طرز تهیه ی لازانیای ساده و خوشمزه

دوره مقدماتی php
طرز تهیه ی لازانیای ساده و خوشمزه
طرز تهیه ی لازانیای ساده و خوشمزه

لازانیا یکی از محبوب ترین غذاهای ایتالیایی در جهان است. لازانیا نوعی پاستای ورقه ای است که به همراه گوشت چرخ کرده ، پنیر پیتزا و سسی مخصوص تهیه می شود. البته لازانیا را می توانید با مواد مختلفی تهیه کنید که ما در این مطب ، آموزش یکی از کامل ترین انواع لازانیا را به همراه سس سفید مخصوص آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر لازانیا تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه لازانیا در ادامه با همدوره همراه باشید.

در یک ظرف کوچک آرد سفید را روی حرارت ملایم تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی آن رفع شود ، در ظرفی دیگر کره را روی حرارت بسیار ملایم آب می کنیم سپس آرد را به همراه مقداری نمک به کره اضافه می کنیم و به خوبی مواد را مخلوط می کنیم.

زمانی که آرد و کره کاملا یکدست شدند و رنگ آرد کاراملی شد ، شیر را کم کم اضافه می کنیم و مواد را متداوم مخلوط می کنیم تا سس غلیظ شود. سپس از روی حرارت بر می داریم و پس از خنک شدن برای تهیه لازانیا استفاده می کنیم.

ابتدا فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. حالا به سراغ آماده کردن لازانیا می رویم ، برای این منظور سیر و پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و در یک تابه مناسب با مقداری روغن تفت می دهیم.طرز تهیه ی لازانیای ساده و خوشمزه

پس از اینکه سیر و پیاز کمی سبک شدند گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم و تفت را ادامه می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد و کمی سرخ شود. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد ، فلفل دلمه ای را به همراه قارچ خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

دوره مقدماتی php

در پایان رب گوجه فرنگی را به همراه پودر آویشن به تابه اضافه می کنیم و مواد را خوب تفت می دهیم تا یکدست شوند و طعم خامی رب گوجه فرنگی نیز از بین برود. یک ظرف پیرکس مناسب انتخاب می کنیم و با روغن بدنه آن را به خوبی چرب می کنیم.

در ادامه مقداری سس لازانیا کف ظرف می ریزیم و آنرا در کف ظرف پخش می کنیم ، سپس یک ورقه لازانیا کف ظرف قرار می دهیم و مقداری از مایه گوشت چرخ کرده روی ورقه لازانیا پخش می کنیم ، در ادامه مقداری سس لازانیا و پنیر پیتزا روی مایه گوشت چرخ کرده می ریزیم.

لایه بعدی به ترتیب یک برگ لازانیا ، مایه گوشت چرخ کرده ، سس سفید و پنیر پیتزا و به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد لازانیا به پایان برسد. حالا ظرف پیرکس را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا لازانیا آماده سرو شود.

در صورتی که پس از گذشت ۳۰ دقیقه پنیر پیتزای روی لازانیا طلایی نشده بود ، شعله بالایی فر را برای چند لحظه روشن می کنیم تا پنیر پیتزا طلایی شود سپس لازانیا را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم کمی سرد شود سپس به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

عالی، عالی، عالی? دستور پخت لازانیاتون حرف نداره دقیق و مو به مو

سلام و عرض ادب خوشحالیم که این آموزش مورد پسند شما قرار گرفته است. با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

سلام من درست کردم عالی شد ممنون همه چیز رو کامل و درست توضیح دادین??

سلام و عرض ادب خوشحالیم که این آموزش مورد پسند شما قرار گرفته است. با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

سلام خسته نباشید ولی من نمیدونم چرا لازانیام که اخرسرمیزاریم روی مواد جمع شدخشک شدمیشه راهنماییم کنیدبدجورناراحتم

سلام و عرض ادب واقعا متاسفیم که این مشکل برای شما پیش آمده است. در دفعات بعدی سس سفید بیشتری روی لایه آخر لازانیا بریزید و پنیر هم به حد کافی روی لازانیا بریزید تا کاملا روی لازانیا را پوشش دهد و حرارت فر لازانیا را خشک نکند. با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

سلام وقتتون بخیر .تو این روش برگ های لازانیارو نمی جوشونیم؟ دلیل استفاده سس لازانیاهم همین بود؟ با تشکر از دستورپخت عالیتون

سلام و عرض ادب بله دوست عزیز ، نیازی به جوشیدن لازانیا نیست و این سس باعث نرم شدن و خوشمزه تر شدن لازانیا می شود. با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

سلام. آیا برای قرار دادن ظرف لازانیا در فر، لازم نیست که روی آن با آلومینیوم فویل پوشیده بشه؟

سلام و عرض ادب خیر دوست گرامی نیازی نیست موفق باشید.

با عرض ادب و خسته نباشید خدمت شما ، فقط خواستم بگم دستخوش، شما حرف ندارید ، از وقتی با سایتتون آشنا شدم تمام دستورات آشپزی رو از اینجا میگیرم چون معتقدم دقیق ترین و کامل ترینه بازم سپاس و پاینده باشید.

سلام و عرض ادب خوشحالیم که مطالب سایت مورد پسند شما قرار گرفته است. با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

بجای ارد سفید ارد نخودچی استفاده بشه اشکالی نداره؟!!!

سلام و عرض ادب تجربه نکردم ولی احتمال دارد باعث تغییر طعم غذا شود. با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

سلام باتشکر از سایت خوبتون میخواستم بپرسم اگه برگ های لازانیا رو بجوشونیم به سس احتیاجی نیست؟

سلام و عرض ادب در هر صورت به سس نیاز هست. این سس علاوه بر نرم کردن لازانیا طعم آنرا نیز عالی می کند. با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

با سلام.ممنون. بسیار عالی بود. من از رشته پیش پخت زرین هم استفاده کردم همراه با دستور شما خیلی خیلی عالی شد طعم و بافت خیلی خوبی داشت.

سلام و عرض ادب خوشحالیم که این مطلب مورد پسند شما قرار گرفته است. با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

روش خیلی بدی بود اول باید ورقه های لازانیا رو در اب جوش بریزیم. من به روش شما پختم خیلی خشک شداصلا ورقه هاش نپخت

سلام و عرض ادب متاسفیم که لازانیا شما خشک شده است. سس به اندازه کافی استفاده کردید؟ با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

سلام حتما باید سس رو روی گوشت بریزیم درهرلایه یاروی ظرف بعدم روی خود لازانیا کافیه؟!

سلام و عرض ادب در هر لایه باید ریخته بشه با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

کاربران گرامی,این مقاله از سایت حذف گردیده.

مروری بر دیگر مطالب ”

با روش پخت سریع و آسان لازانیا هر گاه که اراده کنید به راحتی و در مدت زمانی بسیار کمتر از روشهای دیگر پخت آن می توانید یک لازانیای خوشمزه را میل کنید

شاید برای درست کردن غذایی لذیذ و خوشمزه مثل لازانیا مدت زمان طولانی را در آشپزخانه گذرانده اید که در نهایت با ریخت و پاشهای فراوانی که به همراه داشته شما را از این بابت خسته کرده است و تنها در مواردی خاص و با فاصله زمانی زیاد و گاهی به اصرار بچه ها رغبت به درست کردن این غذا می کنید.

بیشتر بدانید : لازانیا لقمه ای مرغ و گردو

مواد لابه لای لازانیا را که ( گوشت چرخ کرده ،پیاز و هویج رنده شده ،قارچ خورد شده،پودر آویشن ،فلفل دلمه ای خورد شده ،رب گوجه فرنگی،نمک و فلفل و زرد چوبه که با هم سرخ کرده اید ) را تهیه کرده، در آخر یک لیوان آب به این مواد اضافه کرده، بعد از کمی جوش خوردن خاموش کرده کنار بگذارید.قسمتی که اکثر خانمها را ممکن است دچار مشکل کند جوشاندن لازانیا و پهن کردن لایه های آن روی پارچه است که گاهی با خورد شدن و له شدن و یا چسبیدن به همراه است،راه بهتر و ساده تر این است که شما از لازانیا ها بدون جوشاندن و همانطور خشک استفاده کنید به طوری که ته ظرف پیرکس یا تفلون مستطیلی یا مربعی شکل خود را با روغن مایع کاملا چرب کرده و لایه های لازانیا را کنار هم تا جایی که می شود قرار دهید، سپس مقداری از مواد آماده شده را روی آنها ریخته ،کمی سس مایونز هم روی این مواد بریزید و دوباره لایه ی بعدی لازانیا و دوباره مواد و سس مایونز تا به آخر. در پایان کار هم روی مواد آخری لازانیا پنیر پیتزای رنده شده بریزید و سپس دو تا سه لیوان شیر به ظرف آماده شده اضافه کرده و درب آن را بگذارید که اگر ظرف مورد نظر شما در نداشت از محافظ بهداشتی و یا فویل آلومینیوم برای پوشاندن روی آن استفاده کرده و ظرف را درون فر در بالاترین طبقه ی آن وبا پایین ترین درجه حرارت قرار دهید ،اگر هم فر ندارید روی شعله گاز وحتما از همان ابتدا با  شعله پخش کن وبا حرارت کم بگذارید.بسته به درجات فر ها نیم الی سه ربع ساعت صبر کنید تا آماده شود . اگر هم پس از این مدت زمان احساس کردید آماده نیست با همان درجه حرارت قبلی صبر کنید تا کاملا نرم و پخته شود.

بیشتر بدانید : نوع جدیدی از لازانیا را امتحان کنیدطرز تهیه ی لازانیای ساده و خوشمزه

توجه 1 : برای راحتی کار بهتر است از لازانیاهای نسبتا صاف وتخت استفاده کنید که در غیر اینصورت هم مشکلی بوجود نخواهد آمد.توجه 2 : شما می توانید در هنگام پختن لازانیا بعد از سه ربع ساعت آن را مرتب چک کنید تا از پخته شدن آن اطمینان حاصل کنید فقط مواظب حرارت بر روی دستتان باشید.توجه 3 : سس مایونز پیشنهاد ما برای سریع تر بودن کار است که برای راحت تر ریختن آن بر روی مواد می توانید مقداری از سس را داخل کیسه فریزر ریخته وانتهای آن را سوراخ کرده ومثل قیف بر روی مواد به طور یکسان بریزید .در غیر این صورت می توانید از سس سفیدی که خودتان می توانید درست کنید (یک لیوان شیر سردی که یک قاشق غذا خوری آرد سفید را در آن حل کرده وروی شعله گاز خوب به هم بزنید تا ته نگیرد و با اضافه کردن کمی کره ،وقتی به شکل مایع ماست مانندی در آمد آن را خاموش کنید) و به جای سس مایونز بر روی مواد بریزید.توجه 4 : طرز تهیه ی این لازانیا به گونه ای است که شما با داشتن مواد در منزل هر زمان که اراده کنید می توانید به راحتی آن را درست کنید.           

بیشتر بدانید : لازانیا مرغ را به سبکی جدید درست کنید

بیشتر بدانید : 15 فوت کوزه گری برای یک لازانیای خوش طعم

بیشتر بدانید : طرز تهیه لازانیا رولی

بیشتر بدانید : طرز تهیه لازانیا قیفی

تهیه و تنظیم : گروه سبک زندگی سیمرغseemorgh.com/lifestyleاختصاصی سیمرغ

نام (اجباری)

آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمی‌شود)

تصویر امنیتی جدید

چند سال است که در آستانه نوروز برخی از افراد در ستیز با آیین‌های شاد نوروزی خواستار برچیدن سفره هفت‌سین و حذف سبزه و ماهی قرمز هستند و برای دست‌یابی…

تزیین تخم مرغ سفره هفت سین یکی از کارهایی است که برای چیدن سفره هفت سین باید انجام دهید. برای سفره هفت سین امسال تخم مرغ های سفره هفت سین را با گل…

سوهان کنجدی یکی از شیرینیهای پرطرفدار، هم برای خوردن، هم برای پختن است! برای تهیه آن به فر یا لوازم خاصی نیاز نیست، دستور تهیه‌اش ساده است، وقت…

خانه تکانی نوروز به دلیل ایجاد گرد و خاک زیاد و استفاده از شوینده ها و پاک کننده های شیمیایی در مدت طولانی ، سموم مضری را وارد ریه ها می کند بنابراین…

سبزیجات یکی از مواد اصلی در سبد غذایی خانواده است و نکته مهم در خوردن این سبزیجات، ضد عفونی کردن آن است. در این مقاله چند نکته مهم برای ضد عفونی کردن سبزیجات برای شما گردآوری کرده ایم

دست پیچ یا رولت گوشت یکی از خوشمزه ترین غذاهای اصلی است که برای میهمانی های باشکوه بسیار مناسب است. در این مقاله به شما طرز تهیه یک دست پیچ خوش طعم و حرفه ای را آموزش می دهیم

All Rights Reserved – © 2019 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر نام و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.

امتیاز دهید


3.4
از

432


597 کالری
کالری


21 گرم
چربی


62 گرم
کربوهیدرات

طرز تهیه ی لازانیای ساده و خوشمزه


39 گرم
پروتئین

لازانیا یکی از خوش طعم ترین و محبوب ترین غذاهای بین المللی می باشد. ریشه و اصالت این غذا به ایتالیا باز می گردد. اما در تمام کشورها از جمله ایران، لازانیا طرفداران بی شماری دارد. محال است کسی پیشنهاد یک لازانیا خوشمزه را به آسانی رد کند. لازانیا را می توان نوعی پاستا چند لایه هم دانست. مواد اصلی تشکیل دهنده این غذای لذیذ شامل؛ ورقه لازانیا، مواد میانی (گوشتی یا سبزیجات)، ادویه مخصوص لازانیا، پنیر و سس بشامل می باشد. انتخاب مواد میانی لازانیا کاملا سلیقه ای است. شما می توانید از گوشت، مرغ و انواع سبزیجات به همراه پنیر طبق ذائقه تان برای تهیه مواد میانی استفاده کنید. اما رایج ترین و همین طور خوشمزه ترین نوع آن، لازانیا با گوشت چرخ کرده می باشد. لازانیا غذایی برای همگان بوده و اگر گیاهخوار هستید، لازانیا بدون گوشت و همراه با انواع سبزیجات، مانند لازانیا کدو و بادمجان و لازانیا آلفردو(قارچ و اسفناج) می تواند انتخاب مناسبی برای شما باشد. لازانیا را می توان به شکل های متنوع و خلاقانه ای تهیه کرد. لازانیا لقمه ای، لازانیا رولی مرغ و اسفناج، لازانیا قایقی با بادمجان و سوسیس، لازانیا راویولی و… از روش های گوناگون طبخ لازانیا می باشند. دستور و نحوه پخت لازانیا بسیار ساده می باشد. اما به شرط آن که نکات طلایی پخت لازانیا را جز به جز رعایت کنید. و یک لازانیا خانگی خوشمزه و عالی را برای عزیزانتان تهیه و نوش جان کنید. در این مطلب دستور پخت لازانیا با گوشت چرخ کرده با تمام فوت و فن های خوشمزه تر شدن آن را برای شما مخاطبان عزیز قرار داده ایم. امیدواریم این رسپی عالی برای شما مفید باشد.

 

 

برای تهیه مواد گوشتی لازانیا، ابتدا پیاز را نگینی و خیلی ریز خرد کنید. همین طور سیر را رنده کرده و یا ریز خرد کنید. درون تابه ای کمی روغن زیتون بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز و سیر خرد شده را درون روغن تفت دهید تا سبک شده و خامی شان گرفته شود. گوشت چرخ کرده را به درون تابه اضافه کنید. (در این مرحله می توانید کمی زردچوبه به مواد بزنید) گوشت را به همراه پیاز و سیر تفت دهید تا رنگ گوشت کمی تغییر کند.

 

 

در ظرف جداگانه ای قارچ های خرد شده را همراه با کمی روغن تفت دهید. می توانید چند قطره آب لیموی تازه به قارچ ها اضافه کنید تا رنگ آن ها سیاه نشود. سپس قارچ های تفت داده شده را به مواد گوشتی اضافه کنید. در این مرحله گوجه فرنگی های خرد شده، سس سالسا و تمام ادویه ها(نمک، فلفل، پودر سیر و پابریکا، آویشن) را به مواد اضافه کنید و تفت دهید.(می توانید به جای گوجه تازه از 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی استفاده کنید، در این صورت 3 قاشق غذاخوری آب هم همراه آن اضافه کنید) در تابه را بگذارید، اجازه دهید گوشت به همراه سایر مواد برای مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم خوب و کامل پخته شود. در آخر جعفری تازه خرد شده به همراه ریحان خشک و جوز هندی را به مواد گوشتی اضافه کرده، تفت دهید و بعد از گذشت 2 الی 3 دقیقه زیر تابه را خاموش کنید.

 

 

در این مرحله باید سس مخصوص (یا همان سس بشامل) را برای لازانیا با گوشت تهیه کنید. کره را درون تابه ای ریخته روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. سپس آرد سفید را اضافه کنید. (توجه کنید که در این مرحله شعله گاز بایستی خیلی ملایم باشد، و مدام آرد را هم بزنید تا نسوزد). سپس شیر را درون تابه بریزید، تند تند هم بزنید تا هم آرد درون شیر حل شده و هم گوله نشود.(شیر باید کمی گرم باشد تا آرد به خوبی در آن حل شود) در آخر پنیر خامه ای و یا ترکیبی از پنیر موزارلا و چدار، همین طور نمک و فلفل را به سس اضافه کنید. هم بزنید تا سس بشامل به غلظت کافی و مناسب برسد. سپس زیر شعله را خاموش کنید.

 

 اگر از ورقه لازانیا خشک استفاده می کنید، ورقه های لازانیا را درون آب، روغن و کمی نمک برای مدتی که روی بسته بندی نوشته شده بجوشانید. سپس با آب سرد آبکشی کنید و آن ها را روی پارچه تمیز و یا حوله قرار دهید. اما اگر از لازانیا پیش پخت استفاده می کنید، نیازی به جوشاندن ندارد و کافی ست چند دقیقه درون آب ولرم قرار داده تا ورقه ها نرم و قابل استفاده شوند.

 

 

برای چیدن لایه های لازانیا با گوشت یک ظرف نچسب مانند پیرکس یا قالب مخصوص فر را آماده کنید. کف و دیواره های ظرف را با روغن چرب کنید. سپس با برس مخصوص آشپزی، مقداری از سس بشامل را به کف و دیواره های ظرف بکشید تا خوب و کامل آغشته به سس شوند.(این ترفند مانع از خشک شدن و چسبیدن لازانیا می شود) سپس شروع به چیدن ورقه ها کنید. ابتدا یک لایه ورقه لازانیا بچینید، روی آن را با برس آغشته به سس بشامل کنید، بعد کمی پنیر پیتزا بریزید. سپس مقدار نازک و کمی از مواد گوشتی را روی لایه قرار دهید، در اینجا ادویه مخصوص لازانیا را به همراه آویشن روی مواد بپاشید. و در نهایت مجددا پنیر پیتزا بریزید. لایه های بعد را به همین ترتیب ادامه دهید. 4 الی 6 لایه لازانیا بچینید. روی سطح لایه آخر را فقط با سس بشامل و پنیر پیتزا فراوان خوب و کامل پوشش دهید.

 

 

مقداری آب روی سطح لازانیا اسپری کنید(ابن کار مانع از خشک شدن سطح آن خواهد شد) حالا ظرف را درون فر که آن را از قبل گرم نموده اید برای مدت 45 الی 60 دقیقه و با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا پخته شود. در آخر برای مدت 2 الی 3 دقیقه، فر را روی حالت گریل قرار دهید تا روی لازانیا خوب طلایی و خوش رنگ شود. لازانیا با گوشت چرخ کرده خوشمزه شما آماده می باشد. وقتی آن را از فر خارج کردید، 10 دقیقه اجازه دهید تا داغی و حرارت آن کم شود و سپس برش داده و سرو کنید. (اگر بلافاصله و داغ برش بزنید لازانیا از هم می پاشد) لازانیا را می توانید همراه با انواع سس، سالاد و نوشیدنی دلخواهتان نوش جان کنید.

 

 

– شما می توانید به جای جعفری تازه و یا همراه آن، سبزیجات دیگری مانند فلفل دلمه ای، هویج، ذرت و… را به موادتان اضافه کنید.

– پیاز مورد استفاده در مواد میانی باید نگینی و خیلی ریز خرد یا رنده شود.

– مواد گوشتی را تا حد ممکن با کمترین مقدار روغن تهیه کنید. همچنین از گوشت چرخ کرده بدون چربی و یا کم چربی استفاده کنید.

– در هر لایه باید مقدار کمی مواد گوشتی و پنیر قرار دهید. مقدار پنیر روی سطح رویی لازانیا باید فراوان باشد و کامل پوشش دهد.

برای پخت یک لازانیای بی نقص با گوشت چرخکرده یا هر ترکیب دیگری 10 نکته طلایی تهیه لازانیا را بخوانید.

 

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

عالیه دستور پخت،ممنونم

هویج شیرینش میکنه. من به جاش قارچ استفاده کردم عالی بود.طرز تهیه ی لازانیای ساده و خوشمزه

واقعا عالیه فقط منظورتون از سس سس ماینز هستش؟ میشه نریزیم و فقط از پنیر پیتزا استفاده کنیم؟؟؟

نوش جان!
منظور از سس سفید سس بشامل هست که با آرد، شیر و کره درست میشه. دستورش توی سایت هست. اگه از سس استفاده نکنید ورقه های لازانیا کمی خشک میشن و لایه ها خوب به هم نمیچسبن ولی بازم خوشمزه است.

اره عزیزم

سلام
من درست کردم عالى شد
فقط براى ۴ نفر خوبه نه ۶ نفر.
ماه رمضونى پختم همه گرسنه موندن ?

عاااالی بووود . خیلی خوشمزه شده بود. ممنونم از دستورتون. هر چیزی با دستور تهیه شما درست میکنم طرفدار داره . ممنون ??

خیلی عالیه من واقعادوس دارم

سلامو ممنونم از این دستور آشپزی خوشمزه تون! یه سوالی دارم میشه همین مایه لازانیا رو که آماده کردیم به صورت رول لای ورقه های لازانیا بذاریم؟ اینجوری پنیرپیتزا رو کجاش بریزیم؟ می خوام یه جوری باشه که تو یه مهمونی برای هر کس تیکه های جدا بذارم. از طرفی هم می خوام با همین مواد مایه اش رو درست کنم.

سلام ، گلنار جان بله میشه ، بعد از پیچیدن رول ها روی هر رول مقداری سس و پنیر میریزی ، دستور چند مدل لازانیا رولی رو قبلا گذاشتم میتونی از بخش ماکارونی و لازانیا مطالب رو مشاهده کنی

سلام من از این لازانیا درست کردم نتیجه خیلی خوب بود.ممنون از شما

سلام ، خوشحالم خوشت اومده طاهره جان

بسیار عالی

بسیار عالی توضیح دادین

خیلی دستور پخت عالی بود همین که از سوییس وکالباس استفاده نکرده بودید بهترش کرده بود

سلام میخواستم بدونم تو قالب پیتزا هم میتونم لازانیا درست کنم؟

معصومه جان مشکلی نداره اما باید ارتفاع قالب به اندازه ای باشه که بتونی حداقل 2 لایه لازانیا روی هم بچینی

سپاسگزار

خواهش میکنم

معرکه بود شصت طلا . میشه اموزش پخت استیک ابدار امریکایی رو هم بدی ؟ اینقدر تو فیلما دیدیم هوس کردم بخورم . یه سوال دیگم دارم به جای * سفید از چی میشه استفاده کرد تو طبخ گوشت که بشه تو ایران پیدا کرد ؟

ممنونم ، محمد جان دستور یک نوع استیک رو تو قسمت غذاهای ملل با عنوان ( رست بیف ) گذاشتم که میتونید استفاده کنید ، استیک های دیگه ای هم بزودی میذارم ، میتونید بعنوان جایگزین از روغن زیتون استفاده کنید تا گوشت نرم و ترد شه

خیلی خیلی جالبه لطفا غذاهای بدون فر هم آموزش بدین

خواهش میکنم . حتما

لازانیا غذای بسیار لذیذ و خوشمزه ای است مرسی

نوش جانت عزیزم

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.



طرز تهیه ی لازانیای ساده و خوشمزه

(همکار عزیز، وقت و انرژی زیادی صرف تهیه این عکسها و توضیحات شده. لطفا، خواهشا، اسکی نکنید. ممنون)


اسم :

:

نظرات :


Email: info@emshab.ir

طرز تهیه ی لازانیای ساده و خوشمزه
طرز تهیه ی لازانیای ساده و خوشمزه
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *