طرز تهیه ی دمپخت گوشتی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه ی دمپخت گوشتی
طرز تهیه ی دمپخت گوشتی

 برنج:4-5 پيمانه

گوشت گوسفند يا گوساله:حدود 300-400 گرم

پياز درشت:1 عدد

سير:3-4 حبه

طرز تهیه ی دمپخت گوشتی

دوره مقدماتی php

كلم برگ:1 عدد كوچك اگر خواستيد كلم قمري بذاريد :2 عدد متوسط

هويج متوسط:3 عدد

عدس:حدودا 1 پيمانه

سبزي به ميزان دلخواه:شويد.ريحون.ترخون.جعفري

لوبيا چشم بلبلي(به دلخواه):نصف پيمانه

نمك.فلفل.زردچوبه.ادويه:به ميزان لازم

 طرز تهيه:

ابتدا پياز ها رو به صورت خلال خرد كرده و سزخ كنيد.وقتي كمي نرم شدن گوشت رو كه قيمه قيمه خرد كردي اضافه كرده و با زردچوبه تفت بديد.سير هار خرد شده رو بعد از اون اضافه كنيد.

هويج رو هم اضافه كرده و كمي تفت بديد

 عدس و لوبيا(استفاده از لوبيا به دلخواه خودتونه.ميتونيد توي اين غذا مصرف نكنيد)كه از قبل خيسونديد

به مواد اضافه كرده ،نمك و فلفل و ادويه بزنيد و حدود دو ليوان آب روي اون بريزيد و اجازه بديد تا گوشت و عدس و لوبيا پخته بشه

اگر از كلم قمري استفاده ميكنيد بين پخت كلمها رو هم اضافه كنيد.ولي اگر كلم برگ استفاده ميكنيد اونو با سبزي به مواد اضافه كنيد.

سبزي رو اضافه كرده و حدود 20 دقيقه اجازه بديد بجوشه.

اگر سبزيتون خشك بود سبزي رو با برنج اضافه كنيد

در پايان برنج رو بشوريد و اضافه كنيد.دقت كنيد آب برنج به اندازه آب توي شكل باشه…اگه كمتر بود ميتونيد كمي آب اضافه كنيد.در صورت نياز نمك اضافه كنيد

من توي اين مرحله گوشتها رو از مواد جدا كردم.چون ممكنه گوشتها به ته ديگ بره و بسوزه…

وقتي آب برنج كاملا به خورد برنج رفت،دم كن رو روي برنج بذاريد و زمان بديد تا برنج دم بكشه.البته گوشتها رو كه جدا كرديد روي برنج بذاريد و بعد برنج رو دم بديد

كمي روغن داغ روي برنج بريزيد و اونو توي ظرف بكشيد و اين غذاي لذيذ رو نوش جان كنيد

 

 اينم مدل بدون لوبيا و گوشت و البته با سبزي كمتر

سارا مامان علي

لينكهاي پيشنهادي

انواع پلو

 

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

طرز تهیه ی دمپخت گوشتی

سایت آشپزی آیکابان ، یک آشپزی ساده و لذت بخش با ساده ترین و در دسترس ترین مواد غذایی موجود را به شما آموزش می دهد . عشق و علاقه مهمترین اصل در آشپزی است . با عشق آشپزی کنید و از تهیه انواع غذاها ، دسرها ، نوشیدنی ها ، کیک و شیرینی و . . . با طعمی نو لذت ببرید .

تمامی حقوق این وبسایت محفوظ و متعلق به آشپزی iKaBaN.ir می باشد

دمپخت گوجه فرنگی یکی از غذاهایی است که می توانید خیلی راحت و فوری در منزل تهیه نمایید. در تهیه این غذا با توجه به ذائقه خود می توانید از گوشت سفید یا قرمز استفاده نمایید. در برخی مناطق دمپخت گوجه فرنگی با سیب زمینی تهیه می شود.

آموزش آشپزی و دستور پخت دمپخت گوجه خوشمزه و مجلسی در منزل

برنج ایرانی :•: 2 پیمانه

گوجه متوسط :•: 3 عدد

طرز تهیه ی دمپخت گوشتی

گوشت یا مرغ :•: 250 گرم

پیاز :•: 1 عدد

رب گوجه فرنگی :•: 1 قاشق غذاخوری

روغن :•: 3 قاشق غذاخوری

نمک و زردچوبه و فلفل :•: به مقدارلازم

آب :•: 2 لیوان

آموزش آشپزی و دستور پخت دمپخت گوجه خوشمزه و مجلسی در منزل

برای تهیه دمپخت گوجه ابتدا گوجه فرنگی ها را  بشورید و پوست آنها را بگیرید و در اندازه کوچک با چاقو برش دهید و در مخلوط کن بریزید یا با رنده  آنها را رنده کنید و پیاز را پوست بگیرید و نگینی (مربع)خرد کنید

و در تابه ای روغن مایع بریزید و زیر شعله را کم کنید تا بمرور روغن داغ شود سپس پیاز نگینی خرد شده را در روغن بریزید و تفت دهید تا طلایی و سرخ شود و در قابلمه ای بریزید و شعله را ملایم کنید

و گوجه  فرنگی را به پیاز اضافه کنید و نمک،زردچوبه،فلفل به اندازه دلخواه به آن بیفزایید و تفت دهید تا گوجه آب بیندازد سپس رب گوجه فرنگی را نیز بیفزایید و 2 لیوان آب نیز روی مواد بریزید

و صبر کنید تا آب بجوش بیاید و برنج را با دو قاشق نمک اضافه کنید ودر ظرف را بگذارید و 5 دقیقه یک بار آن را هم بزنید و اگر دوست داشتید برای زیباتر شدن رنگ دمپختک کمی زعفران دم کرده نیز درون قابلمه بریزید

و برنج را زیرو رو کنید هنگامی که آب آن کم شد زیر شعله را کم کنید و اجازه دهید تا 1 ساعت برنج کاملا پخته شود و سپس دمپخت گوجه فرنگی را در دیس بکشید و نوش جان کنید.

اگر دوست دارید میتوانید مرغ یا گوشت نیز در این غذا استفاده کنید.سینه مرغ یا گوشت را به تکه های ریز خرد کنید و در تابه ای روغن بریزید و زیر شعله را کم کنید تا روغن بمرور داغ شود و تکه های مرغ یا گوشت را در تابه بریزید

و تفت دهید تا جایی که رنگ آن کاملا تغییر کند و زیر شعله را خاموش کنید و همچنان تفت دهید تا سرخ سرخ نشوند هنگامی که رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کردید تکه گوشت ها را نیز به دمپخت گوجه فرنگی بیفزایید .

طرز تهیه ی دمپخت گوشتی
طرز تهیه ی دمپخت گوشتی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *