طرز تهیه کشک بادمجان در فر

دوره مقدماتی php
طرز تهیه کشک بادمجان در فر
طرز تهیه کشک بادمجان در فر


کشک بادمجان


 

ابتدا بادمجان ها را می شوییم. سپس به 3 طریق می توان بادمجان ها را آماده کرد.

من از هر 3 طریق استفاده می کنم چون طعم بهتری به کشک بادمجان می دهد، ولی شما اگر فرصت کافی ندارید از 1 یا 2 روشی که خواستید می توانید استفاده کنید.

طرز تهیه کشک بادمجان در فر

دوره مقدماتی php

 

در ماهیتابه روغن ریخته پیاز داغ درست کرده وقتی طلایی شد، مقداری برای تزئین روی غذا بردارید به باقی پیاز نمک، فلفل و زردچوبه به میزان 1/5 قاشق غذاخوری اضافه کنید.

 

 

بادمجان له شده را به پیاز اضافه کرده خوب هم میزنیم و به آن گردوی ریز شده اضافه کنید (می توانید گردوها را به اندازه نخود خرد کنید یا آنها را رنده کنید. این به دلخواه شماست). بگذارید به مدت 30 دقیقه بپزد.

 

 

در آخر در ماهیتابه کوچکی روغن را اضافه کرده و داغ کنید بعد 2 قاشق غذاخوری نعنا به آن اضافه کرده، به هم بزنید زیر اجاق را خاموش کنید و در آخر به بادمجان اضافه کنید.

مخلوط را در ظرف سرو کنید روی آن را با مقداری کشک، پیاز سرخ شده، نعنا، سیر داغ و گردو تزئین کنید.

 

 


${Body}

آدرس : تهران

تلفن: ——-

فکس : —-

پست الکترونیک : info@bamacook.com

جستجوی پیشرفتهنکات جستجو ارسال بازخورد

ورود | عضویت

● مواد لازم
▪ کشک
▪ بادمجان
▪ روغن مایع
▪ پیاز
▪ نعنا
▪ سیر
▪ ریحان تازه
▪ نعنای تازه
▪ همه ی مواد به اندازه ی دلخواه
● طرز تهیه:
کف ظرف پیرکس رو کمی چرب کرده بادمجون های سرخ شده …

کف ظرف پیرکس رو کمی چرب کرده بادمجون های سرخ شده رو بگذارید ردیف اول بعد لایه ی بعدی ریحان و نعنای تازه بعد کشک دوباره به همین ترتیب ، کمی آب هم از کنار ظرف بریزید و بگذارید توی فر به حدی که با شعله ی کم بادمجون ها با آب پخته بشه ، به خاطر وجود نعنا و ریحان تازه این کشک و بادمجون عطر بسیار خوبی داره و خیلی لذیذه .

http://khanedar.blogfa.com/۸۶۰۷.aspx

مصاحبه با امیر همایون کاشانی کیا

طرز تهیه کشک بادمجان در فر

مصاحبه با محبوبه شادروان

مصاحبه با رعنا مستعلمی بازیگر تلویزیون و تئاتر

مصاحبه با آقای جواد انصافی بازیگر تئاتر،سینما و تلویزیون

جاجو اپلیکیشن رزرو آنلاین اقامتگاه و هتل

تزریق ژل در کلینیک پوست و مو رز

با بلیط هواپیما و انواع آن آشنا شوید!

اپلیکیشن مدیریت عروسی | فیلم

تور استانبول

هشت راه برای اینکه در دوران بارداری زیباتر به نظر برسیم

ارائه مدرک بین المللی , آموزش تخصصی آشپزی،شیرینی پزی , کافی شاپ و تشریفات و … تلفن: بهرامي 2 22878670 ?

آموزشگاه آشپزی،شیرینی،کبابی , فست فود،سفره آرائی،کافی شاپ، , دسر،گردشگری،بامدرک بین المللی تلفن: 09126707837 66880011 ?

آموزشگاه کلبه میترا , مدرک‎بین المللی آشپزی،شیرینی‎ , نان، کافی‏شاپ میترامینایی تلفن: 09192039003 22927758 ?

کسب درآمد از آشپزی در , منزل خودتان ، ویژه خانمها , باتوانایی کاربا گوشی هوشمند تلفن: 28429915 ?

موقعیت شغلی عالی , بدون پورسانت , خانم 25 الی 55 سال , با تجربه جهت کار , شبانه روزی امور منزل و آشپزی تلفن: داخلي 500 و 235 27630 021 ?

آموزشگاه آشپزی،شیرینی،کبابی , فست فود،سفره آرائی،کافی شاپ، , دسر،گردشگری،بامدرک بین المللی تلفن: 09126707837 66880011 ?

ارائه مدرک بین المللی , آموزش تخصصی آشپزی،شیرینی پزی , کافی شاپ و تشریفات و … تلفن: بهرامي 2 22878670 ?

آموزشگاه کلبه میترا , مدرک‎بین المللی آشپزی،شیرینی‎ , نان، کافی‏شاپ میترامینایی تلفن: 09192039003 22927758 ?

کسب درآمد از آشپزی در , منزل خودتان ، ویژه خانمها , باتوانایی کاربا گوشی هوشمند تلفن: 28429915 ?

جهت مشاوره رایگان درباره تبلیغات، با ما تماس بگیرید:

۰۲۱ – ۲۳۰ ۴۴ ۳۳۳

آفتاب وبسایت مرجع فارسی زبانان سراسر دنیا، از سال ۱۳۸۰ تا کنون است

+۹۸ ۲۱ ۲۳۰ ۴۴ ۳۳۳

تلگرام آفتاب

اینستاگرام آفتاب

+۹۸ ۲۱ ۲۳۰ ۴۴ ۱۰۳

ایران، تهران، میدان نوبنیاد ، کوهستان سوم ، پلاک ۳

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

طرز تهیه کشک بادمجان در فر

Working…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

Loading…

Loading…

این کشک بادمجان به نوعی رژیمی هست و بدون روغن درست میشه . برای اینکه بادمجون های اونو تنوری یا کباب می کنیم و سپس اونها رو به کشک بادمجان تبدیل میکنیم . به همین دلیل روغنی ندارن . البته به هیچ وجه طبق توصیه فیلم توی اون جو کوبیده یا پَرَک شده نریزین ! چون بدمزه میشه .

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading playlists…

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

طرز تهیه کشک بادمجان در فر

Working…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading playlists…

کشک بادمجان یک غذای محبوب در بین خانواده های ایرانی است که از کشک و بادمجان تهیه می شود اکثر بانوان ایرانی دستورپخت کشک بادمجان مجلسی را می دانند برای در تزیین و خوشمزه تر کردن این غذا همراه ما باشید با سرآشپز ما در آموزش آشپزی امروز یک کشک بادمجان خوشمزه و لذیذ منتظر شماست


 


 


 

اگر شما هم به سفره آرایی و تزیین کردن غذاهای مختلف علاقه دارید این مطلب را از دست ندهید . کشک بادمجان جزو غذاهایی به شمار می رود که می توانید به راحتی مدل های مختلف تزئیینات شیک و زیبا را برای مراسم های مختلف روی آن پیاده سازی کنید. در این مطلب مجموعه ای متفاوت از مدل های تزیین این غذای خوشمزه را مشاهده خواهید کرد .

طرز تهیه کشک بادمجان در فر


 


 


 

برای تزیین کشک بادمجان می توانید از مواد غذایی متنوعی در کنار طرح های مختلف بهره ببرید . اما به خاطر داشته باشید که بهترین ایده و مواد برای تزیین این غذا آن دسته از مواد غذایی می باشد که علاوه بر بخشیدن زیبایی ظاهر فوق العاده به غذا بتواند طعم بهتری نیز به غذا اضافه کند و در دلنشین تر شدن مزه غذا تاثیر گذار باشد .


 


 

بعد از اینکه این غذا پخته شد باید آن را درون یک ظرف مناسب بکشید و سعی کنید با مواد غذایی مختلفی که در تهیه این غذا از آنها استفاده کرده اید روی غذا را با طرح های مختلف و متنوع به توجه به سلیقه خودتان تزیین نمایید . به همین دلیل می توانید با مشاهده کردن مدل ها و طرح های مختلف از تزیین کشک بادمجان از این طرح ها الگوبرداری نمایید و با گرفتن ایده از این مدل ها یکی از بهترین و زیباترین مدل های ممکن را روی کشک بادمجان خود پیاده سازی کنید.


 


 


 


 

پیاز و سیر رو که سرخ کردم بعدش نعنا و گردو آسیاب شده رو اضافه میکنم همه رو با هم رو شعله کم مخلوط میکنم و مرحله بعد کشک و ادویه جات رو اضافه کردم و در آخر بادمجونه کبابی( من کبابی رو ترجیح میدم) رو اضافه میکنم ،بعد به مدت نیم ساعت رو گاز رو و شعله کم گذاشتم و هر از گاهی هم زدم خودش روغن پس میده لازم نیست روغن اضافه کنید بهش.بعد کشک بادمجون حتما ماست بخوریم چون گردو و بادمجون طبعشون گرمه البته همراه با نون سنگک داغ بهتره !


 


 

برای پخت این غذای خوشمزه ابتدا بادمجان ها را به خوبی بشویید و پوست بگیرید و بدون اینکه کلاهک و دم بادمجان ها را از آنها جدا کنید وسط بادمجان ها را چاک بدهید و سپس به روی بادمجان ها نمک بریزید و آنها را درون آبکش قرار دهید . بعد از نیم ساعت دوباره آنها را بشویید و سپس خشک نمایید و در مرحله بعد بادمجان ها را درون روغن بریزید و سرخ کنید .بعد از طلایی شدن و یکنواختی بادمجان ها می بایست آنها را روی کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا با این کار روغن اضافه ای که جذب بادمجان ها شده است به کاغذ جذب شود.


 


 

حالا یک تابه مناسب بردارید و درون آن یک قاشق غذا خوری روغن را به همراه زردچوبه بریزید و کمی بعد از داغ شدن روغن باید 2 قاشق غذا خوری پیاز داغ را نیز اضافه کنید . بعد از آن باید بادمجان ها را همراه با یک لیوان آب و مقداری نمک روی پیازداغ بگذارید و در ظرف را روی آن قرار دهید تا بادمجان ها به خوبی پخته شود ولی نه به میزانی که له شود . سپس باید بادمجان ها را درون دیس بچیسنید و سس آن را همراه با مقداری پیاز داغ درون ظرف بریزید و روی آن را با کشک پاستوریزه و یا کشکی که به مدت زمان بیست دقیقه جوشانده شده باشد و با استفاده از نعناع داغ ، پیاز داغ ، سیر داغ و در صورت تمایل از گردو در تزیین این غذا استفاده کنید و سپس آن را نوش جان نمایید.


 


 

ابتدا بادمجان ها را به خوبی بشویید و پوست بگیرید سپس به روی بادمجان ها نمک بریزید بعد از گذشت نیم ساعت دوباره باید بادمجان ها را بشویید و خشک نمایید و سرخ کنید . پس از پخته شدن بادمجان ها می بایست آنها را روی کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا با این کار روغن اضافه ای که جذب بادمجان ها شده است به کاغذ جذب شود. بادمجان را همراه با زردچوبه، پیازداغ، سیرداغ، نمک، فلفل و یک لیوان آب بپزید و سپس آن را به وسیله گوشت کوب ، بخوبی بکوبید . سپس باید کشک را با بادمجان مخلوط نمایید و درون ظرف مورد نظرتان بریزید و نوش جان کنید .میتوانید بعد از کشیدن غذا در ظرف آن را به وسیله کشک، نعناع‌داغ، سیرداغ و پیازداغ تزیین نمایید.


 


 


 

در ابتدا برای تهیه این غذا باید بادمجان ها را به خوبی بشویید و پوست بگیرید و آنها را در اندازه های خورشی خرد نمایید و به آنها نمک بزنید . بادمجان ها را درون یک آبکش بریزد و بعد از گذشت نیم ساد با آب سرد آنها را بشویید و بگذارید تا اب آن ها برود . سپس بادمجان ها را درون یک قابلمه بریزد . سپس باید آنها را همراه با 2 قاشق غذا خوری روغن و مقداری زردچوبه تفت بدهید . در مرحله بعد باید با مقداری آب همراه با مقداری پیاز داغ و سیر داغ بپزید . (مقدار آب باید قدری باشد که وقتی با دست بادمجان ها را به ته قابلمه فشار می دهید روی بادمجان ها را کمی آب بگیرد.)


 


 

به یاد داشته باشید که بادمجان ها نباید سیاه شوند . پس از پخته شدن بادمجان ها و همچنین تمام شدن آب آن ، بادمجان را به وسیله گوشت کوب به خوبی بکوبید و به همراه کشک غلیظ مخلوط نمایید . سپس کشک بادمجان تان را درون یک ظرف که از قبل آماده کرده اید بریزد و به پیاز داغ ، نعناع داغ و سیر داغ آن را تزیین کنید . نوش جان


 


 

 زمان انتخاب کردن بادمجان ها باید دقت داشته باشید که تخم زیاد نداشته و تلخ نباشد . برای این منظور باید از بادمجان های سنگین و براق و تیره که اندازه متوسطی دارند استفاده نمایید و موقع پوست کندن بادمجان ها مقداری از آن را مزه کتید تا تلخ نباشد


 

طرز تهیه کشک بادمجان در فر

 در روش پخت اول می توانید بادمجان ها را راه راه نیز پوست بکنید به این صورت که چند راه از بادمجان ها را پوست نگیرید تا با این کار از خاصیت پوست بادمجان نیز استفاده کرده باشید .


 


 

 پوست کندن بادمجان ها و همینطور نمک زدن و شستن دوباره آنها به گرفتن مزه تلخ بادمجان کمک شایانی می کند . می توانید بادمجان ها را چند ساغت در آب نمک بخوابانید و سپس خشک نمایید و پس از آن بادمجان ها را سرخ کنید تا با این کار در موقع سرخ کردن ، روغن کمتری به بادمجان جذب شود .


 

 در روش پخت اول به جز نحوه سرو کردن آن که مناسب مهمانی ها و مراسم های مختلف می باشد از خاصیت دارویی و فیبر کلاهک بادمجان نیز می توانید استفاده نمایید .همچنین در روش پخت اول که در بالا مشاهده کردید از بادمجان دلمه ای که نصف کرده اید ولی قسمت کلاهک جدا نشده باشد نیز می توانید بهره مند شوید .


 


 

 در تزیین کردن این غذا می توانید از قیمه و لپه با مقداری گردو درسته یا کوبیده شده و رب نیز استفاده کنید .در تهیه کشک بادمجان می توانید از بادمجان های ورقه ورقه سرخ شده که پخته شده باشد نیز می توانید استفاده کنید . ولی به یاد داشته باشید که بهتر است از بادمجان های دلمه ای حلقه حلقه شده و سرخ شده برای این نوع غذا استفاده کنید .


 

در دستور پخت دوم و سوم در پخت بادمجان کوبیده می توانید یک یا دو عدد کدو سبز در اندازه کوچک را به صورت خام رنده نمایید و قبل از پخته شدن به بادمحان ها اضافه نمایید. این کار مزه خاص و خوبی به غذای شما اضافه می کند.در نحوه پختن کشک بادمجان کوبیده شده می توانید از یک قاشق برنج ایرانی خام قبل از پخت بادمجان ها استفاده نمایید . این کار برای ایجاد غلظت در غذا و به خصوص در روش سوم کاربرد دارد.


 

 همچنین در روش پخت کشک بادمجان کوبیده شده می توانید از 1 یا 2 قاشق بلغور گندم نیز استفاده نمایید . این کار را باید قبل از پخت انجام دهید . این روش مخصوصاً در روش پخت سوم کاربرد ویژه ای دارد . پیاز داغ ؛ کشک و بادمجان باید به اندازه در غذا به کار رود چون به طعم و غلظت غذا کمک شایانی می کند .


 

به یاد داشته باشید که از کشک مرغوب استفاده کنید چون تاثیر فراوانی در کیفیت و مزه غذای شما دارد . می توانید از بادمجان کبابی که همراه با پیازداغ و سیرداغ پخته شده نیز استفاده نمایید . با این کار روغن به کار رفته در آن کمتر و غذا رژیمی می شود و همچنین طعم بادمجان کبابی نیز به غذا اضافه می شود .


 


 

 می توانید از مخلوط بادمجان کباب شده همراه با بادمجان های سرخ شده در تهیه این غذای خوشمزه استفاده کنید . برای تهیه نعناع داغ در این غذا روغن را که داغ کرده اید را باید خاموش نمایید سپس بلافاصله نعناع خشک شده را به آن اضافه کنید . همچنین می توانید یک قاشق مرباخوری زردچوبه نیز به روغن نعناع داغ اضافه نمایید . ولی بدون اضافه کردن زردچوبه رنگ نعناع داغ سبز تر می باشد


 

برای تزیین کردن این غذای خوشمزه می توانید از زغفران استفاده کنید به این صورت که زعفران را روی کشک بریزید.همچنین برای تزیین کردن کشک بادمجان می توانید از کنجد نیز استفاده نمایید .می توانید برای تزیین این غذا از مقداری سیاه دانه نیز استفاده کنید . این کار در کنار تزیین غذا برای کم کردن نفخ بادمجان و همینطور هضم غذا بسیار مفید می باشد . در گذشته روی نان ها را کند و سیاه دانه می پاشیدن که برای سلامتی و هضم غذا مفید بود ولی در حال حاضر از این مواد غذایی در تهیه نان استفاده کمتری می شود . به یاد داشته باشید که می توانید در زمان پخت این غذا یا سایر غذاهای دیگر که نفاخ هستند از سیاه دانه استفاده نمایید


 


 


مدل تزیین کشک بادمجان


 


مدل تزیین کشک بادمجان ساده و فوری


 


مدل تزیین کشک بادمجان شیک


 


 

آموزش جامع کشک بادمجان مجلسی

کلیه حقوق مادی و معنوی برای روزگار محفوظ است. هرگونه کپی از مطالب یا قسمتی از یک مطلب بدون ذكر منبع و لینک فعال به همان مطلب در روزگار پیگرد قانونی دارد

تبلیغات کلیکی گوگل در مقایسه با تبلیغات کلیکی سایت های ایرانی

بسیاری از کارشناسان حوزه دیجیتال مارکتینگ بر این واقعیت اذعان دارند که گوگل ادز بهترین و موثرترین نوع تبلیغات اینترنتی است. اما سیستم‌های تبلیغاتی دیگری نیز وجود دارند، که مانند گوگل ادز در خانواده سیستم‌های تبلیغات کلیکی قرار می‌گیرند.

در این پست می‌خواهیم درباره این سوال مهم کسب و کارهای ایرانی بحث کنیم که:

تبلیغات کلیکی گوگل موثرتر است یا سیستم‌های تبلیغات کلیکی ایرانی؟

پاسخ به برخی از سوال ها به قدری واضح و شفاف است که حقیقتا جایی برای توضیح و تفسیر باقی نمی گذارد. بهترین مقیاس برای ارزیابی موفقیت و محبوبیت هر کمپین تبلیغاتی تجربیات کاربران مختلف در استفاده از سیستم‌های تبلیغاتی مختلف است. ما روزانه زیر بمباران انواع مختلف تبلیغات هستیم که در بسیاری از مواقع، هیچ نیازی به آنها نداریم! این تبلیغات از پیامک های مزاحم گرفته تا بنرهای بی کیفیت، برای تبلیغ محصولاتی که هرگز علاقه ای به خرید آن نداشته ایم؛ گسترده است!

طرز تهیه کشک بادمجان در فر

در دنیای آنلاین، البته اوضاع تبلیغات اجباری به مراتب گرم تر و قطعا آزار دهنده تر است. ارائه­ی تبلیغاتی غیر واقعی، وارد شدن به وب سایت های بی ارتباط با موضوع جستجو و در نهایت ورود به وب سایت هایی مملو از تبلیغات آزار دهنده برای محصولاتی بی کیفیت؛ تنها بخشی از نشانه های ناکارآمدی سیستم های تبلیغات کلیکی وب سایت های ایرانی است. البته که این وضعیت با کمی تفاوت در وب سایت های خارجی نیز صادق است.

مزایای گوگل ادز در مقایسه با تبلیغات کلیکی وب سایت های ایرانی چیست؟

 

آژانس تبلیغاتی جی ادز از چندین سال گذشته فعالیت در زمینه تبلیغات گوگل ادوردز را شروع کرده است و سعی کرده این خدمات را با بهترین کیفیت و منصفانه ترین قیمت، به کسب و کارها و صاحبین وب سایت های ایرانی، ارائه دهد. جی ادز همچنین گام‌های خوبی در زمینه آموزش تبلیغات در گوگل برداشته است. پس شما می‌توانید با خیال راحت با شماره ۶۶۵۶۵۰۰۰ تماس حاصل نمایید و کارشناسان جی ادز را در جریان نوع کسب و کار خود قرار دهید تا مناسب ترین پلن‌های تبلیغات گوگل را به شما پیشنهاد دهیم.

کسب و کارهای ایرانی می توانند با دریافت مشاوره های تخصصی، از مزایای گوگل ادوردز بهره مند گردند. در شرایط سخت اقتصادی برای کسب و کارهای نو پای ایرانی، قطعا گوگل ادز موثرترین، کاربردی ترین و اقتصادی ترین راهکار تبلیغاتی است.

Copyright (c) 2006-2019 persianv.com All Rights Reserved

© باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت persianv.com مجاز میباشد .

طرز تهیه کشک بادمجان در فر
طرز تهیه کشک بادمجان در فر
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *