طرز تهیه کاچی زعفرانی برای دو نفر

دوره مقدماتی php
طرز تهیه کاچی زعفرانی برای دو نفر
طرز تهیه کاچی زعفرانی برای دو نفر

کاچی یک نوع از دسر های بسیار خوشمزه ایرانی می باشد که شما می توانید این دسر را برای سفره های افطار ماه مبارکتان تهیه کنید در ادامه مطلب طرز تهیه کاچی همراه با نکات طلایی برای ایجاد طعم ایده آل را مشاهده خواهید کرد.

یکی از انواع دسرهای ایرانی بسیار خوشمزه کاچی است . با خوردن این دسر می توانید انرژی زیادی را از آن دریافت کنید بهتر است افرادی که لاغر هستند و اکثر اوقات دچار ضعف می شوند این دسر بسیار خوشمزه را در رژیم غذایی خود قرار دهند . طرز تهیه کاچی بسیار آسان است و در منزل می توانید آن را به راحتی طبخ کنید.

کاچی یک دسر ساده بسیار مقوی است . در طرز تهیه کاچی بهتر است از کره استفاده کنید زیرا ارزش غذایی این دسر را بسیار بیشتر می کند و اگر می خواهید انرژی بیشتری را از کاچی دریافت کنید می توانید تخم مرغ هم به مواد کاچی اضافه کنید .

شکر : 3 پیمانه
کره یا روغن : 5 قاشق
آب : 4 پیمانه
گلاب : 1 پیمانه
زعفران : 1 قاشق غذا خوری
آرد : 2 پیمانه
خلال بادام : به میزان لازم
خلال پسته یا پودر پسته : به میزان لازم
پودر دارچین برای تزیین به میزان مناسبطرز تهیه کاچی زعفرانی برای دو نفر

در طرز تهیه کاچی در مرحله اول شکر را به همراه 4 پیمانه آب درون قابلمه مناسبی بریزید و بعد از اینکه شکر به خوبی درون آب حل شد و کمی غلیظ شد یک پیمانه گلاب و زعفران را به شکر اضافه می کنیم تا زمانی این مخلوط باید بر روی شعله گاز باشد که غلیظ شود و شکل شهد درون مربا را به خود بگیرد سپس آن را از روی گاز برداشته و کنار می گذاریم.
در مرحله بعدی طرز تهیه کاچی قابلمه مناسبی را بردارید و بگذارید روی شعله گاز تا داغ شود سپس کره را درون قابلمه بیندازید تا کره باز شود .

دوره مقدماتی php

در مرحله بعدی طرز تهیه کاچی آرد را به درون قابلمه می ریزیم و با قاشق مناسبی آرد را به صورت مکرر هم بزنید تا آرد به صورت رنگ طلایی در آید .

سپس قابلمه را از روی شعله گاز به مکان دیگری انتقال بدهید و شربت آماده شده را به آرامی به آن اضافه کنید در حین اضافه کردن شربت آرد را به صورت مکرر با شربت هم بزنید تا بخوبی آرد درون شربت حل شود و سطح مخلوط به صورت صاف و یکنواخت در آید نباید گلوله هایی از آرد درون مخلوط باقی بماند.

مقدار مناسبی خلال بادام را به کاچی درون قابلمه اضافه می کنیم و در قابلمه را همراه با دم کنی بسته قابلمه را برداشته و روی گاز با شعله بسیار کم می گذاریم حدود 45 دقیقه زمان لازم است تا کاچی به خوبی پخته شود .

در مرحله آخر طرز تهیه کاچی بعد از اینکه کاچی به طور کامل دم کشید آن را در ظرف مناسبی بریزید و می توانید روی آن را با پودر پسته یا خلال پسته و خلال بادام و پودر دارچین و مغز گردو و تزیین کنید و این غذای مقوی و بسیار خوشمزه را در کنار خانوادتان میل کنید .

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



چگونه اشتهای کودکان را افزایش دهیم؟



ایده های جذاب برای طراحی ناخن در نوروز 98


دتاکس واتر چیست؟ چگونه دتاکس واترهای مفید درست کنیم؟



معرفی انواع غذاهای رژیمی برای کاهش وزن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

کاچی در کنار شله زرد از دسرهای معروف و پرطرفدار ایرانی است. البته این دسر آنقدر مقوی است که می توان آنرا به عنوان غذای اصلی نیز سرو کرد. به دلیل استفاده از آرد و کره در تهیه کاچی این دسر به یک میان وعده خیلی مقوی تبدیل شده است. توجه داشته باشید در مواد دستوری که در بالا برای تهیه کاچی آموزش دادیم بیشتر از 3000 کالری موجود است.

کاچی اصیل ایراین با موادی همچون آرد ، شکر ، گلاب ، کره ، روغن و زعفران تهیه می گردد . البته در این بین برخی شهرها به مواد این دسر مقوی و سالم چیزی اضافه یا کم می کنند.مثلا در برخی جاها به جای آرد گندم از آرد برنج استفاده می کنند. اگر لاغر هستید و زیاد دچار ضعف می شوید حتما کاچی را در برنامه غذایی خود قرار دهید.

برای تهیه کاچی ابتدا یک قابلمه روی اجاق گاز قرار بدهید و درونش آب را بریزید سپس شکر را به آن بیفزایید و حرارت را نسبتا زیاد کنید تا شکر زودتر در آب حل شود، سپس زعفران آب کرده و گلاب را اضافه کنید و زیر شعله را خاموش کنید.

آرد را در تابه ای بریزید و زیر شعله را کم کنید و مرتبا با قاشق یا کفگیر چوبی تفت دهید تا تمام آرد به طور یکدست کمی رنگش تغییر کند سپس کره و روغن را به آن اضافه کنید و مواد را هم بزنید،طرز تهیه کاچی زعفرانی برای دو نفر

همین که دیدید طلایی شده است،شربت آماده شده را کم کم به آردو روغن در تابه بیفزاییید و هم بزنیدو اگر نیاز به آب بود میتوانید به آن اضافه کنید تا رقیق شود سپس روی حرارت ملایم قرار دهید

تا به اصطلاح به روغن بیفتد(روغن آن روی سطح کاچی بیاید)و در آخر به میزان غلیظی که تمایل دارید رسید پودر هل را اضافه کنید و زیر شعله را خاموش کنید.

(دقت داشته باشید کاچی مانند حلوا زمانی که خنک میشود سفت تر میشود پس اگر تمایل دارید که خیلی شل نباشد نگذارید حسابی غلیظ شود و کمی رقیق از روی شعله بردارید)

و کمی که خنک تر شد در ظرف بریزید و با دارچین و پسته تزئین کنید و با نان تازه یا بعنوان یک پیش غذا نوش جان کنید. جالب است بدانید که این دسر برای خانم هایی که تازه زایمان کرده اند دسر مناسبی است.

خوشمزه و با طبع خیلی گرم. البته همونطور که تو فیلم گفتم شکرش رو میتونید کمتر بریزید یا اصلا نریزید و برای شیرینیش نباتش رو زیادتر کنید ما خودمون به جای کره روغن حیوانی یا همون روغن گوسفند میریزم داخلش تا مقوی تر باشه.

Kaachi Persian Halva Pudding Recipe – طرز تهیه کاچی –

طرز تهیه کاچی زعفرانی برای دو نفر
طرز تهیه کاچی زعفرانی برای دو نفر
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *