دوستان عزیز از شنیدن نظرات و انتقاد هاتون خوشحال میشم
خواهشا نظراتتون رو به صورت خصوصی نزارید چون نمیتونم پاسخگو باشم
اگر در مورد دستورات غذایی سوال دارید لطف کنید همینجا تو قسمت نظرات وبلاگ یا توی صفحه اینستاگرام بپرسید
با شرمندگی فراوان سوالای که برام ایمیل میشه پاسخ نمیدم چون دیر به دیر به ایمیل سر میزنم و حجم زیادی سوال هست واقعا وقت نمیکنم
سوالتتون رو تو قسمت نظرات وبلاگ برام بزارین
طرز تهیه کیک اسفنجی در ماهیتابه دو طرفه
چون از طریق تلگرام وبلاگ روچک میکنم این جوری زودتر به جواب میرسید ممنون از درک تون
راههای ارتباط با من
ایمیل من :cafebanoo@gmail.com
من در اینستاگرام : cafebanoo
اگه از دستورات کافه بانو استفاده کردید عکس کارهاتون رو برام ایمیل کنید تا با اسم خودتون تو پست مورد نظر بزارم
استفاده از مطالب این وبلاگ تنها و تنها با ذکر لینک وبلاگ و صفحه مورد نظر مجاز میباشد
لطفا برای دیدن طرز تهیه به ادامه مطالب برید
مواد لازم:
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغها را باشکر و وانیل خوب بزنین تا کرم شود بعد روغن و بعد شیر را اضافه کرده با قاشق هم بزنین در اخر ارد را با بکینگ پودر مخلوط کرده ۳ بار الک کنین و به مخلوط اضافه کنین. مایه کیک آماده است.
یکی از شعلههای پهن گاز را انتخاب کنید و روشن کنید و تنظیمش کنید روی کمترین حد یعنی تا جایی که امکان داره شعله گاز را کم میکنید. اول واشر دور درب تابه رو در میارید که کیک خمیر نشه و جای بیرون آمدن بخار وجود داشته باشه. برای کوکو و پنکیک و ته چین و ته دیگ هم دربیارید و گرنه خمیر میشه. هر دو طرف تابه رو چرب میکنید و میگذارید روی همون شعله کم گاز و درب تابه رو هم میبندید که کل تابه داغ شود.
طرز تهیه کیک اسفنجی در ماهیتابه دو طرفه
تقریبا ۱ ربع تا ۲۰ دقیقه طول میکشه که تابه کاملا داغ بشه. تو این فاصله مواد کیک و آماده و مخلوط میکنید بعد از اینکه مواد کیکم آماده شد و تابه هم کاملا داغ شد مواد کیک و میریزید توی تابه. اما دقت کنید: از مواد باید تقریبا تا نیمه تابه یا حتی کمی هم کمتر درون تابه بریزید چون باید پف کیک هم در نظر بگیری یک بار که درست کنی دستت میاد و درب تابه رو ببندید.
اصلا به شعله گاز دست نزنید همونطور حرارت خیلی خیلی ملایم باشه.
دقت کنید که تا ۳۰ دقیقه به هیچ عنوان درب تابه رو بلند نکنید. چون پف کیک میخوابه معمولا برای این کیک همیشه از زمانی که درب تابه رو میبندید بین ۴۵ تا ۵۰ دقیقه طول میکشه که کاملا آماده بشه. برای اینکه روی کیکتون هم کمی رنگ بگیره یا به اصطلاح کمی طلایی بشه ۵ تا ۷ دقیقه آخر تابه رو برگردونید تاطرف دیگه کیک هم پخته وطلایی شود. نوش جان مهنازبانو
نکته: بهتره در آخر کمی درب تابه باز باشه و هنوز کیک یا ته دیگ یا ته چین یا کوکو روی حرارت بمونه تا کاملا بخار موجود تبخیرشود.
کلیه حقوق برای «اتاق خبر 24» محفوظ بوده و نقل مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است.
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Обработка…
Загрузка…
طرز تهیه کیک اسفنجی در ماهیتابه دو طرفه
Обработка…
Загрузка…
Загрузка…
Обработка…
Загрузка…
Загрузка…
طرز تهیه:ابتدا تمام تخم مرغ ها را با وانیل خوب میزنیم و بعد شکر را اضافه می کنیم و آنقدر می زنیم تا حجم مایع 2 برابر شود بعد روغن را اضافه می کنیم و 1 دقیقه می زنیم سپس نیمی از شیر را که از قبل نیم گروم کرده ایم را اضافه کرده و کمی میزنیم و سپس نیمی از آرد را که قبلاً با بکینگ پور 3 با الک کرده ایم و باز میزنیم وقتی خوب مخلوط شد بقیه شیر و بعد از کمی هم زدن مابقی آرد را اضافه می کنیم و به مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت 175 درجه سانتی گراد قرار می دهیمامیدواریم با تهیه این کیک اسفنجی خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید و همیشه شیرین کام باشید.نوش جان
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Обработка…
Загрузка плейлистов…
9