طرز پخت برنج قالبی در فر

دوره مقدماتی php
طرز پخت برنج قالبی در فر
طرز پخت برنج قالبی در فر

برنج ۴ پیمانه
نخود فرنگی ۱۵۰ گرم
هویج ۲ عدد
پیاز ۱ عدد متوسط
ذرت ۱۵۰ گرم
مرغ ۱ عدد
نمک به میزان لازم
ادویه به میزان لازم

ابتدا برنج را که خیس کردیم در قابلمه پخته و ابکشی میکنیم و کنار میذاریم
هویج را رنده درشت کرده و در ماهیتابه که پیاز را در ان تفت دادیم و نرم شده کمی تفت میدیم سپس نخود فرنگی و ذرت را هم اضافه و کمی تاب میدیم ادویه جات و نمک را اضافه میکنیم و بعد مواد را به برنج اضافه و مخلوط میکنیم
بعد در قالب مخصوص که اماده کردیم برای فر،چرب کرده و برنج را در آن ریخته و و سپس قالب را با کاغذ الومینیم پوشانده و در داخل فر به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار میدهیم
مرغ را هم که از قبل تکه تکه کرده و با نمک و فلفل و اویشن و روغن استراحت داده کمی تفت داده بعد در ظرف ریخته و به اون سیب زمینی و هویج و پیاز حلقه حلقه شده اضافه و در ظرف پیرکس ریخته روی مرغ میتوانیم کمی رنده گوجه فرنگی بریزیم و در فر به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدهیم

 

طرز پخت برنج قالبی در فر

دوره مقدماتی php

مطالب مرتبط با برنج قالبی در سایت آشپزی ها :

دیدگاه


“آینده در دستان شماست

زیبایی هایی که هنوز ندیده اید

میکس فوق العاده زیبا از آهنگ دل را ببین با صدای علیرضا افتخاری و سفر های مقام معظم رهبری به شهر های مخطلف کشور (زاهدان-زنجان-بم) که چیز پر مغز و قشنگی از آب در آمده حتماً ببینید…

طرز پخت برنج قالبی در فر

موسسه تدوین آثار و نشر اخلاقیات شهدای شهرستان زرند

مداحی مهدی اکبری کاش بودی کرببلا برادر بی حرمم حسن جان

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

طرز تهیه برنج قالبی

با تماشای این ویدیو به راحتی به سفره ی خودتان زیبایی دهید با تزئین پلو با ما همراه شوید.

برای ارسال نظر لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

طرز پخت برنج قالبی در فر

آرایش

مدل مو

مدل لباس

سبزی خردکن

آکاایران,روزنامه,اخبار,خانواده,فال,سرگرمی,آشپزی,شیرنی پزی

246

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز پخت برنج قالبی در فر

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

سلام دوستان گلم.اینم کلیپ برنج قالبی.که تو کلیپ قبلی هم با باقالی خورشت بود.امیدوارم خوشتون بیاد و از خوردنش لذت ببرید.دوستای گلم اول برنج رو میگذاریم روی شعله و ابکش میکنیم بعد کف قابلمه کمی کره یا روغن داغ میکنیم بعد برنج رو تصف یا نصف کمترش رو زعفرون میزنید با پشت قاشق فشرده میکنیم و بعد برنج سفید رو میریزیم و فشرده میکنیم در نهایت دم میگذاریم.من زعفرونیش رو بیشتر زدم چون زعفرونیشو بیشتر دوست دارم.برنج رو کمی دونتر بردارید تا فشرده میکنید خمیر نشه.

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

 

 یک پلوی شیک ایرانی که میتونه زینت بخش سفره های مهمانیتون باشه.با کمی سلیقه میتونین به زیبایی سفره هاتون کمک کنین.                                               

مواد لازم:

برنج……………….3پیمانهزرشک…………….2پیمانهآب…………………1پیمانهزعفران……………بمیزان لازمروغننمک

طرز تهیه:

طرز پخت برنج قالبی در فر

برنج پاک کرده رو شسته و خیس میکنیم.با آب و نمک و کمی روغن می جوشونیم.هم میتونین کته درستش کنین هم آبکش.نتیجه در هر صورت یکی هست.

زرشک ها رو شسته و با یک پیمانه اب روی حرارت گذاشته و میجوشونیم تا قرمزی زرشک به آب پس داده بشه.هرچی زرشکتون تازه تر باشه رنگ بیشتری پس داده میشه.میتونین هم از یک قطره رنگ خوراکی استفاده کنین که البته من توصیه نمیکنم.بالاخره شیمیایی هستش اما جواب میگیرین.

برنج پخته شده رو سه قسمت می کنیم.یک قسمت رو سفید نگه میداریم.

یک قسمت رو با زعفران دم کرده غلیظ آغشته و رنگیش می کنیم.

یک قسمت رو با آب حاصله از زرشک قرمز می کنیم.من از چند دونه زرشک هم داخل برنج استفاده کردم برای زیباتر شدن کار.

یه قالب نیاز داریم.میان تهی باشه زیباتر هست.اون رو کاملا چرب می کنیم.حالا برنج ها رو به ترتیب در قالب می ریزیم.اول برنج زعفرانی رو ریخته و خوب فشرده می کنیم.

بعد برنج زرشکی رو ریخته و بازهم با قاشق خوب فشرده ش می کنیم.

نهایتا برنج سفید رو ریخته و کمی فشرده می کنیم.

از کنار ظرف به اندازه یک چهارم لیوان آب میریزیم.یک فویل روی ظرف قرار داده و روش چند سوراخ ایجاد می کنیم.

قالب رو در فر داغ شده با درجه 190 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت دم می کنیم.بعد از این مدت اون رو از فر در اورده و بذارید حدودا یک ربع بمونه تا کف کار خنک بشه.اونوقت روی ظرف سر برش گردونین.با یکی دو ضربه خودش تالاپی میفته تو ظرف.

نکته:میتونین در این ترکیب رنگ از برنج های دیگه مثل شوید پلو،استانبولی،عدس پلو،هویج پلو و غیره استفاده کرد.

                   

طرز پخت برنج قالبی در فر
طرز پخت برنج قالبی در فر
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *