خانهموبایل
طرز تهیه کنجد عسلی
طرز تهیه معجون کنجد و عسل
مواد لازم برای کنجد عسلی :
طرز تهیه کنجد عسلی :
کنجد را دو دقیقه داخل یک قابلمه تفت بدهید تا از خامی دربیاید.
تابه را چرب کنید شکر و عسل را بریزید تا کاملا آب شوند. کنجد را اضافه کرده (آنقدر کنجد بریزید که شهدی به چشم نیاید) هم بزنین با قاشق چوبی تا وسط ظرف جمع شود.
صبر کنید یکم از داغی بیفتد بعد مواد را سریع داخل سینی که پلاستیک یا سلفون کشیدید و چرب کردید بریزید. حسابی با پشت قاشق تمیز و چرب شده آن را صاف کنید یا با وردنه چرب شده اینکار را بکنید.
حالا با چاقوی تیز خط عمیق بیندازید و از همان محل آن را بشکنید.
این کنجد عسلی نه سفت است و نه نرم که به دندان بچسبد. حتما آن را امتحان کنید بسیار عالی و مقوی است.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
پخت انواع کیک و شیرینی
تخمین قیمت خانه با کد پستی
خانه ایده آل خودبرای خرید یااجاره راپیداکن
پیراهن زنانه با طرح های متنوع و زیبا
کاملترین وارزان ترین بلیطهای زمینی وهوایی
ست خانگی دخترانه وپسرانه درمدلهای متنوع
لباس بچگانه شیک با قیمت مناسب
سامانه جستجوی آنلاین ملک
رزرواسیون آنلاین هتل/تضمین کمترین قیمت
دنبال خانه ایدهآل خود میگردید ؟
اکازیون های خرید،فروش رهن و اجاره مسکن
مجرب ترین وکلا طلاق فوری با کمترین هزینه
طرز تهیه معجون کنجد و عسل
خرید شمع های مناسب برای تزئین میز شام
Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2020
کنجد یکی از دانه های پرخاصیت است که خواص فراوانی دارد این دانه های پر ارزش
برای کودکان بسیار مفید خواهد بود کنجد عسلی یکی از شیرینی ها و میان وعده های خوشمزه
و مفید است در ادامه مطلب پرشین وی طرز تهیه کنجد عسلی را برای شما آماده کرده ایم
آموزش تهیه کنجد عسلی را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم, با ما همراه باشید.
مواد لازم:
شکر:۳ قاشق غذا خوری فشرده عسل: ۳ قاشق غذا خوری کنجد: ۱ پیمانه
طرز تهیه:
۱٫کنجد رو بریزید داخل سینی فر بزارید روی ۳۵۰ درجه فارنهایت
تا کنجدها رنگشون عوض بشه و تست بشن وکمی
طلایی بشن .
زیاد نزارید که رنگشون عوض بشه فقط طلایی بشن کافیه.
قهوه ای بشه رنگشون مزشونم بد میشه و در نتیجه شیرینیهاتون هم بد مزه و تلخ میشن.
۲٫یک کاغذ روغنی داخل سینی پهن کنید و روش رو کامل کره بمالید بزارید کنار
طرز تهیه معجون کنجد و عسل
۳٫زیاد کره نزنید فقط کمی چرب بشه کافیه .
۴٫شکر و عسل رو بزارید روی حرارت متوسط و مدام هم بزنید تا وقتی که شکر اب بشه به مدت
تقریبا ۵ دقیقه بزارید روی حرارت باشه تا وقتی که مواد بجوشه و حباب بزنه کنجد رو اضافه کنید و
با قاشق چوبی خوب مخلوط کنید.
۵٫بلافاصله بریزید توی سینی روی کاغذ روغنی و صافش کنید سعی کنید به هم فشارشون بدید و یک جا جمع
کنید و با وردنه روش رو صاف کنید بعد با یک چاقوی بلند برشش بدید .
میتونید مستطیل یا مربع برشش بدید
۶٫بعد دست نزنید و بزارید تا کاملا خنک بشن و بعد از هم جداشون کنید
۱٫کنجد یکی از بهترین دانههای روغنی است؛ دانههای کنجد
به رنگهای سفید، خاکستری و سیاه است که نوع سفید
این دانهها از همه مرغوبتر است.
۲٫کنجد منبع غنی از پروتئین است و ارزش غذایی بالایی دارد.
هر قاشق غذاخوری کنجد تأمین کننده ۱۴ درصد از نیاز روزانه بدن
به کلسیم است؛ مصرف ۵۰ گرم کنجد، ۲۵
درصد از نیاز روزانه به اسید فولیک را بر طرف میکند.
۳٫این دانه منبع گیاهی آهن است که برای رفع خستگی مفید است
همچنین مصرف این دانه گیاهی برای افرادی که
به کمخونی فقر آهن مبتلا هستند بسیار مؤثر است.
۴٫دانه کنجد دارای ۲۰ تا ۲۵ درصد پروتئین، ۵۰ درصد چربی
و به نسبت مساوی اسیدلینولئیک و اولئیک است.
کنجد از منابع بسیار مفید برای جذب آهن، روی و کلسیم به شمار میآید.
دلگرم / باشگاه خبرنگاران جوان
Copyright (c) 2006-2019 persianv.com All Rights Reserved
© باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت persianv.com مجاز میباشد .
معجون کنجد و عسل یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین خوراکی های عسلی است. تهیه این معجون بسیار ساده است و شما به راحتی با صرف زمان کمی می توانید این معجون بی نظیر را تهیه کنید.این معجون از گذشته تا به امروز بهعنوان یک تقویت کننده حافظه مورد شناخت قرار گرفته و هم اکنون نیز از خواص آن در طب سنتی اسلامی استفاده می شود. امام صادق علیه السلام در مورد این معجون و تأثیر آن بر افزایش حافظه تاکید فراوان داشته اند.با دلگرم همراه باشید.
طرز تهیه معجون کنجد و عسل
مخلوطی از عسل و کنجد را اگر هر روز مصرف کنیم برای سلامت کلی انسان بسیار مفید است علاوه بر خاصیت آن عطر و طعم شگفت انگیز دارد.این ترکیب اغلب در رژیم های غذایی و در بسیاری از رژیم غذایی مدیترانه ای وجود دارد.
کنجد بسیار مفید است و یک منبع ایده آل از ویتامین ها و مواد معدنی است: آهن، منیزیم، کلسیم، منگنز، مس و فسفر است. این شامل اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 و مقدار زیادی از ویتامین های E، A و گروه B است.
این گیاه خستگی فکری را کاهش داده و بهترین غذا برای افرادی است که باید کارهای فکری مانند طراحی و درس خواندن انجام دهند. لیستین موجود در کنجد یک نوع چربی حاوی فسفر است که نه تنها یکی از ضروری ترین مواد مورد نیاز اعصاب است بلکه مغز و غدد بدن نیز نیاز زیادی به آن دارند حتی تقویت حافظه انسان نیز نیاز زیادی به این ماده دارد. 28 درصد مغز را لیستین تشکیل میدهد و مغز انسان بیش از سایر حیوانات از این ماده تشکیل شده است لذا راز موفقیت و پیشرفتها مرهون همین لیستین است.مقدار خوراک طبی آن برای هر نفر معمولی ۱۵ گرم است. البته در خوردن آن نباید زیاده روی شود زیرا کنجد دیر هضم است و افراط در خوردن باعث خارش اعضا و بوی بد دهان میشود.برای خنثی کردن این آثار نامطلوب باید کنجد را با مکملهای دیگری مانند عسل مصرف کرد.
نتیجه آزمایشها و تحقیقات دانشمندان، نشان دهنده این است که عسل نقش به سزایی در تقویت حافظه دارد. وجود ویتامین D موجود در عسل کلسیم و فسفر بدن را تنظیم میکند، در نتیجه حافظه تقویت میشود. از طرفی صمغ موجود در عسل نمیگذارد جدار عروق سفت شود و آن را نرم نگه میدارد و در نتیجه مواد غذایی بهتر به مغز و اعصاب میرسد و مطالب بهتر در حافظه میماند.
مقداری زعفران دم کرده را به عسل و کنجد( 1 قاشق غذاخوری کنجد را با 1 قاشق غذا خوری عسل مخلوط کنید تا مثل حلوا شود) اضافه کرده خوب بهم بزنید. البته مقدار زعفران نباید آنقدر زیاد باشد که عسل را شل کند. مثلا یک قاشق غذاخوری زعفران برای یک شیشه کوچک کافی است. نیم ساعت که از ترکیب این مواد گذشت کنجدها روی معجون میآیند و فقط هنگام مصرف آن را خوب بهم بزنید و روزی یک قاشق از این معجون مقوی، مفید و در عین حال کم کالری را بنوشید.این مقدار دارای حدود 150 کالری، 8 گرم چربی، 21گرم کربوهیدرات ، 1 گرم فیبر، و 3 گرم پروتئین دارد.بهترین زمان مصرف آن در صبح با معده خالی است انرژی کافی را برای روز آینده تامین میکند.
مخلوط کنجد همراه با عسل خاصیت درمانی بسیار زیادی دارد. تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش میل شیرینی جات، یبوست را درمان می کند، مشکلات معده را تسکین می دهد، و برای ورم معده، کولیت و زخم , تقویت استخوانها,افزایش استقامت بدن و سلامت پوست و مو و تقویت حافظه بسیار مفید است.
در کنار کنجد، عسل نیز از دیرباز بهعنوان یک دارو و ماده غذایی استفاده میشود. عسل یک ماده شیرین طبیعی است که بهوسیله زنبورهای عسل از شهد گلها، ترشحات بخشهای زنده گیاهان و یا مواد دفعی حشرات که ناشی از مکیدن بخش زنده گیاهان ( عسلک) میباشد، تولید میشود. در سالهای اخیر بیش از ۲۰۰ ترکیب مفید در عسل شناساییشده است، عسل یک محلول فوق اشباع قندی است که فروکتوز و گلوکز مواد اصلی تشکیلدهنده آن میباشند. عسل همچنین حاوی مواد معدنی، پروتئین، اسیدهای آمینه آزاد، آنزیم و ویتامین میباشد.
آنتیاکسیدانها به عنوان مهمترین ترکیبات موجود در عسل نقش مهمی در حفاظت از موجودات زنده در برابر انواع آسیب ها دارند و از بروز بسیاری از بیماریهای مزمن مانند سرطان، بیماریهای قلب و عروق و دیابت پیشگیری میکنند. علاوه بر این عسل خواص ضد میکروبی داشته و از فساد ترکیبات غذایی میکاهد. سالهاست که مصرف انواع معجونها به شکل ترکیب مواد مغذی متفاوت و سالم به دلیل اثرات تقویتکنندهای که دارند، رواج دارد؛ اما متأسفانه امروزه شاهد آن هستیم که نسل جوان میان وعدههای ناسالم باارزش غذایی کم و انواع اسنکها را جایگزین معجونهای اصیل ایرانی کردهاند.
با توجه به توضیحات ذکرشده در رابطه با عسل و کنجد، ترکیب این دو ماده غذایی به شکل انواع معجونها، برخلاف خوراکیها و اسنکهای موجود در بازار با مقادیر زیاد طعمدهنده، رنگ مصنوعی و مواد نگهدارنده میتوان میانوعدهای مطابق با سلیقه ایرانی تهیه کرد. محصولات متنوع شرکت عقاب از قبیل کنجد، ارده و کرم کنجد جایگزینهای مناسبی در تهیهی انواع این معجونها است.
کنجدهای ساده و برشته عقاب در بستهبندیهای ۲۰ و ۱۲۰ گرمی و همچنین ۵ کیلوگرمی مطابق با استانداردهای روز دنیا و زیر نظر متخصصین شرکت عقاب تهیه و به بازار عرضه میشوند که از ترکیب آنها با عسل و افزودن طعمدهندههای دیگری همچون زعفران، زنجبیل یا دارچین بهدلخواه میتوان میان وعدهای مقوی و خوشطعم تهیه کرد. متخصصین مجرب عقاب همواره در تلاشاند تا ترکیبات غذایی متنوع بر پایه کنجد را برابر با استانداردهای ملی و جهانی تولید و در اختیار ایرانیان قرار دهند تا بتوانند انتخابهای غذایی سالم را در جامعه ترویج دهند.
خواهشمنديم اگر سوال يا نکتهاي براي مطلب کنجد و عسل
در ذهن شما باقي مانده است، آنرا در قسمت نظرات با ما و ساير کاربران به اشتراک بگذاريد.
منبع:شهدینه گل ها
مجله اینترنتی دلگرم
مرجان امینی
طرز تهیه معجون کنجد و عسل
اشتراک گذاری
دانلود
گزارش
دیدگاه
نمی پسندم
طرز تهیه معجون کنجد و عسل
می پسندم
شیرینی کنجدی عسلی، به دلیل داشتن مواد اولیه مقوی، مانند عسل، مغز آجیل و کنجد، برای رشد مغزی کودکان مفید بوده و می توان گفت تنها شیرینی ای است که برای فرزندانمان خاصیت دارد.
تا کنون برای این ویدئو دیدگاهی نوشته نشده است.
اشتراک گذاری ویدئو
در دیدستان شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید
با دریافت اپلیکیشن اندرویدی دیدستان، در هر زمان، هر مکان و با هر سرعت اینترنت، از تماشای آنلاین ویدئو بر روی گوشی یا تبلت خود لذت ببرید.
اشتراک گذاری
دانلود
گزارش
دیدگاه
نمی پسندم
طرز تهیه معجون کنجد و عسل
می پسندم
شیرینی کنجدی عسلی، به دلیل داشتن مواد اولیه مقوی، مانند عسل، مغز آجیل و کنجد، برای رشد مغزی کودکان مفید بوده و می توان گفت تنها شیرینی ای است که برای فرزندانمان خاصیت دارد.
تا کنون برای این ویدئو دیدگاهی نوشته نشده است.
اشتراک گذاری ویدئو
در دیدستان شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید
با دریافت اپلیکیشن اندرویدی دیدستان، در هر زمان، هر مکان و با هر سرعت اینترنت، از تماشای آنلاین ویدئو بر روی گوشی یا تبلت خود لذت ببرید.
:: قوانین و مقررات ::ثبت شکایات و پیشنهادات
Client:
Date:
جمعه, 22 آذر 1398 09:50
Skills:
آیا تا به حال نام معجون اسنک کنجد عسل را شنیده اید؟ آیا از خواص و مزایای مصرف این ماده خوراکی آشنا هستید؟ آیا می دانید چطور می توانید این محصول را با قیمت و کیفیتی بسیار مناسب تهیه کنید؟ و آیا قصد دارید در منزل اسنک کنجد و عسل را تهیه و نوش جان کنید؟ چنانچه قصد دارید به تمامی سوالات فوق پاسخ دهید در این قسمت با ما همراه باشید. اما در ابتدا قصد داریم اطلاعات کاملی از کنجد در اختیار شما دوستان قرار دهیم.
طرز تهیه معجون کنجد و عسل
معجون کنجد و عسل یکی از مقوی ترین و لذیذ ترین خوراکی های خانواده عسل است که مصرف آن خواص بسیار زیادی دارد. شما برای تهیه این محصول کار بسیار ساده ای خواهید داشت و می توانید به راحتی این خوراکی مقوی و عسلی را در منزل تهیه کنید. البته باید بدانید که مصرف این ماده خوراکی هنوز هم در طب سنتی مورد استفاده قرار می گیرد چراکه مصرف کنجد باعث تقویت حافظه می گردد.
مصرف روزانه کنجد و عسل می تواند سلامتی شما را تضمین کند و علاوه بر آن دارای طعم و مزه بسیار لذیذ و دوست داتشنی ای می باشد. حتما به شما توصیه می کنیم این معجون بسیار خوشمزه و لذیذ را تهیه و استفاده کنید.
کنجد یک ماده غذایی بسیار مناسب و مقوی بوده و از ویتامین ها و مواد معدنی بسیار زیادی تهیه و تشکیل شده است. این ویتامین ها و مواد معدنی عبارتند از: آهن، منیزیم، کلسیم، منگنز، مس و فسفر. همچنین اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 و مقدار زیادی از ویتامین های E، A و گروه B
تجربه و نتایج به دست آمده از سوی پزشکان و دانشمندان این مفهوم را می رساند که استفاده از عسل تاثیر به سزایی در تقویت حافظه دارد و مصرف آن اکیدا توصیه می شود چراکه وجود ویتامین D در عسل می تواند کلسیم و فسفر بدن انسان را تنظیم کند و در پی آن حافظه تقویت شود. از طرفی صمغ موجود در عسل نمی گذارد جدار عروق سفت شود و آن را نرم نگه می دارد و در نتیجه مواد غذایی بهتر به مغز و اعصاب می رسد و مطالب بهتر در حافظه می ماند.
مخلوط کنجد همراه با عسل دارای خواص درمانی بسیار منحصر به فرد و معجزه آسایی است. از جمله این موارد می توان به: افزایش سیستم ایمنی بدن، درمان یبوست، کاهش میل به شیرینی جات اشاره نمود. همچنین مصرف آن می تواند مشکلات معده را رفع کند و برای ورم معده، کولیت و زخم , تقویت استخوانها,افزایش استقامت بدن و سلامت پوست و مو و تقویت حافظه بسیار مفید است.
همان طور که می دانید در کنار کنجد، عسل نیز خاصیت درمانی بسیار زیادی داشته و از گذشته تا به امروز همواره مورد مصرف افراد مختلف قرار گرفته است. عسل از شهد گلها، ترشحات بخشهای زنده گیاهان و یا مواد دفعی حشرات که ناشی از مکیدن بخش زنده گیاهان ( عسلک) می باشد، تهیه می شود و از آن دسته از محصولات خوراکی شیرین و کاملا مقوی است. در نهایت می توانیم متوجه شویم که معجون اسنک کنجد عسل یک معجون بسیار مقوی و منحصر به فرد است که مثل و مانند آن را در جایی نمی توانید پیدا کنید.
برای تهیه و خریداری این محصول می توانید آن را با قیمت و کیفیتی بسیار مناسب در فروشگاه …. تهیه کنید. ما تضمین می دهیم که این محصول کاملا بهداشتی بوده و مصرف آن می تواند علاوه بر خاصیت درمانی به عنوان یک میان وعده بسیار مناسب نیز برای شما در نظر گرفته شود. از این رو حال که با خواص معجون اسنک کنجد و عسل اشنا شده اید به راحتی می توانید آن را تهیه و خریداری کنید.
اگر به دنبال تهیه و طبخ معجون کنجد و عسل در منزل هستید همان طور که اشاره نمودیمف کار بسیار ساده و راحتی را در پیش روی خود خواهید داشت. برای همین منظور در ابتدا مواد اولیه زیر را آماده کرده و سپس اقدام به درست نمودن آن کنید.
زغفران دم کرده: به میزان لازم
عسل: یک قاشق غذاخوری
کنجد: یک قاشق غذاخوری
به همین سادگی با سه ماده خوراکی بسیار مقوی شما می توانید یک معجون بسیار لذیذ و دوست داشتی را تهیه کنید. اما چطور می توان این معجون را تهیه کرد؟
برای تهیه معجون فوق العاده لذیذ و خوشمزه کنجد و عسل شما نیاز خواهید داشت در ابتدا مقداری زعفران را دم کنید و به مخلوط عسل و کنجد خود اضاف کنید، این ترکیب را به خوبی هم بزنید تا تمامی مواد با یکدیگر ترکیب شوند. البته توجه داشته باشید که به هیچ عنوان نباید مقدار زعفران را زیاد در نظر بگیرید چراکه در این صورت عسل شما شُل خواهد شد. به عنوان مثال این نسبیت را همواره در نظر داشته باشید. (یک قاشق غذاخوری زعفران برای یک شیشه کوچک کافی است)
پس از آن که ترکیب خود را تماما به اتمام رساندید به مدت نیم الی یک ساعت آن را در گوشه ای بگذارید، پس از حدود نیم ساعت مشاهده خواهید کرد که کنجد ها بر روی معجون شما قرار گرفته اند. در حین مصرف نیز می توانید این معجون را به خوبی هم بزنید و روزی یک قاشق غذاخوری از آن را میل کنید تا بدنی سالم و حافظه ای قدرتمند داشته باشید.
این مقدار دارای حدود 150 کالری، 8 گرم چربی، 21گرم کربوهیدرات ، 1 گرم فیبر، و 3 گرم پروتئین دارد.بهترین زمان مصرف آن در صبح با معده خالی است انرژی کافی را برای روز آینده تامین می کند.
در این مقاله شما به خوبی توانستید اطلاعات کاملی از این معجون بسیار لذیذ و دوست داشتنی به دست آورید. برای آن که بتوانید طعم بی نظیر آن را تجربه کنید به شما عزیزان توصیه می کنیم تا آن را در منزل تهیه کنید و یا از فروشگاه اینترنتی …. خریداری کنید.
لینک کوتاه مقاله : http://bit.ly/2YJjcWI | https://tinyurl.com/tmyb9th | http://split.to/mX401vk | https://is.gd/2zKaHT | https://v.ht/CINK
Like this project:
آدرس: اصفهـان،خیابان معــراج،خیابان شهید اول،جنب ورزشگاه برنا
تلفن: 03135594152
طرز تهیه معجون کنجد و عسل
موبایل: 09133668489
طراحی وب سایت توسط بانک مشاغل اینفوجاب(infojob.ir)
0