طرز تهیه کوفته تبریزی برای 4 نفر

دوره مقدماتی php
طرز تهیه کوفته تبریزی برای 4 نفر
طرز تهیه کوفته تبریزی برای 4 نفر

امتیاز دهید


3.4
از

671

کوفته تبریزی از غذاهای خوشمزه خطه آذربایجان است که البته محبوبیتش تنها محدود به این منطقه نیست و این روزها بقیه جاهای کشور هم مردم از این غذای محلی خوشمزه استفاده میکنند. برای همین هم با دستورهای مختلفی برای تهیه کوفته تبریزی برمیخورید که البته پایه و اساس همه آنها یکی است. برای این که کوفته تبریزی خوب و سالم از آب در بیاید و احیاناً وا نرود همه نکات ذکر شده ضمن دستور پخت و نکات انتهایی را بخوانید و به طور دقیق اجرا کنید. در ضمن میتوانید برای اطمینان بیشتر خمیر کوفته را از قبل آماده کنید و یک ساعتی در یخچال قرار دهید تا به خوبی خودش را بگیرد.

مواد میانی کوفته سلیقه ای هستند و شما میتوانید به دلخواه آنها را تغییر دهید یا اصلاً وسط کوفته را پر نکنید. اما استفاده از گردو و زرشک که معمولا محبوب همه هست خالی از لطف نیست. در ادامه طرز تهیه کوفته تبریزی اصیل را به صورت مرحله به مرحله با عکس و نکات کامل خواهید دید.

 

طرز تهیه کوفته تبریزی برای 4 نفر

دوره مقدماتی php

 

ابتدا برای تهیه سس کوفته درون قابلمه آب، پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، کمی ادویه، دارچین، زعفران، گل سرخ، کمی مرزه و تره خرد شده بریزید و بگذارید جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید.

 

لپه ها را از شب قبل خیس دهید، لپه ها را بپزید و با آب سرد آبکشی کنید. برنج را نیز بپزید و آبکشی نمائید.

 

 

لپه ها و برنج را به همراه 1 پیاز کوچک و نصف گوشت چرخ کنید. سپس تخم مرغ ها و نصف دیگر گوشت را به همراه سبزی کوفته، آرد نخودچی، نمک، فلفل و دارچین به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید یا ورز دهید (مانند مایه کباب کوبیده).

 

درون کاسه ای یک پارچه توری بیندازید. سپس مقداری از مایه کوفته بردارید ، کمی ورز دهید و داخل کاسه روی توری بریزید و داخل آن یک عدد تخم مرغ پخته، کمی پیازداغ، چند عدد آلو و کمی مغز گرد و زرشک بریزید. روی آن مقداری دیگر از مواد کوفته بریزید سپس با جمع کردن توری خوب گردش کنید تا به صورت یک توپ در آید.

 

 

به هر تعداد که میخواهید کوفته درست کنید (اندازه کوفته ها بستگی به سلیقه خودتان دارد)، پس از اتمام کار آرام آرام کوفته ها را در سسی که از قبل آماده کرده اید قرار دهید (دقت کنید که در زمان قرار دادن کوفته ها سس نباید بجوشد. میتوانید کوفته ها را با توری داخل سس قرار دهید).

 

پس از قرار دادن کوفته ها اجازه دهید تا کمی خودشان را بگیرند و سفت شوند. سپس میتوانید کمی کوفته ها را بچرخانید تا آب و روغن به تمام نقاط کوفته برسد.

 

 

1 تا 2 ساعت برای پخت کوفته ها زمان لازم است. پس از این زمان کمی شعله را بیشتر کنید تا آب کوفته ها غلیظ تر شود.  میتوانید داخل آب کوفته حدود 2 قاشق آرد نخودچی که با کمی روغن تفت داده شده است بریزید تا غلظت بیشتری داشته باشد. پس از آماده شده کوفته ها اجازه دهید کمی سرد شوند سپس آب کوفته را به ظرف سرو اضافه کنید. کوفته تبریزی خوشمزه شما آماده است.

 

 

– سبزی کوفته مخلوطی از جعفری + گشنیز + مرزه + ترخون + نعناع است.

– بهتر است برای کوفته از گوشت مخلوط گوسفند و گوساله استفاده کنید.

 – آب کوفته نباید در زمان ریختن کوفته ها در حال جوش باشد چون کوفته ها از هم میپاشد.  تا زمانی که کوفته ها سفت نشدند نباید آب بجوشد بلکه باید ریزجوش بزند.

– لازم است باید برای جلوگیری از ترک خوردن کوفته تمام مواد خوب ورز داده شوند.

 

بزرگترین فروشگاه لوازم قنادی در ایران

من که فقط میخونم ودوس دارم کاش میشدمنهم بتونم بپزم بچه هام بخورن خوب چی بگم.

شما هم میتونید خب

سلام عزیزم.وقتی من درروزبزورفقط سیب زمینی.یاتخم مرغ…رابتنهایی بایدجورکنم ک فقط گرسنگی رفع بشه.خوب نمیتونم…

ازسبزی خشگ ترخون استفاده میشه تاوانره نه سبزی تازهطرز تهیه کوفته تبریزی برای 4 نفر

بسیار سپاسگزارم. با وجود سایت شما دیگه به سایتهای آشپزی دیگه و کتاب آشپزی نیازی نیست. همه چیز تمام و کمال گفته میشه و درباره همه چی اطلاعات خوب و مفیدی در سایتتون هست. واقعا دست مریزاد

خواهش میکنم عزیزم❤
باعث خوشحالی ماست

سلام عزیزم ممنون از بابت طرز تهیه،ولی چند تا نکته اشتباه داری گلم، من تبریزی هستم و اصل کوفته تبریزی اینکه برنج نیم پز میشه و درسته(تباید چرخ کرد)استفاده میشه یعنی اخر سر به مواد اضافه میکنن که له نشه. دوما که سبزی کوفته فقط تره و مرزه هست و بعضی ادمها هم یکمی ریحان میریزن. بقیه سبزیها اضافه هستن. اینعا نکات کوفته تبریزی اصل و قدیمیشه که ما همیشه این طور درست میکنیم.ممنونم خانمی

خیلی هم عالی. ممنونم ❤
راستی اگه دوست داشته باشید میتونید جوری که خودتون این غذا رو درست میکنید از بخش «ارسال دستور آشپزی» بالای صفحه برامون ارسال کنید تا به اسم خودتون منتشر بشه.

سلام خیلی ممنون از دستور دقیق. یه سوال داشتم میخواستن بدونم با این میزان گوشت چند عدد کوفته متوسط درست میشود؟ این که میفرماید برای ۴ الی ۶ نفر مناسب هست یعنی ۶ تا کوفته در میاد یا تعدادش کمتره؟

راستش یه سوال داشتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا خوشمزه هست؟؟؟؟

برای چه تعداد کافیههههههههه.اورژانسی جواب بدین

حدود 10 تا کوفته میشه

سلام نیلوفر بانو.خسته نباشید.میشه نسبت گوشت و لپه و برنج رو بگید.که بشه برای تعداد بیشتر یا کمتر درست کرد.فکر کنم به نسبت بگید اندازه بهتر دستمون بیاد.

سلام بانو جون .میخواستم بدونم غیراز اب درحال جوش ویا نزدنه تخم مرغ دیگه جه جیزی باعثه وا رفتنه کوفته میشه.بعضی وقتها کوفته خیلی سفته علتش جیه.مرسی از دستور پخته عالیتون.

سلام عزیزم چند تا عامل دیگه هم هستن که باعث وا رفتن کوفته میشن مثل درست نبودن نسبت مواد اولیه، پختن کامل لپه، مقدار لپه بیش از حد باشه،گوشت خیلی چرب باشه، درست ورز ندادن مایه کوفته، کم بودن مایع سس و پائین بودن دمای سس هنگامی که کوفته‌ها را به سس اضافه می‌کنی.

گوشت کوفته شما دارای چربی کم یا گوشت فقط گوساله است و یا اینکه اول کار نمک اضافه میکنین

عالی بود ولی زعفران کجا بکار میره

زعفران رو همون اول در سس استفاده می کنیم.

متشکرم-عالی

عالیه

خوشمزه بود

عالیه

دوستان خوبم من اصلا تخم مرغ نمی زنم .خیلی هم عالی میشه

سلام نیلو جان.
من و همسرم از تخم مرغ آب پز و آلو تو غذا خوشمون نمیاد.به نظر شما از چی میتونم برای مواد میانیش استفاده کنم؟!

سلام آسیه جان آلو و گردو استفاده کن.

سلام نیلوفر بانو می خواستم بدونم این مواد برای کفته تبریزی برای چند نفره ؟ ممنون

ستاره عزیز این بستگی داره به اینکه یک فرد چقدر میتونه میل کنه اما در کل دستورات سایت مناسب 4-6 نفره

خیلی عالی بودبادقت تمام وباجزییات توضیح داده شده بودمتشکرم

مرررررررررررررررسی از سایتت و دقتت توی طرز تهیه و مواد.عالییییییییییییییه

مرســــــی . بوس

خیلی ممنون

سلام ممنون از دستور پخت خوبتون من امروز برای اولین بار کوفته درست کردم خیلی هم خوب شد

خیلی خوب بود ممنون.من عاشق کوفته ام

سلام میشه تخم مرغ رو از ترکیب گوشت کوفته حذف کرد؟

مریم جان تخم مرغ برای انسجام کوفته و اینکه از هم نپاشه لازمه

ممنون عالی بود………

ممنون وب خوبی دارید به ما خیلی کمک کرد

ممنون ماری عزیز

خیلی ممنون . بهترین و خوشمزه ترین و کامل ترین دستور پخت کوفته ای بود که تا به حال دیدم…

ممنون سارا جان ، خوشحالم خوشت اومده

سلام .من تازه با سایتتون آشنا شدم.یه سوال داشتم:من خیلی موادمو ورز دادم.و خیلی کوبیدم.به طوری که برنج ها چسبناک شده بودن.واسه پخت اصلا اذیت نشدم و وا نرفت ولی مزه ی خمیری میداد نه این که خام باشه.مزش مطلوب نبود.دفعه قبل برعکس شده بود کامل وا رفته بود.چقدر باید ورز بدم و بکوبم تا نه وا بره تا خیلی چسبنده باشه.ممنون از توضیحات خوبتون

ممنون عزیزم ، هانیه جان نیازی نیست اونقدر بخوای ورز بدی که مثل خمیر شیرینی شه ! همونطور که گفتم در حدی که مثل مایه کباب کوبیده یکدست بشه ، ورز دادن هم نه با شدت بلکه به آرومی و به حالت پشت و رو کردن مداوم مواد باشه ، نیازی به کوبیدنش نیست ! ، امیدوارم این بار با این دستور خوب در بیاریش

منظور از پیمانه چه قدر است ؟

دوست عزیز منظور از پیمانه همون لیوان هست

سلام – جالب بود . خسته نباشید

ممنون رحیم جان

عالی بود ..

ممنون

ممنون از سایت خوبتون امیدوارم خاننم درست میکنه خوب از آب در بیاد وگرنه با این همه دنگ وفن اکه خوب نشه حال گیریه

مرسی من از دستورتون استفاده کردم خیلی عالی شد فقط واسه اینکه کوفته ها وا نره یه کمی تفتشون دادم بعد گذاشتمش توی سس

خوشحالم خوشت اومده فاطمه جان ، شما کدبانویی خوب

لطفا اندازه پیمانه هایتان را با گرم مشخص کنید.

دوست عزیز لیوان ها با اینکه تفاوت ظاهری دارن اما حجم شون به یک اندازه است ، جاهایی که اندازه ها باید دقیق باشه از گرم استفاه میکنم و بقیه موارد برای راحتی کار از لیوان استفاده میکنم ، شما از روی دستور پیش برید و نگران نباشید

سلام ممنون از آموزش خوبتون من اولین بار که میخوام درست کنم میخواستم بدونم این مقدار مواد برای چند نفر است؟ و یا اینکه برای 2 نفر مقدار این مواد چقدر میشه؟

شادی جان دستورهای غذایی سایت اغلب برای 4 تا 6 نفر مناسبه ، شما برای دو نفر مقدار مواد رو به 1/3 یا 1/4 کاهش بده ، بستگی داره به اشتهای شما

خیلی خوب بود به من خیلی کمک کرد

ممنون ، خوشحالم مفید بوده

سلام دوست خوبم امروز بر طبق دستور شما همین کوفته رو درست کردم ولی چشمتون روز بد نبینه تمام کوفته مثل آش وا رفت و ازهم متلاشی شد باور کنید چنان مستاصل شده بودم که چیکار کنم …

نسیم جان من خودم این کوفته رو درست کردم و خیلی از کاربران سایت هم همینطور و هیچ کدوم نگفتن کوفته پاشیده شده ! نکته آخر رو مطالعه نکردی ؟! : ” اب کوفته نباید در زمان ریختن کوفته ها در حال جوش باشد چون کوفته ها از هم میپاشد ، تا زمانی که کوفته ها سفت نشدند نباید اب بجوشد بلکه باید ریزجوش بزند ” ! امیدوارم این بار با دفت بیشتری درست کنی

سلام ممنون که دستور پخت کوفته تبریزی رو گذاشتین

خواهش میکنم زهرا جان

بسیار عالی بود

ممنون آمنه جان

فوق العاده بود

ممنون فرشته عزیز

سلام نیلوفرخانم.امیدوارم حالتون خوب باشه.من سایتتون رو یکدفعه پیداکردم.اما واقعا خوب ومثمر ثمره.از همه بهتراینکه همه چیزو باتصویر آموزش دادین.واقعا مرسی.دوست دارم همیشه توآشپزی خلاق باشم و وغذاهام عالی باشن.حتما بهتون بازم سر میزنم.موفق باشید.

ممنون فاطمه جان ، خوشحالم از حضورت عزیزم

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

طرزتهیه ومواد لازم کوفته تبریزی


برای 4 نفر

دلایلی که باعث باز شدن (وا رفتن) کوفته می‌شه : متعادل نبودن نسبت مواد اولیه / پختن کامل لپه و برنج 

مقدار لپه بیش از حد / چرب بودن بیش از حد گوشت / درست ورز ندادن مایه کوفته / سرد بودن سس وقت اضافه کردن کوفته / باز بودن درز کوفته / بستن در قابلمه بطور کامل ابتدای پخت

طرز تهیه کوفته تبریزی برای 4 نفر

 

افزودن به لیست خرید برای
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

نفر

طرزتهیه كيک توت فرنگي مواد لازم كيک توت فرنگي رسی

See كيک توت فرنگي Recipe

این دستور تهیه ی قارچ شکم پر با بلوچیز و پستوی گوجه فرنگ

See قارچ شکم پر با پنیر آبی و گوجه فرنگی Recipe

See چيزكيک تنوري Recipe

پاستا با گوجه فرنگی و اسفناج

See پاستا با گوجه فرنگی و اسفناج Recipe

درست کردن این سوپ خیلی سریع است و پر از طعم گل کلم و مواد

See سوپ گل کلم خامه ای ظرف 10 دقیقه Recipe

See سیروپ نان زنجبیلی خانگی Recipe

ایجاد این پست زمان زیادتر از آنچه فکر می کردم صرف کرد.می

See خرماها! دسر لذیذ و لذت بخش Recipe

دستوری آسان برای تهیه کوکتل کایپیرینهای سنتی برزیل.

See نوشیدنی کایپرینای کلاسیک Recipe

طرزتهیه سالاد انار مواد لازم سالاد انار دستورتهی

See سالاد انار Recipe

طرزتهیه دیلایت انبه مواد لازم دیلایت انبه تهیه در

See دیلایت انبه Recipe

آموزش شرت کیک هلو با خامه با طعم اسطوخودوس

See شرت کیک هلو با خامه با طعم اسطوخودوس Recipe

طرزتهیه ومواد لازم پواچا

See پواچا Recipe

این ساندویچ سالاد تخم مرغ که با نان چاباتا تهیه می شود ی

See ساندویچ سالاد تخم مرغ Recipe

آموزش فرنچ تست کشمشی دارچینی

See فرنچ تست کشمشی دارچینی Recipe

طرز تهیه آب با طعم گلاب و نعنا دتاکس واتر یا نوشیدنی

See دتاکس واتر گلاب و نعنا Recipe

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها – قهوه – سیروپ – اسپرسو ساز

طرز تهیه کوفته تبریزی برای 4 نفر

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی – Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد

کوفته قلقلی

کوفته قلقلی یکی از غذاهای خوشمزه و معروف کشورمان است که در شهرهای مختلف کشور با روش های متفاوتی طبخ می شود. این کوفته خوشمزه کمی شبیه به کوفته تبریزی است. طعم این کوفته خوشمزه کمی شبیه به شامی کباب است.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کوفته قلقلی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کوفته قلقلی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی کوفته قلقلی با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

طرز تهیه کوفته تبریزی برای 4 نفر

دستور پخت

ابتدا ۱عدد پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و با رنده ریز می کنیم و آب اضافه آن را بیرون می ریزیم و در کاسه ای بزرگ پیاز را با گوشت چرخ کرده مخلوط می کنیم و تخم مرغ را در پیاله ای می شکنیم اگر از سالم بودن آن مطمئن شدیم به گوشت و پیاز می افزاییم

و فلفل،نمک و زردچوبه را نیز روی مواد می پاشیم و زیر و رو می کنیم و ۱ قاشق آرد نخودچی نیز کم کم در حال مخلوط کردن مایع کوفته روی آن می پاشیم و اگر احساس کردید هنوز شل است مایع مجددا ۱ قاشق دیگر آرد نخودچی بریزید

دقت کنید زیاد سفت شدن مایع باعث می شود که کوفته زمان سرخ شدن خشک شوند پس نه خیلی سفت و نه شل در حدی که بشود به آن حالت داد.اگر احساس کردید مایع سفت شده است مقدار کمی آب ولرم به آن اضافه کنید تا ظاهری شبیه ماست به خود بگیرد.

اگر دوست دارید کوفته های شما حسابی سرخ شود ،در ظرفی که کوچک باشد با عمقی زیاد روغن بریزید ،به حدی که کوفته ها در آن شناور باشند و با حرارت کم اجازه دهید تا روغن به مرور زمان داغ شود (تا زمانیکه کوفته ها را در روغن می اندازید خوب مغز پخت شود و فقط ظاهر آن سرخ نشود)

سپس با قاشق مقداری از کوفته را بر می داریم و با دو کف دست به شکل یک دایره مایع کوفته را حالت می دهیم و در روغن داغ شده قرار می دهیم تا سرخ شود. اگر تمایل ندارید تا این حد کوفته ها سرخ شوند در تابه ای کمی روغن می ریزیم

و صبر می کنیم تا با حرارت کم داغ شود و بعد کوفته را با کف دست حالت می دهیم و در تابه می چینیم و کمی که رنگ آن تغییر کرد بر میگردانیم تا طرف دیگر آن نیز تغییر رنگ دهد اگر دوست داشتید می توانید صبر کنید تا کمی سرخ نیز بشود.

در حین سرخ شدن کوفته ها می توانیم سس را نیز آماده کنیم، گوجه فرنگی ها را می شوییم و روی تخته ریز خرد می کنیم و ۱ عدد پیاز باقیمانده را پوست می گیریم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و کمی که داغ شد پیاز را در آن تفت می دهیم

تا نرم شود،آنگاه رب گوجه فرنگی را می افزاییم و در روغن تفت می دهیم تا رنگ آن تیره تر شود و بعد گوجه فرنگی ها را اضافه می کنیم و تفت می دهیم و نمک،فلفل سیاه روی آن ها می پاشیم و ۱ لیوان آب به سس می افزاییم

و کوفته های سرخ شده یا تفت داده شده را در سس می چینیم و تامل می کنیم تا با حرارت کم خوب جا بیافتد و کوفته ها کاملا طعم دار و پخته شوند و آب آن تبخیر شود. در پایان کوفته قلقلی ها را در بشقابی می ریزیم و با پلو یا نان نوش جان کنید. مطالب پیشنهادی

طرز تهیه کوفته تبریزی برای 4 نفر
طرز تهیه کوفته تبریزی برای 4 نفر
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *