طرز تهیه پیتزای خانگی خوشمزه

دوره مقدماتی php
طرز تهیه پیتزای خانگی خوشمزه
طرز تهیه پیتزای خانگی خوشمزه

امتیاز دهید


3.5
از

788

پیتزا انواع بسیاری دارد که هر کسی معمولا یک نوع از آن را بیشتر می پسندد. یکی از این پیتزاها، پیتزا مخلوط است. شاید بپرسید پیتزا مخلوط چیست؟ پیتزا مخلوط پیتزایی است که همه عاشقش هستند! چرا که در پیتزا مخلوط سبک های مختلفی از تهیه پیتزا گنجانده شده است. در این مطلب بهترین پیتزا مخلوط ممکن را به شما آموزش خواهیم داد. چون این پیتزا را قرار است کاملا از پایه و تمام مراحلش را خودتان انجام دهید. البته نگران نباشید. ما کنارتان هستیم.

برای داشتن یک پیتزا مخلوط خوشمزه شرط اول داشتن یک خمیر پیتزای با کیفیت است که قرار است خودتان آن را باب میلتان آماده کنید. میتوانید خمیر پیتزای آماده تهیه کنید اما مسلما خمیر پیتزا خانگی تازه کیفیت و طعم بهتری دارد. شرط دوم یک پیتزای ایده آل؛ سس خانگی ای است که به شما تهیه آن را آموزش خواهیم داد. و شرط آخر تاپینگ یا موادی است که روی پیتزا می ریزید. البته مواد روی پیتزا را میتوانید به سلیقه خود کم و زیاد کنید یا تغییر بدهید. در ضمن علاوه بر طرز تهیه پیتزا مخلوط در این آموزش با نکات کلی تهیه پیتزا آشنا می شوید که میتوانید این نکات را برا ی تهیه هر نوع پیتزای دیگری استفاده کنید و لذت ببرید.

 

طرز تهیه پیتزای خانگی خوشمزه

دوره مقدماتی php

در یک کاسه متوسط آب، خمیر مایه، شکر و نمک را در یک کاسه کوچک به آرامی با هم مخلوط کنید. بهتر است آب حدودا در دمای 35.5 تا 37 درجه سانتی گراد باشد. مخلوط را به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که مایه خمیر به طور کامل حل شود بهم بزنید.

 

 

مقداری آرد روی سطح کار بپاشید و بقیه آرد را روی آن قرار دهید. به کمک دست و یا چنگال در میانه ی آرد، گودالی ایجاد کنید. میتوانید این مرحله و مراحل بعد از تهیه خمیر پیتزا مخلوط را به کمک میکسر انجام دهید و داخل ظرف میکسر را آرد بپاشید.

 

 

در گودالی که درست کرده اید، یک سوم از مخلوط آبی را که تهیه کرده اید، بریزید. خمیر را ورز دهید تا مخلوط آب با آرد ترکیب شود. سپس این کار را تکرار کنید و یک سوم دیگر از مخلوط آب را با آرد مخلوط کرده و به وزر دادن خمیر ادامه دهید. در نهایت یک خمیر چسبناک خواهید داشت.

 

 

ورز دادن خمیر پیتزا را به مدت ده دقیقه ادامه دهید. دست هایتان را حین کار به آرد آغشته کنید. وقتی احساس کردید خمیر سفت و چسبناک شده دست از ورز دادن بکشید. اگر تمایل دارید این کار را با میکسر انجام دهید؛ دقت کنید که سرعت میکسر پایین رو به متوسط باشد و این کار ده دقیقه طول بکشد.

 

 

کاسه ای بزرگ بردارید و در آن مقداری روغن زیتون بریزید. تمام سطح داخلی کاسه را با روغن زیتون چرب کنید. خمیر را در کاسه قرار دهید و کمی بغلتانید تا سطح خمیر به روغن آغشته شود.

 

 

روی کاسه را با یک سلفون بپوشانید و کاسه را در محلی با درجه حرارت 24 تا 29 درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت بگذارید تا خمیر پف کند. اگر محلی با این دما ندارید میتوانید فر را با دمای 65 درجه سانتی گراد یا 150 درجه فارنهایت روشن کنید و پس از گرم شدن خاموش کنید. کمی درب فر را باز بگذارید تا دمایش کمتر شود. سپس کاسه را درون فر بگذارید تا خمیر آماده شود.

 

 

خمیر را به دو بخش تقسیم کنید. هر بخش از خمیر پیتزا را روی سطح پوشیده شده از آرد بگذارید و به شکل گلوله توپ درآورید. میتوانید یکی از آن ها را در ظرف در بسته و در فریزر به مدت دو هفته نگه دارید و بعدا استفاده کنید. به خاطر داشته باشید خمیر منجمد، قبل از استفاده، باید به دمای محیط برسد.

 

 

در این مرحله از تهیه پیتزا مخلوط خانگی قصد داریم آماده کردن سس پیتزا را توضیح دهیم. برای تهیه سس پیتزا مخلوط ابتدا گوجه فرنگی ها را در یک کاسه متوسط بریزید و با پشت چنگال آن ها را خرد و له کنید. این کار را تا وقتی که گوجه فرنگی ها به شکل سوپ شوند ادامه دهید. میتوانید این مرحله را به جای چنگال با دست هم انجام دهید. بعد ظرف گوجه فرنگی ها را در کناری بگذارید.

 

 

روغن را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا داغ شود. پیاز ها را نگینی خرد کنید و در روغن داغ بریزید تا در چند دقیقه سرخ شود. به ماهیتابه سیر خرد شده را هم اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود. مراقب باشید چون سیر زود می سوزد.

 

طرز تهیه پیتزای خانگی خوشمزه

 

به ماهیتابه گوجه فرنگی له شده، پونه کوهی، پودر ریحان، شکر، نمک و فلفل را اضافه کنید. اجازه دهید مخلوط روی حرارت متوسط بپزد تا به آرامی به جوش بیاید.

سس پیتزا مخلوط خانگی شما باید به مدت 30 دقیقه بجوشد. سپس حرارت را کم کنید و نیم ساعت دیگر اجازه دهید جوش بخورد. اگر سس پیتزای شما 90 دقیقه هم روی حرارت باشد مشکلی پیش نمی آید و خوش طعم تر خواهد شد.

 

 

پس از این مدت، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود و به دمای محیط برسد. این سس را میتوانید به مدت یک هفته در یخچال و دو ماه در فریزر نگهداری کنید.

 

 

اگر احساس می کنید سس پیتزای شما خیلی غلیظ است میتوانید آن را در مخلوط کن بریزید تا رقیق تر شده و مواد پوره شوند.

 

 

میتوانید از پنیر موزارلا برای پیتزا استفاده کنید. پنیر پیتزا مخلوط را به شکل رشته های 6 میلیمتری برش بزنید. هم چنین میتوانید انواع پنیرها را با هم ترکیب کنید.

 

 

سوسیس ها را به کمک یک چاقوی تیز برش بزنید.

 

 

یک ماهیتابه را روی حرارت ملایم بگذارید. گوشت چرخ کرده را با روغن، نمک و فلفل تفت دهید تا به طور کامل قهوه ای رنگ شود.

 

 

پیاز و فلفل دلمه ای را حلقه ای برش بزنید. در ماهیتابه 5 تا 7 سانتی متر روغن بریزید و پیاز و فلفل را در آن تفت دهید. سپس پیاز و فلفل را از ماهیتابه خارج کنید و روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغنشان گرفته شود.

میتوانید از قارچ، زیتون سیاه و یا سبزیجات دلخواه دیگری هم در پیتزا مخلوط استفاده کنید.

 

 

برگ ریحان تازه را با دست به نوار های کوچکی خرد کنید. میتوانید از پونه و جعفری و هر سبزی دلخواه دیگری نیز استفاده کنید.

 

 

فر را روشن کنید و روی 230 درجه سانتی گراد یا 450 درجه فارنهایت تنظیم کنید تا به مدت 30 دقیقه الی 60دقیقه گرم شود. در این مدت مواد پیتزا مخلوط را آماده کنید. یک گلوله خمیری که آماده کرده بودید را روی میز بگذارید. خمیر را به کمک دست به یک دایره ی تخت تبدیل کنید. میتوانید این کار را به کمک وردنه انجام دهید. قطر خمیر بهتر است 6 میلیمتر یا کمتر باشد.  به طور مداوم خمیر را به سمت بیرون و با حرکت دایره ای صاف کنید. اگر خمیر دوباره کوچک شد، 5 دقیقه صبر کنید و بعد کار را ادامه دهید.

 

 

یک ورقه آلومینیومی را در سینی فر بگذارید و خمیر پیتزا را روی آن قرار دهید. به کمک یک لیسک مقداری روغن زیتون را روی خمیر پیتزا بزنید. این کار باعث می شود پیتزای تردی داشته باشید.

 

 

یک قاشق از سسی که تهیه کرده اید را روی خمیر پیتزا بریزید. با پشت قاشق سس را در مرکز پیتزا پخش کنید. 1.25 سانتی متر از لبه های پیتزا را خالی بگذارید.

 

 

در این مرحله از تهیه پیتزا مخلوط مواد را روی پیتزا بریزید. روی سس را با پنیر پیتزا پر کنید. گوشت، سوسیس ها، فلفل و پیاز را روی پیتزا قرار دهید.

 

 

پیتزا را داخل فر بگذارید تا به مدت 10 الی 15 دقیقه بپزد. وقتی پنیر پیتزا طلایی رنگ و خمیر آن طلایی مایل به قهوه ای شد میتوانید پیتزا را از فر خارج کنید.

اگر لازم بود بعد از 5 تا 7 دقیقه پیتزا را داخل فر بچرخانید تا کاملا حرارت ببیند.

 

 

پیتزا را از فر خارج کرده و چند دقیقه صبر کنید تا خنک  شود. وقتی به اندازه کافی خنک شد، پیتزا مخلوط را برش بزنید و نوش جان نمایید.

 

 

– اگر دوست دارید خمیر پیتزا برشته تر شود، قبل از شروع مراحل، خمیر را حدود 5 دقیقه در فر قرار دهید تا زیر آن شروع به طلایی شدن کند. سپس آن را از روی حرارت بردارید و شروع به چیدن تاپینگ کنید. البته اگر خمیر شما نازک است این کار را نکنید چون بیش از حد خشک می شود.

– برای خمیر پیتزای نازک بهتر است از آرد سفید استفاده کنید. ولی برای خمیر پیتزای ضخیم تر میتوانید از آرد سنگک استفاده کنید.

– معمولاً برای تهیه پیتزا توصیه میشود خمیر را روز قبل تهیه کنید و در کیسه زیپ دار داخل یخچال قرار دهید. چند ساعت قبل از زمان تهیه پیتزا آن را از یخچال بیرون بیاورید و در دمای اتاق بگذارید تا به آرامی گرم شود و ور بیاید.

 

 

 – این مطلب از سایت wikihow ترجمه شده است.

 

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

بصورت تجربی فهمیدم که اگه جای کالباس پپرونی استفاد بشه خیلی بهتر میشه

مرسی خیلی عالی بود

ممنونم عالی بود . من در ماکروفر سولاردام گذاشتم خیلی خوب در اومد . بازم ممنون

سلام..من از نانه اماده استفاده میکنم..گوشته چرخ کرده هم دوست ندارم.. اشکالی ک نداره؟؟؟؟

عاااااااااااااااااااااالی بود

سلام من سولاردوم دارم، با نون های حاضری چی شکلی می تونم پیتزا اماده کنم؟ یکیم پنیر من هیچ وقت کش نمیاد، اونو چیکارش کنم؟ من طبق دستور با خمیر اماده و پنیر فریز شده درست می کنم ولی …

سلام به جایی کالباس سوسیس بزنیم

با سلام
پیتزا رو درست میکنم ولی وقتی گاز میگیری پیتزا رو پنیرروش با همه مخلفاتش باگاز اول پراکنده میشن چیکار کنم که وقتی یه گاز از پیتزا میگیرم دقیقا همون قسمت بریده شه نه کل پیتزا تیکه پراکنده شه
اگه جواب رو به ایمیلم بفرستی ممنون میشم

خیلی خوشمزه بود
تشکر

من عاشق پیتزاهستم

فاطمه جان ممنون

باسلام و خسته نباشید
ممکن است پیتزاپپرونی راتوضیح دهید

عالی بودتشکر

میشه به جای گوشت چرخ شده از گوشت مرغ استفاده کرد؟

چیکار کتیم پنیر کش بره

عالی بود

عااالی.

نسیم جان
عالی بود تشکر

خیلی عالی بود تشکر

نوش جان.

بانو تو بی نظیری دمتگرم کدبانو…خیلی عالی بود ?❤

وای وای مرسی من میمیرم واسه پیتزا

خیلی ممنون (;

ببخشید این مال چند نفره
ممنون

برای 1 یا 2 نفر

مرسی عدیدم..حسسابی استفاده کردم

خواهش میکنم عزیزم

نیلوفر جان چرا پیتزایی که درست میکنم نرم نمیشه و خیلی صفته !!!! کمک !!؟!????

سلام عزیزم. درجه حرارت فر رو کمتر کن و مدت زمان بیشتری در فر قرار بده.

عالی بود ممنون خیلی خوش مزه بود

سلام میشه به جای کالباس از بادمجان یا کدو در پیتزااستفاده کرد؟

سلام عزیزم، بادمجون رو سرخ کنی بریزی بهتره. اما کدو رو میتونی خام رنده کنی بریزی. خیلیم خوشمزه میشه.

ممنون خیلی راه های خوبی بود

ممنون . من درست کردم واقعا خوشمزه شد ممنونم بابت آموزش عالی شما واقعا ممنون

من از سایت شما خیلی خوشم می اید می شه لطفا من را به اشتراک بگذارید وغذاهاتون را برام ایمیل کند.

ممنون مهدیه جان ، من ایمیلت رو ثبت کردم فقط باید از طریق ایمیلی که برات میاد فعالش کنی

خمیر پیتزا را چگونه به شکل بهتردرست کنیم
از من همیشه نون پیتزا صفت ویاهم خیلی نرم میاید باید کرسپی باشه
ممنون

http://irancook.ir/08/15/pitza-khamir-italiae/234/ اینم لینک تهیه خمیر پیتزا

عالی بود

دمت گرم عالیییییییی بود کوتاه ومفید

با سلام اگر کسی دستگاه فر را ندارد باید چه کند؟؟؟

گلناز جان برای پخت کیک و شیرینی از ماکروفر میتونی استفاده کنی ، برای پیتزا هم دستور تهیه پیتزا تابه ای رو امتحان کنی خیلی عالی درمیاد

سلام .ازوب سایتون کمال تشکر دارم .ممنون از راهنمایی تون.

خیلی خوب بود مرسی.

با تشکر از دستوراتتان ممنون

مرسی نیلوفر جون ما دانشجوییم تو خوابگاه فر نداریم چیکار کنیم برا پخت پیتزا مرســــــی عزیزم

عزیزم از پیتزا تابه ای میتونی استفاده کنی

پیتزا تابه ای چیه

خوب بود مرسی

ممنون

مرسی از آموزشتون.من عاشق آشپزی ام.پیتزام دوست دارم البته چون میخوام واسه شوهرم یه پیتزای خوشمزه درست کنم تو این سایت اومدم.ممنون

خواهش میکنم ماریای عزیز ، امیدوارم در کنار همسرت از پیتزای خونگی لذت ببری

سلام هر کار میکنم پیتزا ی خوبی در نمیشه خ میرش همون طور نرم و مواد روش هم ول میشه خلاصه پیتزا خوبی نیس البته با ماکرو ویو تهیه میشه لطفا همکاری کنید متشکرم

مریم جان در ماکروویو نمیشه پیتزای خوبی تهیه کرد ، حتی برای گرم کردن پیتزا هم مناسب نیست ، پیتزا تابه ای رو امتحان کن خوشمزه است

خمیر از ۱۵۰گرم بیشتر نباشه زدن رب به خمیر یادتون نره کالباس وقارچ را بریزید وبعد پنیر وروش فلفل وذرت

گشتم شد رفتم پیتزا فروشی جلوی خونمون ، یک بار درست کردم این پیتزا رو خیلی عالی بود من ١۵سالمه از بندر عباس هستم

ای شکمو ? خوشحالم خوب درستش کردی ، افرین

خیلی خوب بود ممنون واقعا از سایت خوبتون از این کمتر انتظار نمیرفت

ممنون مریم جان ، لطف داری عزیزم

عالی بود

ممنون لیلا جان

سلام وبتون خیلی خوشمزه است . به وب بنده هم سری بزنید . همواره شاد و سربلند باشید . با احترام ندا

ممنون ندای عزیز

سلام از شما ممنونم و یه سوال دارم من دانشجو هستم میخواستم بدونم پیتزا رو روی گاز هم میشه پخت؟

عزیزم به آموزش پخت پیتزا تابه ای که روی گاز تهیه میشه مراجعه کن ( بخش پیتزا )

میشه طرز پخت پیتزا بدون فر رو بگید ؟؟؟؟؟ ممنون

دوست خوبم به آموزش پیتزا تابه ای در بخش پیتزا مراجعه کنید

دستتون درد نکنه

ممنون

ممنون از توضیح عالیتون خیلی متشکرم

خواهش میکنم ونوس جان

از کمکتان متشکرم.

قابلی نداشت

مرسی

خواهش

ممنون

خواهش میکنم

خوب بود

ممنون

مرسی ازتون عالی بود

ممنون رضا جان

سلام عالی بود درست میکنیم ببینیم مزه اش همین طور عالی است که البته فکر میکنم عالی باشه

ممنون اعظم جان ، امیدوارم خوشت بیاد

بسیار خوب بود

ممنونم

مرسی

سلام وخسته نباشید . تصویرش که اشتها برانگیزه حتما خوردنش خالی از لطف نیست.از شما کمال تشکر رو دارم . آموزش هاتون واقعا فوق العاده و کاربردی هست امیدوارم همیشه ادامه داشته باشه و پیروز باشید

ممنون فاطمه جان ، مطمئن باش تا من هستم ایران کوک هم هست

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

پیتزا یکی از انواع فست فود هایی است که بسیار پرطرفدار است اگر شما ترجیح می دهید که پیتزا را در منزل تهیه کنید تا پایان این مطلب همراه ما باشید تا شما را با طرز تهیه پیتزا خانگی با دو روش مختلف آشنا سازیم.

پیتزا غذای کامل و خوشمزه ای است که شما می توانید آن را در منزل با استفاده از فر و بدون استفاده از فر تهیه کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه پیتزا خانگی را با این دو روش متفاوت مشاهده خواهید کرد.

برای تهیه پیتزا شما مجبورید که از مقدار زیادی پنیر پیتزا استفاده نمایید اگر شما می خواهید در پخت پیتزا هزینه کمی را متحمل شوید بهتر است که پنیر پیتزا را در منزل تهیه کنید. در ادامه این بخش طرز تهیه دو نوع پیتزا خوشمزه در منزل را مشاهده خواهید کرد.

اگر شما فر در دسترس دارید می توانید پیتزا مخلوط خوشمزه ای را در فر تهیه کنید. در ادامه روش پخت پیتزا مخلوط با فر را با بهترین روش به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.طرز تهیه پیتزای خانگی خوشمزه

قارچ : 500 گرم
گوشت چرخ کرده : 800 گرم
گوجه فرنگی متوسط : 4 عدد
سوسیس : 600 گرم
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق مرباخوری
پودر سیر : 1 قاشق مرباخوری
فلفل دلمه ای بزرگ : 3 عدد
فلفل قرمز : 1/2 قاشق مرباخوری
زردچوبه : 1 قاشق چای خوری
سس گوجه فرنگی تند : 3 قاشاق غذاخوری
پودر آویشن : 1 قاشق مرباخوری
پنیر پیتزا : به میزان لازم

خمیر پیتزا با توجه به مطلب آموزشی طرز تهیه خمیر پیتزا در منزل تهیه کنید. سپس فر را روی دمای 180 درجه تنظیم کنید تا به خوبی داغ شود.

گوشت چرخ کرده را در درون قابلمه با 1/2 استکان آب قرار دهید و بعد از این که گوشت مقداری گرم شد پودر سیر و فلفل قرمز و رب گوجه فرنگی و سس گوجه و فلفل و زرد چوبه و پودر آویشن را به گوشت اضافه کنید و همه این مواد را به خوبی با گوشت مخلوط کنید و به مدت 45 دقیقه همه این مواد را با حرارت کم بپزید.

بعد از مدت زمان ذکر شده قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و سپس تا گوشت کاملا سرد شود سوسیس ها را به شکل حلقه ای خرد کنید و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی ها را نیز به شکل نگینی خرد کنید.

بعد از این که خمیر پیتزا به خوبی عمل آمد خمیر را در درون قالب فر چرب شده باز کنید و روی خمیر پیتزا را سس بمالید سپس در لایه اول گوشت را بر روی خمیر پیتزا بریزید و بعد قارچ های خرد شده را بر روی گوشت بریزید و سوسیس ها را بر روی قارچ ها قرار دهید. در مرحله بعدی طرز تهیه پیتزا خانگی مخلوط مقداری پودر آویشن بر روی مواد پیتزا بپاشید و بعد فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را بر روی مواد قرار دهید و در نهایت پنیر پیتزا را بر روی پیتزا قرار دهید سپس قالب فر را به مدت 15 دقیقه در فر با دمای 180 درجه قرار دهید برای طلایی شدن سطح پیتزا گریل بالای فر را به مدت 2 دقیقه روشن کنید و بعد گریل فر را خاموش کنید و اجازه دهید که پیتزا با حرارت خود فر طلایی شود.

بدون استفاده از فر هم می توانید پیتزا را در منزل تهیه کنید. در این بخش روش پخت پیتزا خانگی بدون استفاده از فر را در اختیار شما همراهان عزیز و گرامی قرار داده ایم.

ماست : 1 پیمانه
تخم مرغ : 2 عدد
آرد : 3 پیمانه
بیکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری
نمک : 1/3 قاشق غذا خوری
روغن مایع : 4 قشاق غذا خوری

آرد و بیکینگ پودر و نمک را به خوبی الک کنید و ماست و تخم مرغ ها و روغن را در درون ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید سپس مخلوط آرد و نمک و بیکینگ پودر را به مخلوط تخم مرغ و ماست اضافه کنید و همه این مواد را با کمک قاشق به خوبی هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

بعد از این که خمیر پیتزا حالت چسبندگی به خود گرفت تابه مورد نظرتان را چرب کنید و خمیر را با کمک انگشتانتان در درون تابه پهن کنید توجه داشته باشد خمیر پیتزا باید نازک باشد. بعد از پهن کردن خمیر پیتزا در درون تابه درب تابه را به مدت 5 دقیقه بندید تا خمیر ا حرارت ملایم پخته شود.

پیاز : 1 عدد متوسط
گوشت چرخ کرده : 350 گرم
سیر له شده : 2 حبه
رب : 2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای : به میزان لازم
قارچ : 100 گرم
نمک و فلفل : به میزان لازم
پودر آویشن و پنیر پیتزا : به میزان لازم
گوجه فرنگی : 2 عدد

توجه داشته باشید که بهتر است مواد پیتزا را قبل از تهیه خمیر پیتزا آماده کنید و بعد از 5 دقیقه پخت خمیر پیتزا مواد را بر روی خمیر قرار دهید. ابتدا پیاز ها را خرد کنید و آن ها را در درون تابه با مقداری روغن به خوبی تفت دهید سیر له شده و گوشت چرخ کرده را به پیاز ها اضافه کنید.

بعد از این که مواد مخلوط شده به خوبی تفت خوردن نمک و فلفل و رب و یا هر نوع ادویه دلخواهی را به مواد مخلوط شده پیتزا اضافه کنیدو مواد را به همراه نصف استکان آب به مدت 15 دقیقه بپزید بعد از این که آب مواد تبخیر شد در درون تابه ای دیگر فلفل دلمه ای و قارچ خرد شده را با حرارت زیاد تفت دهید.

سپس گوشت جرخ کرده و فلفل دلمه ای و قارچ و گوجه فرنگی خرد شده و پودر آویشن و پنیر پیتزا روی خمیر پیتزا بریزید و درب تابه را به مدت 10 دقیقه ببندید و بعد از مدت زمان ذکر شده درب تابه را بردارید و دوباره به مدت 10 دقیقه دیگر پیتزا را حرارت دهید.

اگر می خواهید خمیر پیتزا خشک شود حرارت گاز را کمی بیشتر کنید ولی مراقب باشید که خمیر ته نگیرد و نسوزد.

در این مطلب طرز تهیه پیتزا خانگی را با دو روش متفاوت در اختیار شما کدبانوهای عزیز ایرانی قرار دادیم که امیدواریم از طرز تهیه این نوع پیتزا در منزل نهایت لذت راببرید. برای مشاهده آموزش پخت انواع پیتزا کلیک کنید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟


گیوه گلدوزی شیک و جذاب برای خوش پوش بودن در نوروز 98 طرز تهیه پیتزای خانگی خوشمزه



آداب و رسوم و فرهنگ مردم تایلند


راحت ترین اقدام برای تعمیرات لوازم خانگی در شب عید


چگونه عمر باتری موبایل و لپ تاپ را افزایش دهیم؟

دستتون درد نکنه خیلی خوب

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

پیتزا مخلوط محبوب ترین نوع پیتزا است که تقریبا هیچ محدودیتی در مواد آن وجود ندارد و می توانید نسبت به ذائقه خود موادی را اضافه و مواد دیگری را حذف کنید. در این دستور ما بهترین روش تهیه پیتزا مخلوط را برای شما اماده کرده ایم. مواد اصلی پیتزا مخلوط عبارتند از نان پیتزا ، قارچ ، کالباس ، سس کچاپ و پنیر پیتزا. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۲ نفر پیتزا مخلوط تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه پیتزا مخلوط در ادامه با همدوره همراه باشید.

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن تفت می دهیم تا پیاز نرم شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند سپس آویشن را به همراه نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه می کنیم.

مواد را با حرارت بسیار ملایم تفت می دهیم تا گوشت پخته شود ، سپس از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. در این مرحله کالباس را به صورت مکعبی ریز خرد می کنیم ، قارچ ها را به صورت حلقه ای با دقت خرد می کنیم.

فلفل دلمه ای را هم به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. چند عدد زیتون را هم به صورت حلقه ای خرد می کنیم. پس از آماده کردن خمیر پیتزا آنرا در ظرف مخصوص قرار می دهیم. رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن تفت می دهیم.طرز تهیه پیتزای خانگی خوشمزه

پس از اینکه رب گوجه فرنگی خوب سرخ شد آنرا روی نان پیتزا می ریزیم و با پشت قاشق روی نان پیتزا پخشش می کنیم. مقداری پنیر پیتزا روی رب گوجه فرنگی پخش می کنیم و پس از آن کالباس را به همراه گوشت چرخ کرده روی پیتزا می ریزیم.

در مرحله بعد قارچ را به همراه فلفل دلمه ای و ذرت روی پیتزا می ریزیم و در مرحله پایانی مقداری پنیر پیتز روی مواد می ریزیم. روی پنیر پیتزا مقداری زیتون ، فلفل دلمه ای ، قارچ و ذرت برای زیبایی روی پیتزا می ریزیم.

فر را باید از قبل روی درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا گرم شود. پس از اینکه مواد پیتزا آماده شد آن را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا رنگ پنیر طلایی شود. سپس پیتزا را به ۸ قسمت تقسیم می کنیم و با سس کچاپ سرو می کنیم.

پیتزا مخلوط

پیتزا مخلوط یکی از انواع پیتزاهای معروف و پرطرفدار در جهان است. همانطور که می دانید پیتزا یک غذای ایتالیایی است و جالب است بدانید پیتزا مخلوط تقریبا در هر کشوری با مواد متفاوتی تهیه می شود. مواد اصلی پیتزا مخلوط کالباس ، سس کچاپ و پنیر پیتزا هستند.

در این دستور ما از مخلوط گوشت چرخ کرده و کالباس استفاده کرده ایم که طعم بی نظیری به پیتز مخلوط می دهد. شما می توانید گوشت چرخ کرده را از دستور حذف کنید و یا اینکه در صورت تمایل می توانید به جای گوشت چرخ کرده از گوشت مرغ هم استفاده کنید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر پیتزا مخلوط تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری پیتزا مخلوط تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی پیتزا مخلوط با پارسی دی همراه باشید.طرز تهیه پیتزای خانگی خوشمزه

مواد لازم برای ۴ نفر

دستور پخت

ابتدا پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و درتابه اب روغن می ریزیم و روی حرارت کم اجازه می دهیم کمی داغ شود سپس پیاز را در روغن می ریزیم و تفت می دهیم تا نرم و گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم

و تفت می دهیم و آویشن ،نمک،فلف سیاه را نیز اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند.(اگر تمایل دارید که گوشت کاملا پخته شود می توانید کمی آب در تابه بریزید تا گوشت به مرور زمان کاملا مغز پخت شود و آب آن کاملا تبخیر شود )

پس از تفت دادن و تبخیر شدن آب گوشت ، حرارت زیر تابه را خاموش می کنیم و تابه را کنار می گذاریم. کالباس را روی تخته آشپزخانه به صورت مربع های ریز خرد می کنیم. قارچ ها را با مقدار کمی آب گرد و غبار آن را میگیریم

و بعد با کمک پارچه حوله‌ای ذرات سیاه روی آن را تمیز و درنهایت به آرامی و در زمان کوتاهی آبکشی میکنیم و روی تخته به شکل ورقه ورقه برش می زنیم.فلفل دلمه ای را می شوییم و روی تخته ابتدا و انتهای آن را با چاقو کاملا جدا می کنیم

و تخمه ها داخل آن را کاملا جدا می کنیم و از وسط نصف می کنیم و از طول یا عمودی آنها را برش می زنیم و سپس افقی برش می زنیم و می بینید که به صورت مربع های کوچک شده اند و چند عدد زیتون (به دلخواه)را نیز به صورت حلقه ای برش می دهیم.

فر را روشن می کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگرا قرار می دهیم تا گرم شود. پس از آماده کردن خمیر پیتزا یا اگر آماده خریداری کرده اید در ظرف مخصوص خمیر را می گذاریم و در تابه ای کوچک کمی روغن میریریم و کمی که داغ شد

رب گوجه فرنگی را کمی در آن تفت می دهیم و سپس روی خمیر می ریزیم و با پشت قاشق روی آن کاملا پخش می کنیم.آنگاه پنیر پیتزا را نیز روی سس پخش می کنیم و گوشت و کالباس را نیز روی پنیر می ریزیم و قارچ،فلفل دلمه ای و ذرت را نیز در لایه بعدی روی مواد پیتزا پخش می کنیم

و در آخر مجددا پنیر پیتزا روی مواد می ریزیم و برای شکیل تر شدن ظاهر پیتزا زیتون و کمی از فلفل دلمه ای و قارچ،ذرت می ریزیم. در پایان پیتزا را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا پنیر کاملا آب شود و رنگ آن طلایی شود.پس از پخت پیتزا را از فر خارج می کنیم و با سس کچاب نوش جان کنید. مطالب پیشنهادی

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه پیتزای خانگی خوشمزه

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

طرز تهیه پیتزای خانگی خوشمزه
طرز تهیه پیتزای خانگی خوشمزه
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *