طرز تهیه کوکو سبزی با سیب زمینی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه کوکو سبزی با سیب زمینی
طرز تهیه کوکو سبزی با سیب زمینی

کوکو سبزی

کوکوی سبزی یکی از محبوب ترین و پر طرفدارترین کوکوهای ایرانی است. این کوکوی خوشمزه همانطور که از نامش مشخص است از سبزیجات معطر تهیه می شود که در برخی شهرها مثل شهرهای شمالی کشور برای تهیه آن از سبزیجات محلی هم استفاده می شود.

کوکو سبزی از غذاهایی محسوب می شود که تقریبا کالری آن معمولی است و همه می توانند از خوردن آن لذت ببرند. کالری کوکو سبزی در این رسپی به طور متوسط برای هر نفر بین ۱۸۰ تا ۲۲۰ کالری است که البته در دستورهای متفاوت این عدد متغیر است.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کوکوی سبزی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کوکو سبزی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی کوکوی سبزی با پارسی دی همراه باشید.طرز تهیه کوکو سبزی با سیب زمینی

مواد لازم برای ۴ نفر

دوره مقدماتی php

دستور پخت

برای تهیه کوکوی سبزی مجلسی ابتدا سبزی کوکویی را بشویید سپس آنرا آبکشی کنید و اجازه دهید آب اضافی اش برود. در ادامه سبزی را به صورت ساطوری ریز خرد کنید. در مرحله بعدی یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید.

اجازه دهید روغن کمی داغ شود سپس سبزی کوکویی را که به صورت ساطوری خرد کرده بودید به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سبزی سرخ شود. میزان سرخ کردن سبزی به خودتان بستگی دارد و می توانید آنرا فقط کمی تفت دهید تا آب سبزیجات تبخیر شود.

در این مرحله هر چقدر سبزی را بیشتر تفت بدهید در پایان پخت ، کوکو سبزی شما رنگش تیره تر خواهد شد. پس از اینکه سبزی را به میزان دلخواه تفت دادید آنرا از تابه خارج کنید و کنار بگذارید تا دمای سبزی پایین بیاید و کمی خنک شود.

در مرحله بعدی یک کاسه مناسب انتخاب کنید و تخم مرغ ها را در کاسه بشکنید ، در ادامه مقداری نمک ، فلفل سیاه و ادویه زردچوبه به تخم مرغ ها اضافه کنید و تخم مرغ ها را خوب مخلوط کنید تا با ادویه ها کاملا یکدست شوند.

کوکو سبزی به صورت ساده حاوی زرشک و گردو نیست ولی اگر می خواهید یک کوکو سبزی مجلسی و خاص تهیه کنید حتما گردو و زرشک را اضافه کنید. مغز گردوها را خرد کنید و به همراه زرشک به تخم مرغ ها اضافه کنید.

پس از اینکه سبزی کوکویی خنک شد آنرا به تخم مرغ ها اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند. پس از اینکه مایه کوکو سبزی آماده شد باید آنرا سرخ کنید ، برای این منظور یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید.

مقداری روغن مایع داخل تابه بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود سپس مایه کوکو سبزی را داخل تابه بریزید و با پشت قاشق آنرا صاف کنید به صورتی که در تمام قسمت های تابه با ضخامت یکسان و یک اندازه پخش شود.

اجازه دهید قسمت زیرین کوکو سبزی سرخ شود سپس آنرا به ۴ قسمت تقسیم کنید و به آرامی برگردانید. پس از اینکه سمت دیگر کوکو سرخ شد آنرا در ظرف مورد نظرتان بکشید و به همراه خیارشور ، گوجه فرنگی خرد شده  و نان سرو کنید.

همچنین ببینید

کوکو سیب زمینی

کوکو سیب زمینی یکی از انواع کوکوهای معروف و پر طرفدار ایرانی است. این کوکو در کنار کوکو سبزی از پر مصرف ترین غذاهای فوری محسوب می شوند. این غذای خوشمزه را می توانید به عنوان یک شام یا ناهار سبک سرو کنید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کوکوی سیب زمینی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کوکو سیب زمینی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پارسی دی همراه باشید.

کالری کوکو سیب زمینی : برای هر نفر ۱۵۰ تا ۲۰۰ کالریطرز تهیه کوکو سبزی با سیب زمینی

مواد لازم برای ۴ نفر

دستور پخت

ابتدا سیب زمینی ها را بشویید سپس داخل یک قابلمه مناسب بریزید. در ادامه چند لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و آنرا روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید و سیب زمینی ها به مدت ۳۰ دقیقه در آب جوش بمانند تا آبپز شوند.

پس از اینکه سیب زمینی ها آبپز شدند اجازه دهید کمی خنک شوند سپس پوست شان را جدا کنید. در ادامه سیب زمینی ها را با رنده بزرگ رنده کنید یا با گوشکوب بکوبید سپس داخل یک کاسه جادار و مناسب بریزید.

در مرحله بعدی پیاز را پوست بگیرید و به صورت جداگانه رنده کنید سپس با فشار دست آب اضافی پیاز را بگیرید و آنرا به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه کنید. در مرحله بعدی تخم مرغ ها را  داخل یک کاسه جداگانه بشکنید و خوب هم بزنید.

سپس مقداری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به تخم مرغ ها اضافه کنید. اضافه کردن شوید خشک اختیاری است در صورتی که می خواهید شوید خشک اضافه کنید آنرا به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

در مرحله بعدی تخم مرغ را به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست و منسجم شوند. حالا مایه کوکو آماده است و در مرحله بعد باید آنرا سرخ کنید ، برای این منظور یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید.

مقداری روغن داخل تابه بریزید و اجازه دهید روغن داغ شود. پس از اینکه روغن داغ شد مقداری از مایه کوکو بردارید و به آن شکل دهید سپس در روغن بیندازید. می توانید از قالب های مخصوص هم برای یکدست شدن کوکوها استفاده کنید.

پس از اینکه یک سمت کوکوها سرخ شد آنها را برگردانید تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. کوکو سیب زمینی را می توانید به صورت قالبی هم سرخ کنید. پس از اینکه کوکوها آماده شد آنها را به همراه گوجه فرنگی ، خیارشور و نان سرو کنید.

نکات پخت کوکو سیب زمینی

در صورتی که می خواهید کوکو سیب زمینی خود را در فر بپزید یک قالب مناسب را با روغن کمی چرب کنید سپس مایه کوکو سیب زمینی را داخل قالب بریزید. پس از اینکه مایه کوکو را داخل قالب ریختید حتما روی قالب را با فویل آلومینیومی بپوشانید.

فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل روشن کنید تا کاملا گرم شود سپس قالب حاوی مایه کوکو سیب زمینی را داخل طبقه وسط فر قرار دهید. برای پخت کوکو سیب زمینی بین ۳۵ تا ۴۵ دقیقه زمان نیاز است.

البته باید به نکته مهم توجه داشته باشید که درجه حرارت فرها متفاوت است و شما در کمترین زمان یعنی ۳۵ دقیقه حتما به کوکوی خود سر بزنید تا در صورتی که کوکو به طور کامل پخته بود آنرا از فر خارج کنید و غذایتان نسوزد.

استفاده از پنیر پیتزا باعث خوشمزه تر شدن کوکو سیب زمینی می شود ولی به این نکته توجه داشته باشید که کالری غذا را خیلی بالاتر می برد. برای پخت کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا بهتر است کوکو سیب زمینی را در فر درست کنید.

برای این منظور می توانید پنیر را میان مایه کوکو یا مانند پیتزا روی آن قرار دهید که به سلیقه خودتان بستگی دارد. نیمی از مایه کوکو را در قالب فر قرار دهید میان آنرا با پنیر پیتزا پر کنید و باقیمانده مایه کوکو را اضافه کنید و قالب را در فر قرار دهید تا کوکو آماده شود.

برای اینکه کوکو سیب زمینی را به صورت سوخاری طبخ کنید لازم است که مایه کوکو را کمی شل تر از حالت معمول درست کنید. در زمان سرخ کردن کوکوها آرد سوخاری را به همراه مقداری نمک ، فلفل سیاه و پودر سیر مخلوط کنید و جلوی دست خود قرار دهید.

مقداری از مایه کوکو بردارید و با دست یا قالب به آن شکل دهید سپس درون آرد سوخاری بغلتانید تا تمام قسمت های آنرا آرد سوخاری پوشش دهد. در پایان مانند فلافل داخل تابه گود و پر روغن بیندازید تا کوکو ها سرخ شوند.

تصویر از mahtab_mansoory

همچنین ببینید

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

طرز تهیه کوکو سبزی با سیب زمینی

Working…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

Loading…

Loading…

دم پیازچه: 15 عددبرگ کاهو: 5 عددشوید خشک: 2 قاشق غذاخوریشنبلیله خشک: 2 قاشق غذاخوریتخم مرغ: 4 عددسیب زمینی: 1 عددآرد گندم سبوس دار: 4 قاشق غذاخوریزرشک: 2 قاشق غذاخوریگرد خردشده: 2 قاشق غذاخورینمک و زردچوبه: به میزان لازمروغن مایع: به میزان لازم

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading playlists…

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

طرز تهیه کوکو سبزی با سیب زمینی

Working…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

Loading…

Loading…

J’ai créé cette vidéo à l’aide de l’outil de création de diaporamas YouTube (https://www.youtube.com/upload)

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading playlists…

امروز میخوام کوکو سبزی درست کنم. چون نه گوشت میخواد و نه پلو.

مواد لازم :
سبزی کوکو شامل تره ، جعفری ، گشنیز و شوید ، اگه تو فصل سیر تازه بودین هم که چه بهتر ، سیر تازه هم بریزین ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد
سیب زمینی کوچک یک عدد
هویج متوسط یک عدد
نمک ، فلفل ، زردچوبه به میزان لازم
پودر گل محمدی یک قاشق مرباخوری
دارچین اگه دوست داشتین یک نوک قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده دو قاشق غذاخوری ، گردو را پودر نکنید خرد کنید در حدی که زیر دندون کمی حس بشه.
زرشک پاک شده و شسته شده یکی دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
اگه خیلی خانم و کدبانو هستین که از سبزی تازه استفاده کنید ، اگه نه که عین من برین سراغ فریزر و یک بسته سبزی کوکوی فریزری بذارین بیرون تا یخ آن باز شه.
سیب زمینی و هویج را با رنده ریز رنده کنید یا بریزین تو خرد کن و یک چرخ بدین تا خرد بشه.
تخم مرغ ها را تو یک کاسه بشکنید و هم بزنید ، سبزی و سیب زمینی و هویج و گردو و زرشک را اضافه کنید. نمک ، فلفل ، زردچوبه و پودر گل محمدی و دارچین را اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا این شکلی بشه.

تو ماهیتابه روغن بریزید و بذارین روغن داغ بشه و مایع کوکو را بریزین توش ، با پشت قاشق سطح و اطراف کوکو را صاف کنید ، در ماهیتابه را بذارین و اجازه بدین کوکو با حرارت ملایم پخته و سرخ بشه.طرز تهیه کوکو سبزی با سیب زمینی

یک طرف کوکو که سرخ شد توی یک سینی که کمی از ماهیتابه بزرگتر باشه برش گردونین و دوباره از طرف دیگه بذارین تو ماهیتابه تا طرف دیگه کوکو هم سرخ بشه.

وقتی کوکو آماده شد به شکل دلخواه برش بزنید و با نون تازه یا سبزی پلو میل کنید.
با تشکر از اسرای عزیزم ، طعم گل محمدی تو این کوکو برام جدید بود و دوست داشتم .

سبزی کوکو شامل چه سبزیهایی است ؟
شامل تره ، جعفری ، گشنیز و شوید ، اگه تو فصل سیر تازه بودین هم که چه بهتر ، سیر تازه هم بریزین ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم
امیدوارم نوش جان کنید و لذت ببرید.

در تاریخ ۲۹ دی ۱۳۹۵ این مطلب نوشته شده است.

دسته بندی : آموزش آشپزی , کوکو

تعداد بازدید : 2990

نام :

ایمیل :

تلفن :

وبسایت :

دیدگاه :

ارائه کننده : تینا امین فر

ایمیل : TinaAminfar@Gmail.Com

فکس : 021XXXXXXXX

وبسایت : Www.Ashpazkhaneha.Com

آدرس محل : ایران ، تهران

اعتبار : 222 مطلب تایید شده

آمار

پربازدیدترین محصولات

پرسش و پاسخ

نقشه

تلفن شرکت : 09356107101

تلفن شرکت : 02188856947

آدرس شرکت : تهران ، جردن ، برج نگین آفریقا واحد 408

آشپزی

تجهیزات رستوران

تجهیزات فست فود

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

طرز تهیه کوکو سبزی با سیب زمینی

تعمیر درب اتوماتیک

تجهیزات کافی شاپ


salam va khaste nabashid, kheili mamnoon az ghazahaye khoshmazatoon, tahala chand ta az karatoono emtehan kardam va kheili khoob shode 🙂 ye soal dashtam raje be in kookoo sabzi, gerdoo ra kodom ghesmat bayad ezafe konim?mersi

سلام عزیزم ؛ خوشحالم که از دستورات استفاده میکنی :)) من اونجا که گفتم کل مواد فکر کردم منظورم رو رسوندم ؛ الان به ریز نوشتم عزیزم 🙂

مامان و لیلا اگه مهمون هم نرسه برامون همیشه یک سیب زمینی خام رنده میکنن توی کوکو سبزی . خیلی هم خوشمزه میشه

چقدر جالب الی جان ؛ ما هم خیلی دوست داریم 🙂

طرز تهیه کوکو سبزی با سیب زمینی

ما همینجوری هم سیب زمینی خام توش رنده می کنیم..بی مهمون حتیخیلی خوشمزه میشهدستت درد نکنه

آره منم همیشه همینطور درست میکنم ، هممون شکمو هستیم ؛ چون اینطوری خوشمزه تره ، دی

mamnoon, bebakhshid man ye soale dige ham dashtam, shoma khoreshte fesenjoon ham 100% too karatoon hast vali man peida nakardam, mishe begin to kodom ghesmate 🙂

بله دارم ؛ تو لیبل خورشها رو نگاه کنین ؛ اینجا نمیتونم براتون بذارم ؛ وگرنه میذاشتم 🙂

من هم معمولا می‌ریزم رز جون . حالا یک پیشنهاد دارم گلم که یکبار با سیبزمنی خام یک کدو سبز هم رنده کن این ترکیب هم عالی‌ میشه . دستت درد نکنه عزیزم .

مرسی عارفه جان ؛ حتما امتحان میکنم ؛ مگه میشه بد بشه ؛ میگم که ما هممون شکمو هستیم ؛ دی

چه جالب *** من اولین باره می شنوم این غذا رو می شه اینجوری ام درست کرد حتی به فکرمم نرسیده بود :))) ولیاگه بخوام صبر کنم یه بار که دارم کوکو درست می کنم مهمون بهم برسه و سبزی ام کم باشه و این حرفا ضرر کرده ام همین چند روزه درست می کنم اگه مهمون رسید به جا یه سیب زمینی دو تا سیب :))))))))))زمینی اضافه می کنم

عزییییییزم ؛ نوش جونتون ، حتما دوست داری ، خوشمزه میشه ؛ می بینی که بچه ها هم میگن ما هم میریزیم ؛ اینجا همه شکموها جمع شدن :)))))

salam azizam man mitonam bejaie tare az piazcheo esfenaj estefade konam be ezafe jafario geshnizo shivid???????

سلام دوست عزیز ، راستش من پیازچه رو جایگزین کردم ، اما اسفناج رو امتحان نکردم توی کوکو ، اتفاقا به زودی میخوام یه دستور با اسفناج بذارم ، ولی فکر نمیکنم که مشکلی پیش بیاد . درست کردین نوشش جونتون

سلاموب خوبی داریدبه وب منم سر بزنید خوشحال میشممرسیhttp://biyakelasashpazi.mihanblog.com/

http://biyakelasashpazi.mihanblog.com/سلاموب خوبی داریدبه وب منم سر بزنید خوشحال میشمممنون

سلام ؛ مرسی حتما 🙂



کوکوی سیب زمینی از معروفترین کوکوهای ایرانی است که مطمئنا در فهرست غذایی اکثر خانواده های ایرانی جای دارد. مواد اصلی تشکیل دهنده این کوکو عبارت از سیب زمینی ، تخم مرغ و ادویه هستد. البته این کوکو به صورت ویژه تری با موادی مثل مرغ و قارچ هم تهیه می شود. با مواد در نظر گرفته شده برای این دستور می توانید برای ۴ نفر کوکو سیب زمینی تهیه نمایید. با دستور آشپزی و طرز تهیه کوکو سیب زمینی در ادامه با همدوره همراه باشید.

ابتدا سیب زمینی ها را تمیز می شوییم سپس در قابلمه ای به همراه مقداری آب قرار می دهیم تا آبپز شوند. بعد از اینکه سیب زمینی ها پخت ، پوست شان را می گیریم و با رنده متوسط رنده می کنیم. البته می توانیم برای سرعت بیشتر سیب زمینی ها را با گوشتکوب له کنیم.

حالا پیاز را به صورت جداگانه رنده می کنیم و آبش را می گیریم. یک کاسه بزرگ برای تهیه مایه کوکو برمی داریم و سیب زمینی ها را به همراه پیاز رنده شده آب گرفته داخلش می ریزیم. نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم اضافه می کنیم.

در اینجا تخم مرغ ها را نیز به مایه کوکو اضافه می کنیم و مواد کوکو را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست و صاف شود. برای سرخ کردن کوکوها یک تابه روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن مایع داخلش می ریزیم.طرز تهیه کوکو سبزی با سیب زمینی

صبر می کنیم تا روغن کاملا داغ شود سپس مقداری از مایه کوکو بر میداریم و با دست به صورت دایره حالتش می دهیم و در اخر کمی صافش می کنیم تا کاملا مغز پخت شود. سپس آن را در تابه می گذاریم تا سمت زیرینش سرخ شود.

سپس کوکوها را برمی گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. به همین ترتیب تمام کوکوها را سرخ می کنیم. البته می توان کوکو را به صورت قالبی هم در تابه بریزیم و مانند کوکو سبزی یک تکه سرخش کنیم که برای کوکو سیب زمینی روشی که ارائه کردیم مرسوم تر است.

در پایان کوکوها را در دیس یا بشقاب مورد نظر می کشیم و به همراه گوجه فرنگی ، پیاز سفید ، خیارشور و … سرو می کنیم. سیب زمینی به جهت نشاسته بالا نمک زیادی جذب می کند توصیه ما اینست که برای حفظ سلامتی خود از نمک کمتری استفاده نمایید.

در اکثر مواقع برای افراد مبتدی این مورد پیش می آید که در هنگام برگرداندن کوکوها ، آنها ترک می خورند و از هم می پاشند. این موضوع به این دلیل است که در مایه کوکو به اندازه کافی تخم مرغ استفاده نشده است. البته به این مورد هم توجه داشته باشید که استفاده بیش از حد تخم مرغ هم باعث از بین رفتن زیبایی کوکوها می شود.

دلیل باز شدن مایه کوکوی سیب زمینی هنگام سرخ کردن این است که آب پیاز استفاده شده در کوکو گرفته نشده است. حتما بعد از رنده کردن پیاز آب آن را بگیرید سپس پیاز را به مایه کوکو اضافه کنید چون این موضوع باعث از بین رفتن انسجام مایه کوکو می شود.

شاید دیده باشید در برخی کوکوها از سبزیجات هم استفاده شده است. برای این منظور می توانید از سبزیجات معطر مانند جعفری ، نعناع و … استفاده نمایید. برای اضافه کردن سبزیجات ، ابتدا آنها را به صورت ساطوری خرد کنید سپس به مایه کوکو اضافه نمایید.

ضخامت کوکوی سیب زمینی به ذائقه شما بستگی دارد. اگر دوست دارید کوکوهای شما برشته و کمی خشک شوند از ضخامت ۵ میلی متر استفاده کنید و اگر می خواهید کوکوهای شما نرم باشند می توانید ضخامت کوکوها را حداکثر تا ۲ سانتی متر بگیرید.

البته باید دقت داشته باشید که اگر ضخامت کوکوها بیش از حد زیاد شود مغز کوکو کاملا سرخ نمی شود و کوکوی شما طعم سیب زمینی آبپز می دهد. برعکس این موضوع هم می تواند اتفاق بیفتد و اگر کوکوها خیلی نازک باشند خیلی زود خشک می شوند و یا حتی ممکن است بسوزند.

بسیار خوب و عالى. سپاسگزارم از این دستور پخت ساده و در عین حال بسیار حرفه اى.

بنده چنانچه به جاى تعداد سیب زمینى، وزن تقریبى آن داده میشد، احساس امنیت بیشترى میکردم، چرا که سیب زمینى ها اندازه هاى بسیار متفاوتى دارد. و همچنین نوع سیب زمینى نیز میتوانست داده شود (البته اگر فرقى میکنند)

با تشکر دوباره از لطف شما. بنده دیگر مشترى دایمى سایت شما شدم.

سلام و عرض ادب خوشحالیم که توانسته ایم رضایت شما را جلب کنیم. در مواقعی که نیاز باشد از سیب زمینی بزرگ یا کوچک استفاده کنید در دستور ذکر می شود. در این دستور ( و دستور های مشابه ) ما فرض را بر اندازه متوسط گرفته ایم. موفق باشید.

مرسی فقط ۵۰ میلیمتر معادل ۵ سانتیمتر هست که لازمه به ۵ میلیمتر یا نیم سانتیمتر تغییر داده بشه …

سلام و عرض ادب تصحیح شد ، با تشکر از شما دوست گرامی موفق باشید.

سلام کوکو من همیشه به هم میریزه . از هم میپاشه موقع زیرو رو کردنش لطفا کمکم کنید

سلام و عرض ادب از هم پاشیدن کوکو چند دلیل دارد : 1 . تخم مرغ کافی نباشد. 2. آب پیاز گرفته نشده باشد. 3. در کوکو سیب زمینی خام آب سیب زمینی گرفته نشده باشد. 4. داغ نبودن روغن هنگام انداختن کوکو در تابه موفق باشید.

خیلی عالی بود ، من چند سالی هست خارج از ایرانم، غذای بسیار ساده و پرکالری هستش و سریع حاضر میشه ???

سلام و عرض ادب خوشحالیم که توانسته اید کوکو سیب زمینی مورد نظرتان را تهیه کنید. با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

با سلام خدمت شما.از اموزش شما نهایت تشکر دارم و سوال داشتم که اگه کوکو رو با سیب زمینی پخته درست کنیم حتما لازمه پیاز هم اضاف کنیم و اینکه ایا کلا در هر نوع طرز تهیه کوکو اگه از پیاز استفاده نکنیم مشکلی پیش میاد یا نه؟

سلام و عرض ادب پیاز به عنوان طعم دهنده استفاده می شود و می توانید در هر کوکویی که دوست داشته باشید استفاده کنید. موفق باشید.

طرز تهیه کوکو سبزی با سیب زمینی
طرز تهیه کوکو سبزی با سیب زمینی
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *