طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی دونفره

دوره مقدماتی php
طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی دونفره
طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی دونفره

آپارتمان مبله در شیراز این امکان را به شما می دهد که با هزینه ی بسیار مناسبی در هر جایی از این شهر که دوست داشته باشید اقامت کنید و امکاناتی کامل برای یک استراحت خوب را هم در اختیار داشته باشید. مسافران شیراز هر کدام به دلیل پا به این شهر می گذراند. برخی افراد به علت اطلاع از مناطق گردشگری و به قصد تفریح در اوقات فراغت خود به این شهر می آیند؛ اما برخی افراد نیز به دلایل کاری، تحصیلی و حتی تعداد زیادی هم به علت مقاصد درمانی در شهر شیراز اقامت می کنند. از این رو هر کسی بسته به نیازی که دارد و دسترسی هایی که باید داشته باشد در یک منطقه ی خاص از این شهر اقامت می کند. هتل های زیادی در شهر شیراز وجود دارند همچنین تعداد زیادی جاذبه های گردشگری شیراز نیز در اطراف این هتل ها قرار دارند اما اگر اطلاعاتی در این مورد داشته باشید، می دانید که هزینه های این مکان ها بالاست و اخیراً زیادتر هم شده است. همچنین یک سری محدودیت ها نیز در هتل وجود دارد که شما آن ها را در منزل مبله شیراز نخواهید داشت.

 

مزایای استفاده از آپارتمان مبله در شیراز نسبت به هتل

نه تنها هزینه های هتل بالا است بلکه به علت فضای خاصی که دارد ممکن است احساس آرامش در آن نداشته باشید. سالن هایی که در دو طرف دارای اتاق های متعددی هستند، انرژی لازم را به انسان نمی دهد و به همین علت است که اکثر افراد سریع از اقامت در هتل خسته می شوند؛ اما رزرو آپارتمان مبله در شیراز حس بودن در خانه و امنیت و آسایش را برای شما به دنبال دارد و به علت امکانات خوبی که برای مسافران در آن ها فراهم شده است خسته کننده نیست.

همانطور که گفتیم هتل یک سری محدودیت ها دارد که با رزرو و اجاره آپارتمان مبله در شیراز و شهرهای دیگر شما این محدودیت ها را نخواهید داشت. به عنوان مثال در هتل نمی توانید به شستشو و آشپزی بپردازید و مجبورید دائم از غذای بیرون استفاده کنید و لباس های خود را به خشکشویی بسپارید؛ اما با اقامت در یک آپارتمان مبله و شیک به راحتی این امکانات را در اختیار دارید.طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی دونفره

شما حتی می توانید در آپارتمانی که اجاره کرده اید دوستان خود را مهمان کنید و از آن ها پذیرایی کنید در صورتی که مدیریت هتل این اجازه را به شما نمی دهد که کسی را به اتاق یا سوئیت خود دعوت کنید. از این رو در این آپارتمان ها شما راحت تر هستید.

دوره مقدماتی php

 

رزرو آپارتمان مبله در شیراز در مناطق متعدد آن

بسته به این که بیشترین کاری که در شیراز دارید کجا است، می توانید در مناطق مختلف این شهر آپارتمان رزرو کنید. اگر دسترسی به مرکز شهر برای شما مهم است می توانید با اجاره آپارتمان مبله در فرهنگ شهر شیراز، یک منطقه ی خوب هم به مراکز اداری، درمانی و مرکز شهر دسترسی داشته باشید؛ هم بتوانید از مراکز تجاری زیادی که در این منطقه قرار دارند بهره ببرید. همچنین مناطق گردشگری مختلفی مانند باغ عفیف آباد، باغ ارم، آرامگاه حافظ و سعدی و … نیز به شما نزدیک هستند و با اجاره آپارتمان مبله در عفیف آباد شیراز به آن ها دسترسی دارید.

اگر می خواهید در منطقه ای آرام تر باشید و از سر و صدای مرکز شهر فاصله بگیرید، می توانید از گزینه اجاره آپارتمان مبله در معالی آباد شیراز بهره ببرید. در منطقه ی معالی آباد کسانی که به گردشگری طبیعی علاقه دارند، می توانند از کوه دراک و جاذبه های گردشگری آن بهره ببرند. همچنین مجتمع های تجاری و تفریحی مانند آفتاب فارس، خلیج فارس و … نیز قابل دسترسی راحت هستند که برخی از آن ها را پیاده هم می توانید پیدا کنید. همچنین در کنار بلوار زیبای چمران می توانید از هوای خوب شیراز بهره ببرید و با اجاره آپارتمان مبله در معالی آباد شیراز اقامتی عالی داشته باشید.

همچنین در مناطق دیگر مانند زرهی نیز می توانید به اجاره منزل با قیمت های مناسب بپردازید.

از این رو موارد متعددی را برای اقامت پیش رو دارید که بسته به شرایط و هزینه های خود می توانید بهترین مورد را برای اجاره آپارتمان مبله در شیراز پیدا کنید.

 

بهترین سایت رزرو آپارتمان مبله در شیراز

حال ممکن است از خود بپرسید چگونه می توان یک آپارتمان مبله شیک و مرتب در شیراز اجاره کرد؟ سایت مبلیتو، بهترین سایت رزرو آپارتمان مبله در شیراز است که هر کسی در هر جایی از کشور که باشد و به اینترنت دسترسی داشته باشد از خدمات این سایت می تواند بهره ببرد. تعداد زیادی آپارتمان مبله در مناطق مختلف شیراز برای مسافران مهیا شده که می توانند با قدرت انتخاب بالایی از بین آن ها یکی را رزرو کرده و در زمان اقامت خود در شهر شیراز از آن استفاده کنند.

سایت مبلیتو سال ها است که در زمینه ی اجاره آپارتمان مبله در شیراز فعال است و تجربه و سابقه ی خوبی که در این زمینه دارد سبب شده تا نیاز مسافران را از این منازل به خوبی تشخیص دهد و بتواند با مشاوره به مسافران امکان رزرو و اجاره بهترین منزل مبله در شیراز را برای آن ها فراهم کند. به همین علت است که مسافرانی که قبلاً از خدمات سایت مبلیتو بهره برده اند، در مسافرت های بعدی نیز ترجیح می دهند از این سایت استفاده کنند.

هزینه های اجاره در بهترین سایت رزرو آپارتمان مبله در شیراز نسبت به هتل بسیار مناسب تر است. در این آپارتمان ها شما هزینه کل یک منزل را می پردازید ولی در هتل باید برای هر تخت هزینه پرداخت کنید. از این رو اگر با دوستان و خانواده ی خود به سفر می روید بدون شک اقامت در این آپارتمان های مبله هم برای شما راحت تر است و هم هزینه های مسافرت شما را به مراتب کمتر خواهد کرد.

حتی اگر جزو افراد مشکل پسند هستید، واحدهای VIP مختلفی نیز برای شما در این سایت قرار داده شده که آسایش و امکانات بیشتری را برای شما فراهم می آورد و آپارتمان و منازل لوکس با امکاناتی جدید را به شما ارائه می دهد. از این رو سایت رزرو آپارتمان مبله در شیراز برای هر کسی گزینه ای مناسب در آستین دارد.

 

 

 

Copyright (c) 2006-2019 persianv.com All Rights Reserved

© باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت persianv.com مجاز میباشد .

امتیاز دهید


3.4
از

819


387
کالری


25 گرم
چربی


27 گرم
کربوهیدرات

طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی دونفره


26 گرم
پروتئین

بادمجان سرخ شده یا کبابی در غذاهای مختلفی کاربرد دارد.  بادمجان سرخ شده در کنار خورشت قیمه عالی میشود اما از آن میتوان برای تهیه کشک بادمجان هم استفاده کرد. البته در روش سنتی تهیه کشک بادمجان از بادمجان کبابی استفاده میشود ولی بادمجان سرخ شده برای کشک بادمجان مجلسی و شیک مناسبتر است.

 

کشک بادمجان یکی از آسانترین غذاهای سنتی ایرانی است که امروزه به شکل های متنوعی تهیه و تزیین میشود و حتی در مهمانی ها هم جای خودش را بر سر سفره ها پیدا کرده است. دستور تهیه این غذای بسیار خوشمزه را در ادامه بخوانید و علاوه بر تصاویر مرحله به مرحله تهیه کشک بادمجان با نکات اصلی خوشمزه شدن آن هم آشنا شوید.

 

 

اول از همه پوست بادمجانها را بگیرید و آنها را به صورت طولی نصف کنید. برای گرفتن تلخی بادمجان آن را بشویید و رویش کمی نمک بپاشید و بگذارید حدود یک ربع ساعت بماند. سپس آنها را خشک کنید. حال آنها را در مقداری روغن به خوبی سرخ کنید. بادمجانهای سرخ شده را روی دستمال حوله ای بچینید تا روغن اضافی آنها تا حد امکان گرفته شود. در این مرحله میتوانید بادمجان سرخ شده را فریز کنید و هر وقت خواستید از آن در تهیه کشک بادمجان، قیمه بادمجان یا غذاهای دیگر استفاده کنید.

 

 

نعنای خشک را 10 دقیقه در آب خیس دهید. سپس درون مقداری روغن با حرارت ملایم تفت بدهید. 1 قاشق از نعنا را برای تزیین جدا کنید و کنار بگذارید.

 

 

پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و در مقداری روغن سرخ نمایید. وقتی پیاز شروع به سرخ شدن کرد به آن سیر رنده شده را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر تفت بدهید.

 

 

بادمجان را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید با حرارت ملایم تفت دهید. در ضمن هم زدن با قاشق چوبی بادمجان را له کنید (میتوانید این کار را قبل از اضافه کردن بادمجان هم انجام دهید). 

 

 

نعنا داغ و گردوی آسیاب شده را نیز اضافه کنید. کشک را با 1/4 لیوان آب سرد مخلوط کنید و به بادمجان ها اضافه نمایید و کمی تفت دهید تا آب اضافی غذا کشیده شود.

 

 

کشک بادمجان را در ظرف سرو مورد نظر بکشید و رویش را با پیاز داغ، نعنا داغ، کشک و گردو تزئین کنید. میتوانید کمی گوشت چرخ کرده آماده کنید و همراه با کشک بادمجان و نان سرو نمایید.

 

 

1- میتوانید با اضافه کردن کمی زردچوبه به پیاز آن را خوشرنگ تر کنید.

2- اگر مایل هستید بافت کشک بادمجان شما یکدست تر باشد و بادمجان کاملاً له شده باشد میتوانید قبل از اضافه کردن بادمجان سرخ شده را با گوشتکوب بکوبید یا در مخلوط کن میکس کنید.

3- میتوانید از مقدار کمتر یا بیشتری سیر استفاد کنید.

4- استفاده از گردو نیز سلیقه ای میباشد (گردو برای رفع طبع سرد کشک مصرف میشود).

5- این کشک بادمجان به نوعی مجلسی است و اگر میخواهید کشک بادمجان کم چرب تری داشته باشید بجای سرخ کردن بادمجان ها را کبابی یا اب پز کنید. کشک بادمجان بعنوان غذای اصلی نیز میتواند مصرف شود.طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی دونفره

 

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

ازشما روی کشک بادمجان روی ایران کوک خیلی متشکرم.

سلام من تازه میخام درست کنم اگه خوب بشه ی عالمه براتون قلب میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️

سلام گلم…امیدوارم که غذاتون عالی بشه. نوش جان.

ممنون، دستور ساده و عالی بود
خیلی هم خوشمزه شد

ممنون از توضحتون فکر نمی کردم اینقدر ساده باشه خدا شکر که نرفتم دم مغازه بخرم☺
هرچند اشپزی کار مردونه زیاد نیست ولی تو دوران دانشجویی چاره ای نیست.

خوشحالم که از این دستور استفاده کردی حسین جان…موفق باشی

آشپزی کار هرکسی هست، مرد و زن نداره دوست عزیز…دیدت رو عوض کن??

مرسی من میخوام فردا با دستور شما تهیه کنم امیدوارم خوب و خوشمزه بشه

ومن درست کردم عالی شد…
قبلا که درست میکردم مثل کشک بادمجون مادر دوستم اصلا نمیشد و خوشمزه نیود..
ولی با این دستور درست کردم عالی شد و به همون خوشمزگی..ممنون♡_♡

چه خوب…نوش جان

خیلی عالی بود
مرسی خانومی

سلام برای ۲۵نفرمیخوام کشک بامجان درست کنم برای شام میشه بگید چقدر مواد لازم دارم

سلام به شما دوست عزیز…همین مواد رو 5-6 برابر کنید.

خیلی خوشمزه بود ممنون بابت دستور بخت خوبتون

بد نبود ولی روغن باید به بادمجان زیاد بریزید چون جنس بادمجان ابریه روغن به خودش جذب میکنه

عالی بود مرسی

سلام خانومی
من مدتها بود تصمیم داشتم کشک بادمجون درست کنم اما شکل غذارو که میدیدم بدم میومد ولی الان با دستور شما میخام تجربه اش کنم…..
مطمئنم عالی میشه

سلام الهه جان…عالیه. امیدوارم که لذت ببرید از این غذا.

عالی بود.

سلام.
اگر میخواید بادمجون موقع سرخ شدن کمتر روغن بگیره؛اول کمی سفیده تخم مرغ به همه جای ورق بزنید و بعد سرخش کنید.
حدود یک سوم روغن مصرف میکنه

ممنون از شما دوست عزیز

من درست کردم عالی بود مرسی ❤

عالی

ممنون از توضیح عالیتون

سلام خسته نباشید ، لطفا راهنمایی کنید که برای 8 نفر چه مقدار مواد برای درست کردن کشک بادمجان استفاده میشود ؟ ممنون

سلام ، نسیم جان بستگی داره به عنوان پیش غذا بخوای استفاده کنی یا شام … این دستور برای پیش غذای 4 نفر و شام 2 نفر کافیه ، با توجه به این نکته مقدارش رو بیشتر کن

سلام ، نسیم جان بستگی داره به عنوان پیش غذا بخوای استفاده کنی یا شام … این دستور برای پیش غذای 4 نفر و شام 2 نفر کافیه ، با توجه به این نکته مقدارش رو بیشتر کن

بسلام از سایت خیلی خوبتون متشکرم نیلوفر بانو اگه میشه تو دستور غذاهاتون بگین واسه چند نفر کافیه

ممنون سمانه جان ، اغلب دستورهای سایت مناسب 4 نفره

سلام و سپاس از شما . من این غذا رو درست کردم. مزش خوب شد ولی ظاهرش با عکس اول فرق داشت.عکس شما تیره تر از مال منه.مال من رنگش تقریبا شبیه عکس شماره 4 شد! چیکار کنم که رنگش مثل عکس اول بشه؟با نعنا که نمی شه چون اگه زیاد باشه،تلخش می کنه.پس چه کنیم؟

دوست خوبم رنگ کشک بادمجون با اضافه کردن کشک روشن تر میشه ، شما اگه میخوای کشک بادمجون رنگش تیره بمونه باید مقدار کمی کشک بریزی و وقتی بردی رو میز بقیه کشک رو هم ببری هرکی خواست برای خودش بریزه

سلام . خیلی خوب بود .متشکرم.

ممنون زهرا جان

من عاشق کشک بادمجونم ولی یاد نداشتم چطور پخته میشه . ممنونم.

خواهش میکنم ، خوشحالم خوشت اومده

ممنووووووووووووون

خواهش میکنم

نیلوفر جان سلام ممنون.یه سوال دیگه هم داشتم اگه موقع ناهار ویا شام میل به غذانداشتیم میتونیم چیزی نخوریم و فقط سالاد بخوریم. وآیا میشه دربین روز نوشیدنی دوغ بخوریم.

معصومه جان اگه منظورت رژیمه که نه عزیزم ، باید دقیق مثل خودش انجام بشه و وعده های غذایی حتما حتما باید بخوری حتی اگه اشتها نداری !

عالی و کمی بد

ممنون

سایت خوبی دارید اگر میشه در رابطه با شیرینیهایی هم که می شود درون قایلمه پخت هم اموزش یدهید برای آنهایی که فر ندارند

ممنونم ، چشم عزیزم

دستتون درد نکنه من درست کردم و بادمجانشم کبابی کردم خیلی خوشمزه شد

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

کشک و بادمجان یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب ایرانی است که مواد اصلی تشکیل دهنده آن بادمجان و کشک هستند. کشک و بادمجان معمولا با بادمجان سرخ شده تهیه می شود اما در بعضی مناطق بادمجان را آبپز یا حتی مانند میرزا قاسمی کبابی هم می کنند. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر کشک بادمجان تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کشک و بادمجان در ادامه با همدوره همراه باشید.

برای اینکه زمان سرخ کردن بادمجان ها روغن کمتری جذب کنند باید بادمجان ها را پس از اینکه پوست گرفتیم و خرد کردیم کمی نمک رویشان بپاشیم تا آب موجود در بادمجان ها خارج شود. بعد از اینکه نمک روی بادنجان ها ریختیم حدود ۱۵ دقیقه زمان نیاز است تا آب موجود در بادمجان ها خارج شود.

بعد از گذشت ۱۵ دقیقه مقداری روغن در یک تابه می ریزیم و اجازه می دهیم روغن داغ شود سپس بادمجان ها را در تابه می ریزیم و سرخ می کنیم. پس از اینکه بادمجان ها را سرخ کردیم آنها را با گوشتکوب خوب له می کنیم و کنار می گذاریم.

در این مرحله نعناع خشک را حدود ۱۰ دقیقه در مقدار کمی آب قرار می دهیم تا خیس بخورد و نرم شود. سپس به همراه مقداری روغن در یک تابه می ریزیم و نعناع را کمی تفت می دهیم. پس از آن پیازها را نگینی خرد می کنیم و به نعناع اضافه می کنیم.طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی دونفره

پس از آن سیرها را هم رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. بعد از اینکه کمی تفت دادیم مغز گردوها را خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. در آخر هم بادمجان های له شده را به تابه اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم.

حرارت زیر تابه را کم می کنیم تا مواد به روغن بیفتند. حالا کشک را با مقدار کمی آب سرد رقیق می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و مواد کشک و بادنجان را خوب با کشک مخلوط می کنیم. تفت دادن غذا را ادامه می دهیم تا آب اضافه غذا گرفته شود.

در پایان پس از اینکه آب غذا گرفته شد و کشک و بادمجان به خوبی جا افتاد آنرا از روی حرارت بر می داریم و در ظرف مورد نظر می کشیم. برای تزیین کشک و بادمجان می توانیم از کشک ، مغز گردو ، نعناع داغ و پیاز داغ استفاده کنیم.

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

کشک بادمجان با بادمجان آب پز و کبابی هم آماده می شود که رژیمی تر است. می توانید سیر خام هم در آن بریزید

برای ارسال نظر لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی دونفره

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

طرز تهیه : بادمجان ها را پوست کنده واز وسط برش دهيد، سپس نمک بزنید و 15 دقیقه کناری بگذارید تا اب بادمجان خارج شود و در زمان سرخ کردن روغن کمتری مصرف کنید. پس از این مدت زمان بادمجان ها را در روغن سرخ كنيدمن بادمجان سرخ كرده در فريزر داشتم .پیازها را نیز خرد کنید و با مقداری روغن سرخ نمایید.زردچوبه بزنيد.بادمجان را اضافه کنید،مقداري آبجوش روي بادمجان بريزيد و گردوها را ريز خرد كنيد و يا آسياب كنيد و سپس ب بادمجانها اضافه نماييد ،بستگي به كشكتون داره كه چ ميزان نمك بريزيد اگه كشكتون شورهست خيلي كم نمك بزنيد فلفل هم بريزيدو در تابه را بگذاريد تا زماني كه آب بادمجان كاملا كشيده شود .سپس آنرا با گوشتكوب له كنيد سعي كنيد از گوشتكوب برقي استفاده نكنيد چون كاملا پوره ميكنه در يك گوشه از تابه كمي روغن ريخته و بعد از داغ شدن نعنا خشك را اضافه كنيد و همون لحظه زير تابه را خاموش كنيد چون نعنا سريع ميسوزه و نعنا داغ و سير داغ رابا بادمجانها مخلوط كنيد. کشک بادمجان را در ظرف بکشید و رويش را كاملا با قاشق صاف كنيد. يك كيسه فريزر داخل ليوان گذاشته بعد ٣قاشق كشك غليظ را داخل آن ريخته و سپس مثل فيلم عمل كنيد وخيلي كوچولو سر نايلون و ببريد و طرح دلخواه رو روي كشكتون بكشيد ميتونيد زعفران يا كمي رنگ غذا داخل كشك بريزيد.من فرصت طرح كشيدن را نداشتم سامم ب پام آويزون بود نميذاشت طرح بكشم . ولي شما ميتونيد خيلي خلاق عمل كنيد نکته ها : میتوانید از مقدار کمتر یا بیشتری سیر استفاد کنید. استفاده از گردو نیز سلیقه ای میباشد ( گردو برای رفع طبع سرد کشک مصرف میشود ). این کشک بادمجان به نوعی مجلسی است و اگر میخواهید کشک بادمجان کم چرب تری داشته باشید بجای سرخ کردن بادمجان ها را کبابی یا اب پز کنید

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی دونفره
طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی دونفره
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *