طرز پخت رب انار در منزل

دوره مقدماتی php
طرز پخت رب انار در منزل
طرز پخت رب انار در منزل

Завантаження…

Завантаження…

دوره مقدماتی php

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

طرز پخت رب انار در منزل

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Recipe: http://ashpazibasana.com/recipe/pomeg…Subscribe: http://bit.ly/2jZKDGXSana Ashpazi Ba Sana Channel: https://www.youtube.com/channel/UC0IB…My Facebook Page: https://www.facebook.com/AshpaziBaSanaFollow me on Instagram: https://www.instagram.com/ashpazi_ba_…Join my Telegram Channel: https://telegram.me/AshpaziBaSanaConnect with me on Telegram: https://telegram.me/sanakitchen

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

آموزش دستور تهیه و طرز درست کردن رب انار خانگی و خوشمزه در منزل

انار :•: به میزان لازم

شکر :•: به دلخواه

طرز پخت رب انار در منزل

آموزش دستور تهیه و طرز درست کردن رب انار خانگی و خوشمزه در منزل

برای تهیه رب انار ابتدا سر انار را بگیرید و به چهار قارچ برش بدهید و  آنها را دان کنید،در حین دانه کردن دقت کنید که پوست های داخل انار و غلاف سفید رنگ داخل انار با دانه ها مخلوط نشود.

سپس انارهای دان شده را در آبمیوه گیری یا چرخ گوشت بریزید تا دستگاه آبشان را بگیرد و تفاله آنها را دور بریزید سپس آب انار را در قابلمه ای بریزید و روی شعله  اجاق قرار دهید و زیر آن را اول زیاد کنید تا به جوش آید

و سپس متوسط کنید تا کم کم  آب انار غلیظ شود،غلظت مناسب  برای رب انار بحدی است که قاشق به راحتی در رب حرکت کند .هر چه رب انار غلیظ تر شود ،در ضمن دیرتر نیز فاسد میشود.

(که رنگ قهوه ای کمرنگ تا قهوه ای پر رنگ و قرمز تیره است)

اما اگر دوست دارید غلیظ تر نیز بشود باید بگذارید تا آنقدر بجوشد تا مثل عسل غلیظ شود. فقط مواظب باشید که ته نگیرد .سپس رب انار را در شیشه ای بریزید و در آن را ببندید و در یخچال نگهداری کنید.

برای ملس یا شیرین شدن رب انار با توجه به ذائقه خود در زمان پخت مقداری شکر به آن اضافه نمایید. از جمله غذاهای معروفی که با رب انار تهیه میشود اکبر جوجه و فسنجان است.

در دسته بندی طرز تهیه ترشی و مربا

رب انار

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه رب انار خانگی در منزل را آماده کرده ایم ، برای مشاهده این دستور این پست را دنبال کنید.


طرز پخت رب انار در منزل

رب انار خانگی

با آموزش طرز تهیه رب انار خانگی از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. ابتدا انارها رو دون دون می کنیم برای دونه کردن سریع انار تاج انار رو با چاقو برمی داریم و انار از وسط به چهار قسمت برش میدیم و انار رو توی دست چپمون میذاریم

(طوری که پوستش سمت خودمون باشه) و با یک وسیله ای چوبی مثل ملاقه ، کف گیر ،‌ و هر وسیله چوبی دیگه شروع به ضربه زدن به انار می کنیم تا کاملاً دونه های انار دربیاد با این روش خیلی سریع دونه های انار درمیاد

بعد انارهای دونه شده رو با یک لیتر آب داخل یه ظرفی میریزیم و میذاریم روی حرارت (یک لیتر برای ۱۰ کیلو اناره) تا پخته بشه حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه طول میکشه فقط مواظب باشید که آب انار سریز نشه (یعنی طوری باشه که دونه انار دست زدید دونه اش پخته شده باشه و سریع از هسته اش جدا بشه)

یه آبکش مناسب انتخاب می کنیم و یه دونه ظرف هم زیر آبکش میذاریم و انارها رو داخل اون می ریزیم  و آبی که رو که توی ظرف ریخته شد رو توی ظرف اصلی که روی حرارت بود می ریزیم خب حالا می ریم سراغ دونه های اناری که توی آبکش بود

ظرف رو دوباره زیر آبکش میذاریم و با یک کف گیر یا ملاقه چوبی خوب روش رو می زنیم تا گوشت انار از هسته جدا بشه و ولی قبل از این که انار ها رو داخل ظرف روی حرارت بریزیم یه بار دیگه اون رو داخل آبکش می ریزیم

شاید موقعی که داریم دونه های انار رو با کف گیر می زنیم بعضی هسته ها از آبکش رد شده باشه خوب حالا اون ها رو داخل ظرف روی حرارت می ریزیم خوب حالا می ریم دوباره سراغ این هسته های انار .هسته ها رو داخل یه ظرف می ریزیم

و به اندازه ۲ تا ۳ تا لیوان توش آب می ریزیم و اون ها رو داخل آبکش می ریزیم دوباره با کف گیر خوب روی هسته ها رو می زنیم و قبل از این که اون ها رو داخل ظرف روی حرارت بذاریم آبکش می کنیم چون ترشی واقعی انار توی همین مرحله آخره خوب آب انارها رو روی حرارت گذاشتیم رو میذاریم

تا اون غلیظ بشه کمی که غلیظ شد با کف گیر پشت سر هم هم می زنیم و سعی کنید هم بزنید تا ته اون نگیره و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آخر که غلیظ شد نمک رو بهش اضافه می کنیم مواظب رب باشید که ته نگیره.

از معروف ترین غذاهایی که با رب انار تهیه می شوند میتوان به خورش فسنجان و اکبر جوجه اشاره کرد که دو غذای فوق العاده خوشمزه و پرطرفدار در تمام نقاط کشور هستند. اگر طرفدار غذاهای ترش مزه هستید حتما رب انار رو امتحان کنید.

رب انار خوشمزه

رب انار رو زیاد سفت برندارید چون هر چه رب انار بمونه سفت تر میشه و از لذت و خوشمزگی اونکم میشه . نباید زیاد هم رقیق برداشت چون کپک می زنه و خراب میشه . بعد وقتی که رب انار سرد شد اون ها رو داخل شیشه میریزیم (شیشه بهتر و بهداشتی تره)

و روی اون مقدار خیلی کم روغن می ریزیم (نصف قاشق چایخوری) و خوب سرش رو می بندیم و جای خنک میذاریم (خارج از یخچال) حتی می توانید اون ها رو  ۲ سال نگه دارید .

تصفیه خون با رب انار

رب انار را صبح یک قاشق مصرف کنید که بهترین تصفیه کننده خون می باشد . برای از بین بردن کلسترول بد خون رب انار مصرف کنید. رب انار ترش را در دهان بگیرید. جوش و برفک دهان را برطرف مى‏ سازد. رب انار را با کمى عسل مخلوط نموده و ضماد کنید.

زخم داخلى بینى و سودا را درمان مى ‏کند. اول معده را پاک سازید بعد رب انار شیرین و کهنه را با میل در چشم بکشید بینایى را تقویت مى‏ کند و خارش چشم و زخم گوشه چشم را درمان مى‏ کند.

نکات : فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

خرید بلیط هواپیما | خرید بک لینک | آهنگ های شاد جدید | چت روم | دانلود آهنگ جدید

طرز تهیه رب انار خانگی و شمالی را با بلاگ گیلی شاپ دنبال کنید. رب انار یکی از چاشنی های فوق العاده خوشمزه و سنتی استان گیلان است که می توانید آن را بر روی انواع غذاها و خورشت های محلی بریزید و شاهد طعمی بی نظیر و به یاد ماندنی در غذایتان باشید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه رب انار خانگی و شمالی را به شیوه کاملا سنتی بیاموزید.

طرز پخت رب انار در منزل
طرز پخت رب انار در منزل
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *