Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Обработка…
Загрузка…
طرز تهیه کیک اسفنجی ساده در مایکروفر
Обработка…
Загрузка…
Загрузка…
Обработка…
Загрузка…
Загрузка…
در این ویدئو به شما آموزش پخت کیک در ماکروویو رو میدم که بسیار ساده و راحت به مدت ۵ دقیقه می تونید یک کاپ کیک شکلاتی درست کنید و از خوردنش لذت ببرید . هر چند مزه این کیک مثل مزه کیک توی فر نمیشه اما برای آدم های مجرد گزینه بسیار خوبیه .
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Обработка…
Загрузка плейлистов…
طرز تهیه کیک اسفنجی ساده در مایکروفر
آرایش
مدل مو
مدل لباس
در این بخش از سایت آکاایران طرز تهیه کیک با مایکروفر را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.
پخت با مایکروفر بسیار سریع است. در اکثر موارد پخت غذا یا کیک ها بسیار سریعتر از روشهای معمول میباشد. در این مطلب آکاایران طرز پخت چند کیک که با ماکروفر پخته می شود مثل کیک گردویی و یک نمونه دیگر را آموزش داده است. با ما همراه شوید.
طرز تهیه کیک گردویی با ماکروفر:
کیک گردویی با مایکروفر
مواد لازم:
5 عدد تخم مرغ1 لیوان (125 گرم) آرد سفید125 گرم کره2 قاشق مرباخوری سرخالی بکینگ پودرنصف لیوان (110 میلی لیتر) شیر1 لیوان (200 گرم) شکر1 قاشق چایخوری وانیل.
طرز پخت:
آکاایران: ظرف گود مناسبی را انتخاب می کنیم ته ظرف را چرب کرده و کمی آرد می پاشیم. کره را کمی می زنیم تا نرم و لطیف شود. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می سازیم زرده، شکر و بکینگ پودر را به کره اضافه کرده می زنیم تا کاملاً سفید و سفت شود سپس شیر را 30 ثانیه قدرت 100% حرارت می دهیم و با وانیل به مواد اضافه می کنیم سفیده را جداگانه آنقدر می زنیم تا از تخم مرغ زنی نریزد و آنرا با مواد مخلوط کرده کمی بهم می زنیم وآرد و گردو را در آخر کار داخل مایه می ریزیم. مایه آماده شده را در ظرف ریخته و ظرف را بدون درپوش روی سه پایه کوتاه فلزی قرار می دهیم. دستگاه را به مدت 5 دقیقه با قدرت 100% تنظیم می کنیم سپس بدون باز کردن در بلافاصله دستگاه را با قدرت 60% با گریل (کلید ترکیبی) به مدت 8ـ6 دقیقه روشن می کنیم تا سطح کیک کاملاً، طلایی گردد.
طرز تهیه کیک شکلاتی با مایکروفر:
کیک شکلاتی با ماکروفر
مواد لازم : تخم مرغ ۴ عددکره ۱۰۰ گرمشکر ۱۳۰ گرمآرد سفید ۱۱۰ گرمکاکائو ۲ قاشق سوپخوریشیر هموژنیزه ۰٫۱۵ لیتربکین پودر ۱ قاشق مرباخوریروغن ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
تخم مرغ ها را همراه شکر خوب هم زده تا کاملا سفید و سفت شود کره و شیر را به آن اضافه کنید تا خوب مخلوط شود. ظرف مایکروفر ( بشر ) را تا نیمه آب کرده و آن را به مدت ۴-۳ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید . آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو را خوب مخلوط کرده و آن را به مایه کیک اضافه مرده و در این مرحله تنها با یک چنگال و به مقدار کم هم بزنید که مخلوط شود. یک ظرف گود مناسب را انتخاب کرده مقداری روغن مایع در آن ریخته و تمامی دیواره ظرف را روغن اندود نمایید . سپس مایه کیک را داخل آن ریخته و ظرف آب که تا این مرحله کاملا جوش آمده و باعث شده فضای داخل مایکروفر داغ شود، بیرون آورده و ظرف کیک را داخل مایکروفر قرار دهید و سریع در مایکروفر را ببندید و آن را به مدت ۱۰ دقیقه با قدرت ۷۰% داخل مایکروفر قرار دهید.
توجه :بهتر است پس از اتمام این زمان تا ۵ دقیقه بعد از آن درب مایکروفر باز نشود.
امیدواریم با تهیه این کیک های خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.
نـوش جان
گردآوری: آشپزی آکا
آموزش آشپزی ، ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی
این دستور کیک اسفنجی رو وقتی امتحان کردم میتونم به جرات میتونم بگم که تصمیم گرفتم دیگه دنبال هیچ رسپی واسه درست کردن کیک اسفنجی نرم مگر این که گزینه بهتری رو تو آینده پیدا کنم ، این کیک اسفنجی چند خصوصیت خیلی خوب داره از جمله خیلی خیلی پف میکنه ، فقط احتیاج به ٤ تا تخم مرغ داره ، زرده از سفیده جدا نمیشه و واسه همین خیلی راحت و بی دردسر درست میشه ، خیلی لطیف و نرمه ، کیک خیلی بافتش سبکه ، پایه کیک خیلی خوبی واسه کیک های تولد ، مهمونی و عروسی هست.
اما یه نکته مهم تو درست کردن این کیک هست اینه که باید مواد خیلی خوب با هم مخلوط باشند.
اگه دیدیم کیکمون خوب پف نکرده علتش میتونه خوب مخلوط نکردن باشه یا اگه خیلی هم بزنیم در نهایت با یه کیک سنگین زمخت روبرو هستیم که همه زحمتمون به باد رفته.
خوب با این اوصاف بریم واسه درست کردن این کیک خوشمزه.
مواد لازم :
تخم مرغ ٤ عدد همدمای اتاق
شکر ٢ پیمانه
وانیل ١ قاشق چای خوری
١ پیمانه شیر
کره ١/٤ پیمانه
آرد معمولی ٢ پیمانه
بکینگ پودر ٢ قاشق چای خوری
نمک ١/٤ قاشق چای خوری
طرز تهیه :
قبل از آماده کردن کیک باید همه مواد کیک رو اندازه بگیریم و آماده کنار دستمون باشه چون ما باید خیلی سریع کارمون رو انجام بدیم تا اون حباب های که ایجاد شده تو مایع کیک از بین نره یعنی قبل از شروع کار قالبمونو آماده میکنیم ، مواد اندازه گیری میکنیم و همه چی آماده واسه شروع.
خوب در اول کار فرمون رو روی درجه حرارت ٣٢٥ درجه فارنهایت یا ١٦٥ درجه سانتیگراد میزاریم تا گرم بشه.
مواد خوشکمون رو مثل آرد ، بکینگ پودر ، و نمک رو خوب با هم قاطی میکنیم و یه دور الک میکنیم.
طرز تهیه کیک اسفنجی ساده در مایکروفر
تخم مرغ هارو به مدت ۴ دقیقه با درجه متوسط همزن برقی هم میزنیم.
دقت کنید که نباید کمتر از ۴ دقیقه بشه این مرحله جزوه مراحل مهم این کیکه.
اگه با همزن دستی این کار رو میکنید باید مداوم به مدت ۶ دقیقه هم بزنید ، توصیه میکنم که یک یاور بغل دستتون باشه که خسته شدید بدید کمکتون کنه تو هم زدن.
من از غذا ساز استفاده کردم و به مدت ۴ دقیقه هم زدم.
بعد از ۴ دقیقه هم زدن تخم مرغمون رنگش کرمی میشه و کمی پف کرده ، شکر رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی یا غذا ساز.
با همزن دستی ۸ دقیقه هم میزنیم.
بعد این مدت یه کرم پفی و کرم رنگی خواهیم داشت .
شیر و کره رو روی اجاق گاز یا ماکروفر میزاریم تا با هم مخلوط باشند و کره آب بشه اما حواستون باشه نباید شیر به جوش بیاد همین که کره آب شد کافیه.
مخلوط آرد رو اضافه میکنیم و با دور کند به مدت چند ثانیه هم میزنیم تا آرد با کرممون مخلوط بشه.
و همچین کرمی به دست بیاریم .
مخلوط شیر و کره که گرمه رو میریزیم و باز با دور کند هم میزنیم حول و حوش کمتر از ۱ دقیقه و در حدی که موادمون یه دست بشه.
خوب مخلوط مایع کیک رو میریزیم تو قالبی که از قبل گریس کاری و آرد پاشی کردیم.
میزاریم تو فر داغ و تا ٢٠ دقیقه اول به هیچ عنوان در فر رو باز نمیکنیم و بعد از ٢٥ دقیقه کیک رو یه مقدار میکشیم از تو فر بیرون و با انگشتمون واسطش رو تاپ تاپ میزنیم نوک چاقو و یا کبریت تو این مرحله وسط کیک فرو نمیکنیم چون موجب میشه همه پف کیک فروکش کنه اگه دیدیم شله و معلومه که هنوز نپخته دوباره میزاریم تا یه ۷ دقیقه دیگه هم بپزه و باز دوباره چک میکنیم و این دفعه با یه چوب کبریت یا نوک چاقو وسط کیک میزنیم اگه تمیزاومد بیرون پس پخته شده.
وقتی آماده شد میاریمش از تو فر بیرون.
حسابی پف کرده و طی مدت زمان کوتاهی یه کوچولو از قوسی که برامده شده روش کم میشه و کیک هم سطح میشه.
١٠ تا ١٥ دقیقه صبر میکنیم کیک تو قالب بمونه و بعد کیک رو با یه چاقو از لبه های قالب جدا میکنیم.
سعی نکنید که کیکو برش بزنید تا زمانی که کاملا خنک نشده.
کیک اسفنجی رو همیشه با تیزترین چاقوی که داریم برش می زنیم.
وقتی کیک سرد شد اونو لایه یه حوله یا پارچه نخی بپوشونید و تو یخچال بذارید .
درست کردن کیک آن قدرها که برخی فکر می کنند سخت نیست.
فرض کنید میخواهیم یک کیک تولد عالی درست کنیم ، اگر بتوانیم یک کیک ساده و اسفنجی را خوب بپزیم ، تقریبا نصفه بیشتر راه را رفته ایم.
کلا پایه اکثر کیک هایی که حرفه ای درست و تزیین شده اند ، یک کیک ساده اسفنجی است.
خب کار تمام شد به همین راحتی بدون تجهیزات آشپزخانه صنعتی ، به همین خوشمزگی امیدواریم با استفاده از این آموزش آشپزی بتوانید کیک خوشمزه ای برای خود و خانوادتان تهیه نمایید.
امیدوارم طرز تهیه کیک براتون آسون بوده باشه ، نوش جان
در تاریخ ۲۹ آذر ۱۳۹۶ این مطلب نوشته شده است.
دسته بندی : آموزش آشپزی , دسر , کیک
تعداد بازدید : 261775
مینا
۱۳۹۷/۰۹/۲۹ ساعت ۰۱:۴۸
تلفن :
ایمیل : Z.alizade13@gmail.com
سلام ، ممنون من قبلا این دستور رو اجرا کردم و تنها دفعه ای بود که کیکم واقعا اسفنجی شد ، تا حالا هر چی کیک اسفنجی ۶ تخم مرغی درست کردم بعد از بیرون اوردن از فر پفش خوابیده و زحماتم به باد رفته ، تقریبا از درست کردن کیک اسفنجی خسته شدم دیگه ولی این خوب بود ، در ضمن دوستان عزیز همیشه وانیل رو به تخم مرغ باید اضافه کرد تا بوی ضحمش رو بگیره ، اسانس دیگه ای هم داشتین هم همین طور .
ژیلا
۱۳۹۷/۱۰/۰۵ ساعت ۱۸:۴۵
تلفن : 09145062880
ایمیل : Zhylazary@gmail.com
سلام ممنوووووووووووووون بابت دستور پختتون..واقعا محشررررررررررررره..ازوقتی بااین دستورپخت کیک درست میکنم همه لذت میبرن از خوردنش..یک دنیا ممنون..واقعا نمیدونم چطوری تشکر کنم ازتون??????
ژیلا
۱۳۹۷/۱۰/۰۵ ساعت ۱۸:۴۶
تلفن :
ایمیل : Zhylazary@gmail.com
طرز تهیه کیک اسفنجی ساده در مایکروفر
لطفا برای سس شکلاتی روی کیک هم یه دستور بزارین ممنون میشم ??
زهرا
۱۳۹۷/۱۰/۱۳ ساعت ۱۸:۳۶
تلفن : 09396313350
ایمیل : zahra.blo.daa.@gmail.com
سلام ممنون بابت دستور پخت کیک .عالللللللیه
سمیه
۱۳۹۷/۱۰/۱۴ ساعت ۰۰:۳۳
تلفن :
ایمیل : roz.rsf.1147@gmail.com
سلام واقعا ممنون ازتون ،چندین بارکیک پخته بودم همش خراب میشد،داشتم نا امید میشدم دیگه…
تا اینکه روش شماروهم امتحان کردم ایندفعه کیکم عاااالی شد، امیدوارم شمام به خواسته ی قلبی تون برسین، موفق باشین، بازم تشکرررر فراااااوان
Niloofar
۱۳۹۷/۱۰/۱۵ ساعت ۱۶:۳۶
تلفن : 09168805607
ایمیل : Mojtabamazare@usa.com
عالی بود،اگه بخوایم تو قالب هشت تخم مرغی بپزیم چطور پیمانه آرد و شکر و شیر مشخص کنیم؟
Soltani
۱۳۹۷/۱۰/۲۲ ساعت ۲۲:۵۷
تلفن :
ایمیل : fa.soltani90@gmail.com
سلام ممنون از شما. کیکم خیلی عالی شد
پریسا
۱۳۹۷/۱۰/۲۴ ساعت ۰۱:۰۵
تلفن : 09130721670
ایمیل : behnaz0074@gmail.com
منظورتون از پیمانه یعنی چقدر؟؟
پریسا
۱۳۹۷/۱۰/۲۴ ساعت ۰۱:۰۶
تلفن :
ایمیل : behnaz0074@gmail.com
میشه لطفا و حتما جواب منو بدین
محمد
۱۳۹۷/۱۰/۲۵ ساعت ۱۹:۳۲
تلفن : 09362574667
ایمیل : mohamadrezaneishaburi@gimal.com
خيلي مممنننوووننننن ولي اصلا درست نکردن
bahar
۱۳۹۷/۱۰/۲۶ ساعت ۱۵:۱۱
تلفن :
ایمیل : bahar.1375.Sasa@gamil.com
واقعا ممنون عالی بود
مریم
۱۳۹۷/۱۰/۳۰ ساعت ۰۱:۵۱
تلفن : 09380746252
ایمیل : Maryam@esmaili.com
خیلی خیلی ممنونم واقعا کیکم فوقالعاده شده
مریم
۱۳۹۷/۱۰/۳۰ ساعت ۰۱:۵۲
تلفن : 09380746252
ایمیل : Maryam@esmaili.com
خیلی خیلی ممنونم واقعا کیکم فوقالعاده شده ?
Bahar
۱۳۹۷/۱۱/۰۳ ساعت ۰۷:۱۴
تلفن : 09038388246
ایمیل : Soghrabarti17@gmail.com
اندازه پیمانه مد نظر ایشون چقدره؟
سارا
۱۳۹۷/۱۱/۱۰ ساعت ۱۰:۲۹
تلفن : 09112324696
ایمیل : S_nsz@yahoo.com
من با این دستور کیک پختم عاااااااالییییی شد هیچ وقت کیمیا اینقدر پف نکرده بودن.اما بعد از چند دقیقه همه ی پیش خوابید????شد مثل کیکای قبلیم. ..کسی میدونه چرا پیش خوابید؟
سارا
۱۳۹۷/۱۱/۱۰ ساعت ۱۰:۳۲
تلفن :
ایمیل : S_nsz@yahoo.com
وااای چقدر غلط املایی داشتم?
ریحان
۱۳۹۷/۱۱/۱۶ ساعت ۲۱:۵۱
تلفن :
ایمیل : r.shyrazian@gmail.com
سلام، من درست کردم و بسیار شیرین شد در حدی که دل آدمو میزد جالبه برام که هیچ کس در این رابطه چیزی نگفت، معمولا تو رسپی کیک ساده شکر نصف آرد استفاده میشه نه برابر با آرد، من با اینکه میدونستم ۲ پیمانه زیاده نمیدونم چرا به این رسپی اعتماد کردم و کلی مواد رو حروم کردم
مهدی
۱۳۹۷/۱۱/۱۸ ساعت ۰۰:۴۲
تلفن : 09150768377
ایمیل : mahdisepasdar1373@gmail.com
خوب یک پیمانه یعنی چند کیلو
ارزو
۱۳۹۷/۱۱/۲۰ ساعت ۰۴:۳۸
تلفن :
ایمیل : bozorg2ago@gmail.com
با دو پیمانه شکر درست نکنیدا خیلی شیرین میشه یک پیمانه شکر کافیه. ۲پیمانه سرخالی پودر قند هم خوبه چون پودر قند شیرینیش زیاده. اما واقعا دو پیمانه شکر شدید شیرین میشه
فاطمه
۱۳۹۷/۱۱/۲۲ ساعت ۲۳:۳۳
تلفن : 096944634646
ایمیل : www.hosqkdjhxu.1.9@gmail.comt
واقعااین کیک هم خوشمزه هم واقعادستورش اسون بودمن کیک اسفنجی زیادپختم خیلی سخت بودن طرز تهیه اشون این اسان بودخوشمزه ضده بودباخامه هم تزیین کردم
فرنوش
۱۳۹۷/۱۱/۲۹ ساعت ۱۹:۳۹
تلفن :
ایمیل : farnuush.mohammadi@gmail.com
واقعا خيلي رسپي خوبي بود??كيك من براي اولين بار عااالي شد?ممنونم ازتون
آزاده
۱۳۹۷/۱۲/۰۵ ساعت ۱۱:۰۳
تلفن :
ایمیل : azadehneisi@yahoo.com
سلام به نظر من عالی میشه البته شکرش خیلی زیاد هست تازه من با شیر و روغن مایع درست کردم ولی کیکم از شیرینی چسبناک میشه
آتی
۱۳۹۷/۱۲/۰۶ ساعت ۰۳:۵۵
تلفن :
ایمیل : atena.borzoueii@gmail.com
من درست کردم ولی بوی تخم مرغ میداد من هر وقت خودم هر نوع شیرینی درست میکنم وانیل رو به تخم مرغ میزنم که بوشو بگیره ولی این بار به شما اعتماد کردم متاسفانه کیکم بوی تخم مرغ میداد
بتوچه
۱۳۹۷/۱۲/۰۸ ساعت ۱۷:۱۲
تلفن :
ایمیل : eternalardentlove666@gmail.com
اخه از وسایل صنعتی استفاده میکنی بعد میگی بدون تجهیزات اشپزخانه اماده کردم ؟؟؟ پس همزن و غذاساز چیه ؟
من همونم
۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ساعت ۱۸:۴۳
تلفن : 09334876105
ایمیل : Zahraaa.najafiii.1379@gmail.com
عالي شده مرسي بابت دستور ولي خيلي شيرين شده بود دفعه بعد ك دوست كردم كمتر شكر ريختم خيلي خوشمزه شده بود?✨
سپیده
۱۳۹۷/۱۲/۱۳ ساعت ۱۲:۱۶
تلفن :
ایمیل : sepidekhoshroo@gmail.com
خیلی ممنون عالی شد نسبت به دستورات دیگه در عین سادگی و راحتی کیک خیلی خوبی شد
مینا
۱۳۹۷/۱۲/۱۴ ساعت ۱۵:۱۴
تلفن : 09396657407
ایمیل : mb_pixy2012@yahoo.com
وای ازوقتی بادستور کیک شما اشنا شدم قدم بلندتر شده. صورتمم صاف تر. چشمامم بدون لنز آبی شد و موهای زائدمم ریخته. کلا کرک و پرم ریخت بااین رسپی دمتون گرم.
کتی
۱۳۹۷/۱۲/۱۹ ساعت ۰۲:۰۴
تلفن :
ایمیل : Katimmm1359@gmail.com
مخلوط کردن دوپیمانه ارد با تخم مرغها دردسر بود. از اولش شیر و کره رو به تخم مرغها اصافه کنیم و بعدش ارد رو راحت تر هم میخوره! همزن من خراب شد چون اینقدر مخلوط قبل از اضافه کردن شیر سنگین بود که توش گیر کرد! دوپیمانه شکر خیلی زیاده! نصفش کافیه، حتی من سه چهارم یا نیم پیمانه میزنم
رویا
۱۳۹۷/۱۲/۲۳ ساعت ۱۴:۱۵
تلفن :
ایمیل : roya.nikfar268@gmail.com
من کیکو باهمین رسپی درست کردم عالی شد نه شکرش دلو میزد و نه تخم مرغ بو میداد عالی شد و توی دوره ای که داشتم همه دستور پختشو ازم خواستن خیلییییی متشکر?❤
زینب
۱۳۹۷/۱۲/۲۹ ساعت ۱۴:۲۹
تلفن :
ایمیل : www.fasdafh32@yahoo.com
من تو رسپی ک شما دادین یکم تغییر ایجاد کردم و یکم گلاب ریختم بخاطر بوی زخم تخم مرغ.شکرم ب ازایه دو لیوان ارد سفید قنادی نصف لیوان ریختم.خوب شد
محمد
۱۳۹۸/۰۱/۰۵ ساعت ۰۵:۲۳
تلفن : 09133258435
ایمیل : Mohamadxsix@gmail.com
من حوصله ام سر رفت بدون دست یار درست کردم شکر کم داشتم و وانیل فراموش کردم بریزم الان تو فر خدا رحم کنه
بهار
۱۳۹۸/۰۱/۰۹ ساعت ۲۳:۴۷
تلفن :
ایمیل : tasbihebaran@gmail.com
سلام.من کیکم ترک برداشت که…. دلیلش چیه؟؟ از روغن نیست چون کره رو همون یک چهارم گذاشتم .پس چیه دلیلش؟
بهاران
۱۳۹۸/۰۱/۱۱ ساعت ۱۳:۱۳
تلفن :
ایمیل : St.ch_2025@yahoo.com
سلام..ممنون از دستور پختتون..ببخشید منظور از پیمانه چیه ؟ میشه لطفا دقیقا مقدارش مشخص کنید؟
معین
۱۳۹۸/۰۱/۱۸ ساعت ۲۱:۳۳
تلفن : 09370903545
ایمیل : moeinsaberi64@gmail.com
سلام،عزیزانی که بوی تخم مرغ اذیتشون میکنه میتونن همراه وانیل کمی پودر هل بریزند..یا یک پرتقال رو پوستش رو رنده کنن وابشمبگیرند قاطی کنن..من انجام دادمراضی بودم..کسانی که بعد پخت پف کیکشون میخوابه.میتوانن همین دستوررا اجرا کنن ولیبا ایننفاوت که زردهوسفیده روجداهم بزنن،یعنی همین دستور را بازرده اجرا ودرپایان سفیده راکامل بزنید پف کنه باکاردک بهکل مواد اضافه کنن.ضمنا موقع افزودنسفیده به مواد کیک باید فقط با کاردک یا قاشق بزرگ و از یک سمت دستتون بچرخونید.و ارام..در پایان کسانی که فر برقی دارند همیشه دهالیپانزده درجهپایین تر از تمام پیشنهادات در دستور تهیه ها تنظیم کنند.
mostafa
۱۳۹۸/۰۱/۲۴ ساعت ۱۹:۳۱
تلفن :
ایمیل : Mostafa.nouri92@gmail.com
مهمترين چيزي كه من ديدم و هيچ كي جواب نداد اين بىد كه منظور از پيمانه چيه؟؟؟ جالبه همه هم نوشتن من يه پيمانه شكر زدم اون يكي نوشته من ٢ پيمانه زدم ارد ، اما هيچ كي نگفته بود پيمانه يعني چي؟؟ ليوان يا كاسه يا ظرف مخصوصي ؟؟؟؟؟
شهرزاد
۱۳۹۸/۰۱/۲۵ ساعت ۲۰:۴۳
تلفن :
ایمیل : shahrzadforever990@gmail.com
من که گند زدم یهو آردو ریختم گذاشتم بپزه ببینم چطور میشه
رها
۱۳۹۸/۰۱/۲۶ ساعت ۰۸:۴۲
تلفن :
ایمیل : matin.raha13@gmail.com
سلام
من کیکام از وسط پف میکنه،گنبدی میسه،یعنی مثه شما صاف نیست
دلیلش چیه
توروخدا راهنمایی کنین
مرسی
زهره
۱۳۹۸/۰۱/۲۶ ساعت ۱۳:۵۶
تلفن : 09399641893
ایمیل : hrhero1364@gmail.com
عالی بود ممنون
فاطی
۱۳۹۸/۰۱/۲۶ ساعت ۱۹:۰۷
تلفن :
ایمیل : fj@yahoo.com
منم با نظر اکثریت موافقم امروز پختم
این کیک هم خوشمزه هم پفش زیاد و هم آسون و بی دردسر
اما منم مثل بقیه مشکلات و سوالاتی دارم
اولا شیرینیش زیاد بود و یک پیمانه کافیه
ثانیا بیشتر وسط کیک باد کرد و اومد بالا و ترک خورد و اطرافش پف نکرد دلیلش چیه؟
چیکار کنیم صاف و یکنواخت بشه؟
فاطی
۱۳۹۸/۰۱/۲۶ ساعت ۱۹:۰۸
تلفن :
ایمیل : fj@yahoo.com
هیچ کس جواب سوالاتو نمیده؟؟؟؟؟
عطیه
۱۳۹۸/۰۱/۲۹ ساعت ۱۶:۰۵
تلفن :
ایمیل : Kopolooo@yahoo.com
سلام. من این کیک رو با این دستور و مقدار درست کردم… پفش خیلی کم بود۰?
بهنوش
۱۳۹۸/۰۲/۰۲ ساعت ۲۰:۱۵
تلفن : 09188149388
ایمیل : behireza85@gmail.com
باسلام وعرض ادب ممنون از شما که سخاوتمندانه دستور رو بدون کم وکاست در اختیارمون قرار دادین بازم ممنوووووون
هاني
۱۳۹۸/۰۲/۰۲ ساعت ۲۲:۵۰
تلفن :
ایمیل : banooyesa@yahoo.com
همچين ميگيد پيمانه چيه انگار تا حالا برنج خيس نكرديد پيمونه معمولا استكان رو ميگن مهم اينه كه همه رو با يك وسيله كه بعنوان پيمانه در نظر گرفتيد بريزيد يكي نوشته كاسه يا ديگ اخه بنده خدا تو برنج رو وقتي دو پيمونه دم ميكني با كاسه ميريزي بهر حال ممنون من تازه درست كردم تو كيك پزه. ولي هميشه با دستورهاي ديگه هم كه درست ميكنم كيكم پف ميكنه از بچگي مامانم كيك درست ميكرد هيچوقت هم قرتي بازي در نياورد يفيده رو جدا بزنه زرده رو جدا يا شيش دقيقه چهار دقيقه و غيره هميشه هم كيكش پف ميكرد به حدي كه من تا حالا نديدم كيك كسي اينقد پف كنه وقتي هم نگاه ميكنم چطوري درست ميكنه ميبينم همه چي رو تند تند باهم قاطي ميكنه و هم ميزنه فقط پودر كيك رو زياد ميريزه و در اخر اضافه ميكنه همين و بس بهر حال از شما هم بسيار سپاسگزارم كه بي منت لطف كرديد و دستور پختتون رو گذاشتيد زنگي همتون به شيريني همين كيك كه نق ميزديد شكرش زياده
الی
۱۳۹۸/۰۲/۰۳ ساعت ۰۰:۰۴
تلفن : 09137939051
ایمیل : El.nasr222@yahoo.com
خب منظور از پیمونه، همون پیمونه های مخصوص هست دیگه، که یک دوم و یک چهارم هم داره.
اگرم ندارید همون لیوان های استاندارد یه پیمونه هستن
Zahra
۱۳۹۸/۰۲/۰۴ ساعت ۲۳:۰۸
تلفن :
ایمیل : Z.javadi1379@gmail.com
سلام ممنون از دستورتون
اما من کیکم پف نکرد
چرا؟
میشه راهنمایی کنین
مهدیار تقی پور قنادی مهدیار
۱۳۹۸/۰۲/۰۵ ساعت ۲۳:۴۶
تلفن : 09192595385
ایمیل : Nadi84220@gmail.com
سللم وقت بخیر ببخشید کیک توفر خوب پف میکنه بعداز حدود ۱۵دقیقه یهو بعضی جاهای کیک پفش فروکش میکنه .چرا؟بنظرشما دلیلش چیه؟سپاس گزارم
سیدجواد
۱۳۹۸/۰۲/۰۶ ساعت ۱۱:۵۵
تلفن : 09193499069
ایمیل : gavadarabshahi348@gmail.com
سلام دوستان حرارت فر خیلی مهمه اگر کم یا زیاد باشد کیک ترک بر میدارد یا خوب پف نمیکنه.تا بیست دقیقه اول به هیچ عنوان در فر را باز نکنید.مواد لازم این کیک چرا شیر نوشته نشده.پیمانه میتواند یک لیوان باشد که همه مواد با آن پیمانه شود یا حق
نام :
ایمیل :
تلفن :
وبسایت :
دیدگاه :
ارائه کننده : تینا امین فر
ایمیل : TinaAminfar@Gmail.Com
فکس : 021XXXXXXXX
وبسایت : Www.Ashpazkhaneha.Com
آدرس محل : ایران ، تهران
اعتبار : 224 مطلب تایید شده
آمار
پربازدیدترین محصولات
پرسش و پاسخ
نقشه
تلفن شرکت : 09356107101
تلفن شرکت : 02188856947
آدرس شرکت : تهران ، جردن ، برج نگین آفریقا واحد 408
آشپزی
تجهیزات رستوران
تجهیزات فست فود
تجهیزات آشپزخانه صنعتی
تجهیزات کافی شاپ
اینستاگرام
تلگرام
9