طرز تهیه پیتزا بعلبکی لبنان

دوره مقدماتی php
طرز تهیه پیتزا بعلبکی لبنان
طرز تهیه پیتزا بعلبکی لبنان

 

بعلبکی نوعی غذای عربی

 

مواد لازم برای خمیر

 

طرز تهیه پیتزا بعلبکی لبنان

مایه خمیر        3قاشق چایخوری

دوره مقدماتی php

شکر               2قاشق مربا خوری

نمک               1قاشق مربا خوری

آب ولرم           4/1 پیمانه (60 میلیمتر)

آرد                 6پیمانه (900 گرم)

روغن مایع       4قاشق غذاخوری

ماست             دو و نیم پیمانه(500 گرم)

 

طرز تهیه خمیر:

 

ابتدا مایه خمیر را با آب ولرم و شکر مخلوط می کنیم وخوب حل می کنیم ورویش را می

 

پوشانیم  ودر جای گرمی قرار می دهیم تا مدتی بماند وپف کند .

 

در ظرف دیگری آرد را با روغن مخلوط می کنیم تا خوب با هم مخلوط شوند .

 

سپس مایه خمیر را به آرد اضافه می کنیم وماست را هم به مخلوط اضافه می کنیم وخوب

 

ورز می دهیم واگر دیدیم خیلی به دست می چسبد آرد به آن اضافه می کنیم و باز هم ورز می

 

دهیم .پس از آن خمیر را در داخل کیسه پلاستیکی  می گذاریم  تا 2 تا 3 ساعت استراحت کند

 

در این فاصله مواد داخل خمیر را درست می کنیم.

 

مواد لازم برای داخل خمیر

 

پیاز نگینی خرد شده          2عدد متوسط

 

روغن مایع                     4/1 پیمانه (125 میلیلیتر)

 

گوشت چرخ کرده              500 گرم

 

نمک                             2اشق چایخوری

 

فلفل سیاه                        2/1 قاشق چایخوریطرز تهیه پیتزا بعلبکی لبنان

 

گوجه فرنگی نگینی خرد شده   3عدد متوسط

 

زیره سیاه                     2/1 قاشق چایخوری

 

آویشن                          1قاشق چایخوری

 

سرکه                            2قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه مواد داخل:

 

 

ابتدا پیاز را با روغن سرخ میکنیم سپس گوشت چرخ کرده را با آن تفت میدهیم

 

 

سپس همه مواد را به آن اضافه می کنیم وتفت کوتاهی می دهیم .

  

 

طرز تهیه بعلبکی

 

 

مقداری از خمیر های آماده شده را بر میداریم سپس روی سینی آرد پاشیده شده

 

 با وردنه پهن میکنیم سپس وقتی خمیر به قطر نیم سانت شد با چاقو آن را به

 

 

  مربع های 7 در 7 برش میزنیم .

 

 

 یکی از مربع ها را بر میداریم و یک قاشق از مواد داخل آن می ریزیم

 

سپس گوشه های آن را به داخل تا می زنیم تا به شکل گل در بیاید

 

بعلبکی های آماده را داخل سینی فر میچینیم

 

 

 

ورویش را برای اینکه براق باشد با چتکه مخصوص کمی زرده تخم مرغ

 

 می زنیم وغذا ها را داخل فر از قبل گرم شده با درجه250

 

درجه طبقه وسط  با مدت 15 دقیقه البته  مدت پخت

 

 

به فر شما بستگی دارد . اگر خوستیم رویش طلایی شود می توانیم  سینی

 

 را در قسمتی که فرفقط از بالا حرارت میدهد بگذاریم  آنهم فقط به مدت 5 دقیقه .

 

 

 

                                                  

                                                             

 

این غذا را میتوانید با سس کچاب یا سس تند میل نمایید .

 

توجه : در صورتی که از خمیر اضافه آمد میتوانید آن را داخل کیسه فریزر در فریزر

 

بگذارید  تا دفعه بعد زحمت درست کردن خمیر را نداشته باشید

 

 

 

سلام
سایت خيلي خوبي داريد .
براي اينكه مطالبتون بازديد بيشتري داشته باشه ،‌ مي تويند لينكشون رو در سايت “لينك من” ثبت و به ديگران معرفي كنيد .
شما مي تونيد هر 4 ساعت يك ليتك در سايت ثبت كنيد .
براي اينكه در سايت “لينك من” لينك ارسال كنيد ،‌ بايد لينك باكس سايت رو در بلاگتون قرار بديد .
لينك باكس سايت هم در عين زيبايي بسيار انعطاف پذيره و باعث نمي شه كه بلاگتون ظاهرش رو از دست بده .
براي دریافت توضيحات بيشتر به لينك زير برويد .
“لينك من” منتظر شماست .
http://linkeman.ir/index.php?page=2

سلام وبلاگ خوبی داری امیدوارم منم 1 مقدار آشپزی یاد بگیرم[لبخند]

من لینکت کردم
منتظرم شما هم همین کار را بکنید

سلام
وبلاگ جالبی دارید که پر محتوا است .
من شما را لینک کردم منتظر عمل متقابل شما هستم [گل]

سلام دوست من
وبلاگ خوبی دارید.
موفق باشید.

سلام
از اینکه به من سر میزنی و نظر میدی خوشحال و شرمنده ام میکنی[گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][خجالت][خجالت][خجالت]

سلام
وبلاگتون جالبه
من لینکتون کردم
خوشحالم میکنی اگر یک سری به من بزنی
[گل]

پیتزا لیالی لبنان در حال حاضر یکی ازجمله فست فود های مورد علاقه ی بسیاری از مردم است که این محبوبیت را میشود از میزان شلوغی و سفارشات به خوبی درک کرد.ما در وبسایت پنیر پیتزا گاجره سعی داریم منو و لیست غذاهای ارائه شده توسط رستوران لیالی لبنان را عنوان کنیم،‌در ادامه همراه ما باشید:

غذاهای محبوب و پرطرف داری که در رستوران لیالی لبنان مشهد سرو میشود شامل:

پیتزا بعلبکی لیالی لبنان :

این پیتزای خوشمزه یکی از محبوب های رستوران لیالی لبنان است که ترکیبات آن شامل: کباب ترکی – گوشت مرغ چرخ شده – فلفل دلمه – قارچ زیتون – پنیر پیتزا است تهیه و سرو این پیتزا بسته به نوع آن، از لحاظ قیمت متفاوت است،‌به عنوان مثال پیتزا بعلبکی مرغ لیالی لبنان با قیمت 27000 تومان عرضه میشود،‌همانطور پیتزا بعلبکی گوشت چرخ کرده و مرغ با قیمت 34000 تومان و پیتزا بعلبکی گوشت رست بیف و مرغ  لیالی لبنان با قیمت 42000 تومان عرضه میشود. البته طبق تجربه ی مشتریان هر کدام از این بعلبکی ها به خوبی برای سه الی چهار نفر کافی است.

پیتزا بیروتی لیالی لبنان:

طرز تهیه پیتزا بعلبکی لبنان

پیتزا لیالی لبنان یکی دیگر از جمله غذاهایی که در منو خود ارائه میکند پیتزا بیروتی است که از گوشت مرغ چرخ شده ،‌فلفل دلمه، قارچ،‌زیتون و پنیر پیتزا تهیه میشود قیمت پیتزا بیروتی لیالی لبنان در حال حاضر 18000 تومان بیروتی مرغ و 22000 تومان بیروتی گوشت چرخ کرده است و باز هم طبق تجربه ی مشتریان  این پیتزا برای یک الی دو نفر کفایت میکند.

 

پیتزا صغیره لیالی لبنان:

پیتزا لیالی لبنان نوع دیگری از پیتزا را با نام صغیره(کوچک) در لیست خود ارائه میکند که ترکیبات این پیتز شامل قارچ- فلفل دلمه- زستون و پنیر پیتزا است و با قیمت 5000 تومان ارائه میشود.

 

پیتزا شاورما لیالی لبنان(کباب ترکی):

پیتزا شاورما یکی دیگر از پیتزا های ارائه شده توسط لیالی لبنان است که از گوشت قرمز- ران و سینه -سس مخصوص- خیار شور و پنیر پیتزا تهیه مشود.قیمت های این نوع پیتزا 14000 تومان شاورما لحم- 9000 تومان شاورما دجاج-13000 تومان شاورما مخلوط است. این پیتزا هم طرفداران خاص خود را دارد و در نوع خود لذیذ و خوشمزه است.

کرسبی یا مرغ سخاری:.

فیله سوخاری – سیب زمینی – سس مخصوص ترکیبات این نوع غذا است که با قیمت 13000 تومان عرضه میشود.

 

لیالی لبنان یا پیتزا بعلبکی در مشهد دو شعبه دارد که شعبه ی مرکزی آن چهارراه شهدا، بین بهجت یک و سه است و شعبه ی دیگر آن بلوار وکیل آباد ابتدای جلال آل احمد است ساعت کاری پیتزا لیالی لبنان،‌شعبه ی مرکزی 11 الی 3 بامداد و شعبه ی وکیل آباد 13 الی 3 بامداد است.

طرز تهیه پیتزا بعلبکی را به زودی خواهیم نوشت.

طرز تهیه بشقاب داغ با پنیر پیتزا گاجره را از اینجا بخوانید

[…] پیتزا لیالی لبنان پنیر پیتزا گاجره […]

اقا دستتون درد نکنه خسته نباشید عالیییی بود

ممنون که به سایت ما سر میزنین

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



این روزها کافی است سری به رستوران‌های بین‌المللی شهرتان بزنید و لبنانی‌هایش را بشمارید! تعداد این رستوران‌ها در چند سال اخیر رشد قابل توجهی داشته‌ است و مردم از غذاهای‌شان استقبال خوبی کرده‌اند. غذاهای لبنانی تنوع زیادی دارند و به خاطر قیمت مناسب و نزدیک بودن ماهیت‌شان به غذاهای ایرانی، مورد توجه قرار گرفته‌اند و نسبت به غذاهای موجود در بازار یک مزیت بزرگ دارند! آن هم استفاده از موادی که نه تنها مضر نیستند، بلکه اگر درست تهیه و طبخ شده باشند، برای بدن مفید هم هستند. شما هیچوقت در غذاهای لبنانی سویا، سوسیس یا کالباس و از این قبیل مواد نمی‌بینید و در تهیه و آماده‌سازی غذاهای‌شان کمتر از سرخ کردن مواد در روغن استفاده می‌کنند. 

اگر هوس کردید، سری به رستوران‌های لبنانی بزنید و غذاهای‌شان را تست، ما برای شما 7 پیشنهاد ویژه و خوشمزه داریم که نمی‌توانید دست رد به سینه‌شان بزنید! 

 

طرز تهیه پیتزا بعلبکی لبنان

بعلبکی / بین 24 تا 40 هزار تومان

بعلبکی پرطرفدارترین یا یکی از پرطرفدارترین غذاهای عربی در ایران است. در واقع شبیه به پیتزایی است که از هیچ ماده مضری مثل سوسیس یا کالباس در آن استفاده نمی‌شود و گوشت گوسفندی یا مرغ موجود در بعلبکی، با حرارت مستقیم پخته می‌شود! درست مثل کباب ترکی در کنار آتش و در مدت زمانی طولانی و شاید بد نباشد بدانید که همه گوشت مرغ موجود در تمام غذاهای لبنانی به همین شیوه تهیه می‌شود. یک بعلبکی با ابعاد استاندارد یک وعده غذایی اصلی برای 4 نفر است و تجربه نشان داده که حتی 7 نفره هم می‌شود آن را خورد! علاوه بر گوشت مرغ یا گوشت گوسفندی یا مخلوطی از این دو، موادی مثل فلفل دلمه‌ای، زیتون، قارچ، پنیر پیتزا و کنجد در تهیه بعلبکی استفاده می‌شود و انتخاب این‌که ماده اصلی این غذا چه باشد با شماست و در قیمتش تاثیرگذار است.  

 

شاورما / 6 تا 11 هزار تومان

نان شاورما از محتویات درون شاورما لذیذتر است! هرچند که به نظر من این جمله برای تمام غذاهای لبنانی صدق می‌کند. خوشمزگی غذاهایی که با خمیر مخصوص آماده می‌شوند، مدیون طعم خاص خمیرش است. علاوه بر خمیر، شاورما دارای سس مخصوص، سالاد و یک ماده میانی اصلی است. برای مثال در شاورمای مرغ از سینه مرغ با کمی ماست و آبلیمو استفاده می‌شود. گوجه‌فرنگی و کاهو به عنوان سالاد و سس مخصوص آن هم دارای مقدار قابل توجهی سیر، ماست و ارده است که البته این مواد در رستوران‌های مختلف ممکن است کمی تغییر کند اما کلیت شاورما همان چیزهایی است که خواندید. 

 

فطایر بالجُبن (پنیر) / 4 تا 6 هزار تومان

 در عین حال که ساده و ارزان تهیه می‌شود، طعم بسیار خوبی دارد. این فطایر فقط پنیر پیتزا دارد و معمولا برای تزئین آن از کنجد یا زیتون حلقه حلقه شده سیاه استفاده می‌کنند. البته اگر هوس کردید این فطایر خوشمزه را نوش جان کنید، از جایی تهیه کنید که پنیر پیش از حد نریزد. این کار باعث می‌شود شیرینی زیاد این فطایر دل‌تان را بزند. 

 

حمص / 3 تا 5 هزار تومان

یکی از معروف‌ترین غذاهای لبنان است که در سوریه هم طبخ می‌شود و طعم خوبی دارد. اگر طعم‌های جدید و ترکیب‌های عجیب را می‌پسندید، حُمُص انتخاب خوبی برای شماست. برای تهیه حمص نخود را می‌پزند و پوره می‌کنند. مقدار زیادی سیر را می‌کوبند و به نخودها اضافه می‌کنند و آخر با ادویه‌های مخصوص و روغن کنجد طعم‌دارش می‌کنند. این خوراک لطیف و نرم است و رنگ سفید یا نخودی دارد. 

 

کبه / 3 تا 4 هزار تومان

هر چند این غذا در کشورهای عربی غذای پرطرفداری است اما اینجا کمتر کسی به خوردن کبه علاقه نشان می‌دهد. گوشت چرخ‌کرده، سیر له شده، زرشک، گردو و خلال بادام مواد میانی کبه‌هاست و ماده اصلی خمیر آن هم بلغور، گوشت چرخ کرده و پیاز است. ظاهر جمع‌وجور کبه‌ها معمولا از طعم‌شان دوست داشتنی‌تر است و افراد زیادی در همان دفعات اولی که به رستوران لبنانی می‌روند آن را امتحان می‌کنند. 

 

کرسبی / 9 تا 13 هزار تومان

غذای مورد علاقه من در بین تمام غذاهای لبنانی کرسبی است. اگر شما هم مثل من از طرفداران دو آتشه مرغ کنتاکی هستید، حتما و حتما کرسبی را امتحان کنید. کرسبی فیله مرغ است که همراه با سیب‌زمینی سرو می‌شود و برخلاف کنتاکی‌ها که طعم تند و تیزی دارند، کمی ترش مزه‌ست و با آبلیمو طعم‌دار می‌شود. آرد کنتاکی‌ کرسبی هم ترد و نازک است و خلاصه به امتحانش می‌ارزد. 

 

دجاج بالعجین، / 3 تا 5 هزار تومان 

شبیه به پیراشکی خودمان است و وقتی مواد را داخل خمیر قرار می‌دهند، آن را به صورت مثلثی می‌پیچند. دجاج بالعجین مواد بعلبکی مرغ را دارد با این تفاوت که ابعادش خیلی کوچک‌تر است و خمیر دجاج لطیف و نازک است. اگر در منوی رستوران، چشم‌تان به لحم بالعجین خورد، گمان نکنید که درست مثل دجاج است، در طرز تهیه آن مقدار زیادی گوشت چرخ کرده و گوجه‌فرنگی را به همراه ادویه مخصوص روی ورقه‌ نازک خمیر می‌ریزند. 

اشتراک گذاری

دانلود

گزارش

دیدگاه

نمی پسندم

طرز تهیه پیتزا بعلبکی لبنان

می پسندم

شهر كهن بعلبك با سه چیز شهرت گرفته است ، با قلعه ی تاریخی بعلبک و شهرت جهانی آن ، با حرم حضرت خوله دختر امام حسین علیه السلام ، و با خوراکی های بسیار لذیذ آن که با خمیر و گوشت تازه درست می شوند ، با این که ظاهرا طرز تهیه ی این غذای لذیذ بسیار آسان به نظر می رسد ولی طعم خاص آن را نمی توان جز از دست صاحبان فر های تنوری خود اهل بعلبک چشید ، حتی در بیروت به ندرت می توان چنین طعمی را احسای کرد. دیدن این کلیپ را از دست ندهید.

تا کنون برای این ویدئو دیدگاهی نوشته نشده است.

اشتراک گذاری ویدئو

در دیدستان شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید

با دریافت اپلیکیشن اندرویدی دیدستان، در هر زمان، هر مکان و با هر سرعت اینترنت، از تماشای آنلاین ویدئو بر روی گوشی یا تبلت خود لذت ببرید.

طرز تهیه پیتزا بعلبکی لبنان
طرز تهیه پیتزا بعلبکی لبنان
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *