طرز تهیه ی سمبوسه با گوشت چرخ کرده

دوره مقدماتی php
طرز تهیه ی سمبوسه با گوشت چرخ کرده
طرز تهیه ی سمبوسه با گوشت چرخ کرده

سمبوسه یکی غذای بسیار خوشمزه جنوبی است که کمتر در منزل طبخ می شود و بیشتر در دکه های خیابانی به همراه فلافل به فروش می رسد. سمبوسه تنوع بالایی دارد و به شکل های مختلفی طبخ می شود که با نام های مانند سمبوسه پیتزایی ، سمبوسه سبزیجات ، سمبوسه مرغ و … شناخته می شود. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر سمبوسه تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سمبوسه در ادامه با همدوره همراه باشید.

برای شروع سیرها و پیاز ها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن داخل یک تابه می ریزیم. پس از اینکه کمی سیر و پیاز را تفت دادیم گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم. در مرحله بعد فلفل دلمه ای را نگینی خرد می کنیم و به دیگر مواد اضافه می کنیم.

پس از اینکه رنگ گوشت چرخ کرده تغییر کرد رب گوجه فرنگی را به همراه گشنیز ساطوری شده ، نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم. پس از اینکه مواد به خوبی تفت داده شد و گوشت چرخ کرده پخت مواد را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.

در این مرحله سیب زمینی ها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به صورت جداگانه سرخ می کنیم ، سپس سیب زمینی ها را با مایه گوشت مخلوط می کنیم. در این مرحله نان های لواش را را به صورت طولی با عرض ۶ تا ۸ سانتی متر برش می زنیم.طرز تهیه ی سمبوسه با گوشت چرخ کرده

برای پیچیدن سمبوسه مقداری از مایه سمبوسه را در قسمت بالایی نان برش خورده می ریزیم و با زاویه ۹۰ درجه شروع به تا زدن نان می کنیم تا نان به شکل یک مثلث در بیاید. پس از اینکه تمام سمبوسه ها را پیچیدیم نوبت سرخ کردن آنهاست.

دوره مقدماتی php

برای سرخ کردن سمبوسه یک تابه کوچک و گود انتخاب می کنیم و به قدری روغن داخل تابه می ریزیم که سمبوسه ها در روغن شناور باشند. حرارت زیر تابه باید بسیار کم باشد تا سمبوسه ها مغز پخت شوند. پس از اینکه تمام سمبوسه ها را سرخ کردیم به همراه سس کچاپ سرو می کنیم.

mlns=”http://www.w3.org/1999/xhtml”>

-هنری برای تمام اعضای خانواده

جستجو در سایت:

متاسفانه صفحه ای با مشخصات مورد نظر شما یافت نشد.

کپی برداری از مطالب این سایت تنها با ذکر منبع مجاز می باشدطرز تهیه ی سمبوسه با گوشت چرخ کرده

Powered By NewIDea

طرز تهیه ی سمبوسه با گوشت چرخ کرده

مواد لازم :خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 15 برگگوشت چرخ كرده : 300 گرمسیب زمینی :‌دو عدد متوسط پیاز : یک عدد ….

خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : 15 برگ
گوشت چرخ كرده : 300 گرم
سیب زمینی : دو عدد متوسط
پیاز : یک عدد
سیر : سه حبه

گوشت چرخ كرده : 300 گرم


“آینده در دستان شماست

زیبایی هایی که هنوز ندیده اید

میکس فوق العاده زیبا از آهنگ دل را ببین با صدای علیرضا افتخاری و سفر های مقام معظم رهبری به شهر های مخطلف کشور (زاهدان-زنجان-بم) که چیز پر مغز و قشنگی از آب در آمده حتماً ببینید…طرز تهیه ی سمبوسه با گوشت چرخ کرده

موسسه تدوین آثار و نشر اخلاقیات شهدای شهرستان زرند

مداحی مهدی اکبری کاش بودی کرببلا برادر بی حرمم حسن جان

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه ی سمبوسه با گوشت چرخ کرده

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

در این روش پخت گوشت چرخ کرده همراه با عدس ؛ گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای کبابی از جمله مایه های بکار رفته در سمبوسه هستند. برای راهنمائی بیشتر و روش گام به گام پخت این سمبوسه میتوانید به سایت ما در این آدرس نیز نگاه کنید.http://www.springsalad.tips/sambooseh…در این روش پخت شما میتوانید این روشها را نیز یاد بگیرید: روش درست کردن پستو روش خوشمزه کبابی کردن گوجه فرنگی روش خوشمزه کردن و کبابی کردن فلفل دلمه ایThis is an Iranian Sambosa and how to make a delicious and flavorous Sambosa. These Sambosa are baked with savory filling such as green linses, cinnamon, gurkmejram ,chiliflakes and smoked paprika.Here you can find more about Sambosa recipehttp://www.springsalad.tips/sambooseh…You can serve it as appetizer and it is perfect as snack too. Filling are roast peppers and toast tomatoes to give filling more grill taste and fragrance.

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

سمبوسه ای که خمیرش احتیاج به این نداره که استراحت کنه و بلافاصله آمادست و خیلی زود و سریع آماده میشه ، رسیپی خوب و اسون یکی از مشهورترین آشپزهای عرب Chef Osama که یک رسپی خیلی خوب و آسون واسه درست کردن سمبوسه داره که خیلی هم پر طرفدار هست.
در اینجا دو نوع سمبوسه رو من واستون گذاشتم یکی سمبوسه سیب زمینی و یکی سمبوسه گوشت.
شما میتونید هر کدوم رو که دوست داشتید درست کنید و با توجه به سلیقتون مواد دیگه ای اگه دوست داشتید اضافه کنید.
خوب بریم واسه درست کردن سمبوسه که برای سه نفر کافیه.

 

مواد لازم برای مواد داخله سمبوسه گوشت :
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
پیاز یک عدد درشت
سیر چند حبه
روغن زیتون یا روغن مایع ٢ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و قرمز به مقدار کافی
ادویه مثل دارچین ، زردچوبه ، زیره سبز دل به خواهی

 

مواد لازم برای سمبوسه سیب زمینی :
سیب زمینی آب پز ٣ عدد درشت
پیاز سرخ شده ٢ عدد درشت
پیازچه به مقدار کافی دلبخواهی
نمک و فلفل قرمز و سیاه به مقدار کافی
روغن زیتون یا مایع ۲ قاشق غذاخوریطرز تهیه ی سمبوسه با گوشت چرخ کرده

 

مواد لازم برای خمیر :
آرد معمولی ٣ پیمانه
نمک ١/٤ قاشق چای خوری
روغن مایع نصف پیمانه
آب ١ پیمانه
روغن مایع به مقدار کافی برای سرخ کردن

من اینجا پیاز و سیر رو سرخ کردم بهش ادویه که دوست داشتم رو اضافه کردم ، میتونید مقدار فلفل بیشتر و کمتری بریزید منتها من چون خیلی غذای تند دوست دارم خیلی فلفل قرمز ریختم.
وقتی پیاز کمی تفت خورد با ادویه و نمک ، گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و شعله گاز رو زیاد کردم تا گوشت آب نندازه و سرخ بشه حدود ٥ تا ٧ دقیقه تفت دادم ، خوب مخلوط گوشت ما آمادست.

واسه مخلوط سیب زمینی ، سیب زمینی ها رو آب پز کردم ، قطعه قطعه کردم بهش نمک و فلفل و روغن اضافه کردم ، همچنین پیازی که سرخ کرده بودم.
پیشنهاد میکنم هر چی مقدار پیاز سرخ شده بیشتر باشه خوشمزه تر میشه.
من مقداری پیازچه ریز شده هم اضافه کردم.
خوب وقتی این دو تا مخلوط رو آماده کردیم میریم واسه درست کردن خمیر که خیلی راحت درست میشه.

آرد و نمک رو مخلوط میکنیم یا با همزن دستی یا غذا ساز دور کند به مدت ٥٠ ثانیه.

آب و روغن رو اضافه میکنیم و میزاریم رو دور متوسط غذا ساز یا همزن برقی تا واسه ١٠ دقیقه هم زده بشه .
نباید کمتر از ۱۰ دقیقه هم بزنید این از نکات مهم این دستور خمیره.
پیشنهادم اینه که از غذا ساز یا دستگاه خمیرزنی استفاده کنید چون با دست کار سخت تره و باید مدت بیشتری با دستتون ورز بدید حدودش ١٥ دقیقه و درثانی خمیر به دستتون میچسبه و مجبورید هی آرد خشک اضافه کنید و این از کیفیت خمیر کم میکنه و خمیر لطیفی نخواهید داشت.

بعد ١٠ دقیقه همچین خمیر زیبا و فرم گرفته ای دارید.

خمیر رو رو سطح کارمون که آرد پاشیدیم میزاریم و تقسیم میکنیم به توپ های کوچیکی به اندازه یه پرتقال کوچیک.

هر کدوم از اون توپ هارو وردنه میکنیم به صورت شکل بالا که ضخامتش ١/٢ سانتیمتر باشه .

از واسط نصف میکنیم.

و یکی از اون خمیر ها رو که نصف کردیم به این صورت روی هم قرار میدیم که مثل یه جیب میمونه و قراره توش پر بشه از چیز میزهای خوشمزه.
با انگشتمون کمی خیس میکنیم لبه های خمیر رو تا خوب به هم بچسبند.

میگیریم تو دستمون و توش پر میکنیم از مخلوط گوشت یا سیب زمینی.
هیچ چیز واسه من لذت بخشتر از آشپزی بدون دستکش نیست اما اگه میبینید اینجا دستکش دارم بخاطر حساسیتی هستش که دستم داره و اگر نه از من به شما نصیحت عشق کنید با دست های تمیز اما بدون دستکش تو آشپزی.

خوب در جیب رو میبندیم.

با انگشتمون کمی خیس میکنیم لبه های خمیر رو تا خوب به هم بچسبند.
با چنگال فشار میدیم روی خمیر رو تا هم طرح بندازه و هم این که لبه های خمیر خوب به هم بچسنبد.

و همین مراحل رو با مخلوط سیب زمینی انجام میدیم.

روغن رو میزاریم حسابی داغ بشه خیلی خیلی داغ
اگه روغنتون به اندازه کافی داغ نباشه خمیر نرم و نپخته ای خواهید داشت که روغن توش نفوذ کرده.
توی یک قابلمه کوچیک ترجیحا بپزید تا ارتفاع داشته باشه واسه روغن و وقتی سمبوسه رو میندازید تو روغن غوطه ور بشه.
میزاریم رو شعله متوسط رو به پایین و تا دیدیم که سرخ شد از تو روغن در میریم و میزاریم رو دستمال آشپزخونه یا صافی تا روغن اضافیش گرفته بشه.

طرز تهیه ی سمبوسه با گوشت چرخ کرده

خوب سمبوسه غذای فست فود ما بدون نیاز به تجهیزات فست فود واسه سرو آمادست باید داغ داغ خورده بشه به همراه سس.
سمبوسه آموزش آشپزی عالییییییییی شده نوش جان شما و خونواده ، دوستانتون.

در تاریخ ۲۷ آذر ۱۳۹۶ این مطلب نوشته شده است.

دسته بندی : آموزش آشپزی , سمبوسه , غذای فست فود

تعداد بازدید : 3943

نام :

ایمیل :

تلفن :

وبسایت :

دیدگاه :

ارائه کننده : تینا امین فر

ایمیل : TinaAminfar@Gmail.Com

فکس : 021XXXXXXXX

وبسایت : Www.Ashpazkhaneha.Com

آدرس محل : ایران ، تهران

اعتبار : 222 مطلب تایید شده

آمار

پربازدیدترین محصولات

پرسش و پاسخ

نقشه

تلفن شرکت : 09356107101

تلفن شرکت : 02188856947

آدرس شرکت : تهران ، جردن ، برج نگین آفریقا واحد 408

آشپزی

تجهیزات رستوران

تجهیزات فست فود

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تعمیر درب اتوماتیک

تجهیزات کافی شاپ

طرز تهیه ی سمبوسه با گوشت چرخ کرده
طرز تهیه ی سمبوسه با گوشت چرخ کرده
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *