طرز پخت خورش بامیه عربی

دوره مقدماتی php
طرز پخت خورش بامیه عربی
طرز پخت خورش بامیه عربی

تهران- الکوثر:  ابتدا بامیه ها را تمیز می کنیم و انتهای بامیه ها را می گیریم ، سپس تابه را روی گاز می گذاریم و مقداری روغن در آن میریزیم و بامیه ها را در روغن سرخ می کنیم. توجه داشته باشید انتهای بامیه را طوری جدا کنید که به بافت بامیه ضربه ای وارد نشود. 

مواد لازم :

گوشت گوسفندي    500 گرم

طرز پخت خورش بامیه عربی

باميه                       500 گرم

رب گوجه‌فرنگي       80 گرم

دوره مقدماتی php

تمرهندي                60 گرم

آبليمو تازه            دو قاشق غذاخوري

آب                      دو ليوان

دارچين              نصف قاشق چايخوري

كره                      70 گرم

گشنيز خرد شده  دو قاشق سوپخوري

عصاره ليموترش    يك عدد

سير تازه            دو حبه

پياز                    یك عدد

روغن مايع           يك پيمانه

زردچوبه، نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه :

نخست انتهاي باميه‌ها را گرفته و خوب مي‌شوييم و ‌آنها را در روغن سرخ مي‌كنيم. پياز و سير را در كره تفت مي‌دهيم. آن‌گاه، گوشت را به موادمان اضافه كرده و مقداري تفت مي‌دهيم و در انتهاي اين مرحله، نمك و ادويه‌ها را اضافه مي‌كنيم، سپس درون ظرف آب ريخته تا گوشت خوب پخته شود، بعد، باميه‌ها را نيز افزوده و بقيه مواد را به جز گشنيز به مخلوط‌مان مي‌افزاييم، پس از اين كه چند جوش خورد و جا افتاد، گشنيز را هم داخل ظرف مي‌ريزيم، در اين لحظه، خورش آماده است.

از صفحه آشپزی غذاهای عربی الکوثر فارسی دیدن کنید  

پاسخ به سوالات پزشکی و جنسی شما ، در مجله دلگرم کلیک کنید…

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت آرادپرداز محفوظ است ؛ هر گونه استفاده از مطالب دلگرم با رعایت شرایط بازنشر امکان پذیر است.

 

طرز تهیه خورشت بامیه عربی مجلسی و فوق العاده خوش طعم + فیلم آموزشی

 

در این مطلب از سایت نماگرد طرز تهیه خورشت بامیه به سبک عربی را برای شما تدارک دیده ایم که نسبت به خورشت بامیه طعم کمی تند و ترش تری دارد. بامیه گیاه مفیدی برای بیماران دارای کلسترول خون بالا می باشد به طوری فیبر مجود در آن که موسیلاژ نام دارد از طریق متصل شدن با نمک‌های صفراوی و اسیدهای چرب، باعت کاهش کلسترول خون می‌شود. در ادامه این مطلب سایر خواص مفید بامیه را نیز ذکر کرده ایم که مطالع آن خالی از لطف نیست. مطابق پست های قبلی که در مورد طرز پخت خورشت های قورمه سبزی، فسنجان، قیمه، هویج، ریواس، و مرغ هندی با ماست بود در این مطلب نیز یک ویدیو آموزشی انتخاب کرده ایم که امیدواریم مورد توجه شما عزیزان قرار بگیرد. با ما همراه باشید…

 

طرز پخت خورش بامیه عربی

طرز تهیه خورشت بامیه عربی مجلسی و فوق العاده خوش طعم + فیلم آموزشی

 

طرز تهیه خورشت بامیه عربی مجلسی و فوق العاده خوش طعم + فیلم آموزشی

طرز تهیه خورشت بامیه عربی مجلسی و فوق العاده خوش طعم + فیلم آموزشی

خواص بامیه:

 

طرز تهیه خورشت بامیه عربی مجلسی و فوق العاده خوش طعم + فیلم آموزشی

 

 

منبع: جام جم آنلاین

گردآوری: سایت تفریحی نماگرد

 

دیدگاه

لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:

یکی از قرص های ضد آلرژی و حساسیت قرص ستیریزین می باشد که کاربرد اصلی این قرص در مواقع خارش و برای درمان حساسیت می باشد. در مطلب امروز موارد مصرف و عوارض ستیریزین…

یوگا یکی از ورزش های بسیار مفید است. اگر می خواهید بدانید که کاهش وزن با یوگا چگونه است این بخش گهر را تا پایان بخوانید. کاهش وزن با یوگا چگونه است؟ در حالیکه…

بازیگر سریال روزهای بی قراری سارا صوفیانی و همسرش  امیرحسین شریفی که وی نیز بازیگر و تهیه کننده نیز میباشد. در مطلب امروز درباره بیوگرافی سارا صوفیانی؛ امیر حسین شریفی این دو هنرمند می…

قارچ کفیر یکی از مواد مفیدی است که موارد استفاده بسیار زیادی دارد. اگر می خواهید بدانید قارچ کفیر چیست این بخش گهر را بخوانید. قارچ کفیر چیست ؟ قارچ کفیر ماده‌ سفید رنگ…

فلافل یکی از غذاهای خوشمزه غرب و جنوب ایران است. گهر در این بخش طرز تهیه فلافل اهوازی به همراه نکات آن برای شما عزیزان شرح می دهد. طرز تهیه فلافل اهوازی + نکات…طرز پخت خورش بامیه عربی

فیشینگ یکی از روش های کلاهبرداری است که چند سالی است رواج یافته است. گهر در این بخش در مورد فیشینگ و روش های مقابله با آن صحبت می کند. فیشینگ چیست و روش…

از دیربار انسان ها با حیوانات ارتباط داشته اند. گهر در این بخش از نظر روانشناسی ارتباط انسان و حیوانات را تشریح می دهد. روانشناسی ارتباط انسان و حیوانات حیوانات هم مانند انسان ها…

وارنا یکی از جزیره های دیدنی کشور بلغارستان است. برای آشنایی با جاذبه های گردشگری وارنا این بخش گهر را تا پایان مطالعه نمایید. با جاذبه های گردشگری وارنا آشنا شوید شهر وارنا یکی…

سریال دنگ و فنگ روزگار پس از تعطیلات نوروز از شبکه ۱ پخش می شود زمان پخش و تکرار این سریال را در ادامه مشاهده می کنید. داستان «دنگ و فنگ روزگار» به ارتباط…

سحر قریشی بازیگر سینما عکسهای بهاری متفاوتی در صفحه شخصی اش در اینستاگرام منتشر کرد. در ادامه عکسهای جدید سحر قریشی را مشاهده می کنید عکسهای بهاری سحر قریشی  سلفی متفاوت سحر قریشی

پارک دیزنی لند یکی از جاذیه های گردشگری در آمریکا است. برای آشنایی با پارک دیزنی لند این بخش گهر را تا پایان دنبال نمایید. آشنایی با پارک دیزنی لند پارک تفریحی دیزنی لند…

مزاقبت های دوران بارداری از اهمیت بسیار ویژه ای برخوردار است. اگر می خواهید بدانید مواد غذایی برای تقویت جنین کدامند این بخش گهر را بخوانید. مواد غذایی برای تقویت جنین کدامند؟ جنین موجودی…

شیلا خداداد ، پرستو صالحی و حدیث فولادوند به مناسبت ۲۰ ساله شدن رفاقت شان عکسهای جدیدی در ایستاگرام شخصی شان منتشر کردند. در ادامه مشاهده می کنید رفاقت ۲۰ ساله بازیگران زن دوستی…

مازندران یکی از استان های شمالی بسیار دیدنی و خاطره انگیز است. گهر در این بخش به معرفی اسل محله یا عسل محله مازندران می پرازد. معرفی اسل محله یا عسل محله مازندران اسل…

همانطور که می دانید جوانسازی پوست روش های مختلفی دارد. گهر در این بخش مهم ترین روش های جوان سازی پوست را شرح می دهد. مهم ترین روش های جوان سازی پوست ۱) کرم…

 صفحه اول روزنامه های امروز کشور  روزنامه های  آرمان امروز ، آفتاب یزد ، ابرار ، ابرار اقتصادی ، ابتکار ، اعتماد ، افکار  ، اقتصاد پویا ، اطلاعات ، ایران ، بانی فیلم…

 قیمت دلار ۱۷ فروردین ۹۸  قیمت و و ارز  قیمت دلار امروز ۹۸ در بازار آزاد  و قیمت آنلاین دلار  و قیمت دلار ازاد امروز در بازار بروزرسانی ساعت ۱۸:۱۶…

قیمت روز سکه و طلا  قیمت طلا ۱۷ فروردین ۹۸  – قیمت طلا اتحادیه طلا و جواهرات تهران و مزنه طلا  قیمت لحظه ای طلا در تلگرام قیمت خرید طلا از مشتری انلاین بروزرسانی ساعت…

حمید هیراد خواننده خوش صدای پاپ – سنتی کشور آهنگ دیر کردی جدیدترین آهنگ خود را منتشر کرد که در ادامه می توانید دانلود نمایید. آهنگ دیر کردی حمید هیراد دانــلــود آهنــگ

محسن افشانی بازیگر پر حاشیه به همراه همسرش سویل خیابانی در مراسم اکران خصوصی فیلم پارادایس حضور یافتند و با رفتارهای نامتعارف مورد سوژه عکاسان قرار گرفتند. در ادامه عکسهای محسن افشانی و همسرش…

عکسهای آتلیه ای عجیب الناز شاکردوست …

عکس خاص تیپ فریبا طالبی و همسرش …

سلفی روناک یونسی و همسرش در باشگاه بدنسا …

تغییر چهره و افزایش وزن محمدرضا گلزار در …

عکسهای نامتعارف محسن افشانی و همسرش در ا …

عکس ریحانه پارسا و مادرش بدون آرایش …

عکسهای سحر قریشی در اکران رقص روی شیشه …

ازدواج دریا مرادی دشت با پسر خانم بازیگر …

ازدواج مریم کاویانی با رامین مهمانپرست س …

فتوشات های جدید مریم معصومی با مدل موی م …

کاهش وزن با یوگا چگونه است؟ …

قارچ کفیر چیست ؟

طرز تهیه فلافل اهوازی + نکات ریز آن …

فیشینگ چیست و روش های مقابله با آن …

روانشناسی ارتباط انسان و حیوانات …

با جاذبه های گردشگری وارنا آشنا شوید …

زمان پخش و تکرار سریال دنگ و فنگ روزگار …

بيترين: مواد لازم:

گوشت گوسفندي                                500 گرمطرز پخت خورش بامیه عربی

باميه                                                 500 گرم

رب گوجه‌فرنگي                                     80 گرم

تمرهندي                                             60 گرم

آبليموتازه                            دو قاشق غذاخوري

آب                                                   دو ليوان

دارچين                           نصف قاشق چايخوري

كره                                                 70   گرم

گشنيز                 خرد شده دو قاشق سوپخوري

عصاره ليموترش                                   يك عدد

سير                                               تازه دو حبه

پياز                                                     يك عدد

روغن                                          مايع يك پيمانه

زردچوبه، نمك و فلفل                       به ميزان لازم

 

طرز تهيه:

 

نخست انتهاي باميه‌ها را گرفته و خوب مي‌شوييم و ‌آنها را در روغن سرخ مي‌كنيم. پياز و سير را در كره تفت مي‌دهيم. آن‌گاه، گوشت را به موادمان اضافه كرده و مقداري تفت مي‌دهيم و در انتهاي اين مرحله، نمك و ادويه‌ها را اضافه مي‌كنيم.

 

سپس درون ظرف آب ريخته تا گوشت خوب پخته شود، بعد، باميه‌ها را نيز افزوده و بقيه مواد را به جز گشنيز به مخلوط‌مان مي‌افزاييم، پس از اين كه چند جوش خورد و جا افتاد، گشنيز را هم داخل ظرف مي‌ريزيم، در اين لحظه، خورش آماده است.

 

نكته: انتهاي باميه‌ها نبايد زياد بريده شود چون در اين صورت لعاب درون باميه، هنگام پخت، وارد خورش مي‌شود.

 

 


در دسته بندی آموزش آشپزی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خورشت بامیه مجلسی را آماده کرده ایم ، برای مشاهده این آموزش آشپزی این پست را دنبال کنید.

با آموزش طرز تهیه خورش بامیه از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. ابتدا بامیه ها را تمیز می کنیم و انتهای بامیه ها را می گیریم ، سپس تابه را روی گاز می گذاریم و مقداری روغن در آن میریزیم و بامیه ها را در روغن سرخ می کنیم.طرز پخت خورش بامیه عربی

توجه داشته باشید انتهای بامیه را طوری جدا کنید که به بافت بامیه ضربه ای وارد نشود. سپس ظرفی دیگر روی حرارت می گذاریم و با مقداری روغن پیاز و سیر ساطوری شده را داخلش به خوبی تفت می دهیم.حالا گوشت را به صورت خورشتی (مانند قورمه سبزی ) خرد می کنیم و داخل قابلمه می ریزیم.

همچنین ببینید : خورش کرفس

مقداری تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. در انتها نمک و ادویه اضافه می کنیم و روی خورشت بامیه ۲ تا ۳ لیوان آب اضافه می کنیم تا گوشت به خوبی بپزد. بعد از پختن گوشت بامیه ها را به خورش بامیه اضافه می کنیم.

سپس رب گوجه فرنگی ، تمرهندی و آبلیمو را به خورش می افزاییم. پس از اینکه خورشت چند جوش خورد و جا افتاد ، گشنیز را نیز به خورش اضافه می کنیم و بعد از چند قل خورشت ما آماده سرو است. در پایان به همراه برنج سرو می کنیم.

شناخته شده‌ترین غذایی که با بامیه پخته می‌شود، خورش بامیه است. سبک پخت خورشت بامیه مثل دیگر خورش‌های ایرانی است و البته یک فوت کوزه‌گری هم دارد که اگر آن را رعایت نکنید. خورش‌تان طعم و رنگ دلخواه‌تان را نخواهد داشت و حتی ممکن است اگر بار اول‌تان است که آن را می‌پزید، شما و بقیه خورندگان را برای همیشه از این خورش خوشمزه، دلزده کند.

سرشار از خاصیت

بامیه بسیار کم کالری است و منبع خوبی برای فیبر است. بامیه منبع خوبی برای ویتامین‌های آ و سی است. اگرچه در صورتی که خورشت بامیه را می‌پزید، دیگر نباید روی ویتامین سی این گیاه حساب کنید. بامیه همچنین به دلیل داشتن کلسیم مناسب برای رفع پوکی استخوان و به دلیل داشتن پتاسیم خواص ضدفشار خون دارد.

با دقت پاک کنید!

نکته مهم در پخت خورش بامیه آن است که نباید بامیه‌تان له شود و خورشت بامیه تان لیز و زیادی پرلعاب شود.

گوشت ماهیچه با قلم :•: ۷۵۰ گرم

پیاز متوسط :•: یک عدد

بامیه :•: نیم کیلو

سیر کوبیده :•: چهار تا پنج پر

رب گوجه‌فرنگی :•: دو تا سه قاشق غذاخوری

آب‌غوره :•: یک قاشق

زردچوبه :•: یک قاشق چای خوری

فلفل سیاه :•: نصف قاشق چای‌خوری

نمک و روغن :•: به میزان لازم

برای تهیه خورش بامیه ابتدا بامیه‌ها را بشوریم و دم آنها را کوتاه کنید. بعد آن را در یک ظرف جداگانه کمی تفت بدهید و کنار بگذارید.

فقط مراقب باشید که نباید ساقه‌ها را زیاد کوتاه کنید، چون در این صورت وقت جوشیدن، مواد داخل بامیه از آن بیرون می‌آید و خورش‌تان لزج و لیز می‌شود.

بعد از آن پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت بدهید. سپس گوشتی را که قبلاً خرد کرده و شسته‌اید را به پیاز اضافه کنید

و کمی تفت بدهید و بعد از آن زردچوبه و سیر را اضافه کنید. آخر از همه باید رب و فلفل را به بقیه مواد بیفزایید.

سپس سه پیمانه آب روی گوشت بریزید تا بجوشد. در دیگ را بگذارید و شعله را کم کنید تا گوشت خوب بپزد.

پس از اینکه گوشت حدود دو ساعت پخت، بامیه را روی گوشت بریزید و نمک و آب‌غوره اضافه کنید و آرام هم بزنید.

این خورش باید کم آب باشد. بعد از آنکه برای حدود یک ساعت دیگر خورش با بامیه و چاشنی‌ها پخت و خوب جا افتاد،

می‌توانید شعله را خاموش کنید. اگر چه می‌توانید بعد از تفت دادن گوشت، بامیه را به مواد اضافه کنید و بگذارید، همراه با بقیه مواد خورشت بامیه بپزد،

اما در این صورت احتمالاً بامیه‌تان وا می‌رود، چون زمان مورد نیاز برای پخت گوشت و بامیه متفاوت است.

خورشت بامیه تزئین خاصی ندارد، اما بعضی آن را با سیب سرخ کرده تزئین می‌کنند، اما بیشتر آشپزها،طرز پخت خورش بامیه عربی

  خورش بامیه را بدون تزئین و چلو را مثل بیشتر چلو خورش‌های ایرانی با زعفران و زرشک تزئین می‌کنند و سر سفره می‌آورند.

در استان‌های فارس و خوزستان چاشنی خورش بامیه را به جای رب‌گوجه‌فرنگی، شیره تمرهندی یا رب‌انار می‌زنند.

البته می‌توانند به جای آبغوره از غوره تازه یا غوره منجمد شده در فریزر استفاده کنید.

اگر ترجیح می‌دهید که طعم خورش‌تان بیشتر ملس باشد تا ترش، می‌توانید به جای آبغوره، آلو‌زرد به خورش اضافه کنید.

اگر می‌خواهید خورش بامیه تان خوش رنگ‌تر شود، می‌توانید همراه بامیه، یکی دو گوجه تفت داده شده هم اضافه کنید.

ثبت دامنه com | خرید بک لینک | آهنگ های شاد جدید | چت روم | خرید گوشواره

خورش بامیه یکی از انواع خورش های خوشمزه و معروف ایرانی است. اصالت این خورش متعلق به جنوب کشور است ولی به خاطر طعم فوق العاده اش تقریبا در تمام کشور طبخ می شود. یکی از دلایل فراگیر شدن خورش بامیه خواص بی نظیر بامیه است.

بامیه خواص بسیار زیادی برای بدن دارد که با تهیه غذاهایی که با بامیه طبخ می شوند می توانید از این خواص بهره ببرید. از مهم ترین خواص بامیه می توان به سم زدایی و پاکسازی کبد ، تقویت سیستم ایمنی بدن ، جلوگیری از پوکی استخوان ، سلامت پوست و مو اشاره کرد.

جالب است بدانید معروف ترین غذایی که با بامیه تهیه می شود همین خورشت بامیه است. خورش بامیه یک دستور پخت عربی هم دارد که در آن حاوی ادویه های تند مانند انواع فلفل هاست ولی دستور خورش بامیه جنوبی به صورتی است که تقریبا برای تمام ذائقه ها مناسب است.

با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر خورشت بامیه تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری خورش تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی خورش بامیه با پارسی دی همراه باشید.طرز پخت خورش بامیه عربی

ابتدا سیر ها و پیازها را پس از اینکه پوست گرفتیم به صورت نگینی ریز خرد می کنیم ( در صورت تمایل می توانید سیرها را رنده کنید ) ، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن مایع داخل قابلمه می ریزیم.

پس از اینکه روغن داغ شد مخلوط سیر و پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم و تفت می دهیم. پس از اینکه سیر و پیاز را کمی تفت دادیم مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و مجددا مخلوط سیر و پیاز را تفت می دهیم تا کاملا نرم شوند و با زردچوبه یکدست شوند.

در همین حین گوشت خورشتی را با دقت می شوییم و پس از خرد کردن به صورت قیمه ای به مخلوط سیر و پیاز اضافه می کنیم. تفت دادن گوشت خورشتی را ادامه می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی سرخ شود.

در ادامه گوجه فرنگی ها را رنده می کنیم و به همراه رب گوجه فرنگی به خورش اضافه می کنیم. تفت دادن مواد را ادامه می دهیم تا مواد یکدست شوند و رب گوجه فرنگی هم کمی سرخ شود سپس چند لیوان آب جوش به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم.

پس از اضافه کردن آب جوش درب قابلمه را می گذاریم و حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم تا گوشت به آرامی بپزد و شیره گوشت خارج شود. در حین پختن گوشت باید بامیه ها را آماده کنیم. به همین منظور دم بامیه ها را با دقت جدا می کنیم.

باید با دقت این کار را انجام دهیم به صورتی که به بافت بامیه ها آسیب نرسد. زیرا اگر بافت بامیه ها باز شود در پایان پخت روی ظاهر خورش تاثیر می گذارد. پس از اینکه بامیه ها را تمیز کردیم یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم.

اجازه می دهیم روغن داغ شود سپس بامیه ها را داخل روغن تفت می دهیم تا کمی رنگشان تغییر کند. اگر بیش از حد بامیه ها را سرخ کنیم بیشتر خواص بی نظیرشان را از دست می دهند. پس از اینکه گوشت خورشت به طور کامل پخت بامیه ها را به خورش اضافه می کنیم.

در همین مرحله آبلیمو را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه نیز به خورش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش با حرارت ملایم جا بیفتد. پس از اینکه بامیه ها پختند خورش آماده است ولی اگر آب خورش زیاد بود کمی صبر کنید تا خورش غلیظ تر شود سپس آنرا به همراه برنج سرو کنید.

خوشمزه ترین نوع خورش بامیه با گوشت گوسفندی تهیه می شود، اما اگر شما منع مصرف گوشت قرمز دارید یا کلا دوست ندارید گوشت قرمز مصرف کنید می توانید به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده کنید. خورش بامیه با مرغ به دلیل اینکه مرغ سریعتر می پزد زودتر آماده می شود.

در صورتی که تمایل دارید به خورش بامیه خود لپه اضافه کنید کافیست لپه را در نیمه پخت خورش به آن اضافه کنید. ( برای ۴ نفر تقریبا ۱۵۰ گرم لپه نیاز است ) خورش بامیه اصلی بدون لپه پخته می شود اما جالب است بدانید که لپه باعث می شود خورش بامیه خوشرنگ تر و زیباتر شود.

طرز پخت خورش بامیه عربی
طرز پخت خورش بامیه عربی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *