طرز تهیه ژلاتین برای روی کیک

دوره مقدماتی php
طرز تهیه ژلاتین برای روی کیک
طرز تهیه ژلاتین برای روی کیک

 

ژله بریلو در تزیین کیک تولد و انواع شیرینی خشک و بیسکویت کاربرد دارد شما می توانید غلظت این ژله را بنا بر نیاز خود کم و زیاد کنید در صورتیکه می خواهید اشکال زیبا روی کیک و بیسکویت و … ایجاد کنید می توانید غلظت ژله بریلو را بیشتر کنید و در صورتیکه می خواهید روی کیک را با این ژله کاور کنید نیازی به غلیظ کردن زیاد نیست.

طرز تهیه ژلاتین برای روی کیک

 

 

 

دستور اول :

 

مواد لازم
آب 1 لیتر

 

دوره مقدماتی php

شکر 300 یا 250 گرم (بسته به اینکه شیرین بخواهید با کم شیرینی)

پودر اگار اگار 12 گرم

 

جوهر لیمو 1 ق چای خوری

 

اسانس و رنگ مورد نظر به میزان لازم

 

 

 

طرز تهیه ژله بریلو :

 

درست کردن ژله بریلو کاری نداره تمام مواد رو بریزین داخل ظرف همش بزنین تا شکر و مواد دیگه با هم مخلوط بشن.

بعد بزارین روی گاز روی شعله متوسط نه زیاد باشه نه خیلی کم. خوب می بینین یه لایه سفید رو آب رو پوشونده این اگار اگاره که سریع مخلوط نمیشه و طول میکشه.باید مدام همش بزنین تا کاملا مخلوط شه.
خوب وقتی جوش اومد از زمان به جوش اومدن 10 دقیقه بزارین بجوشه. بعد 10 دقیقه خاموشش کنین. همش بزنین موقع جوشیدن ولی مداوم لازم نیست.
بذارین تو دمای محیط سرد شه. می بینین که لخته لخته شده لخته هاش بزرگه با چنگال یا قاشق خوب بزنین اگه دیدین لخته ها از بین نمیره از یه صافی مثل صافی چای یا الک ردش کنین.
ژله بریلو یا ژله نرم برای تزیین کیک و شیرینی
بعد سرد شدن میتونین اسانس یا رنگ اضافه کنین. بدون اسانس هم خوبه طعمش. این ژله رو وقتی درست کردین یه شب بزارین تو یخچال بعدش میتونین استفاده کنین ماندگاریش هم 6 ماه هست.

 

 

دستور دوم :

 

مواد لازم :

 

آب سرد یک چهارم پیمانه
شکر یک سوم پیمانه
آبلیمو تازه کمتر از یک چهارم پیمانه
نشاسته ذرت 1 قاشق غذا خوری

 

 

روش تهیه :

 

در طرز تهیه ژله بریلو ابتدا نشاسته را در ۲ قاشق از آب سرد حل کنید و خوب هم بزنید تا کاملا حل شده و یک مایع سفید رنگ بدست بیاید.

سپس شکر را با بقیه آب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا حل شود بعد آب لیمو را در مخلوط آب شکر بریزید در طرز تهیه ژله بریلو اب لیمو را خودتان بگیرید و از ابلیمو اماده استفاده نکنید استفاده از آب لیمو باعث روانی و براقی ژله می شود در صورتیکه مقدار آبلیمو را کمتر بریزید براقی و روانی ژله از بین می رود سپس مخلوط نشاسته را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود.

حالا یک ژله شفاف و غلیظ دارید . اگر می خواهید ژله بریلو رنگی داشته باشید از رنگ خوراکی استفاده کنید یک نکته ای که باید در زمان اضافه کردن رنگ خوراکی به آن توجه کنید این است که رنگ را با نوک خلال دندان به اندازه یک اپسیلون به ژله اضافه کنید.

 

 

دستور سوم :

 

مواد لازم :
آب نیم لیتر
شکر 300 تا 350 گرم
پودر اگار 1/2 ق س
جوهر لیمو (من ابلیمو زدم) 1/2 ق چ

 

 

طرز تهیه :
آب و شکر رو میذاریم روی حرارت. از شکر دو قاشق برای مخلوط کرده با پودر اگار نگه میدارم . وقتی آب جوش اومد مخلوط شکر و پودر اگار رو بهش اضافه میکنیم 5 دقیقه بهش اجازه میدیم بجوشه (من بیشتر گذاشتم. مثلا یه ربع) بعد که سرد شد سفت میشه. نترسید موقع جوشیدن که این چرا غلیظ نمیشه؟؟؟ نزاریدش زیاد بجوشه هااااااااا بعد که سرد شه سفت میشه و میچسبه به ظرفتون. قالبی قالبی
بعد بهش رنگ و اسانس رو اضافه میکنیم. جوهر لیمو هم همینطور و راااحت باهش کار میکنیم. خوشمزه هم هست.

 

 

 

 

دستور چهارم:

 

مواد لازم :
پودر ژلاتین : ۲ قاشق غذاخوری

 

آب : ۲ قاشق غذاخوری

 

کرن سیروپ (شربت ذرت) :۲ لیوان

 

اسانس مایع

 

 

 

طرزتهیه ژله بریلو :
جهت تهیه ژله بریلو ابتدا پودر ژلاتین رو روی آب بپاشید و به مدت دو دقیقه کنار بگذارید تا پف کن . سپس مخلوط ژلاتین را در مایکروفر یا روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شود بعد کرن سیروپ (شربت ذرت) را روی حرارت قرار دهید وقتی گرم شد مخلوط ژلاتین رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا مخلوط را از روی حرارت برداشته اسانس و رنگ رو اضافه کنید و اجازه دهید سرد شود و بعد برای تزئین استفاده کنید.

 

 

طرز تهیه ژلاتین برای روی کیک

 

نکته :

 

ژله بریلو که در تهیه آن از نشاسته استفاده شده است با گذاشتن ژله در یخچال سفت نمی شود و روانی و شفافیت خود را از دست نمی دهد و در ژله ای که از پودر ژلاتین استفاده شده است با قرار دادن ژله در یخچال، خودش را می بندد.

مدت ماندگاری ژله بریلو در ظرف دربسته به مدت ۲ ماه است.

 

 

 

 

طرز تهیه ژله هفت رنگ مورب   ژله هفت رنگ مورب ژله ای شیک و مجلسی با ظاهری رنگارنگ و زیباست. تهیه این ژله کار ساده ایه فقط کمی وقت می بره . برای درست …

تصاویری از انواع ژله دریایی یا ژله آکواریومی   یکی از ژله هایی که درست کردنش راحته ولی خیلی زیباست ژله آکواریومی یا ژله دریائیه. این ژله برای تولد بچه ها بسیار مناسبه. ژله آکواریومی …

  طرز تهیه ژله حباب دار زیبا و شیک   ژله حباب دار ژله ای بسیار زیبا و مجلسیه که میشه اونو به شکل های مختلفی درست کرد. در این مطلب با روش تهیه ژله …

امروزه دسرهایی چون ژله از اجزای جدایی ناپذیر و پر طرفدار مجالس و مهمانی های رسمی و غیر رسمی شده اند. در ادامه طرز تهیه ژله ماه و ستاره که ژله جدید و بسیار شیک …

    فیلم آموزش تهیه ژله تزریقی   ژله تزریقی از زیباترین و محبوب ترین ژله هاست . وقتی طرح های زیبای اون رو می بینیم احساس می کنیم از عهده اون برنمیاییم ولی با …

تزیین کیک رنگین کمانی دو کیک گرد ساده را از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. مطابق شکل زیر دو قسمت وسط دو تا از کیک های نصف شده را برش دهید. با این …

برای تهیه دسر کافی شاپی ، هر کیکی دوست داشتید میتونید استفاده کنید. من کیک هویج درست کردم که هم بافت عالی ای داره و هم خوشمزه هست. کیک کاکائویی هم میشه استفاده کنید.   دستور تهیه …

  کراکر نمکی با بیسکویت ترد شور می تواند عصرانه و میان وعده ای سالم و خوشمزه برای همه افراد بخصوص کودکان و سالمندان باشد. در ادامه دستور تهیه کراکر نمکی های خوشمزه را فرا …

چیز کیک انجیر مثل اکثر کیک های پنیری 3 لایه داره که لایه پایه اون کیک اسفنجی هست. این چیز کیک خوشمزه و مجلسی عالی میشه حتما درست کنید و از طعمش لذت ببرید.   …

  در این مطلب روش تهیه یک دسر مجلسی خوش طعم با ظاهری زیبا و اشتها برانگیز به شما عزیزان آموزش داده می شود.   آماده سازی: 2 ساعت مدت انتظار: 1 ساعت مجموعاً: 3 …

سس براق یا آینه ای خیلی زیبا و راحت و خوشمزه هست.گلوکز با کیفیت (یعنی شفاف و غلیظ) استفاده کنید. بهتره لبه های کیکتون گرد باشه. روکشش هم اگه با باتر کریم باشه صاف تر و خوشکل تره. با خامه هم خوبه به شرطی که خامه توی فریزر سفت شده باشه. من وقتی میخوام خامم بهتر سفت بشه در حین زدن حدودا ۵۰ گرم کره که به دمای محیط رسیده قاطیش میکنم. بعد که تو فریزر میره چون کره داره خیلی سریعتر و بهتر سفت میشه

کیک با روکش ژله از انواع کیک های خوشمزه و خوش طعمی است که می توانید آن را برای مناسبت ها و جشن های مختلف در منزل تهیه کنید؛ در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک با روکش ژله را به شما کدبانوهای عزیز و گرامی آموزش می دهیم.

کیک از انواع خوراکی های خوشمزه و خوش طعم است که اغلب برای جشن های خانوادگی و جشن های بزرگ پخته می شود؛ کیک ها در انواع طعم های مختلف پخته می شوند که یکی از پرطرفدارترین انواع آن ها کیک با روکش ژله ای است؛ در طرز تهیه کیک با روکش ژله از ژله ها با رنگ دلخواه می توانید استفاده کنید همچنین در دستور پخت این نوع کیک می توانید برای خوش طعم تر شدن آن از گردو و خامه صبحانه نیز استفاده کنید.

کیک خامه ای و کیک با روکش ژله ای و کیک میوه ای از انواع کیک های پرطرفدار و محبوب هستند و این نوع کیک ها معمولا با ذائقه اغلب افراد سازگار هستند و بهتر است کدبانوهایی که به پخت کیک های مختلف علاقه مند هستند این نوع کیک های پرطرفدار را برای مهمانی و جشن های خاص در منزل بپزند.

 

برای تهیه کیک با روکش ژله ابتدا زرده و تخم مرغ را از یکدیگر جدا کنید.

طرز تهیه ژلاتین برای روی کیک

 

 

هر کدام از آن ها در ظرف هایی جداگانه بریزید و با کمک همزن هر کدام از آن ها را هم بزنید.

 

سپس شکر را به زرده زده شده اضافه کنید و مخلوط زرده تخم مرغ و شکر را هم بزنید.

 

در مرحله بعدی طرز تهیه کیک با روکش ژله ای ابتدا شیر را به مایع کیک بیفزایید.

 

سپس روغن مایع را به مخلوط مواد کیک اضافه کنید و با کمک همزن این مواد را با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید.

 

آرد و بیکنیگ پودر و وانیل را الک کنید سپس مخلوط آرد را به مایع کیک اضافه کنید.

 

با کمک لیسک و یا قاشقی بزرگ آرد را با بقیه مواد مخلوط نمایید.

در این مرحله از طرز تهیه کیک با روکش ژله ای سفیده تخم مرغ را به مایع کیک بیفزایید و دوباره با کمک لیسک مایع کیک را هم بزنید سپس قالب کیک را با مقداری روغن چرب کنید و بعد از چرب کردن قالب را آرد پاشی کنید و مایع کیک را درون قالب بریزید سپس قالب را به مدت نیم ساعت درون فر با دمای 160 درجه سانتی گراد قرار دهید.

در هنگام پختن کیک در فر ژله ها را آماده کنید؛ برای تهیه ژله ها ابتدا دو بسته ژله را با 2.5 لیوان آب جوش به خوبی مخلوط کنید تا پودر ژله ها درون آب جوش حل شوند سپس اجازه دهید تا پودر ژله های حل شده در دمای محیط به خوبی خنک شوند توجه داشته باشید که نباید از آب جوش برای خنک شدن ژله ها استفاده کنید.
در مرحله آخر دستور پخت کیک با روکش ژله ای کیک پخته شده را از درون فر بیرون آورید و اجازه دهید تا کیک به خوبی خنک شود.

 

سپس کیک را از وسط برش بزنید.

 

 

روی یکی از برش های کیک مقداری خامه بمالید سپس موزهای حلقه ای خرد شده و گردوی های خرد شده را روی خامه بریزید.

 

لایه دوم برش خورده کیک را روی لایه اول قرار دهید و با کمی فشار دو لایه کیک را به هم بچسبانید سپس خامه فرم گرفته و زده شده روی همه قسمت های کیک بکشید و کیک را در مکانی مناسب قرار دهید.

 

ژله نیم بند را به صورت آرام آرام روی سطح کیک بریزید سپس کیک را در ظرف مناسبی قرار دهید و ظرف حاوی کیک را درون یخچال قرار دهید تا کیک به خوبی خودش را بگیرد. اگر تمایل دارید همه سطح کیک ژله ای شود می توانید بعد از خامه کشی کیک ژله نیم بند شده را به آرامی روی همه قسمت های کیک بریزید.

برخی از افراد تمایل دارند روکش ژله ای در وسط کیک باشد که در این صورت باید دور تا دور کیک را به صورت دلخواه خود تزیین کنید سپس ژله را در وسط کیک بریزید.

 

 

در این مطلب با طرز تهیه کیک با روکش ژله در منزل آشنا شدید که امیدواریم از پخت این نوع کیک خوشمزه و لذیذ در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و شادی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش تهیه کیک ها با طعم مختلف بخش انواع کیک مراجعه کنید.

منبع : آرگا

 

 

طرز تهیه ژلاتین برای روی کیک
طرز تهیه ژلاتین برای روی کیک

9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اموزش پخت کیک در ماکروفر دوو x بخوانید...