات روز را در محیطی سر بسته می گذرانید بهتر است با کمک برخی مواد غذایی از جمله قارچ کمبود ویتامین D بدن تان را جبران کنید.

************************

امروز آموزش یک نوع غذا با مرغ رو دارم که خیلی خوشمزه است یکی از غذاهای مورد علاقه بابام هست که مرغ زیاد دوست نداره ولی اینو دوست داره.

مواد لازم:

سینه مرغ یک عدد

پیاز داغ ۳ قاشق غذاخوری

رب انار ۱ پیمانه

رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری

نخود فرنگی / ذرت / کشمش / قارچ به اندازه دلخواه

آلو خشک از این بزرگا هستاااا اونم به اندازه یک استکان

فلفل دلمه ریز شده ۱ عدد

طرز تهیه:

مرغ آبپز رو به اندازه های مربع ۵ سانتی میبریم و توی تابه یه ذره روغن میریزیم و مرغ رو با حرارت ملایم میریزیم توی تابه بعد از ۲ -۳ دقیقه پیاز داغ رو بهش اضاف میکنیم.

آلو خشک که قبلا خیس کردیم و کشمش و نخوفرنگی ذرت اضاف میکنیم در آخر فلفل دلمه و قارچ رو اضاف میکنیم کمی تفت میدهیم و بعد رب انار و با رب گوجه با نیم لیوان آب قاطی میکنیم و روی مواد میریزیم در تابه رو برای ۱۵ دقیقه میگذاریم.

به همین سادگی یه غذای عالی دارین.

طریقه ساخت حلقه های پیاز:

مواد لازم:

پیاز بزرگ ۱ عدد

آردسوخاری به میزان لازم

تخم مرغ ۱ عدد

نمک ادویه به میزان لازم

پیاز رو حلقه حلقه میکنیم به مدت ۱۵ دقیقه توی آب میگذاریم تا نرم بشه

به تخم مرغ نمک و ادویه میزنیم و پیازها رو به مدت ۵ مین هم توی تخم مرغ میخوابونیم و بعد با چنگال بیرونش میاریم و توی آرد سوخاری میغلتونیم و توی روغن داغ سرخ میکنیم.

اینم خوشمزه است من دوست دارم هم برای تزیین خوبه هم مزه خوبی داره.

امیدوارم خوشتون اومده باشه

۱۶ اسفند ۱۳۹۷

۱۵ اسفند ۱۳۹۷

۲۶ آذر ۱۳۹۷

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد .بخش ‌های مورد نیاز علامت‌ گذاری شده ‌اند * *

دیدگاهdocument.getElementById(“comment”).setAttribute( “id”, “a9bf90a522d1dd2cb54251571d43cd26” );document.getElementById(“9ca32eb6f7”).setAttribute( “id”, “comment” );

نام *

ایمیل *

وب سایت

کلیه حقوق مادی و معنوی سایت ساتین محفوظ است، استفاده از مطالب فقط با ذکر منبع با لینک مستقیم بلامانع است.

© Copyright 2019, All Rights Reserved. | Powered by saten

طرز پخت غذای ساده و سریع
طرز پخت غذای ساده و سریع
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *