طرز تهیه کیک نارگیلی باقلوا

دوره مقدماتی php
طرز تهیه کیک نارگیلی باقلوا
طرز تهیه کیک نارگیلی باقلوا

کیک باقلوا نوعی کیک مجلسی است که بافتی منسجم دارد و با شربت فراوان تهیه می شود این کیک را می توانید برای مجالس افطاری خود در ماه رمضان نیز طبخ کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک باقلوا را به صورت مرحله به مرحله به شما عزیزان آموزش می دهیم.

کیک ها انواع متنوعی دارند و شما می توانید کیک ها را در طعم های مختلف تهیه کنید. از انواع کیک های خوشمزه و خوش طعم می توان به کیک نارگیلی و کیک خامه ای و کیک باقلوا اشاره کرد. طرز تهیه کیک باقلوا در منزل به راحتی امکان پذیر است و شما می توانید با توجه به مطالب گفته شده در ادامه این بخش کیک باقلوا خوش طعمی را بپزید.

شیرینی باقلوا و کیک باقلوا از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی هستند و کمتر کسی پیدا می شود که به خوردن این نوع شیرینی ها علاقه نداشته باشد. در مطالب قبلی طرز تهیه شیرینی باقلوا را مشاهده کردید در این مطلب آموزشی قصد داریم تا شما را با دستور پخت کیک باقلوا آشنا سازیم.

تخم مرغ : 3 عدد
شکر : 3/4 پیمانه
آرد سفید : 1و 1/4 پیمانه
روغن مایع : 1/4 پیمانه
هل ساییده شده : 1.5 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر : 1/2 قاشق چای خوری
وانیل : 1/8 قاشق چای خوری
پسته خرد شده : به میزان لازمطرز تهیه کیک نارگیلی باقلوا

در مرحله اول طرز تهیه کیک باقلوا ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل را با کمک همزن به مدت 15 دقیقه هم بزنید تا مایه سفید و کشداری را از مخلوط این مواد بدست آورید توجه داشته باشید که نباید تخم مرغ ها را بیش از حد هم بزنید زیرا کیک باقلوا خشک می شود هم زدن این مواد را بهتر است تا زمانی ادامه دهید که شکر به خوبی در مواد کیک حل شود.

دوره مقدماتی php

سپس روغن مایع را به مایه کیک اضافه نمایید و با کمک همزن روغن را با مایه کیک مخلوط کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه کیک باقلوا آرد و بیکینگ پودر و هل را الک کنید و آن ها را به تدریج و در چند مرحله و به کمک الک به مایه کیک اضافه نمایید.

سپس آرد و بیکینگ پودر و هل را به کمک لیسک به خورد مایه کیک بدهید.

قالب 20*20 را به خوبی چرب کنید و سپس قالب را آرد پاشی کنید.

نیمی از مایه کیک را در درون قالب بریزید و سطح مایه کیک را یکنواخت و در صورت تمایل مقداری پسته خرد شده بر روی مایه کیک بریزید سپس بقیه مایه کیک را بر روی پودر پسته بریزید و سطح مایه کیک را یکنواخت کنید.

قالب کیک را به مدت 30 دقیقه در درون فر با دمای 180 درجه قرار دهید.

آب : 1/2 پیمانه
شکر : 1 پیمانه
گلاب : 1/4 پیمانه

ابتدا شکر را به همراه آب در درون قابلمه ای مناسب قرار دهید و قابلمه را بر روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و بعد از این که شکر در درون آب حل شد گلاب را به شربت کیک باقلوا اضافه نمایید بعد از این که شربت چند جوش زد زیر شعله گاز را خاموش کنید می توانید برای ایجاد طعم و رنگ بهتر در شربت مقداری زعفران آب کرده به همراه گلاب به شربت اضافه نمایید.

شیر : 1 قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ : 1 عدد
پودر قند : 1 قاشق چای خوری
زعفران : به میزان لازم

ابتدا زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کنید و سپس زرده را با پودر قند و زعفران و شیر در درون ظرف مناسب مخلوط کنید.

بعد از این که کیک به خوبی پخته شد به کمک قلم مو سطح کیک را با کمک زرینه پوشش دهید و دوباره قالب فر را به مدت 1 دقیقه در درون فر با گریل روشن قرار دهید و بعد از این که روی کیک طلایی شد قالب را از درون فر بیرون بیاورید.

در این مطلب، آموزش طرز تهیه کیک باقلوا را به صورت مرحله ای ملاحظه کردید. امیدواریم از طرز تهیه این کیک خوشمزه در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار خانواده خود سپری کنید. برای مشاهده پخت کیک ها با طعم های متنوع می توانید به بخش انواع کیک مراجعه کنید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



انواع مدل جلوی مو جذاب برای زیر شال و روسری


مردان زیبا چه ویژگی هایی دارند؟ (معیارهای زیبایی از دید خانم ها)



نحوه درست کردن اسموتی هندوانه با 4 طعم معرکه


ایده های دوست داشتنی برای تزیین منزل با وسایل دور ریز طرز تهیه کیک نارگیلی باقلوا

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه کیک نارگیلی باقلوا

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

❥Please subscribe now ❥http://www.youtube.com/subscription_c…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

طرز تهیه کیک نارگیلی باقلوا
طرز تهیه کیک نارگیلی باقلوا
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *