طرز تهیه پاستا مرغ با سس سفید

دوره مقدماتی php
طرز تهیه پاستا مرغ با سس سفید
طرز تهیه پاستا مرغ با سس سفید

Загрузка…

Загрузка…

دوره مقدماتی php

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه پاستا مرغ با سس سفید

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه پاستا مرغ با سس سفید

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

طرز تهیه پاستا با مرغ و سس آلفردو صباح سلامتی میارهwww.sabahdairy.ir

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

پاستا غذایی است که به خاطر سریع درست شدن محبوب شده است البته مزه آن هم با سس گوجه فرنگی واقعاً دلچسب است، اما خوردن پاستا با سس سفید ممکن است نیازمند یک دستور آشپزی خاص باشد.

به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ اگر از خوردن پاستا با سس گوجه فرنگی خسته شده اید حتما این دستور تهیه پاستا که سس آن با شیر، آرد و کره درست شده است را امتحان کنید. درست کردن این غذا بسیار ساده است و تنها ۵ الی ۷ دقیقه زمان می برد: سس سفید خوش طعم و تازه را آماده کنید، سبزیجات را سرخ کنید، پاستا را بپزید و همه این ها را در نهایت با هم مخلوط کنید. به همین سادگی. با این دستور تهیه گام به گام پیش برویم.

زمان آماده سازی: ۷ دقیقه

زمان پخت: ۱۵ دقیقه

طرز تهیه پاستا مرغ با سس سفید

تعداد سرو: ۲ نفر

پاستا را یا طبق دستوری که روی پاکت توضیح داده شده بجوشانید و یا ۴ الی ۵ پیمانه آب را روی شعله متوسط گاز بجوشانید . وقتی آب شروع به جوشیدن کرد پاستاها را داخل آب بریزید و نمک را به آن اضافه کنید.

بگذارید ماکارونی ها به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه بجوشد اما مراقب باشید زیاد نرم نشود. برای این که تست کنید پاستاها پخته شده اند یا نه یک عدد بردارید و گاز بزنید. اگر فقط کمی سفت بود ماکارونی پخته شده اما اگر زیاد سفت بود پخته نشده و باید باز هم جوشانده شود.

ماکارونی ها را آبکش کنید.

در فاصله زمانی که پاستاها در حال پختن هستند ½ قاشق چای خوری روغن را داخل تاوه روی حرارت بالای گاز بریزید . سپس هویج، فلفل دلمه ای سبز و قرمز، کلم بروکلی خرد شده و نمک را داخل تاوه بریزید.

سبزیجات را هنگام سرخ شدن هم بزنید تا کمی پخته شود ولی باید حالت ترد خودشان را از دست ندهند. این کار به مدت ۲ الی ۳ دقیقه طول می کشد. سپس گاز را خاموش کنید و سبزیجات را به بشقاب منتقل کنید.

1 و ½ قاشق غذاخوری کره را داخل همان تاوه روی حرارت کم گاز گرم کنید. سپس ½ قاشق چای خوری سیر خرد شده را به روغن اضافه کنید.

1 قاشق غذاخوری آرد را اضافه کنید.

به مدت یک دقیقه دائما آن را هم بزنید.

1 پیمانه شیر را کم کم اضافه کنید و همینطور هنگام اضافه کردن شیر با هم زن هم بزنید.

به مدت ۱ الی ۲ دقیقه محلول را هم بزنید.

شعله گاز را کم کنید و همینطور هم بزنید تا محلول سس کمی غلیظ تر شود. این کار به مدت ۳ الی ۴ دقیقه طول می کشد و البته زمان آن بستگی به اندازه تاوه شما دارد. وقتی مخلوط سس همانطور که در تصویر نشان داده شده است به پشت قاشق چسبید یعنی غلیظ شده است.

¼ قاشق چای خوری پونه خشک، ¼ قاشق چای خوری فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک را به سس اضافه کنید.

هم بزنید تا فلفل و نمک داخل مواد حل شود.

سبزیجات سرخ شده و پاستا را به سس اضافه کنید.

سپس گاز را خاموش کنید و مواد را خوب هم بزنید.

اکنون پاستا آماده سرو است. آن را داخل بشقاب بریزید و در آخر کمی پنیر رنده شده به آن اضافه کنید و تا زمانی که گرم است میل کنید.

سس افتضاحی بود

خیلی ممنون بابت توضیحات کامل و واضح شما .

اپک تایمز

17 فروردین 1393

Temps de lecture : [est_time]

پاستا با سس آلفردو، (اپک‌تایمز)

 

مواد لازم برای ۴ نفر :

پاستای لوله‌‌‌‏ای شکل : ۷۰۰ گرم

طرز تهیه پاستا مرغ با سس سفید

فیلهی مرغ : ۵۰۰ گرم

شیر : ۲ پیمانه یا ۲ لیوان

آرد : ۶ قاشق سوپ‌خوری

خامه : ۳ قاشق سوپ‌خوری

پنیر پیتزا : ۱۵۰ گرم

قارچ : ۲۵۰ گرم

کره : ۵۰ گرم

روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه‌‌‌‏ی سس آلفردو :

ابتدا آرد را در شیر سرد حل کرده و روی شعله میگذاریم و آنقدر هم میزنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و به‌‌‌‏تدریج سس غلیظ شود. برای این مرحله حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان لازم است تا مخلوط خودش را بگیرد. سپس شعله را خاموش کرده و نمک و فلفل را اضافه می‌‌‌‏کنیم و در ظرفی جدا سس را داخل خامه می‌‌‌‏ریزیم تا خامه به‌آرامی گرم شود. سپس به تدریج خامه را به سس اضافه می‌‌‌‏کنیم.

طرز تهیه‌‌‌‏ی پاستا :

فیله‌‌‌‏های مرغ را آب‌‌‌‏پز کرده و به‌‌‌‏صورت نواری پرش می‌‌‌‏زنیم و در تابه‌‌‌‏ای با قارچ‌‌‌‏های خرد شده و کره کمی تفت می‌‌‌‏دهیم. سپس پاستا را به روش معمولی آب‌کش کرده و در ظرفی جدا نگه می‌‌‌‏داریم. بعد سس و روغن زیتون و فیله‌ی مرغ و قارچ را به پاستا اضافه می‌‌‌‏کنیم و هم می‌‌‌‏زنیم. در آخر پاستا را در ظرف مورد نظرتان کشیده و پنیر پیتزا را روی آن میریزیم تا آب شود. برای تزئین آن می‌توان از قارچ و سبزیجات معطر استفاده کرد.

اپک تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر می‌شود.



ایمیل:

شما با ثبت نام در هايپركلابز مي توانيد از مطالب گوناگون ، بخشهاي جذاب و تخفیف های ویژه استفاده نمایید، علاوه بر این در مسابقات شرکت کنید و جایزه بگیرید.

طرز تهیه پاستا مرغ با سس سفید
طرز تهیه پاستا مرغ با سس سفید
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *