طرز تهیه ی حلیم گندم خانگی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه ی حلیم گندم خانگی
طرز تهیه ی حلیم گندم خانگی

Загрузка…

Загрузка…

دوره مقدماتی php

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه ی حلیم گندم خانگی

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

حلیم من شخصا عاشق حلیمم .اولین غذای هست که وقتی اومدم ایران خوردم.من اگر اضافه بیاد میگذارم در ظرفهای در بسته و در فریزر نگهداری میکنم و شب قبل از فریزر در میارم و صبح گرم میکنم میخورم .امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

آهنگ احساسی و غمگین


“آینده در دستان شماست

طرز تهیه ی حلیم گندم خانگی

زیبایی هایی که هنوز ندیده اید

میکس فوق العاده زیبا از آهنگ دل را ببین با صدای علیرضا افتخاری و سفر های مقام معظم رهبری به شهر های مخطلف کشور (زاهدان-زنجان-بم) که چیز پر مغز و قشنگی از آب در آمده حتماً ببینید…

موسسه تدوین آثار و نشر اخلاقیات شهدای شهرستان زرند

مداحی مهدی اکبری کاش بودی کرببلا برادر بی حرمم حسن جان

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

حلیم گندم ( هلیم گندم ) یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایران است که بیشتر به عنوان صبحانه سرو می شود. مواد اصلی این غذا عبارتند از گندم و گوشت. در این آموزش کامل ترین روش پخت حلیم گندم را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۲ نفر حلیم گندم تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه حلیم گندم در ادامه با همدوره همراه باشید.

گندم را باید از شب قبل در آب بخیسانیم تا نرم شود. پس از اینکه گندم خوب خیس خورد ، آن را به همراه ۶ لیوان داخل یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. گوشت را هم جداگانه در یک قابلمه کوچک قرار می دهیم.

پیاز را به ۴ قسمت تقسیم می کنیم و به همراه ۲ لیوان آب به قابلمه گوشت اضافه می کنیم. مقداری زردچوبه هم به گوشت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت کاملا بپزد. سپس آنرا از قابلمه خارج می کنیم و ریش ریش می کنیم.

در این مرحله گوشت ریش ریش شده را به همراه مقداری نمک به قابلمه گندم اضافه می کنیم. توجه داشته باشید زمان اضافه کردن گوشت ، گندم باید شبیه به پوره شده باشد. نکته مهم در مورد حلیم این است که باید به صورت متداوم آنرا هم بزنیم.

طرز تهیه ی حلیم گندم خانگی

چون به دلیل وجود گندم خیلی سریع ته می گیرد و باعث می شود روی طعم غذا تاثیر منفی بگذارد. در مرحله بعد ۱ قاشق غذاخوری روغن به حلیم اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب موجود در غذا با حرارت بسیار ملایم تبخیر شود.

توجه داشته باشید که حلیم زمانی که داغ است کمی شل است ولی بعد از مدت کمی خودش را می گیرد و سفت تر می شود. پس از اینکه حلیم آماده شد آنرا در ظرف مورد نظر می کشیم و با شکر و دارچین سرو می کنیم.

طرز تهیه ی حلیم گندم خانگی
طرز تهیه ی حلیم گندم خانگی
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *