طرز تهیه پیراشکی اسفناج بدون فر

دوره مقدماتی php
طرز تهیه پیراشکی اسفناج بدون فر
طرز تهیه پیراشکی اسفناج بدون فر



پیراشکی از غذاهای کم حجم و پر کالری است که خوشبختانه دارای تنوع زیادی متناسب با سلیقه های گوناگون می باشد. در این مطلب طرز تهیه پیراشکی اسفناج را به عنوان یکی از پیراشکی های خوشمزه و سرشار از آهن به شما معرفی می کنیم.

پیراشکی ها از انواع غذاهای خوشمزه هستند که هم به عنوان میان وعده سرو می شوند و هم به عنوان غذای اصلی تهیه می شوند. پیراشکی ها بر مبنای مواد داخلی نامگذاری می شوند. پیراشکی پیتزایی، پیراشکی مرغ و پیراشکی سبزیجات از جمله پیراشکی هایی هستند که جانشین غذای اصلی می شوند اما پیراشکی شکلاتی از میان وعده های خوشمزه محسوب می شود. در طرز تهیه پیراشکی اسفناج ما را همراهی بفرمایید.

مواد لازم

برای پخت پیراشکی اسفناج ابتدا آرد و آب را با هم مخلوط کنید. روغن مایع را نیز به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید که شما در این مرحله قصد تهیه خمیر پیراشکی را دارید. پیمانه ها را به درستی انتخاب کنید تا خمیر شما به شکل مورد نظر تهیه شود.

دوره مقدماتی php

طرز تهیه پیراشکی اسفناج بدون فر

بیکینگ پودر و نمک را به خمیر اضافه کنید. لازم به ذکر است که به جای بیکینگ پودر می توانید از جوش شیرین استفاده کنید. خمیر را آن قدر ورز دهید تا به دست نچسبد. خمیر را به شکل استوانه ای در آورده و به شش قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت از خمیر استوانه ای شکل را به صورت دایره ای باز کنید.

در مرحله بعدی طرز تهیه پیراشکی اسفناج, اسفناج را به شکل بخار پز آماده کنید. منتظر بمانید تا آب اسفناج بخار پز شده کاملا گرفته شود.

سپس ادویه دلخواه خود را به اسفناج بخار پز شده اضافه کنید. میزان تندی آن را متناسب با ذائقه خود تنظیم کنید. پیازهایی را که از قبل سرخ کرده اید و به شکل طلایی در آوردید، به آن اضافه کنید. نصف هر قسمت از خمیر را با این مخلوط پر کنید و روی آن نیز مقداری گشنیز قرار دهید. با نصفه ی دیگر خمیر پیراشکی روی مواد را بپوشانید. روغن را در داخل تابه بریزید. بعد از اینکه روغن داغ شد، خمیرهایی پر شده را به ترتیب به شکلی که در روغن غوطه ور شوند، سرخ کنید. در ادامه بعد از سرخ شدن پیراشکی ها، آن ها را در سبدی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.

اگر شما مهارت لازم برای تهیه خمیر پیراشکی را در منزل ندارید، می توانید از خمیرهای آماده بازار در دستور پخت پیراشکی اسفناج استفاده کنید. معمولا این نوع پخت و پزها  روغن زیادی در حین سرخ کردن به خود جذب می کنند. بنابراین بهتر است بعد از سرخ شدن بر روی سبد یا دستمال تمیزی روغن اضافی آن پس داده شود.

از اینکه تا پایان آموزش طرز تهیه پیراشکی اسفناج همراه ما بودید، بسیار خرسندیم و امیدواریم این طرز تهیه به عنوان تجربه متفاوت در تهیه پیراشکی مورد استقبال شما و خانواده محترمتان قرار گیرد. در صورت تمایل برای دیدن انواع پیراشکی خوشمزه کلیک نمایید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



چگونه اشتهای کودکان را افزایش دهیم؟



ایده های جذاب برای طراحی ناخن در نوروز 98


دتاکس واتر چیست؟ چگونه دتاکس واترهای مفید درست کنیم؟



معرفی انواع غذاهای رژیمی برای کاهش وزن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

طرز تهیه پیراشکی اسفناج بدون فر

سایت آشپزی آیکابان ، یک آشپزی ساده و لذت بخش با ساده ترین و در دسترس ترین مواد غذایی موجود را به شما آموزش می دهد . عشق و علاقه مهمترین اصل در آشپزی است . با عشق آشپزی کنید و از تهیه انواع غذاها ، دسرها ، نوشیدنی ها ، کیک و شیرینی و . . . با طعمی نو لذت ببرید .

تمامی حقوق این وبسایت محفوظ و متعلق به آشپزی iKaBaN.ir می باشد

طرز تهیه پیراشکی اسفناج بدون فر
طرز تهیه پیراشکی اسفناج بدون فر
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *