طرز پخت دیزی سفالی در فر

دوره مقدماتی php
طرز پخت دیزی سفالی در فر
طرز پخت دیزی سفالی در فر

Загрузка…

Загрузка…

دوره مقدماتی php

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز پخت دیزی سفالی در فر

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

سلام دوستان عزيزدوستاني كه دوست دارند كانال ما رو حمايت مالي كنن و براي رشد و بهتر شدن فيلم ها كمك كنند و در ساخت استديو انلاين كمك كرده باشند ميتونن به لينك PayPal ما مراجعه كنند با تشكر فراوان جوادجوادي https://www.paypal.me/javadjavadi

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز پخت دیزی سفالی در فر

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

نکات مهم1-من هنگام درست کردن این ویدئو متآسفانه زعفرانم تمام شده بود این بود که بنده به جای زعفران از زرد چوبه استفاده کرده ام و شما میتوانید بجای زرد چوبه کمی زعفران را خرد کرده و در آب یخ بریزید تا رنگ و طعم آن بیشتر پدید آید2- گوشت آبگوشت بهتر است گوسفند نر باشد و اگر از گوشت گوسفند ماده میخواهید آبگوشت یا دیزی سنتی درست کنید از بره شش ماهه درست کنید و ار گوشت ماده گوسفند که زاییده باشد نبایستی در آبگوشت و دیزی استفاده کنید3- اگر از نخود استفاده میکنید حتمآ از نخود درشت کرمانشاه استفاده کنید 4- اگر بخواهید برای یک رستوران یا غذاخوری آبگوشت و دیزی بار کنید همین مراحل را در پختن لحاظ کنید مقدار گوشت یک دیزی آبگوشت یک نفره در تعداد زیاد یکصدو بیست گرم گوشت گوسفند (بره شش ماهه) و دمبه 45 گرم میباشد طرض درست کردن دیزی برای رستورانها و غذا خوریها:به تعداد دیزی 100 یا دویست عدد را در فر آبگوشت به چینید آب جوش آماده داشته باشید و اولین کاریکه انجام میدهید ریختن یک چهارم پیاز معمولی (نه بزرگ و نه کوچک) در ته سفال یا ظرف آبگوشت که این روزها بیشتر از ظرف آلومینیم استفاده میشود سپس کمی نمک اضافه کنید حالا گوشت و دمبه را، به ظرف اضافه کنید و بلافاصله آب جوش بریزید آب جوش بایستی تا بالای خط ظرف باشد سپس شعله فر آبگوشت را که احتمالا شب میباشد زیاد کنید تا آب گوشت بجوش آید، کف آنرا جمع کرده و شعله فر را به قدری کم کنید که در یک ثانیه فقط یک حباب جوش برخیزد درب خود ظرف دیزی را نگذارید ولی درب فر را، ببندید اگر شب ساعت 10 آبگوشتها را، بار گذاشتید بایستی ساعت 7 صبح بروید سراغ فر آبگوشتتان و نخود درشت کرمانشاه که شب ساعت 10 شب خیسانده اید برای هر ظرف آبگوشت یک استکان فرانسه کافیست سپس شعله را،زیاد کرده و مجددا کف نخود ها را، جمع کنید،و دوباره شعله را کم کنید کار شما تمام است پس ساعت 11 صبح وقت ریختن سیب زمینی است بزرگی تکه های سیب زمینی به اندازه همین ویدئوست بعد از نیم ساعت یعنی در ساعت 11/5 بعد از اظمینان از پختن سیب زمینی، زرد چوبه را، اضافه کنید و یک ربع بعد رّب گوجه که در آب ولرم حل شده برای هر ظرف آبگوشت یک الی 2 قاشق رب بریزید و در آخر گوجه فرنگی بریزید تذکر مهم: برای خوشمزه شدن آبگوشتتان اگر برایتان مقدور بود بجای زرد چوبه از زعفران استفاده کنید و چنانچه آب ظرفهای آبگوشت کمی از سطح گوشت پایین آمد از آب قلم استخوان که قبلا آماده کرده اید استفاده کنید تا آبگوشت شما مغذی،خوش طعم،وخوش عطر باشد برای سلیقه افراد وقتی گوجه فرنگی را اضافه میکنید درون چند ظرف به تعداد 10 یا بیست عدد آن سیر تازه یک الی 2حبه ، هم چنین بسته به ذائقه افراد میتوانید از فلفل تند در مقدار کم و یا ادویه مخصوص آبگوشت بسته به سلیقه مشتریهایتان استفاده کنید

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…



طرز پخت دیزی سفالی در فر
طرز پخت دیزی سفالی در فر
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *