طرز تهیه پیراشکی سوسیس و کالباس

دوره مقدماتی php
طرز تهیه پیراشکی سوسیس و کالباس
طرز تهیه پیراشکی سوسیس و کالباس

پیراشکی یکی از غذاهایی است که براحتی قابل تهیه می باشد. برای خمیر آن می توان از خمیر آماده استفاده نمود اما خمیرهای آماده به خوشمزگی خمیری که خودتان در منزل تهیه می نمایید، نمی باشد. در این مطلب به طرز تهیه پیراشکی سوسیس می پردازیم.

برای تهیه انواع پیراشکی ها همچون پیراشکی گوشت، پیراشکی مرغ، پیراشکی سبزیجات و … ، تهیه خمیری که مورد استفاده قرار می گیرد، بسیار مهم است و نکته اساسی و در واقع بخش مهمی از طرز تهیه پیراشکی به درست نمودن خمیر آن بر میگردد. در این مطلب به طرز تهیه پیراشکی سوسیس می پردازیم.

در تهیه پیراشکی سوسیس می توانید برای مواد درون خمیر، فقط از سوسیس استفاده نمایید یا اینکه سوسیس را همراه با قارچ ، فلفل دلمه ای، رب گوجه فرنگی و مواد دلخواه خود تفت داده، در میان خمیر قرار دهید. در واقع نکته ای که در انواع پیراشکی ها مورد توجه می باشد تهیه خمیر آن می باشد که در عین نرمی و لطیف بودن آن، ترد باشد و به خوبی پخته گردد.

طرز تهیه پیراشکی سوسیس و کالباس

دوره مقدماتی php

ابتدا خمیر پیراشکی را تهیه می نماییم. برای این کار، شکر را در آب ولرم حل نموده، سپس خمیر مایه را به آن اضافه می کنیم، پس از هم زدن، روی آن را می پوشانیم و به مدت ده دقیقه در جای نسبتا گرمی قرار می دهیم تا عمل آید ( تقریبا حجم آن دوبرابر می شود). آرد و نمک را مخلوط نموده، سپس تخم مرغ، شیر، روغن و خمیر مایه عمل آمده را به آن می افزاییم. مواد را به خوبی مخلوط نموده و سپس خمیر بدست آمده را به مدت پنج دقیقه ورز می دهیم. روی خمیر را با نایلون می پوشانیم و خمیر را به مدت یک ساعت در جای نسبتا گرمی قرار می دهیم تا خمیر به اصطلاح ور بیاید.

در این حین سوسیس ها را در اندازه های دلخواه برش دهید. ( یا به صورت درسته) در مقدار کمی روغن سرخ نمایید. در آخر سس گوجه فرنگی را به سوسیس ها اضافه نموده از روی حرارت بردارید. حالا خمیر آماده شده را در اندازه دلخواه ( معمولا کوچک) جدا نموده، روی سطحی صاف، پهن می نماییم و از سوسیس ها درون آن می گذاریم و خمیر را به صورت لوله دور آن می پیچیم. پیراشکی ها را درون سینی فر که آن را کمی چرب نموده اید قرار می دهیم. ( می توانید در مرحله پایانی طرز تهیه پیراشکی سوسیس, روی پیراشکی ها را با زرده تخم مرغ زده شده و کنجد تزیین نمایید). پیراشکی ها را درون فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت حدودا نیم ساعت قرار میدهیم تا کاملا پخته شده روی خمیر ها طلایی گردد.

در مواد درون پیراشکی سوسیس می توانید از پنیر هایی که در مقابل حرارت ذوب می گردند مانند پنیر پیتزا یا پنیرهای دیگر استفاده نمایید. برای آشنایی با دستور تهیه انواع پیراشکی کلیک نمایید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟


گیوه گلدوزی شیک و جذاب برای خوش پوش بودن در نوروز 98



آداب و رسوم و فرهنگ مردم تایلند


راحت ترین اقدام برای تعمیرات لوازم خانگی در شب عید


چگونه عمر باتری موبایل و لپ تاپ را افزایش دهیم؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

پیراشکی سوسیس یکی از غذاهای فست فودی و بسیار خوشمزه ای است که با سوسیس تهیه می شود. این غذای خوشمزه را میتوانید به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو کنید. در ادامه با آموزش طرز تهیه پیراشکی سوسیس و قارچ با می پاتوق همراه باشید.

آرد :•: 2 لیوان

نمک :•: ربع قاشق چایخوری

طرز تهیه پیراشکی سوسیس و کالباس

تخم مرغ :•: 1 عدد

روغن :•: یک و نیم قاشق غذاخوری

آب ولرم :•: ربع لیوان

شیر ولرم :•: ربع لیوان

سوسیس :•: به تعداد کافی

قارچ :•: به میزان کافی

آموزش آشپزی و دستور تهیه پیراشکی سوسیس و قارچ مجلسی و خوشمزه

برای تهیه پیراشکی سوسیس ابتدا در کاسه ای بزرگ آرد را میریزید و سپس تخم مرغ را به آن می افزایید و با هم خوب مخلوط میکنید و روغن را نیز اضافه میکنید

و نمک را روی مواد می پاشید و خوب هم میزنید و آب و شیر را نیز به مواد اضافه میکنید و هم میزنید تا مواد تان بشکل خمیر در بیاید.اگر غذاساز در دسترس دارید

میتوانید تمام مواد را در آن بریزید و زمانی که بشکل خمیر در آمد غذاساز را خاموش کنید و خمیر را در کیسه ای بریزید و بمدت 30 دقیقه تا 1ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

سپس روی تخته آشپزخانه آرد بپاشید و خمیر را از کیسه در بیاورید و روی تخته ورز دهید تا خمیر چسبندگیش را از دست بدهد.

(هر چند در یخچال گذاشتن و سرد شدن خمیر هم،به از بین رفتن چسبندگیش کمک میکند)  و اگر نیاز بود مجددا کمی آرد روی تخته آشپزخانه بپاشید و خمیر را ورز دهید.

زمانی که خمیر لطیف شد و فرم گرفت روی تخته آرد بپاشید و خمیر آماده شده را با یک وردنه روی تخته پهن کنید ، توجه کنید که خیلی نازک باید پهن شود.

سپس به هر مدلی که قصد دارید پیراشکی شما باشد خمیر را برش دهید.من برش های مستطیلی میدهم بطوری که سوسیسم کاملا در آن قرار بگیرد.

سوسیس و قارچ را میتوانید سرخ کنید یا آب پز کنید و بعد در خمیر بگذارید و یا خام در وسط خمیر قرار دهید و لبه هایش را بهم وصل کنید یا یک لایه رول کنید

و یا هر مدلی که خودتان دوست دارید خمیر را دور سوسیس بپیچید و در کاسه ای تخم مرغ را بشکنید وزرده آن را  هم بزنید و با قلمو کمی از زرده را روی خمیر بزنید

(تا هنگام پخت طلایی شود) و پیراشکی سوسیس ها را در داخل فر یا ماکروفر قرار دهید تا پخته شوند و نوش جان کنید.

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

پیراشکی سوسیس

آشپزی

35 بازدید

mspm

15 بازدید

طرز تهیه پیراشکی سوسیس و کالباس

آشپزی آسان

1 بازدید

رویاتو بساز

201 بازدید

آشپزی آسان

2 بازدید

آشپزی

464 بازدید

ساندویچ

106 بازدید

آشپزی

124 بازدید

ساندویچ

148 بازدید

ساندویچ

220 بازدید

آشپزی

262 بازدید

ساندویچ

556 بازدید

کلیپ بانو

83 بازدید

اپلیکیشن آشپزی

34 بازدید

مستند

483 بازدید

آشپزی

11 بازدید

بهادر قمیان

19 بازدید

آشپزی

19 بازدید

کلید اسرار

0 بازدید

? فیلموTV ?

طرز تهیه پیراشکی سوسیس و کالباس

2 بازدید

آیا از حذف این ویدیو اطمینان دارید؟

برای هر ویدیو امکان ثبت 3 زمان تخلف وجود دارد ،
در
صورتیکه زمان به درستی ذکر نشود، ویدیو بررسی
نخواهد
شد.

لطفاً فقط عدد
دقیقه ای
را که مورد تخلف در آن دقیقه رخ داده است ، وارد
کنید.
مانند : 12

حدود دقیقه عبارتست از تایمی که ، گزارش شما بر
اساس
آن زمان ارسال می شود.

لطفا برای درج حدود دقیقه دقت فرمایید تا امکان
پیگیری
مورد تخلف فراهم باشد.

وارد کردن موارد
*دار الزامی است.

آینت،
به شما این امکان را می دهد که در فضایی ساده و جذاب
ویدیوهای زیبای خود را با دیگران به اشتراک
بگذارید.

طرز تهیه پیراشکی سوسیس و کالباس
طرز تهیه پیراشکی سوسیس و کالباس
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *