طرز تهیه ژله چند رنگ طبقه ای

دوره مقدماتی php
طرز تهیه ژله چند رنگ طبقه ای
طرز تهیه ژله چند رنگ طبقه ای

امتیاز دهید


3.2
از

512

 

 

 

طرز تهیه ژله چند رنگ طبقه ای

دوره مقدماتی php

ژله رنگین کمان

 

 

 

طرز تهیه : برای آماده کردن هر بسته ژله به این صورت عمل کنید که نصف پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و 1/2 لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و هم بزنید تا ژله شفاف شود سپس 1/2 لیوان آب سرد به آن اضافه و مخلوط کنید.

 

ژله را داخل قالب بریزید و حدود 20 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد ( دقت کنید ژله سفت نشود ، فقط تا حدی که بسته شود کافیست ).

 

 

نصف باقی مانده پودر ژله را با 1/2 لیوان آب جوش مخلوط کنید و پس از اینکه شفاف شد با 1/2 لیوان بستنی یا شیر مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

 

پس از اینکه ژله داخل فریزر کمی خودش را گرفت و کم کم ژله حل شده با بستنی را روی ان بریزید و مجدد داخل فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد و به همین صورت تمام بسته ها را اماده کنید و لایه لایه ژله ساده و ژله بستنی را روی هم بگذارید.

 

 

پس از اینکه لایه اخر را اضافه کردید ژله را داخل یخچال قرار دهید ( داخل فریزر نگذارید ) تا خودش را بگیرد ، برای خارج کردن ژله قالب را چند ثانیه داخل آب داغ قرار دهید تا ژله از قالب جدا شود سپس در ظرف برگردانید و سرو کنید.

 

نکته ها : در زمان اضافه کردن لایه ها دقت کنید که لایه زیری بسته شده باشد ، با دقت و به ارامی لایه بعدی را اضافه کنید تا لایه ها باهم ترکیب نشوند ؛ میتوانید از لایه ها با رنگ ها بیشتری نیز استفاده کنید ، همچنین میتوانید بجای ریختن مواد داخل قالب بزرگ انها را داخل بستنی خوری یا لیوان اماده و سرو کنید.

 

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

سلام نیلوفر جان من برای در اوردن ژله از قالب از روش آب گرم استفاده کردم اما نشد و بازم تو ظرف چسبید

سلام
بهتره قبل از فرو بردن قالب در آب داغ با دست لبه های ژله رو از قالب جدا کنید. از چاقو هم میشه با احتیاط استفاده کرد.
جنس قالب هم اگه پلاستیکی باشه راحت تر جدا میشه. امیدوارم دفعه بعدی این نکات بهتون کمک کنه.

ببخشید برای شیر رو نگفتین چکار کنیم؟

سلام ببخشید معمولا با این راهکار اب جوش ژله من از قالب درست جدا نمیشه ایا جنس ظرف یا روش بخصوصی داره راهنمایی بکنید

سلام ببخشید وقتی شیر رو با ژله مخلوط کردم درده درده شد و کامل حل نشد چیکار کنم خراب شده ینی ؟؟؟؟

سلاام نیلو جون یع سواال
تو پاسخ ها گفتی بجا پودر ژله از ژلاتین استفاده کردی
میشه بگی چجوری استفاده کردی؟؟❤

سلام ببخشید واسه اینک ژله مدل دار در بیاد باید کف ظرف رو روغنی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام,من شیر ریختم داخل ظرف ولی شیر برید
درصورتی که ژله کاملا سرد بود ,دلیلش چیه؟

سلام دوستان من یه مشکلی داشتم من زمانی که ژله رو با بستنی کاملا براساس دستورالعمل انجام دادم ولی سفت نمیشد و باعث شد کل ژله ام خراب شه چیکار کنم؟

مرسی خیلی عالی بود .درست کردم و مثل ژله دستور شد.

سلام مرسى از توضیحات فقط یه سوال اگه ژله حل شده گرم باشه و شیر سرد بهش اضافه کنیم شیرنمیبره؟چون من یه بار به جاى بستنى اشیر ریختم ولى برید و تیکه تیکه شد؟

خیلی خوب شد مرسی

س ببخشید من یه سؤال دارم میشه ژله رو دو روز قبل از مهمونی آماده کرد مشکلی واسش پیش نمیاد ؟؟؟طرز تهیه ژله چند رنگ طبقه ای

سلام عزیزم. اتفاقا زودتر آماده کنید ژله بهتر میبنده!

سلام ممنون از سایت آموزنده و عالی شما.ببخشید یک سوال واسه اینکه ژله شفافتر شه میشه بجای یک دوم لیوان آب سرد و یک دوم لیوان آب جوش از همون آب جوش فقط استفاده کرد و میزانش رو یک لیوان درنظر گرفت؟

بله عزیزم میتونی فقط از آب جوش استفاده کنی ، کاسه رو بذار روی حرارت بخار آب و خوب هم بزن تا ژله ات شفاف بشه

نیلوفر جون من ژله رنگین کمان درست کردم اما تمام رنگها با هم مخلوط شد ابروم جلوی مهمونها رفت

عزیزم مشکل کارت اینجا بود که زمان کافی برای بستن ژله ها نذاشتی ، باید صبر کنی لایه ژله خوب سفت بشه بعد لایه بعدی رو اضافه کنی …

خیلی ممنون اما اینکه نوشتید “قالب را چند دقیقه داخل آب داغ قرار دهید”درست نیست چون زیاده.. چند ثانیه بسه

ممنون فرانک جان ، تصحیح میکنم

وااااااااااااااای عالی بود من همیشه دوست داشتم بدونم چ جوری درست میشن اینا مرسی خیلی عالی توضیح دادی بلند شم 2رست کنم ببینم میشه خخخخخخخخخخخخخخ

خوشحالم atena جان ، امیدوارم موفق شی … فقط دقت کن شیر یا بستنی رو خوب با ژله مخلوط کنی و هم بزنی

سلام میشه کف این زله یا لابلاش رو با سنگ های خوراکی پرکرد

بله لیلا جان ، میتونی از برش های میوه هم استفاده کنی

باعرض سلام خدمت شما.ممنون بابت آموزش این ژله زیبا.من این ژله را درست کردم وواقعا خوب شد.باتشکر

با سلام و تشکر از آموزش مفیدتون

سلام من از این سایت خیلی خوشم اومد می شه بپرسم چه کسی نظر ها را تایید می کند؟

شما لطف دارید ، من مدیر سایت نیلوفر بانو هستم

خیلی عالی و شیک ممنون.

سلام دست شما درد نکن خیلی باحال بود لطفا بیشترش کنید ممنون

خیلی عالی بودمرسی

مر٣٠ خیلی زیبا بود

ممنون – خیلی خوب و عالی راهنمایی کرده بودید

وقتی بستنی به ژله های رنگی اضافه میکنید رنگش تغییر نمیکنه؟ بستنی حتما باید ساده باشد؟ از بستنی با طمع های مختلف نمیشه استفاده کرد؟

رنگ ژله حاوی بستنی کمی از ژله ساده روشن تره ، میتونید از ژله بی رنگ مثل ژله آلوورا برای ثابت موندن رنگ بستنی استفاده کنی ، میشه اما بستنی ساده بهتره چون طعم و ظاهر ژله بهتر میشه

عالیه ، اما رنگ این ژله ها خیلی شفافه ، دلیل خاصی داره یا مارک بخصوصیه ؟

هستی جان مارک ژله بی تاثیر نیست اما دلیل اصلی اینه که به جای پودر ژله از ژلاتین استفاده شده چون ژلاتین رنگ ژله رو شفاف تر میکنه عزیزم

عالی بود ممنون ، من درست کردم و روش بستنی وانیلی ریختم واقعا خوشگل و خوشمزه شد ، دست تون درد نکنه

ممنون شقایق جان ، خیلی خوشحالم که دوست کردی و لذت بردی

سلام نیلوفر بانووووووووووووووووو خوبی ؟ میخوام واسه نازی تولد بگیرم . امیدوارم بتونم از این ژله درست کنم . دعا کن برنامه ام خوب برگزار بشه

ممنون مهتاب جون ، خوبم عزیزم ، ای جاااااااان نازی ، امیدوارم خوش بگذره ، مطمئنم خیلی خوب در میاری عزیزم

خیییییییییییلی قشنگ بود.مررررررسی.

خیییییییلی عالی بود واقعا مررررررررسی خیلی گیر این مدل بودم که برای عروسی دختر داییم درست کنم ممنون بازم.

ممنون عزیزم ، خوشحالم به چیزی که میخواستی رسیدی ، عروسی هم مبارک باشه

خیلی قشنگ و با سلیقه است.

سلام.دستور خیلی کاملی بود ممنون

یه سوال من میخوام واسه جشنواره غذا ببرم ایا بستنیش اب نمیشه؟

فکر نمیکنم اب شه چون با ژله مخلوط شده و ژله از بستنی محافظت میکنه ، میتونی از قبل یه مقدار کم بستنی به این شکل درست کنی و چند ساعت بیرون یخچال بذاری بمونه و بعد تست کنی ببینی چطور شده

من شیر استفاده کردم حالت دلمه پیدا کرد مشکلش چیه

گلم عالی بود واقعا ادم با دیدنش دلش اب می افته

عالی بود خیلی ممنونم

منم از اینا میخوام ولی کسی نیست درست کنه

ای بابا … مزه اش مثل ژله های دیگه است ، میتونی از بیرون ژله اماده بخری و با بستنی مخلوط کنی بخوری ?

وای دهن آدم آب میوفته . به به

من این ژله رنگین کمانی رو فقط تو قالب دوست دارم و چون قالب هم فلزی یا پلاستیکیه اصلا نمیبینم اندازه هایی که دارم می ریزم مساویه یا نه یه راه خوب بهم پیشنهاد بده که اندازه هام مساوی دربیاد:)

هدیه جان از یک پیمونه برای انتقال ژله استفاده کن یا تعداد قاشق هایی که میریزی بشمار و برای همه به همون اندازه بریز ، اینجوری بدون دیدن هم لایه ها یک اندازه در میاد ?

سلام
اینجا همه چیز عالیه …
ممنون که پیش من هم اومدین

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

اغلب کدبانوها به تهیه انواع ژله ها در منزل علاقه مند هستند و ژله ها را می توانید به صورت ساده و تک رنگ و یا چند رنگ تهیه کنید, در ادامه این مطلب طرز تهیه ژله چند رنگ را با ساده ترین روش به شما عزیزان آموزش می دهیم.

درست کردن ژله ساده و تک رنگ بسیار راحت و آسان است ولی درست کردن ژله های چند رنگ معمولا برای بسیاری از خانم ها دشوار است. ژله های چند رنگ خوشمزه و زیبا هستند و شما می توانید با طرز تهیه ژله چند رنگ ژله ای خوشمزه و زیبایی را برای پذیرایی از مهمان هایتان داشته باشید.

ژله های چند رنگ دارای لایه ها با رنگ های متفاوت است و بهتر است از رنگ هایی که با یکدیگر مطابقت و همخوانی بیشتری دارند برای درست کردن ژله چند رنگ استفاده کنید. ژله رنگین کمان و ژله خرده شیشه از انواع ژله های چند رنگ هستند و شما می توانید این ژله ها را در منزل به راحتی در منزل تهیه کنید.

طرز تهیه ژله چند رنگ طبقه ای

 ابتدا یک بسته پودر ژله قرمز را با کمک یک لیوان آب جوش در درون ظرف مناسبی حل کنید و مخلوط پودر ژله و آب جوش را هم بزنید تا پودر ژله به خوبی حل شود اگر هنوز ذرات پودر ژله دیده می شود می توانید ظرف را در درون مایکروفر و یا روی بخار آب جوش قرار دهید تا پودر ژله به خوبی در درون آب جوش حل شود.  این روش همیشه برای تهیه ژله ساده به کار می رود.

سپس لیوان های مناسبی را برای سرو آماده کنید و 5 قاشق از ژله قرمز حل شده را در درون هر کدام از لیوان ها بریزید و لیوان ها را در درون یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود.

در مرحله بعدی طرز تهیه ژله چند رنگ برای لایه وسطی ژله آلوئه ورا را در یک لیوان آب جوش حل کنید و همه مراحلی را که برای حل کردن ژله قرمز انجام دادید برای این ژله نیز انجام دهید.

سپس برای تهیه رنگ سفید نصف لیوان بستنی وانیلی ساده آب شده را به ژله آلوئه ورا حل شده اضافه کنید و مخلوط بستنی و ژله را به خوبی هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند.

لیوان های ژله بسته شده را از یخچال خارج کنید و مجددا 5 قاشق از ژله سفید را بر روی لایه اول ژله بریزید و لیوان ها را دوباره در درون یخچال قرار دهید تا ژله ها ببندند.

در مرحله آخر طرز تهیه ژله چند رنگ ژله بلوبری را در درون یک لیوان آب جوش حل کنید و دوباره مراحل بالا را برای حل کردن این ژله انجام دهید.

سپس لیوان های ژله را از یخچال خارج کنید و با کمک قاشق 5 قاشق از ژله بلوبری حل شده را در درون هر یک از لیوان ها بریزید و دوباره لیوان ها را در درون یخچال قرار دهید تا ژله ببندد.

بعد از بستن ژله ها آن ها را از یخچال بیرون آورید و سپس روی هر کدام از ژله ها مقداری خامه بریزید.

 

برای زیبایی بیشتر این ژله چند رنگ می توانید روی خامه را با کمک ترافل رنگی تزیین کنید.

  

در طرز تهیه ژله چند رنگ بهتر است از ظرف های ساده که نقش و نگاری ندارند استفاده کنید تا رنگ های ژله به خوبی دیده شوند, امیدواریم از تهیه این ژله زیبا و متفاوت در منزل نهایت لذت را ببرید. از شما دوستان علاقه مند دعوت می نماییم با کلیک بر روی دسر با ژله از دیگر دستورات و آموزش های جالب و جدید برای تهیه دسر های مختلف دیدن نمایید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟


گیوه گلدوزی شیک و جذاب برای خوش پوش بودن در نوروز 98


با بهترین بهترین مراکز خرید استانبول آشنا شوید



قالی شویی ارزان و باکیفیت برای عید نوروز



15 حقیقت شوکه کننده در مورد دبی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

طرز تهیه ژله چند رنگ طبقه ای

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

طرز تهیه ژله چند رنگ طبقه ای

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

ژله رنگين كمانمواد لازم :٧ رنگ ژلهمن از اين رنگ ها استفاده كردم?پرتغاليليموييتمشكتوت فرنگيبلوبريآلبالوآلوئه وراهركدوم يك بسته،بجز آلوئه ورا ٢ بستهپودر ژلاتين ٢ قاشق غذاخوريبستني وانيلي كوچولو ٢ عددطرز تهيه :اول از همه براي پر كردن قلب هاي موجود در كف قالب بايد ٥ رنگ ژله رو آماده كنيم بزاريم كنار تا خنك بشه.٥ رنگ رو انتخاب و از هركدوم يك قاشق غذاخوري ژله(بقيه پودر ژله رو ميزاريم واسه طبقات بعدي) با يك چهارم ليوان آب جوش قاطي كردم و گذاشتم همشونو كنار تا سرد بشنبا فرچه ي آغشته به روغن مايع حسابي قالب رو چرب كردم،حسابي چرب كنين چون مراحل كارمون زياد امكان داره چربيش يكم كمرنگ بشه حين كار.بعد ژله هارو داخل يه ظرفي مث ظرف سس ريخته و آروم فقط خونه هاي قلبي رو پر ميكنيم و ميزاريم داخل فريزر?(من هميشه واسه درست كردن ژله هايي كه طبقه اي هست و زمان ميبره يك طبقه از فريزر رو خالي و از همونجا استفاده ميكنم تا زودتر ببندن)٥ دقيقه بيشتر طول نميكشه كه ژله ها ميبندن.بعد يه بسته ژله آلوئه ورا و يك قاشق غذاخوري ژلاتين و نصف ليوان آب جوش تركيب و حسابي هم ميزنيم و ميزاريم خوب خنك بشه(تاكيد ميكنم بزارين خنك بشه) چون اگه خنك نشه وقتي بستني رو بهش اضافه كنين تركيب نميشه و دوطبقه ميشه.بستني هم يك ساعت بيرون بزارين بعد استفاده كنين.وقتي خنك شد بستني رو اضافه و مخلوط كنين با همزن دستي.بعد لايه بعدي ژله رو سفيد بريزين(از همين)اين مقدار واسه ٣ مرحله لايه سفيد كافيه.و همينطور به ترتيب يه لايه سفيد و لايه بعد رنگ ديگه الي آخر…واسه طبقات رنگي از اضافه ي پودر ژله هامون و نصف ليوان آب جوش استفاده ميكنيم.❌هر لايه رو كه ميخواين رو لايه بعدي اضافه كنين حتما ژلتون بايد خنك شده باشه وگرنه وقتي رو لايه بعدي ميريزين اگه گرم باشه با لايه بسته شد تركيب ميشه و ژله رو خراب ميكنه❌يه نكته مهم كه طبقه آخر ژله يكم ديرتر ميبنده،بس عجبه نكنين.و در آخر وقتي خوب بست ، اول با چاقو به آرومي دور ژله رو باز و چند ثانيه قالب ژله رو داخل قابلمه آب گرم بزارين(آب جوش نه) بعد يكم به سمت راست و چپ كج كنيم قالب رو ، راحت درمياد.نكته : بجاي بستني از شير و خامه هم ميتوني واسه لايه هاي سفيد استفاده كنين ، ولي جاش پودر ژلاتينتون رو بيشتر كنين.نكته ٢ : وقتي ژلاتين اضافه ميكنين خيلي بايد زياد هم بزنين تا ژلاتين حل بشه❌اين ژله اگه داخل فريزر درست بشه هرمرحله پنج الي ١٥ دقيقه زمان ميبره و دو لايه آخر هركدوم نيم ساعت❌.

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

ثبت دستور پخت
عضویت
ورود

ژله را طبق دستور داده شده درست می کنیم. 1 لیوان آب جوش 1 لیوان آب سرد، شما می توانید به جای 1 لیوان آب سرد از آب همان میوه مربوط به ژله استفاده کنید. برای مثال: اگر ژله شما آناناس بود از یک لیوان آب آناناس استفاده کنید. ولی شما می توانید از 250 میلی لیتر آب جوش با 4 قاشق غذاخوری شکر و250 میلی لیتر آب سیب استفاده کنید و در ظرف مورد نظر می ریزیم و میوه هایی که با ژله مطابقت داره (اگر میوه ها هسته داشتند هسته ها را در می آوریم ) درون آن می‌ریزیم. ظرف را در یخچال قرار داده و می گذاریم ژله خود را خوب بگیرد و ژله بعدی را آماده می کنیم و روی آن به آرامی می‌ریزیم و به همین ترتیب تا آخر. (ولی سعی کنید ژله هایی که انتخاب می کنید رنگهایشان با هم مطابقت نداشته باشد تا در ظرفتان معلوم شود) اگر دوست داشتید ژله را می توانید در ظرف مورد علاقه برگردانید, برای این کار شما باید, بعد از اينكه ژله بست ظرف را چند ثانيه در آب جوش قرار دهید و در ظرفي مورد علاقه بر مي گردانيم.

درباره ما
|
تماس با ما
|
تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شرکت آماده لذیذ است.

طرز تهیه ژله چند رنگ طبقه ای
طرز تهیه ژله چند رنگ طبقه ای
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *