طرز تهیه ژله رولی با مارشمالو

دوره مقدماتی php
طرز تهیه ژله رولی با مارشمالو
طرز تهیه ژله رولی با مارشمالو

امتیاز دهید


3.7
از

67


399
کالری


2.2 گرم
پروتئین


39.5 میلی گرم
کربوهیدارت

دوره مقدماتی php

طرز تهیه ژله رولی با مارشمالو

ژله رولی یا ژله رولتی یک دسرهای جذاب و دوست داشتنی است که به راحتی و با هزینه کم تهیه می شود. تهیه ژله رولی از شما وقت زیادی نمی گیرد، اما جلوه و زیبایی پذیرایی شما را چندین برابر خواهد کرد. ژله رولتی را میتوان به کمک بستنی، مارشمالو یا شیر تهیه کرد و به اشکال مختلف تزیین نمود. اگر دوست دارید یک نوع دسر ژله ای آماده کنید که هم خلاقانه و رنگارنگ باشد و هم طعمی بی نظیر داشته باشد؛ حتما ژله رولی تهیه کنید.

در این مطلب ما تهیه ژله رولی بدون بستنی و با مارشمالو را توضیح خواهیم داد. در بخش نکات و فوت و فن ژله رولی تمام مواردی که برای تهیه این ژله لازم است بدانید را می گوییم، روش های مختلف تهیه ژله رولتی (از جمله تهیه این دسر با شیر و بستنی) را آموزش می دهیم و به شما خواهیم گفت که چرا ژله رولی می شکند و راه جلوگیری از آن چیست. با این مطلب که راهنمای کاملی برای تهیه ژله رولی است، همراه باشید.

 

 

یک سینی یا ماهیتابه ای مستطیلی شکل بردارید. بهتر است ابعاد سینی حدودا 20 در 30 سانتی متر باشد. کمی اسپری نچسب یا جدا کننده به آن بپاشید. میتوانید به جای اسپری از کمی روغن هم استفاده کنید.

 

 

در یک کاسه ی شیشه ای پودر ژله را با آب سرد مخلوط کرده و بهم بزنید. سپس به مدت یک دقیقه کاسه را در مایکروویو قرار دهید.

 

 

کاسه را از مایکروویو خارج کنید. اگر نیاز است مجددا کاسه را 20 ثانیه ی دیگر در مایکروویو بگذارید. سپس خوب بهم بزنید تا مطمئن شوید ژله به خوبی در آب حل شده است.

 

 

مارشمالوها را به کاسه محتوی پودر ژله و آب اضافه کنید. سپس کاسه را به مدت 20 الی 40 ثانیه در مایکروویو قرار دهید تا زمانی که مارشمالو شروع به پف کردن کند. مراقب باشید که مارشمالو زمان بیشتری را در مایکروویو نماند. زیرا در این صورت ژله رولی شما دو لایه نخواهد بود و خراب می شود.

 

 

مواد را با هم به سرعت بهم بزنید تا مارشمالوها به طور کامل حل شوند. سپس سریعا مواد ژله رولتی را در سینی یا ظرفی که آماده کرده اید، بریزید. ظرف را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله رولی سفت شود و لایه ی مارشمالو در روی ژله قرار بگیرد.

 

 

ژله را از یخچال خارج کنید. به آرامی از ظرف بیرون بیاورید و روی سطح پیشخوان آشپزخانه قرار دهید. حالا با احتیاط و محکم؛ از یک طرف شروع به رول کردن ژله نمایید.

 

 

به کمک یک تکه نخ رول را به برش های چند سانتی متری تقسیم کنید. میتوانید این کار را به وسیله یک چاقوی تیز نیز انجام دهید. مراقب باشید رول ژله از هم باز نشود.

 

 

ژله رولی را در ظرف سرو بچینید و نوش جان کنید.

 

طرز تهیه ژله رولی با مارشمالو

 

– این مطلب از سایت justamumnz ترجمه شده است.

– در این مطلب طرز تهیه ژله رولی با مارشمالو خدمت شما عزیزان آموزش داده شد. اما ژله رولی با بستنی هم تهیه می شود که در ادامه توضیح خواهیم داد.

برای تهیه ژله رولتی با بستنی ؛ به یک بسته پودر ژله، یک پیمانه آب جوش و یک پیمانه بستنی نیاز است. بستنی را در دمای محیط قرار دهید تا شل شود. پودر ژله را با آب جوش به روش بن ماری حل کنید و اجازه دهید خنک شده و به دمای محیط برسد. سپس بستنی را به همراه ژله در سینی یا ظرف مستطیلی بریزید و در یخچال قرار دهید. پس از 45 دقیقه الی 1 ساعت میتوانید ژله را با چاقو برش زده و رول کنید.

به خاطر داشته باشید که حتما بستنی و ژله، هر دو، باید نسبتا هم دما باشند تا ژله نبُرد و خوب دربیاید.

در این روش میتوانید از بستنی وانیلی استفاده کنید. اما اگر دوست دارید ژله رولی دو رنگ داشته باشید؛ میتوانید از پودر ژله و بستنی با رنگ های متضاد استفاده نمایید تا ژله رولی رنگارنگ شود.

– طرز تهیه ژله رولی با شیر به این صورت است که به جای بستنی یا مارشمالو، یک پیمانه شیر در ژله ریخته می شود. اما حتما باید با ژله هم دما باشد تا بریده نشود. طرز تهیه ژله رولی با خامه هم به همین روش است.

– برای تهیه ژله رولی گل رز کافیست هنگامی که ژله در سینی است، آن را به صورت دالبری برش بزنید و بعد رول کنید.

 

 

– برای جلوگیری از شکستن ژله رولی باید چند نکته را رعایت کنید: نکته اول این است که نباید ضخامت ژله رولتی زیاد باشد. رول ها باید نازک و باریک باشند. نکته دوم زیاد ماندن ژله در یخچال است. نباید اجازه دهید بیشتر از یک ساعت ژله در یخچال بماند. پس از رول کردن میتوانید ژله را برای ساعت ها در یخچال بگذارید.

– طرز تهیه ژله رولی قالبی به این صورت است که باید ابتدا رول ها را برش بزنید. سپس در قالب ژله با طرح دلخواه قرار دهید و روی آن ها را با ژله ی آلوئه ورا بپوشانید. 

 

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

ژله رو وقتی گذاشتین توی یخچال 20 الی 25 دقیقه بمونه کافیه بعد رولش کنید.دیگه نمیشکنه.هر چه ضخامتش کمتر باشه زیباتره و بهتر رول میشه.

سلام

این دستور برای چند نفره ؟؟؟

من تا الان ژله رولتی درست نکردم و پس فردا مهمون دارم میخواستم بدونم برای اینکه برای اولین بار خوب دربیاد باید چه نکاتی رو رعایت کنم؟؟

دوستان سلام
بهترین زمان برای رول کردن وقتی هست که شما دست بزنید به سطح زله و وقتی حالت اسفنجی داشتش رول کنید
ژله نرم باشه

سلام.
به نظرم اگر وقتی کهژله درون ظرف معمولی است بستنی را اظافه کنیم و هم بزنیم و سپس درون سینی یا ظرف بریزین شکل ژله بسیار زیبا تر در می اید.
مال شما وسطش یه خط سفید می افتد ولی مال من از پر رنگ به کم رنگ درست می شود و این به نظر من بسیار چهره ی بهتری به ژله مون می دهد.
با تشکر.
خداااااااااافظ.

دلیل شکستنش زیاد موندن نیست دلیلش ارتفاع زیادشه .باید تقریبا یکسانت باشه .که رول میکنی نشکنه

سلام وقتتون بخیر.من با بستنی درست کردم ژله ام شکست.

سلام طاهره جان. دلیل شکسته شدن ژله اینه که گذشتید زیاد بمونه و ژله سفت شده ، همینکه ژله کمی خودشو گرفت باید رول کنید.

من همه مراحلو مو به مو انجام دادم ولی زمان رول کردن از دستم لیز میخورد واصلا شکل رولت نمیگرفت و وا میرفت یا اصلا ترک میخورد و به رول کردن نمیرسید

مرضیه جان این نشون میده ژله شما بیش از حد سفت شده ، دمای یخچال ها متفاوته و ممکنه یخچال شما بدلیل سرمای زیادش 30 – 40 دقیقه برای بستن ژله کافی باشه ، ژله باید خودشو بگیره اما سفت نشه ، این بار با زمان کمتری امتحان کن عزیزم

خیلی ممنون نیلوفر جون

سلام و باتشکر از شما ببخشید زله رولتی چند سانت باید ضخامت اش باشه

لیلا جان نباید زیاد بلند باشه ، هرچی ارتفاعش کمتر باشه بهتره ، در کل باید نازک باشه خیلی

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

ژله رولی یا ژله فرفره ای یکی از ژله های زیبا و مجلسی است. برای آموزش طرز تهیه انواع ژله مجلسی به آدرس زیر مراجعه کنید.
http://www.tasvirezendegi.ir/preparation-jelly

pamuh.com – سایتی جامع برای مطالب علمی ، آموزشی ، پزشکی ، خانواده ، موارد مصرف و عوارض جانبی داروها

فهرست

1- آب سرد را داخل ظرفی بریزید. 2- شکر، پودر ژلاتین و پودر ژله را به آب سرد اضافه کنید. 3- ظرف را روی کتری در حال جوش بگذارید تا با بخار آن مواد با هم ترکیب شده و کاملا یکدست شوند. 4- به داخل ظرف گلوکز را اضافه می کنیم و کاملا هم میزینیم تا مواد کاملا به خورد هم بروند. 5- ظرف را از روی کتری بر میداریم. 6- 2 قاشق بستنی به مواد اضافه می کنیم و کمی هم می زینیم تا بستنی با مواد یکدست شده و داخل مواد حل شود (بستنی را زیاد هم نزنید زیرا اگر زیاد هم بزنید لایه سفید روی ژله ایجاد نمی شود.)

7- یک نایلون را درون ظرفی قرار دهید و داخلش را کمی چرب کنید. 8- تمام مواد را درون نایلون بریزید، فقط یادتان باشد ارتفاع مواد باید کم باشد. 9- ظرف حاوی ژله را به مدت تقریبی یک ساعت در یخچال استراحت دهید تا مواد سفت شوند. 10- وقتی مواد ژله سفت شدند با چاقو به شکل نوار بریده و رول کنید.

تمام مواد را طبق دستور بالا تهیه کرده و مواد را بدون ریختن در نایلون، مستقیما در ظرف از قبل چرب شده بریزید و داخل یخچال قرار دهید. بعد از اینکه قالب را از یخچال درآوردید با کمک چاقو لبه‌ های ژله را از دیواره قالب جدا کرده و طبق تصویر زیر ژله را به صورت رول درآورید.

طرز تهیه ژله رولی با مارشمالو

سپس با یک نخ ژله رول شده را به صورت رولت های کوچک برش دهید.

نکته: از ژله رولی برای انواع جشن ها و تولد ها و تزیین سفره‌ یلدا می توانید استفاده کنید. همچنین از ژله رولی برای تزئین در سایر ژله‌ ها از جمله ژله سورپرایز می‌ توان استفاده کرد.

بعد از اینکه ژلتون رو بن ماری کردید ، سه چهارم لیوان یخ رو بجای 1 لیوان آب سرد داخل ژله داغ بریزید. سپس خوب هم بزنید تا حل بشه. تا زمانی که یخ ها کاملا آب نشدن داخل یخچال نذارید، چون در این حالت خراب میشه. بعد از آب شدن یخ ها، ژله رو در طبقات بالاتر یخچال که خنک تر هست بزارید.

1- درمان افسردگی: ژله حاوی آمینواسیدهای طبیعی است که برای پوست و سایر بافت های بدن مفید است و کالری آن بسیار کم و به دلیل داشتن ویتامین B برای افرادی که از افسردگی رنج می برند، مفید است.

2- حفظ سلامت استخوان ها: مهم ترین خاصیت ژله بخاطر ژلاتین موجود در آن است. ژلاتین نوعی پروتئین موجود در استخوان است، که می تواند به دلیل داشتن مقدار اسید آمینه ضروری، برای سلامت استخوان های بدن مفید باشد. همچنین استخوان‌ ها برای محکم ماندن به کلسیم احتیاج دارند که لیزین موجود در ژلاتین در جذب کلسیم مؤثر است.

3- کمک به کنترل قند خون: برخلاف دیگر محصولات شیرین ، قند ژله بسیار بالا نیست. اسید آمینه مهمی به نام گلیسین در ژلاتین وجود دارد که به کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع دوم کمک می‌کند. اگر اضافه وزن یا دیابت دارید یا حتی نمی خواهید کالری اضافی از شکر موجود در ژله ها را دریافت کنید، ژله های رژیمی یا بدون شکر برای شما مناسب تر هستند.

4- کمک به دستگاه گوارش: گلیسین موجود در ژله به سالم ماندن پوشش مخاطی معده کمک می‌کند. همچنین محرک تولید شیره معده است که گوارش صحیح را آسان می‌ کند. در غیر این صورت مشکلات امعا و احشاء مانند: رفلاکس اسید ممکن است ایجاد شود. از سوی دیگر به خاطر آبکی بودن، در حرکت مناسب غذا از درون سیستم گوارش مؤثر است.

5- کاهش درد مفاصل: درد مفاصل که با تورم همراه است را می توان با ژله خوردن پایین آورد چون کلاژنی که در ژلاتین وجود دارد برای استخوان ها بسیار مفید است. مصرف ژله برای افراد مبتلا به پوکی استخوان نیز بسیار توصیه شده است. همچنین افراد سالمند نیز معمولا از درد مفاصل رنج می‌برند. درد مفاصل توانایی انجام راحت حرکات بدنی را سلب می‌ کند.

گاهی اوقات، مفاصل برخی از آدم‌ ها در هنگام حرکت کردن یا در حالت نشستن و برخاستن صدا می‌دهد که این صدا ها نشانه‌های وحشتناک ضعف مفاصل هستند. ماده‌ی روان‌ کننده‌‌ موجود در بین مفاصل از کلاژن تشکیل شده است، بنابراین با مصرف ژله، کلاژن مورد نیاز برای تقویت مفاصلتان را تامین کنید.

6- کاهش کلسترول بد: زمانی که سطح کلسترول بد در بدن افزایش می یابد می تواند منجر به حمله قلبی شود. خوردن ژله به کاهش کلسترول بد یعنی LDL کمک می کند و سطح کلسترول خوب بدن را افزایش می دهد و از بروز حملات قلبی جلوگیری می کند.

7- جلوگیری از نازک شدن و ریزش مو: ژله سرشار از اسید فولیک می باشد که این عنصر برای سلامت مو بسیار مفید است و از نازک شدن و ریزش مو جلوگیری می کند.

8- افزایش ایمنی بدن: ژله از کربوهیدرات و ویتامین B غنی است.به افزایش ایمنی بدن کمک می کند.

9- کمک به کاهش وزن: ژلاتین یکی از کم کالری ترین خوراکی هایی است که دارای پروتئین کافی برای داشتن احساس سیری به شما را دارا می باشد، که این احساس سیری به شما کمک می کند که غذای کمتری میل کنید و در این صورت به کاهش وزن شما کمک خواهد کرد. ژلاتین همچنین هورمون‌ های مربوط به گرسنگی را به راحتی کنترل می کند. البته درآبنبات‌ های آدامسی و مارشمالو هم ژلاتین فراوان با قند زیاد وجود دارد. بهتر است از منابع سالم و کم شیرین ژلاتین استفاده کنید.

10- سلامت پوست: آمینواسید های طبیعی موجود در ژله برای کمک به سلامت پوست بسیار مناسب است. مصرف ژله به دلیل وجود کلاژن در آن به بازسازی سلولهای جدید بدن کمک می کند و همچنین از پیدایش علائم پیری پوست جلوگیری می کند.

مصرف ژله های تهیه شده از پودرهای آماده به دلیل شکر فراوان و رنگ های مصنوعی به کار رفته در آنها به افراد مبتلا به بیش فعالی (مخصوصا کودکان زیر 3 سال)، کسانی که سیستم ایمنی بدنشان ضعیف است و همچنین افرادی که مشکلات گوارشی حاد دارند نمی شود.

آدرس ایمیل شما نمایش داده نمی شود و محرمانه است.در صورتیکه ایمیل معتبر و بدون www وارد کنید دیگران میتوانند به شما پاسخ دهند و این پاسخ برای شما ایمیل خواهد شد.

این نام و آدرس ایمیل را برای نظرهای بعدی من ذخیره کن.

پیشنهاد ویژه

اسید فولیک – فولات و هر آنچه که باید درباره آن بدانید


پاروکستین- عوارض – تداخل – مصرف Paroxetine

طرز تهیه ژله رولی با مارشمالو

آرایش

مدل مو

مدل لباس

آکایران : 

آکاایران: ژله رولی

 

 ژله رولی با مارشمالو

 

بنا به گزارش آکاایران : پودر ژله 1 بسته  .  مارشمالو یا بستنی ساده 1 لیوان  .  آب جوش 1 لیوان

 

 

طرز تهیه : پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و 1 لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شفاف شود ، داخل قالب را سلفون بگذارید سپس ژله را داخل قالب بریزید ( دقت کنید ظرف تان به شکلی باشد که ارتفاع ژله داخل ظرف زیاد نشود ).

 

تکه های مارشمالو را داخل کاسه ای بریزید ، چند قاشق آب اضافه کنید و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا مارشمالوها ذوب شوند سپس با قاشق مارشمالوی ذوب شده را روی ژله بریزید.

 

 

قالب را داخل یخچال قرار دهید و پس از حدود 1 ساعت که ژله خودش را گرفت از یخچال خارج کنید ( برای جلوگیری از شکسته شدن ژله در زمان رول کردن دقت کنید که ژله ها بیش از حد سفت نشوند ).

 

ژله را رول کنید سپس با چاقو به شکل رولت برش بزنید ، ژله ها را مجدد داخل یخچال بگذارید تا خوب سفت شوند.

 

نکته ها : در صورت استفاده از بستنی پس از اینکه ژله در آب جوش حل شد داخل قالب بریزید سپس بستنی را از فریزر خارج کنید و سریع داخل ژله قرار دهید ، زیاد هم نزنید و اجازه دهید بستنی با گرمای ژله ذوب شده و در سطح کار پخش شود ( بستنی حتما سرد باشد ).

 

منبع :

سایت شیرینی پزی ، ، پخت انواع شیرینی با آکا ، آکاایران

طرز تهیه ژله رولی با مارشمالو
طرز تهیه ژله رولی با مارشمالو
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *