طرز پخت رب گوجه فرنگي

دوره مقدماتی php
طرز پخت رب گوجه فرنگي
طرز پخت رب گوجه فرنگي

 

رب گوجه فرنگی پر استفاده ترین چاشنی در غذاهای ما ایرانیان است. در این مطلب آموزش پخت رب گوجه فرنگی را برای شما آماده کردیم ، در ادامه با همدوره همراه باشید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید مقداری رب گوجه فرنگی به صورت آزمایشی تهیه کنید.

ابتدا گوجه فرنگی ها را می شوییم و با کارد از وسط به قسمت تقسیم می کنیم. گوجه فرنگی ها را در قابلمه ای می ریزیم و آب را به قابلمه اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم. صبر می کنیم تا آب درون قابلمه به جوش بیاید تا پوست گوجه ها به راحتی جدا شوند.

پس از اینکه گوجه ها خوب جوشیدند آنها را روی یک توری سیمی با سوراخ های بسیار ریز می ریزیم و گوجه ها را به آرامی روی توری فشار می دهیم تا پوست و دانه هایشان جدا شود و آب گوجه فرنگی به دست بیاید.

حالا آب گوجه فرنگی را مجددا در قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. زمانی که رب گوجه فرنگی کمی غلیظ شد و شروع به قل زدن کرد نمک را اضافه می کنیم.

طرز پخت رب گوجه فرنگي

 

دوره مقدماتی php

برای اینکه متوجه شویم غلظت رب گوجه فرنگی کافی است باید با قاشق روی رب در قابلمه خطی بکشیم ، اگر مدتی طول کشید تا شکاف پر شود غلظت رب گوجه فرنگی ما تقریبا کافی است. در این مرحله باید کاملا مراقب رب باشیم.

مرتب رب گوجه فرنگی را هم بزنیم تا ته نگیرد چون اگر ته بگیرد رب ما طعم ناخوشایندی خواهد داشت. در پایان روغن را به رب اضافه می کنیم و کمی رب گوجه فرنگی را تفت می دهیم. در صورت تمایل می توانید مقدار روغن را بیشتر کنید.

پس از اینکه رب گوجه فرنگی آماده شد آن را در ظرفی بزرگ مانند تشت می ریزیم و اجازه می دهیم خوب خنک شود . پس از اینکه رب گوجه فرنگی به دمای محیط رسید آنرا در ظروف دلخواه بسته بندی می کنیم و در یخچال قرار می دهیم.

 

حتما از گوجه فرنگی های گوشتی و سالم استفاده کنید تا رب گوجه فرنگی تان طعم مطبوعی داشته باشد. به هیچ وجه از گوجه های له شده و خراب برای تهیه رب گوجه فرنگی استفاده نکنید چون باعث می شود نتیجه خوبی نگیرید.

بهترین ظرف برای تهیه رب گوجه فرنگی ظرف مسی است. زمانی که قصد دارید آب گوجه فرنگی را بگیرید باید خیلی مراقب باشید تا دانه های گوجه فرنگی از توری رد نشوند زیرا این امر باعث می شود که رب گوجه فرنگی شما سریع کپک بزند.

میزان غلظت رب گوجه فرنگی هم در ماندگاری و طعم آن تاثیرگذار است. اگر رب گوجه فرنگی خود را شل و آبدار بردارید با سرعت زیادی کپک می زند. البته اگر رب گوجه فرنگی خود را خیلی سفت هم بردارید طعم ناخوشایندی مانند سوختگی می دهد.

استفاده از روغن در طرز تهیه رب گوجه فرنگی باعث می شود که رب خوش رنگ و شفافی داشته باشید. ضمن اینکه باعث می شود رب گوجه فرنگی شما در یخچال یا فریزر یخ نزند. رب گوجه فرنگی را در جای خشک و خنک مانند یخچال نگهداری کنید.

 

استفاده از رب گوجه فرنگی مرغوب باعث مقاومت و محافظت از پوست شما در برابر سوختگی های پوستی حاصل از اشعه های فرابنفش می شود.

محققین ثابت کرده اند که مصرف منظم ۴۰ گرم رب گوجه فرنگی به همراه ۱۰ گرم روغن زیتون در طی ۱۰ هفته باعث می شود التهاب های پوستی و آفتاب سوختگی پوست بدن تا حدود ۴۰ درصد کاهش یابد. دلیل این امر لیکوپن بسیار زیاد و غنی است که در رب گوجه فرنگی موجود است.

طرز پخت رب گوجه فرنگي
طرز پخت رب گوجه فرنگي

9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اموزش پخت کیک در ماکروفر دوو x بخوانید...