طرز تهیه ی خمیر پیتزا برای 4 نفر

دوره مقدماتی php
طرز تهیه ی خمیر پیتزا برای 4 نفر
طرز تهیه ی خمیر پیتزا برای 4 نفر

مواد لازم برای تهیه 4 تا خمیر پیتزا آردسفید 500 گرم / نمک ا قاشق چایخوری / پودر مایه خمیر 10 گرم / شکر 1 قاشق چایخوری / آب ولرم 300 میلی لیتر / روغن مایع 2 قاشق سوپخوری است. در تهیه خمیر پیتزا ابتدا آرد و نمک راباهم مخلوط کرده و2 بار الک میکنیم. مایه خمیر را با شکر مخلوط کرده ویک چهارم پ آب ولرم به آن اضافه کنید وکنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.


 

آرد و نمک راباهم مخلوط کرده و2 بار الک میکنیم. مایه خمیر را با شکر مخلوط کرده ویک چهارم پ آب ولرم به آن اضافه کنید وکنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.

 

طرز تهیه ی خمیر پیتزا برای 4 نفر

بعد آن را با آرد مخلوط کرده وکم کم آب رااضافه میکنیم تا حالت خمیر به خودش بگیرد سپس روغن را اضافه کرده و10 دقیقه ورز میدهیم .

دوره مقدماتی php

 

خمیر پیتزا را در کاسه ای قرار داده وروی آن را سلفون میکشیم و 50 دقیقه استراحت میدهیم بعد آن را دوبار ورز داده و به 4 قسمت تقسیم میکنیم و دوباره 15 دقیقه به خمیر استراحت میدهیم.

 

کف قالب مورد نظر خمیر را پهن کرده و با مواد مورد نظر و پنیر سطح آن را میپوشانیم ودر فر میگذاریم برای کش اومدن پنیر کمی کره ریز خرد شده مخلوط پنیر کنید و روی پنیر که روی سطح پیتزا قرار دارد با آب افشان آب اسپری کنید با این روش پنیر خیلی کش میاد.

 


${Body}

آدرس : تهران

تلفن: ——-

فکس : —-

پست الکترونیک : info@bamacook.com

خانه        

يادداشت‌های روزانه    
   

بجنورد    
   

اشعار ترکی        
>

آشپزخانه <       

 فوتوبلاگ

یکشنبه، ۲۲ اسفندماه ۱۳۸۹

 

پیتزا برای 4 نفر (هشت برش)

طرز تهیه ی خمیر پیتزا برای 4 نفر

 

دستور پیتزا را دوست خوبم آقا شهرام عزیز هم‌راه با عکس فرستادند که این‌جا می‌گذارم.

دستور پیتزا را دوست خوبم آقا شهرام عزیز هم‌راه با عکس فرستادند که این‌جا می‌گذارم.

مواد لازم:

خمیر نان فوکاسیو با آویشن و رزماری 450 گرم ( باید آرد سبوس‌دار این خمیر کم‌تر باشد. یک سهم آرد سبوس‌دار و سه سهم آرد سفید)
پنیر پیتزا 250-300 گرم
سس پیتزا یک ملاقه‌ی پر
مخلفات می‌تواند انتخاب خود شما باشد شامل: ( پیاز- گوجه- فلفل سبز دلمه‌ای- گوشت چرخ‌کرده- زیتون سیاه حلقه حلقه شده- بروکلی- قارچ) ترکیب گوشت چرخ کرده- پیاز- فلفلل سبز بسیار عالی است و می‌توانید قارچ را هم به آن اضافه کنید. پیتزا را بدون مخلفات یا فقط با سس و پنیر هم می‌توانید درست کنید تا فقط مزه‌ی اصلی پیتزا را تجربه کنید.

{ مخلفات پیتزایی که خودم درست کردم عبارتند از:
ژامبون 200 گرم
قارچ 200 گرم
پنیر پیتزا 300 گرم
فلفل دلمه‌ای یک عدد
سس پیتزا 4 قاشق غذاخوری
خمیر نان فوکاسیو}

مواد لازم برای چهار ملاقه سس پیتزا

رب گوجه‌فرنگی 4 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه یک قاشق مرباخوری
ریحان تازه یا خشک یک قاشق غذاخوری
پونه یک قاشق غذاخوری (حتمن پونه باشد)
نمک به مقدار لازم
پنیر پارمزان یک قاشق ( این پنیر به‌صورت پودر است در صورت نبودن در ایران از آن صرف نظر شود ولی استفاده از پارمزان بخاطر عطر مخصوصش به‌تر است)
سرکه دو قاشق غذاخوری ولی اگر رب گوجه فرنگی به اندازه کافی ترش است, فقط یک قاشق سرکه استفاده کنید.
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
پودر سیر یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه‌ی سس پیتزا

روغن زیتون را در یک ماهی‌تابه کمی داغ کرده و رب را در آن تفت می‌دهیم. روغن زیتون زود می‌سوزد پس از شعله‌ی کم استفاده شود. سپس سه استکان آب به آن اضافه می‌کنیم بعد از یکی دو جوش آن‌را از روی شعله برداشته و می‌گذاریم سرد شود. سپس تمام مخلفات سس را به آن اضافه می‌کنیم.
اگر سس کمی سفت یا رقیق بود مقدار آب یا رب آن‌را بیش‌تر کنید. من هیچ‌وقت این سس را در مقیاس کم درست نکردم برای همین مشکل است که بگویم مقدار پیشنهادی برای چهار ملاقه سس صحیح است.

طرز تهیه‌ی پیتزا

پنیر پیتزا را رنده کرده . و پیاز و فلفل سبز و قارچ و دیگر مخلفات را خرد کرده، آماده می‌کنیم.
اگر از گوشت چرخ کرده استفاده می‌کنید آنرا با پیاز داغ تفت داده و به آن کمی سیر تازه خرد شده به جای ادویه اضافه کنید. ( به این گوشت هیچ ادویه ای نمی‌زنیم حتا زردچوبه, چون مزه پیتزا را تغییر می‌دهد)
فر را با درجه حرارت 220 درجه تنظیم می‌کنیم
قبل از پهن کردن خمیر آن‌را مدت نیم‌ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا سرد شود. سپس آن‌را روی سطح صیقلی گذاشته و با دست فشار می‌دهیم تا هوای آن خارج شود.

خمیر پیتزا را در ظرف مناسبی که کمی لبه ( کراست CRUST ) داشته باشد قرار می‌دهیم و آن‌را درون ظرف پهن می‌کنیم و سپس آن‌را داخل فر گذاشته و مدت یک دقیقه در فر قرار می‌دهیم تا کمی خمیر سفت شود و خودش را بگیرد.
دقت کنید البه خمیر کلفت تر باشد تا مواد را به خوبی در خود نگه دارد.

و روی پنیر هم مخلفات مورد علاقه را که آماده کردیم می‌ریزیم و روی مواد را با پنیر پیتزا می‌پوشانیم و در داخل فر در طبقه پایین فر (نزدیکه شعله) قرار می‌دهیم.

باید مدام زیر خمیر را چک کرد که هم زیر خمیر برشته شود و هم پنیر روی آن.
در این پیتزا هم‌راه با پنیر موتزارلا از پنیر چدار هم استفاده شده است (تکه‌های نارنجی روی پیتزا , پنیر چدار است)

شهرام از لس‌آنجلس

پ.ن: عکس‌های بالا (بجز عکس مواد اولیه) را آقا شهرام فرستادند. ایشان به جای ظرف پیتزا از پارو خمیرگیری استفاده کردند و بعد هم خمیر پیتزا را در سینی سُراندند و داخل فر گذاشتند. این‌کار مهارت زیاد می‌خواهد برای همین استفاده از ظرف مناسب برای پیتزا راحت‌تر است.
عکس‌های زیر از پیتزایی که خودم با ژامبون و قارچ و فلفل درست کردم . من از خمیر فوکاسیو بدون رزماری و آویشن استفاده کردم و آویشن روی مواد پیتزا ریختم.
درست کردن پیتزا با مخلفات و طعم‌های مختلف بستگی به ذائقه شما دارد ولی مهم خمیر آن و پخت پیتزا است.



#

Posted by
Sharareh Ansari
|

Comments (0)


 


 


Home

Email

Links

آشپزخانه ماری
آشپزخانه ژولیت
آشپزی عربی
سفره خونه
مطبخ فرا

دسته بندی

– کیک و شیرینی (30 مطلب)
– پلو ها و خورش ها (11 مطلب)
– پاستا (2 مطلب)
– انواع نان (3 مطلب)
– ترشیجات و مرباها و سس ها (14 مطلب)
– دسر (15 مطلب)
– سوپ ها و آش ها (5 مطلب)
– سالادها (8 مطلب)
– غذاهای فوری (12 مطلب)
– غذاهای محلی (15 مطلب)
– غذاهای ایرانی (18 مطلب)
– غذاهای خارجی (10 مطلب)


بانک
اطلاعاتی بجنوردی‌ها



وبلاگ‌های قبلی من

شيندخت

شيندخت و بجنورد

شيندخت و شعر ترکی
فوتوبلاگ
شيندخت
 

Recent

طرز تهیه ی خمیر پیتزا برای 4 نفر

شیرینی زنجبیلی
دوغ خانگی
سالاد تن
نان کدو تنبل
سالاد روس
چیز کیک با ژله
شیرینی نعلی
دسر کدو حلوایی
کیک با شیره ی انگور (رژیمی)
پاستای فتوچینی به روش اش قلیه

Archives

2018
2017
2017
2016
2016
2016
2016
2016
2015
2015
2015
2015
2014
2014
2014
2014
2014
2014
2014
2013
2013
2013
2013
2013
2013
2013
2012
2012
2012
2012
2012
2012
2012
2012
2012
2012
2011
2011
2011
2011
2011
2011
2011
2011
2011
2011
2011
2011
2010
2010
2010
2010
2010
2010
2010
2010
2010
2010
2010
2009
2009
2009
2009
2009
2009
2009
2009
2008
2008
2008
2008
2008
2008
2008
2008
2008
2008
2008
2007
2007
2007
2007
2007
2007
2007
2007
2007
2007
2007
2007
2006
2006
2006
2006

Logo


 


 

هرگونه برداشت از مطالب يا تصاوير اين
وب‌لاگ بدون ذکر نام و آدرس ماخذ ممنوع است.
 شراره انصاری
 

RSS FEED


 

کليه‌ی حقوق اين سايت متعلق
به

شيندخت‌دات‌کام
می‌باشد

 [ای‌ميل
به سايت] 
[ارسال اين صفحه به دوستان
]  [
var txt = “شيندخت را بوکمارک کنيد”;
var url = “http://shindokht.com/”;
var who = “Shindokht.com”;
var ver = navigator.appName;
var num = parseInt(navigator.appVersion);
if ((ver == “Microsoft Internet Explorer”)” ‘);
document.write(‘onMouseOver=” window.status=’);
document.write(“txt; return true “);
document.write(‘”onMouseOut=” window.status=’);
document.write(“‘ ‘; return true “);
document.write(‘”>’+ txt + ”);
}else{
txt += ” (Ctrl+D)”;
document.write(txt);
}
]

var
site=”s19Shindokht”

آموزش آشپزی و دستور تهیه خمیر پیتزا خوشمزه

″″ آرد سفید :•: 350 گرم ″″

″″ روغن مایع :•: 3 قاشق غذا خوری ″″

″″ شکر :•: 1 قاشق چایخوری ″″

طرز تهیه ی خمیر پیتزا برای 4 نفر

″″ مخمر فوری :•: دو قاشق مرباخوری ″″

″″ آب یا شیر گرم :•: یک پیمانه ″″

″″ نمک :•: یک قاشق چایخوری ″″

آموزش آشپزی و دستور تهیه خمیر پیتزا پفکی و خوشمزه

رعایت اندازه های داده شده در تهیه خمیر بسیار مهم هست ، پس سعی کنید دقیق اندازه گیری کنید.اگر مواد را به اندازه نریزید ممکن است خمیر شما شل یا سفت شود.

مخمر رو باید 15 دقیقه در ظرفی در بسته درون آب گرم بگذارید تا حجمش دو برابر بشه. اگر دو برابر نشد و اصطلاحا عمل نیامد مخمر شما خراب است و قابل استفاده نیست.

آرد و نمک و شکر را با هم الک می کنیم و روغن را به مخلوط اضافه می کنیم. مخمری را که عمل کرده بود اضافه می کنیم و آبی یا شیری را که از قبل گرم کردیم کم کم به مواد اضافه می کنیم.

البته گرمای آب یا شیر باید به قدری باشد که دست را نسوزاند. حدود 50 تا 60 درجه کافی است. در این مرحله که آب یا شیر را کم کم اضافه میکنید، باید با یک دست مخلوط را هم بزنیند، چرا که مقدار آب یا شیری که استفاده میشود به آرد بستگی دارد و ثابت نیست.

آب یا شیر را آنقدر اضافه کنیدن که چسبندگی اش از بین برود و به دست بچسبد. برای اطمینان بهتر است اول یک پیمانه آب را بریزید و مخلوط کنین و اگر کم بود بقیه را قاشق قاشق اضافه کنید. بعد خمیر را روی سطح صافی بگذارید و ورز دهید.

هروقت هم خمیر چسبنده شد میتونید کمی آرد بپاشید. بعد از ده دقیقه ورز دادن خمیر لطیف و نرم و کش داری بدست میاید. خمیر را در ظرف چرب شده ای بذارید و رویش را بپوشانید و یک ساعت در جای گرم قرار بدهید تا ور بیاید و حجمش دو برابر شود.

برای اینکه خمیر ترد تری داشته باشید بهتر است آنرا در یخچال بگذارید تا به آرامی ور بیاید ، اکثر فست فودها هم خمیر پیتزا را از شب قبل آماده می کنند. استفاده از شیر بجای آب باعث می شود طعم

مطبوع تری داشته باشید.

به این موضوع توجه داشته باشید که اگر بخواهید خمیر پیتزای 5 دقیقه ای تهیه کنید امکانش هست ولی باید توقع کیفیت از این خمیر پیتزا 5 دقیقه ای نداشته باشد.

پیشنهاد ما اینست که حتما خمیر پیتزا را یک شب قبل تهیه کنید تا در زمان پخت مانند پیتزای فست فودها نرم و تو خالی و حجیم باشد.

منبع : دونفره 2nafare.com

طرز تهیه ی خمیر پیتزا برای 4 نفر
طرز تهیه ی خمیر پیتزا برای 4 نفر
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *