طرز تهیه چیز کیک ژاپنی اصلی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه چیز کیک ژاپنی اصلی
طرز تهیه چیز کیک ژاپنی اصلی

در این بخش از مطالب آشپزی آرگا، طرز تهیه چیز کیک ژاپنی را برای علاقمندان به پخت کیک های مدرن به اشتراک گذاشته ایم، امیدواریم از تهیه آن لذت ببرید.

چیز کیک ژاپنی از جمله کیک های بسیار خوشمزه است. ترکیب اصلی این کیک از شیر، پنیر خامه ای، تخم مرغ، شکر و آرد نشاسته می باشد، که به راحتی می توانید، آن را در منزل تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. از این رو در ادامه می توانید، با طرز تهیه چیز کیک ژاپنی آشنا شوید.

چیز کیک انواع مختلفی دارد. از چیز کیک شکلاتی گرفته تا چیز کیک توت فرنگی هر کدام طرفداران خاص خود را دارند. چیز کیک ژاپنی نیز می تواند از جمله میان وعده های محبوب شما باشد.

طرز تهیه چیز کیک ژاپنی اصلی

دوره مقدماتی php

مواد مورد نیاز برای تهیه چیز کیک ژاپنی عبارت است از:

در ابتدا، شیر را درون ظرف مناسبی بریزید، پنیر خامه ای و کره آب شده در دمای محیط را نیز به شیر اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید. البته باید ظرف را روی بخار آب قرار دهید، تا مواد کاملا مخلوط شوند.

سپس زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید. بعد با  استفاده از همزن زرده، وانیل و نیمی از شکر را با هم به مدت ۲ الی ۳ دقیقه مخلوط کنید و آن را به شیر مخلوط شده با پنیر خامه ای و کره، بیافزایید و مواد را با هم ترکیب کنید.

آرد نشاسته و آرد را چند مرتبه الک کنید، تا کاملا مخلوط شوند و بعد کم کم به مواد اضافه نمایید و به مدت ۱ دقیقه با همزن هم بزنید.

در مرحله بعدی طرز تهیه چیز کیک ژاپنی باید سفیده های تخم مرغ را درون ظرف تمیزی بریزید و شروع به همزدن سفیده ها کنید و در حین هم زدن سفیده باقیماده شکر را نیز کم کم به ذره اضافه نمایید و به خوبی به هم بزنید، تا سفیده کاملا پف کند.

در ادامه باید سفیده کاملا پف کرده را به مواد قبلی اضافه نمایید، البته باید به آهستگی و در یک جهت مواد را با هم مخلوط نمایید، تا پف سفیده های تخم مرغ نخوابد.

سپس داخل قالب را با کاغذ روغنی کاملا بپوشانید، اگر نوع قالب نچسپ می باشد، نیازی به پوشاندن کف قالب نیست. در صورتی که از قالب کمربندی استفاده می کنید باید از بیرون، قالب را تا نصفه با فویل بپوشانید. حال مواد را درون قالب بریزید.

در مرحله آخر، باید به میزان ۲ سانتی متر، آب داغ داخل ظرف مناسب دیگری بریزید و بعد قالب را درون ظرف بگذارید و بعد ظرف را به داخل فر انتقال دهید، تا به مدت ۹۰ دقیقه و با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد درون فر باقی بماند.

ضمن سپاس از همراهیتان با آموزش پخت چیز کیک ژاپنی، برای آشنایی با دستور پخت انواع شیرینی و کیک می توانید، از آموزش پخت انواع کیک مجله آرگا در این زمینه دیدن نمایید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



چگونه اشتهای کودکان را افزایش دهیم؟



ایده های جذاب برای طراحی ناخن در نوروز 98


دتاکس واتر چیست؟ چگونه دتاکس واترهای مفید درست کنیم؟



معرفی انواع غذاهای رژیمی برای کاهش وزن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

طعمی متفاوت از چیزکیک خوشمزه خانگی مدل ژاپنی های عزیز ، سبک و کاملا پنیری پنبه ای ، با مارمالاد توت فرنگی یا مربا آلبالو خیلی عالیه ، یه مدل کاملا متفاوت از چیزکیک خوشمزه و پنیری هست که نکته های خاصی دارد لذا باید به آنها توجه فرمایید تا به بهترین حالت و خوشمزه ترین شکل آن برسید.

 

مواد لازم :
شکر ۱۴۰ گرم
تخم مرغ ۶ عدد
کرم تارتار یک چهارم قاشق چایخوری
کره ۵۰ گرم
پنیرخامه ای ۲۵۰ گرم
شیر ۱۰۰ میلی لیتر
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
آرد ۶۰ گرم
نشاسته ی ذرت ۲۰ گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :
اول پنیر خامه ای و کره و شیر رو به روش بن ماری روی بخار آب میذاریم تا کاملا یکدست بشه

طرز تهیه چیز کیک ژاپنی اصلی

کف قالب کیک رو کاغذ روغنی میندازیم و کامل با کره چربش میکنیم ، برای این مقدار قالب گرد ۲۵ سانت نیازه یا لوف بزرگ.
اگه قالب درزش بازه یا احتمال میره توش آب بره با فویل از بیرون میپوشونیم

فر رو روی ۱۶۰ درجه میذاریم گرم بشه
آرد و نشاسته رو با هم الک میکنیم
وقتی مایه ی پنیری خنک شد آرد و نشاسته رو بهش اضافه میکنیم و فولد میکنیم تا یکدست بشه
ﻓﻮﻟﺪ ﻳﻌﻨﻲ اﺯ اﻃﺮاﻑ ﺑﺎ ﻟﻴﺴﻚ ﺟﻤﻊ ﻛﻨﻲ ﻣﺎﻳﻪ ﺭﻭ و ﺑﻴﺎﺭﻱ ﻭﺳﻄ و ﺗﻜﺮاﺭ

سفیده ی تخم مرغ رو با کرم تارتار کمی میزنیم و سبک که شد شکر رو اضافه می کنیم

با همزن میزنیم تا به استیف پیک یعنی قله ی خمیده برسیم

زرده های تخم مرغ رو به مایه آرد و پنیر اضافه میکنیم البته به همراه آبلیمو و وانیل خوب ویسک می کنیم تا یکدست بشه
ویسک همون همزن دستی هست.

مایه ی پنیری رو به سفیده ی تخم مرغ اضافه می کنیم و فولد میکنیم تا یکدست بشه و توی قالب میریزیم

قالب رو توی تابه ی بزرگ تر میذاریم و تا نصف ارتفاع کیک توی تابه آب میریزیم
با ابن روش توی حمام بخار چیزکیکمون پخته میشه، اما آب نباید داخلش بشه

تقریبا ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه زمان پختش طول میکشه تا کمی روش طلایی بشه و تستر تمیز بیاد بیرون
فر رو خاموش می کنیم و دربش رو نیمه باز میذاریم تا چیزکیک خنک بشه

بعد از ۱ ساعت از فر درمیاریم ، کاملا از دیواره ها جدا شده و توی ظرف سرو میذاریمش

برای ۳ ساعت میذاریم توی یخچال تا خوب سرد بشه

خودش خیلی کم شیرینه و با این مارمالاد فوق العاده میشه ، این چیزکیک تقریبا همین یه رسیپی رو داره و تنوعی نداره شاید کمی توی طعمها! کمی درست کردن این چیزکیک دقت و حوصله میخواد تا بافتی عالی داشته باشیم.

با مارمالاد توت فرنگی یا مربای آلبالو سرو میکنیمش ، من با نصف مواد برای ۶ نفر چیزکیک داشتم.

سوال : من تازه واردم تو زمینه شیرینی و اشپزی بم نخندین ولی میشه بگی منظورت از ویسک و فولد چیه؟؟؟ بعد کرم تارتارو چه جوری باید تهیه کنیم؟
پاسخ : اﺧﺘﻴﺎﺭ ﺩاﺭﻱ ﻋﺰﻳﺰﻡ ، ﻭﻳﺴﻚ ﻫﻤﻮﻥﻫﻤﺰﻥ ﺩﺳﺘﻴﻪ ، ﻓﻮﻟﺪ ﻳﻌﻨﻲ اﺯ اﻃﺮاﻑ ﺑﺎ ﻟﻴﺴﻚ ﺟﻤﻊ ﻛﻨﻲ ﻣﺎﻳﻪ ﺭﻭ و ﺑﻴﺎﺭﻱ ﻭﺳﻄ وﺗﻜﺮاﺭ ، اﺯ ﺳﻮﭘﺮﻳﺎ و ﻟﻮاﺯﻡ ﻗﻨﺎﺩﻳﺎ ﻣﻴﺘﻮﻧﻴﻦ ﺑﺨﺮﻳﻦ ﭘﻮﺩﺭ ﺳﻔﻴﺪ رنگ هست.

 

سوال : ما با وجود یک دختر شیطون و با مهارش در روروئک و صندلی غذا با اینکه دستور کیک خیلی ساده و راحت بود دست بکار پختن این کیک چشمک زن شدیم اما چشمتون روز بد نبینه با اینکه مایه کیک بسیار عالی و پفکی شده بود موقع گذاشتن تو فر به اندازه یه نصف استکان اب رفت تو قالبم و بعد از پخت با اینکه بازم خوب پف کرده بود اوردمش بیرون و پفش نصف شد خلاصه نصیب ما بجا چیزکیک یه کیک تخم مرغی شد. تا کی که دوباره قسمت بشه تستش کنیم بببنیم به اندازه تصویرش خوشمره هست یا نه!؟
پاسخ : ﭼﻮﻥ ﺭﺳﻴﭙﻲ ﺧﻴﻠﻲ ﭘﻔﻜﻲ و ﺳﺒﻜﻪ ﺑﺎ ﻭﺭﻭﺩ ﺁﺏ ﺧﺮاﺏ ﻣﻴﺸﻪ و ﺑﺎﻳﺪ ﻣﺮاﻗﺐ ﺑﻮﺩ ﻫﻤﻴﻦ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﻫﺎ ﺧﻮﺑﻪاﻭﻧﻢ ﺑﺎ یه ﻛﻮﭼﻮﻟﻮ.

 

سوال : اینکه پف کیک چطور ثابت میمونه؟ همون روش یکساعت موندن در فر؟ بعد من دوست دارم مزه پنیرش محسوس تر باشه میشه پنیرشو بیشتر کرد اخه بیشتر مزه تخم مرغ میداد ؟؟
پاسخ : ﺁﺭﻩ اﻭﻥ ﻳﻚ ﺳﺎﻋﺖ ﻛﻤﻚ ﻣﻴﻜﻨﻪ ، اﺯ ﻭاﻧﻴﻞ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﻨﻲ ﻣﺰﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻧﻤﻴﺪﻩ ﻣﻴﺘﻮﻧﻲ اﺯ ﭘﻨﻴﺮ ﻗﻮﻳﺘﺮ ﻣﺜﻞ ﻛﻴﺒﻲاﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﻨﻦ.

 

سوال : سلام ممنون گلم خیلی خیلی هوس برانگیزه من که انشالا این هفته باهاش خودکشی میکنم ، میخوام روشم به جای مارمالاد کارامل خامه ای بریزم.
پاسخ : ﺑﻪ ﺑﻪ خوش بگزره.

 

طرز تهیه چیز کیک ژاپنی اصلی

سوال : ممنون از رسپی های عالی که گذاشتی من این چیز کیکو قبلا از دستور شف طیبه درست کردم همه چی خوب بود ولی وسط کیکم بعد از سرد شدن میخوابه و مثل کیک شما یکدست نمیمونه چند بار درست کردم ولی بازم همونطور شد به نظرت مشکل کارم کجا بوده ؟
پاسخ : ﻭﻗﺘﻲ ﻛﻴﻚ ﭘﻔﺶ ﻣﻴﺨﻮاﺑﻪ ﻣﺨﺼﻮﺻﺎ ﭼﻴﺰﻛﻴﻜﻬﺎﻱ ﭘﺨﺘﻨﻲ ﻳﻌﻨﻲ ﻳﻬﻮ ﺳﺮد ﺷﺪﻩ و اﻳﻨﻂﻮﺭﻱ ﺳﻂﺤﺶ ﻓﺮﻭ ﻣﻴﺮﻩ.
ادامه سوال : ممنون که اینقدر سریع جواب دادی احتمالا درست باشه چون من به محض خارج شدن از فر کیکمو میذارم یه جای سرد تا زودتر خنک شه اخه طاقتم کمه اما قبلا که کیکهای معمولی رو میذاشتم تو فر سرد شه هم پفش میخوابید هم رویش چروکیده میشد اینه که دیگه میترسم تو فر سردش کنم.
اما بازم مرسی از راهنماییت عزیزم حتما امتحان میکنم و خبرشو میدم
پاسخ : ﺗﻮ ﻛﻴﻜﻬﺎ ﻓﻘﻄ ﭼﻴﺰﻛﻴﻚ ﺑﺎﻳﺪ ﺗﻮﻱ ﻓﺮ ﺧﻨﻚ ﺑﺸﻪ ﺑﺎﻗﻲ ﻛﻴﻜﻬﺎ ﺑﺎﻳﺪ ﺗﻮ ﻣﺤﻴﻄ ﺁﺷﭙﺰﺧﻮﻧﻪ ﺧﻨﻚ ﺑﺸﻦ.

 

سوال : من برای بار دوم پختم همه چیز مو به مو انجام شد وقتی هم پخت فر نیمه باز گداشتم اما در عرض یک ربع پفش خوابید چراااا ؟ من میخوام این کیکو عالی دربیارم کممممممممک ؟
پاسخ : به اندازه ی کامل زدین؟ درجه ی فر؟ باید یک ساعت کامل تو فر خنک بشه کمی تجربه میخواد حتما میتونی

 

سوال : میگم اگه بخای نصف موادو تو قالب دایره بریزی قطر ظرف چقد باید باشه اگه کل موادو بخای بریزی چقد باید باشه
پاسخ : قالب بیست جواب میده برا کلش

 

شبیه یک معجزه می مونه این چیز کیک
خیلی ابری و پفکی میشه من که خیلی دوست داشتم
چیزکیک پزون خوش بگذره.

در تاریخ ۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ این مطلب نوشته شده است.

دسته بندی : آموزش آشپزی , دسر , غذای ژاپنی , کیک

تعداد بازدید : 9352

Sahel

۱۳۹۶/۰۲/۱۹ ساعت ۰۸:۳۱

تلفن : 09215831138

ایمیل : Mirali.sahel@gmail.com

سلام.خیلی ممنون برای رسپی که توی سایت قرار دادید.یک سوال دارم..من فر ندارم میشه این کیک رو توی قابلمه پخت؟ مثل کیک های بدون فر.

تینا امین فر

۱۳۹۶/۰۲/۱۹ ساعت ۱۵:۴۶

تلفن : 0912XXXXXXX

ایمیل : tina.aminfar@ashpazkhaneha.com

سرکار خانم ساحل سلام نه ، توی قابلمه کیک پف نمی کنه بعد کلا هم نمی پزه کیک ته نشین میشه خمیر میشه.

مری

۱۳۹۶/۱۰/۳۰ ساعت ۱۳:۵۰

تلفن :

ایمیل : 7star@yahoo.com

سلام. من درست کردم این کیک را و این که پفش خیلی زود خوابید تو ذوقم خورد، اگه از پودر تارت یا بکینگ پودر استفاده کنم امکان داره پفش بهتر بشه و دیگه این که من از دستوری استفاده کردم که پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم و تخم مرغ ۵ تا داشت و واقعا طعمش عالی بود و عطر پنیرش آدم را مست می کرد ولی فقط این که پفش خوابید ولی با این حال اصلن خمیری نشد

زهرا پورمحمد رضا

۱۳۹۶/۱۲/۰۴ ساعت ۱۵:۰۷

تلفن : 09376711664

ایمیل : zahrapmrfarhad@gmil.com

سلام خسته نباشین من این کیکو چن بار امتحان کردم خیلی خوشمزه و عالی میشه فقط بعضی مواقع مواد پنیرش زیرش میمونه دلیلش چیه ?

فائزه

۱۳۹۶/۱۲/۲۲ ساعت ۱۲:۱۲

تلفن :

ایمیل : mousavianfaezeh@gmail.com

سلام، من قبلا یه ویدیو از درست کردن این چیز کیک دیدم، آقایی ک ژاپنی بود مواد رو داخل پلو پز ریخت و خیلی چیزه توپی در اومد.. ولی من تنظیمات پلو پز و مقدار زمانشو نمیدونم، شما بلدید؟
و اینکه این حجم از مواد مناسب چند نفره؟

رها

۱۳۹۷/۰۳/۱۷ ساعت ۰۴:۱۹

تلفن :

ایمیل : Mehdihatefi1985@gmail.com

سلام ببخشید میشه چیزکیک را داخل پلوپز درست کرد؟

مینا

۱۳۹۷/۰۳/۲۹ ساعت ۱۴:۰۵

تلفن : 09156866477

ایمیل : marjanravari0@gmail.com

ممنون واسه دستور خیلی خوبتون میخواستم ببینم اگه کرم تارتار نریزیم اتفاقی میوفته؟ینی پفش مربوط به این کرم تارتار هستش؟

mina

۱۳۹۷/۰۳/۲۹ ساعت ۱۴:۰۹

تلفن : 09156866477

ایمیل : marjanravari0@gmail.com

سلام تینا خانوم خوبین؟ممنون واسه دستور کیک پنبه ای میخواستم بپرسم اگه کرم تارتار نداشته باشیم اشکالی داره نریزیم ؟من شنیدم فقط بخاطر اینه که سفید پف کنه که بزاریم تو فریزر هم بعد بزنیم خوب پف میکنه
حالا اگه نریزیم مشکلی پیش میاد؟

نام :

ایمیل :

تلفن :

وبسایت :

دیدگاه :

ارائه کننده : تینا امین فر

ایمیل : TinaAminfar@Gmail.Com

فکس : 021XXXXXXXX

وبسایت : Www.Ashpazkhaneha.Com

آدرس محل : ایران ، تهران

اعتبار : 222 مطلب تایید شده

آمار

پربازدیدترین محصولات

پرسش و پاسخ

نقشه

تلفن شرکت : 09356107101

تلفن شرکت : 02188856947

آدرس شرکت : تهران ، جردن ، برج نگین آفریقا واحد 408

آشپزی

تجهیزات رستوران

تجهیزات فست فود

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تعمیر درب اتوماتیک

تجهیزات کافی شاپ

معمولا در رسپی هایی که در جاهای مختلف می خونیم، همه جزئیات گفته نمی شه. هدف من از شروع این وبسایت نوشتن تمامی نکات رسپی ها و حتی تا جای امکان تاریخچه بوجود اومدنشون بوده.
تمامی رسپی ها از منابع معتبر برداشته شده و بارها تست شده اند.
کلمه “Spoon-feed” در اسم سایت به معنی توضیح دادن بسیار کافی تا جایی که مخاطب نیازی به فکر کردن نداشته باشد است.

طرز تهیه چیز کیک ژاپنی اصلی
طرز تهیه چیز کیک ژاپنی اصلی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *