طرز تهیه کیک خامه ای و ژله

دوره مقدماتی php
طرز تهیه کیک خامه ای و ژله
طرز تهیه کیک خامه ای و ژله

Загрузка…

Загрузка…

دوره مقدماتی php

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه کیک خامه ای و ژله

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

طرز تهیه کيك خامه اى با ژله انار مخصوص شب یلدامواد لازم:كيك اسفنجى: به اندازه قالبخامه قنادى: به مقدار نيازپودر ژله انار: يك بستهدانه انار جهت تزئين طرز تهیه:براي درست كردن اين كيك، احتياج به يك لايه كيك اسفنجي(حدود سه يا چهار سانت) داريد.كيك اسفنجی را، به اندازه قطر قالب كمربندي دربياريد. كف قالب كمربندي را كاغذ روغني بگذارید.كيك را كف قالب قرارداده و خامه فرم گرفته را روي كيك بكشيد. قطر خامه نبايد كمتر از ٢تا٣ سانت باشد.خوب سطح را خامه كشي كنيد و حتی تمام كناره‏ ها را با خامه پرکنید و هيچ منفذی وجود نداشته باشد ژله انار را از قبل در يك و يك چهارم ليوان آب جوش حل كنيد و اجازه دهيد سردو کمی غليظ شدن شود.از ژله به آرامي يك لايه نازك روي خامه بريزيد، كيك را به يخچال منتقل کرده و اجازه دهيد تا ژله بسته شود. سپس روي سطح را با يك لايه از دانه انار پوشانده و بعد بقيه ژله را به آرامي روي انارها بریزید. در انتها كيك را حداقل شش ساعت در يخچال قرار دهيد تا کاملاً بسته شود.نکته:شما مي‏توانيد بنا به سليقه خودتان هر نوع كيك پايه ساده را، براي اين كيك تر انتخاب كنيد.همانطور که ذکر شد، بعد از خامه‏ کشی منفذی نباید وجود داشته باشد تا ژله کاملاَ روی خامه قرار بگیرد.در شبکه های اجتماعی ما را دنبال کنید:فیسبوک:https://www.facebook.com/PersianEpoch…تلگرام:https://telegram.me/PersianEpochTimesاینستاگرام:https://www.instagram.com/persianepoc…توییتر:https://twitter.com/PersianETگوگل پلاس:https://plus.google.com/1066055049528…آپارات:www.aparat.com/PersianEpochTimesیوتیوب:https://www.youtube.com/persianepocht…و یا اینکه در سایت ما عضو خبرنامه شویدhttp://persian.epochtimes.com

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

کیک با روکش ژله از انواع کیک های خوشمزه و خوش طعمی است که می توانید آن را برای مناسبت ها و جشن های مختلف در منزل تهیه کنید؛ در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک با روکش ژله را به شما کدبانوهای عزیز و گرامی آموزش می دهیم.

کیک از انواع خوراکی های خوشمزه و خوش طعم است که اغلب برای جشن های خانوادگی و جشن های بزرگ پخته می شود؛ کیک ها در انواع طعم های مختلف پخته می شوند که یکی از پرطرفدارترین انواع آن ها کیک با روکش ژله ای است؛ در طرز تهیه کیک با روکش ژله از ژله ها با رنگ دلخواه می توانید استفاده کنید همچنین در دستور پخت این نوع کیک می توانید برای خوش طعم تر شدن آن از گردو و خامه صبحانه نیز استفاده کنید.

کیک خامه ای و کیک با روکش ژله ای و کیک میوه ای از انواع کیک های پرطرفدار و محبوب هستند و این نوع کیک ها معمولا با ذائقه اغلب افراد سازگار هستند و بهتر است کدبانوهایی که به پخت کیک های مختلف علاقه مند هستند این نوع کیک های پرطرفدار را برای مهمانی و جشن های خاص در منزل بپزند.

برای تهیه کیک با روکش ژله ابتدا زرده و تخم مرغ را از یکدیگر جدا کنید.

طرز تهیه کیک خامه ای و ژله

هر کدام از آن ها در ظرف هایی جداگانه بریزید و با کمک همزن هر کدام از آن ها را هم بزنید.

سپس شکر را به زرده زده شده اضافه کنید و مخلوط زرده تخم مرغ و شکر را هم بزنید.

در مرحله بعدی طرز تهیه کیک با روکش ژله ای ابتدا شیر را به مایع کیک بیفزایید.

سپس روغن مایع را به مخلوط مواد کیک اضافه کنید و با کمک همزن این مواد را با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید.

آرد و بیکنیگ پودر و وانیل را الک کنید سپس مخلوط آرد را به مایع کیک اضافه کنید.

با کمک لیسک و یا قاشقی بزرگ آرد را با بقیه مواد مخلوط نمایید.

در این مرحله از طرز تهیه کیک با روکش ژله ای سفیده تخم مرغ را به مایع کیک بیفزایید و دوباره با کمک لیسک مایع کیک را هم بزنید سپس قالب کیک را با مقداری روغن چرب کنید و بعد از چرب کردن قالب را آرد پاشی کنید و مایع کیک را درون قالب بریزید سپس قالب را به مدت نیم ساعت درون فر با دمای 160 درجه سانتی گراد قرار دهید.

در هنگام پختن کیک در فر ژله ها را آماده کنید؛ برای تهیه ژله ها ابتدا دو بسته ژله را با 2.5 لیوان آب جوش به خوبی مخلوط کنید تا پودر ژله ها درون آب جوش حل شوند سپس اجازه دهید تا پودر ژله های حل شده در دمای محیط به خوبی خنک شوند توجه داشته باشید که نباید از آب جوش برای خنک شدن ژله ها استفاده کنید.
در مرحله آخر دستور پخت کیک با روکش ژله ای کیک پخته شده را از درون فر بیرون آورید و اجازه دهید تا کیک به خوبی خنک شود.

سپس کیک را از وسط برش بزنید.

روی یکی از برش های کیک مقداری خامه بمالید سپس موزهای حلقه ای خرد شده و گردوی های خرد شده را روی خامه بریزید.

لایه دوم برش خورده کیک را روی لایه اول قرار دهید و با کمی فشار دو لایه کیک را به هم بچسبانید سپس خامه فرم گرفته و زده شده روی همه قسمت های کیک بکشید و کیک را در مکانی مناسب قرار دهید.

ژله نیم بند را به صورت آرام آرام روی سطح کیک بریزید سپس کیک را در ظرف مناسبی قرار دهید و ظرف حاوی کیک را درون یخچال قرار دهید تا کیک به خوبی خودش را بگیرد. اگر تمایل دارید همه سطح کیک ژله ای شود می توانید بعد از خامه کشی کیک ژله نیم بند شده را به آرامی روی همه قسمت های کیک بریزید.

برخی از افراد تمایل دارند روکش ژله ای در وسط کیک باشد که در این صورت باید دور تا دور کیک را به صورت دلخواه خود تزیین کنید سپس ژله را در وسط کیک بریزید.

 

در این مطلب با طرز تهیه کیک با روکش ژله در منزل آشنا شدید که امیدواریم از پخت این نوع کیک خوشمزه و لذیذ در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و شادی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش تهیه کیک ها با طعم مختلف بخش انواع کیک مراجعه کنید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



چگونه اشتهای کودکان را افزایش دهیم؟



ایده های جذاب برای طراحی ناخن در نوروز 98


طرز تهیه کیک خامه ای و ژله

دتاکس واتر چیست؟ چگونه دتاکس واترهای مفید درست کنیم؟



معرفی انواع غذاهای رژیمی برای کاهش وزن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

طرز تهیه کیک خامه ای و ژله
طرز تهیه کیک خامه ای و ژله
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *