طرز تهیه ی شیرینی ژله ای

دوره مقدماتی php
طرز تهیه ی شیرینی ژله ای
طرز تهیه ی شیرینی ژله ای

پودر ژله با طعم و رنگ دلخواه: ۱ بسته
آب گرم: ۱ و یک دوم پیمانه
نشاسته ذرت: یک دوم پیمانه
آب سرد: یک چهارم پیمانه
گلاب: یک چهارم پیمانه
شکر: ۱ پیمانه
خلال پسته و شکلات سفید: به میزان لازم برای تزئین

 

پودر ژله را با آب گرم مخلوط کرده و هم بزنید. نشاسته ذرت را با آب سرد و گلاب مخلوط کنید. ژله‌ی مخلوط شده با آب گرم را داخل قابلمه‌ای روی حرارت ملایم قرار دهید و شکر را به آن اضافه کنید. پس از اینکه شکر حل شد، مخلوط نشاسته، آب و گلاب را آرام آرام به ژله اضافه کرده و هم بزنید.
روی حرارت ملایم، با قاشق چوبی مایه را آنقدر هم بزنید تا به صورت فرنی درآید و چند جوش بزند، تا خامی نشاسته از بین برود.
ظرف مستطیل شکلی را با محافظ غذا بپوشانید. روی آن را با اسپری روغن کمی چرب کرده و مایه‌ی ژله‌ای را داخل قالب یا ظرف پیرکس بریزید و روی آن خلال پسته بپاشید.
پس از اینکه خنک شد، قالب را به مدت ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد با چاقای تیزی برش بزنید. می‌توانید با شکلات سفید ذوب شده نیز روی شیرینی‌ها را تزئین کنید.

طرز تهیه ی شیرینی ژله ای

دوره مقدماتی php

 

این شیرینی را می‌توانید در طعم‌ها و رنگ‌های مختلف تهیه کرده و از میهمانان خود پزیرایی کنید.
قبل از اضافه کردن نشاسته، ژله روی حرارت اصلاً نباید به جوش آید.
شیرینی ژله‌ای قابلیت این را دارد که چندین ساعت بیرون از یخچال بماند و شکل ظاهری خود را حفظ کند، اما بهتر است برای حفظ طراوت و تازگی بیشتر پس از سرو، مابقی را در یخچال نگهداری کنید.
این دستور ۳۹۰ گرم کربوهیدرات، ۲۰ گرم پروتئین، ۱۰ گرم چربی و ۱۷۳۰ کیلو کالری انرژی دارد.

 

 

مطالب مرتبط با شیرینی در سایت آشپزی ها :

دیدگاه

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه ی شیرینی ژله ای

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

منبع تبیان:اشپزیashpazi

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

طرز تهیه ی شیرینی ژله ای
طرز تهیه ی شیرینی ژله ای
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *