طرز تهیه کیک اسفنجي بدون فر

دوره مقدماتی php
طرز تهیه کیک اسفنجي بدون فر
طرز تهیه کیک اسفنجي بدون فر

ثبت نام شما با موفقیت انجام شد

این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد فروشگاه آنلاین قنادباشی کاملا محفوظ می باشد

یکی از کیک های خانگی رایج در کشورهای آمریکایی و اروپایی کیک اسفنجی (Sponge Cake) است. به گزارش تحریره مجله قنادباشی کیک اسفنجی به خاطر پوک بودن و لایه های اسفنج مانندی که دارد به کیک اسفنجی معروف است و یکی از آسان ترین روش های پخت را دارد. کیک اسفنجی با تزیین خامه را می توان با داشتن تعدادی تخم مرغ و مقداری آرد و کمی شکر تهیه و طبخ کرد و کیک های اسفنجی خاصیت بسیار زیادی برای بدن انسان دارند. در ادامه با طرز درست کردن کیک اسفنجی ساده آشنا خواهیم شد.

یکی از کیک های خانگی رایج در کشورهای آمریکایی و اروپایی کیک اسفنجی ( Sponge Cake ) است. به گزارش تحریره مجله قنادباشی کیک اسفنجی به خاطر پوک بودن و لایه های اسفنج مانندی که دارد به کیک اسفنجی معروف است و یکی از آسان ترین روش های پخت را دارد. کیک اسفنجی با تزیین خامه را می توان با داشتن تعدادی تخم مرغ و مقداری آرد و کمی شکر تهیه و طبخ کرد و کیک های اسفنجی خاصیت بسیار زیادی برای بدن انسان دارند. در ادامه با طرز درست کردن کیک اسفنجی ساده آشنا خواهیم شد.طرز تهیه کیک اسفنجي بدون فر

 

دوره مقدماتی php

کیک اسفنجی (به انگلیسی: Sponge Cake ) نوعی کیک است که مواد اصلی آن را آرد، شکر، تخم‌مرغ تشکیل می‌ دهد. در کیک اسفنجی با استفاده از خاصیت کف کنندگی تخم مرغ، خمیر تهیه شده و پخت می‌ شود. منشأ نام این کیک اسفنج دریایی است و علت نامگذاری کیک اسفنجی این است که هنگامی که کیک بریده شود، مانند اسفنج دریایی بافت این کیک نیز از تعداد بی‌شماری حباب‌ های هوایی تشکیل شده‌است.

 

کیک اسفنجی یکی از غنی‌ ترین کیک‌ ها از نظر داشتن انواع است و همچنین یکی از کیک‌ های اصلی و پایه در شیرینی‌ پزی آمریکایی – اروپایی به شمار می‌آید. کیک‌ های غیر چرب یا کیک‌ های فوم به نام کیک‌ های اسفنجی نیز خوانده می‌ شوند.

 

 

 

کیک اسفنجی یکی از کیک های اصلی در شیرینی‌ پزی آمریکایی به شمار می‌آید. روش تهیه کیک اسفنجی در این مطلب بدون استفاده از فر است.

 

تخم مرغ ها را نیم ساعتی بیرون از یخچال بگذارید تا هم دمای محیط بشوند و سرد نباشند. اگر هم عجله داشتید یکی دو دقیقه تخم مرغ ها را در آب ولرم بذارید تا کمی از سرمای آنها کاسته شود.

 

 

 

 

 

 

برای تهیه همه کیک های اسفنجی به دلیل اینکه بتوانیم بافت اسفنج مانند و پر حفره رو به کیک بدهیم باید سفیده و زرده از هم جدا بشوند. پس در مرحله اول خیلی با دقت زرده ها را از سفیده جدا کنید. سعی کنید که زرده ها در حین جدا شدن پاره نشوند و با سفیده مخلوط نشوند. در ابتدای کار سفیده ها را کنار بگذارید و سراغ زرده های تخم مرغ بروید. ابتدا زرده های تخم مرغ را در یک ظرف گود حدود 3 دقیقه با دور تند بزنید تا کف کند. حالا وانیل و شکر را آرام آرام به آن اضافه کنید و آن قدر بزنید تا رنگ آن کرم روشن شده و کاملا کف کند.

 

 

همزمان آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و باهم الک کنید. اگر دو یا سه بار الک شوند خیلی بهتر است.

 

بعد شیر رو حسابی داغ کن بعد خاموش کنید و گلاب رو بهش اضافه کنید، مخلوط شیر و گلاب رو به تخم مرغ ها اضافه کنید و یک دقیقه همبزن با دور تند. بعد روغن را اضافه کرده و هشت ثانیه هم بزنید.

 

 

 

 

 

 

 

معمولا مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده را روی مایه کیک مستقیم الک می کنیم. ابتدا مقداری از مخلوط رو بریزید و با دور آروم حدود 7 ثانیه همزن بزنید ( می توانید در این مرحله همزن را کنار گذاشته و با یک قاشق یا لیسک هم زدن را ادامه بدید ) تا کاملا آردها به خورد مایع بروند. بعد مقداری دیگه از مخلوط را اضافه کنید و باز هم بزنید تا یکدست شوند و باز این کار را تکرار کنید تا آرد تمام شود. همانطور که گفته شد خیلی بهتر می شود اگه در این مرحله مخلوط آرد و بکینگ پودر را مستقیم روی مایه کیک با الک و در حین الک شدن بریزید. این به پخت و پف بهتر کیک کمک می کند.

در صورت همزدن بیش از حد مایه به خمیر تبدیل می شود و عملا کیک اسفنجی بافت حفره ای خود را از دست خواهد داد.

 

 

 

حالا میرویم سراغ سفیده ها. سفیده ها را در ظرفی جدا گونه با دور تند همزن آن قدر بزنید تا کاملا پف کند و سفید رنگ بشود. بعد یک قاشق از شکر را هم به سفیده اضافه کنید و باز یکی دو دقیقه بزنید تا رنگش براق شود.طرز تهیه کیک اسفنجي بدون فر

در این روش کیک در یک قالب که درون یک قابلمه قرار دارد تهیه می شود. ابتدا قالب را کمی گرم کرده و سپس کف قالب کاغذ روغنی گذاشته و روی آن را با روغن چرب می کنیم. همزمان قابلمه نیز بطور جداگانه بایستی گرم شود. چون قالب فلزی بوده و حرارت مستقیم کیک را می سوزاند، با گذاشتن یک 3 پایه درون قابلمه، قالب را روی آن قرار می دهیم. البته اگر قابلمه شما تفلون باشد نیازی به 3 پایه ندارید و می توانید قالب را مستقیم داخل قابلمه قرار دهید. حالا مایه کیک را داخل قالب بریزید.

 

در این مرحله سفیده تخم مرغ را روی مایه قبلی ریخته و به آرومی با قاشق ( ترجیحا فلزی نباشد) به یک سمت هم می زنیم. حتی اگه اینکار پنج دقیقه طول کشید به هیچ وجه دستتان را تند نکنید و تا مخلوط شدن کامل سفیده با مایه به آرامی به یک سمت مواد را هم بزنید (این مهمترین قسمت کیک اسفنجی است). نکته قابل توجه موقع ریختن مایع کیک این که حواستان باشد مایع کیک را در یک نقطه نریزید و در تمام سطح قالب پخشش کنید تا بعد از پخت گنبدی نشود.

 

حالا روی قابلمه دم کنی گذاشته و اجازه دهید تا مایه نهایی به مدت 50 دقیقه با حرارت ملایم بپزد. توجه شود که در قابلمه به هیچ عنوان نبایستی باز شود. سپس بگذارد تا قابلمه خنک شود.

البته در صورتیکه بخواهید از فر استفاده کنید، می توانید قالب را در دمای  170 – 180 درجه سانتی گراد در فر  قرار دهیه تا کاملا بپزد. کیک اسفنجی تقریبا 20-25 دقیقه ای می پزد ولی باز بسته به فرتان ممکن است متفاوت باشد.

چون که کیک اسفنجی حاصل، کمی خشک است، بعد از اینکه کیک اسفنجی خنک شد می توانید آن را از عرض با چاقو ببرید و کمی شیر کاکائو توی بافت کیک بزنید. حالا کیک آماده تزیین است.

 

به گزارش مجله قنادباشی معمولاً کیک اسفنجی پس از پخت به تنهایی صرف نمی‌ شود و با خامه، کرم کره، باواروا، موس یا  انواع میوه ترکیب می‌ شود. خامه کیک اسفنجی چیزی است که بسیاری از خانم ها دوست دارند آن را خودشان تهیه کنند. در این مرحله که آخرین گام تا یک کیک خوشمزهاست، می توانید تمام سلیقه خو را به کار ببندید و با کمک گردو و موز تزیین کرده و در نهایت با خامه فرم گرفته کیک آن را تزئین کنید. کیک حاصل بایستی حداقل 4 ساعت در یخچال بماند تا بافتش نرم شده و بعد می توانید آن را نوشجان کنید.

 

در ادامه فیلمی از تهیه کیک اسفنجی شیفون به کمک فر را می بینیم:

 

 

 

 

البته لازم به ذکر است که مراحل و روشهای تهیه خامه کیک قبلا در مطلب ” طرز تهیه خامه فرم گرفته عالی ، یک خامه رولت ” آموزش داده شده است و در ادامه بصورت خلاصه آورده شده است.

برای هر 75 گرم خامه یک قاشق سوپخوری خاک قند (در حدود 25 گرم) در نظر می گیریم خامه و خاک قند را مخلوط می کنیم و ظرف خامه را روی یخ می گذاریم و خامه را می زنیم تا سفت شود و فرم بگیرد (فرم گرفتن خامه حدی است که اگر با قاشق روی خامه را خط بیاندازیم خط قاشق محو نشود، در صورتی که خامه را پیش از حد فرم گرفتن بزنیم کره می شود) ممکن است به این خامه مقداری سفیده تخم مرغ مخلوط کنیم در این صورت به نسبت هر 75 گرم خامه یک عدد سفیده تخم مرغ در نظر می گیریم. سفیده را جداگانه آنقدر می زنیم تا سفت شود به طوری که از تخم مرغ زنی نریزد، به نسبت هر دو سفیده تخم مرغ یک قاشق سوپخوری خاک قند با آن مخلوط می نمائیم و این سفیده را کم کم داخل خامه زده شده می ریزیم خوب مخلوط می کنیم.

 

 

 

خامه کیک اسفنجی آماده برای تزئین کیک اسفنجی است.

 

 

 

 

 

 

 

البته در صورتی که فرصت کمی برای تهیه کیک دارید، پیشنهاد می کنیم از پودرهای کیک و شیرینی که در فروشگاه آنلاین قنادباشی عرضه شده است استفاده کرده تا به کیک هایی با تنوع بسیار بالا و خوش طعم دست بیابید.

 

شدنش میشه فقط پف اصلی کیک اونقدری نمیشه. مگر مخلوط کن خیلی قوی باشه

تعداد کل امتیازات این مطلب 2

این مطلب را به اشتراک بگذارید

هدف قنادباشی کمک به مشتریان از طریق سفارش آنلاین ( سفارش اینترنتی ) محصولات با کیفیت ، صرفه جویی در وقت و هزینه مشتریان و ارائه ارزش افزوده و همچنین ارتقای کیفیت خدمات و محصولات قنادی ها ، تولیدکننگان کیک و شیرینی خانگی و  تولیدکنندگان لوازم قنادی و مواد اولیه قنادی می باشد.

آدرس : تهران, خیابان کارگر جنوبی، بعد از میدان قزوین، کوچه ژیان پناه، پلاک 36، واحد 10

تلفن : 55486925

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعق به سایت فروشگاه آنلاین قنادباشی می باشد.هرگونه کپی برداری غیر اخلاقی بوده و پیگرد قانونی دارد

طراحی سایت و سئو توسط گروه تخصصی آرمانیک | مشاوره تبلیغات توسط مدیروب

کیک اسفنجی

کیک اسفنجی یکی از کیکی های ساده و بسیار خوشمزه در سراسر جهان است که در علاوه بر اینکه به عنوان عصرانه و صبحانه به همراه چای سرو می شود ، به عنوان پایه اکثر کیک های معمولی و کیک های تولد هم مورد استفاده قرار می گرد.

پودر کیک اسفنجی را می توانید به صورت آماده هم از فروشگاه ها تهیه کنید ، البته اگر می خواهید طعم بهتری را تجربه کنید توصیه می کنیم کیک را به صورت خانگی خودتان درست کنید. این کیک خوشمزه را می توایند مانند انواع پنکیک ها به عنوان صبحانه هم استفاده کنید.

با مقدار موادی که در این دستور شیرینی پزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کیک اسفنجی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کیک اسفنجی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با کیک اسفنجی با پارسی دی همراه باشید.طرز تهیه کیک اسفنجي بدون فر

مواد لازم برای ۴ نفر

دستور پخت

برای تهیه کیک ساده اسفنجی ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا زمانی که مایه کیک اماده شد برای گرم شدن فر معطل نشویم. تخم مرغ ها را جداگانه در پیاله ای می شکنیم و زرده آن را از سفیده جدا می کنیم و در کاسه ای می ریزیم.

زرده ها را در کاسه ای بزرگ می ریزیم و وانیل و شکر را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا تخم مرغ ها کشدار شوند و مایه کرم رنگی داشته باشیم. سفیده های تخم مرغ را نیز با همزن برقی یا دستی به خوبی می زنیم.

سفیده های تخم مرغ را به قدری می زنیم که کاملا کف کنند و زمانیکه کاسه را بر می گردانیم تخم مرغ ها بیرون نریزند.سپس شیر را به مواد زرده تخم مرغ می افزاییم و سفیده را نیز کم کم اضافه می کنیم و آرام مخلوط می کنیم.

آرد را الک می کنیم و بکینگ پودر را به آن اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم و کم کم به مواد اضافه می کنیم و مواد را پیاپی مخلوط می کنیم تا گلوله نشود. در مرحله بعدی کف قالب کیک را کاغذ روغنی قرار می دهیم

و مایه کیک را روی کاغذ روغنی می ریزیم و قالب را داخل فر قرار می دهیم به مدت ۳۰ الی ۴۵ بعد کیک پف کرده و روی آن طلایی شده است. برای اینکه مطمئن شویم کیک پخته است می توانیم پس از ۴۵ دقیقه قالب را بیرون بیاوریم

و یک عدد خلال دندان داخل کیک فرو کنیم و بیرون بیاوریم،اگر مایه کیک به خلال نچسبیده بود یعنی کیک کاملا پخته شده است. کیک آماده شده را اجازه دهید تا کمی خنک شود و بعد از قالب خارج کنید و با خامه قنادی آن را تزئین کنید.نوش جان

این دستور کیک اسفنجی رو وقتی امتحان کردم میتونم به جرات میتونم بگم که تصمیم گرفتم دیگه دنبال هیچ رسپی واسه درست کردن کیک اسفنجی نرم مگر این که گزینه بهتری رو تو آینده پیدا کنم ، این کیک اسفنجی چند خصوصیت خیلی خوب داره از جمله خیلی خیلی پف میکنه ، فقط احتیاج به ٤ تا تخم مرغ داره ، زرده از سفیده جدا نمیشه و واسه همین خیلی راحت و بی دردسر درست میشه ، خیلی لطیف و نرمه ، کیک خیلی بافتش سبکه ، پایه کیک خیلی خوبی واسه کیک های تولد ، مهمونی و عروسی هست.
اما یه نکته مهم تو درست کردن این کیک هست اینه که باید مواد خیلی خوب با هم مخلوط باشند.
اگه دیدیم کیکمون خوب پف نکرده علتش می‌تونه خوب مخلوط نکردن باشه یا اگه خیلی‌ هم بزنیم در نهایت با یه کیک سنگین زمخت روبرو هستیم که همه زحمتمون به باد رفته.
خوب با این اوصاف بریم واسه درست کردن این کیک خوشمزه.

مواد لازم :
تخم مرغ ٤ عدد همدمای اتاق
شکر ٢ پیمانه
وانیل ١ قاشق چای خوری
١ پیمانه شیر
کره ١/٤ پیمانه
آرد معمولی ٢ پیمانه
بکینگ پودر ٢ قاشق چای خوری
نمک ١/٤ قاشق چای خوری

طرز تهیه :
قبل از آماده کردن کیک باید همه مواد کیک رو اندازه بگیریم و آماده کنار دستمون باشه چون ما باید خیلی‌ سریع کارمون رو انجام بدیم تا اون حباب های که ایجاد شده تو مایع کیک از بین نره یعنی‌ قبل از شروع کار قالبمونو آماده می‌کنیم ، مواد اندازه گیری می‌کنیم و همه چی‌ آماده واسه شروع.
خوب در اول کار فرمون رو روی درجه حرارت ٣٢٥ درجه فارنهایت یا ١٦٥ درجه سانتیگراد میزاریم تا گرم بشه.
مواد خوشکمون رو مثل آرد ، بکینگ پودر ، و نمک رو خوب با هم قاطی میکنیم و یه دور الک میکنیم.

طرز تهیه کیک اسفنجي بدون فر

تخم مرغ هارو به مدت ۴ دقیقه با درجه متوسط همزن برقی هم میزنیم.
دقت کنید که نباید کمتر از ۴ دقیقه بشه این مرحله جزوه مراحل مهم این کیکه.
اگه با همزن دستی این کار رو میکنید باید مداوم به مدت ۶ دقیقه هم بزنید ، توصیه میکنم که یک یاور بغل دستتون باشه که خسته شدید بدید کمکتون کنه تو هم زدن.
من از غذا ساز استفاده کردم و به مدت ۴ دقیقه هم زدم.

بعد از ۴ دقیقه هم زدن تخم مرغمون رنگش کرمی میشه و کمی پف کرده ، شکر رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی یا غذا ساز.
با همزن دستی ۸ دقیقه هم میزنیم.
بعد این مدت یه کرم پفی و کرم رنگی خواهیم داشت .

شیر و کره رو روی اجاق گاز یا ماکروفر میزاریم تا با هم مخلوط باشند و کره آب بشه اما حواستون باشه نباید شیر به جوش بیاد همین که کره آب شد کافیه.

مخلوط آرد رو اضافه میکنیم و با دور کند به مدت چند ثانیه هم میزنیم تا آرد با کرممون مخلوط بشه.

و همچین کرمی به دست بیاریم .

مخلوط شیر و کره که گرمه رو میریزیم و باز با دور کند هم میزنیم حول و حوش کمتر از ۱ دقیقه و در حدی که موادمون یه دست بشه.

خوب مخلوط مایع کیک رو میریزیم تو قالبی که از قبل گریس کاری و آرد پاشی کردیم.
میزاریم تو فر داغ و تا ٢٠ دقیقه اول به هیچ عنوان در فر رو باز نمیکنیم و بعد از ٢٥ دقیقه کیک رو یه مقدار میکشیم از تو فر بیرون و با انگشتمون واسطش رو تاپ تاپ میزنیم نوک چاقو و یا کبریت تو این مرحله وسط کیک فرو نمیکنیم چون موجب میشه همه پف کیک فروکش کنه اگه دیدیم شله و معلومه که هنوز نپخته دوباره میزاریم تا یه ۷ دقیقه دیگه هم بپزه و باز دوباره چک میکنیم و این دفعه با یه چوب کبریت یا نوک چاقو وسط کیک میزنیم اگه تمیزاومد بیرون پس پخته شده.
وقتی آماده شد میاریمش از تو فر بیرون.
حسابی پف کرده و طی مدت زمان کوتاهی یه کوچولو از قوسی که برامده شده روش کم میشه و کیک هم سطح میشه.
١٠ تا ١٥ دقیقه صبر میکنیم کیک تو قالب بمونه و بعد کیک رو با یه چاقو از لبه های قالب جدا میکنیم.
سعی‌ نکنید که کیکو برش بزنید تا زمانی‌ که کاملا خنک نشده.
کیک اسفنجی رو همیشه با تیز‌ترین چاقوی که داریم برش می زنیم.
وقتی‌ کیک سرد شد اونو لایه یه حوله یا پارچه نخی بپوشونید و تو یخچال بذارید .

درست کردن کیک آن قدرها که برخی فکر می کنند سخت نیست.
فرض کنید میخواهیم یک کیک تولد عالی درست کنیم ، اگر بتوانیم یک کیک ساده و اسفنجی را خوب بپزیم ، تقریبا نصفه بیشتر راه را رفته ایم.
کلا پایه اکثر کیک هایی که حرفه ای درست و تزیین شده اند ، یک کیک ساده اسفنجی است.

خب کار تمام شد به همین راحتی بدون تجهیزات آشپزخانه صنعتی ، به همین خوشمزگی امیدواریم با استفاده از این آموزش آشپزی بتوانید کیک خوشمزه ای برای خود و خانوادتان تهیه نمایید.
امیدوارم طرز تهیه کیک براتون آسون بوده باشه ، نوش جان

در تاریخ ۲۹ آذر ۱۳۹۶ این مطلب نوشته شده است.

دسته بندی : آموزش آشپزی , دسر , کیک

تعداد بازدید : 261259

مینا

۱۳۹۷/۰۹/۲۹ ساعت ۰۱:۴۸

تلفن :

ایمیل : Z.alizade13@gmail.com

سلام ، ممنون من قبلا این دستور رو اجرا کردم و تنها دفعه ای بود که کیکم واقعا اسفنجی شد ، تا حالا هر چی کیک اسفنجی ۶ تخم مرغی درست کردم بعد از بیرون اوردن از فر پفش خوابیده و زحماتم به باد رفته ، تقریبا از درست کردن کیک اسفنجی خسته شدم دیگه ولی این خوب بود ، در ضمن دوستان عزیز همیشه وانیل رو به تخم مرغ باید اضافه کرد تا بوی ضحمش رو بگیره ، اسانس دیگه ای هم داشتین هم همین طور .

ژیلا

۱۳۹۷/۱۰/۰۵ ساعت ۱۸:۴۵

تلفن : 09145062880

ایمیل : Zhylazary@gmail.com

سلام ممنوووووووووووووون بابت دستور پختتون..واقعا محشررررررررررررره..ازوقتی بااین دستورپخت کیک درست میکنم همه لذت میبرن از خوردنش..یک دنیا ممنون..واقعا نمیدونم چطوری تشکر کنم ازتون??????

ژیلا

۱۳۹۷/۱۰/۰۵ ساعت ۱۸:۴۶

تلفن :

ایمیل : Zhylazary@gmail.com

طرز تهیه کیک اسفنجي بدون فر

لطفا برای سس شکلاتی روی کیک هم یه دستور بزارین ممنون میشم ??

زهرا

۱۳۹۷/۱۰/۱۳ ساعت ۱۸:۳۶

تلفن : 09396313350

ایمیل : zahra.blo.daa.@gmail.com

سلام ممنون بابت دستور پخت کیک .عالللللللیه

سمیه

۱۳۹۷/۱۰/۱۴ ساعت ۰۰:۳۳

تلفن :

ایمیل : roz.rsf.1147@gmail.com

سلام واقعا ممنون ازتون ،چندین بارکیک پخته بودم همش خراب میشد،داشتم نا امید میشدم دیگه…
تا اینکه روش شماروهم امتحان کردم ایندفعه کیکم عاااالی شد، امیدوارم شمام به خواسته ی قلبی تون برسین، موفق باشین، بازم تشکرررر فراااااوان

Niloofar

۱۳۹۷/۱۰/۱۵ ساعت ۱۶:۳۶

تلفن : 09168805607

ایمیل : Mojtabamazare@usa.com

عالی بود،اگه بخوایم تو قالب هشت تخم مرغی بپزیم چطور پیمانه آرد و شکر و شیر مشخص کنیم؟

Soltani

۱۳۹۷/۱۰/۲۲ ساعت ۲۲:۵۷

تلفن :

ایمیل : fa.soltani90@gmail.com

سلام ممنون از شما. کیکم خیلی عالی شد

پریسا

۱۳۹۷/۱۰/۲۴ ساعت ۰۱:۰۵

تلفن : 09130721670

ایمیل : behnaz0074@gmail.com

منظورتون از پیمانه یعنی چقدر؟؟

پریسا

۱۳۹۷/۱۰/۲۴ ساعت ۰۱:۰۶

تلفن :

ایمیل : behnaz0074@gmail.com

میشه لطفا و حتما جواب منو بدین

محمد

۱۳۹۷/۱۰/۲۵ ساعت ۱۹:۳۲

تلفن : 09362574667

ایمیل : mohamadrezaneishaburi@gimal.com

خيلي مممنننوووننننن ولي اصلا درست نکردن

bahar

۱۳۹۷/۱۰/۲۶ ساعت ۱۵:۱۱

تلفن :

ایمیل : bahar.1375.Sasa@gamil.com

واقعا ممنون عالی بود

مریم

۱۳۹۷/۱۰/۳۰ ساعت ۰۱:۵۱

تلفن : 09380746252

ایمیل : Maryam@esmaili.com

خیلی خیلی ممنونم واقعا کیکم فوقالعاده شده

مریم

۱۳۹۷/۱۰/۳۰ ساعت ۰۱:۵۲

تلفن : 09380746252

ایمیل : Maryam@esmaili.com

خیلی خیلی ممنونم واقعا کیکم فوقالعاده شده ?

Bahar

۱۳۹۷/۱۱/۰۳ ساعت ۰۷:۱۴

تلفن : 09038388246

ایمیل : Soghrabarti17@gmail.com

اندازه پیمانه مد نظر ایشون چقدره؟

سارا

۱۳۹۷/۱۱/۱۰ ساعت ۱۰:۲۹

تلفن : 09112324696

ایمیل : S_nsz@yahoo.com

من با این دستور کیک پختم عاااااااالییییی شد هیچ وقت کیمیا اینقدر پف نکرده بودن.اما بعد از چند دقیقه همه ی پیش خوابید????شد مثل کیکای قبلیم. ..کسی میدونه چرا پیش خوابید؟

سارا

۱۳۹۷/۱۱/۱۰ ساعت ۱۰:۳۲

تلفن :

ایمیل : S_nsz@yahoo.com

وااای چقدر غلط املایی داشتم?

ریحان

۱۳۹۷/۱۱/۱۶ ساعت ۲۱:۵۱

تلفن :

ایمیل : r.shyrazian@gmail.com

سلام، من درست کردم و بسیار شیرین شد در حدی که دل آدمو میزد جالبه برام که هیچ کس در این رابطه چیزی نگفت، معمولا تو رسپی کیک ساده شکر نصف آرد استفاده میشه نه برابر با آرد، من با اینکه میدونستم ۲ پیمانه زیاده نمیدونم چرا به این رسپی اعتماد کردم و کلی مواد رو حروم کردم

مهدی

۱۳۹۷/۱۱/۱۸ ساعت ۰۰:۴۲

تلفن : 09150768377

ایمیل : mahdisepasdar1373@gmail.com

خوب یک پیمانه یعنی چند کیلو

ارزو

۱۳۹۷/۱۱/۲۰ ساعت ۰۴:۳۸

تلفن :

ایمیل : bozorg2ago@gmail.com

با دو پیمانه شکر درست نکنیدا خیلی شیرین میشه یک پیمانه شکر کافیه. ۲پیمانه سرخالی پودر قند هم خوبه چون پودر قند شیرینیش زیاده. اما واقعا دو پیمانه شکر شدید شیرین میشه

فاطمه

۱۳۹۷/۱۱/۲۲ ساعت ۲۳:۳۳

تلفن : 096944634646

ایمیل : www.hosqkdjhxu.1.9@gmail.comt

واقعااین کیک هم خوشمزه هم واقعادستورش اسون بودمن کیک اسفنجی زیادپختم خیلی سخت بودن طرز تهیه اشون این اسان بودخوشمزه ضده بودباخامه هم تزیین کردم

فرنوش

۱۳۹۷/۱۱/۲۹ ساعت ۱۹:۳۹

تلفن :

ایمیل : farnuush.mohammadi@gmail.com

واقعا خيلي رسپي خوبي بود??كيك من براي اولين بار عااالي شد?ممنونم ازتون

آزاده

۱۳۹۷/۱۲/۰۵ ساعت ۱۱:۰۳

تلفن :

ایمیل : azadehneisi@yahoo.com

سلام به نظر من عالی میشه البته شکرش خیلی زیاد هست تازه من با شیر و روغن مایع درست کردم ولی کیکم از شیرینی چسبناک میشه

آتی

۱۳۹۷/۱۲/۰۶ ساعت ۰۳:۵۵

تلفن :

ایمیل : atena.borzoueii@gmail.com

من درست کردم ولی بوی تخم مرغ میداد من هر وقت خودم هر نوع شیرینی درست میکنم وانیل رو به تخم مرغ میزنم که بوشو بگیره ولی این بار به شما اعتماد کردم متاسفانه کیکم بوی تخم مرغ میداد

بتوچه

۱۳۹۷/۱۲/۰۸ ساعت ۱۷:۱۲

تلفن :

ایمیل : eternalardentlove666@gmail.com

اخه از وسایل صنعتی استفاده میکنی بعد میگی بدون تجهیزات اشپزخانه اماده کردم ؟؟؟ پس همزن و غذاساز چیه ؟

من همونم

۱۳۹۷/۱۲/۰۹ ساعت ۱۸:۴۳

تلفن : 09334876105

ایمیل : Zahraaa.najafiii.1379@gmail.com

عالي شده مرسي بابت دستور ولي خيلي شيرين شده بود دفعه بعد ك دوست كردم كمتر شكر ريختم خيلي خوشمزه شده بود?✨

سپیده

۱۳۹۷/۱۲/۱۳ ساعت ۱۲:۱۶

تلفن :

ایمیل : sepidekhoshroo@gmail.com

خیلی ممنون عالی شد نسبت به دستورات دیگه در عین سادگی و راحتی کیک خیلی خوبی شد

مینا

۱۳۹۷/۱۲/۱۴ ساعت ۱۵:۱۴

تلفن : 09396657407

ایمیل : mb_pixy2012@yahoo.com

وای ازوقتی بادستور کیک شما اشنا شدم قدم بلندتر شده. صورتمم صاف تر. چشمامم بدون لنز آبی شد و موهای زائدمم ریخته. کلا کرک و پرم ریخت بااین رسپی دمتون گرم.

کتی

۱۳۹۷/۱۲/۱۹ ساعت ۰۲:۰۴

تلفن :

ایمیل : Katimmm1359@gmail.com

مخلوط کردن دو‌پیمانه ارد با تخم مرغها دردسر بود. از اولش شیر و کره رو به تخم مرغها اصافه کنیم و بعدش ارد رو راحت تر هم میخوره! همزن من خراب شد چون اینقدر مخلوط قبل از اضافه کردن شیر سنگین بود که توش گیر کرد! دو‌پیمانه شکر خیلی زیاده! نصفش کافیه، حتی من سه چهارم یا نیم پیمانه میزنم

رویا

۱۳۹۷/۱۲/۲۳ ساعت ۱۴:۱۵

تلفن :

ایمیل : roya.nikfar268@gmail.com

من کیکو باهمین رسپی درست کردم عالی شد نه شکرش دلو میزد و نه تخم مرغ بو میداد عالی شد و توی دوره ای که داشتم همه دستور پختشو ازم خواستن خیلییییی متشکر?❤

زینب

۱۳۹۷/۱۲/۲۹ ساعت ۱۴:۲۹

تلفن :

ایمیل : www.fasdafh32@yahoo.com

من تو رسپی ک شما دادین یکم تغییر ایجاد کردم و یکم گلاب ریختم بخاطر بوی زخم تخم مرغ.شکرم ب ازایه دو لیوان ارد سفید قنادی نصف لیوان ریختم.خوب شد

محمد

۱۳۹۸/۰۱/۰۵ ساعت ۰۵:۲۳

تلفن : 09133258435

ایمیل : Mohamadxsix@gmail.com

من حوصله ام سر رفت بدون دست یار درست کردم شکر کم داشتم و وانیل فراموش کردم بریزم الان تو فر خدا رحم کنه

بهار

۱۳۹۸/۰۱/۰۹ ساعت ۲۳:۴۷

تلفن :

ایمیل : tasbihebaran@gmail.com

سلام.من کیکم ترک برداشت که…. دلیلش چیه؟؟ از روغن نیست چون کره رو همون یک چهارم گذاشتم .پس چیه دلیلش؟

بهاران

۱۳۹۸/۰۱/۱۱ ساعت ۱۳:۱۳

تلفن :

ایمیل : St.ch_2025@yahoo.com

سلام..ممنون از دستور پختتون..ببخشید منظور از پیمانه چیه ؟ میشه لطفا دقیقا مقدارش مشخص کنید؟

معین

۱۳۹۸/۰۱/۱۸ ساعت ۲۱:۳۳

تلفن : 09370903545

ایمیل : moeinsaberi64@gmail.com

سلام،عزیزانی که بوی تخم مرغ اذیتشون میکنه میتونن همراه وانیل کمی پودر هل بریزند..یا یک پرتقال رو پوستش رو رنده کنن و‌ابشم‌بگیرند قاطی کنن..من انجام دادم‌راضی بودم..کسانی که بعد پخت پف کیکشون میخوابه.میتوانن همین دستور‌را اجرا کنن ولی‌با این‌نفاوت که زرده‌و‌سفیده رو‌جدا‌هم بزنن،یعنی همین دستور را با‌زرده اجرا و‌در‌پایان سفیده را‌کامل بزنید پف کنه با‌کاردک به‌کل مواد اضافه کنن.ضمنا موقع افزودن‌سفیده به مواد کیک باید فقط با کاردک یا قاشق بزرگ و از یک سمت دستتون بچرخونید.و ارام..در پایان کسانی که فر برقی دارند همیشه ده‌الی‌پانزده درجه‌پایین تر از تمام پیشنهادات در دستور تهیه ها‌ تنظیم کنند.

mostafa

۱۳۹۸/۰۱/۲۴ ساعت ۱۹:۳۱

تلفن :

ایمیل : Mostafa.nouri92@gmail.com

مهمترين چيزي كه من ديدم و هيچ كي جواب نداد اين بىد كه منظور از پيمانه چيه؟؟؟ جالبه همه هم نوشتن من يه پيمانه شكر زدم اون يكي نوشته من ٢ پيمانه زدم ارد ، اما هيچ كي نگفته بود پيمانه يعني چي؟؟ ليوان يا كاسه يا ظرف مخصوصي ؟؟؟؟؟

شهرزاد

۱۳۹۸/۰۱/۲۵ ساعت ۲۰:۴۳

تلفن :

ایمیل : shahrzadforever990@gmail.com

من که گند زدم یهو آردو ریختم گذاشتم بپزه ببینم چطور میشه

رها

۱۳۹۸/۰۱/۲۶ ساعت ۰۸:۴۲

تلفن :

ایمیل : matin.raha13@gmail.com

سلام
من کیکام از وسط پف میکنه،گنبدی میسه،یعنی مثه شما صاف نیست
دلیلش چیه
توروخدا راهنمایی کنین
مرسی

زهره

۱۳۹۸/۰۱/۲۶ ساعت ۱۳:۵۶

تلفن : 09399641893

ایمیل : hrhero1364@gmail.com

عالی بود ممنون

فاطی

۱۳۹۸/۰۱/۲۶ ساعت ۱۹:۰۷

تلفن :

ایمیل : fj@yahoo.com

منم با نظر اکثریت موافقم امروز پختم
این کیک هم خوشمزه هم پفش زیاد و هم آسون و بی دردسر
اما منم مثل بقیه مشکلات و سوالاتی دارم
اولا شیرینیش زیاد بود و یک پیمانه کافیه
ثانیا بیشتر وسط کیک باد کرد و اومد بالا و ترک خورد و اطرافش پف نکرد دلیلش چیه؟
چیکار کنیم صاف و یکنواخت بشه؟

فاطی

۱۳۹۸/۰۱/۲۶ ساعت ۱۹:۰۸

تلفن :

ایمیل : fj@yahoo.com

هیچ کس جواب سوالاتو نمیده؟؟؟؟؟

عطیه

۱۳۹۸/۰۱/۲۹ ساعت ۱۶:۰۵

تلفن :

ایمیل : Kopolooo@yahoo.com

سلام. من این کیک رو با این دستور و مقدار درست کردم… پفش خیلی کم بود۰?

بهنوش

۱۳۹۸/۰۲/۰۲ ساعت ۲۰:۱۵

تلفن : 09188149388

ایمیل : behireza85@gmail.com

باسلام وعرض ادب ممنون از شما که سخاوتمندانه دستور رو بدون کم وکاست در اختیارمون قرار دادین بازم ممنوووووون

هاني

۱۳۹۸/۰۲/۰۲ ساعت ۲۲:۵۰

تلفن :

ایمیل : banooyesa@yahoo.com

همچين ميگيد پيمانه چيه انگار تا حالا برنج خيس نكرديد پيمونه معمولا استكان رو ميگن مهم اينه كه همه رو با يك وسيله كه بعنوان پيمانه در نظر گرفتيد بريزيد يكي نوشته كاسه يا ديگ اخه بنده خدا تو برنج رو وقتي دو پيمونه دم ميكني با كاسه ميريزي بهر حال ممنون من تازه درست كردم تو كيك پزه. ولي هميشه با دستورهاي ديگه هم كه درست ميكنم كيكم پف ميكنه از بچگي مامانم كيك درست ميكرد هيچوقت هم قرتي بازي در نياورد يفيده رو جدا بزنه زرده رو جدا يا شيش دقيقه چهار دقيقه و غيره هميشه هم كيكش پف ميكرد به حدي كه من تا حالا نديدم كيك كسي اينقد پف كنه وقتي هم نگاه ميكنم چطوري درست ميكنه ميبينم همه چي رو تند تند باهم قاطي ميكنه و هم ميزنه فقط پودر كيك رو زياد ميريزه و در اخر اضافه ميكنه همين و بس بهر حال از شما هم بسيار سپاسگزارم كه بي منت لطف كرديد و دستور پختتون رو گذاشتيد زنگي همتون به شيريني همين كيك كه نق ميزديد شكرش زياده

الی

۱۳۹۸/۰۲/۰۳ ساعت ۰۰:۰۴

تلفن : 09137939051

ایمیل : El.nasr222@yahoo.com

خب منظور از پیمونه، همون پیمونه های مخصوص هست دیگه، که یک دوم و یک چهارم هم داره.
اگرم ندارید همون لیوان های استاندارد یه پیمونه هستن

Zahra

۱۳۹۸/۰۲/۰۴ ساعت ۲۳:۰۸

تلفن :

ایمیل : Z.javadi1379@gmail.com

سلام ممنون از دستورتون
اما من کیکم پف نکرد
چرا؟
میشه راهنمایی کنین

مهدیار تقی پور قنادی مهدیار

۱۳۹۸/۰۲/۰۵ ساعت ۲۳:۴۶

تلفن : 09192595385

ایمیل : Nadi84220@gmail.com

سللم وقت بخیر ببخشید کیک توفر خوب پف میکنه بعداز حدود ۱۵دقیقه یهو بعضی جاهای کیک پفش فروکش میکنه .چرا؟بنظرشما دلیلش چیه؟سپاس گزارم

سیدجواد

۱۳۹۸/۰۲/۰۶ ساعت ۱۱:۵۵

تلفن : 09193499069

ایمیل : gavadarabshahi348@gmail.com

سلام دوستان حرارت فر خیلی مهمه اگر کم یا زیاد باشد کیک ترک بر میدارد یا خوب پف نمیکنه.تا بیست دقیقه اول به هیچ عنوان در فر را باز نکنید.مواد لازم این کیک چرا شیر نوشته نشده.پیمانه میتواند یک لیوان باشد که همه مواد با آن پیمانه شود یا حق

نام :

ایمیل :

تلفن :

وبسایت :

دیدگاه :

ارائه کننده : تینا امین فر

ایمیل : TinaAminfar@Gmail.Com

فکس : 021XXXXXXXX

وبسایت : Www.Ashpazkhaneha.Com

آدرس محل : ایران ، تهران

اعتبار : 224 مطلب تایید شده

آمار

پربازدیدترین محصولات

پرسش و پاسخ

نقشه

تلفن شرکت : 09356107101

تلفن شرکت : 02188856947

آدرس شرکت : تهران ، جردن ، برج نگین آفریقا واحد 408

آشپزی

تجهیزات رستوران

تجهیزات فست فود

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تجهیزات کافی شاپ

اینستاگرام

تلگرام

طرز تهیه کیک اسفنجي بدون فر
طرز تهیه کیک اسفنجي بدون فر
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *