مواد لازم:
گوشت چرخکرده بوقلمون ۴۰۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
سیب زمینی چهار عدد
سیر له شده چهار حبه
طرز تهیه کتلت با گوشت بوقلمون
سبزی معطر دو قاشق سوپخوری
پیاز بزرگ یک عدد
نمک، فلفل و پودر کاری نصف قاشق چایخوری
آویشن نصف قاشق چایخوری
دارچین نصف قاشق چایخوری
زردچـوبه یک قاشق چایخوری
روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت بوقلمون را با سیبزمینی و پیاز رنده شده و سیر مخلوط کنید.
نمک، تمامی ادویهها، سبزی خشک و تخممرغ را به آن اضافه کرده، خوب ورز دهید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا مایه جا بیفتد. سپس از مواد مقداری برداشته، در دست فرم داده و در روغن زیاد و داغ سرخ کنید. زیاد بودن و داغ بودن روغن باعث میشود غذا روغن زیادی به خود جذب نکند.
همچنین میتوانید به جای سرخ کردن، مواد را به صورت کوفتههای کوچک درآورده و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
code
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Обработка…
Загрузка…
طرز تهیه کتلت با گوشت بوقلمون
Обработка…
Загрузка…
Загрузка…
Обработка…
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
For detailed recipe visit my bloghttp://www.vidacook.comFollow me on social mediaTwitter: https://twitter.com/CookingWithVidaInstagram: https://www.instagram.com/vidacookFacebook: https://www.facebook.com/cookingwithvida
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Загрузка…
Обработка…
Загрузка плейлистов…
برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.
کتلت، غذایی با تنوع زیاد است؛ کتلت مرغ، کتلت شیرازی و کتلت سیبزمینی از معروفترین آنهاست. در ترکیب اصلی این غذا گوشت قرمز یا گوشت سفید به کار میرود. کتلتها معمولاً در وعدهٔ شام صرف میشوند اما برای میانوعده و صبحانهٔ کودکان نیز میتواند خوراکی مفید و مناسبی باشند. که ما در این مطلب به طرز تهیه کتلت بوقلمون می پردازیم
گاهی خوب است که در ترکیبات اصلی کتلت تغییراتی بدهیم تا علاوه بر ایجاد تنوع و ترغیب بیشتر کودکان به مصرف آن، از خواص آن هم استفاده کنیم. برای ایجاد این تنوع، پیشنهاد ما را دنبال کنید.
گوشت بوقلمون، گوشتی سفید و کمچرب است و خواص زیادی دارد و چندین سال است در سبد غذایی ایرانیها، جایگاه خودش را پیدا کرده است. گوشت بوقلمون بدون پوست، به طور طبیعی چربی کمی دارد و در هر ۱۰۰ گرم آن تنها یک گرم چربی موجود است. تقریباً تمامی چربی بوقلمون در پوست آن موجود است و گوشت تیره رنگ آن چربی بیشتری نسبت به گوشت سفید آن دارد. بنابراین افراد مبتلا به چربی خون بهتر است از گوشت سفید سینه این پرنده استفاده کنند.
بد نیست بدانید گوشت سفید بدون پوست بوقلمون چربی اشباع و کلسترول کمتری از گوشت مرغ و گاو دارد. از جمله خواص بسیاری که برای بوقلمون وجود دارد این است که:
طرز تهیه کتلت با گوشت بوقلمون
جهت تهیهٔ کتلت خوشمزه بوقلمون، به مواد زیر نیاز است:
برای تهیهٔ کتلت بوقلمون، طبق مراحل زیر عمل کنید:
نکته: سیر و جعفری، عطر خوبی به کتلت میدهند و طعم آن را خوشمزهتر میکنند، پس حذفشان نکنید.
پس از داغ شدن روغن، تمام مواد را کف تابه با ضخامت مناسب بریزید. بعد از سرخ شدن دو طرف آن، برای سرو برش بزنید. مایه را با کمک قاشق با فاصلهٔ مناسب بریزید تا سرخ شود. با کمک قالب کتلت را سرخ کنید. برای اینکه مواد به لبههای قالب نچسبد، آن را چرب کنید بعد کف تابه گذاشته و مواد را داخل آن بریزید. وقتی کتلت خودش را کمی گرفت، قالب را به آرامی از آن جدا کنید.
برای تهیهٔ کتلت بوقلمون در فر، سیب زمینی پخته شده را جایگزین سیب زمینی خام کنید و یک عدد تخم مرغ درشت هم به آن اضافه کنید. قالب مافین را چرب کنید و از مواد داخل آن بریزید. میتوانید در میان مواد کمی پنیر پیتزا بریزید. قالب را در فر از قبل داغ شده قرار دهید تا زمانی که روی آن برشته شود. همچنین میتوانید از مواد با قاشق با فاصلهٔ مناسب در قالب فر بریزید و اجازه دهید که روی آن طلایی شود.
خرید مواد آشپزی و شیرینی از بازار محصولات ایرانی باسلام
نویسنده حوزه کودک و نوجوان و مسائل اجتماعی؛ علاقهمند و فعال در زمینه آشپزی
پیام *
نام *
ایمیل *
وبسایت
اطلاعات من را برای دفعه بعدی که می خواهم دیدگاه ارسال کنم در مرورگر ذخیره کن.
Turkey Patties Recipe
For detailed recipe visit my blog
http://www.vidacook.com
Follow me on social media
Twitter: https://twitter.com/CookingWithVida
Instagram: https://www.instagram.com/vidacook
Facebook: https://www.facebook.com/cookingwithvida10