طرز تهیه ژیگو گوسفندی در فر

دوره مقدماتی php
طرز تهیه ژیگو گوسفندی در فر
طرز تهیه ژیگو گوسفندی در فر

Завантаження…

Завантаження…

دوره مقدماتی php

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

طرز تهیه ژیگو گوسفندی در فر

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

ژیگو یکی از خوراک های فرانسوی است که بسیارپرطرفدار و محبوب و برای مهمانی ها مناسب است.این غذا در روش فرانسوی در فر پخته می شود,اما در روش ایرانی که لازم است گوشت بیشتر پخته شود این خوراک را می پزند و در عوض از آب آن سس بسیار خوشمزه ای درست می کنند.با ما همراه شوید و طرز تهیه ژیگوی ایرانی را از دریچه تی وی پلاس ببینید.

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

طرز تهیه ژیگو گوسفندی در فر

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

آموزش آشپزی و پخت ژیگوی ران بره. مواد اولیه: ران بره – هویج – سیر – کرفس – سس سویا – زعفران – روغن زیتون – نمک و فلفل.http://www.padisan.cohttp://www.facebook.com/padisan

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

ژیگو از انواع غذای های گوشتی مقوی و خوشمزه است که در این مطلب طرز تهیه ژیگو را با بهترین روش و به صورت مرحله به مرحله به شما عزیزان آموزش خواهیم داد لطفا تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

ژیگو یک نوع غذای ملل و خوشمزه است که آن را با گوشت نرم ران گوساله و یا گوسفند تهیه می کنند. ژیگو را می توانید علاوه بر رستوران ها در منزل نیز تهیه کنید اگر شما تمایل دارید که ژیگو را در منزل تهیه کنید تا پایان این مطلب همراه ما باشید تا شما را با طرز تهیه ژیگو در منزل آشنا سازیم.

ژیگو و پیراشکی گوشت و استیک گوشت جزء غذا های مقوی و بسیار پر طرفدار هستند. در تهیه ژیگو می توانید از انواع سبزیجات استفاده کنید. بهتر است گوشتی را که برای طبخ ژیگو خریداری می کنید گوشت گوسفند و یا گوساله جوان باشد.

ران گوسفند : 1 عدد
خردل : 1 قاشق سوپ خوری
سس سویا : 1/2پیمانه
روغن مایع ذرت : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
هویج : 1 عدد
کرفس : 1 عدد
زعفران ساییده شده : 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه ژیگو گوسفندی در فر

ابتدا ران گوسفند را برش دهید و استخوان های آن را خارج کنید تنها استخوانی را که نباید در طرز تهیه ژیگو خارج کنید استخوان ناحیه ماهیچه است.

در درون ظرف مناسبی روغن مایع ذرت و سس سویا و زعفران دم کرده را با مقداری نمک و فلفل به خوبی مخلوط کنید و برش های گوشت را در درون این مخلوط قرار دهید و گوشت را به خوبی با مخلوط این مواد مزه دار کنید. برگ بو و هویج و کرفس را در اندازه های دلخواه خرد کنید.

و سپس این مواد خرد شده را روی ران گوسفند قرار دهید سپس دو طرف ران گوسفند را با کمک نخ ابریشمی به هم بدوزید.

ران گوسفند  را در قالب فر قرار دهید و روی قالب فر را با کمک یک ورقه فویل بپوشانید و قالب فر را به مدت 1 ساعت و 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا به خوبی بریان شود.

بعد از اینکه ژیگو به خوبی آماده شد آن را در درون دیس مناسبی قرار دهید و با کمک سبزیجات و گوجه فرنگی و خیار شور و … می توانید آن را تزیین کنید. امیدواریم از طرز تهیه ژیگو در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. برای مشاهده طبخ انواع غذای ملل کلیک کنید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟


گیوه گلدوزی شیک و جذاب برای خوش پوش بودن در نوروز 98


با بهترین بهترین مراکز خرید استانبول آشنا شوید



قالی شویی ارزان و باکیفیت برای عید نوروز



15 حقیقت شوکه کننده در مورد دبی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

جستجوی پیشرفتهنکات جستجو ارسال بازخورد

طرز تهیه ژیگو گوسفندی در فر
طرز تهیه ژیگو گوسفندی در فر
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *