طرز تهیه نان لواش با آرد برنج

دوره مقدماتی php
طرز تهیه نان لواش با آرد برنج
طرز تهیه نان لواش با آرد برنج

نان لواش خانگی

چون این نون با بکینگ پودر هست خیلی سریع میشه امادش کرد و نیازی نداره مثل نون لواشهایی که خمیر مایه دارن ۱ ساعت بزاریم خمیرشون ور بیاد

آرد :۲ پیمانه تقریبا
اب:۳/۴ پیمانه
نمک: نوک قاشق چای خوری
روغن: ۴ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر:یک قاشق چای خوری

طرز تهیه نان لواش با آرد برنج

دوره مقدماتی php

همه مواد خشک را اضافه می‌کنیم وسط مواد خشک را گود می‌کنیم و روغن اضافه می‌کنیم ، بعد اب ولرم را اضافه میکنیم
اب رو گرم میکنیم نباید داغ بشه فقط کمی گرم بشه کافی هست، بعد کم کم به مواد اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط میکنیم

تا خمیر یک دست به دست بیاید , خمیر باید نرم و لطیف باشه اگر اردتون زیاد باشه یا آبتون کم خمیرتون سفت می‌شه و در نتیجه نون‌هاتون خشک خواهد شد
اگر دیدید خمیر چسبناک هست کم کم بهش ارد اضافه کنید تا وقتی که دیگه چسبناک نباشه

حدود ۳۰ دقیقه روش رو یه پارچه‌ی نم دار می ندازیم تا خمیر ور بیاد،
بعد از۳۰ دقیقه از خمیر گلوله‌های اندازهٔ نارنگی بر می‌داریم و کنار میذاریم

سطح کارمون را آرد میپاشیم و با کمک وردنه گلوله‌ها را باز میکنیم

تا جایی که میتونید خمیر را با وردنه نازک کنید
ماهی تابه تفلون یا چدن را داغ کنید و خمیر رو بپزید البته بدون روغن

ماهی تابه باید داغ بشه و بعد حرارت رو بزارید روی متوسط و دیگه کم و زیادش نکنید بعد خمیر رو بندازید توی ماهی تابه
میبینید که خمیر شروع میکنه به حباب زدن های ریز و درشت
اگر نونهاتون مثل عکس موقع پخت حباب نزد پس خمیرتون سفت شده و نونهاتون خیلی سفت میشه بهتر هست ادامه ندید و خمیر رو مستقیم به سطل اشغال هدایت کنید
وقتی یک طرف خمیر کمی قهوه ای شد و خالهای قهوه ای به خودش گرفت طرف دیگه خمیر رو برگردونید تا طرف دیگه نون هم بپزه

نانها وقتی که خالهای قهوهای به خود گرفتن یعنی پختن

نکته مهم اینکه بلا فاصله بعد پخت و خنک شدن نانها, انها را داخل جا نونی بگذارید تا خشک نشود

اگر بعد پخت نانها احساس کردید که خشک هستند نگران نباشید اگه در جا نونی بگذارید بعد ۲-۳ ساعت کاملا نرم میشوند

میتونید نان ها رو درون پارچه و پلاستیک به مدت چند روز نگه دارید و استفاده کنید

 

دیدگاه

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

اشتراک گذاری

دانلود

گزارش

دیدگاه

نمی پسندم

طرز تهیه نان لواش با آرد برنج

می پسندم

طرز تهیه و پخت این نان بسیار ساده و راحت بوده و هر کسی میتوانید در منزل خود این نان رو بصورت روزمره تهیه کند.

این نان قابل استفاده تا دو روز بوده و فقط با گرم کردن نان میتوانید از مزه آن مثل نان تازه لذت ببرید.

مواد لازم

آرد یک پیمانه

آرد سفید همه منظوره و یا آرد مخصوص پخت نان و یا آرد قهوه ای

روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری – میتوانید از هرنوع روغنی استفاده کنید ترجیحا روغن گردو، بادام، کنجد و یا فندق.

نمک یک قاشق چایخوری

طرز تهیه

ابتدا نمک را به آرد اضافه کرده و با دست آنرا با آرد کاملا مخلوط کنید

سپس ۲ قاشق از ۳ قاشق روغن مایع را به آرد اضافه کنید و با دست کاملا با آرد مخلوط کنید

همینطور که در حال ورز دادن و مخلوط کردن آرد هستید آب را کم کم و قاشق به قاشق به آرد اضافه کنید و آرد را ورز دهید تا شکل خمیر بخود بگیرد

دقت کنید که آب را به یکباره و زیاد اضافه نکیند چراکه ممکن است خمیر خراب شود.

آنقدر به ورز دادن خمیر ادامه دهید تا خمیر بصورت یک گلوله نرم و یکدست دربیاید

برای کاملا یکدست کردن خمیر آخرین قاشق روغن مایع را در این مرحله به خمیر اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر کاملا صیقلی و صاف شود.

پس از آماده شدن خمیر روی آنرا پوشانده و برای ۱۵ دقیقه کنار بگذارید

پس از ۱۵ دقیقه زمان درست کردن گلوله های کوچکتر از خمیر برای تهیه نام میباشد برای این منظور تکه های کوچک را از خمیر جدا کرده و با استفاده از دستان خود آنرا به بصورت گلوله های گرد دربیاورید. پس از آماده شدن هر یک گلوله خمیر آن را به آرد آغشته کنید و کنار بگذارید تا حالت چسبندگی آن از بین برود. پس از آماده شدن تمام گلوله ها وقت پهن کردن و بشکل نان درآوردن گلوله های خمیر است. برای این منظور روی سطح صافی را آرد پاچیده و گلوله خمیر را روی سطح قرار داده و روی گلوله خمیر را نیز آرد پاچیده و استفاده از یک وردنه خمیر را پهن کنید. پهنا و نازکی نان بسته به میل خودتان دارد. در حین پهن کردن خمیر، رو و زیر خمیر را آرد بپاچید تا از چسبندگی جلوگیری کنید

برای پختن هر عدد گلوله خمیر پس از پهن کردن آن دو عدد از شعله های گاز را روشن کرده و تا آخر زیاد کنید. روی یکی از شعله های گاز یک تابه مسطح گذاشته و اجازه دهید داغ شود. روی شعله دیگری یک عدد زیر گازی فلزی و یا شعله پخش کن قرار دهید و اجازه دهید کاملا داغ شود.

در مرحله اول خمیر پهن شده را روی تابه مسطح قرار دهید و اجازه دهید بپزد. به محض دیدن تشکیل شدن حبابهای ریز روی خمیر وقت پشت و رو کردن نان است. نان را پشت و رو کنید و اجازه دهید به مدت ۵ تا ۷ ثانیه سمت دوم نان بپزد. پس از این مدت نان را روی شعله دیگری که زیر گازی فلزی قرار دارد منتقل کنید. پس از منتقل کردن نان به شعله دوم میبینید که نان شما شروع به باد کردن و پختن میکند. پس از ۵ ثانیه دوباره نان را روی زیر گازی فلزی پشت و رو کنید و ۵ ثانیه دیگر طرف دیگر نان را روی زیر گازی فلزی بپزید و پس از آن نان را از روی شعله بردارید. اگر خواهان برشته شدن بیشتر نان هستید میتوانید نان را مدت زیادتری روی زیر گازی فلزی نگه دارید.

تا کنون برای این ویدئو دیدگاهی نوشته نشده است.

اشتراک گذاری ویدئو

در دیدستان شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید

با دریافت اپلیکیشن اندرویدی دیدستان، در هر زمان، هر مکان و با هر سرعت اینترنت، از تماشای آنلاین ویدئو بر روی گوشی یا تبلت خود لذت ببرید.

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه نان لواش با آرد برنج

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

http://ashpazbashy.com/s/56

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

معرفی محصولات بدون گلوتن

 

لیست محصولات تولیدی شرکت نان و شیرینی سلیاکبه شرح ذیل می باشد :

گروه نان ها :

نان سنتی مسطح ، نان حجیم غنی شده ، نان صبحانه گردویی ، نان شیرمال ،

طرز تهیه نان لواش با آرد برنج

نان باگت ساندویچی و همبرگری

گروه کیک ها :

کیک خرمایی با گردو و کنجد ، کیک کاکائویی ، کیک پرتقالی ، کیک تولد

و دیگر طعم های دلخواه

 

گروه شیرینی ها :

شیرینی پاتریسی ، شیرینی برنجی ، شیرینی گردویی ، شیرینی کنجدی 

 

گروه بیسکویت :

بیسکویت پرتقالی ، نارگیلی ، سبوس دار

گروه محصولات خارجی :

ماکارونی در شکل های مختلف ، پاستیل ، شکلات 

گروه محصولات آردی :

آرد نان غنی شده ( قابلیت تهیه نان لواش ، نان حجیم و خمیر پیتزارا دارد )،

آرد کیک ، آرد برنج و …

لطفا جهت هرگونه سفارش از روز شنبه تا چهارشنبه با شماره های 09124971371-09383403608 تماس حاصل فرمایید .

 

                                                                                                

نام و
نام خانوادگی : محسن عباسی                                                                                                              

سال
تولد: 1354                                                                                                               

رشته تحصیلی : مهندس شیمی گرایش صنایع غذایی از دانشگاه سراسری محقق

سوابق شغلی :

2.      مسئول فنی و سرپرست آزمایشگاه شیمی و میکروبی شرکت شوکوپارس

         مسئول کارگاه پخت نان در شرکت پارس مینو

3.      نماینده و رابط شرکت در معاونت غذا و دارو و موسسه استاندارد و
تحقیقات صنعتی ایران

ک      کارشناس فنی آب در شرکت داروسازی جابربن حیان

4.      کارشناس واحد Q.C در شرکت
داروسازی تهران شیمی جهت انجام آزمایشهای شیمیایی مواد اولیه غذایی و دارویی

 مهارتها:

–         
تجربه و
آشنایی با انواع مواد اولیه صنایع غذایی و دارویی

–         
تجربه در
امر تولید نان ، کیک ، انواع شکلات ، اسنک و …

–         
تجربه در
انجام آزمونهای شیمیایی ، میکروبی و فیزیکی مواد غذایی و دارویی

–         
آشنایی
در راه اندازی خطوط تولید صنایع غذایی و عوامل وابسته

–         
تجربه
تئوری و عملی در روشهای مختلف تصفیه آب آشامیدنی ، صنعتی و تاسیسات وابسته

          تسلط بر دستگاههای اسپکتروفتومتری و آنالیز دستگاهی (GC-HPLC-UV,…)در صنایع غذایی و دارویی

طرز تهیه نان لواش با آرد برنج

سوابق پژوهشی :

·        
ترجمه
متون BP و usp جهت تهیه sop  و مستند سازی (documentation) صنایع غذایی و دارویی

·      همکاری
با موسسه استاندارد تحقیقات صنعتی ایران در تدوین و اصلاحیه استاندارها صنعت غذا
در سال 1387

تحقیق
و برسی در روش بازیافت آب های مصرفی در دستگاه ها و ماشین آلات داروسازی

تحقیق و پژوهش در زمینه تهیه نان و محصولات بدون گلوتن از سال 1389 تا کنون

ارائه طرح تولید نان و محصولات بدون گلوتن به روش صنعتی در پژوهشکده علوم و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران

با توجه به جواب آزمایش فوق محصولات گروه نان و شیرینی سلیاک بدون گلوتن بوده و این آزمایش به صورت دوره ای هر 6 ماه یکبار تکرار می شود این جواب مربوط به آخرین سری آزمایش بوده است

متاسفانه بدلیل هزینه بر بودن این گونه آزمایشها بسیاری از شرکت های تولید کننده از انجام آن خوداری

می کنند.

بيماردراين شرايط دچارسوء هاضمه و عدم توان جذب ويتامينها و مواد مغذی موجود در غذا می گردد که اين امرموجب کاهش وزن و ظهور علائم ناشی ازکمبود ویتامین در بدن می شود.

طرز تهیه کالباس بدون گلوتن

طرز تهیه سوسیس بدون گلوتن

طرز تهیه همبرگر بدون گلوتن

این نان بدلیل داشتن ویتامین های گروه B و فیبرهای گیاهی مانع از نوسانات قند خون می شود و با مصرف این نان زمان سیری طولانی تری خواهید داشت .

موارد مجاز شامل :

 اين نان غنی از فيبرهای رژيمی ، مواد مغذی و ويتامين ها بويژه گروه B همراه با امگا ٣ می باشد اين نان می تواند به تنهای به عنوان يک وعده غذايی مصرف شود.

عکس سایر نانها را در ادامه مطلب ببینید

کيک رژيمی :

اين کيک با وجود طعمی لذيذ و بافتی نرم بدون استفاده از تخم مرغ ، شير و در صورت لزوم بدون شکر نيز تهيه می گردد.

برای دیدن عکس سایر کیک ها و شیرینیها به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

طرز تهیه نان لواش با آرد برنج
طرز تهیه نان لواش با آرد برنج
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *