طرز پخت حلیم با مرغ

دوره مقدماتی php
طرز پخت حلیم با مرغ
طرز پخت حلیم با مرغ

در این مطلب طرز تهیه حلیم با مرغ را در اختیار شما کدبانوهای عزیز و گرامی قرار داده ایم که امیدواریم از طعم بی نظیر این غذای ایرانی نهایت لذت را ببرید.

برای تهیه حلیم با مرغ ابتدا گندم پرک شده را با پیاز درسته و کره و فلفل سیاه و مقدار کمی نمک درون قابلمه ای مناسب بریزید سپس قابلمه را روی حرارت گاز دارید تا گندم پخته شود. سینه مرغ را به همراه مقداری آب درون قابلمه بریزید و اجازه دهید تا سینه مرغ پخته شود.

پیاز را از درون گندم بیرون آورید و سینه مرغ را ریش ریش کنید و به گندم اضافه کنید و باقی مانده کره را هم به گندم اضافه کنید.طرز پخت حلیم با مرغ

دوره مقدماتی php

مخلوط گندم و گوشت مرغ را میکس کنید.

بعد از میکس کردن حلیم آن را درون صافی بریزید تا حلیم به صورت کامل صاف شود. در مرحله بعدی طرز تهیه حلیم با مرغ نمک و مقدار کمی دارچین را به آن اضافه کنید و از این مرحله حلیم را هم بزنید تا غلیظ شود و ته نگیرد و بعد از گذشت ۳۰ دقیقه بعد از اینکه حلیم سفت شد آن را از روی حرارت گاز بردارید و درون ظرفی مناسب برای سرو بکشید.

روی حلیم کره و یا روغن معطر بریزید سپس حلیم را با نارگیل و شکر و دارچین تزیین کنید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟


گیوه گلدوزی شیک و جذاب برای خوش پوش بودن در نوروز 98


با بهترین بهترین مراکز خرید استانبول آشنا شوید


راحت ترین اقدام برای تعمیرات لوازم خانگی در شب عید



15 حقیقت شوکه کننده در مورد دبی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

امتیاز دهید


3.3
از

81

 حلیم مرغ

 

 طرز تهیه : بلغور گندم و مرغ را جداگانه بپزید . مرغ پخته را ریش ریش کنید سپس به گندم های پخته اضافه نمایید.طرز پخت حلیم با مرغ

 

قابلمه حلیم را روی حرارت ملایم قرار دهید و شیر را اضافه کنید. پس از اینکه حلیم غلیظ شد هم بزنید تا حلیم ته نگیرد . پس از آماده شدن حلیم مقدار کمی نمک بزنید. سپس در ظرف بریزید و با کره آب شده ، پودر دارچین و شکر تزیین و سرو کنید ( میتوانید برای یکدست شدن حلیم پس از اضافه کردن شیر حلیم را با میکسر بزنید ).

 

نکته ها : میتوانید در زمان پخت حلیم 1 چوب دارچین داخل آن بیندازید و پس از پخت چوب دارچین را خارج کنید . هرچه حرارت زیر قابلمه حلیم کمتر باشد و حلیم بیشتر بماند خوشمزه تر خواهد شد. میتوانید بجای مرغ از گوشت بلدرچین و بوقلمون نیز استفاده کنید.

 

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

سلام مثلا شکر چند قاشق بریزم . و اینکه 400 گرم مرغ چقدر میشه تغریبا دستگاه اندازه گیری ندارم
تشکر

سلام تواین حلیم نبایداب ریخته بشه

سلام تواین حلیم نبایداب بریزیم .

خیلی عالیه.ممنون

با سلام از راهنمایی شما سپاسگزارم

خواهش میکنم مریم جان

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

حلیم گندم یکی از صبحانه های محبوب ایرانیان است که بیشتر در فصول سرد سال طبخ می شود. البته حلیم گندم بیشتر در مراسم های مذهبی طبخ و به صورت نذری پخش می شود.

دستور آشپزی و طرز تهیه حلیم گندم خوشمزه و مجلسی در خانه

گندم :•: 300 گرم

طرز پخت حلیم با مرغ

گوشت یا مرغ :•: 300 گرم

پیاز :•: 1 عدد

زردچوبه :•: نصف قاشق چایخوری

نمک :•: 1 قاشق چایخوری

روغن یا کره :•: مقدار لازم

آب :•: 10 لیوان

شکر و دارچین :•: به مقدار لازم

دستور آشپزی و طرز تهیه حلیم گندم خوشمزه و مجلسی در خانه

برای تهیه حلیم گندم ابتدا گندم را در کاسه ای بریزید و روی آن آب بگیرید

و یک شبانه روز و یا حداقل 6تا 7 ساعت اجازه دهید تا خیس بخورد

و آب جذب گندم ها شود.اگر گندم شما دارای پوست بود آن را در قابلمه ای بریزید و روی آن آب بگیرید و روی شعله بگذارید

تا با حرارت ملایم بجوش بیاید و نرم شود سپس زیر شعله را خاموش کنید و کمی تامل کنید تا سرد شود

و در صافی یا آبکش بریزید تا پوست ها از گندم جدا شود.

در قابلمه ای کوچک 2 لیوان آب بریزید و گوشت را در آن قرار دهید

و روی شعله بگذارید و حرارت آن را ملایم کنید تا گوشت خوب مغز پخت و نرم شود.

پس از پخت گوشت آب آن را در کناری بگذارید و گوشت را روی تخته آشپزخانه بگذارید

و کمی صبر کنید تا گوشت خنک شود و با چاقو برش دهید تا رشته رشته شود و یا میتوانید دستتان را تمیز بشورید

و با دست گوشت را ریش ریش کنید. در قابلمه ای بزرگ 8لیوان آب باقی مانده را بریزید و روی شعله بزرگ اجاق بگذارید

و گندم خیس خورده در کاسه را به آب بیفزایید و با شعله ملایم بگذارید تا بپزد،هر چند دقیقه یکبار آن را هم بزنید

تا ته نگیرد اگر در اواسط پخت گندم نیاز به آب بود کمی آب گرم به آن اضافه کنید.

پس از آنکه دانه های گندم بشکل پوره نرم نرم و له شدند

و به صورت مایع تقریبا سفت در آمد گوشت ریش ریش شده و آب گوشت را به گندم اضافه کنید و مداوم هم بزنید

تا ته نگیرد حلیم باید نه سفت باشد و نه شل و آبکی بلکه چیزی مابین این دو.

در آخر زیر شعله را خاموش کنید و1 قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید

و روغن یا کره به هر میزان که دوست دارید بیفزایید و حلیم را در کاسه ای بکشید

و با دارچین تزئین کنید و با شکر یا نمک و نان سنگک نوش جان کنید.

پیاز 1 عدد

بلغور گندم 2 پیمانه

دارچین برای تزیین

کمی هم روغن یا کره ی آب شده برای روی حلیم

طرز پخت حلیم با مرغ

ابتدا بلغور رو پاک میکنیم و با آب میپزیم . 2 لیوان بلغور حدود 8 لیوان آب نیاز داره تا بلغور باز بشه و بپزه . در این مدت که بلغور میجوشه باید زود به زود هم بزنیم تا ته نگیره . مرغ هارو با یک عدد پیاز و 1 چوب دارچین میزاریم بپزه . فقط کمی نمک بهش میزنیم . هر بار که آب بلغور که در حال جوشیدنه کم شد و بلغورامون سفت شد . آب مرغ رو داخلش میریزیم . البته حلیم باید هفت تا هشت ساعت بمونه تا حسابی جا بیفته و دونه هاش زیر دندون نیاد .ولی این روشی که من درست میکنم بسیار آسونه . وقتی بلغورا پخت دونه هایی داره که موقع خوردن زیر دندون میاد بهتره که بزاریم خنک بشه و توی مخلوط کن بزنیم تا این دونه ها از بین بره وقتی مرغ هامون پخت با گوشت کوب خوب له میکنیم و توی بلغورای میکس میشده میریزیم . و روی شعله ی ملایم میزاریم . اگر احیانا آب حلیم کم بود و سفت شد و آب مرغ هم نداشتید میتونید یک لیوان شیر داخل حلیم بریزید . چون اگه آب اضافه کنید حلیممون بد مزه میشه . وقتی حلیم خوب جا افتاد بچشید اگه بی نمک بود کمی نمک اضافه کنید . در ظرف مورد علاقتون بریزید و با دارچین و روغن و کنجد تزیین کنید ….نوش جون

تماس با ما

تمامی حقوق متعلق به سایت شام چی داریم؟! می باشد © 2019


Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز پخت حلیم با مرغ

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

حلیم خانگی حلیم خانگی با مرغ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬هَلیم (که گاه به نادرست حَلیم نوشته می‌شود) از غذاهای سنتی ایران است که با گوشت و گندم یا بلغور پخته می‌شود. هلیم انواع مختلف دارد و مواد اولیه آنها با یکدیگر متفاوت است. اما برای تهیه هلیم گندم از گندم پوست گرفته و کوبیده شده، پیاز و گوشت گوساله سردست و مقداری روغن استفاده می‌شود. رنگ حلیم با شکر عوض می‌شود.این غذا معمولاً به عنوان صبحانه یا در ماه رمضان به عنوان افطاری مصرف می‌شود و با سرشیر، دارچین، کنجد، شکر و گوشت ریز شده مرغ یا بوقلمون تزئین می‌شود.Haleem (Arabic: حلیم‎, Urdu: حلیم‎, Persian: هَلیم‎, Bengali: হালিম, Hindi: हलीम ) is stew popular in the Middle East, Central Asia, and the South Asia. Although the dish varies from region to region, it always includes wheat, barley, lentils and meat. Popular variations include keşkek in Anatolia, Iran, the Caucasus region and northern Iraq; harissa in the Arab world and Armenia; khichra in Pakistan and India; and Hyderabadi haleem in southern India.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[Channels]:Youtube : http://youtu.be/UlvpyfN9q-kGoogle+ : https://plus.google.com/u/0/b/1109081…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

طرز پخت حلیم با مرغ
طرز پخت حلیم با مرغ
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *