طرز تهیه نعناع داغ آش رشته

دوره مقدماتی php
طرز تهیه نعناع داغ آش رشته
طرز تهیه نعناع داغ آش رشته

 

نعنا خشک

طرز تهیه نعناع داغ آش رشته

روغن

دوره مقدماتی php

ابتدا نعنای خشک را با دست، کمی نرم می کنیم و پس از این‌که روغن روی شعله کم فقط کمی گرم شد، نعنا را در آن می‌ریزیم و بعد از چند ثانیه آن را از روی شعله برمی‌داریم، زیرا اگر نعنا زیاد در روغن و روی آتش بماند می سوزد؛ رنگ آن سیاه می‌شود و عطرش از بین می‌رود. 

 

نعناع داغ یکی از پیش پا افتاده ترین طعم دهنده های خوراک های ایرانی است که حتی درست کردنش از نیمرو هم ساده تره واست . مقداری روغن در یک تابه ریخته و روی اجاق قرار بدین . دقت کنید روغن نباید خیلی داغ بشه . همین که گرم شد کافی هست. مقدار مورد نیاز پودر نعنا خشک رو داخل روغن داغ شده میریزیم . فقط یک بار هم زده و تابه رو سریع از روی اجاق بر میداریم. اگر روغن خیلی داغ باشه و یا مدت طولانی نعنا رو توی روغن تفت بدیم , نعنا به سرعت میسوزه و سیاه میشه و بوی بدی پیدا میکنه و تلخ میشه .اما گر خوب درست بشه , اسانس نعنا آزاد شده و رنگ سبز خوشرنگی پیدا میکنه. نکته : اگر میخواهید نعنا داغ شما خیلی خوش طعم تر بشه میتونین از پونه کوهی استفاده کنید .موقع درست کردن نعنا داغ به نسبت مساوی از پونه کوهی و نعنا خشک رو با هم مخلوط و به روغن اضافه کنید و ببینید چه عطر و بویی راه می افتد.

طبع نعناع گرم و خشک است.
برای سوءهاضمه می‎توان از عرق نعناع یا دم کرده نعناع بالای غذا استفاده کرد.
تابستان یک نوشیدنی خوب و سرد مفید نعناع می‎باشد ۱۰ گرم نعناع را در یک لیتر آب بجوشانید بعنوان یک نوشیدنی استفاده کنید. هر روز استفاده نشود.
از دم کرده نعناع مانند چای می‎شود استفاده کرد. روزی یک گرم و هر روز استفاده نشود.
برای جلوگیری از شپش، موهای خود را با جوشانده نعناع بشویید.
کسانی که کلسترول دارند بالای غذا و عصرها از دم کرده چای نعناع بمدت دو هفته در ماه بنوشند.
دمکرده نعناع غلظت خون را طبیعی می‎کند.
خوردن نعناع از بیماری یرقان جلوگیری می‎کند.
برای درد قلب و خفقان نعناع را با پرسیاوشان جوشانده ۱۰ صبح و ۵ عصر میل شود.
هنگام تهیه ترشی برای این که آن ترشی برای اعصاب زیان‎آور نباشد داخل آن نعناع بزنید.
برای تقویت اعصاب نان و پنیر و نعناع بسیار سودمند است.
اگر شیر در پستان جمع شد و بسته گردید نعناع را کوبیده با آرد جو مخلوط کنید به صورت ضماد روی آن بگذارید.
برای بواسیر نعناع را کوبیده به صورت ضماد بگذارید.
دم کرده نعناع باعث تقویت نیروی جنسی می‎شود.
در صورت بهم خوردگی مزاج و اسپاسم یا دل درد از دم کرده نعناع با نبات استفاده کنید.
کسانی که حالت تهوع آن ها به خاطر سردی مزاج می‎باشد از دم کرده نعناع همراه نبات استفاده کنید.
دم کرده نعناع برای افرادی که میگرن دارند مفید می‎باشد.
افرادی که رماتیسم دارند از دم کرده نعناع استفاده کنند.
برای درمان درد سیاتیک از دم کرده استفاده نموده و نعناع تازه را به صورت ضماد در محل درد بگذارید.

برای کسانی که در اثر خوردن غذا مسموم شده‎اند سیب‎زمینی را آب‎پز نموده با نعناع خشک مخلوط نموده بعنوان غذا میل کنند.
برای از بین بردن کرم‎های شکم نعناع را همراه انار ترش بخورید.
برای اگزما و خارش‎های جلدی و پوستی از دم کرده نعناع شستشو و نوشیده شود ۱۰ گرم در یک لیتر آب روزی سه فنجان میل شود.
کسانی که کم خون هستند از چای نعناع استفاده کنند.
برای رفع رطوبت‎های معده (گاهی اوقات رطوبت‎های معده به‎حدی می‎رسد معده را سرد نموده ترش می‎کنیم و گاهی اوقات بدون اراده آب از دهان بیرون می‎ریزد و بادگلو زیاد می‎گردد) برای درمان این بیماری نعناع و ترخون همراه آن نان میل کنید.
برای جلوگیری از مبتلا شدن به بیماری حصبه، مخصوصاً کسانی که از بیماران حصبه مواظبت می‎کنند در غذای روزانه خود نعناع را بگذارند.
کسانی که حالت‎های افسردگی دارند و دارای خستگی روحی و جسمی می‎باشند از چای نعناع استفاده کنند.
برای درمان قاعدگی دردناک از چای نعناع استفاده کنید.
جویدن نعناع موجب تسکین درددندان می‎شود.
کسانی که فشار خون آن ها پایین است از نعناع زیاد استفاده کنند.
برای رفع بوی بد دهان همراه غذا نعناع بخورید.
کسانی که دچار سرماخوردگی شده‎اند و برونشیت مزمن دارند ۱۰ گرم نعناع در ۵۰۰ سی‎سی آب بجوشانند و صبح ناشتا ۲ استکان میل کنند.
برای رفع سکسکه برگ نعناع را بجوید

 

 

 

دیدگاه

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

مواد لازم :رشته مخصوص آش 350 گرم الی 400 گرم سبزی آش 2 کیلو شامل تره و جعفری و گشنیز و اسفناج یا برگ چغندر سبزی مناسب آش رشته عدس یک پیمانه نخود و لوبیا مجموعا یک پیمانه پیاز داغ فراوان کشک غلیظ 5 الی 4 پیمانه نمک و فلفل به میزان کافی نعنا داغ و سیر داغ کمی

طرز تهیه : پیاز داغ و زردچوبه رو کمی تفت میدهیم و سپس حبوبات را که قبلا خیس کرده ایم با آنها به همراه آب مرغ یا گوشت می گذاریم کاملا بپزند . حبوبات خیس کرده زودتر می پزن و رنگشون هم تو غذا روشن تر میشه . بین دو انگشت فشار بدین اگه کاملا له شد وقت ریختن سبزیهاست .   بعد سبزی را تمیز کرده و شسته و خرد می کنیم و داخل حبوبات پخته شده می ریزیم و می گذاریم سبزی ها بپزند. رنگ سبزی که عوض شد موقع ریختن رشته است .سپس رشته را در آش می ریزیم و می گذاریم آهسته بپزد . اولش کمی آش رو آروم هم می زنیم . آش رو خیلی هم نزنین تا رشته ها خمیر و خرد نشوند . اگه رشته ها کاملا توی آش بپزن و جا بیافتن نیازی به اضافه کردن آرد نداریم . با پختن رشته – آب آش کشیده و کم میشه که باید در این بین کم کم بهش آب اضافه کنیم .آش نباید آبکی و نباید خیلی غلیظ باشه .وقتی رشته ها کاملا پختن ، اگه همه اعضای خانواده کشک رو دوست دارن کمی از کشک جوشانده شده رو بلافاصله پس از خاموش کردن شعله داخل آش میریزیم و مخلوط میکنیم . اگه همه اعضای خانواده کشک نمی خورن و یا مایلن با سرکه میل کنن از مخلوط کردن کشک داخل قابلمه آش خودداری کنین . نمک اون رو حالا بچشین . اگه دوست دارین تند بشه میتونین کمی فلفل و ادویه بهش بزنین . سپس آش رو در ظرف میکشیم و روی آنرا مجددا با کمی کشک ساده و زعفرانی و پیاز داغ و سیر داغ و نعناع داغ تزئین می کنیم .نکته : در آذربایجان توی آش رشته رب گوجه فرنگی هم میریزن . خیلی خوش مزه میشه . هم میشه توی آش ریخت و هم میشه با کمی روغن داغ روی آش رو باهاش تزیین کرد که دیگه به زعفرون هم نیازی نیست .رمز و راز یک آش رشته جا افتاده و خوشمزه رشته آشی خانگی

نام (اجباری)

آدرس پست الکترونیکی (اجباری است اما نمایش داده نمی‌شود)

آدرس سایت

طرز تهیه نعناع داغ آش رشته

تصویر امنیتی جدید

گالری هنری

میز, سفره میهمانی

Please publish modules in offcanvas position.

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

در این ویدیو به شما طرز تهیه نعنا داغ را آموزش می دهدهرچند به نظر ساده باشد اما در حین سادگی ترفند درست کردن ؛آن را باید بلد باشید.

برای ارسال نظر لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

در این ویدیو به شما طرز تهیه نعنا داغ را آموزش می دهدهرچند به نظر ساده باشد اما در حین سادگی ترفند درست کردن ؛آن را باید بلد باشید.

برای ارسال نظر لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

آش رشته يكي از پرطرفدارترين غذاهاي سنتي ايران است كه مخصوصا در ايام ماه مبارك رمضان پاي ثابت سفره هاي بيشتر منازل است. در اينجا طرز تهيه اين غذاي خوشمزه و مقوي…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

طرز تهیه نعناع داغ آش رشته

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Увійдіть, щоб повідомити про неприйнятний вміст.

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

طرز تهیه نعناع داغ آش رشته

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Увійдіть, щоб повідомити про неприйнятний вміст.

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

نعناداغ یکی از چاشنی‌ها در غذاهای ایرانی است که از سرخ‌کردن نعنا در روغن به دست می‌آید. آش رشته و عدسی از جمله غذاهایی هستند که با این چاشنی مصرف می‌شوند.

برای درست کردن نعناداغ، روغن را در تابه داغ می‌کنند، هنگامی که کاملاً داغ شد زیر آن را خاموش می‌کنند و نعنا را در تابه می‌ریزند و می‌چرخانند.

 طرز تهیه آش رشته با سبزی خشک آش رشته با گوجه فرنگی آش رشته برای ۲۰۰ نفر آش رشته دستور پخت آش رشته به انگلیسی آش رشته برای ۸ نفر آش رشته برای ۱۰ نفر تزیین اش رشته طرز تهیه آش رشته خوشمزه و نکات مهم در پخت آش رشته در بخش آشپزی روزگار آش رشته از معروف‌ ترین آشهای ایرانی است.

 

 

 

طرز تهیه نعناع داغ آش رشته

آش رشته را غالباً با کشک و گاهی با سرکه و حتی ترشی می‌خورند. بسته به عادت‌های خانوادگی از آش رشته به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی استفاده می‌شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه آش رشته خوشمزه و لذیذ را به شما آموزش دهیم.

 

 

مواد لازم آش رشته

  لوبیا چیتی     1 لیوان نخود     1 لیوان عدس     1 لیوان  لوبیا سفید      1 لیوان آرد گندم     1 قاشق غذاخوری  رشته آش     600 گرم پیاز داغ     1 لیوان سیر داغ     1/2 لیوان نعنا داغ     به مقدار لازم برای تزیین کشک     1 کیلو گرم  سبزی آش (تره،جعفری،گشنیز،شوید،اسفناج)      2 کیلو گرم

 

طرز تهیه آش رشته

حبوبات را برای کاهش نفخ ناشی از آن یک روز قبل خیس کنید و ۲ تا ۳ بار آب آن ها را عوض کنید و دور بریزید.پیازها را سرخ کنید و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ ها  را با زردچوبه کمی تفت دهید.نخود، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه بریزید و تا با هم پخته شوند. سپس عدس و سبزی خرد شده را هم به بقیه مواد آش رشته اضافه کنید.

 

 

یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد درون قابلمه اضافه کنید. سبزی که پخته شد رشته آش را اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به یکدیگر نچسبند. زمانی که از پختن رشته ها اطمینان پیدا کردید کشک را اضافه کنید. بعد از ۵ دقیقه گاز را خاموش کنید. و اجازه دهید که آش رشته کمی جا بیافتد.

 

 

نکات مهم در پخت آش رشته

  ۱ـ قابلمه باید گنجایش مواد را داشته و کمی بزرگتر از حجم آش رشته باشد تا رشته‌ها به هم نچسبد و خمیر نشود.

 

۲ـ سبزی آش رشته باید بدون ساقه بوده و درشت خرد شود تا آش رشته زیباتر به نظر آید.

 

۳ـ پیاز داغ داخل آش رشته نباید کم باشد تا آش بهتر جا بیفتد.

 

 5ـ رشته آش حتماً باید از نوع مرغوب تهیه شود.

طرز تهیه نعناع داغ آش رشته

 

۶ـ نمک آش رشته را بعد از اضافه کردن رشته و کشک می‌ توان تست کرد تا آش شور نشود.

 

 

۷ـ روغن داخل آش رشته باید به اندازه کافی باشد چون به جا افتادن آش کمک می‌ کند.

 

۸ـ کشک را در آش رشته نباید جوشاند چون تفاوت حرارت کشک و آش رشته باعث می‌ شود کشک ببرد. می‌توان آش را بدون کشک (برای کسانی که کشک نمی‌خورند) سرو کرد که در این صورت هم تفاوت رنگ سبزی، رشته و کشک بهتر نمایان می‌شود و هم آش رشته خوش‌ رنگ‌تر و زیباتر می‌شود.

 

۸ـ کشک حتماً باید ۲۰ دقیقه بجوشد (از نظر سلامتی و بهداشت غذا).

  • خواص روغن کرچک براي لک صورت
  •  

    ۱۰ـ حرارت کشک و آش رشته موقع مخلوط کردن با هم تقریباً یکی باشد تا کشک نبرد.

     

    ۱۱ـ برای درست کردن نعنا داغ ۲ قاشق روغن را داغ کرده نعنا خشک بریزید و فوراً خاموش کنید تا نعنا نسوزد.

     

    ۱۲- زمان جا افتادن آش رشته زمانی است که لعابی رقیق روی آش را بگیرد، آش رشته رو به ته گرفتن باشد و رشته، بوی خامی ندهد. در این زمان باید حرارت زیر آش رشته را خاموش کرد. البته زمان جا افتادن آش رشته بستگی به نوع رشته نیز دارد.

     

     

     نکات مهم و فوت و فن پخت آش رشته خوشمزه و جا افتاده طرز تهیه نعناع داغ آش رشته

     

    درست‌کردن یک آش خوشمزه، کاری هنرمندانه است. همه خانم‌ها آش درست می‌کنند، ولی بعضی از این آش‌ها حسابی جاافتاده و خوش عطر و بو است که نشان‌دهنده هنر خانم خانه‌دار می باشد.اگر شما هم می‌خواهید آشی لذیذ و خوش طعم‌ آماده کنید، بهتر است این نکات را در نظر داشته باشید:حبوباتی که برای پخت آش استفاده می‌شوند، باید خیس‌خورده باشند. خوب است حبوبات را از چند ساعت قبل(حداقل ۵ ساعت) در آب خیس کنید. خیس کردن حبوبات هم نفخ آن ها را می گیرد و هم باعث میشود زودتر پخته شوند.

     

    برای پخت آش، نخود باید زودتر و قبل از سایر حبوبات خیس شود، چون دیرپزتر از بقیه است و نفخ بیشتری هم ایجاد می‌کند.بعد از این‌که حبوبات را خیس کردید، چند دفعه آب آنها را عوض کنید. یادتان باشد حبوبات باید با آب سرد خیس شوند.برای این‌که نفخ آش اذیت‌تان نکند، می‌توانید حبوبات را دو بار بجوشانید و هر دفعه هم آب آن را عوض کنید و دوباره آب‌جوش بریزید. (زیرا ریختن آب سرد باعث دیرپز شدن حبوبات می‌شود) بعد از این‌که حبوبات مدتی جوشید، آب آن را دور بریزید تا نفخ حبوبات گرفته شود.

     

     

    اگر دوست داشته باشید میتوانید مقدار عدس را بیشتر درنظر بگیرید.برای اینکه در زمان خود صرفه جویی کرده باشید میتوانید حبوبات را به صورت جداگانه داخل زودپز بپزید.برای تهیه نعناع داغ ابتدا روغن را داغ کنید سپس چند قاشق نعناع خشک داخل روغن بریزید و کمی تفت دهید و سریع بردارید تا نعناع سیاه نشود.بهتر است سیر و پیاز را جداگانه با زردچوبه سرخ کنید و داخل آش بریزید.درصورت تمایل میتوانید در آخر کمی زعفران آب کرده و به آش اضافه کنید و یا در تزیین استفادکنید.سعی کنید به آش نمک نزنید زیرا هم رشته و هم کشک نمک دارد و با این کار ممکن است آش شور شود. در مرحله آخر پخت، آش را بچشید و اگر نمک آن کم بود مقداری نمک به آن اضافه کنید.

     

    برخی افراد دوست دارند که موقع طبخ آش در آن کشک بریزند در این صورت باید کشک را در آخرین مراحل پخت، داخل آش بریزید و مقداری از آن را هم برای تزئین روی آش نگهدارید. دقت داشته باشید که اگر از کشک به هنگام طبخ استفاده می کنید آش را کمی رقیق از روی شعله بردارید زیرا بعد از سرد شدن سفت تر می شود.اگر آش را با آب گوشت یا آب مرغ تهیه کنید، بسیار خوشمزه‌تر می‌شود.اگر آش‌تان رقیق شده، می‌توانید مقداری آرد را در یک لیوان آب سرد حل کنید و وقتی خوب حل شد، آن را داخل آش بریزید.

     

     

    به هنگام تزیین نباید آش خیلی داغ باشد زیرا وقتی کشک را روی آن میریزید به داخل آش نفوذ می کند.یک آش خوشمزه باید خوب جا بیافتد؛ پس آش را روی شعله ملایم بپزید و دائم آن را هم بزنید.یک راز برای خوشمزه تر شدن آش این است که از قلم استفاده کنید. بدین صورت که ابتدا قلم گاو یا گوسفند را در آب بپزید، سپس قلم را درآورده و حبوبات را بریزید و مراحل را انجام دهید.اگر مایل هستید که رنگ آش اصلا تیره نباشد بهتر است عدس را به صورت جدا بپزید و در آخر به آش اضافه کنید زیرا عدس باعث تیره شدن آش می شود. زیاد بودن سبزی هم از دیگر دلایل تیره شدن آش می باشد.

     

    آش رشته نذری , دستور پخت آش رشته خوشمزه جا افتاده , آش رشته با گوجه فرنگی و سبزی خشک

    آش رشته نذری , دستور پخت آش رشته خوشمزه جا افتاده , آش رشته با گوجه فرنگی و سبزی خشک

    آش رشته نذری , دستور پخت آش رشته خوشمزه جا افتاده , آش رشته با گوجه فرنگی و سبزی خشک

    آش رشته نذری , دستور پخت آش رشته خوشمزه جا افتاده , آش رشته با گوجه فرنگی و سبزی خشک

    طرز تهیه نعناع داغ آش رشته
    طرز تهیه نعناع داغ آش رشته
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *