طرز تهیه پاناکوتا قهوه و موز

دوره مقدماتی php
طرز تهیه پاناکوتا قهوه و موز
طرز تهیه پاناکوتا قهوه و موز



امتیاز دهید


3.4
از

37

 

 

دوره مقدماتی php

 

طرز تهیه پاناکوتا قهوه و موز

پاناکوتای قهوه

  

 

طرز تهیه : داخل کاسه ای 4 قاشق پودر ژلاتین را با مقداری آب مخلوط کنید و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا پودر ژلاتین نرم شود ( چند دقیقه روی بخار اب ژلاتین را هم بزنید تا یکدست شود ).

 

 

درون قابلمه ای شکر ، شیر و خامه را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا مواد داغ شوند سپس وانیل را اضافه نمائید ( دقت کنید داغ شود اما نجوشد ) ؛ مواد را نصف کنید و در 2 قابلمه جداگانه بریزید و به یکی از قابلمه ها پودر کاکائو و نصف ژلاتین را اضافه کنید و نصف دیگر ژلاتین را به قابلمه دیگر اضافه کنید.

 

 

داخل لیوان لایه لایه از مایه پاناکوتا بریزید ، هر لایه ای که ریخته شد 5 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا پاناکوتا خودش را بگیرد سپس لایه بعدی را اضافه کنید ( در این مدت میتوانید مایه پاناکوتا را روی حرارت بخار اب گرم نگهدارید ).

 

 

پودر قهوه فوری را با 1 قاشق چایخوری پودر قند و نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید سپس 1 قاشق ژلاتین را حل کنید و به آن اضافه نمایید ؛ لایه آخر را با قهوه ای که آماده کرده اید بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید تا پاناکوتا خنک و اماده سرو شود.

 

نکته : میتوانید بجای پودر قهوه فوری از نسکافه نیز استفاده کنید اما بهترین نوع قهوه برای روی پاناکوتا قهوه اسپرسو میباشد.

 

 

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

چندساعت باید بماند

حداقل 4 ساعت

عاشششق پاناکوتام
توضیحاتتون عالیه

به چقدر خوب توضیح دادید

ممنون از مطالب مفیدتون

سلام ممنون از سایت خوبتون ولی یه مشکل کاش میگفتیداین طرزتهیه واسه چند نفره!!!خیلی ممنون

حمیده جان اینجور دستورها مشخص نمیشه برای چند نفر مناسبه ! چون هم مقداری که یه نفر دوست داره میل کنه تفاوت داره و هم حجم لیوان ، در کل دستورهای سایت برای 4 نفر مناسبه

عالی بود مرسی

سلام ، اگه بخوایم با 5 تا ورق ژلاتین درست کنیم میشه مقیاس هارو بگید ؟

عاطفه جان فرمولش اینه : 1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین برابر با 1 ورقه ژلاتینی بزرگ یا 2 ورقه ژلاتینی کوچک

سلام منظورتون از خامه چ خامه ایه؟خامه صبحانه یا خامه قنادی؟ ممنون

تارا جان از هر خامه ای میتونی استفاده کنی ، برای این دسر خامه صبحانه بهتره

واقعا خوش مزه بود

طرز تهیه پاناکوتا قهوه و موز

با سلام.من این دسر رو درست کردم ولی وقتی یه لایه رو میریزی تا خودشو بگیره بقیه دسر سفت میشه اگه ممکنه راهنمایی کنید خیلی ممنون

زهرا جان هر وقت سفت شد روی حرا رت بخار اب قرار بده تا مجدد نرم شه اما دقت کن که حرارتش زیاد بالا نره و ولرم باشه

من درست کردم اصلا خوب نبود به زحمتش نمی ارزید ، سفت شد

مهسا جان اینکه شما درست کردی و خوب در نیومده که مشکل از دستور نیست عزیزم ، کمی حوصله و دقت میخواد ، خیلی از کاربران هم درست کردن و رضایت داشتن ، به نظرم یا پودر ژلاتین زیاد ریختی یا اینکه حرارت زیاد بوده و شیر تبخیر شده ، امیدوارم این بار خوب دربیاری

نوع خامه رو نگفتین؟ خامه فرم گرفته باشه یا خامه صبحانه؟

مهسا جان فرقی نداره ، از هر مدل خامه ای که دوست داری میتونی استفاده کنی چون شکل خامه اینجا مهم نیست بلکه طعم خامه است که مهمه عزیزم

خیلی خوب بود

فوق العاده بود

سلام مرسی عالی بود

واقعا عالی به توان بیشمار بود ممنون خیلی خیلی خیلی ممنون

سلام من درست کردم عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بود

با تشکر از تمام دسرها خوشم امد

ممنون شهرزاد جان

من عاشق یه دسر با قهوه بودم .ممنونم

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

طرزتهیه پاناکوتای قهوه مواد لازم پاناکوتای قهوه تهیه خانگی پاناکوتای قهوه


برای 3 نفر

افزودن به لیست خرید برای
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

نفر

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

طرز تهیه پاناکوتا قهوه و موز

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها – قهوه – سیروپ – اسپرسو ساز

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی – Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد

طرز تهیه پاناکوتا قهوه و موز
طرز تهیه پاناکوتا قهوه و موز
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *