The online version of the Iranian daily Hamshahri
همشهری آنلاین:
کنجد عسلی را هم بچهها و هم بزرگترها دوست دارند.
شکر 6 قاشق غذاخوري
عسل 6 قاشق غذاخوري
کنجد 2 پیمانه
طرز تهیه معجون با کنجد و عسل
مغز تخمه آفتابگردان،خلال پسته برای تزئین
کره مقدار کمی
1. کنجد را بریزید داخل سینی فر بگذارید روی 350 درجه فارنهایت تا کنجدها رنگشان عوض شده و تست شوند و کمی طلایی شوند.
زیاد نگذارید که رنگشان عوض شود فقط طلایی شوند کافی است. اگر قهوهای شوند طعمشان نيز بد شده و در نتیجه شیرینیها هم بد مزه و تلخ میشوند.
2. یک کاغذ روغنی داخل سینی پهن کنید و روي آن را کامل کره بمالید و کنار بگذارید.
3. زیاد کره نزنید فقط کمی چرب شود کافی است.
4. شکر و عسل را بگذارید روی حرارت متوسط و مدام هم بزنید تا وقتی که شکر آب شود، به مدت تقریبا 5 دقیقه بگذارید روی حرارت باشد تا وقتی که مواد بجوشد و حباب بزند کنجد را اضافه کنید و با قاشق چوبی خوب مخلوط کنید.
5. بلافاصله بریزید توی سینی روی کاغذ روغنی و سعی کنید به هم فشارشان دهيد و یک جا جمع کنید و با وردنه رويش را صاف کنید بعد با یک چاقوی بلند برشش بدهید . میتوانید مستطیل یا مربع برشش داده و روی آنها مغز تخمه و خلال پسته بپاشید.
6. بعد دست نزنید و بگذارید تا کاملا خنک شده و بعد از هم جدايشان کنید.
www.sooran.com
درسهایی از قرآن برای ماه رمضان
گسترش کرونا در جهان موجب ایجاد محدودیتهای بسیاری برای مشاغل گوناگون شده است. یکی از این شغلها که تحت تأثیر این بحران قرار گرفته رستورانداری است. با این حال دارندگان رستورانها هم دست به دامان روشهای مختلفی برای دور زدن بحران کرونا شدهاند. در تصویر زیر رستورانی را در بانکوک تایلند میبینید که چگونه در این دوران از مهمانان خود پذیرایی میکند.
بررسیهای اولیه حاکی از این است که گسل مشا – فشم آخرین بار حدود ۱۹۰ سال پیش باعث وقوع زمینلرزه در تهران شده است.
باراِلها، دلهای ما را به باطل میل مده پس از آنکه به حق هدایت فرمودی، و به ما از لطف خویش اجر کامل عطا فرما که همانا تویی بخشندهٔ بیمنّت
تصاویری از پلنگ مازندران را مشاهده میکنید که یک محیطبان در فروردین ۹۹ ضبط کرده است.
زلزلهای به بزرگی ۵.۱ ریشتر حوالی ساعت یک بامداد جمعه ۱۹ اردیبهشت در نزدیکی دماوند رخ داد که لرزش آن در تهران نیز احساس شد. فاصله کانون این زمین لرزه تا تهران حدود ۵۸ کیلومتر بوده است.
وضعیت مبهم قیمت کاغذ و میزان ارز تخصصی به آن، مشکلی است که به زودی روزنامهها، دیگر نشریات و تولید کنندگان کتاب را با چالشهای جدی مواجه خواهد کرد.
سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور گفت: زمینلرزه بامداد امروز تهران و مازندران تاکنون ۳۴ پسلرزه داشته است.
پس از وقوع زلزله افراد باید سعی کنند برای دوری از خطرات احتمالی بعد از زمینلرزه برخی وسایل اضطراری و مورد نیاز را همراه خود داشته باشند. در این اینفوگرافیک به این کالاها پرداخته شده است.
زلزله خبر نمیکند و زمان، مکان و شدت آن هم در هیچ کجای دنیا با دانش فعلی بشر قابل پیشبینی نیست و تنها چاره کار این است که خودمان را برای وقوع آن همیشه آماده نگه داریم.
مدیرکل آموزش همگانی جمعیت هلال احمر با برشمردن تعدادی از خطاهای مراقبتی در هنگام زلزله نتایج آخرین بررسیها در این خصوص را توضیح داد
حقوق همشهریآنلاین متعلق به موسسه همشهری است
Copyright © 2020 HamshahriOnline, All rights reserved
کنجد یکی از دانه های پرخاصیت است که خواص فراوانی دارد این دانه های پر ارزش
برای کودکان بسیار مفید خواهد بود کنجد عسلی یکی از شیرینی ها و میان وعده های خوشمزه
و مفید است در ادامه مطلب پرشین وی طرز تهیه کنجد عسلی را برای شما آماده کرده ایم
آموزش تهیه کنجد عسلی را برای شما عزیزان و کاربران محترم قرار داده ایم, با ما همراه باشید.
مواد لازم:
شکر:۳ قاشق غذا خوری فشرده عسل: ۳ قاشق غذا خوری کنجد: ۱ پیمانه
طرز تهیه:
۱٫کنجد رو بریزید داخل سینی فر بزارید روی ۳۵۰ درجه فارنهایت
تا کنجدها رنگشون عوض بشه و تست بشن وکمی
طلایی بشن .
زیاد نزارید که رنگشون عوض بشه فقط طلایی بشن کافیه.
قهوه ای بشه رنگشون مزشونم بد میشه و در نتیجه شیرینیهاتون هم بد مزه و تلخ میشن.
۲٫یک کاغذ روغنی داخل سینی پهن کنید و روش رو کامل کره بمالید بزارید کنارطرز تهیه معجون با کنجد و عسل
۳٫زیاد کره نزنید فقط کمی چرب بشه کافیه .
۴٫شکر و عسل رو بزارید روی حرارت متوسط و مدام هم بزنید تا وقتی که شکر اب بشه به مدت
تقریبا ۵ دقیقه بزارید روی حرارت باشه تا وقتی که مواد بجوشه و حباب بزنه کنجد رو اضافه کنید و
با قاشق چوبی خوب مخلوط کنید.
۵٫بلافاصله بریزید توی سینی روی کاغذ روغنی و صافش کنید سعی کنید به هم فشارشون بدید و یک جا جمع
کنید و با وردنه روش رو صاف کنید بعد با یک چاقوی بلند برشش بدید .
میتونید مستطیل یا مربع برشش بدید
۶٫بعد دست نزنید و بزارید تا کاملا خنک بشن و بعد از هم جداشون کنید
۱٫کنجد یکی از بهترین دانههای روغنی است؛ دانههای کنجد
به رنگهای سفید، خاکستری و سیاه است که نوع سفید
این دانهها از همه مرغوبتر است.
۲٫کنجد منبع غنی از پروتئین است و ارزش غذایی بالایی دارد.
هر قاشق غذاخوری کنجد تأمین کننده ۱۴ درصد از نیاز روزانه بدن
به کلسیم است؛ مصرف ۵۰ گرم کنجد، ۲۵
درصد از نیاز روزانه به اسید فولیک را بر طرف میکند.
۳٫این دانه منبع گیاهی آهن است که برای رفع خستگی مفید است
همچنین مصرف این دانه گیاهی برای افرادی که
به کمخونی فقر آهن مبتلا هستند بسیار مؤثر است.
۴٫دانه کنجد دارای ۲۰ تا ۲۵ درصد پروتئین، ۵۰ درصد چربی
و به نسبت مساوی اسیدلینولئیک و اولئیک است.
کنجد از منابع بسیار مفید برای جذب آهن، روی و کلسیم به شمار میآید.
دلگرم / باشگاه خبرنگاران جوان
Copyright (c) 2006-2019 persianv.com All Rights Reserved
© باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت persianv.com مجاز میباشد .
اشتراک گذاری
دانلود
گزارش
دیدگاه
نمی پسندم
طرز تهیه معجون با کنجد و عسل
می پسندم
شیرینی کنجدی عسلی، به دلیل داشتن مواد اولیه مقوی، مانند عسل، مغز آجیل و کنجد، برای رشد مغزی کودکان مفید بوده و می توان گفت تنها شیرینی ای است که برای فرزندانمان خاصیت دارد.
تا کنون برای این ویدئو دیدگاهی نوشته نشده است.
اشتراک گذاری ویدئو
در دیدستان شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید
با دریافت اپلیکیشن اندرویدی دیدستان، در هر زمان، هر مکان و با هر سرعت اینترنت، از تماشای آنلاین ویدئو بر روی گوشی یا تبلت خود لذت ببرید.
اشتراک گذاری
دانلود
گزارش
دیدگاه
نمی پسندم
طرز تهیه معجون با کنجد و عسل
می پسندم
شیرینی کنجدی عسلی، به دلیل داشتن مواد اولیه مقوی، مانند عسل، مغز آجیل و کنجد، برای رشد مغزی کودکان مفید بوده و می توان گفت تنها شیرینی ای است که برای فرزندانمان خاصیت دارد.
تا کنون برای این ویدئو دیدگاهی نوشته نشده است.
اشتراک گذاری ویدئو
در دیدستان شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید
با دریافت اپلیکیشن اندرویدی دیدستان، در هر زمان، هر مکان و با هر سرعت اینترنت، از تماشای آنلاین ویدئو بر روی گوشی یا تبلت خود لذت ببرید.
معجون کنجد و عسل یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین خوراکی های عسلی است. تهیه این معجون بسیار ساده است و شما به راحتی با صرف زمان کمی می توانید این معجون بی نظیر را تهیه کنید.این معجون از گذشته تا به امروز بهعنوان یک تقویت کننده حافظه مورد شناخت قرار گرفته و هم اکنون نیز از خواص آن در طب سنتی اسلامی استفاده می شود. امام صادق علیه السلام در مورد این معجون و تأثیر آن بر افزایش حافظه تاکید فراوان داشته اند.با دلگرم همراه باشید.
طرز تهیه معجون با کنجد و عسل
مخلوطی از عسل و کنجد را اگر هر روز مصرف کنیم برای سلامت کلی انسان بسیار مفید است علاوه بر خاصیت آن عطر و طعم شگفت انگیز دارد.این ترکیب اغلب در رژیم های غذایی و در بسیاری از رژیم غذایی مدیترانه ای وجود دارد.
کنجد بسیار مفید است و یک منبع ایده آل از ویتامین ها و مواد معدنی است: آهن، منیزیم، کلسیم، منگنز، مس و فسفر است. این شامل اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 و مقدار زیادی از ویتامین های E، A و گروه B است.
این گیاه خستگی فکری را کاهش داده و بهترین غذا برای افرادی است که باید کارهای فکری مانند طراحی و درس خواندن انجام دهند. لیستین موجود در کنجد یک نوع چربی حاوی فسفر است که نه تنها یکی از ضروری ترین مواد مورد نیاز اعصاب است بلکه مغز و غدد بدن نیز نیاز زیادی به آن دارند حتی تقویت حافظه انسان نیز نیاز زیادی به این ماده دارد. 28 درصد مغز را لیستین تشکیل میدهد و مغز انسان بیش از سایر حیوانات از این ماده تشکیل شده است لذا راز موفقیت و پیشرفتها مرهون همین لیستین است.مقدار خوراک طبی آن برای هر نفر معمولی ۱۵ گرم است. البته در خوردن آن نباید زیاده روی شود زیرا کنجد دیر هضم است و افراط در خوردن باعث خارش اعضا و بوی بد دهان میشود.برای خنثی کردن این آثار نامطلوب باید کنجد را با مکملهای دیگری مانند عسل مصرف کرد.
نتیجه آزمایشها و تحقیقات دانشمندان، نشان دهنده این است که عسل نقش به سزایی در تقویت حافظه دارد. وجود ویتامین D موجود در عسل کلسیم و فسفر بدن را تنظیم میکند، در نتیجه حافظه تقویت میشود. از طرفی صمغ موجود در عسل نمیگذارد جدار عروق سفت شود و آن را نرم نگه میدارد و در نتیجه مواد غذایی بهتر به مغز و اعصاب میرسد و مطالب بهتر در حافظه میماند.
مقداری زعفران دم کرده را به عسل و کنجد( 1 قاشق غذاخوری کنجد را با 1 قاشق غذا خوری عسل مخلوط کنید تا مثل حلوا شود) اضافه کرده خوب بهم بزنید. البته مقدار زعفران نباید آنقدر زیاد باشد که عسل را شل کند. مثلا یک قاشق غذاخوری زعفران برای یک شیشه کوچک کافی است. نیم ساعت که از ترکیب این مواد گذشت کنجدها روی معجون میآیند و فقط هنگام مصرف آن را خوب بهم بزنید و روزی یک قاشق از این معجون مقوی، مفید و در عین حال کم کالری را بنوشید.این مقدار دارای حدود 150 کالری، 8 گرم چربی، 21گرم کربوهیدرات ، 1 گرم فیبر، و 3 گرم پروتئین دارد.بهترین زمان مصرف آن در صبح با معده خالی است انرژی کافی را برای روز آینده تامین میکند.
مخلوط کنجد همراه با عسل خاصیت درمانی بسیار زیادی دارد. تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش میل شیرینی جات، یبوست را درمان می کند، مشکلات معده را تسکین می دهد، و برای ورم معده، کولیت و زخم , تقویت استخوانها,افزایش استقامت بدن و سلامت پوست و مو و تقویت حافظه بسیار مفید است.
در کنار کنجد، عسل نیز از دیرباز بهعنوان یک دارو و ماده غذایی استفاده میشود. عسل یک ماده شیرین طبیعی است که بهوسیله زنبورهای عسل از شهد گلها، ترشحات بخشهای زنده گیاهان و یا مواد دفعی حشرات که ناشی از مکیدن بخش زنده گیاهان ( عسلک) میباشد، تولید میشود. در سالهای اخیر بیش از ۲۰۰ ترکیب مفید در عسل شناساییشده است، عسل یک محلول فوق اشباع قندی است که فروکتوز و گلوکز مواد اصلی تشکیلدهنده آن میباشند. عسل همچنین حاوی مواد معدنی، پروتئین، اسیدهای آمینه آزاد، آنزیم و ویتامین میباشد.
آنتیاکسیدانها به عنوان مهمترین ترکیبات موجود در عسل نقش مهمی در حفاظت از موجودات زنده در برابر انواع آسیب ها دارند و از بروز بسیاری از بیماریهای مزمن مانند سرطان، بیماریهای قلب و عروق و دیابت پیشگیری میکنند. علاوه بر این عسل خواص ضد میکروبی داشته و از فساد ترکیبات غذایی میکاهد. سالهاست که مصرف انواع معجونها به شکل ترکیب مواد مغذی متفاوت و سالم به دلیل اثرات تقویتکنندهای که دارند، رواج دارد؛ اما متأسفانه امروزه شاهد آن هستیم که نسل جوان میان وعدههای ناسالم باارزش غذایی کم و انواع اسنکها را جایگزین معجونهای اصیل ایرانی کردهاند.
با توجه به توضیحات ذکرشده در رابطه با عسل و کنجد، ترکیب این دو ماده غذایی به شکل انواع معجونها، برخلاف خوراکیها و اسنکهای موجود در بازار با مقادیر زیاد طعمدهنده، رنگ مصنوعی و مواد نگهدارنده میتوان میانوعدهای مطابق با سلیقه ایرانی تهیه کرد. محصولات متنوع شرکت عقاب از قبیل کنجد، ارده و کرم کنجد جایگزینهای مناسبی در تهیهی انواع این معجونها است.
کنجدهای ساده و برشته عقاب در بستهبندیهای ۲۰ و ۱۲۰ گرمی و همچنین ۵ کیلوگرمی مطابق با استانداردهای روز دنیا و زیر نظر متخصصین شرکت عقاب تهیه و به بازار عرضه میشوند که از ترکیب آنها با عسل و افزودن طعمدهندههای دیگری همچون زعفران، زنجبیل یا دارچین بهدلخواه میتوان میان وعدهای مقوی و خوشطعم تهیه کرد. متخصصین مجرب عقاب همواره در تلاشاند تا ترکیبات غذایی متنوع بر پایه کنجد را برابر با استانداردهای ملی و جهانی تولید و در اختیار ایرانیان قرار دهند تا بتوانند انتخابهای غذایی سالم را در جامعه ترویج دهند.
خواهشمنديم اگر سوال يا نکتهاي براي مطلب کنجد و عسل
در ذهن شما باقي مانده است، آنرا در قسمت نظرات با ما و ساير کاربران به اشتراک بگذاريد.
منبع:شهدینه گل ها
مجله اینترنتی دلگرم
مرجان امینی
طرز تهیه معجون با کنجد و عسل
0